Page 1

Inhoud Nieuwe klanten Cursussen 2009 Pc Cursusruimte TimeTell versie 6.3 TimeTell & TOPdesk Congres PTU TimeTell Seminar Tip van de Helpdesk TimeTell Personeel TimeTell Vacatures

Nieuwe klanten In het tweede kwartaal van dit jaar zijn er verschillende organisaties die voor TimeTell hebben gekozen. Dienstverlening KRO, Hilversum Equens, Utrecht Skytanking, Brussel Strategy Works, Rotterdam Linden & Barbosa, Amsterdam Stichting Praktijkleren, Amersfoort Qvive B.V., Sliedrecht T-Xchange, Enschede C-Job & Partners B.V., Hoofddorp Proact, Baarn MEI B.V., Rotterdam ICT Bovertis B.V., Rozenburg XSARUS, Dirksland PlanMen, Breukelen Cybertech B.V., Alkmaar

Industrie / Logistiek Prins Autogas, Eindhoven Philips Consumer Lifestyle BV, Eindhoven

Overheid Gemeente Rijssen-Holten Gemeente Amsterdam Stadsdeel de Baarsjes Nederlandse Mededingautoriteit (NMa), Den Haag

Zorg/Welzijn Stichting Sportservice Zuid-Holland ‘t Hart van de Vader, Elburg Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI), Rotterdam Consultatiebureau Ouder en Kind, Rotterdam

Cursussen 2009 Dinsdag 18 augustus Dinsdag 15 september Dinsdag 22 september Dinsdag 13 oktober Op aanvraag

Basiscursus Applicatiebeheer Basiscursus Applicatiebeheer Vervolgcursus Applicatiebeheer Cursus Basiscursus Applicatiebeheer Dynamische Rapportage & Planning U kunt zich inschrijven via www.timetell.nl (onder Diensten > Opleidingen/cursussen).


Pc Cursusruimte De royale cursusruimte van TimeTell is te huur voor cursusdoeleinden van derden. Zelf gebruiken wij de cursusruimte 2 tot 4 dagen in de maand. De andere dagen kan de cursusruimte gehuurd worden. De ruimte bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen ingang. Alle informatie en foto’s zijn beschikbaar op www.pccursusruimte.nl.

TimeTell versie 6.3 Van onze website kan TimeTell versie 6.3 gedownload worden. Naast diverse kleine verbeteringen bevat deze versie ondermeer een nieuwe E-mail module. Deze module maakt het mogelijk om automatisch E-mails te laten verzenden door de server op basis van bepaalde criteria. Er worden standaard een aantal E-mail definities meegeleverd zoals E-mails naar medewerkers met achterstallige weken en E-mails naar managers met te accorderen weken. Het is ook mogelijk om eigen E-mail definities toe te voegen met eigen criteria. Zo zou je bijvoorbeeld een E-mail kunnen laten versturen naar de projectleider als de realisatie-uren hoger zijn dan het projectbudget. Deze module zal in de loop van dit jaar worden uitgebreid met nog meer mogelijkheden. Verder is het in versie 6.3 nu ook mogelijk om vanuit de resourceplanning een overzicht te draaien van de beschikbare uren per medewerker. Dit kun je bekijken op maand, week of dagniveau. Naast de beschikbare uren kun je ook zien waarop de medewerkers zijn ingepland. Meer informatie over deze versie vind je in de release notes op de website.

TimeTell & TOPdesk Op donderdag 18 juni hebben wij als partner deelgenomen aan het TOPdesk Symposium, in Studio 21 te Hilversum. TOPdesk biedt servicemanagement- en ITIL-software, training en consultancy voor IT-helpdesk en facilitaire servicedesk. TimeTell heeft de mogelijkheid om te koppelen met TOPdesk. Zie www.topdesk.nl voor meer informatie over TOPdesk.

Congres PTU (Planning, Tijdregistratie en Urenverantwoording) TimeTell is lid van de VPTU, de branchevereniging voor leveranciers van o.a. tijdregistratie oplossingen. Samen met alle andere leden van de VPTU organiseren wij een congres op 30 september a.s. in Ede. Voor meer informatie en een gratis toegangskaart zie www.ptucongres.nl.


TimeTell Seminar Bent u geĂŻnteresseerd in TimeTell en wil u weten wat TimeTell kan betekenen voor uw bedrijf? Bezoek dan het TimeTell seminar op donderdag 24 september a.s. bij ons op kantoor te Voorburg. Tijdens deze ochtend worden de functionaliteiten van TimeTell besproken en is er tijd gereserveerd om uw vragen te beantwoorden. Zie onze website www.timetell.nl voor het programma en om u in te schrijven voor het seminar.

Tip van de helpdesk In de weergave met boomstructuren kun je door rechts te klikken op de kolomtitel een extra menu openen waarmee je de boomstructuur kunt in- en uitklappen of printen:

Boven de boomstructuren staat een knop waarmee de gegevens van de boomstructuur in een platte weergave kunnen worden getoond. In deze platte lijst kun je makkelijk zoeken of filteren. De regel(s) die je selecteert in de platte lijst worden ook geselecteerd als je terugkeert naar de boomweergave. Overigens kun je in de platte lijsten ook een extra menu openen door op de kolomtitel te klikken:

Daarin zitten naast een print functie nog veel meer opties.

TimeTell Personeel Wouter v.d. Gronden en Vandana Algoe hebben de TimeTell organisatie verlaten. Wouter heeft van het begin af aan bijgedragen aan het succes van TimeTell. De laatste jaren was hij namens TimeTell actief in BelgiĂŤ en Engeland. Vandana was voor TimeTell de stem aan de telefoon. Als binnendienstmedewerkster was zij spin in het web. Wij danken hen voor hun bijdrage aan de groei van de TimeTell organisatie.


Sander Verblaauw was als stagiair reeds actief bij ons en komt nu in vaste dienst en zal een aantal zaken van Vandana overnemen. Verder zijn er drie vacatures (zie hieronder).

TimeTell Vacatures Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Misschien heeft u iemand in uw omgeving die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Op dit moment hebben wij drie vacatures:  Software implementatie consultant  Marketing & Sales medewerker binnendienst  Marketing stage Voor meer informatie zie onze website www.timetell.nl onder Organisatie > Vacatures.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Colofon De TimeTell B.V. geeft vier keer per jaar de digitale TimeTell Nieuwsbrief uit.

Telefoon: 070-3114811 E-mail: nieuwsbrief@timetell.nl

Vormgeving en opmaak: Vandana Algoe & Sander Verblaauw Medewerkers aan dit nummer: Jeroen van der Meer, Ben van Mierlo, Femme Pronk en Reinout de Ruiter. De redactie behoudt zich het recht ingezonden stukken te wijzigen. Indien u in de toekomst geen nieuwsbrief van TimeTell meer wenst te ontvangen, verzoeken wij u zich af te melden via www.timetell.nl.

TimeTell nieuwsbrief 10  

Dinsdag 18 augustus Basiscursus Applicatiebeheer Dinsdag 15 september Basiscursus Applicatiebeheer Dinsdag 22 september Vervolgcursus Applic...

Advertisement