Page 1

4SHOW

Teater, glasba, ples Ponudite svojim zaposlenim ali partnerjem 15 minut slave na odru, plesišču ali filmskem platnu, kjer bodo lahko pokazali vse igralske ali komedijantske veščine. Morda boste presenečeni, kaj vse se skriva v ljudeh, ki jih dnevno srečujete na pisarniških hodnikih! Naj padejo maske in naj se zabava začne!

DANCEHEADS PARODIJA NA ©OV TALENTOV

Posnemite svoj videospot. Od vas ne zahtevamo talenta! DVD z nastopom bo trajen spomin na vaš dogodek! S pomočjo inovativne DANCHEADS tehnologije udeleženci z zibanjem glave v ritmu največjih svetovnih uspešnic posnamejo svoj lasten videospot, pri tem pa ne potrebujejo nikakršnega znanja petja ali plesa.

SKUPINSKO BOBNANJE

Uglaševanje s prastarim načinom sporazumevanja in praznovanja – z bobnanjem do močno povezanega plemena! Glasba je univerzalen jezik, ki se ne zmeni za razlike v statusu, starosti in spolu. Bobnarska delavnica v navdihujočem okolju spodbuja udeležence k doseganju skupnega cilja: ubranega ritma in povezane ekipe.

UGLA©EVANJE S HUDOCEVKAMI Vsaka ekipa ima svoj ritem. Poiščite svojega! Hudocevke so primerne tudi za velike skupine. Uglaševanje s tem nenavadnim inštrumentom je v Sloveniji popolna novost. Različno dolge plastične cevi z različnimi toni in živobarvnostjo poskrbijo za nepozabno glasbeno, vizualno in ekipno doživetje.

CIRKU©KE VRAGOLIJE Zabavna, energična preizkušnja za vašo ekipo in pravi spektakel, ki bo spremenil vaš pogled na »nemogoče«! Žongliranje, bruhanje ognja, klovnovska zabava, človeške piramide – vse to in še več vas čaka na tem zabavnem motivacijskem dogodku. Cirkuško vzdušje bo zagotovo prevzelo tudi najbolj zadržane v vaši ekipi.

AKCIJA! SNEMAMO! Posnemite kratek film ali oglasni spot - Oskarja si lahko prisluži le najbolj usklajena ekipa! Kaj pa, če bi na filmskem team buildingu posneli reklamo za vaše podjetje, videospot za najljubšo pesem, stand-up komedijo, avdicijo za Šov talentov, parodijo na TV novice ali pravo špansko telenovelo?

PRIPORO^AMO TUDI: PLESNA ANIMACIJA/Tudi za tiste z dvema levima nogama, STAND UP DELAVNICA/Porcija smeha za motivacijo!

Več informacij: Ekipa TIME OUT, info@timeoutevents.si; T: 041 870 880

TIME4SHOW - teater, glasba, ples  

Ponudite svojim zaposlenim ali partnerjem 15 minut slave na odru, plesišcu ali filmskem platnu, kjer bodo lahko pokazali vse igralske ali ko...