__MAIN_TEXT__

Page 1

GULVE MED ST IL


2 | T R ÆG U LV E

På forsiden: Slotsplank, Eg accent børstet, ultramat lak greywash, 145052


TRÆGU LVE | 3

G U LV E T E R D E T F Ø R S T E D U S E R , N Å R D U T R Æ D E R I N D I E T R U M . E T V I N K O M B Å D E P E R S O N L I G S T I L O G D E T L I V, D E R U D F O L D E R S I G I R U M M E T. F U N D A M E N T E T F O R D E T U D T R Y K , D U Ø N S K E R AT S K A B E .

Designparket, Eg Chevron, ultramat lak hvid, 146005MC


4 |

GULVE DER KAN MERE END AT SE GODT UD

ER DU TIL COOL ELEGANCE ELLER LANDLIG IDYL? TIL DET LYSE OG LETTE ELLER DET LIDT MERE RÅ? SKAL DET VÆRE VARMT OG NATURLIGT ELLER TRENDY OG MODERNE? ER DU DEN TIDLØSE TYPE ELLER LIDT MERE VILD? Et gulv med stil er et gulv, der passer til din bolig. Men også et gulv, der matcher din personlighed og den hverdag, det skal fungere i. Udseende spiller selvfølgelig en rolle, men også funktionalitet, holdbarhed, akustik og hårdhed er faktorer, du bør tage med i overvejelserne. Her betaler det sig at tage en ekspert med på råd – enten hos din lokale forhandler, eller direkte hos Timberman. Vi har erfaringen og ved, hvad du bør spørge dig selv om før du vælger, så gulvet ikke bare er flot at se på, men også rimer på din hverdag. Velkommen hos Timberman


| 5


6 | TTRRÆG ÆGUULV LVEE


TRÆGU LVE | 7

TRÆ

MENNESKER HAR ARBEJDET MED TRÆ SIDEN TIDERNES MORGEN, OG FOR MANGE ER DET STADIG DET FORETRUKNE MATERIALE, NÅR DET KOMMER TIL GULVBELÆGNING. DER ER EN SÆRLIG FØLELSE OVER ET TRÆGULV, OG EN HELT UNIK STIL. MED TRÆ ER DU I PAGT MED NATUREN OG SIKRET ET TIDLØST OG EKSKLUSIVT UDTRYK. Træ findes i mange sorter og et utal af varianter. Lyse og mørke. Hårde og bløde. Med brædder, der varierer i længde og bredde, og overflader, der vidner om træets vækst i naturen. Gulvene spænder fra det mere ensartede til det naturligt rustikke. For dig er det blot at vælge, hvilket trægulv der passer bedst hjemme hos dig. UNIK OVERFLADEBEHANDLING Alle vores trægulve er designet ud fra idéen om, at den skandinaviske kvalitet skal kunne ses og mærkes. Det kan den i ekstra mange år, bl.a. takket være en helt unik Easy To Clean overfladebeskyttelse. Gulvene har smukke overflader i ultramat lak, der giver dem et

S E T R Æ G U LV E S I D E 1 4-37

naturligt olieret udseende. Alle gulvene har fået 8 lag lak, hvoraf de øverste to lag er med antiscratch topcoat og efterbehandlet med Easy To Clean. Denne efterbehandling gør dem ekstra nemme at rengøre og sikrer, at de altid vil beholde deres naturlige skønhed. Alle vores trægulve er produceret efter PEFC mærket, specielt til vores klima og med hensyntagen til miljøet. Træet, der anvendes, er lovligt skovet, og kommer hovedsageligt fra EU. Gulvene har patenteret click system, som gør dem nemme at montere, og som, sammen med de voksede samlinger, sikrer en flot overflade.


8 | KO R KG U LV E


KO RKGU LVE | 9

KORK

KORK ER ET 100% NATURLIGT MATERIALE, FREMSTILLET AF BARKEN FRA KORK EGETRÆER, OG HAR EN LANG RÆKKE FORDELE, DER GØR DET IDEELT SOM GULVBELÆGNING. ET KORKGULV ER SLIDSTÆRKT, ISOLERENDE OG LYDDÆMPENDE. DET EGNER SIG SÅLEDES TIL BÅDE BARE TÆER OG TRAMPENDE BØRNESTØVLER . Et korkgulv er det oplagte valg for den moderne familie med en travl hverdag. Selvom det er slidstærkt, har det en naturlig affjedring, der gør gulvet utroligt behageligt at gå på. Grundet de isolerende egenskaber er det lunt og godt til kolde fødder. Og så har det den fantastiske egenskab, at det bidrager til en god akustik i rummet. Noget som er særligt vigtigt i de nyere byggerier, hvor rummene ofte er store, og hvor der er højt til loftet.

Efter 9 år er barken klar til at blive høstet igen. Dette gør korken CO2 positiv, og således optager træet mere CO2, end der bliver brugt til at producere gulvene. Gulvene er både allergi- og rengøringsvenlige.

Kork er et bæredygtigt materiale, som høstes med håndkraft, så man ikke skader træerne.

vedligeholde.

S E KO R KG U LV E S I D E 38 -55

Wicanders korkgulve findes i mange lækre dessiner og kvaliteter. Med teksturer inspireret af ædle træsorter og stengulv. På den måde får du det bedste fra to verdener. En flot og levende gulvflade, der samtidig er holdbar og nem at


1 0 | V I N Y LG U LV E


V INYLGU LV E | 1 1

VINYL

DER ER MANGE FAKTORER, DER SPILLER IND, NÅR DU I DAG SKAL VÆLGE GULV TIL DIN BOLIG. ET GULV MED STIL HANDLER IKKE KUN OM UDSEENDET. DET ER I LIGE SÅ HØJ GRAD SPØRGSMÅLET OM FUNKTIONALITETEN, HOLDBARHEDEN, AKUSTIKKEN OG HÅRDHEDEN, GULVET KAN TILBYDE – OG SÅ ER PRISEN HELLER IKKE UDEN BETYDNING. Vinyl er et populært gulvvalg i de fleste danske hjem i dag. Og med god grund. Gulvet er både slidstærkt og holdbart – og så sikrer den lukkede overflade, at det er nemt at rengøre. Udover vinylgulvets smukke udseende, der på mange punkter ikke adskiller sig fra almindeligt trægulv for det blotte øje, er den overkommelige pris med til at gøre vinyl til en særdeles populær gulvløsning.

S E S I D E 56 -61

NOVEGO er en serie af vandfaste vinylgulve med en meget formstabil kerne, der betyder at gulvene kan lægges svømmende i arealer op til 20 x 20 meter uden dilatationsfuger. Med en tykkelse på kun 7,0-7,5 mm kan det lægges de fleste steder som alternativ til eksisterende gulvbelægning, og med en plankebredde på 225-235 mm og længder på 1522 mm giver det en flot og harmonisk gulvflade.


ER DU DEN TIDLØSE TYPE ELLER LIDT MERE VILD?

155011

PA S S I O N F O R G U LV E

B0VI001

147020

145030


155092

145035

124072

145086

146008MC


1 4 | T R ÆG U LV E

TRÆGULVE KÆRLIGHED TIL TRÆ ER EN LIVSLANG FORELSKELSE. TRÆ ER A F N AT U R E N K I L D E T I L G L Æ D E . E T U D T R Y K F O R K VA L I T E T O G S T I L F U L D E L E G A N C E . E N T I D L Ø S H Y L D E S T T I L D E T G O D E L I V. H A R D U K A S T E T D I N K Æ R L I G H E D PÅ E T T R Æ G U LV, E R H E R L I D T H J Æ L P T I L AT VÆ L G E D E T R I G T I G E .


1

TRÆGU LV E | 1 5

SORTERING

EG PRIME

EG ACCENT

Ensartet sortering med små og få knaster.

Levende sortering med lyse og mørke nuancer og en del knaster.

ASK PRIME

ASK ACCENT

Harmonisk sortering i nuancer fra lys til lysbrun med få knaster.

2

EG COUNTRY

Rustik sortering med store og markante knaster og udspartlede knaster, delvis nedsunkne.

Levende sortering i lyse og mørke nuancer med knaster og brunkerne.

OVERFLADE Easy To Clean

Ultramat lak

Som noget nyt har de fleste af vores gulve Easy To Clean overflade, hvilket er en unik overfladebehandling. Easy To Clean gør gulvet nemmere at rengøre, og sikrer, at det beholder sin naturlige skønhed. Læs mere

Ekstra mat overflade Glansgrad 5 8 gange lak med antiscratch topcoat som beskytter mod ridser og slid. Efterbehandlet med Easy To Clean

om Easy To Clean på side 17.

Olie

Naturlig olieret overflade.

3

BØRSTNING

4

En børstning af gulvet fremhæver træets struktur og åretegninger. Samtidig bliver overfladen mindre sårbar overfor ridser og skader.

5

MONTERING Vores patenterede kliksystemer med voksede samlinger gør gulvene nemme at montere.

6

VEDLIGEHOLDELSE For at sikre at gulvet holder sig flot i mange år anbefaler vi at man støvsuger ofte, sætter filt under møbelben og har dørmåtter ved indgange.

FA S PÅ P L A N K E R Fasede kanter fremhæver planken og giver et naturligt look, hvor du får den optimale plankeeffekt. Fasede kanter findes på plankens langsider eller på alle dens 4 sider.

7

PLEJE & RENGØRING Olierede gulve

Efter lægning af gulvet anbefales en efterbehandling med oliepleje. Den daglige rengøring foretages med støvsuger og natursæbe eller oliesæbe.

Lakerede gulve

Den daglige rengøring foretages med støvsuger og laksæbe. Lakpleje kan anvendes efter behov.


1 6 | T R ÆG U LV E


TRÆGU LV E | 1 7

Gulvet t.v. er behandlet med Easy To Clean, mens det t.h. er behandlet på normal vis. Tilfører man mudder til de to gulve og fjerner det efter 2 timer, kan man se, hvordan skidt har samlet sig i de små fuger i gulvet til højre, mens gulvet behandlet med Easy To Clean er 100% rent.

SMUKKE TRÆGULVE FOR LIVET MED EASY TO CLEAN EASY TO CLEAN ER EN NY OG HELT UNIK OVERFLADEBEHANDLING, DER GØR DET LETTERE FOR DIG I HVERDAGEN AT BEVARE DIT TRÆGULVS NATURLIGE SKØNHED. EASY TO CLEAN GØR GULVET MINDRE MODTAGELIGT FOR STØV OG SNAVS - OG DERMED LETTERE AT RENGØRE.

Innovativ ekstra beskyttelse Det vigtigste ved et trægulv er udseendet og den naturlige skønhed, planker med åretegninger og struktur tilfører rummet. Den bliver ikke mindre med Easy To Clean. Der er tale om en yderst innovativ ekstra beskyttelse, som tilfører funktionalitet, uden at det går ud over naturligheden. En beskyttelse der når helt i bund og gør det nemmere at rengøre gulvet i hverdagen. Alle trægulve skal holdes og rengøres for at bevare sin skønhed. Med Easy To Clean bliver det, som navnet fortæller, lidt lettere.


1 8 | T R ÆG U LV E

Wideplank | Eg country børstet, ultramat lak sandwash | 145086


TRÆGU LV E | 1 9

WIDEPLANK MED EN BREDDE PÅ OP TIL 260 MM HAR VI SKABT UBRUDTE FLADER, HVOR TRÆETS SMUKKE STRUKTUR FOR ALVOR KOMMER TIL SIN RET. HER FÅR HYGGEN IKKE SVÆRT VED AT BREDE SIG.

Den smukke ensartede overflade opnås ved kun at anvende træer, som har haft mulighed for at vokse og udvikle tykke stammer. Hele træets bredde anvendes, og derfor forekommer der helt naturligt flere knaster fra træets grene. Gulvet har store knaster og udspartlede knaster samt farvevariationer mellem de enkelte planker. Med Wideplank country sortering får du et rustikt og naturligt udtryk. Et flot og eksklusivt gulv, som passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil. Plankerne er børstet for at fremhæve åretegningerne og skabe et naturligt look – hvor den ultramatte lak giver gulvet en smuk mat finish. Eg Country har fas på fire sider, hvilket er med til at fremhæve den enkelte planke. De 5 egeplanker er behandlet med Easy To Clean. En helt unik overfladebeskyttelse, der gør gulvet nemmere at rengøre og dermed bevarer gulvets oprindelige udseende. Wideplank Fyr og Douglas er overfladebehandlet med en lud-olie med hvide pigmenter, som er med til at lysne plankerne.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 34


2 0 | T R ÆG U LV E

SLOTSPLANK DET LYDER STORT, OG ER DET OGSÅ. MED TIMBERMAN SLOTSPLANK FÅR DU MINDRE RUM TIL AT SYNE STØRRE OG FREMHÆVER LINJERNE I STORE RUM.

Vores slotsplanker i prime sortering er en ren og meget harmonisk sortering, hvor der kun forekommer få knaster op til 25 mm. Ønsker man en mere levende overflade kan man vælge gulvet i en accent sortering, som har flere knaster og farvevariationer blandt de enkelte planker. De affasede kanter giver den enkelte planke en smuk afslutning og tilfører hele gulvfladen et flot og gedigent udtryk. Den ultramatte lak giver plankerne et olieret look, hvor den børstede overflade er med til at understrege træets natur. Vores slotsplanker produceres i fyr, ask og eg, og de forskellige overfladebehandlinger giver det enkelte gulv sit helt eget udseende. Alle gulvene fåes med Easy To Clean overflade, der gør gulvet nemt at rengøre og medvirker til at gulvet bevarer sin naturlige skønhed.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 35


TRÆGU LV E | 2 1

Slotsplank | Eg accent børstet, ultramat lak greywash | 145052


2 2 | T R ÆG U LV E

Innoplank | Eg prime natur | 147020


TRÆGU LV E | 2 3

INNOPLANK INNOPLANK ER EN HELT NY TYPE HÆRDET TRÆGULV, DER ER SKABT MED HENBLIK PÅ AT GØRE DET LUKSURIØSE PLANKEGULV TILGÆNGELIGT FOR ALLE.

Vi har nemlig taget den naturlige skønhed fra ægte træ og kombineret den med egenskaber som høj funktionalitet og endnu højere slidstyrke. Innoplank er skabt via den avancerede Woodura® overfladeteknologi, hvor et tyndt lag træfinér presses ned i en HDF-plade sammen med en unik pulvermiks. Denne går i finérens naturlige åbninger og fremhæver åretegninger samt strukturen i træet. Efter presning bliver gulvoverfladen behandlet med ultramat power lak. Denne metode øger gulvets levetid betydeligt på trods af det tynde toplag. Gulvet har en hårdhedsgrad på 10, hvor massive gulve har en på 3,7. Dette gør gulvet velegnet til alle hjemmets rum samt offentlige miljøer. Som en ekstra bonus er Innoplank bæredygtigt. Overfladeteknologien tillader en bedre udnyttelse af råmaterialerne, da der bliver sparet væsentligt på træproduktionen, når der anvendes træfinér i stedet for massive træplanker. Innoplank fås i to varianter, sorteringer og bredder, så der er noget til ethvert hjem – og ethvert rum.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 36


2 4 | T R ÆG U LV E

PLANK STILFULD ATMOSFÆRE, NATURLIGT OG ENKELT. PLANK ER EN SMUK OG PRAKTISK GULVLØSNING, DER GIVER RUMMET KARAKTER.

Plank understreger træets naturlige struktur og farvespil og skaber med sine markante åretegninger og farvevariationer mellem de enkelte planker et gulv med karakter. Plankerne har flotte affasede kanter, som fremhæver bredden og sætter fokus på gulvoverfladen. Denne er behandlet med en ultramat lak, som giver et look, der tangerer det olierede – med alle de funktionelle fordele af en lak. Alle vores plankegulve er med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 36


TRÆGU LV E | 2 5

Plank | Eg accent børstet, ultramat lak hvid | 145035


2 6 | T R ÆG U LV E

Prestigeplank | Eg accent, ultramat lak sølvgrå | 145030


TRÆGU LV E | 2 7

PRESTIGEPLANK PRESTIGEPLANK ER ET SLIDSTÆRKT EG ACCENT TRÆGULV MED EN SMUK RUSTIK OVERFLADE, DER GIVER ET LEVENDE OG NATURLIGT UDTRYK.

Prestigeplank er et smukt gulv i børstet eg. Den børstede overflade fremhæver smukt træets natur. Accentsorteringen er en rustik sortering med splint og udspartlede knaster og farvevariationer mellem de enkelte planker. Plankerne er overfladebehandlet med ultramat lak, der fremhæver træets skønhed og beskytter mod slid. Prestigeplank har desuden fået den unikke Easy To Clean overfladebehandling, der gør gulvet nemt at rengøre og medvirker til at gulvet bevarer sin naturlige skønhed og gør gulvet nemt at rengøre. Plankerne har en bredde på 190 mm og lægges svømmende. Prestigeplank fås i hvid, grå og sølvgrå.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 34


2 8 | T R ÆG U LV E

PARKET PARKET ER ET KLASSISK MØNSTER. ET SMUKT OG HOLDBART GULV MED MASSER AF STIL. De enkelte brædder er udformet med 3-stave ved siden af hinanden i bredden, hvilket giver det enkelte gulvbræt et unikt udtryk og dermed hele gulvfladen sin helt egen karakter. Med parket får du en gulvoverflade med et flot spil af træets mange nuancer og åretegninger. Alle vores parketgulve fåes med Easy To Clean overflade, der gør gulvet lettere at rengøre.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 37


TRÆGU LV E | 2 9

Parket | Eg accent børstet, ultramat lak greywash | 144002


3 0 | T R ÆG U LV E

Designparket | Eg Sildeben | 124072


TRÆGU LV E | 31

DESIGNPARKET DESIGNPARKET ER VORES MØNSTREDE PARKETGULVE, SÅSOM DEN SMUKKE KLASSISKE SILDEBENSPARKET OG DEN FRANSKE SILDEBENSPARKET CHEVRON, SOM ER NEMMERE AT LÆGGE. De traditionelle egestave til lægning i stavmønster eller som sildeben er igen blevet moderne. Det er der mange gode grunde til. Udover at gulvet er klassisk og smukt og passer til både gamle og nye huse, så er det meget holdbart. Gulvet tilbydes som traditionelle massive stave, som efter lægning afslibes og olieres eller lakeres. Dette er naturligvis ikke den billigste løsning, men til gengæld er det en investering for livet. Og med hele 16 mm tykke stave er der rig mulighed for adskillige slibninger. Som et alternativ til den traditionelle sildebensparket introducerer vi nu Chevron gulve, som er den franske variant, hvor stavene støder op mod hinanden og danner et renere zig-zag mønster. Fordelen ved denne er, at den kommer i 310 x 1050 mm store plader, der gør gulvet nemmere og billigere at lægge i forhold til de massive stave, som skal fuldklæbes til undergulvet.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 37


3 2 | T R ÆG U LV E

Designparket | Eg Chevron, ultramatlak natur | 146008MC


TRÆGU LV E | 33


3 4 | T R ÆG U LV E

WIDEPLANK

Fyr

Douglas

Eg country børstet

Eg country børstet

Eg country børstet

Eg country børstet

Eg country børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

14x205x2400 mm. Lud/Olie hvid 101530CO

14x220x2200 mm. Ultramat lak hvid 145084

14x205x2400 mm. Lud/Olie ekstra hvid 101532COa

14x220x2200 mm. Ultramat lak natur 145085

14x260x2400 mm. Ultramat lak hvid 145088

14x220x2200 mm. Ultramat lak sandwash 145086

14x260x2400 mm. Ultramat lak natur 145089

PRESTIGEPLANK

Eg accent børstet

13x190x1820 mm. Ultramat lak grå 145022

13x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145023

13x190x1820 mm. Ultramat lak sølvgrå

145030


TRÆGU LV E | 35

S LOT S PL A N K

Fyr

Ask prime børstet

Eg prime børstet

Eg prime børstet

Eg accent børstet

Eg accent børstet

14x185x2400 mm. Lud/olie hvid 101556CO

14x190x1820 mm. Ultramat lak natur 145058

14x190x1820 mm. Ultramat lak snowwash 145059

14x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145029

Ask accent børstet

14x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145012

14x190x1820 mm. Ultramat lak hvid 145070

14x190x1820 mm. Ultramat lak greywash 145052

T I L B E H Ø R T I L T R Æ G U LV E

TimberLUX m/fugtspærre

2 mm tyk, 1m bred - 8m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1m bred - 30m2 pr rl. 184555

Rullekork

2 mm tyk, 1m bred - 10m2 pr rl. RL30101


3 6 | T R ÆG U LV E

PLANK

Ask prime børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145028

Ask accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145027

Eg accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak greywash 145002

INNOPLANK

Eg Accent Natur

11x187x2000 mm. Ultramat power lak natur 147000

Eg Prime Natur

11x276x2379 mm. Ultramat power lak natur 147020

Eg Accent Ekstra Hvid

11x187x2000 mm. Ultramat power lak hvid 147010

Eg Prime Hvid

11x276x2379 mm. Ultramat power lak hvid 147030

Eg accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak hvid 145035

Eg accent børstet

13x145x1820 mm. Ultramat lak natur 145008


TRÆGU LV E | 37

PA R K E T - 3 S TAV

Ask accent børstet

13x190x2200 mm. Ultramat lak hvid 144017

Eg accent børstet

13x190x2200 mm. Ultramat lak natur 144008

Eg accent børstet

Merbau prime

Eg Chevron

Eg Chevron

13x190x2200 mm. Ultramat lak greywash 144002

13x190x2200 mm. Mathon olie natur 144012

D ES I G N PA R K E T

Eg Sildeben

16x70x420 mm. Ubehandlet massiv 124072

14x310x1050 mm. Ultramat lak hvid 146005MC

14x310x1050 mm. Ultramat lak natur 146008MC


3 8 | KO R KG U LV E

KORK KO R K E R E T A F N AT U R E N S V I D U N D E R E . E T B Æ R E DYG T I G T M AT E R I A L E , D E R R I M E R PÅ B Å D E F U N K T I O N A L I T E T O G E L E G A N C E , O G B Y D E R PÅ E N L A N G R Æ K K E F O R D E L E , N Å R D E T A N V E N D E S S O M G R U N D L A G F O R E N T R AV L H V E R D A G .


KO RKGU LV E | 39


4 0 | KO R KG U LV E

WICANDERS WISE GULVE MED OMTANKE


KO RKGU LV E | 4 1

MED WISE GØR DU BÅDE NATUREN OG DIN HVERDAG EN TJENESTE Det er ikke tilfældigt, at det nye korkgulv fra Wicanders hedder WISE. Vi taler om et yderst klimavenligt, PVC frit og CO2 neutralt gulv, baseret på kork, som i sig selv er et 100% naturligt og bæredygtigt materiale. Det perfekte match mellem komfort og respekt for naturen. WISE har en unik balance mellem innovation og beskyttelse af miljøet ved at kombinere state-of-the-art teknologi med de enestående egenskaber, som findes i kork. Egenskaber, der sikrer både holdbarhed og gulvkomfort i særklasse – og en håndsrækning til naturen. Hver WISE planke bygger på det samme princip. Princippet om at gulve skal være ”holdbare” i enhver henseende. Smukke og komfortable, gode for dit helbred og med en positiv indvirkning på vores planets fremtid.

Grøn, grønnere, grønnest WISE er bæredygtigt helt ind i kernen; Skabt ud fra en genbrugstanke, der forvandler korkoverskud og brugte korkpropper til et værdifuldt og bæredygtigt produkt. • MILJØ Ingen træer ødelægges eller fældes under høsten. Korkege skovene optager 5 x mere CO2 fra atmosfæren og hjælper med at reducere den globale opvarmning. • KORTE AFSTANDE Fabrikkerne er placeret få km. fra skovene • GENANVENDELSE Al korkoverskud samles, granuleres og genanvendes i produktionsprocessen, hvilket sikrer en mindre CO2 påvirkning. Støvet fra produktionslinjerne suges op og samles i siloer, hvor det brændes for at skabe energi via biomasse. 65% af vores energi stammer fra korkstøv. WISE er gulve med omtanke. En løsning, der rimer på en grønnere hverdag.


4 2 | KO R KG U LV E

WISE WISE ER KORK, NÅR DET ER ALLERBEDST. SKABT MED OMTANKE FOR NATUREN OG KLIMAVENLIGT I ALLE ORDETS BETYDNINGER

WISE er vores nyeste gulv fra Wicanders. En ekstra grøn tilføjelse til vores udvalg af smukke og stærke korkgulve. WISE er skabt i en unik balance mellem innovation og beskyttelse af miljøet og kombinerer state-of-the-art teknologi med de forbløffende egenskaber, som korken byder på. Hver eneste WISE planke er skabt ud fra troen på, at et gulv, ud over at se godt ud, skal være absolut bæredygtigt. Godt for dit helbred, komfortabelt og med en positiv indvirkning på klodens fremtid. Det er WISE. Det er et klimapositivt, PVC frit, CO2 neutralt gulv – baseret på kork, som er et 100% bæredygtigt materiale. En hyldest til atmosfæren – både ude og inde.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 52


KO RKGU LV E | 4 3

WISE | Manor Oak | AEYE001


4 4 | KO R KG U LV E

Commercial | Wheat Oak børstet | B0WR001


KO RKGU LV E | 4 5

COMMERCIAL WOOD RESIST

MED WICANDERS COMMERCIAL KOMBINERER DU SMUKT DESIGN MED HØJ SLIDSTYRKE OG FÅR ET GULV, DER ER EKSTRA MODSTANDSDYGTIGT OVERFOR SNAVS OG SLITAGE. Commercial er et naturligt grundlag for liv, leg og hygge. To lag indbygget kork er med til at sikre en god gangkomfort, dæmpning af trin- og rumstøj plus en lun og behagelig gulvflade. Overfladen er forstærket med meget slidstærkt vinyl, der gør gulvet egnet til rum med stor aktivitet og til erhverv. Det er nemt og problemfrit at vedligeholde. Commercial fås med en række overflader i naturtro trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 52


4 6 | KO R KG U LV E

AUTHENTICA WOOD RESIST+

AUTHENTICA ER MERE END BLOT ET SMUKT GULV. EKSTRA KORK SIKRER EN HELT UNIK KOMFORT.

Med 4 mm indbygget kork er Authentica et gulv ud over det sædvanlige. Det tykkere lag kork sikrer bedre affjedring og dermed øget gangkomfort. Authentica mindsker belastningen ved stød, når hælen møder gulvet, samtidig med at rum- og trinstøj mindskes. Den slidstærke overflade gør gulvet egnet til rum med megen aktivitet. Authentica findes med flotte overflader i træ- og stenlook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 53


KO RKGU LV E | 4 7

Authentica | Artic Oak, børstet | E1N9002


4 8 | KO R KG U LV E

Home | Pastel Oak | B0VI001


KO RKGU LV E | 49

HOME WOOD GO

WICANDERS HOME ER BEHAGELIG, PRAKTISK OG MODERNE. EN SOLID GULVLØSNING, SOM OPFYLDER NUTIDENS KRAV TIL BÅDE UDSEENDE, FUNKTIONALITET OG KOMFORT. Home er et moderne og praktisk gulv, som egner sig til alle boligens rum, vådrum undtaget. Gulvet er opbygget med to lag kork og en slidstærk vinyloverflade, som gør det langtidsholdbart og nemt at vedligeholde. Den indbyggede kork sikrer en behagelig affjedring, virker isolerende og forbedrer akustikken i rummet. Home findes med flotte overflader i trælook.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 54


5 0 | KO R KG U LV E

HYDROCORK MED EN TYKKELSE PÅ KUN 6 MM ER HYDROCORK PERFEKT TIL RENOVERING. FANTASTISK GANGKOMFORT, VANDRESISTENT, LYDDÆMPNING, MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE OG EKSTRA SLIDSTYRKE ER ALT SAMMEN MED TIL AT GØRE DETTE GULV TIL NOGET HELT SÆRLIGT. HydroCork har en flot, naturtro overflade, hvor børstningen følger træets åretegninger. HydroCork monteres fuldklæbet til undergulv på plant og spartlet undergulv af beton. Gulvets opbygning, med den unikke kerne af kork, giver HydroCork en hidtil uset resistens overfor væske. Gulvet vil derfor ikke svulme op og blive skadet, hvis det udsættes for væske i større mængder. Gulvet kan monteres i alle rum med undtagelse af vådrum. De to gulve Arcadian Soya Pine og Sawn Bisque Oak har 3D overflade, som gør at man bedre kan fornemme struktur og knaster.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 55


KO RKGU LV E | 5 1

HydroCork | Arcadian Soya Pine | B5P4003


5 2 | KO R KG U LV E

WISE

Diamond Oak

7,3x190x1225 mm AEYI001

Manor Oak

Quartz Oak

Nordic Ash

Limed Grey Oak

7,3x190x1225 mm AEYE001

7,3x190x1225 mm AEYM001

COMMERCIAL

Wheat Pine

Børstet. 10,5x185x1220 mm B0R3001

Wheat Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm

B0WR001

10,5x185x1220 mm B0V4001

Rustic Limed Grey Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm B0U0001

10,5x185x1220 mm

B0T7001


KO RKGU LV E | 5 3

AU THE N TI C A

Villa Pine

Artic Oak

Grey Washed Oak børstet

European Nature Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm E1WO001

Børstet. 10,5x185x1220 mm E1XK001

Basque Slate

10,5x295x905 mm E1XR001

Børstet. 10,5x185x1220 mm E1N9002

Børstet. 10,5x185x1220 mm E1XE001

White Washed Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm E1XH001


5 4 | KO R KG U LV E

HOME

Alaska Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm B0Q0003

Linen Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm B0VC001

Pastel Oak

Børstet. 10,5x185x1220 mm B0VI001

Washed Tundra Oak

Børstet. 3D. 10,5x185x1220 mm B0VK001


KO RKGU LV E | 5 5

H YD RO CO R K

Wheat Oak

Børstet. 6x195x1225 mm B5WR001

Sawn Bisque Oak

3D. 6x195x1225 mm B5P3002

Arcadian Soya Pine 3D. 6x195x1225 mm B5P4003

Nature Oak

6x195x1225 mm B5T5002

T I L B E H Ø R T I L KO R KG U LV E

TimberLUX m/fugtspærre

2 mm tyk, 1m bred - 8m2 pr rl. 184550

TimberPRO m/fugtspærre

1,2 mm tyk, 1m bred - 30m2 pr rl. 184555

Rullekork

2 mm tyk, 1m bred - 10m2 pr rl. RL30101


5 6 | V I N Y LG U LV E

VINYL E T G U LV B E H Ø V E R I K K E VÆ R E DY R T F O R AT H AV E S T I L . D E T E R V I N Y L E T G O D T E K S E M P E L PÅ . V I N Y L G U LV E E R P O P U L Æ R E O G M E D G O D G R U N D . E T V I N Y L G U LV E R S L I D S TÆ R K T, H O L D B A R T O G Y D E R S T N E MT AT R E N G Ø R E O G S Å FÅ S D E T M E D E T S M U K T U D S E E N D E , D E R PÅ M A N G E M Å D E R M I N D E R O M E T Æ G T E T R Æ G U LV. - ENDDA TIL EN RIGTIG GOD PRIS.


V INYLGU LV E | 5 7


5 8 | V I N Y LG U LV E

Novego | Fashion Oak | 155011


V INYLGU LV E | 5 9

NOVEGO NOVEGO ER EN LÆKKER NYHED MED MANGE FORDELE. EN SERIE AF VANDFASTE VINYLGULVE, DER GIVER HVERDAGEN SIN HELT EGEN STIL.

Med NOVEGO får du en meget formstabil kerne, der gør det muligt at lægge gulvet svømmende i rum op til 20x20 meter uden dilatationsfuger – dermed undgår du at lime gulvet fast til underlaget. Gulvet skal brydes i døråbninger. Vinylplankerne er lange og brede med en meget naturtro overflade i 3D, og gulvets opbygning sikrer en høj slidstyrke og god gangkomfort med minimal vedligeholdelse. Plankerne er både 100 % vandfaste og 100 % phthalatfri.

SE PRODUKTBILLEDER SIDE 60


6 0 | V I N Y LG U LV E

NOVEGO

Ashford Oak - 3D

Urban Grey Oak - 3D

Steel Oak - 3D

Natural Oak - 3D

Grey Oak - 3D

Fashion Oak - 3D

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155092

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155032

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155026

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155016

Light Washed Oak

Shadow Grey Oak

7,5x225x1522 mm. 4-sidet microfas 155012

7,5x225x1522 mm. 4-sidet microfas 155013

7,5x235x1522 mm. 4-sidet microfas 155011

7,5x235x1522 mm. 4-sidet fas 155089

Antracit Flise - 3D sten mønster 7,0x305x610 mm. 4-sidet microfas 155052

Grafit Flise

7,0x305x610 mm. 4-sidet microfas 155051


V INYLGU LV E | 61

Novego | Ashford Oak | 155092


62 |


| 63

MULIGHEDER PÅ DE FORRIGE SIDER HAR DU FÅET EN INSPIRATIONSTUR RUNDT I TIMBERMANS GULVUNIVERS. MEN SELV OM BILLEDER OG STEMNINGER KAN GIVE ET REALISTISK INDTRYK, SÅ BLIVER DET ALDRIG HELT SOM AT VÆRE DER SELV.

Har du behov for yderligere inspiration? Eller for at mærke efter, hvordan et bestemt gulv tager sig ud i virkeligheden, så er du velkommen i Timbermans to store udstillingscentre. Her kan du opleve flere af vores gulve fysisk og få en reel fornemmelse af, hvordan de ser ud, hvordan de lyder, og hvordan de føles. Vi har prøver af samtlige gulve i vores sortiment, så du kan sikre dig, at kvaliteten svarer til dine forventninger. Har du ikke mulighed for at besøge vores udstillingscentre, er du naturligvis også altid velkommen til en professionel gulvsnak hos din lokale Timberman forhandler. Du kan finde en liste over forhandlere på timberman.dk.

SHOWROOMS M I D D E L FA R T

HADSUND

Huset Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart Tlf. +45 7012 3600

Timberman Denmark A/S Havnevej 11, 9560 Hadsund Tlf. +45 9952 5252

Åbningstider Mandag - søndag: kl. 10-17 Lukket i juleferien

Åbningstider Mandag: kl. 8.30-12.00 og 13.00-15.30 Tirsdag - torsdag: kl. 8.00-12.00 og 13.00-15.30 Fredag: kl. 8-12 og 13.00-14.30 Lukket i juleferien


Alle billeder i kataloget er vejledende og farver og tekstur kan afvige fra billedet.

Designparket | Eg Sildeben | 124072

timberman.dk

Profile for Timberman Denmark A/S

Timberman katalog 2019/20  

Timberman katalog 2019/20  

Advertisement