Page 1

Sneslynger

POWER EQUIPMENT


Nydelse Snerydning kan være en vanskelig opgave, der kræver hårdt arbejde og tid. Det er derfor, vi har brugt mere end 30 år på at designe vores markedsførende sneslynger, der byder på modeller, som kan rydde op til 140 tons sne i timen. Vores omfattende produktsortiment indeholder mange innovative og eksklusive Honda funktioner, der hjælper til at gøre din snerydning så enkel, effektiv og ubesværet som muligt. Ligesom alle Honda produkter, er vores sneslynger designet med fokus på miljøet, så de minimerer brændstofforbruget, udledninger og støj. Ved at forene innovativ teknologi med vores lange erfaring på dette specialiserede marked, er Honda sneslyngerne født til at gøre det let at arbejde med tung sne.


INDHOLD Nyttig innovation 03 Sådan vælger du 05 Teknologi 06 Væsentlige funktioner 07 Et-trins sneslynger 10 Serie 6 sneslynger 11 Serie 7 sneslynger 12 Serie 9 sneslynger 13 Serie 13 sneslynger 14 Specifikationer 15 Honda - En verden af maskiner 17


Nyttig Innovation Soichiro Honda sagde engang: "Vi har kun én fremtid, og den vil blive skabt af vores drømme, hvis vi har modet til at udfordre konventionerne". Siden 1948, hvor Honda Motor Corporation blev dannet, har vi levet efter denne filosofi. Altid udfordre status quo, altid stille spørgsmål, altid lære. Altid bestræbe os på at gøre det umulige muligt. Og store drømme skabte en stor fremtid. I dag producerer Honda innovative og pålidelige produkter til næsten alle formål - fra plæneklippere til jetfly. Og hvert produkt er designet til at gøre livet lettere for dig og med mindre miljøpåvirkning af vores Jord. Hvor vil vores drømme bringe os hen?

ASIMO

Hvad nu hvis vi kunne skabe produkter, der hjælper med vigtige opgaver for ældre eller handikappede? Eller som udfører opgaver, der er farlige for mennesker, såsom bekæmpelse af brande eller oprydning efter giftudslip? Tilbage i 1986 gjorde vores ingeniører denne drøm til virkelighed, da de skabte ASIMO: verdens mest avancerede menneskelignende robot. ASIMO efterligner intelligent menneskelige bevægelser og kan gå og køre på skråninger og ujævne overflader. Den kan klare glatte sving, gå på trapper og løfte forskellige ting. ASIMO kan endda reagere på simple stemmekommandoer og genkende ansigter i en gruppe mennesker. Og ved hjælp af sine kameraøjne, kan ASIMO selv kortlægge sine omgivelser og navigere rundt mellem faste og bevægelige objekter.

Motorcykler

03

 ille en motorcykel ikke være bedre, hvis udviklerne V var mere fokuseret på køreren end maskinen? For eksempel, i stedet for at tænke: "Hvordan kan vi forbedre bremserne?" vil Honda spørge "Hvordan kan et bremsesystem kompensere for en kørers panikdrevne reaktioner i en nødsituation uden at påvirke den normale bremsefunktion?" Vi bruger denne proces til at skabe maskiner, der ikke kun vinder Grand Prix men også virker perfekt for den daglige pendler. Hvad mere er at vi deler al den erfaring fra 1800cc Grand Tourer over Goldwing til 50cc scootere som Vision 50.


Blå himmel til vores børn

Har du nogensinde drømt om en verden, hvor vores børn kan leve i en bæredygtig fremtid? Hos Honda er denne vision ikke noget nyt. Som pionerer inden for miljøteknologi, har vores ingeniører været med til at gøre drømmen til virkelighed gennem de sidste 40 år.I dag er bæredygtighed er stadig øverst på vores dagsorden. I juni 2011 lovede vi at reducere CO2udslippet fra alle vores produkter, udstyr og aktiviteter med 30 % inden udgangen af 2020 i forhold til niveauet i 2000. Vi er også fast besluttet på at bruge innovative teknologier for vedvarende energi, hvor vi kan.

HondaJet

 vorfor kan fly ikke gøres billigere, mere brændstofeffektive H og med mindre udslip? Hos Honda tror vi på, at vi kan flytte grænserne for menneskelig mobilitet uanset om det er på jorden eller i luften. I 1997 blev en drøm til en skitse. I stedet for at sætte motorerne under vingen, som man normalt gør, sætter vi dem over. I 2000 var planen om HondaJet så fremskreden, at et nyt forskningscenter blev etableret udelukkende for at videreudvikle HondaJet. I dag er HondaJet flyvende. Med sin kompositkrop, er flyet lettere, mindre støjende, mere brændstoføkonomisk og udleder så lidt som 40 % af de forurenende stoffer fra tilsvarende fly.

Honda Miimo Som en af verdens førende producenter indenfor både plæneklipperteknologi og avanceret robotteknologi, giver det så ikke mening, at vores første kommercielle robotprodukt er en plæneklipper? Honda Miimo, er designet til at passe perfekt ind i dit liv - og gøre det bedre. Denne robot, der plejer din græsplæne, arbejder efter din tidsplan, så du kan fokusere på de mere vigtige ting i livet. Med en begrænset indsats får du maksimal udnyttelse af Honda Miimo, som med automatisk opladning og holdbare knive passer din græsplæne uden din medvirken. Ud over dette begrænser Honda Miimo dit haveaffald og forbedrer sundheden for din græsplæne ved at bioklippe græsset

FCX Clarity  Hvad hvis vi kunne bygge en bil med nul forurening? I

mere end to årtier har vores ingeniører søgt at udfordre vanetænkning om hvordan man laver biler. FCX Clarity udleder ingen CO2 da den er drevet af en elmotor som får strøm fra en brintbrændselscelle. Siden vi afslørede vores første brændselscellebil i 1999, har vi bragt den innovative FCX lige fra laboratoriet til markedet.

04


Sådan vælger du Snedybde og tons i timen At vælge den rigtige sneslynge er en vigtig beslutning for dig. Tænk på den mængde af sne, du kan få brug for at rydde. Skal du arbejde på en skråning, kan du måske have brug for en maskine med bælter. Har du travlt, vil du måske være bedre tjent med en større maskine. Uanset hvad dine behov er, vil din Hondaforhandler guide dig til at finde den bedste model. For at hjælpe dig, har vi vist den tid det tager hver model for at rydde en dybde på 30 cm frisk sne på et areal svarende til to tennisbaner (ca. 520 kvadratmeter og 7,8 tons). Med hjælp fra oplysningerne om de væsentlige funktioner på side 7-8 kan du vælge den sneslynge, der passer til dine behov.

Manuelt

Serie 9

En trænet mand med en skovl kan rydde 5-6 tons i timen

De større modeller i serie 9 kan rydde et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 9 minutter, afhængigt af modellen. Findes med hjul eller bælter og mulighed for elektrisk start.

Se side 15

Et-trins Denne model kan rydde et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 16 minutter. Kun tilgængelig med hjul uden fremdrift.

Se side 9

Serie 13 Disse kraftige sneslynger kan rydde to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 8 minutter, afhængigt af modellen. Findes med hjul eller bælter og mulighed for elektrisk start.

Se side 17

Serie 6 Serie 6 modellerne kan rydde et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 13 minutter, afhængig af model. Findes med hjul eller bælter.

Se side 11

Hybrid Disse modeller kan rydde et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 7 minutter. Hybridmodellerne kan skaffes men markedsføres ikke i Danmark.

Serie 7 Et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 10 minutter med sneslyngerne fra Serie 7, afhængigt af model. Findes med hjul eller bælter og mulighed for elektrisk start.

Se side 13

05

Snowfighters Disse modeller kan rydde et område på størrelse med to tennisbaner med 30 cm sne på omkring 4 minutter. Hybridmodellerne kan skaffes men markedsføres ikke i Danmark.


Teknologi Forklaret teknologi Vi kommer hele tiden med nye ideer til at gøre vores produkter endnu bedre. Men hvorfor genopfinde hjulet? Nogle gange kan vi bare tage et nærmere kig på ting, der allerede fungerer godt, og forsøge at forbedre dem. Det er denne selvudfordrende ånd og vores passion for at overvinde problemer, der giver os mulighed for at være endnu mere innovative. Uanset om det er at gøre vores produkter sikrere, mere miljøvenlige eller bare mere behagelige at bruge, kan du regne med at vi hele tiden flytter os.

Justering af sneglens højde

Hydrostatisk fremdrift

Den højdejusterbare snegl burger en gastryksstøddæmper til at tilpasse sneglens højde efter omgivelserne ud fra indstillingen på dette brugervenlige kontrolhåndtag. I dyb sne eller under transport er det bedst at sætte sneglen i den højeste indstilling. Til at rydde normal sne er den midterste position bedst og ønsker du at rydde is eller hårdt pakket sne er den laveste position optimal.

Hydrostatisk gear er standard på 7, 9 og 13-serien. Med blot et enkelt håndtag, kan du præcist justere fremdriftshastigheden uden at påvirke sneglens rotationshastighed. Jo mere du skubber håndtaget frem, jo hurtigere vil din sneslynge køre. Og med hydrostatisk transmission, kan du justere fremdrifthastigheden på sneslyngen for at optimere sneglens indtag af sne. Med trinløs hastighed, er det nemt at sætte tempoet i forhold til omgivelserne og personlige præferencer. Hastigheden på sneglen er helt uafhængig af kørehastigheden og som en stor bekvemmelighed, kan du nemt justere frem- og bakhastighed med kun en hånd.

Automatisk stop af sneglen

Honda motorer og lav støj

Hvis du rammer en skjult forhindring eller genstand i sneen med en almindelig sneslynge kan det forårsage store skader, ikke kun på sneglen men også på maskinen. Med Hondas intelligente teknologi stopper din sneslynge når autostopfunktionen opdager et objekt som kan blokere sneglen. Funktionen afbryder simpelthen motoren. For hurtigt at komme op at køre igen, skal du blot fjerne blokeringen og genstarte motoren. Denne funktion er kun tilgængelig på 9 og 13 serierne med elstart.

Som verdens største motorproducent er vi pionerer indenfor premium firetakts benzinmotorer. Vi har ført an over hele verden med pålidelighed og ydeevne, på både private og professionelle markeder. Med gennemprøvet teknologi og mere end 50 års erfaring, er vores motorer designet til at levere høj ydelse med et lavt støjniveau og et lavt forbrug: Støjsvage - Honda Sneslynger er de mest støjsvage på markedet, hvor nogle konkurrenter har støjniveauer på op til 8 dB (A) højere end Honda. Vi går meget langt for at minimere støj, med fokus på hver enkelt komponent som kan bidrage. På motoren har vi blandt andet skiftet materiale på plejlstangen, redesignet udstødningsventilen og forbedret opbygning af lydpotten. Både motor og sneslynge er designet af Honda til at fungere som en samlet enhed.. Emissioner - Alle Honda motorer har samme målrettede fokus på brændstofforbrug og emissioner. Det betyder at de alle opfylder de strengeste regler for udstødningsemission i verden.

06


Væsentlige funktioner

Honda sneslynger kommer med en række innovative og væsentlige funktioner for dig som bruger. Se efter disse ikoner i hele brochuren, som vil hjælpe dig med at finde det produkt, der bedst passer til dig.

Elstart

Fjernbetjent udkaster

Hydrostatisk fremdrift

Højdejustering af sneglen Lys

Autochoker

Hjul eller bælter

07

Automatisk stop


Automatisk stop

Elstart

Honda introducerer som den første producent autostop, som stopper motoren for at forhindre skader på snegl, gear og motor, hvis en genstand sætter sig i klemme i sneglen. Herved undgår man skulle skifte knækstift, hvis uheldet er ude. Kun tilgængelig på modeller med elstart.

Elstarteren er et suplement til rekylstarteren som gør det endnu lettere at starte din sneslynge.

Gear

Timetæller

Flere gear betyder at det er lettere at finde den optimale hastighed til at matche forholdene.

Timetælleren holder styr på dit brug af sneslyngen og hjælper med at overholde serviceintervallerne.

Lys

Fjernbetjent udkaster

En kraftig justerbar projektør gør din Honda sneslynge let at bruge, også i det sorte vintermørke.

Med et joystick kan du justere udkasterens retning og kasteafstand, mens du kører. På andre modeller justeres udkasteren manuelt.

Bælter

Hjul

Giver overlegen trækkraft under de fleste sneforhold. Bælterne gør sneslyngen perfekt til kørsel i ujævnt terræn og grusstier, uden at skride eller glide, selv på stejle skråninger. Med bælter har du fuldstændig kontrol over sneslyngen.

På brolagt underlag giver hjulene en fremragende manøvredygtighed. Dækkene har lavt dæktryk og er lavet af en speciel sammensat gummiblanding for optimal trækkraft.

Højdejusterbar snegl

Hydrostatisk fremdrift

Helt unikt for Honda sneslynger kan du med den højdejusterbare snegl justere sneglens indføringsvinkel så det passer til alle sneforhold. Funktionen er let og hurtig at bruge og findes kun til maskiner med bælter.

Den hydrostatiske transmission tillader dig trinløst at justere kørehastigheden uden det påvirker sneglens rotationshastighed.

Gummisnegl På et-trins sneslynger er slidskæret på sneglen lavet af gummi. Det giver dig mulighed for at rydde sne helt ned til grunden, ligesom sneglen kan bruges til at skabe fremdrift i sneslyngen.

08


09

Den viste model er HSS 970 T


Et-trins Sneslynger Standardfunktioner I modsætning til to-trins sneslynger er et-trins sneslynger udstyret med en hurtigroterende snegl, der kaster sneen direkte ud gennem udkasteren. Med en kapacitet til at rydde op til 29 tons i timen i snedybder op til 32cm, kan disse modeller hjælpe dig med at fjerne sne 5-6 gange hurtigere, end hvis du rydder i hånden. Hondas et-trins sneslynger er stærke, effektive og nemme at bruge til rengøring helt ned til overfladen af fortove, stier og indkørsler.

Hjul

Gummisnegl

Gummisnegl

Hjul

Manuel udkaster

HS 550 Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 50cm • Kapacitet: 29 ton/t • Motorydelse: 3.3kW

10


Serie 6 Sneslynger Standardfunktioner Hondas mindste to-trins sneslynger tilbyder uovertruffen ydeevne i en kompakt pakke. De er i stand til at rydde op til 37 tons sne i timen og i snedybder op til 50 cm. Du kan vælge mellem hjul eller bælter med mulighed for elstart og/eller ”easy start”, hvilket betyder, at GX-motoren har dekomprimering, som gør det let at bruge rekylstarteren. Disse modeller er perfekte til såvel privat, som professionel brug.

Gear

Gear

Omdrejningskontrol

Lys

Hjul

HSS 655 W

Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 55cm • Kapacitet: 32 ton/t • Motorydelse: 3.6kW

Bælter

Elstart*

Lys

HSS 655 T / TS 

11

Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 55cm • Kapacitet: 37 ton/t • Motorydelse: 3.6kW

*kun TS modellen


Serie 7 Sneslynger Standardfunktioner Med en bred vifte af funktioner er Honda serie 7 sneslynger ideele til både private og professionelle brugere med middelstore arealer at rydde. Honda Serie 7 klarer op til 46 tons sne i timen ved snedybder helt op til 51cm. 7-serien findes med både hjul eller bælter samt rekylstart eller elstart.

Hydrostat

Lys

Manuel udkaster

Hydrostatisk fremdrift

Elstart

Hjul

Elstart*

HSS 760 W / WS Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 60.5cm • Kapacitet: 46 ton/t • Motorydelse: 4.1kW

Bælter

Fjernbetjent udkasterl†

Højdejusterbar snegl

Elstart*

HSS 760 T / TS 

Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 60.5cm • Kapacitet: 42 ton/t • Motorydelse: 4.1kW

*Kun på TS / WS modellerne. † Kun på TS modellen.

12


Serie 9 Sneslynger Standardfunktioner Honda 9-serie flytter enorme mængder af sne med lethed. Med de fineste teknologier og med evnen til at rydde op til 50 tons i timen på snedybder på op til 51cm, er 9-serien egnet til parkeringspladser og andre større områder, som skal ryddes for sne. Den er også udstyret med Hondas unikke autostop af sneglen for større sikkerhed og brugervenlighed. Hydrostatisk fremdrift Lys

Hydrostatisk fremdrift

Hjul

Automatisk stop

Hjul

Elstart*

Fjernbetjent udkaster*

Autostop*

Timetæller*

HSS 970 W / WS

Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 71cm • Kapacitet: 50 ton/t • Motorydelse: 6.3kW

Bælter

Højdejusterbar snegl

Elstart*

Fjernbetjent udkaster*

Autostop*

Timetæller*

HSS 970 T / TS  Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 71cm • Kapacitet: 50 ton/t • Motorydelse: 6.3kW

13

*Kun på TS / WS modellerne.


Serie 13 Sneslynger Standardfunktioner Hondas 13-serie er en klassisk topmodel blandt de kraftigste, mest innovative og miljøvenlige sneslynger på markedet. Og når du kombinerer hydrostatisk fremdrift, højdejusterbar snegl og en kraftig GX-390 motor får du en maskine, som ikke vil svigte dig, når vinteren viser sig fra den hvide side. 13-serien tager op til 65 tons i timen ved snedybder på op til 51cm og har mulighed for såvel rekyl- og elstart, plus Hondas unikke autostop-teknologi.

Bælter

Hydrostatisk Højdejusterfremdrift bar snegl

Lys

Bælter

Joystick udkasterkontrol

Fjernbetjent udkaster*

Elstart*

Timetæller*

Autostop*

Koblingshåndtag

HSS 1380 T / TS Alle standardfunktioner • Arbejdsbredde: 81cm • Kapacitet: 65 ton/t • Motorydelse: 8.7kW

*Kun på TS modellen.

14


Specifikationer 6 SERIEN

ET-TRIN

7 SERIEN

HS 550

HS 650

HSS 655 W

HSS 655 T

HSS 655 TS

HSS 760 W

HSS 760 WS

HSS 760 T

HSS 760 TS

Arbejdsbredde (cm)

50

52

55

55

55

60.5

60.5

60.5

60.5

Arbejdshøjde (cm)

30

32

50

50

50

51

51

42

42

Kapacitet (ton/t)

29

33

32

37

37

46

46

42

42

Kasteafstand (m)

8

10

14

14

14

14

14

14

14

Justerbar snegl

-

-

-

3-trin Manuel

3-trin Manuel

-

-

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Elektrisk

Bæltekoblinger til styring

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Fremdrift

-

-

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

Hastighed (km/h)

-

-

1.08–2.60

1.22–3.06

1.22–3.06

0–4.25

0–4.25

0–3.24

0–3.24

Hastighed: Autoprogram (km/h)

-

-

-

-

-

-

-

-

-

GC 160

GX 160

GX 160

GX 160

GX 160

GX 200

GX 200

GX 200

GX 200

3.3/3,600

3.6/3,600

3.6/3,600

3.6/3,600

3.6/3,600

4.1/3,600

4.1/3,600

4.1/3,600

4.1/3,600

Tank (liter)

1.1

1.4

3.1

3.1

3.1

3.1

3.1

3.1

3.1

Driftstid (timer)*

1.3

1.6

2.7

2.7

2.7

1.8

1.8

1.8

1.8

Easy start

Easy start

Easy start

Easy start

Easy start/ Elstart

Easy start

Easy start/ Elstart

Easy start

Easy start/ Elstart

126 x 53 x 103

123 x 57 x 98

140 x 55 x 111

150 x 55 x 112.5

150 x 55 x 112.5

147.5 x 62 x 110.5

147.5 x 62 x 110.5

142 x 62 x 107.5

142 x 62 x 107.5

37

41.5

67

68

77

87

96

91

100

99

99

100

100

100

102

102

102

102

SNESLYNGE

Udkaster justering

2 gear + bak 2 gear + bak 2 gear + bak

MOTOR Motortype Ydelse (kW/omdr. min.)

Starter DIMENSIONER Længde x bredde x højde (cm) Vægt (kg) STØJ Støj** (dB(A))

* Ved fuld belastning ** Guaranteed Sound Power Level (2000/14/EC, 2005/88/EC.) † Manuel/ICS ∆ Manuel/Power program

15


9 SERIEN

13 SERIEN

HYBRID*

SNOWFIGHTER*

HSS 1380 HSS 1380 T TS

HSS 1380i HSM1380i HSM 1390i HSM 1590i E / ZE ZE E

HSL 2511 E

HSS 970 W

HSS 970 WS

HSS 970 T

HSS 970 TS

71

71

71

71

81

81

81

80

92

92

110

51

51

51

51

51

51

51

58

58

58

74

50

50

50

50

65

65

60

83

83

92

140

16

16

16

16

17

17

17

19

19

21

26

-

-

Manuel

Manuel

Manuel

Manuel

Elektrisk kontrol

Elektrisk kontrol

Elektrisk kontrol

Elektrisk kontrol

Elektrisk kontrol

Manuel

2-trin elektrisk

Manuel

2-trin elektrisk

Manuel

2-trin elektrisk

2-trin elektrisk

2-trin elektrisk

2-trin elektrisk

2-trin elektrisk

2-trin elektrisk

-

-

-

-

-

-

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

Hydrostat

To elmotorer

To elmotorer

To elmotorer

To elmotorer

Hydrostat

0–3.96

0–3.96

0–3.06

0–3.06

0–3.54

0–3.54

0–2.88

lav 0-1.4† høj 1.4-3†

lav 0-1.4∆ høj 1.4-3∆

lav 0-1.4∆ høj 1.4-3∆

lav 0-0.37 høj 0-0.96

-

-

-

-

-

-

-

-

lav 0-1 høj 1-2.1

lav 0-1 høj 1-2.1

lav 0-0.41 høj 0-1.06

GX 270

GX 270

GX 270

GX 270

GX 390

GX 390

GXV 390

iGX 390

iGX 390

iGX 440

GX 690

6.3/3,600

6.3/3,600

6.3/3,600

6.3/3,600

8.7/3,600

8.7/3,600

7.6/3,600

8.7/3,600

8.7/3,600

9.5/3,600

16.5/3,850

5.0

5.0

5.0

5.0

5.7

5.7

6.4

5.7

5.7

5.0

25

2.2

2.2

2.2

2.2

2.2

2.2

2.5

2.3

2.2

1.4

4.0

Easy start

Easy start/ Elstart

Easy start

Easy start/ Elstart

Easy start

Easy start/ Elstart

Elstart

Elstart

Elstart

Elstart

Elstart

146.5 x 72.5 x 111.5

146.5 x 72.5 x 117

150 x 72.5 x 112.5

150 x 72.5 x 117

150 x 82.5 x 112.5

150 x 82.5 x 117

156 x 81.5 x 115.5

176 x 80 x 134

176 x 92 x 134

183 x 92 x 134

242.5 x 110 x 201.5

100

115

110

120

125

135

168

235/245

250

268

595

102

102

102

102

103

103

100

104

105

104

105

HYBRID og SNOWFIGHTER markedsføres ikke i Danmark, men vi skaffer den gerne.

16


Honda en verden af maskiner I årevis har vi baseret vores maskineer på vores rene Honda 4-takt motorteknologi. Det er fordi vi har forpligtet os til at gøre vores produkter så brugervenlige, brændstoføkonomiske og pålidelige som muligt - alt sammen uden at kompromittere maskinernes ydeevne. Klasseførende 4-takts principper driver stadig mange af vores produkter, men vi vil altid flytte grænserne med innovative nye produkter ligesom Honda Miimo, vores batteridrevne robotplæneklipper, som kan programmeres til at køre når som helst, 24 timer i døgnet, syv dage om ugen og i næsten alt slags vejr. Hos Honda har vi brugt vores ekspertise i design og teknologi til at skabe et alsidigt repertoire af maskiner fra generatorer, vandpumper og havefræsere til påhængsmotorer, oppustelige gummibåde og sneslynger. Tag et kig rundt i vores Honda-verden og opdag, hvordan vores maskiner er specielt udviklet til at hjælpe dig med hverdagens opgaver.

Se mere på www.hondapower.dk eller ring 36 34 25 50

Robotplæneklipper

Plæneklippere

Buskryddere

Versatool

Fræsere

Sneslynger

Transportere

17

Påhængsmotorer

Specialklippere

Løvblæsere

Generatorer

Plænetraktorer

Rygsprøjter

Vandpumper


Faghandleren kan rådgive dig! Som du har læst er en sneslynge ikke bare en sneslynge, der findes mange alternative teknologier og kvaliteter at vælge mellem. Som med mange andre ting findes der gode produkter og mindre gode produkter. Mange ting afgør om en maskine er god. Er den testet ordentligt og har den bevist sit værd. Er den lavet af ordentlige materialer og har ingeniørerne brugt den fornødne tid på at skabe et ordentligt produkt. Er kvalitetskontrollen i orden. Kan du få reservedele og service? Alt dette skal holdes op imod dine personlige preferencer, krav og behov. Og hvem er bedre til at rådgive dig end den fagmand, som til daglig servicerer og reparerer alverdens forskellige maskiner. Han ved, hvordan de ser ud indeni og hvordan de ser ud, når de fylder 10 år. Derfor sælger vi ikke Honda sneslynger i byggemarkeder, supermarkeder eller katalogmarkeder. Vi ønsker nemlig at vores kunder skal have den rigtige service og rådgivning så din investering holder længst muligt og du ikke bliver skuffet på grund af mangelfuld rådgivning eller information.

Find din forhandler på www.hondapower.dk eller ring 36 34 25 50

Husk tilbehøret Sneslynge dækken Beskyt din Honda sneslynge hele året. Sneslynge dækken fås i små, ​​mellemstore eller store størrelser, der passer til din model. Kontakt din forhandler for mere information. Besøg hondapower.dk og find nærmeste forhandler.

3 års motorgaranti Hondas GX-motorer har et uplettet ry for god motorgang, lavt brændstofforbrug og lang holdbarhed. Det har gjort dem så eftertragtede at andre producenter har valgt enten at kopiere dem eller skele kraftigt til deres konstruktion. Men mange af disse producenter vil gerne fokusere mere på anskaffelsesprisen end driftsomkostningerne og benytter sig af ringere materialer i produktionen, hvorfor disse motorer hurtigt går til selvom de ligner en rigtig Honda. For at understrege forskellen har Honda siden 2013 ydet 3 års fabriksgaranti på GX-motorerne fra GX100 og større. Og det er uanset om du er professionel bruger eller privat forbruger.

18


IMPORTØR: TIMA A/S Tårnfalkevej 16, 2650 Hvidovre, Danmark Tel.: +45 36 34 25 50 www.hondapower.dk Honda forbeholder sig ret til at ændre produkternes specifikationer og farver uden varsel. Det bestræbes imidlertid at sikre nøjagtigheden af oplysningerne i denne brochure. Rådfør dig med forhandleren. Denne brochure er ikke at opfatte som et salgstilbud fra producenten, importøren eller forhandleren. Generelle salgs- og garantibetingelser gælder.

De viste modeller kan være med ekstraudstyr og tilbehør.

Smid mig ikke ud. Giv mig til en ven eller aflever mig til genbrug.

Profile for Tima A/S

Honda Sneslynger  

Hondas fremragende sneslynger

Honda Sneslynger  

Hondas fremragende sneslynger

Profile for timadk