Page 1

Ze zijn u ongetwijfeld opgevallen: de grote breedbeeldschermen op het culinaire plein. Ze hangen goed zichtbaar waar gasten staan te eten, te borrelen, te wachten en lekker de tijd hebben om de informatie in zich op te nemen. Er hangen 65 inch schermen bij de centrale bar en 42 inch schermen bij de kassa en de toiletten. Hierop worden alle sponsors gepresenteerd met een logovermelding. Daarnaast worden ook het programma, de evenementinformatie en de gerechten op de schermen getoond. Wilt u als sponsor van Tilburg Culinair nóg beter zichtbaar zijn? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijf via narrowcasting extra te promoten, bijvoorbeeld met een advertentie of een filmpje op de schermen. Hieronder vindt u een globaal overzicht van de mogelijkheden, we bespreken dit graag persoonlijk met u.

Prijzen

Vrienden van Culinair

Sponsors van Culinair

NIET-Sponsor

Standaard in sponsorpakket

N.V.T.

Geen optie

Middelgroot logo

€ 150,-

Standaard in sponsorpakket

Geen optie

Groot logo

€ 300,-

€ 150,-

Geen optie

Logo alleen op het scherm

€ 450,-

€ 300,-

€ 600,-

Advertentie of bedrijfsfilm

€ 600,-

€ 450,-

€ 750,-

Klein logo

(6 verschillende logo’s op het scherm)

(4 verschillende logo’s op het scherm)

(2 verschillende logo’s op het scherm)

op het scherm

Uw bedrijfsfilmpje op het culinaire plein

Het lekkerste weekend van Tilburg Gerecht van Ralph Blaakenburg (chefkok Auberge du Bonheur)

Narrowcasting tijdens Tilburg Culinair; de moeite waard!

Hebt u geen bedrijfsfilmpje, geen probleem. Samen met een van onze sponsors, Full Frame, bieden wij u de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief een bedrijfsfilmpje te laten maken. Het filmpje is behalve voor op de schermen tijdens het evenement uiteraard ook volledig voor uw eigen gebruik beschikbaar. We bieden u 3 opties: filmpje 1: Film van 30 sec. met filmbeelden op locatie en ondersteunende tekstanimatie: € 650,filmpje 2: Animatiefilm van 30 sec. met 3-6 geanimeerde foto´s en ondersteunende tekstanimatie inclusief eindtitel: € 450,filmpje 3: Logo-animatie van 10-15 sec: € 350,Kijk voor een voorbeeld van de filmpjes op www.full-frame.nl/tilburgculinair

Hoofdsponsors

Tilburg Culinair wordt mede mogelijk gemaakt door:

27 t/m 30 september 2012


Vrienden van Tilburg Culinair € 1.000,-*

Sponsors van Tilburg Culinair € 2.000,-*

• • • • •

 entreekaarten t.w.v. € 80,- voor de sponsoravond op donderdag 2 27 september (inclusief 3 gerechten en 5 drankentroskes per kaart). 50 troskes, het betaalmiddel van Tilburg Culinair (waarde € 2,40 p.st.). Kleine logovermelding op de schermen op het culinaire plein. Kleine naamsvermelding in de advertentiecampagne. Korting bij plaatsing van een advertentie op de schermen op het culinaire plein.

• • • • •

 entreekaarten t.w.v. € 80,- voor de sponsoravond op donderdag 4 27 september (inclusief 3 gerechten en 5 drankentroskes per kaart). 150 troskes, het betaalmiddel van Tilburg Culinair (waarde € 2,40 p.st.). Grote logovermelding op de schermen op het culinaire plein. Grote naamsvermelding in de advertentiecampagne. Korting bij plaatsing van een advertentie op de schermen op het culinaire plein. *E  xtra entreekaarten voor de sponsoravond zijn alleen te bestellen in combinatie met afname van een sponsorpakket. Er zijn geen entreekaarten te verkrijgen in de vrije verkoop.

“Maak een reis door de smaken, van Frankrijk naar

Gerecht van Henri Brouwers (chefkok Ons Behaeghen)

Italië, Thailand en Japan en via een fusion mix terug naar de zilte Noordzeekust. En dat alles op het Willemsplein…”

O

ok in 2012 zetten 14 restaurateurs en hun teams, diverse artiesten en de organisatie van Tilburg Culinair al hun creativiteit en gastvrijheid in om u een onvergetelijke avond... of zelfs heel weekend te bezorgen: Het lekkerste weekend van Tilburg vindt dit jaar plaats van donderdag 27 tot en met zondag 30 september. Tijdens de bedrijvenavond op 28 september is het plein exclusief gereserveerd voor de sponsors van Tilburg Culinair en hun relaties.

Bedrijvenavond vrijdag 28 sept € 3.350,-

Vorig jaar was het evenement een enorm succes. De organisatie wil u ook dit jaar een vernieuwd en verrassend Tilburg Culinair voorschotelen! In deze brochure vindt u meerdere sponsormogelijkheden. Maakt u dit jaar ook deel uit van de groep sponsoren van dit geweldige evenement? U kunt uw bedrijf profileren via de media van Tilburg Culinair en narrowcasting tijdens het lekkerste weekend zelf. Neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie van Stichting Tilburg Culinair; Dyon Beerens, Franck van Boekel, Pieter Ghering, Angelique Goeverneur, Sjef van der Schoot, Dennis van Vliet en Twan Zebregs.

• V  an 17.00 tot 20.00 uur wordt u samen met uw relaties (max. 50 personen) in de watten gelegd door één van de deelnemers van het evenement. • Ontvangst met aperitief. • 4-gangen diner inclusief drank (wijn, bier, fris). • Passende optredens op het culinaire plein. • Het is een verrassing bij welke deelnemer u aan tafel schuift; één week voor aanvang van de bedrijvenavond vindt de trekking plaats, die u aan een restaurant koppelt. Daarna kunt u met de restaurateur uw wensen voor spijzen en dranken bespreken. Natuurlijk binnen het budget of,in overleg, voor een meerprijs. • VOL = VOL. • Afname van een bedrijvenavond kan alleen in combinatie met een van de sponsorpakketten.

Stichting Tilburg Culinair Postbus 413 5000 AK Tilburg

t. 06-53373938 (Franck van Boekel) e. secretariaat@tilburgculinair.nl

Volg Tilburg Culinair op twitter.com/CulinairTilburg #tilburgculinair

facebook.com/TilburgCulinair

Sponsormogelijkheden Tilburg Culinair  

Ook in 2012 zetten de restaurateurs en hun teams, diverse artiesten en de organisatie van Er zijn meerdere sponsormogelijkheden tijdens het...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you