Timberman katalog 2022

Page 1

GULVE MED STIL


Eco | Gold Coast Oak | FDYX001

Forside: Sildeben | Eg Charlottenlund, ultramat lak natur | 146004n


GULVE DER KAN MERE END AT SE GODT UD Er du til cool elegance eller landlig idyl? Til det lyse og lette eller det lidt mere rå? Skal det være varmt og naturligt eller trendy og moderne? Er du den tidløse type eller lidt mere vild? Et gulv med stil er et gulv, der passer til din bolig. Men også et gulv, der matcher din personlighed og den hverdag, det skal fungere i. Udseende spiller selvfølgelig en rolle, men også funktionalitet, holdbarhed, akustik og hårdhed er faktorer, du bør tage med i overvejelserne. Her betaler det sig at tage en ekspert med på råd – enten hos din lokale forhandler, eller direkte hos Timberman. Vi har erfaringen og ved, hvad du bør spørge dig selv om før du vælger, så gulvet ikke bare er flot at se på, men også rimer på din hverdag.

Velkommen hos Timberman


GULV E M E D ST IL

Slotsplank | Eg Accent natur | 145033n

Wideplank | Eg Country hvid | 145084n

4 | TIMBERMAN


Eco | Quartz Oak | FDYM001

Novego Flise | Skifer Flise | 155054

TIM B E RM AN | 5


6 | T I M B ER M A N


TI M B E RM A N TR ÆG ULV E

MENNESKER HAR ARBEJDET MED TRÆ SIDEN TIDERNES MORGEN, OG FOR MANGE ER DET STADIG DET FORETRUKNE MATERIALE, NÅR DET KOMMER TIL GULVBELÆGNING. DER ER EN SÆRLIG FØLELSE OVER ET TRÆGULV, OG EN HELT UNIK STIL. MED TRÆ ER DU I PAGT MED NATUREN OG SIKRET ET TIDLØST OG EKSKLUSIVT UDTRYK.

Træ findes i mange sorter og et utal af varianter. Lyse og mørke. Med planker, der varierer i længde og bredde, og overflader, der vidner om træets vækst i naturen. Gulvene spænder fra det mere ensartede til det naturligt rustikke. For dig er det blot at vælge, hvilket trægulv der passer bedst hjemme hos dig. UNIK OVERFLADEBEHANDLING Alle vores trægulve er designet ud fra idéen om, at den skandinaviske kvalitet skal kunne ses og mærkes. Det kan den i ekstra mange år, bl.a. takket være en helt unik Easy To Clean overfladebeskyttelse. Gulvene har smukke overflader i ultramat lak, der giver dem et

naturligt udseende. De fleste gulve har fået 8 lag lak, hvoraf de øverste to lag er med antiscratch topcoat og efterbehandlet med Easy To Clean. Denne efterbehandling gør dem ekstra nemme at rengøre og sikrer, at de altid vil beholde deres naturlige skønhed. Alle vores trægulve er produceret efter PEFC mærket, specielt til vores klima og med hensyntagen til miljøet. Træet, der anvendes, er lovligt skovet, og kommer hovedsageligt fra EU. Gulvene har patenteret kliksystem, som gør dem nemme at montere, og som, sammen med de voksede samlinger, sikrer et flot resultat.

S E T R Æ G U LV E S I D E 1 2-3 5

TRÆGU LVE | 7


8 | WICANDERS


W I C A N D E RS KORKG ULV E

KORK ER ET 100% NATURLIGT MATERIALE, FREMSTILLET AF BARKEN FRA KORKEGETRÆER, OG HAR EN LANG RÆKKE FORDELE, DER GØR DET IDEELT SOM GULVBELÆGNING. ET KORKGULV ER SLIDSTÆRKT, ISOLERENDE OG LYDDÆMPENDE. DET EGNER SIG SÅLEDES TIL BÅDE BARE TÆER OG TRAMPENDE BØRNESTØVLER.

Et korkgulv er det oplagte valg for den moderne familie med en travl hverdag. Selvom det er slidstærkt, har det en naturlig affjedring, der gør gulvet utroligt behageligt at gå på. Grundet de isolerende egenskaber er det lunt og godt til kolde fødder. Og så har det den fantastiske egenskab, at det bidrager til en god akustik i rummet. Noget som er særligt vigtigt i de nyere byggerier, hvor rummene ofte er store, og hvor der er højt til loftet.

Efter 9 år er barken klar til at blive høstet igen. Dette gør korken CO2 positiv, og således optager træet mere CO2, end der bliver brugt til at producere gulvene. Gulvene er både allergi- og rengøringsvenlige. Wicanders korkgulve findes i mange lækre designs og kvaliteter. Med teksturer inspireret af ædle træsorter. På den måde får du det bedste fra to verdener. En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at vedligeholde.

Kork er et bæredygtigt materiale, som høstes med håndkraft, så man ikke skader træerne.

S E KO R KG U LV E S I D E 36-49

KO RKGULVE | 9


Sildeben | Natural Oak | 155014

1 0 | N OV EG O


NOV EG O VI N Y LG ULV E

DER ER MANGE FAKTORER, DER SPILLER IND, NÅR DU I DAG SKAL VÆLGE GULV TIL DIN BOLIG. ET GULV MED STIL HANDLER IKKE KUN OM UDSEENDET. DET ER I LIGE SÅ HØJ GRAD SPØRGSMÅLET OM FUNKTIONALITETEN, HOLDBARHEDEN, AKUSTIKKEN OG HÅRDHEDEN, GULVET KAN TILBYDE.

Vinyl er en fantastisk gulvløsning, og populært som aldrig før. Med god grund. Et vinylgulv er både slidstærk og holdbart; og så sikrer den lukkede overflade, at det er nemt at rengøre, og dermed en lettelse, når hverdagen bliver lidt for travl. Og også med hensyn til udseende er et vinylgulv en hyldest til hverdagen. Smukke overflader, der på mange punkter ikke adskiller sig fra trægulve; men til en overkommelig pris.

og som seneste skud på stammen har vi introduceret Novego Plus serien, med endnu flere variationer i plankerne. Alle Novego Plus gulve har 2 mm isolerende kork på bagsiden, hvilket gør gulvet komfortabelt at gå på.

Novego vinylgulve fås i en række forskellige varianter, herunder elegant sildeben design;

Novego vinylgulve findes i et bredt udvalg af farver og nuancer.

Med en tykkelse på kun 7,0 – 8,0 mm kan alle gulve fra Novego lægges de fleste steder som alternativ til den eksisterende gulvbelægning.

S E V I N Y L G U LV E S I D E 50 -63

V INYLGU LVE | 1 1


12 | TIMBERMAN


SMU KKE T RÆGU LVE KÆRLIGHED TIL TRÆ ER EN LIVSLANG FORELSKELSE. TRÆ ER AF NATUR EN KILDE TIL GLÆDE. ET UDTRYK FOR KVALITET OG STILFULD ELEGANCE. EN TIDLØS HYLDEST TIL DET GODE LIV. HAR DU KASTET DIN KÆRLIGHED PÅ ET TRÆGULV, ER HER LIDT HJÆLP TIL AT VÆLGE DET RIGTIGE.

TRÆGULVE | 1 3


DIT TRÆGULV HAR SIN HELT EGEN STIL Et trægulv er ikke bare et trægulv. Der er forskel på sorteringen, om vi taler et harmonisk eller rustikt udtryk, og på, hvilken overfladebehandling gulvet har fået. Skal gulvet være børstet, så træets struktur og åretegninger fremhæves? Skal det have fasede kanter, der fremhæver plankeeffekten? Det er nogle af de spørgsmål, man skal tage stilling til, når man vælger. Også vedligeholdelse, pleje og rengøring har betydning for gulvets fremtoning. Det kan du læse om i flg. 7 punkter.

1

SORTERING

EG PRIME Ensartet sortering med små og få knaster.

EG ACCENT Levende sortering med lyse og mørke nuancer og en del knaster.

ASK PRIME Harmonisk sortering i nuancer fra lys til lysbrun med få knaster.

ASK ACCENT Levende sortering i lyse og mørke nuancer med knaster og brunkerne.

1 4 | T I M B ER M A N

EG COUNTRY Rustik sortering med store og markante knaster og udspartlede knaster, delvis nedsunkne.


2

OVERFLADE Ultramat lak Ekstra mat overflade Glansgrad 5 8 gange lak med antiscratch topcoat som beskytter mod ridser og slid. Efterbehandlet med Easy To Clean

Easy To Clean De fleste af vores gulve har Easy To Clean overflade, hvilket er en unik overfladebehandling. Easy To Clean gør gulvet nemmere at rengøre, og sikrer, at det beholder sin naturlige skønhed. Det vigtigste ved et trægulv er udseendet og den naturlige skønhed, planker med åretegninger og struktur tilfører rummet. Den bliver ikke mindre med Easy To Clean. Der er tale om en yderst innovativ ekstra beskyttelse, som tilfører funktionalitet, uden at det går ud over naturligheden. En beskyttelse der når helt i bund og gør det nemmere at rengøre gulvet i hverdagen.

Hardwax Oil Ekstra stærk olieret overflade Ultramat power lak Ekstra mat overflade Glansgrad 5 8 gange lak med antiscratch topcoat som beskytter mod ridser og slid Gulvet t.v. er behandlet med Easy To Clean, mens det t.h. er behandlet på normal vis. Tilfører man mudder til de to gulve og fjerner det efter 2 timer, kan man se, hvordan skidt har samlet sig i de små fuger i gulvet til højre, mens gulvet behandlet med Easy To Clean er 100% rent.

3

BØRSTNING

4

En børstning af gulvet fremhæver træets struktur og åretegninger. Samtidig bliver overfladen mindre sårbar overfor ridser og skader.

5

MONTERING Vores patenterede kliksystemer med voksede samlinger gør gulvene nemme at montere.

7

FA S PÅ P L A N K E R Fasede kanter fremhæver planken og giver et naturligt look, hvor du får den optimale plankeeffekt. Fasede kanter findes på plankens langsider eller på alle dens 4 sider.

6

VEDLIGEHOLDELSE For at sikre at gulvet holder sig flot i mange år anbefaler vi at man støvsuger ofte, sætter filt under møbelben og har dørmåtter ved indgange.

PLEJE & RENGØRING Lakerede gulve Den daglige rengøring foretages med støvsuger og laksæbe. Lakpleje kan anvendes efter behov. Timberman Plejemidler kan med fordel benyttes.

Hardwax oil gulve Følg vejledningen til pleje af gulvet efter montering. Den daglige rengøring foretages med støvsuger, samt rens- og vedligeholdelsesvoks. TRÆGULVE | 1 5


Wideplank | Eg Country børstet, ultramat lak hvid | 145084n

16 | TIMBERMAN


WIDEPLANK MED EN BREDDE PÅ OP TIL 220 MM HAR VI SKABT UBRUDTE FLADER, HVOR TRÆETS SMUKKE STRUKTUR FOR ALVOR KOMMER TIL SIN RET. HER FÅR HYGGEN IKKE SVÆRT VED AT BREDE SIG.

Den smukke ensartede overflade opnås ved kun at anvende træer, som har haft mulighed for at vokse og udvikle tykke stammer. Hele træets bredde anvendes, og derfor forekommer der helt naturligt flere knaster fra træets grene. Gulvet har store knaster og udspartlede knaster samt farvevariationer mellem de enkelte planker. Med Wideplank country sortering får du et rustikt og naturligt udtryk. Et flot og eksklusivt gulv, som passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil. Plankerne er børstet for at fremhæve åretegningerne og skabe et naturligt look – hvor den ultramatte lak giver gulvet en smuk mat finish. Eg Country og Eg Prime har fas på fire sider, hvilket er med til at fremhæve den enkelte planke. De 4 egeplanker er behandlet med Easy To Clean. En helt unik overfladebeskyttelse, der gør gulvet nemmere at rengøre og dermed bevarer gulvets oprindelige udseende. Wideplank Fyr og Douglas er overfladebehandlet med en hardwax oil med hvide pigmenter, som er med til at lysne plankerne.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 30

TRÆGULVE | 1 7


SLOTSPLANK DET LYDER STORT, OG ER DET OGSÅ. MED TIMBERMAN SLOTSPLANK FÅR DU MINDRE RUM TIL AT SYNE STØRRE OG FREMHÆVER LINJERNE I STORE RUM.

Vores slotsplanker i prime sortering er en ren og meget harmonisk sortering, hvor der kun forekommer få knaster på op til 25 mm. Ønsker man en mere levende overflade kan man vælge gulvet i en accent sortering, som har flere knaster og farvevariationer blandt de enkelte planker. De affasede kanter giver den enkelte planke en smuk afslutning og tilfører hele gulvfladen et flot og gedigent udtryk. Den ultramatte lak giver plankerne et naturligt look, hvor den børstede overflade er med til at understrege træets natur. Vores slotsplanker produceres i fyr, ask og eg, og de forskellige overfladebehandlinger giver det enkelte gulv sit helt eget udseende. Alle gulvene i ask og eg er med Easy To Clean overflade, der gør gulvet nemt at rengøre og medvirker til at gulvet bevarer sin naturlige skønhed.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 31

18 | TIMBERMAN


Slotsplank | Eg Prime børstet, ultramat lak hvid | 145070n

TRÆGU LVE | 1 9


Innoplank | Eg Prime, ultramat power lak hvid | 147070

20 | T I M B E R M A N


INNOPLANK INNOPLANK ER EGETRÆ PÅ DEN GODE MÅDE. ET NYT, INNOVATIVT EGETRÆSGULV, DER SKRUER NED FOR RESSOURCESPILD OG OP FOR BÅDE ÆSTETIK OG KOMFORT.

Store, knastfrie egetræsplanker er blandt danskernes foretrukne, når der skal vælges nyt gulv. Med Innoplank gulvet har Timberman skabt et smukt egetræsgulv med både brede og lange planker. Innoplank bruger op til 10 gange mindre eg end traditionelle lamelparketgulve. Takket være en kombination af egetræsfiner, en HDF-kerne, krydsfiner og kork på bagsiden. Korken er portugisisk og stammer fra CO2-lagrende og fornybare korkegetræer og sikrer ekstra god gangkomfort og en bedre akustik. Det nye plankegulv er en hyldest til klimaet både inde og ude. Gulvet gør det muligt at forene omtanke for naturens ressourcer med æstetik – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Og så har vi gjort det ekstra holdbart, med en overflade bestående af otte gange ultramat power lak, der forlænger levetiden. Innoplank fås i flere stilrene designs.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 33

TRÆGU LVE | 2 1


PLANK STILFULD ATMOSFÆRE, NATURLIGT OG ENKELT. PLANK ER EN SMUK OG PRAKTISK GULVLØSNING, DER GIVER RUMMET KARAKTER.

Plank understreger træets naturlige struktur og farvespil og skaber med sine markante åretegninger og farvevariationer mellem de enkelte planker et gulv med karakter. Plankerne har flotte affasede kanter, som fremhæver bredden og sætter fokus på gulvoverfladen. Denne er behandlet med en ultramat lak, som giver et naturligt look – med alle de funktionelle fordele af en lak. Vores plankegulv er med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 32

22 | T I M B ER M A N


Plank | Eg Accent børstet, ultramat lak hvid | 145035n

TRÆGU LVE | 2 3


Parket | Eg Accent børstet, ultramat lak greywash | 144002n

24 | T I M B ER M A N


PARKET PARKET ER ET KLASSISK MØNSTER. ET SMUKT OG HOLDBART GULV MED MASSER AF STIL.

De enkelte brædder er udformet med 3-stave ved siden af hinanden i bredden, hvilket giver det enkelte gulvbræt et unikt udtryk og dermed hele gulvfladen sin helt egen karakter. Med parket får du en gulvoverflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger. Vores parketgulve i ask og eg er med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 32

TRÆGU LVE | 2 5


SILDEBEN DET BLIVER IKKE SMUKKERE END VORES DESIGNPARKET I SILDEBEN; HVAD ENTEN DU ER TIL KLASSISK CHARME ELLER EN MERE MODERNE FRANSK STEMNING.

Sildebensparket er igen blevet moderne; det er der mange gode grunde til. Udover at gulvet er smukt og sikrer en tidløs elegance i både gamle og nye huse, så er det yderst holdbart. Gulvet findes i flere varianter; de klassiske modeller Hellerup og Charlottenlund, hvor førstnævnte har traditionelle smalle stave, og den anden brede stave. Hellerup skal fuldklæbes, mens Charlottenlund er med kliksystem og lægges svømmende uden brug af lim. Eg Chevron børstet natur er sildeben på fransk; en moderne version af den klassiske sildebensparket, hvor stavene former et flot vingemønster. Overfladen er behandlet med ultramat lak og børstet for at fremhæve træets naturlige struktur. Det giver en særlig rustik elegance. Som noget nyt kan du nu også få Innoplank i 2 sildebensudgaver. Eg Sildeben Innoplank natur og Eg Sildeben Innoplank hvid. Med de brede og lange stave samt den harmoniske sortering kombinerer Eg Sildeben Innoplank klassisk stil med slidstyrke og naturlig elegance. Med sildeben fra Timberman skruer du op for æstetikken, og den stilfulde atmosfære i dit hjem.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 33

26 | T I M B ER M A N


Sildeben | Eg Hellerup, ultramat lak natur | 146002

TRÆGU LVE | 2 7


Sildeben | Eg Charlottenlund, ultramat lak hvid | 146003n

28 | T I M B ER M A N


TIM B E RMAN | 2 9


WIDEPLANK

Eg Country børstet

Eg Country børstet

Fyr

Eg Prime børstet

Eg Prime børstet

Douglas

13x220x2200 mm. Ultramat lak hvid 145084n

13x220x2200 mm. Ultramat lak hvid 145091n

30 | TIMBERMAN

13x220x2200 mm. Ultramat lak natur 145085n

13x220x2200 mm. Ultramat lak natur 145092n

14x205x2400 mm. Hardwax Oil hvid 101530

14x205x2400 mm. Hardwax Oil hvid 101532


S LOTS PL A N K

Fyr

Ask Prime børstet

Ask Accent børstet

Eg Prime børstet

Eg Prime børstet

Eg Accent børstet

Eg Accent børstet

Eg Accent børstet

Eg Accent børstet

14x180x2200 mm. Hardwax Oil hvid 101556a

13x190x1820 mm. Ultramat lak natur 145058n

13x190x1820 mm. Ultramat lak grå 145022n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145029n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145070n

13x190x1820 mm. Ultramat lak natur 145033n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145012n

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145023n

13x190x1820 mm. Ultramat lak greywash 145052n

TRÆGULVE | 31


PLANK

Eg Prime børstet

Eg Prime børstet

Eg Accent børstet

Eg Accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145034n

13x145x1820 mm. Ultramat lak natur 145008n

13x145x1820 mm. Ultramat lak natur 145036n

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145035n

PA R K E T – 3 S TAV

Eg Accent børstet

13x190x2200 mm. Ultramat lak greywash 144002n

Ask Accent børstet

13x190x2200 mm. Ultramat lak hvid 144017a

3 2 | T I M B ER M A N

Eg Accent børstet

13x190x2200 mm. Ultramat lak natur 144008n

Merbau Prime

13x190x2200 mm. Mathon olie natur 144012


INNOPLANK

Eg Prime

12x265x2420 mm. Ultramat power lak natur 147060

Eg Prime

12x265x2420 mm. Ultramat power lak hvid 147070

SILDEBEN

Eg Hellerup børstet

Eg Hellerup børstet

Eg Charlottenlund børstet

Eg Charlottenlund børstet

Eg Innoplank børstet

Eg Innoplank børstet

14x65x390 mm. Ultramat lak hvid 146001

14x145x580 mm. Ultramat lak hvid 146003n

10x135x810 mm. Ultramat power lak natur 147100

14x65x390 mm. Ultramat lak natur 146002

14x145x580 mm. Ultramat lak natur 146004n

Eg Chevron børstet

13x310x600 mm. Ultramat lak natur 146008r

10x135x810 mm. Ultramat power lak hvid 147110

TRÆGU LVE | 33


T I L B E H Ø R T I L T R Æ G U LV E

TimberLUX 1.6 m/fugtspærre 1,6 mm tyk, 1 m bred – 8 m2 pr rl. 184570

Rullekork

2 mm tyk, 1 m bred – 10 m2 pr rl. RL30101a

34 | TIMBERMAN

TimberLUX 2.0 m/fugtspærre 2 mm tyk, 1 m bred – 8 m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1 m bred – 30 m2 pr rl. 184555


Slotsplank | Fyr | 101556a

TRÆGU LVE | 35


3 6 | W I C A N D ER S


LY D DÆMP ENDE KOR KGU LVE KORK ER ET 100% NATURLIGT MATERIALE, FREMSTILLET AF BARKEN FRA KORKEGETRÆER, OG HAR EN LANG RÆKKE FORDELE, DER GØR DET IDEELT SOM GULVBELÆGNING. ET KORKGULV ER SLIDSTÆRKT, ISOLERENDE OG LYDDÆMPENDE. DET EGNER SIG SÅLEDES TIL BÅDE BARE TÆER OG TRAMPENDE BØRNESTØVLER.

KO RKGU LVE | 37


ECO ECO FRA WICANDERS ER ET KORKGULV MED EN RÆKKE UNIKKE FORDELE DIREKTE FRA NATUREN. GULVET HAR EN PVC-FRI OVERFLADE OG EN BÆREDYGTIG KERNE BESTÅENDE AF TO LAG KORK PÅ 1.3 OG 2.2 MM.

Wicanders ECO korkgulve er sammensat af ikke mindre end 5 lag, der tilsammen skaber en særdeles slidstærk og holdbar gulvløsning med helt enestående egenskaber. De to lag ægte naturkork sikrer en markant lyddæmpning og en affjedring, der sikrer en helt enestående gangkomfort. Korkens isolerende evne bevirker, at overfladen altid føles lun og indbydende. Og så er det selvsagt på grund af den bæredygtige kerne af kork, at gulvet hedder ECO.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 46

3 8 | W I C A N D ER S


Eco | Field Oak | FDYG001

KO RKGU LVE | 39


Commercial | Wheat Oak | B0WR001

40 | WICANDERS


COMMERCIAL WOOD RESIST

MED WICANDERS COMMERCIAL KOMBINERER DU SMUKT DESIGN MED HØJ SLIDSTYRKE OG FÅR ET GULV, DER ER EKSTRA MODSTANDSDYGTIGT OVERFOR SNAVS OG SLITAGE.

Commercial er et naturligt grundlag for liv, leg og hygge. To lag indbygget kork er med til at sikre en god gangkomfort, dæmpning af trin- og rumstøj plus en lun og behagelig gulvflade. Overfladen er forstærket med meget slidstærkt vinyl, der gør gulvet egnet til rum med stor aktivitet og til erhverv. Det er nemt og problemfrit at vedligeholde. Commercial fås med en række overflader i naturtro trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 47

KO RKGULVE | 4 1


START WICANDERS START ER BEHAGELIG, PRAKTISK OG MODERNE. EN SOLID GULVLØSNING, SOM OPFYLDER NUTIDENS KRAV TIL BÅDE UDSEENDE, FUNKTIONALITET OG KOMFORT.

Start er et moderne og praktisk gulv, som egner sig til alle boligens rum, vådrum undtaget. Gulvet er opbygget med et lag kork og en slidstærk vinyloverflade, som gør det langtidsholdbart og nemt at vedligeholde. Den indbyggede kork sikrer en behagelig affjedring, virker isolerende og forbedrer akustikken i rummet. Start findes med flotte overflader i naturtro trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 47

4 2 | W I C A N D ER S


Start | Pastel Oak | 80002831

KO RKGU LVE | 4 3


ECO | Manor Oak | FDYE001

4 4 | W I C A N D ER S


KO RKGU LVE | 4 5


ECO

Mocca Oak

Manor Oak

Ocean Oak

Field Oak

Quartz Oak

Gold Coast Oak

10,5x185x1220 mm 80001613

10,5x185x1220 mm FDYG001

4 6 | W I C A N D ER S

10,5x185x1220 mm FDYE001

10,5x185x1220 mm FDYM001

10,5x185x1220 mm FDYF001

10,5x185x1220 mm FDYX001


COMMERCIAL

Nordic Ash

10,5x185x1220 mm B0V4001

Limed Grey Oak

Wheat Oak

B0T7001

B0WR001

Pastel Oak

Linen Oak

10,5x185x1220 mm

10,5x185x1220 mm.

Rustic Limed Grey Oak 10,5x185x1220 mm. B0U0001

S TA R T

Alaska Oak

9x185x1220 mm 80002830

9x185x1220 mm 80002831

9x185x1220 mm 80002832

Washed Tundra Oak 9x185x1220 mm 80002833

KO RKGU LVE | 4 7


T I L B E H Ø R T I L KO R KG U LV E

TimberLUX 1.6 m/fugtspærre 1,6 mm tyk, 1 m bred – 8 m2 pr rl. 184570

Rullekork

2 mm tyk, 1 m bred – 10 m2 pr rl. RL30101a

4 8 | W I C A N D ER S

TimberLUX 2.0 m/fugtspærre 2 mm tyk, 1 m bred – 8 m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1 m bred – 30 m2 pr rl. 184555


Start | Washed Tundra Oak | 80002833

KO RKGU LVE | 49


5 0 | N OV EG O

Sildeben | Natural Oak | 155014


Novego | Fashion Oak | 155011

MODER NE V INYLGU LVE VINYLGULVE ER POPULÆRE OG MED GOD GRUND. ET VINYLGULV ER SLIDSTÆRKT, HOLDBART OG YDERST NEMT AT RENGØRE OG SÅ FÅS DET MED ET SMUKT UDSEENDE, DER PÅ MANGE MÅDER MINDER OM ET ÆGTE TRÆGULV.

NOV EG O | 5 1


Novego | Ashford Oak | 155092

5 2 | N OV EG O


NOVEGO NOVEGO ER LANGE OG BREDE VINYLPLANKER MED EN SMUK OG NATURTRO OVERFLADE I 3D. GULVET KOMBINERER PÅ FORNEM VIS FUNKTION OG DESIGN, OG GØR HVERDAGEN BÅDE STILFULD OG PRAKTISK.

Novego er en populær løsning, og med god grund. Den naturtro overflade giver en varm og indbydende atmosfære, og gulvet sikrer med sin opbygning både høj slidstyrke og god gangkomfort med minimal vedligeholdelse. Plankerne er desuden 100% vandfaste.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 60

V INYLGU LVE | 5 3


NOVEGO SILDEBEN NOVEGO SILDEBEN ER KLASSISK ELEGANCE KOMBINERET MED MODERNE KOMFORT. EN HYLDEST TIL HVERDAGEN MED SINE FUNKTIONELLE EGENSKABER OG SMUKKE YDRE.

Kan man lægge et vinylgulv i en ældre villa, med højt til loftet, stuk og masser af sjæl og charme? Sagtens; når vi taler Novego Sildeben. Her kan du skrue op for eksklusiviteten, og samtidig få glæde af alle vinylgulvets fordele. De naturtro overflader i 3D sikrer den klassiske elegance, og takket være selvsamme overflade er gulvet 100% vandfast og rengøringsvenligt, med god gangkomfort og høj slidstyrke.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 61

5 4 | N OV EG O


Novego Sildeben | Washed Oak | 155003

V INYLGU LVE | 5 5


Novego Flise | Skifer Flise | 155054

5 6 | N OV EG O


NOVEGO FLISE MED NOVEGO FLISE GIVER DU HVERDAGEN SIN HELT EGEN STIL. MED EN GULVLØSNING, DER FREMFOR DE TRADITIONELLE FLADER ELLER PLANKER, GØR DET HELE LIDT MERE FIRKANTET.

Det er moderne, det er råt, og det er dejlig nemt. Novego Flise er fliser i vinyl, der med sin naturtro overflade i 3D og kvadratiske udformning ligner de mest eksklusive klinker. Ikke hårde at gå- og tabe ting på som traditionelle klinker. Men komfortable, rengøringsvenlige og yderst slidstærke.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 61

V INYLGU LVE | 5 7


NOVEGO PLUS NOVEGO PLUS HAR ALLE DE EGENSKABER, SOM HAR GJORT VINYL POPULÆRT SOM ALDRIG FØR; OG SÅ LIGE LIDT TIL. ET ISOLERENDE LAG KORK PÅ BAGSIDEN GIVER GULVET FLERE EGENSKABER PÅ PLUSSIDEN.

Det er et fantastisk gulv. Slidstærkt som alle andre Novego gulve, holdbart og rengøringsvenligt. Det fås desuden i en række varianter med naturtro overflade i 3D; en overflade som er 100% vandfast. Udover den specielle korkbagside er også den dobbelt så store variation i 3D overfladen årsag til, at gulvet skiller sig ud. Den sikrer et mere naturligt og harmonisk udtryk. Alle Novego Plus gulve har 2 mm isolerende kork på bagsiden; det gør gulvet lidt grønnere og endnu mere komfortabelt; og fortjener helt klart betegnelsen plus.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 62

5 8 | N OV EG O


Novego Plus | Brighton | 155074

V INYLGU LVE | 5 9


NOVEGO

Fashion Oak

Steel Oak

Grey Oak

Oregon Oak

Dakota Oak

Smoked Oak

Natural Oak

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155011

7,0x228x1800 mm, 4-sidet microfas 155017

7,5x225x1522 mm. 4-sidet microfas 155013

7,0x228x1800 mm, 4-sidet microfas 155018

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155016

7,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155019

Colorado Oak

7,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155027

Texas Oak

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155026

Urban Grey Oak

Ashford Oak

Hollænder Amsterdam

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155032

6 0 | N OV EG O

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155092

7,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155028

7,0x180x1280 mm. 4-sidet microfas 155055


NOVEGO SILDEBEN

Sildeben Smoked Oak

7,0x100x600 mm. 4-sidet microfas 155002

Sildeben Washed Oak

Sildeben Steel Oak

Antracit Flise

Magnum Flise

7,0x100x600 mm. 4-sidet microfas 155003

7,0x100x600 mm, 4-sidet microfas 155009

Sildeben Natural Oak

7,0x100x600 mm, 4-sidet microfas 155014

NOVEGO FLISE

Grafit Flise

7,0x305x610 mm, 4-sidet microfas 155051

7,0x305x610 mm, 4-sidet microfas 155052

7,0x450x900 mm, 4-sidet microfas 155053a

Skifer Flise

7,0x305x610 mm. 4-sidet microfas 155054

V INYLGU LVE | 61


NOVEGO PLUS

Halifax

Birmingham

Sherwood

Oxford

8,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155072

8,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155075

8,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155073

8,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155076

T I L B E H Ø R T I L V I N Y L G U LV E

TimberLUX 1.6 m/fugtspærre 1,6 mm tyk, 1 m bred - 8 m2 pr rl. 184570

6 2 | N OV EG O

TimberLUX 2.0 m/fugtspærre 2 mm tyk, 1 m bred - 8 m2 pr rl. 184550

Brighton

8,0x228x1800 mm. 4-sidet microfas 155074


Novego Plus | Oxford | 155076

V INYLGU LVE | 6 3


6 4 | T I M B ER M A N


MULIGHEDE R PÅ DE FORRIGE SIDER HAR DU FÅET EN INSPIRATIONSTUR RUNDT I TIMBERMANS GULVUNIVERS. MEN SELV OM BILLEDER OG STEMNINGER KAN GIVE ET REALISTISK INDTRYK, SÅ BLIVER DET ALDRIG HELT SOM AT VÆRE DER SELV.

Har du behov for yderligere inspiration? Eller for at mærke efter, hvordan et bestemt gulv tager sig ud i virkeligheden, så er du velkommen i Timbermans tre store udstillingscentre. Her kan du opleve flere af vores gulve fysisk og få en reel fornemmelse af, hvordan de ser ud, hvordan de lyder, og hvordan de føles. Vi har prøver af samtlige gulve i vores sortiment, så du kan sikre dig, at kvaliteten svarer til dine forventninger. Har du ikke mulighed for at besøge vores udstillingscentre, er du naturligvis også altid velkommen til en professionel gulvsnak hos din lokale Timberman forhandler. Du kan finde en liste over forhandlere på timberman.dk.

SHOWROOMS BRØNDBY Architectum Vallensbækvej 26-28, 2605 Brøndby Åbningstider Mandag - søndag: kl. 8-15 Uden for normale åbningstider og ved helligedage benyttes kode ved indgang. Kontakt Timberman for denne.

HADSUND

M I D D E L FA R T

Timberman Denmark A/S Havnevej 11, 9560 Hadsund Tlf. +45 9952 5252

Byggecentrum Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Tlf. +45 7012 3600

Åbningstider Mandag: kl. 8.30-12.00 og 13.00-15.30 Tirsdag - torsdag: kl. 8.00-12.00 og 13.00-15.30 Fredag: kl. 8-12 og 13.00-14.30 Lukket i juleferien

Åbningstider Mandag - søndag: kl. 10-17 Lukket i juleferien

TIM B E RMAN | 6 5


Alle billeder i kataloget er vejledende og farver og tekstur kan afvige fra billedet.

Slotsplank | Eg Accent børstet, ultramat lak natur | 145033n

Find mere information på timberman.dk