Page 1

4ADRENALINE

Adrenalinske preizku{nje Močne izkušnje ustvarjajo močne spomine. Močni skupni spomini povezujejo ekipe in krepijo pripadnost podjetju. Odmerite svojim zaposlenim tako dozo adrenalina, ki jih ne bo pustila ravnodušnih. Pokažite jim, da zmorejo več, kot sami verjamejo. Aktivnosti so varne in primerne tudi za neaktivne športnike.

IZZIV LETE»E LISICE

Flying fox poligon visoko nad tlemi je prava eksplozija adrenalina in vriskajoče zabave! Udeleženci se za nekaj ur prelevijo v prave ekspedicijske raziskovalce. Neprehodni gozdovi, globoke soteske in divje reke za vas ne bodo nobena ovira, saj jih boste premagali po vrvi visoko nad tlemi.

PLEZANJE IN SPU©»ANJE OB VRVI

Prava vertikalna preizkušnja in navdihujoče doživetje! Začinite dogodek z malo drznosti in veliko motivacije! Med zabavno aktivnostjo v čudovitem naravnem okolju boste krepili odnose znotraj ekipe, premagovali lastne psihične zavore in se na delovno mesto vrnili povezani, motivirani in še bolj samozavestni.

WATER SPLASH

Odkrivanje naravnih lepot Slovenije iz »vodne« perspektive. Smaragdne reke, bistri potočki, skriti tolmuni, pravljični kotički, kamor je svojo pot izdolbla voda…vas že mika? Ohladite živce in pospešite srčni utrip na rafting avanturi ali nepozabnem soteskanju.

VISOKOOKTANSKA DOÆIVETJA

Pripnite si varnostni pas in stopite na plin! Za en dan se boste prelevili v profesionalne dirkače. Naj bo go-kart, šola varne vožnje ali preizkušnja Ferrarijev v Italiji - iz vašega dogodka naredimo pravcati visokooktanski spektakel, na katerem ne bo manjkalo lepih hostes in zmagovalnega šampanjca.

MU©KETIRJI PROTI NINDÆAM

Osvojite umetnost mečevanja, ki ste jo doslej občudovali le pri najljubših filmskih junakih. Namesto ostrih mečev bomo v roke vzeli daljše lesene palice, s katerimi se bomo varno naučili nekaj pravih prijemov, trikov in enostavnih koreografij iz različnih mečevalskih tradicij po celem svetu.

PRIPORO^AMO TUDI: ATRAKTIVNO VRVOHODSTVO; JADRALNO PADALSTVO.

Več informacij: Ekipa TIME OUT, info@timeoutevents.si; T: 041 870 880

TIME4ADRENALINE  
TIME4ADRENALINE  

Močne izkušnje ustvarjajo mocne spomine. Močni skupni spomini povezujejo ekipe in krepijo pripadnost podjetju. Odmerite svojim zaposlenim ta...

Advertisement