Honda havemaskiner

Page 1

Have


Honda Power Products I årevis har vi bygget vores maskiner op omkring den rene Honda 4-takt motorteknologi. Det er fordi vi føler en forpligtelse til at gøre vores produkter så brugervenlige, brændstofeffektive og pålidelige som vi kan - alt sammen uden at gå på kompromis med ydeevnen.


INDHOLD

Når vi skaber nye havemaskiner, ser vi på alle muligheder. Det vi lærer fra de ting vi gør, har vi brugt til udviklingen af vores havemaskiner. Det har sat os i stand til at skabe nye teknologier og nye måder at løse opgaver på. Vi har ikke kun fokuseret på at gøre maskinerne så gode de kan blive men også gøre dem til en fornøjelse at bruge og eje. Så det er ikke blot intelligent produktudvikling, det er...

Life

ENGINEERING FOR

INDHOLD ROBOTPLÆNEKLIPPERE

BATTERIMASKINER

3

Miimo HRM 40 / 70

33

Honda batterimaskiner

7

Miimo HRM 310 / 520 / 3000

35

Hondas universelle batterisystem

Specifikationer

37

Batteritrimmer & Løvblæser

39

Batterihækkeklipper

40

Specifikationer

12

PLÆNEKLIPPERE 13

Honda plæneklippere

15

HRG & HRX batteriplæneklippere

HÅNDHOLDTE MASKINER

17

HRG & HRN plæneklippere

41

Honda håndholdte

19

HRX plæneklippere

43

Buskryddere

21

HRS, HRH & HRD plæneklippere

45

Versatool™

23

Specifikationer

47

Hækkeklippere & løvblæser

49

Specifikationer

HAVETRAKTORER 25

Honda havetraktorer

HAVEFRÆSERE

27

HF havetraktorer

51

Honda havefræsere

31

Specifikationer

53

Mikro- og minifræsere

55

Kompakte havefræsere

57

Modsat roterende havefræsere

59

Specifikationer


3

Miimo HRM 40 / 70

Miimo HRM 40 LIVE HRM 70 LIVE Vores nye lille Miimo vedligeholder græsplænen og sikrer, at din have ser uberørt ud hver dag. En intelligent robotklipper, der beregner din haves størrelse, lærer dens layout at kende og udarbejder automatisk en klippekalender.

PRODUKTER HRM 40

HRM 40 LIVE

HRM 70 LIVE

EGENSKABER

Smartphone App* Et enkelt og intuitivt interface, der giver dig mulighed for at gennemse og kontrollere Miimos indstillinger, uanset hvor du er.

Automatisk opladningssystem Miimo arbejder så længe du vil. Når det er nødvendigt, kører den direkte til dockingstationen for at oplade og kører derefter lige tilbage hvor den stoppede.

Micro Bioklip

Map & Mow

Miimo klipper græsset meget fint, så det falder ned i bunden af plænen og fungerer som gødning. Slut med at slæbe græs ind i huset.

Ved hjælp af den enkle 4-trins opsætningsproces beregner Map & Mow din havestørrelse og opretter en klippekalender. Med logisk klipning er det den mest intelligente måde at styre små haver på.

Fuldt vejrbestandig

Amazon Alexa*

SmartTimer*

Place & Mow

Miimo er IPX4 vejrbestandig og kan tackle de fleste våde vejrforhold.

Miimo Live fungerer med Amazon Alexa, så den kan tage ordrer mundtligt og underrette dig om dens nuværende status og næste klippeplan, hvilket gør det endnu lettere at opnå en fejlfri græsplæne.

Miimo Live kan vælge de bedste tider at klippe, baseret på realtidsvejrinformation, for eksempel Miimo ved, hvornår dit græs vokser hurtigt og automatisk klipper.

Miimo kan klippe i små, vanskeligt tilgængelige områder, såsom under havemøbler, ved manuelt at aktivere Miimo til at klippe i et præcist område.

* Kun tilgængelig på HRM 40/70 Live


Mii-monitor app* Vores smartphone-app gør det nemt at kontrollere Miimos klippevaner. Du kan se, hvornår og hvor ofte den planlægger at klippe din græsplæne - og foretage de justeringer, du har brug for, uanset hvor du er.

Logisk skæremønster Miimo HRM40 og HRM70 klipper systematisk din græsplæne i 5 m baner, klipper effektivt og kører direkte til dockingstationen, når det er gjort.

Place & Mow Place & Mow giver dig mulighed for at klippe de specifikke små sektioner, som Miimo ikke har været i stand til at nå ud, såsom havemøbler, i hverken en 2 x 2 m2 eller 3 x 3 m2.

Amazon Alexa* Miimo HRM LIVE arbejder nu med Amazon Alexa, så du nemt kan bede Miimo om at begynde at klippe dit græs, pause eller vende tilbage til basen og kontrollere klippestatus.

Smart timer*

Map & Mow Ved hjælp af den enkle 4-trins opsætningsproces beregner Map & Mow din havestørrelse og opretter en klippekalender. Den ved, hvornår strømmen er ved at være brugt og vil altid vende tilbage til basen i tide til genoplade, hvorefter den begynder arbejdet fra det sted, hvor den stoppede.

Miimo regner vejret med når den skal beslutte hvornår den klipper - så den prøver ikke at klippe din græsplæne under kraftig regn, eller hvis det har været så tørt, at dit græs ikke har haft chancen for at vokse.


5

MIIMO HRM 40 / 70

Miimo HRM 40 / 70

HRM 40

HRM 40 Live

HRM 70 Live


Automatisk opladMicro Bioklip ningssystem

Fuldt vejrbe- Smartphone standig app*

SmartTimer*

Amazon Alexa*

Map & Mow

Placer og Kør

* Kun tilgængelig på HRM 40 Live.

N Y H E D

Den smarte løsning til en perfekte græsplæne Miimo er den smarteste måde at opnå den perfekte græsplæne - og at holde den sådan på hver dag, hele året rundt. Det begynder med at kortlægge hele plænen og derefter beregne dens størrelse, inden du opretter en skræddersyet klippekalender. Takket være dens Smart Timer*, det giver mulighed for ændringer i vejret og hastigheden, hvormed dit græs vokser - og endda forbliver i sin base under kraftigt regn for at undgå skader. Miimo HRM40/70 klipper dit græs i logiske baner hurtigt og effektivt, og de små områder hvor Miimo ikke kan komme frem kan klippes med Miimos Place & Mow funktion. Med Mii-monitor-appen*, kan du se, hvor ofte Miimo planlægger at klippe og foretage ændringer til enhver tid. Du kan endda styre Miimo med din stemme, da Miimo fungerer med Amazon Alexa*.

SPECIFIKATIONER HRM 40

HRM 70 Live

ARBEJDSOMRÅDE

Op til

ARBEJDSOMRÅDE

Op til

400 m 2

700 m 2

BRUGERGRÆNSEFLADE

BRUGERGRÆNSEFLADE

KONTROLPANEL

Mii-monitor app + Kontrolpanel

HRM 40 Live ARBEJDSOMRÅDE

Op til

400 m 2 BRUGERGRÆNSEFLADE

Mii-monitor app + Kontrolpanel

* Kun tilgængelig på HRM 40 Live / 70 Live


7

Miimo HRM 310 / 520 / 3000

Miimo HRM 310 HRM 520 HRM 3000 Miimo er vores sortiment af smarte robotplæneklippere, der er helt autonome og kan passe din græsplæne uden hjælp.

PRODUKTER HRM 310

HRM 520

HRM 3000

MIIMO FUNKTIONER FLEXI DOCK

Fleksibel Docking* Fleksibel docking giver dig mulighed for at placere dockingstationen i forskellige positioner i din have, inklusive hjørner, smalle passager eller på din terrasse.

Automatisk opladningssystem Miimo arbejder så længe du vil. Når det er nødvendigt, kører den direkte til dockingstationen for at oplade og går derefter igang med arbejdet igen.

* Kun tilgængelig på HRM 3000

Avanceret vejrbeskyttelse* Miimo er sikker at bruge i regnvejr (alle modeller er vejrbestandige), og HRM 3000 kan endda vaskes med en vandslange.

Smartphone App* Et enkelt og intuitivt interface, der giver dig mulighed for at kontrollere Miimo via Bluetooth™ med din smartphone.

Micro Bioklip

Zonestyring

Miimo klipper græsset meget fint, så det falder ned i bunden af plænen og fungerer som gødning. Slut med at slæbe græs ind i huset.

Zonestyring giver dig mulighed for at kontrollere, hvornår og hvor Miimo klipper, for at sikre fuld dækning af din græsplæne, selv i vanskeligt tilgængelige områder.

Elektrisk højdejustering Klippehøjden kan justeres elektronisk direkte fra smartphone-appen.


Mii-monitor App*

Fleksibelt dockingsystem* Miimos unikke dockingstation kan installeres hvor som helst på din græsplæne, hvad enten det er under en busk, ned ad en smal græsstrimmel eller i et skarpt hjørne - så du kan placere den diskret i din have.

Et intuitivt og enkelt interface, som giver dig mulighed for at ændre Miimos opsætning via Bluetooth™ på din smartphone.

Vandtæt Miimo er fuldt vandtæt og kan tackle alt vejr og klipper automatisk oftere, når græsset vokser hurtigt. HRM 3000 kan endda vaskes med en vandslange.

Hældningskapacitet og ujævn grund Miimo er i stand til at klippe skråninger på op til 25o på grund af sin høje trækkraft og greb. Og takket være de hurtige sensorer sidder Miimo aldrig fast i et hul eller ujævn grund.

Tyveribeskyttelse Hver Miimo beskyttes ved hjælp af en unik sikkerhedskode, der sikrer, at den ikke kan bruges af andre end dig. Den stopper og lyder en alarm, så snart den løftes, og genstarter først, når din pin-kode er blevet accepteret.

Højdejustering Du kan nemt justere klippehøjden, så den passer til din græsplæne, fra 20 mm til 60 mm. Den kan justeres elektronisk via smartphone-appen med HRM 3000 eller manuelt med HRM 310/520.

Sikkerhed, vores prioritet Miimo er udstyret med sensorer, der øjeblikkeligt stopper knivene, når de registrerer løft eller vip. 360o stødsensorer ændrer Miimos retning, hvis der opdages en hindring, så den er sikkert at bruge omkring børn eller kæledyr.


9

MIIMO HRM 310/520 Zonestyring

Automatisk opladMicro Bioklip ningssystem

Miimo HRM 310 / 520

SPECIFIKATIONER HRM 310 ARBEJDSOMRÅDE

Op til

HRM 520 ARBEJDSOMRÅDE

Op til

1.500 m 2

3.000 m 2

HÆLDNINGSKAPACITET

HÆLDNINGSKAPACITET

Op til

Op til

BRUGERGRÆNSEFLADE

BRUGERGRÆNSEFLADE

KONTROLPANEL

KONTROLPANEL

24˚

24˚

HRM 520

Lad Miimo passe din græsplæne Miimo HRM 310 og 520 robotserie er den innovative og lette måde for dig, til at holde din græsplæne i perfekt stand året rundt uden anstrengelse. Miimo følger konturerne af din græsplæne og navigerer mellem forhindringer. Den bioklipper, og det medvirker til at skabe en sund og perfekt græsplæne. De elektriske motorer, der er stille og pålidelige, gør at den kan indstilles til at klippe din græsplæne om natten uden at forstyrre dig eller dine naboer. Miimo er robust nok til at arbejde i alt slags vejr og sikker at bruge omkring kæledyr takket være sensorer, der registrerer enhver løftebevægelse og stopper knivene øjeblikkeligt. Faktisk er Miimo så smart, at den endda ved, hvornår den skal oplade sig selv i dockingstationen.


Zonestyring

Fleksibel docking

Avanceret ve- Smartjrbeskyttelse phone-app

Elektrisk højdejustering

FLEXI

Miimo HRM 3000

DOCK

Specifikationer HRM 3000 ARBEJDSOMRÅDE

Op til

4.000 m 2 HÆLDNINGSKAPACITET

Op til

25˚

BRUGERGRÆNSEFLADE

Kontrolpanel + smartphone-app

HRM 3000

Automatisk opladMicro Bioklip ningssystem

Skaber en smuk græsplæne Honda HRM 3000 bringer en hel verden af ny innovation til din have og tager en masse af den byrde, det kræver at holde din græsplæne i perfekt stand. Det giver dig mere tid til at gøre de ting, du elsker at gøre. Miimo gør alt for at gøre dit liv lettere. Den er vandtæt, så den kan klippe dit græs i ethvert vejr, og du kan rengøre den med en haveslage. Hvis Miimo støder på et problem, kan du nemt sende en fejlrapport via appen til et cloud-supportsystem, der giver din forhandler mulighed for at kontrollere det eksternt. Bluetooth™ tilslutningsmuligheder leveres som standard uden yderligere komponenter, der skal installeres. Appen er designet til at give dig mulighed for at ændre indstillinger, klippehøjde, start / stop eller endda køre Miimo med fjernbetjening. Du kan også få adgang til dens månedlige timer, som giver dig mulighed for at stoppe arbejdet på en bestemt dato. Når den skal genoplades, vender den automatisk tilbage til sin dockingstation.


11

MIIMO TILBEHØR

til HRM 3000 Multi Miimo-systemet fra Honda muliggør at teams af HRM 3000 robotplæneklippere kan arbejde sammen om store græsarealer.

Ladestation 1

Ladestation 2

Når en Miimo lader vil ladestationen være isoleret fra klippeområdet

Når ladestationen er tom vil den ikke længere være isoleret fra klippeområdet

Der er der ingen grænser for antallet af Miimo'er, og systemet er designet til at blive brugt på arealer over 4.000 m2 med en maksimal længde på afgrænsningskablet på 1 km.

Når Miimo mangler strøm vil den køre ind i en tom ladestation

Multi Miimo giver Miimo områdesignal og mulighed for at opdage hvor der er en ledig ladestation

Diagrammet er kun til illustration. Kontakt din Honda Miimo forhandler for installation.

Miimo tilbehør Et bredt udvalg af tilbehør er tilgængeligt for at sikre, at Miimo gør dit liv lidt lettere. Miimo hus

Miimo taske

Din forhandler kan hjælpe Miimo simulator Indstil Miimo til at arbejde i din have med vores smarte Miimoplanlægningsværktøj, der simulerer en Miimo på din egen unikke græsplæne. Det giver dig mulighed for at vælge det område, du vil have Miimo til at klippe, tilpasse dens opsætning og endda foreslå den model, der er bedst egnet til din have. Gå til http://hondamiimo.dk og følg de lette trin.

En autoriseret Hondaforhandler kan hjælpe dig med at beslutte, hvilken Miimo der passer til din have og ved køb kan han installere og programmere din Miimo. Vores forhandlere er meget dygtige og har fulgt specifik træning for at sikre problemfri drift og installation, uanset hvilken profil din have har.


S P E C I F I K AT I O N E R

Specifikationer MIIMO HRM 40 HRM 40 LIVE

HRM 70 LIVE

HRM 310

HRM 520

HRM 3000

op til 400 m²

op til 700 m²

op til 1.500 m²

op til 3.000 m²

op til 4.000 m²

29 m²/ h

32 m²/ h

83 m²/ h

125 m²/ h

170 m²/ h

Maksimum hældning

15o / 27%

15o / 27%

24o / 45%

24o / 45%

25o / 47%

Maksimal hældning ved kanttråd

9o / 15%

9o / 15%

10o / 17%

10o / 17%

15o / 27%

Garanteret støjniveau

63 dB(A)*

63 dB(A)*

62 dB(A)*

62 dB(A)*

60 dB(A)*

Knivtype

3 (løse)

3 (løse)

3 (løse)

3 (løse)

3 (løse)

Klippebredde

190 mm

190 mm

220 mm

220 mm

250 mm

Højdejustering

Manuel fra 30 til 50 mm

Manuel fra 30 til 50 mm

Manuel fra 20 til 60 mm

Manuel fra 20 til 60 mm

Elektrisk fra 20 til 60 mm

Li-ion 18V / 2,5Ah

Li-ion 18V / 2,5Ah

Li-ion 22,2V / 1,80Ah

Li-ion 22,2V / 3,6Ah

Li-ion 22,2V / 5,4Ah

Klippetid pr. Ladning

45 min

75 min

40 min

70 min

90 min

Ladetid

45 min

60 min

30 min

60 min

45 min

IPX4

IPX4

IPX4

IPX4

IPX5

Android og iOS (kun Live)

Android og iOS

-

-

Android og iOS

Opsætning og klippeproces

Map & Mow

Map & Mow

Opsætningsguide

Opsætningsguide

Opsætningsguide

Amazon Alexa

Ja (kun Live)

Ja

-

-

Ja (med Live modul)

Ladestation placering

Hjørne og kant

Hjørne og kant

Hjørne og kant

Hjørne og kant

Fleksibel

Medfølgende kabel og pløkker

125 m / 180 pløkker

125 m / 180 pløkker

-

-

-

Længde x bredde x højde

445 x 364 x 202 mm

445 x 364 x 202 mm

635 x 550 x 287 mm

635 x 550 x 287 mm

710 x 550 x 301 mm

8,1 kg

7,6 kg

11,6 kg

11,9 kg

13,8 kg

Areal kapacitet Kapacitet

Batteritype

Vejrbeskyttelse Smartphone-applikation

Vægt

* Garanteret lydeffektniveau i overensstemmelse med 2000/14 / EF - 2005/88 / EF.

Miimo HRM3000 Live Til HRM3000* kan du som tilbehør købe et IoT-modul, som gør din Miimo fuldt kontrollerbar over mobilnettet og din smartphone. Her kan du stoppe og starte Miimo, få status eller ændre indstillingerne. Appen kan håndtere et større antal Miimoer og viser dig statistik, GPS placering og historik og du kan tillige bruge Alexa som taleassistent.

*HRM3000k1 og nyere

12


PLÆNEKLIPPERE

Plæneklippere Uanset størrelse og form på din have, har vi den perfekte plæneklipper til dig. Fra vores nye batteridrevne serie til de mange benzindrevne modeller, perfekt til privat og professionel brug.

PRODUKTER IZY Batteri

IZY

HRN

HRX

HRX Batteri

HRD

HRH

EGENSKABER

Autochoker

Elstart

Det intelligente auto-chokesystem indstiller automatisk chokeren til at give optimal start og kørsel under alle forhold.

Den elektriske start gør det lettere at starte din plæneklipper og er en tilføjelse til den almindelige rekylstarter.

SMART Drive® SMART Drive® er designet til at give dig nøjagtig kontrol, så du kan justere hastigheden til situationen.

M

MA X

13

IN

Select Drive Det helt nye Select Drive giver dig også mulighed for at indstille en konstant hastighed til afslappet klipning med øget komfort.

Versamow™ Selektivt Bioklippesystem

Versamow™ Variabelt bioklippesystem

Med en enkelt håndtag opsamler Honda's Versamow™ system enten græsafklippet i posen eller finmaler og fordeler det i græsplænen for at skabe en naturlig gødning.

Med en enkelt håndtag opsamler Honda's Versamow™ system enten græsafklippet i posen eller finmaler og fordeler det i græsplænen for at skabe en naturlig gødning.

Roto-Stop® knivkobling Stopper knivene, men lader motoren køre, mens du tømmer græsset eller transporterer dig med de selvkørende modeller.

Hydrostatisk transmission

Tromle Modeller med tromle giver din græsplæne den klassiske stribede effekt. En tromle giver bedre balance og kontrol, når du klipper rundt langs kanten af din græsplæne.

Engine Pro Spec

Hydrostatisk drev giver dig stor nøjagtighed og en blød, trinløs hastighedskontrol.

Disse motorer er designet med stål og støbejern og er bygget til hårdt arbejde og længere levetid.

Optiflow

Batteri

En ventilator forbedrer luftstrømmen mellem klippeaggregatet og græsposen. Det forbedrer opsamlingsydelsen af plæneklipperen betydeligt.

Effektiv ydelse og vedvarende kraft takket være vores seneste kombination af batteri- og motorteknologi, så plæneklipperen kan fortsætte så længe du kan.

Kun tilgængelig på HRE 370 og HRE 410.


Roto-Stop® knivkobling Denne funktion giver dig mulighed for frakble kniven, uden at slukke for motoren. Det giver dig mulighed for at fjerne grene eller legetøj fra din græsplæne, tømme græsposen eller endda krydse stier eller indkørsler sikkert uden behov for at slukke og genstarte motoren.

KLIPPEBORDET Med tre materialetyer at vælge imellem er det helt sikkert at være et, der passer til dine behov.

Pulverlakeret presset stål

Polystrong & Xenoy

Støbt aluminimum

Klippebordet på HRG- og HRN-serien er bygget Klippebordet på HRX-serien er lavet af meget til holdbarhed og ydeevne. De er lette for nem stærke, holdbare polymermaterialer, der er meget manøvrerbarhed, mens de stadig er slidstærke modstandsdygtige over for UV, korrosion og buler. og modstandsdygtige over for korrosion og UV-stråler.

Klippebordet på HRH- og HRD-serien tilbyder usædvanligt høj styrke / vægtforhold og modstand mod korrosion.

TRANSMISSIONER Selvkørende plæneklippere gør plæneklippingen lettere, og Honda har tre teknologier med variabel hastighed: SMART Drive®, Select Drive og Hydrostatisk gear.

SMART Drive® SMART Drive® er den nyeste teknologi, der giver nøjagtig kontrol til græsklipning omkring blomsterbed og grænser.

Select Drive Select Drive er en smart funktion, der giver dig mulighed for at indstille en konstant hastighed, mens du klipper, hvilket giver dig en mere afslappet og behagelig oplevelse.

Hydrostatisk transmission Hydrostatisk drev giver dig stor nøjagtighed og en blød, trinløs hastighedskontrol.

HONDA BIOKLIP

Dobbelt knivsystem

Versamow™ bioklip

Versamow™ variabel bioklip

To forskudte knive i to højder findeler det Dette system giver dig mulighed for at skifte mellem bioklip-, Skiftet mellem bioklip, opsamling eller afklippede græs og sikrer hurtigere nedbrydning udkast opnås ved at flytte et håndtag. Det opsamling- eller udkast via det let at justere håndtag. DU KAN og pænere klipperesultat. Afklippet fylder OGSÅ STYRE HVOR STOR EN ANDEL AF GRÆSSET DER er ikke nødvendigt at indsætte en separat mindre hvilket betyder mindre hyppig tømning bioprop, når du ønsker at bioklippe. Denne BIOKLIPPES OG OPSAMLES. Der er syv positioner, der spænder af græsopsamleren. fra fuld opsamling til fuld bioklip med fem variable positioner funktion er integreret og kan aktiveres eller imellem, hvilket giver dig enhver kombination af de to. Da systemet deaktiveres hurtigt, let og sikkert. er fuldt integreret, kræves der ikke yderligere værktøjer eller tilbehør.


15 B AT T E R I P L Æ N E K L I P P E R E

Batteriplæneklippere

Intet kompromis HRX XB HRG XB

Tryk på startknappen

Variabelt fremdrift og betjening på HRX476

Med en kraftig børsteløs motor på 1,8 kW og ny batteriteknologi sætter vores batterimodeller standarden for batteridrevne græsslåmaskiner. Variabelt bioklippesystem på HRX476

Selektivt bioklippesystem på HRG466

HRG er bygget på klassens bedste pressede stålklippebord med enestående holdbarhed. Den har et gear (HRG466), der sikrer vedvarende skæreeffekt i en behagelig gåhastighed.

SPECIFIKATIONER

MODEL

BREDDE (CM) & MATERIALER

FREMDRIFT

HRG 416 XB

41 STÅL

SKUB

HRG 466 XB

46 STÅL

FAST HASTIGHED

HRX 476 XB

47 CM POLYSTRONG

VARIABEL HASTIGHED

Standard

HRG416 er en skaffevare

VALGFRI BIOKLIP

VARIABEL BIOKLIP

• •

Den er bygget til at undgå tilstopning og reducere vedligeholdelse og iopsamlingsposen med høj luftstrøm maksimerer opsamlingen, fleksibel justering af klippehøjden og valgbar bioklip, så du kan samle op eller bioklippe efter behov uden ekstra udstyr eller værktøj. IP54 beskyttet giver dig mulighed for at klippe vådt græsog i regnvejr. HRX er baseret på vores rustfrie HRX476, med unikke Honda-features. Det kraftige sug fylder opsamleren helt og efterlader et flot klipperesultat. Den centrale fjederkompenserede højdejustering er hurtig og letbetjenet. Versamow™ variabel bioklip giver dig mulighed for at samle en del op og bioklippe resten, så der ikke efterlades klumper på græsset. Med variabel trinløs fremdrift får du en letbjent og støjsvag premium plæneklipper uden sidestykke.


Select Drive (HRX)

Roto-Stop®*

Valgbart bioklip (HRG) Batteri

IN

MA X

M

Versamow™ Variabelt bioklip (HRX)

☘ HRG 416 XB

Grøn drift på batteri

BATTERIER Et udvalg af Honda Li-ion-batterier til den batteridrevne serie.

36V 4.0Ah DP3640XA

36V 6.0Ah DP3660XA

36V 9.0Ah DPW3690XA

LADESPECIFIKATION MODELLER

LADESTRØM (A)

LADETID TIL 80% (MIN)

LADETID TIL 100% (MIN)

VÆGT

36V 4.0Ah

8

25

35

0,82 kg

36V 6.0Ah

8

35

55

0,82 kg

36V 9.0Ah

8

49

77

0,82 kg

HRG 466 XB

HRX 476 XB

LADER Opladeren kan bruges med alle ovennævnte batterier. Batterier og opladere sælges separat.


17 H R G & H R N P L Æ N E K L I P P E R E

HRG & HRN plæneklippere

Lette og alsidige Let, robust og nem at bruge. HRG og HRN er kompakt bygget, hvilket gør dem perfekte til små og mellemstore haver. Sortimentet omfatter skubbemodeller, modeller med en hastighed eller SMART Drive® selvkørende modeller med variabel hastighed.

!

Se også batterimodellen på side 15

HRG466 SKEP

S P E C I F I K AT I O N E R

Højdejustering med 6 positioner

TRANSMISSION Fast Model HRG 466 PK

Klippehus

46 cm stål

HRG 466 SK

Skub

Nem at bruge

Variabel

Et gear

SMART Drive®

Biokit

Valgbar Bioklip

Roto-stop®

HRN 536 VK

BIOKLIP

53 cm stål HRN 536 VY

○ Ekstraudstyr

Motoren er nem at starte med autochoker og rekylstarteren er bekvemt ført op på det robuste håndtag, så den er indenfor rækkevidde. Styret kan justeres i højden for den bedste position, og det kan hurtigt foldes ned for at spare plads ved opbevaring. Klippehøjden kan indstilles til seks forskellige positioner for optimal ydelse, separat for forreste og bageste aksel.


Autochoker

SMART Drive

Kun HRN

Valgbar bioklip

Roto-Stop

Ikke på HRG PK

Kun HRN VY

HRN536 VK

Valgbar bioklip

Ydelse

Komfort og kontrol

Klippehuset i pulverlakeret presset stål er let og slidstærkt, mens pulverlakeringen gør det modstandsdygtigt over for korrosion og UV-stråler. For at optimere opsamlingen, har begge modeller opsamlingsposer med høj luftgennemstrømning.

HRG findes med ingen eller fast fremdriftshastighed, mens HRN kun fåes med SMART Drive® variabel hastighedskontrol. Alle modellerne er lette at bruge og styre. Vi bygger dem efter vores egne krævende standarder for holdbarhed og pålidelighed, hvilket betyder at du kan nyde at bruge dem i mange år fremover.

HRN536 VK


19 H R X P L Æ N E K L I P P E R E

HRX plæneklippere

Nyd friheden Vores HRX-serie er en bred vifte af teknologisk avancerede plæneklippere, med variabel hastighed, variabel bioklip og rustfrit klippehus. Alle har Hondas pålidelige 4-takts motorer og et specielt high-tech polymer klippehus, som er modstandsdygtigt over for UV-stråler og rust. Du skal blot vælge den, der passer til dine ønsker.

Opsamler med høj luftgennemstrømning

Central fjederkompenseret højdejustering (kun på HRX 476) H R X S P E C I F I K AT I O N E R

TRANSMISSION Fast Model

Klippehus

Skub

Et gear

HRX 476 VKEA HRX 476 VYEA

47 cm Polystrong

HRX 476 HYEA

HRX 537 VYEA HRX 537 HYEA HRX 537 HZEA

SMART Drive®

Select Drive

53 cm Xenoy

Hydrostat

Biokit

™ Versamow™ Versamow (Variabel)

Elstart

Roto-stop®

HRX 537 VKEA

BIOKLIP

Variabel

 


Autochoker

SMART Drive®*

Select Drive* Hydrostat*

*Udvalgte modeller, se tabel nederst **Kun på HRX 537 HZ ***Kun på HRX 476 QX.

! Let at bruge Med det centrale og fjederkompenserede klippehus, kan du nemt ændre klippehøjden på alle fire hjul samtidigt (kun på HRX 476). De specielt designede dobbeltknive arbejder effektivt i to højder med at findele græsafklippet i ultrafine dele og fordele dem i din græsplæne, hvilket skaber en naturlig gødning. Med Versamow ™, som er det Variabelbioklip-system, vælger man let det perfekte forhold mellem opamling og bioklip. Ydelse Vores knive er designet til at bøje, ikke splintre, når du rammer en sten eller anden fast forhindring under arbejdet. Denne Honda-egenskab øger ikke kun sikkerheden, men

Roto-Stop®*

Tromle***

Se også batterimodellen på side 15

forhindrer også yderligere skader på motoren og klippehuset. Med Hondas Roto-stop® teknologi kan du frakoble knivene uden at slukke motoren. Det betyder, at du ikke behøver at stoppe og genstarte motoren, hver gang du skal fjerne forhindinger i græsset, transportere din plæneklipper eller tømme opsamlingsposen. Komfort og kontrol HRX476 findes med SMART Drive®, der er en oliebadsgearkasse til variabel hastig, som styres med en smart fingerspeeder på styret. HRX537 har SELECT Drive som er en slags fartpilot, hvor den ønskede hastighed justeres centralt på styret. Endelig fås begge modeller med hydrostatisk fremdrift, som er en oliemotor, hvor du kan sætte den ønskede hastighed supernøjagtigt.

Elstart**

IN

MA X

M

Versamow™ Variabelt bioklip*

HRX 537 VYEA


21 P R O F E S S I O N E L L E P L Æ N E K L I P P E R E

Autochoker*

Professionel motor**

Hydrostat**

Roto-Stop®** Tromle**

*Kun HRS 536 **Kun på udvalgte modeller

S P E C I F I K AT I O N E R

TRANSMISSION Fast Model

Klippehus

HRS 536 VK

53 cm stål

HRD 536 HX

53 cm aluminium

Skub

BIOKLIP

Variabel Et gear

Smart Drive

Hydrostat

Biokit

™ Versamow™ Versamow (Variabel)

Elstart

Roto-stop®

Tromle

HRS Sideudkast eller bioklip

HRD HRD 536 QX

 

HRH HRH 536 HX HRH 536 QX

53 cm aluminium

 

○ ○

 

○ Ekstraudstyr


PROFESSIONELLE PLÆNEKLIPPERE

Professionelle plæneklippere

Slidstærke maskiner til krævende proffer HRD og HRH plæneklipperne, med vores stærke professionelle motorer og 53 cm brede klippehus i støbt aluminium, er robuste, pålidelige og udviklet til at opfylde de mest krævende forhold. Så hvis du har brug for en plæneklipper, som du kan stole på år efter år, er dette er den professionelles valg.

Professionel GXV 160 motor

Forstærket styr

Støbejernsaksel

Enestående ydeevne Beskyttet af et kraftigt støbt aluminiums klippehus og et forstærket håndtag, er HRD og HRH bygget til at udføre de mest krævende opgaver gang efter gang. Maskinerne drives af vores professionelle GXV160 motorer, som har støbejernsforing i cylinderen og krumtapaksel med kuglelejer for at forlænge motorens levetid. De har også dobbelte luftfiltre og en ekstra stor 1,5 liters brændstoftank til længere tids brug.

vanskelige steder og vildtvoksende græs som frugtplantager og vejkanter. Forhjulet og det flydende skjold samt den hydrostatiske transmission gør arbejdet nemt og sikkert.

En fuldt professionel serie Uanset opgaven, har vi den helt rigtige plæneklipper til at få arbejdet gjort. HRS er eksempelvis designet til enten at bioklippe det korte græs eller blot blæse det lange græs ud til siden. UM klipperen har været væk et par år men er nu tilbage efter gentagne opfordringer. Den er designet til

HRS 536 VK

HRH 536 HX HRD 536 HX

22


23 S P E C I F I C AT I O N E R • P L Æ N E K L I P P E R E

Specifikationer BATTERI

IZY

HRN

HRX

HRG 416 XB

HRG 466 XB

HRX 476 XB

HRG 466 SK

HRN 536 VK

HRN 536 VY

HRX 476 VK

HRX 476 VY

Arbejdsbredde (cm)

41

46

47

46

53

53

47

47

Klippehus

Stål

Stål

Polystrong

Stål

Stål

Stål

Polystrong

Polystrong

Motor

36V

36V

36V

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

-

-

-

145

170

170

170

170

Børsteløs DC

Børsteløs DC

Børsteløs DC

GCVx 145

GCVx 170

GCVx 170

GCVx 170

GCVx 170

1,0/2.900

1,8/2.800

1,8/2.800

2,7/2.800

3,2/2.850

3,2/2.850

3,2/2.850

3,2/2.850

Dobbelt luftfilter

-

-

-

-

-

-

-

-

Motor kuglelejer

-

-

-

-

-

-

-

-

Benzintank (l)

-

-

-

0,91

0,93

0,93

0,91

0,91

Transmission

Skubbemodel

En hastighed

Variabel Select Drive

Et gear

Variabel Smart Drive®

Variabel Smart Drive®

Variabel Smart Drive®

Variabel Smart Drive®

Hastighed (m/s)

-

0,90

0 - 1,3

0,89

0-1,65

0-1,65

0-1,4

0-1,4

Knivkobling (Roto-stop®)

-

-

-

-

-

Ja

-

Ja

Bioklip (Versamow™valgbar / variabel)

-

Valgfri

Variabel

Valgbar

Valgbar

Valgbar

Variabel

Variabel

Biokit

-

-

-

-

-

-

-

-

6 (20-74)

6 (20-74)

7 (25-79)

6 (20-74)

6 (28-102)

6 (28-102)

7 (25-79)

7 (25-79)

Aksel

Aksel

Central

Aksel

Hjul

Hjul

Central

Central

-

-

-

-

-

-

-

-

Opsamler (l)

42

50

75

55

73

73

69

69

Garanteret lydtryk dB(A)**

89

92

92 (87 i quiet mode)

95

98

98

95

95

22,5

27,5

36,5

31

36,8

41,3

39

42

1.415 x 453 x 980

1.430 x 497 x 980

1.580 x 530 x 995

1.470 x 497 x 980

1.534 x 582 x 1.014

1.534 x 582 x 1.014

1.545 x 530 x 960

1.545 x 530 x 960

Motor slagvolumen (cm3) Motortype Motor ydelse (KW/o.min)*

Klippehøjder (mm) Højdejustering Elstart

Vægt (kg) Mål (L x B x H (mm))

* Ydelsen på motorerne i dette katalog er motorernes nettoydelse testet på en produktionsmotor og målt i forhold til SAE J1349 ved 3.600 o.min. ** Garanteret lydtryk (2000/14/EC, 2005/88/EC).


HRX

HRS

HRD

HRH

UM

HRX 476 HY

HRX 537 VK

HRX 537 VY

HRX 537 HY

HRX 537 HZ

HRS 536 VK

HRD 536 HX

HRH 536 HX

UM 616

47

53

53

53

53

53

53

53

61

Polystrong

Xenoy

Xenoy

Xenoy

Xenoy

Stål

Aluminium

Aluminium

Stål

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

OHV 4-takt

170

200

200

200

200

160

160

163

163

GCVx 170

GCVx 200

GCVx 200

GCVx 200

GCVx 200

GCV160

GCV 160

GXV 160

GXV 160

3,2/2.850

3,2/2.850

3,2/2.850

3,2/2.850

3,2/2.850

2,7/2.850

2,7/2.800

2,7/2.800

3,2/3.600

-

-

-

-

-

-

-

Ja

-

-

-

-

-

-

-

-

Ja

-

0,91

0,93

0,93

0,93

0,93

0,93

0,91

1,5

1,6

VariabelHydrostatisk

Variabel Select Drive

Variabel Select Drive

Variabel Hydrostatisk

Variabel Hydrostatisk

Variabel Smart Drive®

Variabel Hydrostatisk

Variabel Hydrostatisk

Variabel Hydrostatisk

0-1,4

0-1,64

0-1,64

0-1,61

0-1,61

0-1,65

0-1,4

0-1,4

0,4-1,0

Ja

-

Ja

Ja

Ja

-

Ja

Ja

Ja

Variabel

Variabel

Variabel

Variabel

Variabel

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Ekstraudstyr

-

-

7 (25-79)

7 (19-101)

7 (19-101)

7 (19-101)

7 (19-101)

6 (26-88)

7 (14-76)

6 (21-76)

4 (15-75)

Central

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

Aksel

-

-

-

-

Ja

-

-

-

-

69

85

85

85

85

-

80

83

-

95

98

98

98

98

96

97

98

98

44

40,1

43,9

44,7

46,4

31,1

46,2

61

72

1.610 x 530 x 1.035

1.638 x 585 x 1016

1.638 x 585 x 1.016

1.825 x 585 x 1.115

1.825 x 585 x 1.115

1.621 x 585 x 948

1.575 x 574 x 1.018

1.695 x 575 x 1.020

1.780 x 970 x 1.080


25

H AV E T R A K T O R E R

Havetraktorer Vores plænetraktorer er fyldt med innovative, holdbare funktioner, der maksimerer maskinens ydelse, og samtidig sikrer, at den er komfortable at bruge. Fra den kompakte HF 1211 til premiummodellen, HF 2625, finder du den rigtige maskine til dig.

PRODUKTER HF 2317

HF 2417

HF 2625

HAVETRAKTOR FEATURES

Hydrostatisk transmission

Versamow™ elektivt bioklippesystem

Hydrostatisk drev giver dig stor nøjagtighed og en blød, trinløs hastighedskontrol.

Med en enkelt håndtag opsamler Honda's Versamow™ system enten græsafklippet i posen eller finmaler og fordeler det i græsplænen for at skabe en naturlig gødning.

Elektrisk græstømning

Synkrone knive

Græsposen åbnes med en elektrisk motor ved berøring af en kontakt.

Knivene har et overlappende område for at skabe en nøjagtig klipning og undgå uklippede områder, når du drejer.

Engine Pro Spec

Optiflow

Disse motorer er designet med stål og støbejern og er bygget til hårdt arbejde og længere levetid.

En ventilator forbedrer luftstrømmen mellem klippeaggregatet og græsposen. Det forbedrer opsamlingsydelsen af plæneklipperen betydeligt.


EGENSKABER Optiflow Vores udviklingsteam har udviklet Honda Optiflow, et system, der kombinerer et kraftigt sug med kontrolleret og lav turbulens, der reducerer modstand, støj og græsophobning i vejen 1 gennem klippeaggregatet 2 til græsudkastet 3 og ind i opsamleren 4 . Luftstrømmen er kraftig og konstant nok til at fylde græsposen fuldstændigt og samtidig minimere støv.

4 1 3

2

Versamow™ bioklip Med en enkelt håndtag opsamler Honda's Versamow™ system enten græsafklippet i posen eller finmaler og fordeler det i græsplænen for at skabe en naturlig gødning. Hvis dit græs er langt eller groft, kan du klippe din plæne og samle græsafklippet i én passage.

Asynkront klippebord

Synkroniserede knive Klippeborde med asynkrone knive bruger to uafhængige ikkesynkroniserede knive, der sidder lidt forskudt. Klippeborde med synkrone knive bruger to knive, der er synkroniseret med et tandrem for at holde en konstant vinkel på 90 grader. Fordelen ved et synkront system er en konstant ydelse hvor man undgår uklippede områder, selv ved drejning og samtidig bedre luftstrøm under klippebordet med bedre græsopsamling og lavere risiko for tilstopning.

Hondamotor Pålidelighed, ydelse og renere udstødning er kendetegnende for Honda V-twin-motorer. Hver model har dekompressor for let start (og genstart) og er samtidig en af de mest brændstofeffektive motorer på markedet. Støbejerns cylinderforing og luftfilteret med høj kapacitet sikrer en lang levetid ved selv de hårdeste belastninger.


Vores seneste havetraktorer leverer enestående ydelse med gennemtænkt anvendelighed. De tilbyder øgede komfortniveauer med et nyt ergonomisk designet sæde med foldbare armlæn og et luksuriøst rat med drejeknop. I mellemtiden holder det nye klare LCD-instrument og holderen til mobilenheder med USB-stik* dig informeret og tilsluttet under farten. De er fyldt med avanceret teknologi, som de nye LED-forlygter, der indeholder kørelys om dagen, vores unikke Optiflow græsopsamler, Versamow™ valgbar bioklip og den kraftfulde, * Funktionerne varierer afhængigt af model. Se side 11-12 for at få fulde specifikationer og funktioner.

effektive V-Twin-motor. Brugervenligt hydrostatisk drev, sikrer jævn kørsel, mens de synkrone knive maksimerer arbejdsområdet, selv når du drejer. Den store opsamler på hele 350 liter med elektrisk tømning*, gør at du kan fortsætte med at klippe længere; uanset om det er en stor have, sportsplads eller parklandskab, vil det nye HF-sortiment gøre arbejdet lettere. Vi har endda tænkt på de små detaljer og HF-modellerne er udstyret med dæk, der har et mønster, som ikke kun sikrer god trækkraft, men også at græsset ikke lider overlast.


H F H AV E T R A K T O R E R

HF havetraktorer

Den nye standard for havetraktorer

HF 2317 HME

HF 2417 HME

HF 2625 HME

28


29

NYE TEKNOLOGIER

Nye teknologier Fartpilot

Vores plænetraktorer har en masse smart teknologi, som gør det let at holde din græsplæne i perfekt stand.

Vælg blot din foretrukne hastighed fra en af de fire indstillinger, tag din fod af gaspedalen og slap af, mens din nye plænestraktor gør resten.

Ergonomisk designet sæde Farve LCD display med armlæn Det lyse og letlæselige LCD-instrument viser alle de

oplysninger, du har brug for, i et klart og præcist format.

Det ergonomisk designede højryggede sæde med foldbare armlæn gør arbejdet på ethvert græsareal uanset størrelse, behageligt og afslappende. HF SPECIFIKATIONER

MOTOR MODELLER

KLIPPEBORD STØRRELSE (CM)

GCV 530

HF 2317 HME

92

HF 2417 HBE

102

HF 2417 HME

102

HF 2417 HTE

102

• • • •

HF 2625 HME

122

HF 2625 HTE

122

• Standard • Fås som tilbehør

VARIABEL TRANSMISSION

GXV 690

• •

MEKANISK

BIO-KLIP

HYDROSTATISK TRANSMISSION

BIO-KLIP KIT

• • • • • •

• •

Modeltilgængelighed er afhængig af land. Kontakt din nærmeste Honda-haveforhandler for at få flere oplysninger.

OPSAMLER

VERSAMOW ™

• • • •

MANUEL

ELEKTRISK

• • • • • •


Versamow™ Hydrostatisk Selektivt bitransmission oklippesystem Optiflow

Engine Pro Spec**

* Kun tilgængelig på HF 2417 HME / HTE & HF 2625 HME / HTE modellerne. ** Kun tilgængelig på HF 2625 HME / HTE-modellerne. *** Kun tilgængelig på HF 2417 HTE & HF 2625 HTE modellerne.

Mobilholder Din mobil er altid inden for rækkevidde, og den holdes beskyttet og tilsluttet, mens du klipper.

LED-forlygter med kørelys om dagen LED-forlygternes kraftige lys tændes automatisk, hvis det er nødvendigt.

Luksus rat og knop Rattet med blødt greb er designet med en flad side, der er nærmest føreren, hvilket giver nem adgang til at komme af og på din græsplænetraktor. HF 2625-modellerne er også udstyret med en ratknop, der gør skarpe sving endnu lettere.

USB-stik Dette praktiske USB-stik giver dig mulighed for at oplade din mobile enhed, mens du er på farten.

Synkrone knive

Elektrisk græstømning***


31 H AV E T R A K T O R S P E C I F I K AT I O N E R

Specifikationer HAVETRAKTORER HF 2317 HME

HF 2417 HBE

92

102

OHC V-twin 4-stroke

OHC V-twin 4-stroke

530

530

Motor

GCV 530

GCV 530

Motorydelse (KW / o./min.) *

9,7/2.800

9,7/2.800

Benzintank indhold (L)

5,4

5,4

Garanteret lydtryk – dB(A)**

100

100

Variabel hastighed (hydrostatisk)

Variabel hastighed (hydrostatisk)

0-8,2

0-8,2

Optiflow

Ja

Ja

Antal knive

2

2

Knivposition

Asynkron

Synkron

Knivkobling

Elektromagnetisk

Elektromagnetisk

Manuel

Manuel

7 (30-80)

7 (29-90)

280

300

Bioklip (Versamow™ valgbart)

-

-

Bioklippekit

Udkaster

Blødt rat

-

Ja

Farve LCD display

-

Ja

Sæde med armlæn

-

-

Fartpilot (fire trin)

-

-

LED forlygter

-

-

USB-opladningsstik

-

-

Mobilholder

-

-

Tørvægt (kg)

218

236

2.440 x 970 x 1.230

2.440 x 1.060 x 1.230

13 x 5,0-6 / 18 x 8,5-8

15 x 6.0-6 / 18 x 8.5-8

Venderadius (m)

1,8

1,8

Bugseringskrog

Klippebord (cm) Motor Cylindervolumen (cc)

Transmission Kørehastighed (km/t)

Tømningssystem Højdejustering (mm) Opsamler (l)

Dimensioner (L x B x H (mm)) *** Dæk foran / bag (diameter x bredde - fælge (tomme))

• Fås som ekstraudstyr - Ikke tilgængelig


HAVETRAKTORER HF 2417 HME

HF 2417 HTE

HF 2625 HME

HF 2625 HTE

102

102

122

122

OHC V-twin 4-stroke

OHC V-twin 4-stroke

OHV V-twin 4-stroke

OHV V-twin 4-stroke

530

530

690

690

GCV 530

GCV 530

GXV 690

GXV 690

9,7/2.800

9,7/2.800

13,9/2.800

13,9/2.800

8,5

8,5

8,5

8,5

100

100

105

105

Variabel hastighed (hydrostatisk)

Variabel hastighed (hydrostatisk)

Variabel hastighed (hydrostatisk)

Variabel hastighed (hydrostatisk)

0-8,2

0-8,2

0-8,2

0-8,2

Ja

Ja

Ja

Ja

2

2

2

2

Synkron

Synkron

Synkron

Synkron

Elektromagnetisk

Elektromagnetisk

Elektromagnetisk

Elektromagnetisk

Manuel

Elektrisk

Manuel

Elektrisk

7 (29-90)

7 (29-90)

7 (29-90)

7 (29-90)

300

300

350

350

Ja

Ja

Ja

Ja

-

-

-

-

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

238

249

261

270

2.440 x 1.060 x 1.230

2.440 x 1.060 x 1.230

2.445 x 1.260 x 1.230

2.445 x 1.260 x 1.230

15 x 6.0-6 / 18 x 8.5-8

15 x 6.0-6 / 18 x 8.5-8

15 x 6.0-6 / 18 x 8.5-8

15 x 6.0-6 / 18 x 8.5-8

1,8

1,8

1,6

1,6

* * Effekten af motorerne er nettoeffekten, der er testet på en produktionsmotor og målt i overensstemmelse med SAE J1349 ved 3.600 o / min. ** Garanteret lydeffektniveau i henhold til direktiv 2000/14/EU. *** Mål: L - inklusive græspose, B - inkl. Klippeaggregat. Modellerne afhænger af landet. Spørg din Hondaforhandler.


33

B AT T E R I M A S K I N E R

Batterimaskiner Når det går hårdt for sig, har du brug for værktøjer, der kan arbejde så hårdt som du gør - effektivt, og uden unødvendig støj eller pauser. Vores batteridrevne håndholdte værktøjer er designet til fagfolk og drives af vores nye Honda Universelle Batterisystem, der leverer vedvarende strøm under hele dens opladning. Maskinerne er designet til langvarig brug i alt slags vejr* og de bruger alle det samme batteri, som kan skiftes på sekunder - så du behøver aldrig holde lange pauser. Sammen giver batteriserien dig alt hvad du har brug for for at få jobbet gjort. *Gælder kun, når det bruges i kombination med 9Ah DPW3690 batteriet.

PRODUKTER BUSKRYDDER

HÆKKEKLIPPER

LØVBLÆSER


B AT T E R I M A S K I N E R

Egenskaber Høj ydeevne

Fuldt vejrbestandig

Vores batteridrevne håndholdte maskiner er bygget til at imødekomme fagpersoners behov og leverer den ydelse og holdbarhed, du har brug for, lige fra det øjeblik du begynder, til du afslutter jobbet.

Du vil ikke altid stoppe, blot fordi regnen begynder at falde. Derfor er vores batteridrevne værktøjer sikre at bruge i alt slags vejr, når de bruges med 9Ahbatteriet, som har en vejrbestandig forsegling.

Høj ydelse til fagfolk Vores hurtigopladende 9Ah-batterier er bygget til at levere fuld kraft hele tiden og de bruger vores Thermo Smart-teknologi, der giver dig mulighed for at arbejde længere uden overophedning. De er robuste nok til at modstå et fald på 2 m. De har også et LCD-display, der viser dig den resterende opladning.

Komfortabel håndtering Vi ved, at du kan have brug for at anvende dine redskaber i timevis, og derfor er buskrydderen udstyret med en justerbar luksussele og cykelstyr for ekstra komfort.Hækkeklipperen leveres med et håndtag, der kan drejes til brug i forskellige vinkler, og løvblæseren har et bæltemonteret batteri for at reducere vægten.

Honda Universelle Batterisystem Vores produkter kører på det mest avancerede batterisystem i sin klasse. Batterierne har en indpakning der kan modstå virkelighedens grove behandling, og de skiftes hurtigt og kan benyttes på alle de nye batteridrevne havemaskiner fra Honda.

34


37 35

I NODNLD H EA DS N IU NN GI V E R S E L L E B AT T E R I S Y S T E M

Hondas Universelle Batterisystem Holdbart, driftsikkert og kraftfuldt Med et enkelt Honda Li-ion-batteri kan du bruge alle Hondas forskellige batteriprodukter Dette betyder, at du ikke kun kan skifte batterier let og hurtigt mellem værktøjer, men du behøver ikke at opbevare et andet batteri for hvert produkt, du ejer. Hvert batteri er bygget til at levere så længe du har brug for det. Det er bygget på Thermo Smartteknologi for højere ydelse, heldagsbrug og betydeligt længere batterilevetid. En konstant høj strøm giver urokkelig ydelse, mens en LCD-skærm* altid viser batteriets levetid og opladningsniveau. Genopladning er støjsvag og hurtig takket være vores opladere, der kan levere 100% kapacitet på kun 35 minutter.Δ Alle Honda Li-ion-batterier har unikke, varmeledende kabinetter for at sikre lang levetid, og samtidig kan de modstå de stød, de vil få i daglig brug. Det kan naturligvis skiftes på få sekunder, så du kan arbejde uden afbrydelse. Honda Li-ion-batterier er bygget til gartnere, der har brug for at arbejde hele dagen, hver dag, indtil jobbet er gjort. 36V 4,0Ah batteri

Δ

LCD-skærm*

Fuldt vejrbestandig*

Klart LCD-display, der viser den resterende opladning i procent.

Forseglingen af celler gør det muligt at bruge batteriet året rundt, uanset vejr.

Thermo Smart teknologi Thermo Smart forbedrer varmeafledningen fra indersiden til ydersiden af batteriet for en længere leve- og driftstid. Tillader kontinuerlig høj strøm til heldagsbrug og høj ydelse, selv under tunge forhold.

Høj ydeevne Leverer konstant strøm under hele batteriopladningen

* Kun på 36V 9.0Ah DPW3690XA-batterier.

Robust konstruktion Batteriet på 9,0 Ah har en ramme i aluminium og et robust ydre kabinet, der beskytter battericellerne, det kan endda tåle et frit fald på hele 2 m.


BATTERILADER Opladeren kan bruges sammen med alle batterierne nedenfor. LADESPECIFIKATION

36V 9.0Ah DPW3690XA

MODELLER

36V 6.0Ah DP3660XA

LADESTRØM (A)

LADETID TIL 80% (MIN)

LADETID TIL 100% (MIN)

VÆGT

36V 4.0Ah

8

25

35

0,82 kg

36V 6.0Ah

8

35

55

0,82 kg

36V 9.0Ah

8

49

77

0,82 kg

BATTERIER MODELLER

36V 4.0Ah DP3640XA

BRUG

ANVENDELSE

NORMERET

MAKSIMAL STRØM

VÆGT

THERMO SMART TECHNOLOGY

36V 4.0Ah

Medium have

Medium

-

24 A

1,3 kg

36V 6.0Ah

Stor have

Kraftig

-

24 A

1,3 kg

36V 9.0Ah

Professionel

Varieret, hyppigt

IP56

45 A

2,3 kg

• • •

• Standard Batterier og opladere sælges separat.


37

B AT T E R T R I M M E R O G - L Ø V B L Æ S E R

Proffesionelle specifikationer Batteritrimmer

Bygget til attilarbejde i Bygget at lang tid uden stop. køre hver dag

Når du skal tæmme den kraftigste kratvækst kan du stole på vores batteridrevne busktrydder. Drevet af en 36V børsteløs EC-motor med direkte drev til skærehovedet, leverer den vedvarende kraft under brug uden behov for service. Buskrydderen benytter Hondas universelle batterisystem, så batteriet kan skiftes på få sekunder. Kombineret med den utrolige ydelse fra Hondas Liion-batterier betyder det, at du kan arbejde hele dagen uden uønskede pauser. Sikkerhed er altafgørende, så klingen frigøres automatisk, hvis den sidder fast, og forhindrer, at motoren stopper. Med IPX4-certificering*, Du kan endda bruge buskrydderen i vådt vejr, hvilket gør den uundværlig hele året rundt. Buskrydderen har et let design, så den er komfortabel at bruge hele dagen. Et nyt ergonomisk cykelgreb og justerbar sele kommer som standard, og fordi den er batteridrevet, er vibrationer og støjniveau lave, hvilket gør den ideel til lange arbejdsdage.

* Kun når den bruges med 9Ah DPW3690-batteriet.


B AT T E R I T R I M M E R O G - L Ø V B L Æ S E R

Vores batteridrevne løvblæser gør det let at udføre dine udendørs opgaver. Med den børsteløse EC-motor får du maksimal ydelse. Og fordi den er IP X4 certificeret for vejrbestandighed* kan den bruges året rundt. Løvblæseren kan arbejde i forskellige hastigheder med udskiftelige dyser, så du kan blæse dig gennem tørt, vådt eller tungt løv - hvad opgaven kræver. Det bælte-monterede batteri med Quick-release kan justeres til venstre eller højrehåndet brug.

HHB 36 AXB

38


39

B AT T E R I H Æ K K E K L I P P E R

Professionelle specifikationer

Intet kan stoppe den

Vores batteridrevne hækkeklipper gør det let at udføre dine udendørs opgaver. Den børsteløse EC-motor er bygget til at yde maksimalt. Og fordi den er IP X4 certificerede for vejrbestandighed* kan den bruges året rundt. Hækkeklipperen har knive at hærdet schweizisk stål og dobbeltsidede blade, så du kan arbejde dig gennem det mest stædige løv, og det drejelige bagerste håndtag gør det nemt at bruge maskinen.

HHH 36 AXB

* Kun når det bruges i kombination med 9Ah DPW3690XA batteriet.


Specifikationer BUSKRYDDER

HÆKKEKLIPPER

LØVBLÆSER

HHT 36 AXB

HHH 36 AXB

HHB 36 AXB

4Ah batteritid (minutter)

60/33∆

56

12∆∆

6Ah batteritid (minutter)

90/50Δ

84

18ΔΔ

9Ah batteritid (minutter)

135/75∆

126

27∆∆

Skafttype

Lige

-

-

Håndtag

Dobbelthåndtag

-

-

Ja

-

-

Ja

-

-

IPX4

IPX4

IPX4

Dobbelt skulderkomfort

-

-

Knivtype

-

Dobbelt

-

Længde på skær

-

60

-

Knivafstand (mm)

-

35

-

Nominel luftstrøm (m/sek)

-

-

860***

Maksimal blæsehastighed (m/sek)

-

-

66***

Tilbehør til græstrimmer: Tap & go nylonhoved Græstrimmer tilbehør: 3 tandsklinge Vejrbeskyttelse Seletøj

3000

Maksimale klip (min) Lydtryk dB(A) *

93**

101

99

Tørvægt (kg)

6,5

5

2,7

-

-

Batteribælte

Ekstra funktion

4AH BATTERI

6AH BATTERI

9AH BATTERI

LADER

DPW3640 XA

DPW3660 XA

DPW3690 XA

CV3680 XA

36V 4Ah

36V 6Ah

36V 9Ah

8A

24A

24A

45A

-

Ladetid til 100% (min.)

35

55

77

-

Tørvægt (kg)

1,3

1,3

2,3

0,82

-

-

IP56, LED display

-

Ydelse Maksimal ydelse

Ekstra funktion

* Garanteret lydeffektniveau i overensstemmelse med 2000/14 / EF - 2005/88 / EF. ** Når du bruger nylonhoved. Standard tap'n'go trimmerhoved med nylonline. *** Med blæsetud.

Δ ΔΔ

Tallene vedrører: Klinge / Standard tap'n'go og -linie. Produkter testet uden belastning. Modellerne afhænger af landet. Spørg din Hondaforhandler.


41 H O N D A H Å N D H O L D T E M A S K I N E R

Honda Håndholdte Maskiner

Honda 4-takt motor Hondas 4-takts GX25 og GX35 mikro-motorer giver den ydelse, du forventer af større motorer, med et stærkt moment til rådighed på tværs af hele omdrejningsregisteret, men samtidig i en meget kompakt og let pakke. Disse motorer giver kræfter til Hondas håndholdte produktprogram og benyttes af millioner af glade kunder over hele verden. De er støjsvage og bekvemme at bruge, med lave vibrationer og emissioner og med den vigtige egenskab, at den ikke kræver en blanding af olie og brændstof som en 2-takter.


Let at starte

360° smøring

GX25 og GX35 er udstyret med et mekanisk dekompressionssystem kombineret med et super-letvægts svinghjul, som gør at det kræver minimal indsats at starte motoren. Alle kan starte disse motorer, og det er en velkendt Honda-signatur.

De avancerede mikromotorer har et avanceret smøresystem som sikrer smøring af din motor uanset hvordan du vender den. Vel at mærke uden du skal blande olie i benzinen!

Kompakt design Hondas 4-takts mikro-motorer er designet med en remtrukket overliggende knastaksel, er meget kompakte og lette. Derudover reducerer designet mekanisk støj, hvilket gør motorerne mere støjsvage og mere behagelig at bruge i længere perioder.

Lavt brændstofforbrug Uanset hvad de bruges til, tilbyder disse motorer lang driftstid mellem påfyldningerne på grund af deres store brændstoftank og specielt lave brændstofforbrug. Brændstofforbrug ved maksimal effekt: Honda GX25 0,54 liter/time ved 7.000 o.min. Honda GX35 0,71 liter/time ved 7.000 o.min.


Græstrimmen har tap'n'go trimmerhoved. Du skal blot tappe trimmerhovedet i jorden for at få ny snøre ud.

UMK SPECIFIKATIONER

UMR SPECIFIKATIONER

UMS SPECIFIKATIONER

MODELLER UMK UE UMK LE UMK XE

AKSEL

Lige

Bøjet

Fleksibel

Cykelstyr Vibrationsdæmpet Tap and Go hoved

Justerbart

HÅNDTAG

Loop

UMS

Ekstra kraftig

INKLUDERET TILBEHØR

UMR

 

 

Easy-feed hoved

 

3 tands klinge

Luksus bæresele

Beskyttelsesbriller

Holdbarhed Transmissionen er støbt i aluminium for at give større holdbarhed og driftssikkerhed. Kraftoverførslen går gennem en transmissionsaksel med 6 noter for at sikre størst muligt moment og mindre risiko for akselbrud. Drivakselen har forseglede kuglelejer for en lang og støvtæt levetid. Komfort og ydeevne Honda 4-takts motorer er ikke kun de mest kompakte og pålidelige af deres slags, men de bidrager til at reducere mekanisk støj, vibrationer og udledninger.


HÅNDHOLDTE BUSKRYDDERE

44

Håndholdte buskryddere

Klar til hårdt arbejde Designet til at være så behagelige at bruge som muligt, da de er kraftfulde og leverer konstant effekt og drejningsmoment i de mest krævende miljøer.

Hækkeklipper*

3-tandsklinge*

Hondas buskryddere er ekstremt lette at håndtere og kommer med en justerbar luksussele for maksimal komfort. Kombinerede plast og gummi håndtag tilbyder fremragende greb og modellen med cykelstyr kan justeres i to niveauer uden brug af værktøj, så du let kan finde den bedst egnede og afbalancerede position. Et komplet udvalg En rygbåren buskrydder er designet til at gøre langvarig brug mere komfortabel uden at gå på kompromis med håndteringen ved hjælp af en fleksibel aksel. Den er udstyret med et fjederophæng, som er specielt designet til at absorbere vibrationer fra motoren.

4-tandsklinge*

Topbeskærer*

Vores buskrydder med bøjet rig kommer udstyret med tap’n’go trimmerhoved. Dens lette, velafbalancerede proportioner gør det let at håndtere maskinen.

*Ekstraudstyr

UMR 435 LE

. UMK 450 XE UMS 425 LN

UMK 435


Skift, lås og kør

Græstrimmer

Versatool ™ er navnet på vores multifunktionsmaskiner, som har et omfattende udvalg af udskiftelige redsskaber, fra topbeskærere, hækkeklippere og græstrimmer til løvblæser, kantskærer og kultivator. Alle skiftes og fastgøres let med vores innovative koblingssystem: Du skal blot sætte redskabet i til det siger klik og låse, så er du klar.. Versatool ™ fås med en GX25 eller GX35 4-takt motor, der vil garantere en meget lang levetid.

3 tandsklinge

UMC 435 / 425


H Å N D H O L D T V E R S AT O O L ™

Håndholdt Versatool™

Klarer det hele Versatool ™ er skabt til at klare en bred vifte af opgaver i haven. Med otte forskellige redskaber og en stærk 4-takts motor som sit hjerte får du her en alsidig hjælper til stort og småt.

Hækkeklipper

Kultivator

Kantskærer

Forlængere

Topbeskærer

Løvblæser

46


47 H Å N D H O L D T H Æ K K E K L I P P E R O G L Ø V B L Æ S E R

Håndholdt Hækkeklipper og løvblæser

Klip og blæs Både vores håndholdte hækkeklippere og løvblæser er udstyret med den uovertrufne Honda GX25 motor, og er med til at gøre arbejdet i din have let og overkommeligt.

HHH 25S-75

HHH 25D-75

HHH 25D-60


Perfekt finish Hondas hækkeklippere er designet til præcis trimning af hække og buske i haver og parker. Det 60 eller 75 cm lange og dobbelte skær sikrer at du hurtig og effektivt får gjort arbejdet. Det ergonomisk justerbare håndtag, vibrationsdæmpningen og den pålidelige 4-takts motor gør Honda hækkeklipperen uundværlig.

HHB 25 E

Kompakt og kraftfuld blæser Den kompakte Honda letvægts løvblæser er ideel til at holde haver, parker, stadioner og gader pæne og ryddelige hele året rundt. Luftstrømmen på 600 m³/time gør det muligt at blæse tungt og vådt løv og fartpilotfunktionen giver dig mulighed for at holde motorens omdrejningstal uden at skulle holde

på gasknappen – behageligt når løvblæseren bruges over lange perioder. Forbløffende GX25 Hondas mikromotor er meget forskellig fra konkurrenternes benzindrevne håndholdte produkter. Det mekaniske dekompressionssystem giver let og hurtig start. Det specielle 360 graders smøresystem giver dig mulighed for at arbejde med og opbevare maskinen i enhver position. Motoren er designet til at køre jævnt med meget få vibrationer og lav støj. Du kan stole på din Honda motor.


49

S P E C I F I K AT I O N E R & P R I S E R

Specifikationer BUSKRYDDERE UMK 425 LE

UMK 425 UE

UMK 435 LE

UMK 435 UE

UMR 435 T

UMK 450 LE

UMK 450 UE

UMK 450 XE

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

25

25

35

35

35

47,9

47,9

47,9

GX25T

GX25T

GX35T

GX35T

GX35T

GX50

GX50

GX50

0,72/7.000

0,72/7.000

1,0/7.000

1,0/7.000

1,0/7.000

1,47/7.000

1,47/7.000

1,47/7.000

Benzintank indhold (L)

0,58

0,58

0,63

0,63

0,63

0,63

0,63

0,63

Indhold motorolie

0,08

0,08

0,10

0,10

0,10

0,13

0,13

0,13

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugal kobling

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Rigtype

Lige

Lige

Lige

Lige

Fleksibel

Lige

Lige

Lige

Håndtag

Loop

Cykelstyr

Loop

Cykelstyr

Loop

Loop

Cykelstyr

Cykelstyr

Tilbehør til græstrimmer: Tap & go nylonhoved

Græstrimmer tilbehør: 3 tandsklinge

-

Hækkeklipper tilbehør

-

-

-

-

-

Topbeskærer tilbehør

-

-

-

-

-

4 tandsklinge

4 tandblade og savklinger

4 tandsklinge

4 tandblade og savklinger

4 tandsklinge

4 tandsklinge

4 tandsklinge og savklinge

4 tandsklinge og savklinge

Dobbelt skulderkomfort

Dobbelt skulderkomfort

Dobbelt skulderkomfort

Dobbelt skulderkomfort

109

109

109

109

111

108

108

108

1.859 x 384 x 252

1.859 x 671 x 517

1.870 x 384 x 258

1.870 x 671 x 521

2.810 x 375 x 565

1.851 x 384 x 262

1.851 x 671 x 521

1.820 x 671 x 590

5,98

6,28

7,22

7,53

10,7

7,8

8,1

9

vinkelgear

vinkelgear

vinkelgear

vinkelgear

-

vinkelgear

vinkelgear

Anti-vibration / Heavy duty vinkelgear

Motor Cylindervolumen (cc) Motormodel Motorydelse (KW / o./min.)

Transmission

Valgfrit tilbehør

Seletøj Lydtryk dB(A) * Dimensioner (L / B / H (mm)): Tørvægt (kg) Ekstra funktion

Dobbelt Dobbelt skulder Dobbelt skulder Dobbelt skulder skulderkomfort EKSTRA komfort EKSTRA komfort EKSTRA komfort

• Standard •kstraudstyr - Ikke tilgængelig * Garanteret lydeffektniveau (i overensstemmelse med 2.000 / 14 / EF-direktiv) i dB (A). Modellerne afhænger af landet. Spørg din Hondaforhandler.


GRÆSTRIMMER

VERSATOOL™

HÆKKEKLIPPER

BLÆSER

HHH 25D 60E

HHB 25 E

OHC 4-takt

OHC 4-takt

25

25

GX25T

GX25T

0,72/7.000

0,72/7.000

UMS 425

UMC 425 E

UMC 435 E

OHC 4-takt

OHC 4-takt

OHC 4-takt

25

25

35

GX25T

GX25T

GX35T

0,72/7.000

0,72/7.000

1,0/7.000

0,58

0,58

0,63

Benzintank indhold (L)

0,58

0,58

0,08

0,08

0,10

Indhold motorolie

0,08

0,08

Centrifugalkobling

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling med lav vibration

Centrifugalkobling

-

Bøjet

Lige

Lige

Dobbelt

-

Loop

Loop

Loop

Længde på skær

580

-

Knivafstand (mm)

36

-

-

Nominel luftstrøm (med blæserdyse (m / sek))

-

600

Maksimal vindhastighed (med blæserdyse (m / sek))

-

70

104

102

1.080 x 312 x 259

335 x 265

6,30

4,50

180 ° justerbart håndtag

Justerbar luftstrøm

-

Se tabel nedenfor for specifikationer på redskaber

Motor Cylindervolumen (cc) Motor Motorydelse (KW / o./min.)

Transmission Skær (dobbelt / enkelt)

Lydtryk dB(A) *

-

Dimensioner (L / B / H (mm)):

-

Tørvægt (kg) -

Enkelt rem

Dobbelt rem

109

-

-

1.708 x 223 x 413

1.135 x 315 x 245

1.145 x 325 x 255

5,49

5,10

6,00

Ekstra funktion

- Ikke tilgængelig. * Garanteret lydeffektniveau (i overensstemmelse med 2.000 / 14 / EF-direktiv) i dB (A). Modellerne afhænger af landet. Spørg din Hondaforhandler.

-

VERSATOOL™ TILBEHØR

Dimensioner (L / B / H (mm)): Tørvægt (kg)

Buskrydder

Kultivator

Forlængelse lang

Forlængelse - kort

Hækkeklipper - lang

Hækkeklipper - kort

Topbeskærer

Blæser

Kantskærer

770 x 400 x 210

795 x 235 x 255

1.060 x 65 x 52

559 x 65 x 52

1.400 x 120 x 120

900 x 120 x 120

1.070 x 140 x 88

860 x 264 x 190

695 x 330 x 145

1,85

3,3

1,1

0,7

2,6

2,35

2,1

2,1

2,05


51 H O N D A H AV E F R Æ S E R E

Honda Havefræsere

Honda udvikling At passe haven kan være et arbejde efter hjertet, men derfor mener vi ikke, det skal være arbejdskrævende. Lige siden vores Honda 4-takts havefræsere blev introduceret i 1967, har de gjort nytte i blomsterbede, nyttehaver og kolonihaver rundt om i verden og nyder bred anerkendelse blandt plantedyrkere, anlægsgartnere og entreprenører. Hondas sortiment er bredt, så du kan finde en model der passer til netop dit behov.

4-takt teknologi Hondas havefræsere er drevet af vores ultrapålidelige 4-takts motorer, som ikke kun er miljøvenlige med lavere emissioner, men også er nabovenlige, takket være den lave motorstøj. De sparer også tid og penge, med et lavt brændstofforbrug og et højt moment selv ved lave omdrejninger, mens de sørger for du kan komme gennem selv den hårdeste jord. Vores mekaniske dekompressionsmekanisme sikrer, at de er lette at starte, igen og igen.


Du har kontrollen Fordi jordens konsistens kan variere fra have til have og hver opgave kræver en høj grad af fleksibilitet, har vi skabt en række teknologier til at gøre arbejdet så ubesværet som muligt. Eksempelvis har vi modeller med op til 6 fremadgående gear, så du kan arbejde med netop den hastighed, som betingelserne kræver. Modeller med justerbar arbejdsbredde giver dig mulighed for at tilpasse havefræseren til detaljerne i din have, mens vores hjulkobling giver dig præcis kontrol over retningen, hvor og hvornår du har brug for det.

Brugbart design Vores store erfaring på dette område har gjort det muligt for os at designe fræsere, der er lette, intuitive og en fornøjelse at bruge. Det omfatter funktioner som ergonomiske og justerbare greb, der ikke kun gør det muligt for dig at finde din perfekte arbejdsstilling, men på vores mikro-, mini- og kompaktmodeller kan styret foldes for nemmere transport og opbevaring.

Masser af muligheder Vi tilbyder et komplet sortiment af tilbehør, som kan gøre alle Honda havefræsere, fra vores FG110 mikrofræser til vores imponerende professionelle F720, til en rigtig multifunktionsmaskine. Du kan anskaffe en plænelufter, mosfjerner, kantskærer, plov, eller kartoffeloptager til din havefræser. Alt tilbehøret er specielt designet og bygget til at passe perfekt på din Honda og give dig den bedste oplevelse.


SideTransporthjul Foldbart styr tallerkener*

Svingbart styr**

*Kun på FG205 and F220. **Kun på F220.

FG110 og FG201 fremragende mikrohavefræsere FG110 og FG201 er meget nemme at bruge og transportere, takket være deres kompakte og lette design og centrale bærehåndtag. Styret kan også foldes ned så maskinen fylder så lidt som muligt under transport og opmagasinering.

For præcis og nøjagtigt arbejde, kan arbejdsbredden på FG201 justeres mellem 16 og 30 cm. Hver maskine leveres med et sæt af 4 rotamenter og et komplet udvalg af ekstra tilbehør, som giver dig mulighed for at bruge din fræser til mange forskellige opgaver.

MICRO S P E C I F I K AT I O N E R

Vægt Rotationshastighed Arbejdsbredde Medfølger Ekstraudstyr

FG205 og F220 højtydende minifræsere FG205 og F220 er designet til lettere opgaver i haven, og leveres med sidetallerkener til at beskytte sarte planter. De er praktiske og lette at bruge med et lavt tyngdepunkt, der sikrer let håndtering, mens det foldbare håndtag gør transport og opbevaring enkel.

MINI S P E C I F I K AT I O N E R

FG110

FG201

FG205

FG220

13,0 kg

17,0 kg

21,0 kg

30,0 kg

182 o.min

197 o.min

135 o.min

130 o.min

23 cm

16 til 30 cm

25 til 45 cm

61,5 cm

4 rotamenter

4 rotamenter

4 rotamenter sidetallerkener

4 rotamenter sidetallerkener

Mosfjerner, plænelufter og kantskærer

Mosfjerner, plænelufter og kantskærer

Mosfjerner

Plov og stålhjul


MIKRO- OG MINIFRÆSERE

HAVEFRÆSERE mikro og mini

Lille og stærk Vores mikro- og minifræsere er designet til at være lette at håndtere og flytte og samtidig stærke nok til at tage sig af de daglige opgaver i blomsterbede og urtehaven.

FG110L

FG201

FG205 FG220

54


Gearkasse

Justerbart Transporthjul* Styr*

Sidetallerkener**

Vendbart Styr***

SideKraftudtag**** koblinger**** *På FJ500 DE/DER **På FJ500 ***På F506, F510, F560 & F720 ****På F560 & F720

FG320 og FJ500 Kompakte havefræsere Vores kompakte havefræsere er lette nok til at være meget manøvredygtige, men også tunge nok til at klare de mere krævende opgaver på kort tid. Takket være en kraftig Honda motor og en manuel gearkasse, kan du optimere både hastighed, kraft og komfort under brug. FJ500 fås i et udvalg af konfigurationer, enten med en gear fremad og et bakgear, eller med to gear frem og et bakgear. Begge modeller

kan udstyres med en lang række redskaber, herunder vertikalskærer, kartoffeloptager, plov eller sneskraber. F506, F560 og F720 Kraftfulde og alsidige En kraftfuld og fleksibel vifte af fræsere, der er udstyret med op til 6 fremadgående gear og 2 bakgear, giver mulighed for at arbejde med det optimale drejningsmoment og omdrejningstal til arbejdets og jordens betingelser. Alle vores alsidige

SPECIFIKATIONER KOMPAKTE

FG320 Motor Gearkasse

Inkluderet

FJ500 SE/SER

FJ500 DE/DER

GP160 - 163 cm3 GX160 - 163 cm3 GX160 - 163 cm3 1 frem + 1 bak

havefræsere kommer med et kraftudtag (PTO-aksel), som kan bruges med specialudstyr til efterhængte fræsere, sprøjtning, fejekost etc. For at sikre den bedste komfort under arbejdet, kan håndtaget indstilles i højde og bredde.

1 frem + 1 bak

Sidetallerkener Sidetallerkener Rotamenter Rotamenter (SER)

Den F560 og F720 er også udstyret med sidekoblinger, så du præcist og nøjagtigt og uden brug af kræfter kan styre retningen på din maskine.

SPECIFIKATIONER ALSIDIGE

F506

F510

F560

F720

GX160 - 163 cm3 GX160 - 163 cm3 GX160 - 163 cm3 GX200 - 196 cm3

2 frem + 1 bak

3 frem + 1 bak

6 frem + 2 bak

6 frem + 2 bak

6 frem + 2 bak

Sidetallerkener Transporthjul Rotamenter (DER)

PTO (Kraftudtag)

PTO (Kraftudtag)

PTO Sidekoblinger

PTO Sidekoblinger


K O M PA K T E O G A L S I D I G E H AV E F R Æ S E R E

HAVEFRÆSERE kompakte og alsidige

Power og alsidighed

Vores kompakte og alsidige fræsersortiment er kraftige nok til at tackle større opgaver i blomsterbede og nyttehaver. De er også alsidige, med et bredt udvalg af ekstratilbehør designet til mange opgaver, jordtyper og den ønskede finish.

FG320

FJ500

F720

56


57 M O D S AT R O T E R E N D E H A V E F R Æ S E R E

HAVEFRÆSER modsat roterende

Den ultimative havefræser Vores serie af unikke modsat roterende havefræsere er stærke nok til at arbejde sig gennem den mest komprimerede jord eller græsplæne med lethed. Ideel til enhver dedikeret gartner eller kommerciel bruger.

FF300

FF500

FR750


Gear

Ydeevne Disse robuste, pålidelige og kraftfulde havefræsere, er designet til at være utroligt lette at bruge og styre, med et lavt tyngdepunkt og zeroturn manøvrering. Det ergonomiske loop styr giver brugeren mulighed for at finde en position for grebet, der nøjagtigt passer, mens man bevarer fuld kontrol. FF300 og FF500 har begge højdejusterbart forhjul, der kan justeres til 5 forskellige positioner for at opnå den ønskede arbejdsdybde. De er også behagelige at arbejde med, takket være modsat roterende rotamenter som reducerer trættende rystelser og maskinens træk i brugeren.

FR750: Den ultimative fræser Med en 600 mm arbejdsbredde, 2 fremadgående gear og 1 bakgear er FR750 bygget til at gøre arbejdet hurtigere og meget nemmere. Den er også udstyret vores revolutionerende Active Rotary System, de modsat roterende rotamenter, der i sandhed forbedrer stabiliteten, så man opnår en jævn og let betjening, der ikke kræver kræfter og ikke er trættende.

Modsat roterende

Modsat roterende

S P E C I F I K AT I O N E R M O D S AT R O T E R E N D E

Motor Rotationshastighed Arbejdsbredde

FF300

FF500

FR750

GXV57-57 cm3

GX160-163 cm3

GX200-196 cm3

131 o.min

141 o.min

238 o.min

29 til 45 cm

36 til 55 cm

51 cm


59 S P E C I F I K AT I O N E R & P R I S E R

Specifikationer MIKRO

MINI

KOMPAKT

FG110

FG201

FG205

F220

FG320

4-takt OHC

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

GX25T

GXV50

GXV50

GXV57

GP160

25,0

49,0

49,0

57,3

163,0

Motor nettoydelse (kW/o.min)

0,61/6.000

1,3/4.800

1,3/4.800

1,5/4.800

3,4/3.600

Drejningsmoment (Nm/o.min)

-

-

-

-

10,3/2.500

Benzintank (liter)

0,57

0,35

0,35

0,67

2,40

Motorolie (liter)

0,80

0,30

0,30

0,30

0,58

Starter

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Kobling

Centrifugal

Centrifugal

Centrifugal

Koblingsbakker

Remstrammer

Snekke

Snekke

Snekke

Planetgear

Gear

Sluttransmission

-

-

-

Kron- og spidshjul

Kæde

Differentiale/sidekoblinger

-

-

-

-

-

Arbejdsbredde (mm)

230

300

450

545

800

Arbejdsdybde (mm)

203

230

260

280

325

Frem hastigheder

1

1

1

1

1

Bak hastigheder

-

-

-

-

1

182 o.min

197 o.min

135 o.min

130 o.min

108 o.min

Rotationshastighed bak (o.min eller m/s)

-

-

-

-

53 o.min

Rotationshastighed PTO (lav/høj (o.min))

-

-

-

-

-

4 x 6 tænder

4 x 4 tænder

4 x 4 tænder

4 x 4 tænder

6 x 4 tænder

-

-

-

-

-

Transport

Transport

Transport

Transport

Transport

Motor Motortype Motor slagvolumen (cm3)

Transmission

Rotationshastighed (o.min eller m/s)

Medfølgende rotamenter Counter-rotating tines Hjul Sidetallerkener

-

-

Kantskærer

-

-

-

Mosfjerner

-

Plænelufter

-

-

-

Vertikalskærer

-

-

-

-

Plov

-

-

-

-

Foldbart styr

-

Højdejusterbart styr

-

-

-

Svingbart styr

-

-

-

1.175 x 365 x 958

1.185 x 455 x 980

1.155 x 510 x 1.035

1.280 x 615 x 1.035

1.500 x 837 x 980

Vægt (kg)

13,0*

17,0

21,0

30,0

53,0

Lydtryk ved operatørens ører dB(A)◊

70,5

79,0

79,5

75,0

84,0

Garanteret lydtryk dB(A)◊ ◊

93

93

93

92

-

Vibrationer (m/sec )

9,2

5,0

12,5

Mål (L x B x H (mm))

2 ∆

6,4 Standard •

7,0 Ekstraudstyr •

Findes ikke -


KOMPAKT

ALSIDIGE

MODSAT ROTERENDE

FJ500 DER

F506

F510

F560

F720

FF300

FF500

FR750

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHV

4-takt OHC

4-takt OHV

GX160

GX160

GX160

GX160

GX200

GXV57

GCV160

GX200

163,0

163,0

163,0

163,0

196,0

57,0

160,0

196,0 4,1/3.600

3,6/3.600

3,6/3.600

3,6/3.600

3,6/3.600

4,1/3.600

1,5/4.800

3,3/3.600

10,3/2.500

10,3/2.500

10,3/2.500

10,3/2.500

-

-

-

-

2,40

2,60

2,30

2,20

2,10

0,78

1,70

2,50

0,58

0,60

0,60

0,60

0,60

0,26

0,55

0,60

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Rekyl

Remstrammer

Remstrammer

Remstrammer

Remstrammer

Remstrammer

Koblingsbakker

Koblingsbakker

Remstrammer

Gear

Gear

Gear

Gear

Gear

Planetgear til kron og spidshjul

Planetgear til kron og spidshjul

Gear

Kæde

Kæde

Kæde

Kæde

Kæde

Kæde og gear

Kæde og gear

Kæde

-

-

-

800

900

900

900

900

410

550

510

325

330

330

330

360

160

200

326

2

3

6

6

6

3

3

2

1

1

2

2

2

1

1

1

80 - 113 o.min

52 - 122 o.min

21 - 122 o.min

16 - 122 o.min

11 - 116 o.min

0,15 - 1 m/s

0,2 - 1 m/s

0.35 - 1,22 m/s

28 o.min

50 o.min

16 - 32 o.min

16 - 32 o.min

14 - 23 o.min

0,3 m/s

0,3 m/s

0,36 m/s

-

-

-

867/1.739

896/1.461

131

141

238

6 x 4 tænder

Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør

Tilbehør

Modsat roterende

Modsat roterende

Efterhængt modsat roterende

-

-

-

-

-

Transport

Ekstraudstyr

Ekstraudstyr

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

Hjul

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

1.395 x 610 x 980

1.585 x 610 x 865

1.585 x 610 x 865

1.610 x 610 x 990

1.630 x 660 x 1.095

1.465 x 465 x 1.010

1.730 x 585 x 1.045

1.500 x 570 x 1.140

49,0/62,0

47,0

50,0

53,0

72,0/75,0

50.5

77,0

91,0

81,0

80,0

83,0

81,0

79,0

74,0

79,0

79,0

96

97

97

97

97

92

93

97

5,6

6,0

6,0

13,2

6,2

4,5

4,8

3,5

*Vægt med tilbehør ◊ Lydtryk (EN 709: 1997+A4 in dB(A)).

Garanteret lydtryk (2000/14/EC, 2005/88/EC in dB(A)). ∆ Garanteret vibrationsniveau (EN 709: 1997+A4).

◊◊


Passion

Det er derfor, vi gør det! Derfor at vi bruger så mange timer på at planlægge, justere og forbedre. Passion betyer at vi gør vores bedste, indtil det er som vi vil have det. For Honda har det altid været vigtigt at skabe nyttige produkter, der er gode for miljøet, holder længe, er utroligt pålidelige og dejlige at bruge. Så du kan udleve din passion i drømmehaven.


FA G H A N D L E R E N K A N R Å D G I V E D I G

FAGHANDLEREN KAN RÅDGIVE DIG! En havemaskine er ikke bare en havemaskine. Som med mange andre ting findes der gode havemaskiner og mindre gode havemaskiner. Mange ting afgør om en havemaskine er god. Er den testet ordentligt og har den bevist sit værd. Er den lavet af ordentlige materialer og har ingeniørerne brugt den fornødne tid på at skabe et ordentligt produkt. Er kvalitetskontrollen i orden. Kan du få reservedele og service? Alt dette skal holdes op imod dine personlige preferencer, krav og behov. Og hvem er bedre til at rådgive dig end den fagmand, som til daglig servicerer og reparerer alverdens forskellige maskiner. Han ved, hvordan de ser ud indeni og hvordan de ser ud, når de fylder 5 eller 10 år. Derfor sælger vi ikke Honda havemaskiner i byggemarkeder, supermarkeder eller katalogmarkeder. Vi ønsker nemlig, at vores kunder skal have den rigtige service og rådgivning så din investering holder længst muligt, og du ikke bliver skuffet på grund af mangelfuld rådgivning eller information. Find din forhandler på www.hondapower.dk eller ring 36 34 25 50

SKAFFEVARER Mange af vores maskiner findes i flere modeller og varianter. Det er ikke muligt for os eller vores forhandlere at have det hele på lager i Danmark, men har du set dig lun på en model, som ikke umiddelbart lagerføres, så prøver vi gerne at skaffe den hjem til dig. Normalt vil vi kunne få den fra Hondas centrallager i Belgien eller fra en anden distributør i Europa, og i det tilfælde vil du typisk kunne have den indenfor 14 dage. Spørg din forhandler som hurtigt vil kunne finde ud af leveringstid og pris for din foretrukne model.

62


Life

ENGINEERING FOR

Forhandler:

IMPORTØR: TIMA A/S Tel.: 36 34 25 50 www.hondapower.dk Honda forbeholder sig ret til at ændre produkternes specifikationer og farver uden varsel. Det bestræbes imidlertid at sikre nøjagtigheden af oplysningerne i denne brochure. Rådfør dig med forhandleren. Denne brochure er ikke at opfatte som et salgstilbud fra producenten, importøren eller forhandleren. Generelle salgs- og garantibetingelser gælder. De angivne priser er angivet i danske kroner inkl. moms. Priserne er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel. De viste modeller kan være med ekstraudstyr og tilbehør.

Smid mig ikke ud. Giv mig til en ven eller aflever mig til genbrug.