Page 152

Eksterne Speedlites EOS-dedikeret, Speedlites i EX-serien Fungerer grundlæggende som en indbygget flash med nem funktion. Når du monterer en Speedlite i EX-serierne på kameraet, styres stort set al autoflash af kameraet. Det svarer til, at der er tilsluttet en ekstern flash med stort output i stedet for den indbyggede flash. Yderligere oplysninger findes i instruktionsmanualen til Speedlite i EX-serierne. Kameraet er et type A-kamera, som er kompatibelt med alle funktionerne i Speedlites i EX-serierne. Speedlites til montering i ekstern bøsning

Macro Lites

Andre Canon Speedlites end EX-serien Flashen kan ikke udlades med en Speedlite i EZ/E/EG/ML/TLserierne, der er indstillet til TTL- eller A-TTL-autoflash. Brug i stedet den manuelle flash på Speedlite, hvis den findes.

Ikke-Canon Speedlites Kameraet kan synkroniseres med kompakte flashenheder fra andre leverandører end Canon ved lukkertider på 1/200 sek. eller langsommere. Afprøv flashenheden før optagelse for at kontrollere, at den synkroniseres korrekt med kameraet. Hvis kameraet bruges med en flashenhed eller flashtilbehør, der er beregnet til et andet kameramærke, fungerer kameraet muligvis ikke korrekt, og der kan opstå fejl. Monter ikke en flash til høj spænding på flashskoen. Den vil muligvis ikke fungere.

152

Canon 400D  
Canon 400D  

USer guide fr Canon 400D