Page 1

2 0 11 . O K T Ó B E R

magazin

V. É V F O LYA M 1 0 . S Z Á M


magazin

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

TARTALOM

16 ÉVES A NEMZETKÖZI TIENS

2

Cégvezetői köszöntő

3

Elnöki gondolatok Kínából

4–5

Képes beszámoló a TIENS szemináriumról

Több ezer TIENS tanácsadó gyűlt össze a világ minden tájáról a Tiens Nemzetközi Konferencia Központban, hogy megünnepeljék a TIENS 16. születésnapját, mely rendezvényen a legtöbb európai ország is képviseltette magát. Az új, óriási Konferencia teremben a lelkes Tanácsadókat saját anyanyelvükön köszöntötték a házigazdák. Li Jinyuan elnök urat és Bai Ping alelnök asszonyt hatalmas óváció fogadta. A tömeg együtt énekelte a „Happy Birthday”-t, majd a közös tortavágás következett a résztvevők nagy lelkesedésére.

– 2011. szeptember 10., Hotel Bara

KEDVES TIENS PARTNEREINK! Fantasztikus BBS áll mögöttünk, ami minden porcikánkat átmozgatta és a rengeteg elismerés minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy ez az üzlet igenis működik. Ezúton is, még egyszer szeretnék szívből gratulálni a minősülőknek és alig várom, hogy ismét láthassam őket a színpadon, miközben újabb és újabb csúcsok felé törnek. Te jól érezted magad? Ha igen, akkor lehet, hogy a szomszédod, barátod vagy ismerősöd is tűzbe jönne tőle! Szóval itt az idő, hogy egy kihívást intézzek felétek: mindannyian kötelezzük el magunkat amellett, hogy a következő, november 12-én megrendezésre kerülő rendezvényre elhozunk MÉG EGY embert! Valakit, aki még vagy soha vagy nagyon régóta nem volt BBS-en. Lehet érdeklődő, új munkatárs, régi munkatárs, teljesen mindegy. A lényeg, hogy gondold át ki az az ismeretségi körödben, akinek nagyon sokat jelentene egy ilyen ütős program és mielőbb vedd fel vele a kapcsolatot. Ne feledjétek: a nagy döntések, amelyek felébresztik bennünk az alvó Oroszlánt MINDIG rendezvényen születnek. Mindenki hozzon még egy embert!

6

Veiger Éva: 16 éve

7

Csikós Józsefné: A szellemi tőkénk a jövőnk!

8–9

Sebestyén Balázs: A Föld elemről

10–11 Bíró Anna: A hit, ami erőt ad 12

Új minősülők (2011. augusztusi zárással)

12

Top 10 Sellers (2011. augusztus) • Dolgozzon maximális erőbedobással 5 évet, ne dolgozzon egész életen át! • Csapatüzletről van szó, támogassuk egymást a siker érdekében!

A HÓNAP TERMÉKE!

Kedves barátaim, bár megtehetném, hogy hátradőlök, és nem dolgozom a jövőben, ezt mégsem teszem. Felelősséget érzek Önök iránt, hiszem bíztak, bíznak bennem és nem áll szándékomban cserben hagyni a TIENS tanácsadóit. Bízom a közös sikerekben, a közös jövőben!”

TIENS „TÜSI” – HARMONIZÁLÓ KÉSZÜLÉK

Tóth Miklós Arany Oroszlán

PV: 127 00% BV: 100%

Szobonya Olivér cégvezető www.facebook.com/tiens.hungary Kiadja: TIENS Hungary Kft. | 1133 Budapest, Váci út 76. Tel.: (06-1) 268-1313 | Fax: (06-1) 302-64-56 e-mail: info@tiens.hu | web: www.tiens.hu A kiadásért felel: Szobonya Olivér | Szerkesztő: Marczis Judit Nyomdai előkészítés: Layout Factory | Nyomtatás: Folium Nyomda Kft. Megjelenik havonta | Copyright © TIENS Hungary Kft.

2

www.tiens.hu

A HÓNAP TERMÉKE!

Hadd idézzek pár gondolatot Li Jinyuan elnök úr résztvevőkhöz intézett beszédéből: „Örülök, hogy hazámban üdvözölhetem Önöket. Az a feladat áll előttünk, hogy egy kollektív erőt alkossunk: • Ne elégedjen meg az elért eredményekkel, ugyanis az megfoszthatja Önt a motivációtól! • Szerezzen bónuszpontokat a TIENS cég márkanevének építésével!

3


magazin

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

KÉPES BESZÁMOLÓ A TIENS SZEMINÁRIUMRÓL

Szobonya Olivér előadása

Hajdú Gábor 6* tanácsadó sikertörténete

Vass István 6* tanácsadó sikertörténete

Sebestyén Balázs 7* tanácsadó sikertörténete

4

Új 4* tanácsadók

Top Starter díjazottak

Nyerjákné Sári Róza 6* tanácsadó előadása

www.tiens.hu

2011. szeptember 10., Hotel Bara

A Hűséges Tanácsadó Program nyertesei

Top Starter Szponzor díjazottak

TIENS Lifestyle díjazottak

Az Ezüst, Arany, 6* és 7* Hűségprogram nyertesei

Kovács Zsuzsa Ezüst Oroszlán előadása

Új 6* tanácsadók

Új 5* tanácsadók

Új 7* tanácsadó

Tóth Miklós Arany Oroszlán előadása

5


magazin

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

www.tiens.hu

MÁR 16 ÉVE

A SZELLEMI TŐKÉNK, A JÖVŐNK!

Nagy megtiszteltetésben részesültem! Szponzorom, Csikós Józsefné Évi 7* tanácsadó meghívót kapott a TIENS 16. születésnapi rendezvényére, és felajánlotta, hogy legyek a kísérője ezen az eseményen. Természetesen gondolkodás nélkül igent mondtam, hiszen nagy örömmel töltött el, hogy ilyen neves ünnepélyen jelen lehetek – ami már régóta egyik vágyam volt! Ebéd előtta TIENS központba voltunk hivatalosak, ahol az előttünk álló aktuális feladatokról kaptunk tájékoztatást. Nagyon jó hangulatban, gördülékenyen zajlott a megbeszélés.

Augusztus 6-án és 13-án, Zalaegerszegen Kovács Zsuzsa Ezüst Oroszlán struktúravezetőnk, a dunántúli munkatársaink részére tartott képzést. Mintegy 50 lelkes munkatársunk volt jelen, akik komolyan gondolják a TIENS üzletet, és természetesen a nyaralásuk sem erre az időpontra esett. Ez egy különleges és egyedi képzés volt. Az első napon „A siker útjának lépéseit” jártuk végig közösen. A nap második felében a „Standard struktúra” felépítését tanulmányoztuk. A nap jó hangulatban, egyben nagyon komoly munkával telt el. Augusztus 13-án a „Kommunikáció” témával kezdtük a napot, melynek részleteit alaposan igyekezett megosztani velünk Zsuzsi. A nap folyamán Horváth László 8* tanácsadó segítségével megismerkedhettünk a web konferenciák jelentőségével, melyet a Tiens Hungary Kft. biztosít számunkra. Délután jött a nehezebb feladat, mert ekkor tanították részünkre a video e-mailek és blogok készítését, amely a többségünk számára nagyon új feladat volt. Ámulva figyeltük „tanárunk” Tujfelné Cenkov Marika 5* tanácsadó technikai tudását. Számomra ez a két nap komoly kihívást jelentett, mivel még nem tanultam hasonló dolgokat! Az elkövetkező időben nagy feladat lesz a struktúra elvárásait teljesíteni. Azonban tudjuk, hogy a technika fejlődésével, az idő múlásával, ha mi nem képezzük magunkat és nem mutatjuk a megfelelő utat munkatársaink számára, akkor csak „hulló csillagok” lehetünk a TIENS-ben is. Ma már a hálózatépítés rég nem arról szól, hogy próbáljunk meg „rátukmálni” valakire valamennyi terméket hónapról-hónapra, hogy a „havi kötelező” ne maradjon a nyakunkon.

és zöld színű, héliummal töltött lufikra kötöttünk és szabadon engedtünk. Azt hittük ez volt a nap fénypontja, de ekkor következett a TIENS szülinapi óriás tortája, amelyből az első szeleteket a TIENS oroszlánok osztották szét.

Az ünnepi ebéd az óbudai Trófea Grill Étteremben került megrendezésre, ahol pezsgővel és egyedi TIENS ajándékkal fogadtak minden résztvevőt. Szobonya Olivér cégvezető részéről köszöntőt hallottunk, amelynek részeként a kínai hagyományoknak megfelelően mindenki 1-1 személyre szabott bölcsességet tartalmazó „szerencsesütit” választhatott, melyet a TIENS Oroszlánok jókívánságai tetéztek. A svédasztalos „terülj, terülj asztalkám” mindenkit elkápráztatott: levesek, sültek, vadak, halak, köretek, grillezni valók, gyümölcsök, fagylaltok, sütik sokaságával. Sor került az elmúlt év jeles eseményeiből összeválogatott felvételek lejátszására, amelyek sok közös kellemes élményt elevenítettek fel bennünk. Ezt követően mindenki papírra vetette kívánságait a jövőre vonatkozóan, melyet a TIENS színeiben, sárga

6

Leírhatatlan érzés volt számomra, olyan emberekkel jó hangulatban együtt lenni, akikkel a munkát a hétköznapokból való pozitív kiszabadulásnak érzem. Köszönöm a TIENS-nek, a TIENS munkatársainak, és nem utolsó sorban Csikósné Évinek, aki által részt vehettem e felemelő összejövetelen. Veiger Évi 7* tanácsadó

Gellért Ferenc 7* tanácsadó bemutatta a kis „start” anyagunkat, mely „mindig kéznél van” és az információt közvetítheti, a kommunikációt segítheti minden helyzetben, csak „szereld fel magad”!

Ma már a hálózatépítés kiemelkedő kommunikációs és technikai tudást igényel. Jó hír ugyan, hogy a TIENS termékeket e tudás nélkül is fogyaszthatjuk, azonban ki szeretne lemaradni, a jövő építésének e kiváló lehetőségeiről? Kedves TIENS magazin olvasó! Tudom, hogy Te is pontosan úgy gondolkodsz, mint én! Szeretnéd élvezni az egészséget és jólétet, melyet a TIENS tálcán kínál. Igen, igazad van! Ezért a tudásért, lehetőségért keményen meg kell dolgozni, azonban megéri! Két forró nyári nap, egy fantasztikus jövőkép és eszközök a megvalósításhoz, így lehetne öszszefoglalni ezt a tréninget. Szerintem megérte! Legközelebb tarts velünk Te is! A nap végére kellemesen elfáradtunk, de maradt még erőnk, hogy a napot egy közös fagyizással zárjuk. Köszönjük Kovács Zsuzsának, Horváth Lászlónak, Tujfelné Cenkov Máriának és Gellért Ferencnek a munkájukat, hogy tudásunkat bővíthettük! Csikós Józsefné 7* tanácsadó

7


magazin

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

A FÖLD ELEMRŐL „Föld!” – milyen örömmel kiáltotta Columbus egyik matróza, mikor már jó ideje hánykolódtak az óceán habjain. Mennyi aggodalom szűnt meg abban a pillanatban… Valóban, a föld a stabilitás, biztonság érzését kelti bennünk. Nagyon fontos, hogy két lábbal álljunk a földön. Biztosabban látjuk a múltunkat, jövőnket és ami sokkal fontosabb, a jelenünket. Ebben az időszakban sokkal fontosabb a „most”-ban élni. A magyar nyelv beszél anyaföldről, szülőföldről, szántóföldről. Mennyire kifejező tud lenni! Valóban fontos, mert a táplálékaink a föld terméseiként kerülnek az asztalunkra. A földünk adja azt a táplálékot, ami energiát ad a mindennapi feladataink ellátásához. Egyszerre koncentrálja a Yang energiát – mely a napsütés által kerül elraktározásra – a Yin típusú energiáival. Nagyon érdekes, hogy a kínai gondolkodás az ízek és a termések föld-

höz képest viszonyított helyzetét veszi alapul, hogy milyen jellegű az adott élelem. A földben található rész (pl. egy répa) sokkal „yinebb” jellegű eg egy fa ágain érő gyümölcshöz képest. A kevésbé erős íz-karakterű növénytől ((pl. rizs vagy burgonya), „yangosabb” a pikánsabb étel (pl. gyömbér vagy to torma).

8

Mekkora változatosság található a növény világban! A formák a színek, az ízek változatossága lenyűgöz bennünket. A FÖLD időszakának színe a sárga, mely a világos sárgától a sötét barnáig, vagy az aranyig igen sok változatban jelenik meg. Az íze az édes. A nyár derekától megjelennek a zömében sárga és édes gyümölcsök. A teljesség igénye nélkül: sárgadinnye, barack, datolya, kukorica, édesgyökér, édesburgonya, gesztenye, sárgarépa, tökféleségek, gabonáink, ánizs, édeskömény, alma. Ha valaki gondolkodna, hogy a kukorica és a gabonák hogyan illenek ide, azoknak érdemes kipróbálni sózás nélkül a főtt kukoricát és a főtt búzát. Ezek táplálják a chi-t, ellátnak bőséges energiával. Nem véletlen, hogy ezeket teszik el az emberek szűkösebb (téli) időre befőtt, szárítmány vagy más formában. Érdekes, hogy az évnek ezt a szakaszát az indiánnyárnak, vagy késő nyárnak nevezik, mely az életkor szerint a felnőttkornak megfelelő. A legteljesebb és legtermékenyebb életkor, a gyerekvállalás és az újabb életcél megválasztása szempontjából. Ebben az időszakban érnek a legéli finomabb gyümölcsök. A téli álmokat alvó állatok ebben az időszakban igyekeznek a testsúlyukat növelni. (pl. medve, sün). Mindenkinek ez a gyarapodás, fejlődéss he eidőszaka. A fogyókúra neheak kban zebb, ha ebben az időszakban kezdődik. Ha mégis valaki csökkenc tené súlyát, akkor a fogyó holddal ld ddal együtt kezdje el.

www.tiens.hu

Ezen időszak érzelme az aggodalom, mely komolyan rongálhatja a bensőnket. Sajnos rengeteget aggódunk, például az iskolakezdés, a nehezedő gazdasági helyzet, a lakáshitelek stb. miatt. A munkahelyeken elkezdődik az év végi hajrá, mely az elvárásokat és a teendők mennyiségét növeli. Tele vagyunk aggodalmakkal, melyek gyengítik a koncentráló képességünket, a közérzetünket rongálják, ezáltal csökken a teljesítő képességünk. Pedig ez az időszak az erő, az izmok teljesedését a boldogság és meghittség megélését hozhatja. Hol lehet a baj? Anyanyelvünk szépen fejezi ki, hogy az emésztő szervrendszerünket milyen érzelmek befolyásolhatják. „Valamin rágódik”, „nem tud lenyelni valamit”, „emészti magát”, magát , „nem tud túllenni” túll „gyötrődik” valami fölött. Nem kell csodálkozni, csodá ha ezek fizikai betegségekké válnak. Miből te alakulhat ki egy reflux vagy a egy gyomorégés? Talán e eegy nyelőcső és garatproblém léma is visszavezethető ezekhez aaz érzelmekhez? h A gyomron gyom kívül a lép és a hasnyálmirigy is a Föld elem szerve. Ha a szeretet gyakorlásában vagy elfogadásában van hiba, akkor ezek a szervek is megbetegedhetnek. Nagyon kényes egyensúly található a nyirok és a hormonrendszerben az említett szerveket nézve. A gondolataink érzelmeket keltenek bennünk, az érzelmek pedig hormonelválasztással felelnek. Az emésztés fő karmestere a lép, mely a kínai orvoslás szerint sokkal több funkciót lát el. Átalakítja és szétosztja a táplálékból szerzett energiát. Segíti a vér és a chi képződését. Felelős a megfelelő nedvek képzésében (emésztőnedvek, ízületi folyadék, könny stb.). Felelős az érfalak, az izmok és a kötőszövet jó működéséért. Ha azt tudjuk, hogy a kötőszövet szinte mindenhol megtalálható, akkor jobban értékeljük a lép szerepét. Ezek szerint a jó működése szinte minden FÖLD ELEM EL te testrészünkre estr kihat. Mentálisan az emlékezés, a képzele let, a megfogalmazó képesség tartozzik ide. Ha nagyon megterhelnek az éélet gondjai, a képzeletünk sem szárnyalhat, kevésbé tudjuk az életünket n te tervezni, irányítani. Amennyiben jól emlékezünk és a tapasztalataink pasz p ból jól következtetünk, jobban b látjuk látj magunk előtt, hogy mit szeretnénk megvalósítani megva és milyen módon. Ekkor egy szerűen tudunk mindent szavakba önteni és el tudjuk magyarázni, azaz meg tudjuk mindenki által érthető mó-

don fogalmazni, mit is szeretnénk. Ilyenkor izmaink szinte nagyobb erővel veselkednek neki a feladatnak és sokkal nagyobb teljesítő képességgel látjuk el azt. A Föld elem kapuja a száj és az ajkak. Nem véletlen, hogy a szív teljességéből szól a száj. Bölcs mondás, hogy az igaz ember igazat szól. Ebben az esetben nem kell aggódni, mit is mondtunk másoknak. Csak pozitív következményeket arathatunk. Szavaink így olyan édesek lehetnek, mint a méz, keserű, vagy keserédes következmények nélkül, mind mások, mind magunk számára. Milyen termékek kerülhetnek előtérbe? Szerencsére a kiváló minőségű és összetett termékpaletta sokszínűsége itt is érvényes. Előtérbe kerülhetnek a kalciumok, kiemelve közülük a Kalcium töktermés porral változatát. Ezek mellé a cink is nagyon fontos építőkő lehet. Az izmok és a sejtek szempontjáontjáj ból ajánlott az év ezen szakakaszában. A Spirulina is fon-tos sejt szintű táplálék, ami a hiányos táplálkozást kiegészítheti. Sőt fokozza a sejtek anyagcseréjét is. A Veican leginkább a bőséges vitamin és telítetlen zsírsavtartalma miatt sorolható ide, különösen sen ha valaki intenzívebb megterhelésben részesül (pl. áldott állapotban van). A gyomor és a bélrendszer védelmében a Chitosan a legjobb védelem. A teák alkalmazása a bélmozgás és a méregtelenítés szempontjából ajánlott. Az emésztőenzimek segítése a Digest feladata. A harmonizálás miatt az Ican, Cordyceps és a Ganoderma is felsorolható. A készülékek közül leginkább a Chi gép és az Alakformáló masszázsöv kapcsolódik a föld elemhez. Használjuk bátran a termékeinket, mert számos tapasztalat és referencia mutatja, hogy kiváló és piacvezető különlegességeket fogyaszthatunk a TIENS cég jóvoltából! Sebestyén Balázs 7* tanácsadó

9


magazin

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

A HIT, AMI ERŐT AD Nem titkolom, hisz már a többi írásaimból is kitűnik, hogy nagyon tisztelem Li Jinyuan elnök úr alázatát, szerénységét, bátorságát, tisztességét, kitartását. Elérzékenyülten néztem Csík Lászlóné a TIENS magazin júliusi számában megjelent cikkében azt a fényképet, amin a TIENS kijevi konferencián Li Jinyuan elnök úr egy tolókocsiban ülő hölgyet tol be a színpadra, hogy elismerje a TIENSben végzett eredményes munkáját, és átadja az Autódíjat számára. Arra gondoltam, hogy lehet egy ilyen pozícióban lévő emberben ennyi jóság, szerénység, másik ember iránti szeretet és tisztelet? Aki „alázatos lelkű”, másokat olyan fontosnak tart, mint saját magát. Arra, amije van, hálával tekint, mert felismeri mások munkáját, segítségét abban, amit elért az életében. Li elnök úr egyetlen pillanatra sem felejti el azt, hogy a TIENS cég által elért eredmények, sok-sok ember egyéni teljesítményének is köszönhető. Amikor hozzánk szólt a konferenciákon, érezhettük, hogy mindannyian fontosak vagyunk számára, akár frissen belépett tanácsadók vagyunk, akár Oroszlán szinteket értünk el. Tanuljuk meg Li Jinyuan elnök úrtól, hogy a szerénység és a önhittség nem létezhet a szívünkben

célunkat, akkor a hála kezdi átjárni a szívünket, és eközben a szerénység is növekedni fog bennünk. Li Jinyuan elnök úr, a TIENS filozófiájának (egészség és jólét megteremtése az emberek számára, társadalmi jólét stb.) megvalósításaként, óriási figyelmet fordít más emberek szükségleteinek és igényeinek a kielégítésére. A TIENS termékekben összegyűjtött minden jót, és azt nap mint nap átnyújtja számunkra. Mi, a magyarországi TIENS tanácsadók, őszintén nagyon hálásak vagyunk ezért a csodálatos lehetőségért.

www.tiens.hu

a cégben. Bízott magában, hogy nagy dolgokat fog véghezvinni. Eltelt néhány év és Papp Gulnara Magyarország és az Európa régió első Arany Oroszlánja lett bölcs döntésének, kitartásának, és rendíthetetlen hitének köszönhetően. A magam és munkatársaim nevében gratulálunk Gulnaranak!

Életünkben gyakran kell döntést hoznunk. Hiszem, hogy ha a TIENS által felkínált egészség- és anyagi függetlenség útját választjuk, akkor nem fogjuk elvéteni. Papp Gulnara és sok-sok ember jó döntésével a TIENS-t választotta és ezáltal kiszámíthatóvá tette a sorsát, hisz egy biztos alapra építette a jövőjét. Nagy szeretettel és tisztelettel vártuk, és fogadtuk új cégvezetőnket Szobonya Olivér urat, akit most a magazin sorain keresztül is sok szeretettel üdvözlök a TIENS nagy családjában! Szívből kívánjuk, hogy méltó képviselője légy annak a szellemiségnek, amit Li Jinyuan elnök úr ebben a cégben elindított. Nem utolsó sorban szeretnénk gratulálni azoknak a munkatársaimnak, akik kitartó munkájuk eredményeképpen elérték a közelmúltban a 6*-os szintet: Kurtyán Györgyné, Kiss Mária és Orosz Ana Maria. Nagyon büszke vagyok az elért teljesítményükre. Bíró Anna 7* tanácsadó

egy időben. Az egyik jelenléte kioltja a másikat. Bármilyen szinten is vagyunk jelenleg a TIENS-ben, gondoljunk hálás szívvel azokra a munkatársainkra, akiknek az áldozatos munkája hozzásegített az eredmények eléréséhez, a boldoguláshoz. Ha kezdjük felfogni, hogy mások mennyi mindent tettek értünk, mennyit segítettek abban, hogy elérjük

10

Nagy büszkeséggel töltött el látni Papp Gulnara Arany Oroszlán felsőbb vezetőnket, aki Kijevben vette át Yacht-díját Li Junyan Elnök úrtól. Gulnara elért eredményei bizonyítják azt, hogy az ember állhatatossága és kitartása elengedhetetlen ahhoz, hogy kiemelkedő sikereket érjünk el. Gulnara számára a kezdet nem volt könynyű. Nem voltak Magyarországon ismerősei, nem beszélte a magyar nyelvet, kezdetekben a termékellátás is akadozott. Gondoljunk bele, hányszor feladhatta volna, Ő mégis ment előre az úton, mert szívből hitt az álmaiban, rendíthetetlenül bízott a TIENS filozófiájában, a termékekben,

TANÁCSADÓINK TOLLÁBÓL! Kedves Tanácsadó! A TIENS Magazin folyamatosan helyt ad olyan beszámolóknak, amelyek a tanácsadók tevékenységét érintik. Különböző rendezvényekről, bemutatókról, szemináriumokról várunk fényképeket, beszámolókat, valamint motivációs és üzleti témájú írásokat is. Minden kedves írni szándékozó tanácsadónkat kérjük, hogy ezzel kapcsolatban először a struktúravezető Oroszlán szintű tanácsadójával egyezetessen. A tanácsadói cikkek korrektúrázásának, stilizálásának, lerövidítésének, valamint megjelentetésének elbírálási jogát fenntartjuk.

11


magazin

ÚJ MINŐSÜLŐK ÚJ 3* TANÁCSADÓK Abai Sándor (Kozármisleny) Aranyi Károly (Berettyóújfalu) Bachstadter János (Budapest) Balog Istvánné (Bicske) Balogh Mihály Tiborné (Nagyoroszi) Baloghné Zákány Edit (Derecske) Barbócz Éva (Debrecen) Bartucz János (Budapest) Belluska Erzsébet (Budapest) Béres Judit (Sajókaza) Bertók Béláné (Mosonmagyaróvár) Bessenyei-Szabó Éva (Debrecen) Bistran Angela Nicoleta (Budapest) Bobal Béla (Pilisvörösvár) Bocz Krisztián (Pécs-Vasas) Boda Gábor (Vác) Bódi Vilmosné (Szeged) Bodnár Sándorné (Baktalórántháza) Bodorné Nagy Mária (Budapest) Bognárné Kálmán Mária (Érd) Bognárné Kiszli Mária (Paks) Boros Gyevi Lenke (Dombóvár) Cinke Lászlóné (Tiszaújváros) Csere Ágnes (Bicske) Csikós Ildikó (Budapest) Darócziné Kaszás Rita (Debrecen) Dávid Éva (Tököl) Deczki Józsefné (Sáránd) Egriné Márton Mária (Abaújszántó) Erdei Tamás (Debrecen) Erdős Mária (Hajdúszoboszló) Fauszt Jánosné (Budapest) Fodor Judit (Budapest) Frankó István (Izsák) Gaál Zsolt (Budapest) Góczi Norbert (Nyíregyháza) Gozdán Gyöngyi (Nagykanizsa) Gredics Zsófia (Sormás) Hajdu Katalin Judit (Pécs) Hegedűs Gábor (Nyíregyháza) Hendlein Eszter (Szeged) Hopkáné Balogh Mária (Sáránd) Hora Antal (Debrecen) Horváth Attila (Cserszegtomaj) Horváth Gergely (Ceserszegtomaj) Horváth Józsefné (Álmosd) Jelcs Zita Gabriella (Sajóbábony)

V. évfolyam 10. szám | 2011. október

(2011. AUGUSZTUSI ZÁRÁSSAL)

Joó Attila (Nagykanizsa) Joóné Vincze Szilvia (Nagykanizsa) Karcagi Sándor (Somogyszob) Dr. Kelemen Erika (Debrecen) Kertészné Veszelik Ágnes (Göd-Felső) Kolocsánné Kiss Éva (Debrecen) Komjáti Jenő (Siklós) Kovács Éva (Debrecen) Kovács Ildikó (Budapest) Kovács Teréz (Győr) Kovácsné Czingili Ágnes (Abony) Dr. Ködöböcz Csaba Sándor (Nyíregyháza) Krisko Éva (Lenti) Kristó Zoltán László (Sf. Gheorghe) Lipcsey Tibor (Mogyoród) Lisztes Ramóna (Berettyóújfalu) Lőrincz Lászlóné (Lenti) Maczkó Zsolt (Kecskemét) Máthéné Paksi Katalin (Izsák) Mátrai Géza (Makó) Mázló Józsefné Magdi (Álmosd) Mesés Sándor (Pilisvörösvár) Mészáros András (Budapest) Mészáros László (Jászszentlászló) Mészáros Laura (Izsák) Mezősi Anikó (Nyírbátor) Misutka Katalin (Dunaharaszti) Molnár Béláné (Gádoros) Müller Edit (Érd) Nagy Dezsőné (Pécs) Nagy Józsefné (Ebes) Nagy Marianna (Nyíregyháza) Oroszné Ivánka Ágnes (Debrecen) Óvári Albertné (Szeged) Pap Istvánné (Székesfehérvár) Papp Gulnara (Debrecen) Péli Julianna (Budapest) Pethőné Végh Ilona (Budapest) Pimbor Imre Endre (Kiskunmajsa) Piros Józsefné (Hajduszoboszló) Puskás Péter (Satu-Mare) Puskás Emma Margit (Satu-Mare) Rozmann Ferencné (Gyöngyösfalu) Salamon Lászlóné (Nagykanizsa) Sarkadi Mihályné (Debrecen) Sárközi Levente (Debrecen) Simon Emese (Dombóvár) Simon Sándorné (Szeged)

TOP 10 SELLERS

Somogyi Éva (Debrecen) Stift Paul (Kapuvár) Sümegi Zoltánné (Ajka) Sütő Dalma (Budapest) Szabó Józsefné (Zalaegerszeg) Szabó Józsefné (Álmosd) Szekrényesy Béláné (Százhalombatta) Szép-Loboda Éva (Dombóvár) Szijjártó Anikó (Nyíregyháza) Szokoli József (Polgárdi) Szűcs Sándor Attila (Budapest) Takácsné Papp Éva (Dévaványa) Tarjányi Anita (Izsák) Tilibasa Gheorghe (Satu-Mare) Tóth Judit (Kapospula) Tóth Károlyné (Budapest) Tóth László József (Álmosd) Törőné Prekáczka Katalin (Balatonszemes) Tucu Doina-Ileana (Vetis) Vámosi Zsoltné (Satu-Mare) Varga Sándorné (Kaposvár) Várkonyi Krisztián (Miskolc) Vig Katalin Rozália (Nagykanizsa) Vörös Sándor (Budapest) Zimmermann Péterné (Székesfehérvár) Zloczky-Tóth Gábor (Nyíregyháza) Zohori János (Debrecen) ÚJ 4* TANÁCSADÓK Agárdi Alexandra (Budapest) Erdélyi Attila Csaba (Debrecen) Bacsa László Zsolt (Álmosd) Balázs Tibor (Debrecen) Balog Gyula Lajosné (Debrecen) Bendő Ildikó (Jászkisér) Berényiné Szűcs Magdolna (Hosszúpályi) Bodnár Jánosné (Debrecen) Bors Péter (Győr) Bucsics Attila (Győr) Cserpesné Búzás Beáta (Kapuvár) Erdélyi Attila Csaba (Debrecen) Erdélyi Tamás Zsolt (Debrecen) Ferkovics Sándorné (Kistelek) Gál Imre (Álmosd) Gonda Mária (Debrecen) Hegedűs Csaba (Mályi) Heiczinger Ferenc (Győr) Horváth Péter (Debrecen)

Kállay Attila (Vereb) Katona Erzsébet (Püspökladány) Kelemen Lászlóné Erika (Debrecen) Kissné Doszpod Beáta (Attala Kocsis Katalin (Balatonboglár) Kovács Ágota (Budapest) Lang Katalin (Medina) Létay Krisztián (Budapest) Máté Gabriella (Sopron) Mátrai János (Jászszentlászló) Molnár Józsefné (Kajárpéc) Molnár Tiborné (Cserkeszőlő) Molnárné Rorarius Réka (Budapest) Müller János (Pécs) Nagy Józsefné (Álmosd) Nagy Miklósné (Zalaegerszeg) Oláh Csilla (Nyírbátor) Oláh Sándor (Budapest) Patkos Péter (Szentes) Póli Gizella Ihnatyshyn (Sárospatak) Ságiné Nagy Timea Sárközi Irén (Budapest) Széll Magdolna (Szeged) Szemes Gyula (Pécs) Szilák Magdolna (Szentes) Tardi Imre (Újrónafő) Török Tamás (Debrecen) Vargáné Pipicz Andrea (Szeged) Veres Lászlóné (Miskolc) Visnyovszkiné Balla Eszter (Budapest) Zimmerman Andrea (Székesfehérvár) ÚJ 5* TANÁCSADÓK Ácsné Szakács Anna Mária (Budapest) Balázsné Jobbágy Mária (Debrecen) Baloghné Dr. Pölöskei Hedvig (Táp) Fekete Zoltán (Debrecen) Gál Imréné (Álmosd) Hermán Orsolya (Budapest) Izsó Erika (Szögliget) Kincses Andrea Éva (Debrecen) Dr. Kincses Ildikó (Pomáz) Nagy Imréné (Nézsa) Orosz Attiláné (Mosonmagyaróvár) Patkós Józsefné (Szentes) Polonkainé Phersy Krisztina (Budapest) Seszták Ferencné (Dubicsány)

MAGYARORSZÁG – 2011. AUGUSZTUS

Gratulálunk a hónap 10 legjobb értékesítőjének (Top Seller)! Borsos Tamás 5* (Dunakeszi) Dr. Kacsó Kornélia 7* (Debrecen) Nagy Józsefné 4* (Álmosd) Cserpesné Búzás Beáta 4* (Kapuvár) Lakatos Erika 6* (Körösladány)

Gonda Mária 4* (Debrecen) Horváth Péter 4* (Debrecen) Mázló Józsefné 3* (Álmosd) Varga József 7* (Budapest) Horváth Attila 3* (Cserszegtomaj) A fenti elismerés alapját a 2011. augusztusi személyes teljesítmény adja (legalább 915 PV).

12

2011_10  

magazin 2011. OKTÓBER V. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 00% www.tiens.hu cégvezető www.facebook.com/tiens.hungary • Dolgozzon maximális erőbedobással 5 é...