Page 1

Zwembaden & Toebehoren


Over ons 01 Bedrijf

02 Specialisatie

03 Showroom

B&N-Pools bvba neemt u mee door zijn gamma van kwaliteitsproducten, opties, afwerkingsmogelijkheden en luxe uitvoeringen die een leven lang voor genot en sfeer zorgen. Ons gamma is zeer ruim en bied telkens

B&N-Pools bvba is reeds meer dan acht jaar een betrouwbare partner voor de aanleg en het onderhoud van uw zwembad. Bij elke project gaan wij voor een persoonlijke benadering en een unieke uitwerking

Om u nog beter te laten kennismaken met ons bedrijf en onze werkzaamheden, hebben wij sinds 2014 een nieuwe toonzaal, voorzien van een showroomzwembad, boordstenen, buitendouches, terrasverwarmers,

een oplossing op maat voor onze klanten. Daarom schetsen we hier een overzicht van wat we aanbieden. Indien interesse of graag meer uitleg over uw project, kan u ons steeds contacteren zodat we uw dromen persoonlijk en vrijblijvend kunnen bespreken.

van uw eigen paradijs. Door continu te investeren in mensen, machines en kennis kunnen wij steeds de meest hedendaagse projecten uitwerken en zijn wij een trendsetter in onze branche. Het ontwerp met al zijn deelaspecten, de uitvoering van A tot Z en de service achteraf worden steeds met de grootste zorg behartigd.

warmtepompen, zwembadreinigers, zoutelectroylyses, PoolStation van Idegis, etc. Tevens hebben wij steeds een ruime voorraad van zwembadproducten en -toebehoren om u een zorgeloos zwemseizoen en een vlotte service te kunnen garanderen.

Ons assortiment bestaat uit zwembaden (Bellsu Pools, bouwkundige zwembaden, rechthoekige-, ovale-, -ronde en achtvormige zwembaden.) Daarnaast bieden wij ook al het toebehoren aan zoals rolluiken, tegenstroominstallaties, bodemreinigers, waterbehandeling, warmtepompen, terrasverwarmers en buitendouches.

B&N-Pools bvba is gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van zwembaden, elk in hun eigen soort en hun eigen prijsklasse. Daarnaast biedt B&N-Pools bvba al het toebehoren voor uw zwembad. Op enkele dagen wordt uw tuin omgetoverd in een waar paradijs.

B&N-Pools bvba Brielwegel 1B2, 9990 Maldegem BelgiĂŤ Alle dagen open van 10u - 18u Tijdens het weekend bereikbaar op afspraak


Onze diensten 01 Zwembaden & Installaties

02 Onderhoudsformules

03 Renovaties

Onze core business bestaat uit het plaatsen van alle soorten zwembaden en de daarbijhorende installaties. Naast de plaatsing van het zwembad verzorgen wij ook alle bijhorende installaties die bij dit project komen

De temperatuur loopt op en de zwemkriebels beginnen zich meester van u te maken. Dan is het grondig tijd om uw zwembad zomerklaar te maken om zonder zorgen optimaal te kunnen genieten van uw zwembad.

Dankzij een doorgedreven renovatie weer volop van uw zwembad genieten? Dat kan bij ons! Een zwembadrenovatie kan zich opdringen na een langdurige verwaarlozing, na vaststelling van bepaalde construc-

kijken. Indien u al over een zwembad beschikt zijn wij uiteraard bereid om bijhorende installaties te komen installeren. Wij hebben een groot aanbod aan automatische rolluiken die u met een afstandsbediening kan besturen. In allerlei soorten kleuren en ook lamellen die werken op zonne-energie. Daarnaast plaatsen wij ook het innovatieve PoolStation apparaat van Idegis. Via dit toestel kunt u van op afstand uw zwembad besturen met uw smartphone, tablet of computer. Om uw water op de juiste temperatuur te houden zijn wij erkend verdeler van de Zodiac warmtepompen. Bovendien hebben wij ook alle nodige materiaal om uw water zo helder mogelijk te houden en te onderhouden.

Met onze zomerfomule zorgen wij ervoor dat uw zwembad klaar is om de zonnige zomermaanden tegemoet te gaan. Via verschillende stappen maken wij uw zwembad zomerklaar zodat u kan genieten van helder en gezond zwembadwater. Door de winterperiode is het zwembad meestal vervuild en is het zwembadwater niet zo optimaal om in te zwemmen, daarom raden wij elke eigenaar van een zwembad aan om deze formule te hanteren. Ook voor de winterperiode hebben wij een winterformule zodat uw zwembad volledig afgedekt is en dat u minder werk heeft aan uw zwembad als de zomerperiode nadert. Voor meer informatie over deze formules kunt u ons altijd contacteren.

tiefouten door zelfbouwers of na slijtage door ouderdom. Wie een niet goed werkend zwembad heeft kan via enkele aanpassingen zijn tuin terug omtoveren in een pareltje met een zwembad om U tegen te zeggen. Er zijn tal van mogelijkheden bij de renovatie van uw zwembad. Het dichten van een lek is voor ons zeker geen onbekende; het plaatsen van een nieuwe liner omdat de huidige liner kapot is of omdat u liever uw zwembad wat zou moderniseren; het plaatsen van een geautomatiseerd rolluik dat kan bestuurd worden via een afstandsbediening of het PoolStation van Idegis. Kortom, voor elk zwembadprobleem dat u heeft kunnen wij u een oplossing op maat aanbieden.


Producten

01 Bodemreinigers

02 Solar buitendouches

03 Terrasverwarmers

Wenst u een zwembad in optimale omstandigheden, zonder er zelf veel werk aan te hebben? Dan hebben wij de oplossing voor u! B&N-Pools bvba is erkend verdeler van Zodiac bodemreinigers. In verschillende prijsklasses bieden wij deze aan toestellen aan. U hoeft enkel het toestel in uw zwembad te plaatsen en hij zorgt ervoor dat uw zwembadbodem -en wanden grondig gereinigd worden. Op een tijdspanne van ca. 3uur is uw zwembad volledig gereinigd en zwemklaar!

Na een frisse duik in het zwembad een warme of koude douche nemen is puur genieten. Wij beschikken over vier types Solar buitendouches die voor elke klant een oplossing bieden. Alle modellen zijn geconstrueerd zodat deze warmte opnemen dankzij het zwarte solar oppervlak van de douche. Zo kunt u steeds genieten van een warme of koude douche zoals u dit wenst. U hebt altijd de mogelijkheden om de temperatuur zelf te regelen.

Hoe gezellig is het niet om ‘s avonds als de temperatuur iets zakt in warme omstandigheden te genieten van uw terras en zwembad. Om die reden bieden wij verschillende terrasverwarmers aan. Onze elektrische terrasverwarmers hebben allemaal kwaliteitslampen op basis van infrarood. Daarnaast bieden wij ook terrasverwarmers aan op gas. Bij de elektrische modellen kunt u een afstandsbediening gebruiken om de temperatuur te regelen en om hem aan en uit te zetten.


B&N-Pools bvba 9990 Maldegem BelgiĂŤ +32 (0) 499 53 46 56 +32 (0) 476 45 42 60 www.bn-pools.be

B&n pools bvba brochure