Page 1

MEGHÍVÓ CÉLFOTÓ A HARVARD KAPUJÁBAN TANULÁS ÉS SPORT - CSAK RAJTAD MÚLIK, MIT HOZOL KI BELŐLE! CÍMŰ EXKLUZÍV ESEMÉNYÜNKRE A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB SZERVEZÉSÉBEN

DÍSZVENDÉGEK:

STORCZ BOTOND OLIMPIAI BAJNOK KAJAKOZÓ, AZ ÉV SZÖVETSÉGI KAPITÁNYA

GYŐRFFY DÓRA HABILITÁLT EGYETEMI DOCENS, NEMZETKÖZI ÉS POLITIKATUDOMÁNYI INTÉZET PPKE, MAGASUGRÁS ORSZÁGOS CSÚCSTARTÓ, HARVARD ALUMNI TAG

HARVARD NEHÉZSÚLYÚ FÉRFI EVEZŐS CSAPAT A RENDEZVÉNY FŐVÉDNÖKE: DR. TÓTH MIKLÓS, A MOB ALELNÖKE IDŐPONT: 2015. ÁPRILIS 22 (SZERDA) 16:30 – 18:30 HELYSZÍN: CSÓNAKHÁZ MULATÓ, 1031 BUDAPEST, RÓMAI PART 30.

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: HCHUNGARY@POST.HARVARD.EDU, +36 1 429 4000


VENDÉGEINK STORCZ BOTOND A SPORT ELHIVATOTT NAGYKÖVETE, TÖBBSZÖRÖS OLIMPIAI BAJNOK, AZ ÉV SZÖVETSÉGI KAPITÁNYA ÉS SOKAK PÉLDAKÉPE

„MINDIG IS ÁLMOM VOLT, HOGY SZÖVETSÉGI KAPITÁNY LEGYEK, EZÉRT A KARRIEREM VÉGE FELÉ MÁR KOMOLYAN TANULTAM, TÖBB DIPLOMÁT SZEREZTEM, TUDATOSAN KÉSZÜLTEM A VERSENYZÉS UTÁNI ÉLETRE.”

DR. GYŐRFFY DÓRA A PÁZMÁNY PÉTER KATOLIKUS EGYETEM HABILITÁLT DOCENSE, MAGASUGRÁS ORSZÁGOS CSÚCSTARTÓ, HARVARD ALUMNI TAG, A RENDEZVÉNY ÜZENETÉNEK EGYIK LEGKIEMELKEDŐBB KÉPVISELŐJE, AKINEK PÉLDÁTLAN AKADÉMIAI ÉS SPORTKARRIERJE IS BIZONYÍTJA, IGENIS LEHETSÉGES A TANULÁS ÉS A SPORT TERÜLETÉN EGYARÁNT KIMAGASLÓ EREDMÉNYEKET ELÉRNI.

„HISZEM, HOGY MINDEN EMBER ÚGY JÖN VILÁGRA, HOGY VAN AZ ÉLETÉNEK CÉLJA. A CÉLJAINKAT FOLYAMATOSAN FEL KELL FEDEZNI, ÉS TUDATOSAN TÖREKEDNI KELL A MEGVALÓSÍTÁSÁRA. AZ ÉLET SORÁN A CÉLOK IS FOLYAMATOSAN VÁLTOZNAK.”


VENDÉGEINK A HARVARD VILÁGHÍRŰ FÉRFI EVEZŐS CSAPATA „A HARVARD EGYETEMEN NEM KELL VÁLASZÚT ELÉ ÁLLÍTANI MAGUNKAT: KOMOLYAN AKAROM ŰZNI AZ EVEZÉST VAGY EGYETEMRE AKAROK MENNI ÉS TANULMÁNYAIMRA KONCENTRÁLNI? ITT MINDKETTŐ LEHETSÉGES. MÉGPEDIG A LEHETŐ LEGMAGASABB SZINTEN.„ (JAMES O’CONNOR, CSAPATKAPITÁNY)

DR. TÓTH MIKLÓS A MOB ALELNÖKE, A RENDEZVÉNY FŐVÉDNÖKE A DIÁK- ÉS FŐISKOLAI-EGYETEMI SPORTÉRT FELELŐS SZAKMAI TAGOZAT ELNÖKE

LITKEI KORNÉLIA TANULMÁNYI TANÁCSADÓ FULBRIGHT MAGYAR-AMERIKAI OKTATÁSI CSEREPROGRAM BIZOTTSÁG TANÁCSADÓJA


CÉLKITŰZÉSÜNK E KÜLÖNLEGES ESEMÉNY AKTUALITÁSÁT AZ ADJA, HOGY AZ IMMÁRON HAGYOMÁNYOSNAK TEKINTHETŐ DUNAI REGATTA SPORTFESZTIVÁLON IDÉN A HARVARD EGYETEM VILÁGHÍRŰ EVEZŐS CSAPATA IS VÍZRE SZÁLL BUDAPESTEN. A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB A NEVES ALKALOMRA VALÓ TEKINTETTEL A FIATALOKAT INSPIRÁLÓ KEZDEMÉNYEZÉSEINEK KÖRÉBEN EGY EXKLUZÍV RENDEZVÉNYT SZERVEZ, MELYEN HANGSÚLYOZZUK, HOGY A TANULÁSBAN ÉLEN JÁRÓ DIÁKOK ÉLETÉBEN IS FONTOS SZEREPET KELL, HOGY JÁTSSZON A SPORT.

MEGGYŐZŐDÉSÜNK,

HOGY A FIATALOK SZÁMÁRA AZ ESEMÉNY EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉG ARRA, HOGY KIMAGASLÓ AKADÉMIAI KARRIERREL RENDELKEZŐ, A SPORT TERÜLETÉN IS JELESKEDŐ DÍSZVENDÉGEINK SZEMÉLYES TÖRTÉNETEIBŐL INSPIRÁCIÓT MERÍTSENEK, ILLETVE MEGERŐSÍTÉST NYERJENEK ARRA, HOGY A SPORT ÉS A TANULÁS NEM ÖSSZEEGYEZTETHETETLEN EGYMÁSSAL, LEHETSÉGES MINDKÉT TERÜLETEN KIVÁLÓAN TELJESÍTENI.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ: HCHUNGARY@POST.HARVARD.EDU, +36 1 429 4000


A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUBRÓL A HARVARD CLUB

OF HUNGARY (WWW.HARVARDCLUB.HU) A MAGYARORSZÁGON ÉLŐ VAGY TARTÓZKODÓ, A HARVARD EGYETEM ÖREGDIÁKJAI, PROFESSZORAI ÉS KUTATÓI SZÁMÁRA LÉTREHOZOTT TÁRSASÁG. A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB KÖZEL 200 TAGGAL BÜSZKÉLKEDHET, KLUBTAGNAK JELENTKEZHET BÁRKI, AKI A

HARVARD EGYETEMEN VALAMILYEN KÉPZÉSBEN RÉSZT VETT, OTT TANULT, TANÍTOTT, ÖSZTÖNDÍJASKÉNT VAGY CSEREPROGRAM KERETÉBEN AZ EGYETEMEN TARTÓZKODOTT. A HARVARD CLUB OF HUNGARY KÖZÖSSÉGÉHEZ A HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS, ÜZLETI, DIPLOMÁCIAI ÉS KULTURÁLIS SZFÉRA NAGYRA BECSÜLT PROFESSZORAI, KUTATÓI, ELISMERT SZAKEMBEREI, BEFOLYÁSOS DÖNTÉSHOZÓI ÉS DIPLOMATÁI TARTOZNAK. A HARVARD EGYETEM SZELLEMISÉGÉT KÖZVETÍTVE A KLUB EGYEDÜLÁLLÓ ESEMÉNYEKET SZERVEZ A SZÉLESKÖRŰ TUDÁS TERJESZTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN, TÖREKEDVE A TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁRA ÉS SZORGALMAZVA A VILÁG AKTUÁLIS PROBLÉMÁINAK MEGÉRTÉSÉT ÉS MEGOLDÁSÁT. NÉHÁNY PÉLDA A KLUB ÁLTAL SZERVEZETT PROGRAMOK ÉS KEZDEMÉNYEZÉSEK SORÁBÓL: MEGTISZTELTETÉSÜNKRE SZOLGÁLT TALÁLKOZNI A NOBEL-DÍJAS FIZIKUS, ROY J. GLAUBER PROFESSZORRAL, ILLETVE RÉSZT VENNI A HARVARD BUSINESS SCHOOL DÉKÁNJA, NITIN NOHRIA PROFESSZOR ÚR JELENLÉTÉBEN ZAJLÓ, EXKLUZÍV HARVARD VILLÁSREGGELIN BUDAPEST EGYIK LEGHÍRESEBB KÁVÉHÁZÁBAN, A GERBEAUDBAN. 2014-BEN A LONDON SCHOOL OF ECONOMICS MAGYARORSZÁGI ALUMNI SZÖVETSÉGÉVEL KÖZÖSEN MEGRENDEZETT ESEMÉNYÜNKÖN KÖSZÖNTHETTÜK DR. STUMPF ISTVÁNT, MAGYARORSZÁG ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGÁNAK TAGJÁT, A VILÁGGAZDASÁGI FÓRUM FIATAL GLOBÁLIS VEZETŐK TAGOZATÁVAL EGYÜTT PEDIG TED TÍPUSÚ ELŐADÁSSOROZATOT INDÍTOTTUNK AIA (AN INTERESTING AFTERNOON) CÍMMEL. 2014 ÁPRILISÁBAN EXKLUZÍV FÓRUMBESZÉLGETÉST SZERVEZTÜNK KOEN LENAERTS, AZ EURÓPAI BÍRÓSÁG ALELNÖKÉNEK RÉSZVÉTELÉVEL. AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN A RÉGIÓBAN TALÁLHATÓ HARVARD KLUBOKKAL EGYÜTTMŰKÖDVE, ELISMERT HARVARD PROFESSZOROK RÉSZVÉTELÉVEL VIDEÓ KONFERENCIÁKAT SZERVEZTÜNK TÖBBEK KÖZÖTT PROF. CLAY CHRISTENSEN, PROF. MARTY LINSKY, MIKOŁAJ JAN PISKORSKI ÉS PROF. MAX H. BAZERMAN VENDÉGSZEREPLÉSÉVEL. AZ ÉLŐ VIDEÓ KONFERENCIÁKAT KÖVETŐEN PÓDIUMBESZÉLGETÉSEKET RENDEZTÜNK, AMELYEN OLYAN TISZTELETREMÉLTÓ VENDÉGEK VÁLLALTAK SZEREPLÉST, MINT HEAL EDINA, A GOOGLE MAGYARORSZÁG ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA ÉS MÉRŐ LÁSZLÓ MATEMATIKUS-PSZICHOLÓGUS SZAKEMBER.


A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUBRÓL AZ ELMÚLT ÉV JÓTÉKONYSÁGI ESEMÉNYEI KÖZÜL KIEMELKEDŐ NÉPSZERŰSÉGNEK ÖRVENDETT A HARVARD EGYETEM LEGRÉGEBBI ÉS LEGNÍVÓSABB A CAPELLA KÓRUSÁNAK, A HARVARD KROKODILOES FELLÉPÉSE. A

KÜLÖNLEGES PROGRAMOK MELLETT A

MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB

ÚTJÁRA INDÍTOTTA A

“BACK TO YOUR SCHOOL”

VAGYIS

„VISSZA

AZ ISKOLÁDBA”

KEZDEMÉNYEZÉST, MELYNEK KERETÉBEN KLUBTÁRSAINK VISSZALÁTOGATNAK EGYKORI KÖZÉPISKOLÁIKBA, HOGY MESÉLJENEK A FIATALOKNAK AZ ÉLETPÁLYÁJUKRÓL, SIKEREIKRŐL, NEHÉZSÉGEKRŐL ÉS PERSZE MINDENEKELŐTT A TANULÁS, A FOLYAMATOS FEJLŐDÉS FONTOSSÁGÁRÓL. MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY ÓRIÁSI HAJTÓERŐ LEHET A TINÉDZSEREK SZÁMÁRA, HA OLYAN PÉLDÁKKAL, ÉLETMINTÁKKAL TALÁLKOZHATNAK, AMELYEKBŐL ERŐT MERÍTHETNEK, ÉS INSPIRÁLHATJÁK ŐKET. KLUBTAGJAINK, BÁR A VILÁG EGYIK LEGNEVESEBB EGYETEMÉN TANULHATTAK, ITTHON ÉLNEK, ÉS KÉSZEK ARRA, HOGY SZÍVBŐL SEGÍTSÉK A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓT, HISZEN A JÖVŐ VEZETŐIT ŐK ADJÁK MAJD.

EMELLETT

A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB TERVEZI A FIATAL TEHETSÉG KITÜNTETÉSÉNEK (YOUTH ACHIEVEMENT AWARD) BEVEZETÉSÉT. A KEZDEMÉNYEZÉS CÉLJA, HOGY MEGTALÁLJA, ÉS NON-PROFIT ÚTON TÁMOGASSA AZON TEHETSÉGES DIÁKOKAT, AKIK MÁR KÖZÉPISKOLAI ÉVEIK ALATT IS A KIEMELKEDŐ TANULMÁNYI EREDMÉNYEIK MELLETT AKTÍVAN RÉSZT VESZNEK ISKOLÁN KÍVÜLI TEVÉKENYSÉGEKBEN IS.

A HARVARD CLUB

OF

HUNGARY

IDÉN IS SZÁMOS KIEMELKEDŐ PROGRAMMAL KÉSZÜL.

AZ

EXKLUZÍV TALÁLKOZÓK, KONCERTEK MELLETT JÓTÉKONYSÁGI ESEMÉNYEK ÉS

SZAKMAI KONFERENCIÁK KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE. AZ IDÉN HARMADSZOR MEGRENDEZETT, MÁR HAGYOMÁNYKÉNT LÉTEZŐ HARVARD KLUBBAL TÖRTÉNŐ EGYÜTTMŰKÖDÉSNEK KÖSZÖNHETŐEN A HARVARD EGYETEM EVEZŐS CSAPATA IS VÍZRE SZÁLL.

DUNAI REGATTÁN

A

MAGYARORSZÁGI

A MAGYARORSZÁGI HARVARD KLUB 2015-BEN ELNYERTE A NEMZETKÖZI HARVARD ALUMNI ASSOCIATION MEGTISZTELŐ ÉVES DÍJÁT, MELY ARRA ÖSZTÖNZI A KLUBOT, HOGY A TUDÁST ÉS A HAZAI TÁRSADALMAT SZOLGÁLVA MÉG INKÁBB TÖREKEDJEN A HARVARD SZELLEMISÉGÉHEZ MÉLTÓ, SOKSZÍNŰ ÉS ÉRDEKES ESEMÉNYEKET SZERVEZNI A TAGSÁG ÉS A NYILVÁNOSSÁG SZÁMÁRA.

Profile for Levai Timea

Célfotó a harvard kapujában invite long  

Célfotó a harvard kapujában invite long  

Advertisement