Timberman katalog 2021

Page 1

GULVE MED STIL


Eco | Gold Coast Oak | FDYX001

Forside: Charlottenlund Sildeben | Eg børstet, ultramat lak hvid | 146003


GULVE DER KAN MERE END AT SE GODT UD Er du til cool elegance eller landlig idyl? Til det lyse og lette eller det lidt mere rå? Skal det være varmt og naturligt eller trendy og moderne? Er du den tidløse type eller lidt mere vild? Et gulv med stil er et gulv, der passer til din bolig. Men også et gulv, der matcher din personlighed og den hverdag, det skal fungere i. Udseende spiller selvfølgelig en rolle, men også funktionalitet, holdbarhed, akustik og hårdhed er faktorer, du bør tage med i overvejelserne. Her betaler det sig at tage en ekspert med på råd – enten hos din lokale forhandler, eller direkte hos Timberman. Vi har erfaringen og ved, hvad du bør spørge dig selv om før du vælger, så gulvet ikke bare er flot at se på, men også rimer på din hverdag.

Velkommen hos Timberman


GULV E M E D ST IL

Slotsplank | Eg accent natur | 145033n

Wideplank | Eg country hvid | 145084n

4 | TIMBERMAN


Infinitus | Colossal Shadow Oak | B4TI001

Infinitus | Natural Majestic Oak | B4TC001

TIM B E RM AN | 5


6 | T I M B ER M A N


TI M B E RM A N TR ÆG ULV E

MENNESKER HAR ARBEJDET MED TRÆ SIDEN TIDERNES MORGEN, OG FOR MANGE ER DET STADIG DET FORETRUKNE MATERIALE, NÅR DET KOMMER TIL GULVBELÆGNING. DER ER EN SÆRLIG FØLELSE OVER ET TRÆGULV, OG EN HELT UNIK STIL. MED TRÆ ER DU I PAGT MED NATUREN OG SIKRET ET TIDLØST OG EKSKLUSIVT UDTRYK. Træ findes i mange sorter og et utal af varianter. Lyse og mørke. Hårde og bløde. Med brædder, der varierer i længde og bredde, og overflader, der vidner om træets vækst i naturen. Gulvene spænder fra det mere ensartede til det naturligt rustikke. For dig er det blot at vælge, hvilket trægulv der passer bedst hjemme hos dig. UNIK OVERFLADEBEHANDLING Alle vores trægulve er designet ud fra idéen om, at den skandinaviske kvalitet skal kunne ses og mærkes. Det kan den i ekstra mange år, bl.a. takket være en helt unik Easy To Clean overfladebeskyttelse. Gulvene har smukke overflader i ultramat lak, der giver dem et

naturligt olieret udseende. Alle gulvene har fået 8 lag lak, hvoraf de øverste to lag er med antiscratch topcoat og efterbehandlet med Easy To Clean. Denne efterbehandling gør dem ekstra nemme at rengøre og sikrer, at de altid vil beholde deres naturlige skønhed. Alle vores trægulve er produceret efter PEFC mærket, specielt til vores klima og med hensyntagen til miljøet. Træet, der anvendes, er lovligt skovet, og kommer hovedsageligt fra EU. Gulvene har patenteret click system, som gør dem nemme at montere, og som, sammen med de voksede samlinger, sikrer et flot resultat.

S E T R Æ G U LV E S I D E 1 4-36

TRÆGU LVE | 7


8 | WICANDERS


W I C A N D E RS KORKG ULV E

KORK ER ET 100% NATURLIGT MATERIALE, FREMSTILLET AF BARKEN FRA KORK EGETRÆER, OG HAR EN LANG RÆKKE FORDELE, DER GØR DET IDEELT SOM GULVBELÆGNING. ET KORKGULV ER SLIDSTÆRKT, ISOLERENDE OG LYDDÆMPENDE. DET EGNER SIG SÅLEDES TIL BÅDE BARE TÆER OG TRAMPENDE BØRNESTØVLER. Et korkgulv er det oplagte valg for den moderne familie med en travl hverdag. Selvom det er slidstærkt, har det en naturlig affjedring, der gør gulvet utroligt behageligt at gå på. Grundet de isolerende egenskaber er det lunt og godt til kolde fødder. Og så har det den fantastiske egenskab, at det bidrager til en god akustik i rummet. Noget som er særligt vigtigt i de nyere byggerier, hvor rummene ofte er store, og hvor der er højt til loftet.

Efter 9 år er barken klar til at blive høstet igen. Dette gør korken CO2 positiv, og således optager træet mere CO2, end der bliver brugt til at producere gulvene. Gulvene er både allergi- og rengøringsvenlige. Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Med teksturer inspireret af ædle træsorter. På den måde får du det bedste fra to verdener. En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

Kork er et bæredygtigt materiale, som høstes med håndkraft, så man ikke skader træerne.

S E KO R KG U LV E S I D E 36-53

KO RKGULVE | 9


Sildeben | Natural Oak | 155014

1 0 | N OV EG O


NOV EG O VI N Y LG ULV E

DER ER MANGE FAKTORER, DER SPILLER IND, NÅR DU I DAG SKAL VÆLGE GULV TIL DIN BOLIG. ET GULV MED STIL HANDLER IKKE KUN OM UDSEENDET. DET ER I LIGE SÅ HØJ GRAD SPØRGSMÅLET OM FUNKTIONALITETEN, HOLDBARHEDEN, AKUSTIKKEN OG HÅRDHEDEN, GULVET KAN TILBYDE. Vinyl er et populært gulvvalg i de fleste danske hjem i dag. Og med god grund. Gulvet er både slidstærkt og holdbart – og så sikrer den lukkede overflade, at det er nemt at rengøre. Sammen med vinylgulvets smukke udseende, der på mange punkter ikke adskiller sig fra almindeligt trægulv for det blotte øje, er det med til at gøre vinyl til en særdeles populær gulvløsning. NOVEGO er en serie af vandfaste vinylgulve med en meget formstabil kerne, der betyder at

gulvene kan lægges svømmende i arealer op til 20 x 20 meter uden dilatationsfuger - brydes i døråbninger og smalle passager. Novego Sildeben er klassisk skønhed kombineret med moderne komfort. Gulvet har naturtro overflader og 10 cm brede stave i en længde på 60 cm, monteret i klassisk sildebensmønster. Med Novego Sildeben kan du skrue op for eksklusiviteten og samtidig få glæde af alle vinylens fordele.

S E V I N Y L G U LV E S I D E 60 -65

V INYLGU LVE | 1 1


12 | TIMBERMAN


SMU KKE T RÆGU LVE KÆRLIGHED TIL TRÆ ER EN LIVSLANG FORELSKELSE. TRÆ ER AF NATUR EN KILDE TIL GLÆDE. ET UDTRYK FOR KVALITET OG STILFULD ELEGANCE. EN TIDLØS HYLDEST TIL DET GODE LIV. HAR DU KASTET DIN KÆRLIGHED PÅ ET TRÆGULV, ER HER LIDT HJÆLP TIL AT VÆLGE DET RIGTIGE.

TRÆGULVE | 1 3


DIT TRÆGULV HAR SIN HELT EGEN STIL Et trægulv er ikke bare et trægulv. Der er forskel på sorteringen, om vi taler et harmonisk eller rustikt udtryk, og på, hvilken overfladebehandling gulvet har fået. Skal gulvet være børstet, så træets struktur og åretegninger fremhæves? Skal det have fasede kanter, der fremhæver plankeeffekten? Det er nogle af de spørgsmål, man skal tage stilling til, når man vælger. Også vedligeholdelse, pleje og rengøring har betydning for gulvets fremtoning. Det kan du læse om i flg. 7 punkter.

1

SORTERING

EG PRIME Ensartet sortering med små og få knaster.

EG ACCENT Levende sortering med lyse og mørke nuancer og en del knaster.

ASK PRIME Harmonisk sortering i nuancer fra lys til lysbrun med få knaster.

ASK ACCENT Levende sortering i lyse og mørke nuancer med knaster og brunkerne.

1 4 | T I M B ER M A N

EG COUNTRY Rustik sortering med store og markante knaster og udspartlede knaster, delvis nedsunkne.


2

OVERFLADE Ultramat lak Ekstra mat overflade Glansgrad 5 8 gange lak med antiscratch topcoat som beskytter mod ridser og slid. Efterbehandlet med Easy To Clean

Easy To Clean Som noget nyt har de fleste af vores gulve Easy To Clean overflade, hvilket er en unik overfladebehandling. Easy To Clean gør gulvet nemmere at rengøre, og sikrer, at det beholder sin naturlige skønhed. Det vigtigste ved et trægulv er udseendet og den naturlige skønhed, planker med åretegninger og struktur tilfører rummet. Den bliver ikke mindre med Easy To Clean. Der er tale om en yderst innovativ ekstra beskyttelse, som tilfører funktionalitet, uden at det går ud over naturligheden. En beskyttelse der når helt i bund og gør det nemmere at rengøre gulvet i hverdagen.

Olie Naturlig olieret overflade.

Gulvet t.v. er behandlet med Easy To Clean, mens det t.h. er behandlet på normal vis. Tilfører man mudder til de to gulve og fjerner det efter 2 timer, kan man se, hvordan skidt har samlet sig i de små fuger i gulvet til højre, mens gulvet behandlet med Easy To Clean er 100% rent.

3

BØRSTNING

4

En børstning af gulvet fremhæver træets struktur og åretegninger. Samtidig bliver overfladen mindre sårbar overfor ridser og skader.

5

MONTERING Vores patenterede kliksystemer med voksede samlinger gør gulvene nemme at montere.

7

FA S PÅ P L A N K E R Fasede kanter fremhæver planken og giver et naturligt look, hvor du får den optimale plankeeffekt. Fasede kanter findes på plankens langsider eller på alle dens 4 sider.

6

VEDLIGEHOLDELSE For at sikre at gulvet holder sig flot i mange år anbefaler vi at man støvsuger ofte, sætter filt under møbelben og har dørmåtter ved indgange.

PLEJE & RENGØRING Olierede gulve Efter lægning af gulvet anbefales en efterbehandling med oliepleje. Den daglige rengøring foretages med støvsuger og natursæbe eller oliesæbe.

Lakerede gulve Den daglige rengøring foretages med støvsuger og laksæbe. Lakpleje kan anvendes efter behov. Timberman plejemidler kan med fordel benyttes.

Hardwax oil gulve Følg vejledningen til pleje af gulvet efter montering. Den daglige rengøring foretages med støvsuger, samt rens- og vedligeholdelsesvoks. TRÆGULVE | 1 5


Wideplank | Eg Country børstet, ultramat lak hvid | 145084n

16 | TIMBERMAN


WIDEPLANK MED EN BREDDE PÅ OP TIL 220 MM HAR VI SKABT UBRUDTE FLADER, HVOR TRÆETS SMUKKE STRUKTUR FOR ALVOR KOMMER TIL SIN RET. HER FÅR HYGGEN IKKE SVÆRT VED AT BREDE SIG.

Den smukke ensartede overflade opnås ved kun at anvende træer, som har haft mulighed for at vokse og udvikle tykke stammer. Hele træets bredde anvendes, og derfor forekommer der helt naturligt flere knaster fra træets grene. Gulvet har store knaster og udspartlede knaster samt farvevariationer mellem de enkelte planker. Med Wideplank country sortering får du et rustikt og naturligt udtryk. Et flot og eksklusivt gulv, som passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil. Plankerne er børstet for at fremhæve åretegningerne og skabe et naturligt look – hvor den ultramatte lak giver gulvet en smuk mat finish. Eg Country, Eg Prime hvid og natur har fas på fire sider, hvilket er med til at fremhæve den enkelte planke. De 5 egeplanker er behandlet med Easy To Clean. En helt unik overfladebeskyttelse, der gør gulvet nemmere at rengøre og dermed bevarer gulvets oprindelige udseende. Wideplank Fyr og Douglas er overfladebehandlet med en lud-olie med hvide pigmenter, som er med til at lysne plankerne.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 33

TRÆGULVE | 1 7


SLOTSPLANK DET LYDER STORT, OG ER DET OGSÅ. MED TIMBERMAN SLOTSPLANK FÅR DU MINDRE RUM TIL AT SYNE STØRRE OG FREMHÆVER LINJERNE I STORE RUM.

Vores slotsplanker i prime sortering er en ren og meget harmonisk sortering, hvor der kun forekommer få knaster på op till 25 mm. Ønsker man en mere levende overflade kan man vælge gulvet i en accent sortering, som har flere knaster og farvevariationer blandt de enkelte planker. De affasede kanter giver den enkelte planke en smuk afslutning og tilfører hele gulvfladen et flot og gedigent udtryk. Den ultramatte lak giver plankerne et olieret look, hvor den børstede overflade er med til at understrege træets natur. Vores slotsplanker produceres i fyr, ask og eg, og de forskellige overfladebehandlinger giver det enkelte gulv sit helt eget udseende. Alle gulvene fåes med Easy To Clean overflade, der gør gulvet nemt at rengøre og medvirker til at gulvet bevarer sin naturlige skønhed.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 32

18 | TIMBERMAN


Slotsplank | Eg prime børstet, ultramat lak hvid | 145070n

TRÆGU LVE | 1 9


Innoplank | Eg Misty White, hardwax oil hvid | 147050

Innoplank | Eg prime natur | 147020

20 | T I M B E R M A N


INNOPLANK INNOPLANK ER EN HELT NY TYPE HÆRDET TRÆGULV, DER ER SKABT MED HENBLIK PÅ AT GØRE DET LUKSURIØSE PLANKEGULV TILGÆNGELIGT FOR ALLE.

Vi har nemlig taget den naturlige skønhed fra ægte træ og kombineret den med egenskaber som høj funktionalitet og endnu højere slidstyrke. Innoplank er skabt via den avancerede Woodura® overfladeteknologi, hvor et tyndt lag træfinér presses ned i en HDF-plade sammen med en unik pulvermiks. Denne går i finérens naturlige åbninger og fremhæver åretegninger samt strukturen i træet. Efter presning bliver gulvoverfladen behandlet med ultramat power lak. Denne metode øger gulvets levetid betydeligt på trods af det tynde toplag. Gulvet har en hårdhedsgrad på 10, hvor massive gulve har en på 3,7. Dette gør gulvet velegnet til alle hjemmets rum samt offentlige miljøer. Som en ekstra bonus er Innoplank bæredygtigt. Overfladeteknologien tillader en bedre udnyttelse af råmaterialerne, da der bliver sparet væsentligt på træproduktionen, når der anvendes træfinér i stedet for massive træplanker. Innoplank fås i fire varianter, så der er noget til ethvert hjem – og ethvert rum.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 34

TRÆGU LVE | 2 1


PLANK STILFULD ATMOSFÆRE, NATURLIGT OG ENKELT. PLANK ER EN SMUK OG PRAKTISK GULVLØSNING, DER GIVER RUMMET KARAKTER.

Plank understreger træets naturlige struktur og farvespil og skaber med sine markante åretegninger og farvevariationer mellem de enkelte planker et gulv med karakter. Plankerne har flotte affasede kanter, som fremhæver bredden og sætter fokus på gulvoverfladen. Denne er behandlet med en ultramat lak, som giver et look, der tangerer det olierede – med alle de funktionelle fordele af en lak. Alle vores plankegulve er med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 34

22 | T I M B ER M A N


Plank | Ask accent børstet, ultramat lak hvid | 145027a

TRÆGU LVE | 2 3


Parket | Eg accent børstet, ultramat lak greywash | 144002n

24 | T I M B ER M A N


PARKET PARKET ER ET KLASSISK MØNSTER. ET SMUKT OG HOLDBART GULV MED MASSER AF STIL.

De enkelte brædder er udformet med 3-stave ved siden af hinanden i bredden, hvilket giver det enkelte gulvbræt et unikt udtryk og dermed hele gulvfladen sin helt egen karakter. Med parket får du en gulvoverflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger. Alle vores parketgulve fåes med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 35

TRÆGU LVE | 2 5


DESIGNPARKET DET BLIVER IKKE SMUKKERE END VORES DESIGNPARKET I DET KLASSISKE SILDEBEN. DET SKABER EN ELEGANT STEMNING I BÅDE GAMLE OG NYE HUSE.

Det traditionelle sildebensparket er igen blevet moderne. Det er der mange gode grunde til. Udover at gulvet er klassisk og smukt og passer til både gamle og nye huse, så er det meget holdbart. Gulvet tilbydes i to varianter - Hellerup med traditionelle smalle stave, eller Charlottenlund med brede stave. Hellerup skal fuldklæbes, mens Charlottenlund er med kliksystem og kan lægges svømmende uden brug af lim. Som navnene antyder rimer gulvene i høj grad på eksklusivitet og klasse. Her går du ikke galt i byen.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 35

26 | T I M B ER M A N


Hellerup Sildeben | Eg børstet, ultramat lak natur | 146002

TRÆGU LVE | 2 7


Charlottenlund Sildeben | Eg børstet, ultramat lak natur | 146004

28 | T I M B ER M A N


TIM B E RMAN | 2 9


S LOT S PL A N K

Fyr

Ask prime børstet

Ask accent børstet

Eg prime børstet

Eg prime børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

14x185x2400 mm. Lud/Olie hvid 101556CO

13x190x1820 mm. Ultramat lak natur 145058n

13x190x1820 mm. Ultramat lak grå 145022n

Eg accent børstet

13x190x1820 mm. Ultramat lak natur 145033n

30 | TIMBERMAN

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145029n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145070n

13x190x1820 mm. Ultramat lak greywash 145052n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145012n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145023n

13x190x1820 mm. Ultramat lak sølvgrå

145030


WIDEPLANK

Eg Country børstet

Eg Country børstet

Fyr

Eg prime børstet

Eg prime børstet

Douglas

13x220x2200 mm. Ultramat lak hvid 145084n

13x220x2200 mm. Ultramat lak natur 145092n

13x220x2200 mm. Ultramat lak natur 145085n

13x220x2200 mm. Ultramat lak hvid 145091n

14x205x2400 mm. Lud/Olie hvid 101530CO

14x205x2400 mm. Lud/Olie hvid 101532COa

T I L B E H Ø R T I L T R Æ G U LV E

TimberLUX m/fugtspærre

2 mm tyk, 1m bred - 8m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1m bred - 30m2 pr rl. 184555

Rullekork

2 mm tyk, 1m bred - 10m2 pr rl. RL30101a

TRÆGULVE | 31


PLANK

Ask prime børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145028a

Ask accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145027a

INNOPLANK

Eg Nature accent

Eg Misty White accent

Eg prime

Eg prime

11x276x2379 mm. Hardwax Oil natur 147040

11x276x2379 mm. Ultramat power lak natur 147020

3 2 | T I M B ER M A N

11x276x2379 mm. Hardwax Oil hvid 147050

11x276x2379 mm. Ultramat power lak hvid 147030


PA R K E T - 3 S TAV

Ask accent børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

Merbau prime

13x190x2200 mm. Ultramat lak hvid 144017a

13x190x2200 mm. Ultramat lak greywash 144002n

13x190x2200 mm. Ultramat lak natur 144008n

13x190x2200 mm. Mathon olie natur 144012

S I L D E B E N S PA R K E T

Eg Sildeben Hellerup børstet

Eg Sildeben Hellerup børstet

Eg Sildeben Charlottenlund

Eg Sildeben Charlottenlund

14x65x390 mm. Ultramat lak hvid 146001

14x145x580 mm. Ultramat lak hvid 146003

14x65x390 mm. Ultramat lak natur 146002

14x145x580 mm. Ultramat lak natur 146004

TRÆGU LVE | 33


34 | WICANDERS


LY D DÆMPENDE KOR KGU LVE KORK ER ET 100% NATURLIGT MATERIALE, FREMSTILLET AF BARKEN FRA KORK EGETRÆER, OG HAR EN LANG RÆKKE FORDELE, DER GØR DET IDEELT SOM GULVBELÆGNING. ET KORKGULV ER SLIDSTÆRKT, ISOLERENDE OG LYDDÆMPENDE. DET EGNER SIG SÅLEDES TIL BÅDE BARE TÆER OG TRAMPENDE BØRNESTØVLER.

KO RKGU LVE | 35


Infinitus | Natural Majestic Oak | B4TC001

3 6 | W I C A N D ER S


INFINITUS INFINITUS ER ET NYT SLIDSTÆRKT VINYLGULV FRA WICANDERS. UTROLIGT SMUKT AT SE PÅ MED SINE BREDE PLANKER OG FLOTTE 3D MØNSTER; OG TILMED YDERST PRAKTISK.

Søger du den perfekte kombination af funktion og design, så er Infinitus fra Wicanders et rigtig godt bud. Gulvet fremtræder elegant og fås i flere varianter, og byder samtidig på den komfort, som mange efterspørger i hverdagen. Det er vandfast og kræver minimal vedligeholdelse. Det er lunt og lyddæmpende; og så er det godkendt til gulvvarme.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 52

KO RKGU LVE | 37


ECO ECO FRA WICANDERS ER ET KORKGULV MED EN RÆKKE UNIKKE FORDELE DIREKTE FRA NATUREN. GULVET ER EKSTRA BÆREDYGTIGT MED EN PVC-FRI OVERFLADE OG ET DOBBELT LAG KORK PÅ 1.3 OG 2.2 MM.

Wicanders ECO korkgulve er sammensat af ikke mindre end 5 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber. De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning og en affjedring, der sikrer en helt enestående gangkomfort. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun og indbydende. Og så hedder gulvet selvsagt ECO, fordi det er ekstra bæredygtigt.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 51

3 8 | W I C A N D ER S


Eco | Black Forest Oak | FDYV001

KO RKGU LVE | 39


Commercial | Wheat Oak | B0WR001

40 | WICANDERS


COMMERCIAL WOOD RESIST

MED WICANDERS COMMERCIAL KOMBINERER DU SMUKT DESIGN MED HØJ SLIDSTYRKE OG FÅR ET GULV, DER ER EKSTRA MODSTANDSDYGTIGT OVERFOR SNAVS OG SLITAGE.

Commercial er et naturligt grundlag for liv, leg og hygge. To lag indbygget kork er med til at sikre en god gangkomfort, dæmpning af trin- og rumstøj plus en lun og behagelig gulvflade. Overfladen er forstærket med meget slidstærkt vinyl, der gør gulvet egnet til rum med stor aktivitet og til erhverv. Det er nemt og problemfrit at vedligeholde. Commercial fås med en række overflader i naturtro trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 50

KO RKGULVE | 4 1


HOME WOOD GO

WICANDERS HOME ER BEHAGELIG, PRAKTISK OG MODERNE. EN SOLID GULVLØSNING, SOM OPFYLDER NUTIDENS KRAV TIL BÅDE UDSEENDE, FUNKTIONALITET OG KOMFORT.

Home er et moderne og praktisk gulv, som egner sig til alle boligens rum, vådrum undtaget. Gulvet er opbygget med to lag kork og en slidstærk vinyloverflade, som gør det langtidsholdbart og nemt at vedligeholde. Den indbyggede kork sikrer en behagelig affjedring, virker isolerende og forbedrer akustikken i rummet. Home findes med flotte overflader i naturtro trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 52

4 2 | W I C A N D ER S


Home | Pastel Oak | B0VI001

KO RKGU LVE | 4 3


SE PRODUKTBILLEDER SIDE 55

4 4 | W I C A N D ER S

HydroCork | Arcadian Soya Pine | B5P4003


HYD ROCORK MED EN TYKKELSE PÅ KUN 6 MM ER HYDROCORK PERFEKT TIL RENOVERING. FANTASTISK GANGKOMFORT, VANDRESISTENT, LYDDÆMPNING, MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE OG EKSTRA SLIDSTYRKE ER ALT SAMMEN MED TIL AT GØRE DETTE GULV TIL NOGET HELT SÆRLIGT.

HydroCork har en flot, naturtro overflade, hvor børstningen følger træets åretegninger. HydroCork monteres fuldklæbet til undergulv på plant og spartlet undergulv af beton. Gulvets opbygning, med den unikke kerne af kork, giver HydroCork en hidtil uset resistens overfor væske. Gulvet vil derfor ikke svulme op og blive skadet, hvis det udsættes for væske i større mængder. Gulvet kan monteres i alle rum med undtagelse af vådrum. De to gulve Arcadian Soya Pine og Sawn Bisque Oak har 3D overflade, som gør at man bedre kan fornemme struktur og knaster.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 53

KO RKGU LVE | 4 5


Infinitus | Colossal Shadow Oak | B4TI001

4 6 | W I C A N D ER S


KO RKGU LVE | 4 7


COMMERCIAL

Nordic Ash

10,5x185x1220 mm B0V4001

Wheat Oak børstet 10,5x185x1220 mm

B0WR001

4 8 | W I C A N D ER S

Limed Grey Oak

10,5x185x1220 mm

B0T7001

Rustic Limed Grey Oak børstet 10,5x185x1220 mm B0U0001


WICANDERS ECO

Glacial Pine

Gold Coast Oak

Quartz Oak

Manor Oak

Ocean Oak

Field Oak

10,5x185x1220 mm FDYW001

10,5x185x1220 mm FDYE001

10,5x185x1220 mm FDYX001

10,5x185x1220 mm FDYF001

10,5x185x1220 mm FDYM001

10,5x185x1220 mm FDYG001

KO RKGU LVE | 49


HOME

Alaska Oak børstet

Pastel Oak børstet

Linen Oak børstet

Argent Oak børstet

10,5x185x1220 mm B0Q0003

10,5x185x1220 mm B0VC001

10,5x185x1220 mm B0VI001

Washed Tundra Oak børstet 10,5x185x1220 mm B0VK001

10,5x185x1220 mm B0VB001

INFINITUS

Natural Majestic Oak 8x220x1840 mm B4TC001

Colossal Light Oak 8x220x1840 mm B4TH001

50 | WICANDERS

Prodigy Bright Oak

Prodigy Pearl Oak

B4TF001

B4TG001

8x220x1840 mm

Colossal Shadow Oak 8x220x1840 mm B4TI001

8x220x1840 mm


H YD RO CO R K

Wheat Oak børstet 6x195x1225 mm B5WR001

Sawn Bisque Oak

6x195x1225 mm 3D B5P3002

Arcadian Soya Pine 6x195x1225 mm 3D B5P4003

Nature Oak

6x195x1225 mm B5T5002

T I L B E H Ø R T I L KO R KG U LV E

TimberLUX m/fugtspærre

2 mm tyk, 1m bred - 8m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1m bred - 30m2 pr rl. 184555

Rullekork

2 mm tyk, 1m bred - 10m2 pr rl. RL30101a

KO RKGULVE | 5 1


5 2 | N OV EG O

Sildeben | Natural Oak | 155014


Fashion Oak | 155011

MODER NE V INYLGU LVE VINYLGULVE ER POPULÆRE OG MED GOD GRUND. ET VINYLGULV ER SLIDSTÆRKT, HOLDBART OG YDERST NEMT AT RENGØRE OG SÅ FÅS DET MED ET SMUKT UDSEENDE, DER PÅ MANGE MÅDER MINDER OM ET ÆGTE TRÆGULV.

NOV EG O | 5 3


Sildeben | Natural Oak | 155014

5 4 | N OV EG O


NOVEGO NOVEGO ER EN SERIE AF VANDFASTE VINYLGULVE, DER GIVER HVERDAGEN SIN HELT EGEN STIL.

Med NOVEGO får du en meget formstabil kerne, der gør det muligt at lægge gulvet svømmende i rum op til 20x20 meter uden dilatationsfuger – dermed undgår du at lime gulvet fast til underlaget. Gulvet skal brydes i døråbninger og smalle passager. Gulvet kan monteres på TimberLUX for ekstra god gangkomfort og lyddæmpning. Vinylplankerne er lange og brede med en meget naturtro overflade i 3D, og gulvets opbygning sikrer en høj slidstyrke og god gangkomfort med minimal vedligeholdelse. Plankerne er 100 % vandfaste. Novego Sildeben er klassisk skønhed kombineret med moderne komfort. Gulvet har naturtro overflader og 10 cm brede stave i en længde på 60 cm, monteret i klassisk sildebensmønster. Med Novego Sildeben kan du skrue op for eksklusiviteten og samtidig få glæde af alle vinylens fordele. SE PRODUKTBILLEDER SIDE 64

V INYLGU LVE | 5 5


NOVEGO

Ashford Oak - 3D

Urban Grey Oak - 3D

Fashion Oak - 3D

Shadow Grey Oak - 3D

Light Washed Oak - 3D

Steel Oak - 3D

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155092

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155011

7,5x225x1522 mm. 4-sidet microfas 155012

Dakota Oak - 3D

7,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155018

5 6 | N OV EG O

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155032

Grey Oak - 3D

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155016

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155089

7,5x225x1522 mm. 4-sidet microfas 155013

Oregon Oak - 3D

7,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155017

Natural Oak - 3D 7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155026


Antracit Flise - 3D sten mønster

Grafit Flise - 3D sten mønster

Sildeben Natural Oak - 3D

Sildeben Steel Oak - 3D

7,0x305x610 mm. 4-sidet microfas 155052

7,0x100x600 mm. 4-sidet microfas 155014

7,0x305x610 mm. 4-sidet microfas 155051

Magnum Flise - 3D sten mønster 7,0x450x900 mm. 4-sidet microfas 155053

7,0x100x600 mm. 4-sidet microfas 155009

T I L B E H Ø R T I L V I N Y L G U LV E

TimberLUX m/fugtspærre

2 mm tyk, 1m bred - 8m2 pr rl. 184550

V INYLGU LVE | 5 7


5 8 | T I M B ER M A N


MULIGHEDE R PÅ DE FORRIGE SIDER HAR DU FÅET EN INSPIRATIONSTUR RUNDT I TIMBERMANS GULVUNIVERS. MEN SELV OM BILLEDER OG STEMNINGER KAN GIVE ET REALISTISK INDTRYK, SÅ BLIVER DET ALDRIG HELT SOM AT VÆRE DER SELV.

Har du behov for yderligere inspiration? Eller for at mærke efter, hvordan et bestemt gulv tager sig ud i virkeligheden, så er du velkommen i Timbermans to store udstillingscentre. Her kan du opleve flere af vores gulve fysisk og få en reel fornemmelse af, hvordan de ser ud, hvordan de lyder, og hvordan de føles. Vi har prøver af samtlige gulve i vores sortiment, så du kan sikre dig, at kvaliteten svarer til dine forventninger. Har du ikke mulighed for at besøge vores udstillingscentre, er du naturligvis også altid velkommen til en professionel gulvsnak hos din lokale Timberman forhandler. Du kan finde en liste over forhandlere på timberman.dk.

SHOWROOMS M I D D E L FA R T

HADSUND

Huset Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Tlf. +45 7012 3600

Timberman Denmark A/S Havnevej 11, 9560 Hadsund Tlf. +45 9952 5252

Åbningstider Mandag - søndag: kl. 10-17 Lukket i juleferien

Åbningstider Mandag: kl. 8.30-12.00 og 13.00-15.30 Tirsdag - torsdag: kl. 8.00-12.00 og 13.00-15.30 Fredag: kl. 8-12 og 13.00-14.30 Lukket i juleferien

TIM B E RMAN | 5 9


Alle billeder i kataloget er vejledende og farver og tekstur kan afvige fra billedet.

Slotsplank | Eg accent børstet, ultramat lak natur | 145033n

Find mere information på timberman.dk