Page 1

NewsTime - Najaar 2013 INHOUD Voorwoord Tips van TimeTell Helpdesk TimeTell Cursussen 2013 TimeTell nieuwe Klanten TimeTell Product TimeTell Personeel TimeTell Zomeruitje

Voorwoord De zon laat zich minder zien en de herfst is alweer begonnen. Doorgaans is de zomer een rustige tijd, maar deze zomer heeft TimeTell er veel mooie nieuwe klanten bijgekregen. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van TimeTell 8 welke volgend jaar beschikbaar zal komen. TimeTell groeit en dat is een goede ontwikkeling. Ons team breidt zich uit, de afgelopen twee maanden hebben wij er twee nieuwe collega’s bij gekregen. In deze NewsTime zullen zij zich aan u voorstellen.

Mocht u suggesties hebben voor onze NewsTime items horen wij dat graag!

Tips van TimeTell Helpdesk 

Indien u een nieuwe vraag voor de helpdesk heeft, willen wij u vragen om dit in een nieuwe e-mail aan de helpdesk te sturen. De helpdesk werkt namelijk met een ticket systeem. Elke vraag/call heeft een apart ticket ID. Dit ID kunt u vinden in de onderwerpregel van de e-mail, en ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: [#ABC-123-45678]. Indien u reageert op een bestaande vraag (wanneer er bijvoorbeeld om meer informatie wordt gevraagd om uw probleem te kunnen oplossen), kunt u reageren op de e-mail met dit ticket ID (reply). Wanneer u een nieuwe vraag heeft, losstaand van de eerder gestelde vraag, kunt u een nieuwe e-mail sturen aan helpdesk@timetell.nl zonder het ticket ID in de onderwerpregel van de e-mail.

 De helpdesk heeft gemerkt dat er regelmatig wordt gedacht dat verlofboekingen automatisch geel gemarkeerd zijn in de weekstaat. Dit is echter niet het geval. Een cel in de weekstaat is geel, indien er extra informatie is opgegeven bij de boeking. Bij het invullen van uren kan in de urencel de volgende knop gebruikt worden om het urendetailsscherm te openen (deze knop staat in de laatste kolom bij een chronologische weekstaat).

TimeTell Weekstaat & Urendetails


TimeTell Cursussen 2013 Het laatste kwartaal van 2013 zijn er op de volgende data cursussen: Maandag 7 oktober

Tijdregistratie

Dinsdag 8 oktober

Functioneel Beheer

Donderdag 17 oktober

Basis Flexibele Rapportage

Donderdag 17 oktober

Geavanceerde Flexibele Rapportage

Maandag 4 november

Tijdregistratie

Dinsdag 5 november

Functioneel Beheer

Maandag 25 november

Tijdregistratie

Dinsdag 26 november

Functioneel Beheer

Voor meer informatie kunt u terecht op www.timetell.nl/Diensten/Cursussen.

TimeTell nieuwe Klanten Gedurende de zomer van 2013 zijn er diverse organisaties die voor een TimeTell oplossing hebben gekozen. Hieronder vindt u een overzicht van nieuwe TimeTell gebruikers uit verschillende branches.

Zakelijke Dienstverlening Maclaughlin Consulting B.V., Amsterdam Reviva, ‘s Hertogenbosch Larive International, Zeist OLSP Holding, Oss

Overheid Ministerie van Economische Zaken, Den Haag

Woningcoöperatie SWZ, Zwolle

Handel/Industrie Kaltenbach, Hengelo

Zorg en Welzijn Noorderkwartier, Schagen Arvede Groep, Arnhem ICT Onsight, Arnhem

Non profit Museum Federatie Fryslân, Leeuwarden

Beumer Groep, Ede Lief Lifestyle, Molenaarsgraaf ALE Heavylift, Breda Odfjell, Rotterdam Berg Toys, Ede Hoveniersbedrijf Terlouw, Hendrik Ido Ambacht WM Installaties, Den Haag

TimeTell Product Deze maand komt versie 7.3.5.4 beschikbaar in de downloadsectie van onze website. Deze versie bevat vooral een aantal bugfixes. Meer informatie kunt u vinden in de release notes op de downloadsectie. Zie www.timetell.nl/download-sectie/inloggen voor de downloadsectie waar u updates, release notes en handleidingen vindt. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van TimeTell 8. Dat wordt een major release waarin vooral op het gebied van planning veel wijzigingen zullen worden doorgevoerd. Verder zal ook de ‘look & feel’ van TimeTell 8 worden aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen. TimeTell 8 zal volgend jaar beschikbaar komen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Tegelijk met deze release zal ook een nieuwe versie van de TimeTell App beschikbaar komen voor iOS en Android. Verder zijn de afgelopen periode de TimeTell Cloud omgevingen geüpdatet. Hierdoor is het nu onder meer mogelijk om tarieven vast te leggen per activiteit, project, klant of organisatie net als in TimeTell Professional. Daarnaast zijn er diverse andere verbeteringen doorgevoerd zoals het massaal kunnen herberekenen van weekstaten en het verplaatsen van stamgegevens door deze te verslepen in de boomstructuur.


TimeTell Personeel Deze zomer is het TimeTell team uitgebreid met twee personen; Rutger Ouwehand en Roosmarijn Franken. Rutger komt TimeTell versterken op het gebied van technische consultancy. Hiervoor heeft hij bijna 11 jaar bij een software leverancier gewerkt, welke professionele personeelsplanning software oplossingen implementeerde bij vooral zorginstellingen. Hierin verzorgde hij onder andere de technische interfacing, installaties, rapportages en maatwerkoplossingen. Als vader van drie jonge kinderen zet Rutger zich in voor de jeugd van de kerkelijke gemeenschap te Rijnsburg. Daarnaast is hij in het weekend te vinden op het voetbalveld of tennisbaan en ondersteunt hij zo nu en dan de lokale radioomroep te Noordwijk.

Rutger Ouwehand

Roosmarijn zal de marketing en communicatieactiviteiten op zich nemen. Zij is per 1 juli begonnen en heeft een achtergrond in media en journalistiek. Ze gaat zich bezig houden met het verder op de kaart zetten van TimeTell door het ontwikkelen van nieuwe marketingactiviteiten en alle interne- en externe communicatie, zoals de website en nieuwsbrieven. Daarnaast is zij ook actief op de afdelingen Sales en Planning. Mede door haar levendige karakter is zij een welkome aanwinst. Roosmarijn is naast haar werk wekelijks in de sportschool te vinden ter ontspanning en inspiratie. Roosmarijn Franken

TimeTell Zomeruitje De laatste zomerse vrijdag in september stond ons zomeruitje op de planning. Het was een heerlijke dag en een enkele bui kon ons niet tegenhouden om op een ‘varende huiskamer’ de Amsterdamse grachten te verkennen. Onder het genot van een drankje hebben wij vanaf het water de Amsterdamse skyline bewonderd en vervolgens de dag afgesloten met een gezellig etentje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Indien onze Nieuwsbrief op een foutief e-mailadres binnen uw organisatie terechtgekomen is, horen wij dit graag. Mocht u zich willen aan- of afmelden voor onze Nieuwsbrief dan kunt u een e-mail sturen naar nieuwsbrief@timetell.nl.

NewsTime Najaar 2013  

NewsTime Najaar 2013

Advertisement