__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

N

Tekniske spesifikasjoner Cruiser Comfort | Explorer Comfort

BOBILER 2018


LLT – innovasjon for stabil verdi

GRP-tak

Sidevegg av aluminium

Ekstra hard PU-kjerne

XPS

XPS

Ekstra hard PU-kjerne PVC

GRP-gulv

Skader fra fuktighet som trenger inn og fra hagl er blant de største farene for fritidskjøretøyet ditt. Resultatet er ergerlige reparasjoner og en avbrutt feriefornøyelse. For nettopp lang levetid og fred i sinnet bør være av spesiell verdi når du velger din drømme-bobil. Derfor har vi hos LMC utviklet Long Life-teknologien, som først og fremst gir deg én ting: Et langt bobil-liv og en omfattende beskyttelse som du ikke fi nner maken til hos andre produsenter.

12 års ko ns tr uk sj ra nt i*

Seriemessig totalbeskyttelse Vanlig konstruksjon

LMC-standard Seriemessig for alle campingvogn-serier

Takkonstruksjon av aluminium

Haglbeskyttelse og værbestandighet med GRP-takkledning

Undergulv av behandlet kryssfi nér

Undergulv med robust GRP for de verste betingelsene

Treramme i tak, sider og gulv

Svært stabil PU-avstivning for stabilitet og torsjonsstivhet

Isolasjon av isopor

Fuktighetsresistent og svært effektiv isolasjonskjerne av XPS-skum

* Med Longlife-teknologien, forkortet til LLT, garanterer LMC en tetthetsgaranti på 12 år på alle bobiler (med unntak av Tourer). Dette gjelder likevel maksimalt til en total kjørelengde på 120 000 km. En årlig kostnadsbelagt kontroll hos en LMC-samarbeidspartner er en forutsetning for denne garantien.

on st et th et

sg a-


LLT, hva er det? LMCs Long Life-teknologi regnes som den mest innovative konstruksjonsteknologien i fritidskjøretøysbransjen. Det er et resultat av konsekvent videreutvikling av materialer i kjøretøysskroget og hever dermed standarden når det gjelder lang levetid, sikkerhet og stabil verdi. Det er allerede mange kunder som er fornøyde med de unike fordelene med Long Life-teknologien.

GRP-beskyttelse Været smiler ikke alltid til oss – haglskader er et aktuelt brennpunkt. Med LLT konstruksjonsteknologi kan du likevel ta det med ro på dette punktet. Vår løsning for skader fra værpåvirkninger heter glassfiberforsterket plast, eller GRP. GRP er en ekstremt robust og fleksibel fiberplastkompositt av epoksy og polyamid. Fordelene med materialet er den høye slagfastheten, selv ved kraftige påvirkninger. LLT konstruksjonsteknologi bruker GRP på to steder: På taket beskytter den kjøretøyeteffektivt mot hagl. Takket være undergulvplatene, som også er konstruert av GRP, er heller ikke de verste veiforholdene og steinsprut noe problem for deg.

Konstruksjon og isolasjon I motsetning til konvensjonelle konstruksjoner fra mange andre produsenter, stoler ikke LMC på en ramme av tre og styrofoam i skroget. For isolering av våre campingvogner er det brukt en spesiell isolerende kjerne laget av XPS-skum med navnet JACKODUR®. Materialet, vanligvis brukt til isolasjon av bygninger, gir isolasjonsegenskaper av nyeste tekniske standard og bidrar dermed effektivt til energibesparelser i kjøretøyet. Svært stabile polyuretan-avstivere sørger for stabilitet og torsjonsstivhet i bindingsverkets yttervegger. Akkurat som det isolerende JACKODUR®, er disse PU-listene helt vanntette. Med denne konstruksjonen er det helt utelukket med skader fra fuktighet som trenger inn.

Oversikt over dine fordeler:

Oversikt over dine fordeler:

Fuktighetsresistente materialer forhindrer skader

Energibesparende konstruksjon med optimal isolasjon

Om vinteren holdes varmen i kjøretøyet, om sommeren blir varmen effektivt ledet bort

Miljøvennlig produksjon av anvendte materialer

Omfangsrik beskyttelse mot hagl og steinsprut

Korrosjonsresistens

Mange forsikringer gir rabatt for kjøretøy som har GRP-beskyttelse

UV- og værbestandighet; GRP taper seg verken i form eller farge

Bindingsteknikk Den innvendige veggen, isolasjonssjiktet og det ytre skallet til kjøretøyet forbindes bare hos LMC med en unik bindingsprosess til en stabil enhet. PU-limet spesielt utviklet for LMC har de samme høyverdige egenskapene som bærematerialet, og blir påført under strengt kontrollerte betingelser. Dermed garanterer vi ikke bare høyeste effektkapasitet, men også gjennomgående resistens mot fuktighet i konstruksjonen.

Oversikt over dine fordeler:

Nøyaktig, høyverdig liming

Høy effektkapasitet

Resistent mot fuktighet

12 års konstruksjonstetthetsgaranti* – LMC står for kvalitet og lang levetid på bobil med Long Life-teknologien. Dette løftet gir vi så dere skal ha en god følelse og maksimal sikkerhet med dere på reisen.


eksklusive

Bare hos LMC LMC iBus Connect – Innovasjon gir intelligente løsninger og praktisk håndtering. Styr kjøretøyet komfortabelt med smarttelefonen, og bruk alle innovative funksjoner – alltid og fra alle steder via app. Enten du er i nærområdet via Bluetooth eller på veien via SMS, har du hele tiden alle funksjoner. Få en ny måte å reise på. Bare hos LMC.

Les mer på:


Oversikt over funksjonene

Det aktuelle klimaet i LMC-bobilen kan overvåkes nøyaktig på bildeskjermen til enheten. Styr innetemperaturen etter behov slik at du alltid har det behagelig.

Når du forlater bobilen, skyver du den 12-volts hovedbryteren i appen til venstre, og dermed slår du for eksempel av lyset. Kjøleskapet og varmen står naturligvis på mens du er borte.

Kontroller spenningen på startbatteriet på en enkel måte, og les dessuten av gjeldende strømbalanse og aktuell restkapasitet på salongbatteriet.

Enkel statusforespørsel for nivået i ferskvannstanken og avløpstanken.


CRUISER COMFORT


KOMFORT – MODERNE TOLKNING Interiøret i Cruiser Comfort er designet for komfort og hjemmekoselig eleganse. Førersetet og passasjersetet kan integreres i sittegruppen. Soveområdet bak har plass til enten enkeltsenger eller dobbeltsenger. Overalt i oppholdsrommet er de buede hengeskapene noe man legger merke til. I tillegg er skapene kremfargede og dekorert med håndtak i glinsende krom. Sammen med de kremhvite veggene i oppholdsrommet skaper dette en frisk og varm atmosfære. Den førsteklasses utførelsen av denne halv-integrerte bobilen gjenspeiles i mange detaljer. Et eksempel på dette er stripen av krom på møblene, og som går igjen som et motiv ved bordplaten og i skuffene på kjøkkenet. Det praktiske dobbelgulvet med integrerte oppbevaringsrom gir deg muligheten til en gangsti gjennom rommet og en behagelig takhøyde. Dette er en LMC Cruiser Comfort som lever opp til navnet sitt, komfort for to, tre eller fire. Med de valgfrie senkesengene er alle muligheter tilstede. Alle Bobiler fra LMC er utstyrt med LLT- Longlife-teknologien. Dette betyr en garantitid* på 12 år ved lekkasjer i konstruksjonen på bilen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler *Longlife-teknologi på LMC bobiler: LMC gir en garanti på 12 år på alle bobiler, men det gjelder maksimalt for 120 000 km. En årlig, gebyrbasert service hos en LMC-forhandler er påkrevd.

8


CRUISER COMFORT STANDARDUTSTYR CHASSIS

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE

ABS ASR + ESP Traction+ Airbag fører Armlener for fører- og passasjersete Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk vindusheis i fordører FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Kjørelys halogen Paint cab hvit Sentrallås for fører- og passasjerdør (med fjernkontroll)

12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

KJØKKEN Kjøleskap 142ltr (avhengig av layout) Kjøleskap 145 ltr. (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss, elektrisk tenning, integrert vask Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop

OPPVARMING KAROSSERI / OPPHOLDSROM Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Dobbelseng manuell justerbar Ekstra bagasjerom bak førersete ved dobbeltseng(med belysning) Garasjedør på passasjer side Garderobe istedenfor benk - ikke mulig sammen med senkeseng (avhengig av layout) Gjenomsiktig takluke m / blendings gardin Gulvhyller Hevet gulv Hodestøtter i sittegruppe I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 70 cm (avhengig av planløsning) Inngangstrapp - elektrisk forlengbar Innvendige vegger i dekor AC Lino Kremhvit Klesskap med teleskopisk forlengelse Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Markise lys Medisinsk anbefalte sengebunner Møbeldekor Grano Nyttelast bagasjerom 250 kg Panoramavindu (dobbelseng) Røykvarsler Senkbart gulvbord Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skinner med maljer i bagasjerom (avhengig av layout) Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takluke Mini-Heki for/soverom/sittetgruppe Takluke på toalett Tredje bremselys Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM Avfallstank 90 ltr. Baderom med dusjforheng Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 20/120 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Seperat dusj og toalett (avhengig av planløsning) Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) Indirekte belysning LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) USB-porter (2x inngangsnivå/4x fleksibel) iNet Box

9


CRUISER COMFORT

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

T 612

T 672 G

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6370

6990

Totalbredde

mm

2320

2320

Innvendig bredde

mm

2180

2180

Totalhøyde

mm

2960

2960

Ståhøyde innvendig max.

mm

2050

2050

Akselavstand

mm

3450

4035

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

Dekkdimensjon Taktykkelse (ca.)

mm

34

34

Tykkelse sidevegger

mm

34

34

Gulvtykkelse (ca.)

mm

41

41

4

4/5

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)* Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2554

2820

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

2722

2988

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

778

512

Tilleggslast ved maks. last (ca.)***

kg

1638

1372

mm

605 x 800

855 x 1105

Stor bakdør / -luke passasjerside Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

2 (4)

2 (4)

Sittegruppe i midten

mm

-

110/50 x 210

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

-

200 x 80

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

-

198 x 80

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

-

198/172/200 x 210

Senkeseng

mm

199 x 134

199 x 134

Dobbeltseng bak

mm

195 x 132

-

10 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


T 692

T 712

T 732 G

T 742

På forespørsel

På forespørsel

På forespørsel

På forespørsel

6990

7430

7530

7530

2320

2320

2320

2320

2180

2180

2180

2180

2960

2960

2960

2960

2050

2050

2050

2050

4035

4035

4300

4300

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

34

34

34

34

34

34

34

34

41

41

41

41

4/5

4/5

4/5

4/5

2000

2000

2000

2000

1900

1900

1900

1900

1850

1850

1850

1850

1800

1800

1800

1800

1750

1750

1750

1750

3500

3500

3500

3500

4400

4400

4400

4400

2756

2858

2861

2861

2924

3026

3029

3029

576

474

471

471

1436

1334

1331

1331

855 x 1105

998 x 417

855 x 1105

855 x 1105

2 (4)

2 (4)

2 (4)

2 (4)

110/50 x 210

110/65 x 210

110/50 x 210

110/50 x 210

-

206 x 80

206 x 80

-

-

196 x 80

196 x 80

-

-

-

196/172/206 x 210

-

199 x 134

199 x 134

199 x 134

199 x 134

192 x 140

-

-

195 x 132

11


Bestillings nr. 7660 8226 1414 6338 9233 004

0 0.5 0 0 0 1.5

Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Plissègardiner i førerhus Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Komfortsetetrekk førerhus Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus

011 013 434 7469 4011 7532 1316 1332 1385 1658

17 2.5 5 0 13 2 52 24 0 10

Multifunksjonsratt med styringselement Tåkelys i frontspoiler Reservehjul Reservehjulholder i garasje

1453 7473 6343 6277

0.5 0.5 24 0.5

9768 9753 9752 7474 7479/1

0 0.5 0.5 0.5 1

Cruisekontroll Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør

012 315

1 3

Konstruksjon - Bodel Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør HEKI (midi) Elektrisk senkeseng (delvis integrert) Forberedt for Isofix barnesete Sveiv-/klaffstøtte bak

273 7712 937 938 815 781 6710 9764 9760 390

44 33 7 8 9 2 9 25 3 8.5

Sittegtruppe i midten - mulig å bygge om til seng Skjerm for ryggekamera for halvintegrert Pioneer multimediastasjon Navigasjonstilbehør for multimediastasjon Radio Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB

1944 337/1 9755 9756 9754

8 0.5 5 0 2

985

3

Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Takvindu over førerhus (skyroof) Markise 6200 3,50x3,00 m (montering i tak) Markise 9200 4,50x3,00m (takmontering)

7223

2

6432 931 859/3

8.5 30 50

Strekklaken (dobbelseng) Strekklaken enkeltlaken Lagringssystem i bagasjerom Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo

7049/3 7049/4 6276 936

2 2 2.5 2

Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22") Surring med maljer i bagasjerom Forberedt for TV nr. 2 Ekstra bagasjerom bak på førerside 5.punkts seler på sitteplasser - (kun ved senkeseng)

7708 325/1 6279 6768 331 435/1

6 1.5 2 4 4.5 15

Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40) Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis) Elektrisk justerbare sidespeile

Radio-antenne Setevarmer nearførersete (3) Setevarmer førersete (3) Skid plate gloss svart LED kjørelys

12

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

kg

Pris

T 742

T 732 G

T 712

T 692

SPESIALUTSTYR

T 672 G

T 612

CRUISER COMFORT


Bestillings nr. 344 6617/2 6617/1

kg

Oppvarming Oppvarming med Smartkontroll

761

40

Oppvarming vermluft Varmeveksler varmtvannsbereder

330 565

2 10

Vannforsyning - Baderom Dusjkar med trerist

1657

1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til CPU med omkoblingsanlegg (6) Fjerkontroll for CPU

6266 9661 9757

30 2 1

Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser) Utendørs multistikkontakt Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

878 7077 6350

2 2 4

Kjøkken Avtrekksvifte Kjøleskap 142L kombinert med ovn (gassdrift) (7) Kjøleskap 145L kombinert med ovn (gassdrift) (7)

T 742

T 732 G

T 712

T 692

T 672 G

T 612

SPESIALUTSTYR Pris

2 6 6

Pakker Avantgarde-pakke Myggdør | Komfortsetetrekk førerhus | Sveiv-/klaffstøtte bak | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB | HEKI (midi) | Takvindu over førerhus (skyroof) | Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør | Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

kg

Chassis komfort pakke Drivstofftank 90 l | Elektrisk justerbare sidespeile | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement | Radio-antenne | Cruisekontroll

kg

Design-pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | Ratt og girkule i skinn | Skid plate gloss svart | LED kjørelys Bagasjerompakke Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside SAT-TV-pakke SAT parabolantenne, Flatsat Comfort Smart inkl. 21,5" Led-skjerm med fjernkontroll | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22") Vinterpakke varmevann CPU med omkoblingsanlegg (6) | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte Vinterpakke ventilasjon CPU med omkoblingsanlegg (6) | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMClogo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

44

42.5 kg 1.5 kg 9.5 kg 24 kg 50.5 kg 12.5

13


EXPLORER COMFORT


FULLINTEGRERT OG RIKELIG UTRUSTET Explorer Comfort beviser at fullt integrerte bobiler også kan utformes helt uavhengig, fordi førerhuset er integrert i oppholdsrommet. Den høyre frontruten gir ikke bare god plass, men gir også rikelig lys til sittegruppen. Over der befinner det seg en praktisk senkeseng med lys i taket. Og med 5 ulike planløsninger er det ekstra sovemuligheter bak. Til og med bad og toalett er tilgjengelig bak sengene. Når du går inn i LMC Explorer Comfort, gjør det elektriske trinnet at inngangsdøren blir bredere. Grano-wood optikken dominerer. De buede møbeldørene med kremfarget dekor og håndtak av krom fascinerer. Individualitet muliggjør fem valgbare planløsninger. Det nedfellbare bordet av krom er funksjonelt, elegant og et behagelig syn for øyet. Og kjøkkenet av høy, teknisk kvalitet har lenge vært standard i Explorer Comfort. LMC Explorer Comfort tilbyr en stor serie av modeller og et frodig utvalg av spesialutstyr. I tillegg gir eksisterende USB-porter i området rund døråpningen, praktisk tilgang til mobil eller nettbrett selv om de ligger på lading. LMC Explorer Comfort er fullt integrert for to til 4 personer. Alle Bobiler fra LMC er utstyrt med LLT- Longlife-teknologien. Dette betyr en garantitid* på 12 år ved lekkasjer i konstruksjonen på bilen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler *Longlife-teknologi på LMC bobiler: LMC gir en garanti på 12 år på alle bobiler, men det gjelder maksimalt for 120 000 km. En årlig, gebyrbasert service hos en LMC-forhandler er påkrevd.

16


EXPLORER COMFORT STANDARDUTSTYR CHASSIS

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE

ABS ASR + ESP Traction+ Airbag fører Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk og oppvarmet sidespeil FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Pilotseter System med foldegardin førerhus

12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

KAROSSERI / OPPHOLDSROM Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Dobbelseng manuell justerbar Ekstra bagasjerom bak førersete ved dobbeltseng(med belysning) Garasjedør på passasjer side Garderobe istedenfor benk - ikke mulig sammen med senkeseng (avhengig av layout) Gjenomsiktig takluke m / blendings gardin Gulvhyller Hevet gulv Hodestøtter i sittegruppe I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 70 cm (avhengig av planløsning) Inngangstrapp - elektrisk forlengbar Innvendige vegger i dekor AC Lino Kremhvit Klesskap med teleskopisk forlengelse Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Markise lys Medisinsk anbefalte sengebunner Møbeldekor Grano Nyttelast bagasjerom 250 kg Panoramavindu (dobbelseng) Røykvarsler Senkbart gulvbord Senkeseng manuell Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skinner med maljer i bagasjerom (avhengig av layout) Skumgummimadrass i senkeseng Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takluke Mini-Heki for/soverom/sittetgruppe Takluke på toalett Tredje bremselys Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

KJØKKEN Kjøleskap 142ltr (avhengig av layout) Kjøleskap 145 ltr. (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss, elektrisk tenning, integrert vask Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop

OPPVARMING Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM Avfallstank 90 ltr. Baderom med dusjforheng Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 20/120 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Seperat dusj og toalett (avhengig av planløsning) Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) Indirekte belysning LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) USB-porter (2x inngangsnivå/4x fleksibel) iNet Box

17


EXPLORER COMFORT

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

I 615

I 695

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6360

6990

Totalbredde

mm

2320

2320

Innvendig bredde

mm

2180

2180

Totalhøyde

mm

2960

2960

Ståhøyde innvendig max.

mm

1980

1980

Akselavstand

mm

3450

4035

225 / 75 R 16 C

255 / 75 R 16 C

Dekkdimensjon Taktykkelse (ca.)

mm

34

34

Tykkelse sidevegger

mm

34

34

Gulvtykkelse (ca.)

mm

41

41

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)*

4

4

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2670

2872

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

2838

3040

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

662

460

Tilleggslast ved maks. last (ca.)***

kg

1522

1320

mm

605 x 800

855 x 1105

Stor bakdør / -luke passasjerside Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

2 (4)

2 (4)

Sittegruppe i midten

mm

-

110/50 x 210

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

-

-

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

-

-

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

-

-

Senkeseng

mm

196 x 139

196 x 139

Dobbeltseng bak

mm

195 x 132

192 x 140

18 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


I 715

I 735 G

I 745

På forespørsel

På forespørsel

På forespørsel

7420

7520

7520

2320

2320

2320

2180

2180

2180

2960

2960

2960

1980

1980

1980

4035

4300

4300

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

34

34

34

34

34

34

60

41

41

3 / 4*

3 / 4*

3 / 4*

2000

2000

2000

1900

1900

1900

1850

1850

1850

1800

1800

1800

1750

1750

1750

3500

3500

3500

4400

4400

4400

2968

2861

2861

3136

3145

3145

364

355

355

1224

1215

1215

998 x 417

855 x 1105

855 x 1105

2 (4)

2 (4)

2 (4)

110/65 x 210

110/50 x 210

110/50/210

200 x 80

200 x 80

-

195 x 80

200 x 80

-

-

196/172/206 x 210

-

196 x 139

196 x 139

196 x 139

-

-

195 x 145

19


Bestillings nr. 7479 7660 8226 1414 6338 9233

1 0 0.5 0 0 0

Speil utendørs i bilens farge Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Plissègardiner i førerhus - elektriske Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Comfortdør på førerside med elektrisk vindusheis Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn

1780 011 013 9751 7469 4011 935 1316 1332 1385

0 17 2.5 8 0 13 27 52 24 0

Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus Multifunksjonsratt med styringselement Tåkelys Reservehjul

1658 1453 296 6343

10 0.5 2 24

Reservehjulholder i garasje Radio-antenne Setevarmer nearførersete (3) Setevarmer førersete (3) LED kjørelys

6277 9768 9753 9752 1756

0.5 0 0.5 0.5 1

Cruisekontroll

012

1

Konstruksjon - Bodel Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør HEKI (midi) Elektrisk senkeseng (integrert) Forberedt for Isofix barnesete Sveiv-/klaffstøtte bak Mediakabinett i stedet for sammenleggbar seng

273 7712 937 938 815 781 6710 1683 9760 390 679

44 33 7 8 9 2 9 5 3 8.5 2

Sittegtruppe i midten - mulig å bygge om til seng Skjerm for ryggekamera for integrert Pioneer multimediastasjon Navigasjonstilbehør for multimediastasjon Radio Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB

1944 337/2 9755 9756 9754 985

8 0.5 5 0 2 3

Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Markise 9200 4,50x3,00m (takmontering) Markise 9200 5,00x3,00m (takmontering) Markise 9200 5,50x3,00m (takmontering)

7223

2

859/3 697 494/2

50 55 60

Strekklaken (dobbelseng) Strekklaken enkeltlaken Lagringssystem i bagasjerom Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd

7049/3 7049/4 6276 936 7708

2 2 2.5 2 6

TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22") Surring med maljer i bagasjerom Forberedt for TV nr. 2 Ekstra bagasjerom bak på førerside

325/1 6279 6768 331

1.5 2 4 4.5

Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte LED-nær- og fjernlys Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40) Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis)

20

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

kg

Pris

I 745

I 735 G

I 715

SPESIALUTSTYR

I 695

I 615

EXPLORER COMFORT


Bestillings nr. 344 6617/1

kg

Oppvarming Oppvarming med Smartkontroll Oppvarming vermluft

761 330

40 2

Varmeveksler varmtvannsbereder

565

10

Vannforsyning - Baderom Dusjkar med trerist

1657

1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til CPU med omkoblingsanlegg (6) Fjerkontroll for CPU Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser)

6266 9661 9757 878

30 2 1 2

Utendørs multistikkontakt Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

7077 6350

2 4

Kjøkken Avtrekksvifte Kjøleskap 145L kombinert med ovn (gassdrift) (7)

I 745

I 735 G

I 715

I 695

I 615

SPESIALUTSTYR Pris

2 6

Pakker Avantgarde-pakke kg Myggdør | Comfortdør på førerside med elektrisk vindusheis | Sveiv-/klaffstøtte bak | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne | HEKI (midi) | Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. 57.5 takforsterkning

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Chassis komfort pakke kg Drivstofftank 90 l | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement 44 | Tåkelys | Radio-antenne | LED kjørelys | Cruisekontroll

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Design-pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | LED-nær- og fjernlys | Ratt og girkule i skinn | Speil utendørs i bilens farge

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Bagasjerompakke Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside

kg 1.5 kg 9.5

SAT-TV-pakke SAT parabolantenne, Flatsat Comfort Smart inkl. 21,5" Led-skjerm med fjernkontroll | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22")

kg

Vinterpakke varmevann CPU med omkoblingsanlegg (6) | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg 50.5

Vinterpakke ventilasjon CPU med omkoblingsanlegg (6) | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMClogo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

12.5

24

kg

21


VIKTIG INFORMASJON Alle tilbehørspriser gjelder for montering fra fabrikk. Ved ettermontering må merkostnader påregnes. Enhver endring ved kjøretøyets tilstand i forhold til tilstanden fra fabrikk kan virke inn på kjøre- og trafikksikkerheten. Tilbehør og originale reservedeler som anbefales av oss, er spesielt utviklet for ditt kjøretøy. Tilbehør, påbyggings, ombyggings- eller innbyggingsdeler som ikke er godkjent av LMC kan føre til skader på kjøretøyet og reduksjon av trafikksikkerheten. En uttalelse fra en sakkyndig, en generell driftstillatelse for deler eller en typegodkjennelse er ikke tilstrekkelig til at man kan gå ut fra at produktet har de forskriftsmessige egenskaper. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan stilles til ansvar for skader som er forårsaket av produkter som ikke er godkjent av LMC eller av endringer som ikke er tillatt. Vekten i kjøreklarstand** tilsvarer standardutførelsen uten spesialutstyr Ved montering av spesialutstyr øker vekten til bobilen i kjøreklar stand***, og dermed reduseres tilleggslasten***. Ta hensyn til vekten på spesialutstyret ved tilleggslast***. Med forbehold om endring av priser, tekniske spesifikasjoner, innredning og utstyr samt endring av utformingen. Opplysningene om hva som følger med ved levering, om utseende og tjenester er i henhold til informasjonen som forelå på trykketidspunktet. Ved mål- og vektangivelser (vekt i kjøreklar stand) er avvik på + / - 5 % mulig. Den beregnede tilleggslasten*** som følger av dette, kan variere tilsvarende. Våre vektangivelser er i samsvar med kravene i EU-direktiv 661/2009 og VO (EU) 1230/2012. * Oppgitt antall personer avhenger av vekt og aksellast. Det kan reduseres ved montering av tilbehør og spesialutstyr. Det oppgitte antallet personer er basert på kjøretøyvekten i standardtilstanden. Det angir det maksimalt tillatte antallet personer som kan sitte på en sitteplass under kjøring. Avhengig av modellen er dette eventuelt bare mulig ved at den tillatte totalvekten økes. Den teknisk tillatte totalvekten og aksellasten må ikke overskrides. ** Denne vekten inkluderer vekten på føreren (75 kg) og vekten av kjøretøyet med standard utstyr i henhold til produsentens: væsker som drivstoff (90%), rent vann (50 ltr.), gass (2 x 16 kg aluminiumsflaske), 100 % fylt, samt verktøy, dekkreparasjonssett og kabeltrommel, uten spesialutstyr. Dette tilsvarer en vekt på ca. 191 kg til 236 kg, avhengig av modellen. *** Vekten av antallet passasjerer, personlig utstyr og spesialutstyr får ikke føre til at tilleggslasten overskrides. Fotnoter: 1) Dusjforheng i alkove / Dusj dør i Van. 2) Automatgir. 3) Bare i forbindelse med komfort polstring. 4) Vennligst finn mer informasjon på side 2 og 3. (LLT). 5) Mer inforamtion deg fra plan, tekniske data eller spør jordmor - entreprenører.r. 5.1) Innebygd kjøkken enhet (erstatte de to nederste skuffer stort mot 2 smale skuffer) eller montering på kjøleskapet. 6) Bare mulig i forbindelse med den andre gass-sylinder. Gassflasken forårsaker en tilleggsvekt på 16 kg. Se derfor på beskrivelsene som tilnærmende og ha forståelse for at modellbeskrivelsene og bildene også inneholder spesialutstyr som ikke er del av det seriemessige leveringsomfanget. Alle opplysninger var riktige da dette ble trykket. Vi forbeholder oss retten til tekniske endringer i konstruksjon og utstyr, avvik i fargetoner samt feil, fargeavvik er delvis trykk- eller belysningsteknisk betinget. Avbildede dekorasjoner er ikke del av leveringsomfanget. Bildene inneholder delvis spesialutstyr med tillegg i prisen. Med publiseringen av denne prislisten opphører gyldigheten til alle tidligere publiserte prislister. Gjelder fra 01.08.2017


Notater


Profile for Tibe

Lmc tekniske data comfort  

Lmc tekniske data comfort  

Profile for tibemolde

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded