Page 1

NewsTime - najaar 2010 Inhoud: Voorwoord

TimeTell software ontwikkeling

City-Pier-City 2011

Cursussen

TimeTell User Group (TUG)

Internationaal nieuws

Nieuwe klanten Najaar 2010

Tip van de Helpdesk

Kaba inruilactie

Personeelswisseling

De Tijd voor Gemeenten

Het TimeTell team

Voorwoord Onze Nieuwsbrief heeft een nieuwe naam NewsTime. NewsTime is een mooie naam die goed bij onze producten bedrijfsnaam TimeTell past. In deze NewsTime treft u allerlei interessante informatie aan die voor u als klant en gebruiker van TimeTell relevant kunnen zijn. Wij hopen dat NewsTime aan zijn doel beantwoordt.

City-Pier-City 2011 Op zondag 13 maart 2011 vindt de City-Pier-City loop plaats in Den Haag. Wij willen graag samen met onze klanten deelnemen aan deze loop. Het lijkt ons een sportieve manier van klantencontact. Indien u samen met ons de 10 km of de halve marathon wil rennen, kunt u zich aanmelden via info@timetell.nl. TimeTell zal de deelname faciliteren en u helpen om een topprestatie te leveren. De TimeTell applicatiebeheerders krijgen hier nog separaat een bericht over.

TimeTell User Group (TUG) Op 16 december a.s. zal om 11 uur de jaarlijkse ledenvergadering plaatsvinden. Als locatie is gekozen voor het kantoor van de Nederlandse Taal Unie (NTU) aan ‘t Lange Voorhout in Den Haag. De TUG zal alle TimeTell klanten uitnodigen, ook niet leden zijn welkom. Indien u deze vergadering wil bijwonen, kunt u een e-mail sturen naar het secretariaat van de TUG: info@vanrenslegal.com.

Nieuwe klanten Najaar 2010 Ook dit najaar zijn er weer veel organisaties gestart met TimeTell. Hieronder vindt u een overzicht van een aantal nieuwe TimeTell gebruikers.

GGD Midden Nederland

AKN

Medisch Centrum Alkmaar

N.V. Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Graafschap College

Groningen Seaports

Mcom

International Organization for Migration

Tricijn Locosensus

Gemeente De Marne

Azimuth

Logius

Vereniging Huisartsenposten Nederland


Kaba inruilactie Kaba heeft een nieuwe generatie klokterminals geïntroduceerd: de B-web 9300. Deze generatie maakt gebruik van de nieuwste techniek en heeft een geavanceerd ontwerp. Een van de unieke eigenschappen van deze terminal is de “guide by light” functionaliteit. In plaats van knoppen zijn er gevoelige sensoren, die door oplichtende kleuren de gebruiker de weg wijzen. Als u huidige klokterminal aan vervanging toe is, kunt u gebruik maken van de introductieactie. Bij aanschaf van deze nieuwe B-web 9300 terminal ontvangt u voor uw oude klok €150,- terug. Deze actie loopt t/m 31 maart 2011.

De Tijd voor Gemeenten TimeTell heeft voor het eerst een informatieblad uitgegeven speciaal voor gemeenten. Het doel van De Tijd is om de ervaringen van gemeenten met tijdregistratie met elkaar te delen. Veel gemeenten werken met een tijdregistratiesysteem. Waarom doen ze dat en wat levert het op? In De Tijd vertellen verschillende soorten gebruikers over hun ervaringen. In dit nummer treft u onder andere een artikel aan uit het personeelsblad van de gemeente Heerde. Daarnaast een verhaal over de ervaringen van de Groningse gemeente Oldambt. Mocht u interesse hebben om een exemplaar van De Tijd te ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar info@timetell.nl.

TimeTell software ontwikkeling We zijn druk bezig met de ontwikkeling van TimeTell versie 6.6. Hieronder volgt een greep uit de wijzigingen die al zijn gerealiseerd: •

Nieuw in deze versie is de mogelijkheid om de synchronisatie met Outlook automatisch uit te laten voeren op de server. Hiervoor is een extra taak aangemaakt die de synchronisatie uitvoert via een Outlook client op de server.

Het is nu ook mogelijk om verlof en ziekte te laten boeken volgens contracturen i.p.v. rooster.

Bij een ziektemelding kun je nu ook een reden opgeven (t.b.v. de Arbodienst).

Verder is het nu mogelijk om meerdere activiteiten te hebben waarop iemand ziek kan worden gemeld.

Er zijn meer mogelijkheden toegevoegd om automatische e-mails te laten versturen via de server.

De bepaling van tarieven is flexibeler gemaakt. Je kunt nu zelf instellen in welke volgorde tarieven bepaald moeten worden.

Het is nu mogelijk om saldi naar een klok te sturen (mits de klok hiervoor is geconfigureerd).

In de webclient is nu ook de saldo knop toegevoegd aan de weekstaat zodat de medewerker de huidige saldi kan inzien.

Ondertussen zijn we druk bezig om andere functionaliteiten toe te voegen aan TimeTell, onder andere op het gebied van planning. De release van TimeTell versie 6.6 staat voor begin 2011 op de agenda.


Cursussen •

Dinsdag 7-dec

Basiscursus Applicatiebeheer

Dinsdag 11-jan

Basiscursus Applicatiebeheer

Dinsdag 15-feb

Basiscursus Applicatiebeheer

Dinsdag 8 maart

Flexibele Rapportage

Dinsdag 15 maart

Basiscursus Applicatiebeheer

Dinsdag 29 maart

Vervolgcursus Applicatiebeheer

Dinsdag 12 april

Basiscursus Applicatiebeheer

Voor meer informatie en/of inschrijven kunt u terecht op www.timetell.nl/Diensten/Cursussen

Internationaal nieuws TimeTell heeft succesvol deelgenomen aan PMI Benelux Day in Antwerpen. We hebben hier interessante gesprekken gevoerd met projectmanagers die werkzaam zijn bij verschillende organisaties in België en daarbuiten. Op deze manier proberen we TimeTell breder bekend te maken binnen organisaties die projectmatig werken. Naast de Benelux Day in Antwerpen hebben we ook deelgenomen aan het APM congres in London. APM staat voor Association for Project management en door contact te leggen en deel te nemen hebben we ook in Engeland een stap gezet om bekendheid te creëren binnen deze doelgroep. Concreet heeft dit geleid tot een aantal demonstraties en een pilot binnen de University of East London. TimeTell klanten die in Nederland gebruik maken van TimeTell Professional hebben tevens vestigingen buiten Nederland. Zo ook Inalfa Roof Systems in Venray, zij zullen nog dit jaar TimeTell inzetten in Slowakije. Dit is een van de landen waar TimeTell nog niet actief was. Mocht u meer informatie wensen over de buitenlandse activiteiten van TimeTell of ideeën hebben dan kunt u contact opnemen met Reinout de Ruiter via Reinout@timetell.nl.

Tip van de Helpdesk Hoe weet ik welke modules actief zijn in TimeTell? In de systeeminstellingen is het vanaf TimeTell versie 6.5.2 mogelijk om naast de software-key ook te zien welke modules actief zijn. Indien u om bijvoorbeeld test doeleinden een tijdelijke software-key heeft, kunt u hier tevens zien wanneer deze vervalt.


Personeelswisseling Dit najaar hebben we twee nieuwe collega’s mogen begroeten; Pim Bos en Mirjam van der Spek. Pim komt de helpdesk versterken en Mirjam gaat als office manager aan de slag. Als u telefonisch contact met ons opneemt, heeft u grote kans één van hen aan de lijn te krijgen. Anne Königs, die bij ons actief is als sales & marketing medewerker, gaat de organisatie eind november verlaten en gaat als product manager bij Avery Dennison werken.

Op de foto van links naar rechts: Mirjam, Anne & Pim.

Het TimeTell team

Wij wensen u veel leesplezier & prettige Feestdagen toe! Het TimeTell team

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Indien onze Nieuwsbrief op een foutief e-mailadres binnen uw organisatie terecht gekomen is, horen wij dit graag. Wilt u mensen toevoegen of verwijderen van de mailinglijst dan kunt u een e-mail sturen naar nieuwsbrief@timetell.nl

NewsTime  

NewsTime - najaar 2010

NewsTime  

NewsTime - najaar 2010

Advertisement