Page 1

KYTÄJÄN MARTAT RY

Kytäjän Martat kokoontuvat joka toisena tiistai-iltana joko Kytäjän kirkon sivusalissa tai jonkun martan kotona. Kesällä pidetään taukoa. Toiminnan tarkoitus on jäsenistön virkistys ja elinikäinen oppiminen. Ohjelmaan sisältyy ruokakursseja, yritysvierailuita, teatteria, konsertteja, ulkoilua ja käsitöitä. Tapaamisista ilmoitukset ovat Aamupostin Yhdistyspalstalla sekä jäsenkirjeissä. Kattojärjestö on Marttaliitto. Kytäjän Martat ry kuuluu Uudenmaan martta-piiriliittoon. Liittyminen marttoihin tapahtuu Marttaliiton nettisivujen kautta: www.martat.fi. Puheenjohtajana on Heljä Kuokka ja sihteerinä Marjut Heino. Marttojen puhelin on 040-1 75 7779.

KYTÄJÄN KYLÄKIRJE

Kytäjän Kyläyhdistys kutsuu kaikki alueen asukkaat mukaan toimintaan edistämään oman kotikylän kehittämistä ja kyläläisten hyvinvointia. Liity mukaan alueen yhdistyksiin, niissä saat ideasi esille ja voit osallistua kiinnostuksesi mukaan monipuoliseen toimintaan.

Tervetuloa vetämään yhtä köyttä!

KYTÄJÄN URHEILIJAT R.Y.

Urheilijat järjestävät liikuntaa lapsille ja aikuisille. Tiistaisin on lasten liikuntailta ja keskiviikkoisin lentopalloa sekä kuntojumppaa. Torstai on varattu kuntonyrkkeilylle. Toukokuussa on mahdollisuus kokeilla joogaa. Maapirtin vieressä olevalla hiekkakentällä on kesällä tarkoitus pelata pesäpalloa, jalkapalloa ja rantalentistä osallistujien mieltymyksen ja määrän mukaan. Syksyllä on Kytäjärven ympärijuoksu sekä perinteiset lasten yleisurheilukilpailut ja keväällä järjestetään hiihtokilpailut. Osallistumme myös monenlaisiin talkoisiin. Kytäjän Urheilijoiden pj on Timo Wetterstrand 0400-345 21 5 sähköposti rantit@luukku.com.

KYTÄJÄNSEUDUN PIENVILJELIJÄYHDISTYS RY

Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää maataloutta harjoittavien ja harrastavien henkilöiden ammattitaitoja ja hyvinvointia. Nykyään on keskitytty pääasiallisesti virkistystoimintaan. Yhdistys järjestää tupailtoja jäsenten kodeissa eri teemojen merkeissä. Ohjelmaan kuuluvat myös monenlaiset retket. Vuosittaisesta pikkujoululounaasta on muodostunut suosittu perinne. Yhteystiedot: Aimo Tuominen puh.joht. 040 728 1 907, aimo.tuominen@mbnet.fi ja Airi Syrjälä siht. 040 706 4333

Lähiajan tapahtumat:

• Joogaa Maapirtillä 4 kertaa, 8.5.- tiistaisin klo 1 9. • Tienvarret siisteiksi talkoilla 1 0.5 klo 1 8 alkaen. Lähtö Kytäjän kioskilta. Kyläyhdistys tarjoaa talkoolaisille kahvit. • Kirpputori Maapirtillä 20.5. klo 11 -1 6. Pöytä 1 0,-. Ilmoittaudu 1 4.5. mennessä sini.lehikoinen@gmail.com • Perennanvaihtoilta 5.6.201 2 Maapirtillä klo 1 8. Kyläyhdistyksen puheenjohtaja Teija Uusitalo 050-342541 7 teijavuokko.uusitalo@gmail.com Kylätalonmies Arto Virta 040 723 5307. Kotisivu: sites.google.com/site/kytajankylayhdistys Ota talteen!


KYTÄJÄN KYLÄYHDISTYS RY

Yhdistyksen tarkoituksena on kannustaa asukkaita yhteistyöhön alueen kehittämiseksi, lisätä maaseudun kehittämiseen liittyvää osaamista, edistää maaseudun ja kaupungin vuorovaikutusta, edistää kylän perinteiden ja historian tallennusta ja luonnon ja kulttuuriympäristön vaalimista ja kylän tunnetuksi tekemistä. Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys pyrkii vaikuttamaan kylän olosuhteita koskevaan päätöksentekoon tekemällä aloitteita ja pitää yhteyttä mm. kuntaan sekä harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa.

HYVINKÄÄN SEURAKUNTA Kytäjän aluetyö

Järjestämme säännöllistä Jumalanpalveluselämää kerran kuukaudessa, lauluiltoja, konsertteja, retkiä ja muita tapahtumia. Kytäjän kirkon sivusalissa kokoontuu Kytäjä-kerho kerran kuukaudessa senioreiden kohtauspaikkana, äiti-lapsipiiri kerran viikossa, päiväkerho alle kouluikäisille kahdesti viikossa ja iltapäiväkerho koululaisille. Kytäjän kirkko on suosittu vihki- ja kastekirkkona. Kesällä kirkko on avoinna heinäkuun ajan sunnuntaisin tutustumista varten. Tapahtumista ilmoitetaan lehdissä, seurakunnan viikko-ohjelmassa, eri toimipisteiden ilmoitustauluilla sekä koteihin ja koululle jaettavissa kutsuissa. Yhteystiedot Hyvinkään seurakunta, vaihde 01 9-456 11 , suntio Merja Niiranen 040-844 71 28.

HYVINKÄÄN 4H-YHDISTYKSEN MONITOIMIKERHO

Kerho on tarkoitettu 6-1 2-vuotiaille lapsille ja kokoontuu Kytäjän koululla, Kenkiäntie 71 , maanantaisin klo 1 8.00-1 9.30. Ohjaajana toimii kytäjäläinen nuori Petra Jokivalli. Tervetuloa mukaan liikkumaan, leikkimään, leipomaan ja askartelemaan. Yhteystiedot: Toiminnanjohtaja Petri Oksanen, 044-5560 252, petri.oksanen@4h.fi, TYÖPALVELU: Tarjoa työtä ahkeralle 4H-nuorelle ja saat apua arkeen: pihatöihin, siivoukseen, ikkunoiden pesuun, lasten seuraksi, koiran seuraksi (dogsitter-palvelu), kiireavuksi yrityksiin, kenties muuhunkin – suunnittele yhdessä Liisan kanssa 044-2589 1 89, liisa.salonen@4h.fi. www.hyvinkaa.4h.fi

KYTÄJÄN KOULUN VANHEMPAINYHDISTYS

• Edistää oppilaiden vanhempien ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Tukee koteja ja koulua niiden pyrkimyksissä luoda lapsille hyvä oppimis- ja kasvuympäristö sekä edistää heidän tasapainoista ja monipuolista kehitystään. • Tuo esille vanhempien kannanottoja koulua ja kasvatusta koskevissa kysymyksissä ja toimii vanhempien yhteistyöelimenä. Vanhempainyhdistykseen kuuluvat kaikki koulun oppilaiden vanhemmat. Yhdistyksen valitsema toimikunta on aktiivinen ja järjestää erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Ota rohkeasti yhteyttä vanhempainyhdistyksen sihteeriin annemari.laine@netti.fi

KYTÄJÄN MAAMIESSEURA RY Tavoitteena on koota maaseutuhenkiset ihmiset yhteistoimintaan kyläja asuinyhteisönsä hyväksi, jäsenten aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin edistäminen sekä ammattitaidon kehittäminen. Maamiesseura omistaa Maapirtin, jossa järjestetään juhlia, erilaisia tapahtumia sekä liikuntaa. sites.google.com/site/kytajanmaapirtti Yhteystiedot: Hallituksen puheenjohtaja Lauri Korkkinen 0400-31 0 030, maapirtti@gmail.com.

KYTÄJÄN MAATALOUSNAISET

Kytäjän Maatalousnaiset kuuluvat Uudenmaan Maa- ja kotitalousnaisiin, joka on osa valtakunnallista Maa- ja Kotitalousnaisten järjestöä sekä Pro Agria Uusimaata. Toimimme aktiivisesti Maamiesseurassa, erityisesti kylän juhlien ja kokousten järjestelyissä. Järjestämme kursseja, koulutusta ja tapahtumia. Teemme paljon talkootyötä Kytäjän Maapirtillä. Yhteystiedot: Teija Uusitalo pj. 050-342541 7 teijavuokko.uusitalo@gmail.com

Kytäjän kyläkirje  

Tietotaitotalkoilla 22.4.2012 tehty Kytäjän kyläkirje

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you