Page 1

FINSE KOTA - SAUNA HUT - ONTSPANNINGS RUIMTE - GESPECIALISEERDE PRODUCTIE

Beleef onze Scandinavische manier van leven

ticra.nl


Klassieke Grillkota WoodArt

GRILLKOTA 7,0 m2 en 9,2 m2 6-hoekig

De klassieke grillkota creĂŤert het hele jaar door meer comfort voor leuke barbecues met familie en vrienden! Het model is geschikt voor 12-15 personen. Het heeft drie te openen ramen die allemaal zijn uitgerust dubbel glas en het dak is bedekt met Finse daksingels die leverbaar zijn in diverse kleuren. De BBQ hut is gemaakt van traag groeiend grenenhout uit Noord-Zweden, waardoor het extra duurzaam is! De wanden zijn voorzien van een dubbele mes en groef. Grillkota 9,2 special

De Grill Kota wordt compleet geleverd Inclusief laplandpakket: 6 Rendierhuiden, rendiergewei, bbq set, houten borden, 6-delig mes en vorkset, bakplaat, onderzetter en handschoen, klok, thermometer, pandrager, servethouder, flesopener, 6 berken mokken, gastenboek, verrekijker en theekan. Grote afbeelding op de volgende pagina: Grillkota in Paris

Grillkota 9,2 m2 met vijf ramen

WoodArt

GRILLSTUGA 9,2 m 6-hoekig

de Is verder identiek aan r of vie grillkota, maar met . en meer vaste grote ram

Grillkota 9,2 m2

2


Grillkota´s voor grotere groepen WoodArt

GRILLKOTA 12,0 m2 en 16,5 m2 8-hoekig

Voor de grote families, met ruimte voor ruim 21 personen. Deze modellen zijn tevens voorzien van een grotere grill

Grillkota 16,5

De Grill Kota 16,5 wordt compleet geleverd inclusief laplandpakket: 8 Rendierhuiden, rendiergewei, bbq set, houten borden, 8-delig mes en vorkset, koekenpan, onderzetter en handschoen, klok, thermometer, pandrager, servethouder, flesopener, 8 berken mokken, gastenboek, verrekijker en theekan.

WoodArt

GRILLKOTA 25,0 m

2

Is erg populair bij campings en andere recreatiebedrijven. Geschikt voor vele doeleinden: Als bar, overnachting hut, gezamenlijk barbecue huis, etc.

Grillkota 25,0

Grillkota 25,0

Grillkota 25,0


WoodArt

Grillkota met sauna uitbouw 9,2 + 4,3 m2 Waarom niet beide combineren? BarbecueÍn en daarna ’s avonds heerlijk uitgebreid in de sauna. De BBQ hut is volledig uitgerust met barbecue incl. accessoire-pakket en rendierhuiden. De sauna is inclusief luxe afgewerkte saunabanken in etage opstelling, uitneembare vlondervloer, saunakachel en diverse accessoires.


Saunakota De Sauna Kota geeft een originele Finse sauna ervaring. Zelfs de kleinere modellen zijn vergeleken met traditionele sauna’s verrassend ruim van binnen. De grote Sauna Kota is zelfs voorzien van een kleedruimte en biedt voldoende ruimte voor een grote hoeveelheid saunabezoekers.

WoodArt

Saunakota 7,0 m

2

6-hoekig

WoodArt

Saunakota 9,2 m

2

6-hoekig

WoodArt

Saunakota 16,5 m

2

8-hoekig

Saunakota 7,0

Saunakota 9,2

Saunakota 16,5

Saunakota 16,5

Sauna 10,0 (model lusthus)

Sauna 10,0 (model lusthus)

Saunakota 9,2


WoodArt

Grillkota met sauna

25,0 m2

8-hoekig

Speciaal ontwerp waar de Grill- en saunaruimte zijn verdeeld door een scheidingswand.


Zweedse Paviljoen voor alle tuinen

De paviljoen past goed in iedere tuin zowel in de stad als op het platteland. Met de vele en grote ramen geeft het een aangename licht inval en een vrij uitzicht op uw omgeving. De ramen zijn van dubbel glas en zijn iets getint.

WoodArt

PAVILJOEN 9,2 m

2

6-hoekig Paviljoen 9,2

WoodArt

PAVILJOEN 10,0 m

2

8-hoekig

WoodArt

PAVILJOEN 14,9 m

2

8-hoekig

Het paviljoen wordt compleet geleverd inclusief luxe grill, kussens, gordijnen en getint glas.

Paviljoen 9,2

Paviljoen 10,0


Paviljoen 9,2

Paviljoen 9,2

Paviljoen 14,9


Speciaal bouw WoodArt

GRILLKOTA 56.0 m

2

Origineel in elementen gebouwde Grillkota die kan worden aangepast aan uw behoeften. Deze kota is speciaal ontworpen voor faciliteiten van hotels , ski-resorts en campings. Deze afgebeelde kota´s zijn ingericht als receptie, conferentieruimte, restaurant en een winkel. De combinaties zijn oneindig en we bouwen de kota met elkaar. De kota is volledig geïsoleerd en het hele jaar door te gebruiken!

Camping Sandsletta, Lofoten, Noorwegen


WoodArt woningen

Camping in Frankrijk


Original Wood Art Quality Wij gebruiken alleen het beste hout in onze productie. Onze producten worden vervaardigd uit langzaam groeiend (Nordic Pine) grenen hout, dit maakt het hout harder en duurzamer. Het hout dat we kopen is FSC-gecertificeerd. FSC is een onafhankelijke internationale organisatie die wereldwijd milieuvriendelijk en verantwoorde bosbouw bevorderd. Onze barbecuefaciliteiten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn zorgvuldig ontwikkeld door jaren lange ervaring. De Grill is gemaakt van stevig plaatmateriaal en om het extra duurzaam te maken voorzien van een poedercoating met hittebestendige verf.

Wij creĂŤren comfort!

Ticra buitenleven www.ticra.nl

WArt Finse Kota  

Beleef bij Ticra.nl onze Scandinavische manier van leven in de Finse Kota's van het exclusieve merk WArt Haparanda Wood Art