Page 1

Houd meer over aan je reis met Baobab

Kom naar Marokko lt over de okko. Of je nu dwaa zo gastvrij als Mar Weinig landen zijn ral voel je je ove t: ben t gas te nen in de Sahara nodigen wij markt of bij bedoeïe se Verkeersbureau met het Marokkaan genieten! te d meteen thuis. Samen lan dit ijheid van zélf van de gastvr je uit om dit najaar

Kasbah route Marokko 8 dagen vanaf € 849

Een andere wereld in een week! Die beleef je als je deze rondreis door Marokko boekt. Trek door Marokko’s bergen en valleien naar lemen kasbah’s en ontdek hoe het leven daar sinds de Middeleeuwen nauwelijks is veranderd.

Hoogtepunten Marokko 13 dagen vanaf € 999

Wil je het beste van Marokko ervaren? In lemen kasbah’s en de eeuwenoude medina’s van de koningssteden stap je terug in de tijd de Middeleeuwen in. Je wandelt door ruige kloven en voelt het Sahara-zand onder je voeten.

Compleet Marokko

Een reis boeken? Dat kan 24 uur per dag online via:

www.baobab.nl of bel ons:

020-6275129 Wij staan je graag te woord!

23 dagen vanaf € 1299

Op deze complete rondreis ziet elke dag er anders uit! Je dwaalt door kasbah’s en trekt met jeeps door bergkloven, drinkt muntthee met de Marokkanen, slaapt in de Sahara en verbaast je over alle kleuren en geuren in de souks.

Familiereis Marokko 8 dagen vanaf € 1069

Stap in de sprookjes uit duizend-en-één nacht! Met een kameel door de Sahara, slapen in een Berbertent en verdwalen in steegjes die zo uit Aladin en de Wonderlamp lijken te komen: welk kind wil dat niet meemaken?

Kijk voor meer info en vertrekdata op baobab.nl

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, acties en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op baobab.nl

Tanzania, Zanzibar (& Selous) Actiereis

15 dagen, vanaf € 219 9

Trek de beroemdste wildparken van Tanzan ia in én vier vakantie op het tropische eila nd Zanzibar. Nog me er me verlenging brengt je ook bij de olifanten van e maken? Onze Selous en naar de geïsoleerde dorpen in de Uluguru-bergen.

Oost-AfrteiknaSafari

Verlang je naar exotische bestemmingen, wil je oog in oog staan met bijzo ndere volkeren of overweldigd worden door de natuur? Ga mee met Baobab, dan houd je meer over aan je reis! Naast de bekende hoogte­punte n delen wij onze eigen ontdekkingen met jou. Want echte verbinding met andere culturen maak je juist búíten de ­gebaande paden. www.baob ab.nl

Hoogtepun 2749 24 dagen, vanaf € g staan het wild oog in oo

ta! In ces extra vertrekda rukwekkend Wegens groot suc of dat nog niet ind Als s! see an mp chi met berggorilla’s en mooiste wildparken van Oost-Afrika! je de genoeg is verken

Mexico, Guatemala, El Salvador & Honduras

23 dagen, vanaf € 1599

In deze landen spat de sfeer ervan af! Je geniet van oude Mayatempels, van Spaans koloniale steden, bergen en vulkanen. Heel bijzonder: als één van de ­eersten leer je het pure El Salvador kennen!


Fair weg met Baobab naar:

Duurzaam Baobab

Vietnam

23 dagen vanaf € 1799

Kenia hotel/kampeersafari

Groene sawa’s, mensen met strohoeden, bonte markten en nevelige bergen waar oude stammen wonen: dat is Vietnam! Geniet van heerlijk gekruid zeevoedsel, van weergaloze stranden en de hartelijke, open houding van de Vietnamezen. Tijdens deze rondreis door Vietnam ga je je hart eraan verliezen!

Wil jij het Afrika meemaken van savannes en traditionele stammen? Wil je een van Afrika’s grootste geheimen ontdekken: het turkooisblauwe Lake Turkana? Ontdek nu zelf de roots van Baobab, want hier begon het allemaal 38 jaar geleden!

Zuid-India

22 dagen vanaf € 2399

Andalusië

10 dagen vanaf € 999 Deze rondreis door Andalusië doet je hart sneller kloppen. Moorse gebouwen, flamenco, ­kerken, tapas, sherry, valleien en ravijnen: beleef in een week een wereld vol warmte!

Chili & Argentinië 28 dagen, vanaf € 3099

Twee van Zuid-Amerika’s meest spectaculaire landen leren kennen? Tussen gletsjers en vulkanen, Andespieken en onmetelijke pampa’s voel je je klein en tegelijkertijd één met de natuur.

Syrië & Jordanië 22 dagen vanaf € 1699

Wil je boodschappen doen op markten uit de tijd van de Zijderoute? Achter de sporen aan van duizenden jaren beschaving, van kleitabletten tot Romeinse tempels en kruisvaarders­ burchten? De mensen verwelkomen je met open armen!

Kijk voor meer info en vertrekdata op baobab.nl

Deze flyer is gedrukt op FSC papier en verpakt in een recyclebare seal. Compenseer met Baobab de CO2 van je vlucht én lokale vervoer via ons eigen project in Honduras. Baobab hecht groot belang aan een verantwoorde vorm van toerisme naar álle landen. Meer weten? Lees het onder ‘Over Baobab’ op www.baobab.nl.

24 dagen vanaf € 1599 Bont beschilderde Hindoe-tempels staan er in harmonie naast Portugese huizen en Engelse plantages. Je vaart per boot tropische ‘backwaters’ af, neemt een kijkje in een ashram en gaat op zoek naar tijgers in het regenwoud. Een rondreis die spannend en tegelijkertijd relaxed is!

Bolivia, Chili (& Peru)

21 of 29 dagen vanaf € 2319 Ga naar één van de mooiste regio’s ter wereld! Waar anders trek je de ene dag door de woestijn, spot je de volgende dag flamingo’s tussen de vulkanen, snuffel je op indianenmarkten en waan je je het volgende moment zélf een Inca als je door de bergen naar Machu Picchu loopt?

Egypte Familiereis 9 dagen voor € 849

Met je kids het mooiste van Egypte beleven: daarmee geef je ze echt iets bijzonders mee! Trek per kameel langs de piramides van Gizeh, ga het graf van Toetanchamon in en wees even thuis in de tijd van de farao’s.

Jordanië Familiereis 8 dagen vanaf € 1159

Ons waterkrachtproject in Honduras Sinds dit jaar kun je bij Baobab - en dat is uniek voor Nederland - ook je vervoer ter plaatse compenseren. Een succes! Van de reizigers die hun vlucht compenseren, compenseert meer dan 95% óók het vervoer over land. Tot nu toe is maar liefst 1100 ton CO2 gereduceerd. En het percentage reizigers dat CO2 ­compenseert stijgt alleen maar! Je compenseert je CO2 ­uitstoot op ons eigen Babilonia waterkracht project in ­Honduras, een waterkrachtproject dat niet alleen gericht is op het voorkomen van CO2- uitstoot, maar ook een sterk ­sociaal aspect heeft. Meer weten? Kijk op onze website!

Jordanië is fantastisch voor het hele gezin. Veilig, vriendelijk, exotisch én ontspannend! Je gaat met landrovers de woestijn in en slaapt bij ­bedoeïenen, trekt te paard naar Petra en snorkelt tussen tropische vissen.

USA Florida Familiereis 8 dagen voor € 1149

Ontdek de kijk van Baobab op de droom van elk kind: het Sea ­Aquarium, waar je kunt zwemmen met dolfijnen, het vuurwerk en de parades van Disney World... De woeste natuur duik je in in de Everglades, waar ­talloze vogels en alligators leven.

Kijk voor meer info en vertrekdata op baobab.nl

Baobab Flyer Juli 2010  

Baobab Flyer Juli 2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you