__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

N

Tekniske spesifikasjoner Breezer A | Breezer V | Cruiser Premium | Explorer Premium

BOBILER 2018


LLT – innovasjon for stabil verdi

GRP-tak

Sidevegg av aluminium

Ekstra hard PU-kjerne

XPS

XPS

Ekstra hard PU-kjerne PVC

GRP-gulv

Skader fra fuktighet som trenger inn og fra hagl er blant de største farene for fritidskjøretøyet ditt. Resultatet er ergerlige reparasjoner og en avbrutt feriefornøyelse. For nettopp lang levetid og fred i sinnet bør være av spesiell verdi når du velger din drømme-bobil. Derfor har vi hos LMC utviklet Long Life-teknologien, som først og fremst gir deg én ting: Et langt bobil-liv og en omfattende beskyttelse som du ikke fi nner maken til hos andre produsenter.

12 års ko ns tr uk sj ra nt i*

Seriemessig totalbeskyttelse Vanlig konstruksjon

LMC-standard Seriemessig for alle campingvogn-serier

Takkonstruksjon av aluminium

Haglbeskyttelse og værbestandighet med GRP-takkledning

Undergulv av behandlet kryssfi nér

Undergulv med robust GRP for de verste betingelsene

Treramme i tak, sider og gulv

Svært stabil PU-avstivning for stabilitet og torsjonsstivhet

Isolasjon av isopor

Fuktighetsresistent og svært effektiv isolasjonskjerne av XPS-skum

* Med Longlife-teknologien, forkortet til LLT, garanterer LMC en tetthetsgaranti på 12 år på alle bobiler (med unntak av Tourer). Dette gjelder likevel maksimalt til en total kjørelengde på 120 000 km. En årlig kostnadsbelagt kontroll hos en LMC-samarbeidspartner er en forutsetning for denne garantien.

on st et th et

sg a-


LLT, hva er det? LMCs Long Life-teknologi regnes som den mest innovative konstruksjonsteknologien i fritidskjøretøysbransjen. Det er et resultat av konsekvent videreutvikling av materialer i kjøretøysskroget og hever dermed standarden når det gjelder lang levetid, sikkerhet og stabil verdi. Det er allerede mange kunder som er fornøyde med de unike fordelene med Long Life-teknologien.

GRP-beskyttelse Været smiler ikke alltid til oss – haglskader er et aktuelt brennpunkt. Med LLT konstruksjonsteknologi kan du likevel ta det med ro på dette punktet. Vår løsning for skader fra værpåvirkninger heter glassfiberforsterket plast, eller GRP. GRP er en ekstremt robust og fleksibel fiberplastkompositt av epoksy og polyamid. Fordelene med materialet er den høye slagfastheten, selv ved kraftige påvirkninger. LLT konstruksjonsteknologi bruker GRP på to steder: På taket beskytter den kjøretøyeteffektivt mot hagl. Takket være undergulvplatene, som også er konstruert av GRP, er heller ikke de verste veiforholdene og steinsprut noe problem for deg.

Konstruksjon og isolasjon I motsetning til konvensjonelle konstruksjoner fra mange andre produsenter, stoler ikke LMC på en ramme av tre og styrofoam i skroget. For isolering av våre campingvogner er det brukt en spesiell isolerende kjerne laget av XPS-skum med navnet JACKODUR®. Materialet, vanligvis brukt til isolasjon av bygninger, gir isolasjonsegenskaper av nyeste tekniske standard og bidrar dermed effektivt til energibesparelser i kjøretøyet. Svært stabile polyuretan-avstivere sørger for stabilitet og torsjonsstivhet i bindingsverkets yttervegger. Akkurat som det isolerende JACKODUR®, er disse PU-listene helt vanntette. Med denne konstruksjonen er det helt utelukket med skader fra fuktighet som trenger inn.

Oversikt over dine fordeler:

Oversikt over dine fordeler:

Fuktighetsresistente materialer forhindrer skader

Energibesparende konstruksjon med optimal isolasjon

Om vinteren holdes varmen i kjøretøyet, om sommeren blir varmen effektivt ledet bort

Miljøvennlig produksjon av anvendte materialer

Omfangsrik beskyttelse mot hagl og steinsprut

Korrosjonsresistens

Mange forsikringer gir rabatt for kjøretøy som har GRP-beskyttelse

UV- og værbestandighet; GRP taper seg verken i form eller farge

Bindingsteknikk Den innvendige veggen, isolasjonssjiktet og det ytre skallet til kjøretøyet forbindes bare hos LMC med en unik bindingsprosess til en stabil enhet. PU-limet spesielt utviklet for LMC har de samme høyverdige egenskapene som bærematerialet, og blir påført under strengt kontrollerte betingelser. Dermed garanterer vi ikke bare høyeste effektkapasitet, men også gjennomgående resistens mot fuktighet i konstruksjonen.

Oversikt over dine fordeler:

Nøyaktig, høyverdig liming

Høy effektkapasitet

Resistent mot fuktighet

12 års konstruksjonstetthetsgaranti* – LMC står for kvalitet og lang levetid på bobil med Long Life-teknologien. Dette løftet gir vi så dere skal ha en god følelse og maksimal sikkerhet med dere på reisen.


eksklusive

Bare hos LMC LMC iBus Connect – Innovasjon gir intelligente løsninger og praktisk håndtering. Styr kjøretøyet komfortabelt med smarttelefonen, og bruk alle innovative funksjoner – alltid og fra alle steder via app. Enten du er i nærområdet via Bluetooth eller på veien via SMS, har du hele tiden alle funksjoner. Få en ny måte å reise på. Bare hos LMC.

Les mer på:


Oversikt over funksjonene

Det aktuelle klimaet i LMC-bobilen kan overvåkes nøyaktig på bildeskjermen til enheten. Styr innetemperaturen etter behov slik at du alltid har det behagelig.

Når du forlater bobilen, skyver du den 12-volts hovedbryteren i appen til venstre, og dermed slår du for eksempel av lyset. Kjøleskapet og varmen står naturligvis på mens du er borte.

Kontroller spenningen på startbatteriet på en enkel måte, og les dessuten av gjeldende strømbalanse og aktuell restkapasitet på salongbatteriet.

Enkel statusforespørsel for nivået i ferskvannstanken og avløpstanken.


BREEZER ALKOVEN


KRAFTIG UTVENDIG, HJEMMEKOSELIG INNVENDIG Det markante utseendet kjenner man allerede fra langt tilbake: under overbygget ved førerhuset finner man en fastspent seng som man til enhver tid kan bruke som sofa uten å måtte bygge/flytte om på noe. Samtidig er oppholdsrommet koselig og praktisk. Den brune tredekoren, ACUTO, blir forsterket med mørke palisanderkanter på overskapskap. Sammen med gulvet som er lagt med skipsplanker og nøttefarge, blir hele rommet varmt og hjemmekoselig. De tre tydelig strukturerte plantegningene viser seg: Førerhuset med seng i alkove fremme, oppholdsrom med sittegruppe i midten, og kjøkken, bad og soverom bak. Høyden i bobilen innvendig gjør at inventaret virker stort og luftig. Samtidig gjør den kompakte designen at alle fasiliteter er innenfor rekkevidde. Denne praktiske bobilen tilbyr god plass til en familie med 6 personer. Merk: Alle bobiler fra LMC er utstyrt med LLT Long Life Teknologi. Det betyr at man har 12 års garanti vedr. lekkasjer i konstruksjonen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler.

8


BREEZER ALKOVEN STANDARDUTSTYR CHASSIS

KJØKKEN

ABS ASR + ESP Traction+ Airbag fører Armlener for fører- og passasjersete Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk vindusheis i fordører FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Kjørelys halogen Paint cab hvit Sentrallås for fører- og passasjerdør (med fjernkontroll)

Høy kvalitet, støpejern komfyr rist Kjøleskap 141 ltr. (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss med elektrisk tenning Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop Stort kjøkken med stor kapasitet skuffer inkl. Soft close (avhengig av layout)

OPPVARMING Varme til Alkove seng Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM KAROSSERI / OPPHOLDSROM Alkoveseng foldbar Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Garasjedør på passasjer side Gjenomsiktig takluke m / blendings gardin Hekkvegg i GFK I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Indre foring av garasjen bak Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 58 cm (avhengig av planløsning) Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Markise lys over hyttedøra Multi-funksjons rullegardiner for beskyttelse mot insekter, lys og innsyn Nyttelast bagasjerom 250 kg Røykvarsler Sentrallås for hyttedøra Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skumgummimadrass i alkover Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takbelysning (som kan dimmes) Tredje bremselys Trefarge bil med sidedekor rosentre optikk Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

Avløpstank 95 ltr. Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 50 / 102 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning (1) Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) iNet Box

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE 12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

9


BREEZER ALKOVEN

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

664 G

694 G

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Farge førerhus sølv metallic / tilpasset lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6461

6960

Totalbredde

mm

2320

2320

Innvendig bredde

mm

2180

2180

Totalhøyde

mm

3120

3120

Ståhøyde innvendig max.

mm

1980

1980

Akselavstand

mm

Dekkdimensjon

4035

4035

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

Taktykkelse (ca.)

mm

30

30

Tykkelse sidevegger

mm

30

30

Gulvtykkelse (ca.)

mm

40

40

4/6

4/6

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2686

2730

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

2907

2951

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

593

549

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)*

Tilleggslast ved maks. last (ca.)*** Stor bakdør / -luke passasjerside

kg

1493

1449

mm

705 x 1100

805 x 1100

Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

4/6

4/6

Sengemål Alkover

mm

200 x 142

200 x 142

Sittegruppe i midten

mm

184 x 105

184 x 105

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

-

-

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

-

-

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

-

-

Dobbeltseng bak

mm

-

208 x 134

-

213 x 85 / 84

-

Køyeseng bak 10 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


714 G Pü forespørsel

7360 2320 2180 3120 1980 4035 225 / 75 R 16 C 30 30 40 4/5 2000 1900 1850 1800 1750 3500 4400 2837 3058 442 1342 805 x 1100

4/5 200 x 142 197 x 57 201 x 80 201 x 80 201 / 179 / 201 x 208 11


Bestillingsnr . 7660 8226 1414 6338 9233 004

0 0.5 0 0 0 1.5

Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Plissègardiner i førerhus Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Komfortsetetrekk førerhus Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus

011 013 434 7469 4011 7532 1316 1332 1385 1658

17 2.5 5 0 13 2 52 24 0 10

Multifunksjonsratt med styringselement Tåkelys i frontspoiler Reservehjul Reservehjulholder i garasje

1453 7473 6343 6277

0.5 0.5 24 0.5

6461 7474 7471 7479/1 012

2 0.5 0.5 1 1

622 273

3 44

Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40) Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis) Elektrisk justerbare sidespeile

Oppvarmede seter (3) Skid plate gloss svart Reflektorantenne egnet til DAB LED kjørelys Cruisekontroll

kg

Konstruksjon - Bodel Alkovevindu mulig på passasjerside Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett Setebelter i tillegg mulig i midtre setegruppe / mot kjøreretning (avhengig av planløsning) Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 2 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør HEKI (midi) Sveiv-/klaffstøtte bak Skjerm for ryggekamera for halvintegrert Navigasjon/DVD inkludert DAB+ Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Forlengelse av sittegruppe inkl. bordforlengelse Markise 5003 4,00x2,50m (veggmontering)

919

4

7712 937 1930 938 6337 815 781 6710 390 337/1 6355 985 7223 363 859/5

33 7 6 8 7 9 2 9 8.5 0.5 2.5 3 2 2 45

Markise 5003 4,50x2,50m (veggmontering) Markise 8000 5,00x2,50m (veggmontering) Lagringssystem i bagasjerom Hengende garderobe i stoff i tillegg til kroker i overgang alkove

930 494/1 6276 1572

50 60 2.5 2

Sengeteppe dobbeltseng Sengeteppe enkeltseng Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22")

7049/1 7049/2 936 7708 325/1

1 1 2 6 1.5

Surring med maljer i bagasjerom Ekstra bagasjerom bak på førerside

6279 331

2 4.5

Kjøkken Stekeovn (for gassdrift) (5) Avtrekksvifte

572 344

8 2

12

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

Pris

714 G

SPESIALUTSTYR

694 G

664 G

BREEZER ALKOVEN


Bestillingsnr . 1603 6268 761 330 565

kg

Vannforsyning - Baderom Hengslet vindu på vaskerom Dusjdør i stedet for dusjforheng Dusjkar med trerist

1868 1849 1657

3 4 1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til Duokontroll med Crash sensor (6) Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser)

1884 1577 6374 878

30 2 0.5 2

Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

6350

4

Oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Oppvarming med Smartkontroll Oppvarming vermluft Varmeveksler varmtvannsbereder

714 G

694 G

664 G

SPESIALUTSTYR Pris

8 8 40 2 10

Pakker Avantgarde pakke Myggdør | Komfortsetetrekk førerhus | Sveiv-/klaffstøtte bak | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne | Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning Chassis komfort pakke Drivstofftank 90 l | Elektrisk justerbare sidespeile | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement | Reflektorantenne egnet til DAB | Cruisekontroll Design pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | Ratt og girkule i skinn | Skid plate gloss svart | LED kjørelys

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

16.5 kg 42.5 kg 1.5

Garasjepakke (unntatt Breezer A 664 G og Explorer I 650 G) Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside

kg 9.5

SAT-TV pakke 20" LED-skjerm med trippel tuner og DVD | SAT-anlegg | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 20")

kg 19.5

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

22

60

13


BREEZER VAN


15 KVADRATMETER MED PRAKTISK HYGGE Vår LMC Breezer Van viser seg som en kompakt og strømlinjeformet bobil. Integrert i utformingen er aerodynamikk , karakterisert drivstoff-effektivitet og fordelaktig i anskaffelse som en alkovebil. Som plassbesparelse kan førersete dreies bakover, slik at det kan bruks både til kjøring og i oppholdsrommet. Som van er LMc Breezer ekstremt kompakt, lett å manøvrere og lett å kjøre også i store byer. Med to enkeltsenger eller en dobbeltseng er dette den rette bobilen for et par eller to gode venner. Til tross for sin tettvokste form lover bobilen, takket være de varme tresortene og praktiske putematerialene, behagelig opphold på liten plass. For to personer som vil ha friheten og muligheten til kun å reise og oppleve. Merk: Alle bobiler fra LMC er utstyrt med LLT Long Life Teknologi. Det betyr at man har 12 års garanti vedr. lekkasjer i konstruksjonen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler.

16


BREEZER VAN STANDARDUTSTYR CHASSIS

KJØKKEN

ABS ASR + ESP Traction+ Airbag fører Armlener for fører- og passasjersete Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk vindusheis i fordører FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Kjørelys halogen Paint cab hvit Sentrallås for fører- og passasjerdør (med fjernkontroll)

110 ltr. Kjøleskap integrert i kjøkkenskap (avhengig av layout) Høy kvalitet, støpejern komfyr rist Kjøleskap 141 ltr. (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss med elektrisk tenning Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop Stort kjøkken med stor kapasitet skuffer inkl. Soft close (avhengig av layout)

OPPVARMING Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM KAROSSERI / OPPHOLDSROM Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Garasjedør på passasjer side Gjenomsiktig takluke Hekkvegg i GFK I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Indre foring av garasjen bak Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Markise lys over hyttedøra Multi-funksjons rullegardiner for beskyttelse mot insekter, lys og innsyn Nyttelast bagasjerom 250 kg Røykvarsler Sentrallås for hyttedøra Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takbelysning (som kan dimmes) Tredje bremselys Trefarge bil med sidedekor rosentre optikk Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

Avløpstank 95 ltr. Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 50 / 102 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning (1) Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) iNet Box

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE 12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

17


BREEZER VAN

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

636 G

646 G

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Farge førerhus sølv metallic / tilpasset lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6860

6760

Totalbredde

mm

2220

2220

Innvendig bredde

mm

2080

2080

Totalhøyde

mm

2690

2690

Ståhøyde innvendig max.

mm

1980

1980

Akselavstand

mm

Dekkdimensjon

3800

3800

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

Taktykkelse (ca.)

mm

30

30

Tykkelse sidevegger

mm

30

30

Gulvtykkelse (ca.)

mm

40

40

4

4

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2618

2593

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

2839

2814

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

661

686

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)*

Tilleggslast ved maks. last (ca.)*** Stor bakdør / -luke passasjerside

kg

1561

1586

mm

905 x 1100

805 x 1100

Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

2

2

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

-

193 x 80

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

-

193 x 80

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

-

193 / 144 / 193 x 198

Dobbeltseng bak

mm

192x148

-

18 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


Notater


SPESIALUTSTYR Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40)

Bestillingsnr. 7660 8226

kg 0 0.5

Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis) Elektrisk justerbare sidespeile Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Plissègardiner i førerhus Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Komfortsetetrekk førerhus Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus Multifunksjonsratt med styringselement

1414 6338 9233 004 011 013 434 7469 4011 7532 1316 1332 1385 1658 1453

0 0 0 1.5 17 2.5 5 0 13 2 52 24 0 10 0.5

Tåkelys i frontspoiler Reservehjul Reservehjulholder i garasje

7473 6343 6277

0.5 24 0.5

6461 7474 7479/1

2 0.5 1

012 315

1 3

Konstruksjon - Bodel Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett

273

44

Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 2 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør HEKI (midi) Sveiv-/klaffstøtte bak

7712 937 1930 938 6337 815 781 6710 390

33 7 6 8 7 9 2 9 8.5

Skjerm for ryggekamera for halvintegrert Navigasjon/DVD inkludert DAB+ Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Takvindu over førerhus (skyroof) Markise 6200 4,00x2,50 m (montering i tak) Lagringssystem i bagasjerom Sengeteppe dobbeltseng

337/1 6355 985 7223 6432 435 6276 7049/1

0.5 2.5 3 2 8.5 42 2.5 1

Sengeteppe enkeltseng Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22") Surring med maljer i bagasjerom Ekstra bagasjerom bak på førerside

7049/2 936 7708 325/1 6279 331

1 2 6 1.5 2 4.5

572 344

8 2

Oppvarmede seter (3) Skid plate gloss svart LED kjørelys Cruisekontroll Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør

Kjøkken Stekeovn (for gassdrift) (5) Avtrekksvifte

20

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

Pris

646 G

636 G

BREEZER VAN


Oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming

Bestillingsnr. 1603 6268

kg 8 8

761 330 565

40 2 10

Hengslet vindu på vaskerom Dusjkar med trerist

1868 1657

3 1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til Duokontroll med Crash sensor (6) Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser) Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

1884 1577 6374 878 6350

30 2 0.5 2 4

Oppvarming med Smartkontroll Oppvarming vermluft Varmeveksler varmtvannsbereder

646 G

636 G

SPESIALUTSTYR Pris

Vannforsyning - Baderom

Pakker Chassis komfort pakke Drivstofftank 90 l | Elektrisk justerbare sidespeile | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement | Reflektorantenne egnet til DAB | Cruisekontroll

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Avantgarde pakke kg Myggdør | Komfortsetetrekk førerhus | Sveiv-/klaffstøtte bak | HEKI (midi) | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne | Takvindu over førerhus (skyroof) | Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør | 37 Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Garasjepakke (unntatt Breezer A 664 G og Explorer I 650 G) Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside

relatert til

Pakkepris

Besparelse

9.5

SAT-TV pakke 20" LED-skjerm med trippel tuner og DVD | SAT-anlegg | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 20")

relatert til

Pakkepris

Besparelse

19.5 relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Design pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | Ratt og girkule i skinn | Skid plate gloss svart | LED kjørelys

kg 42.5 kg 1.5

kg

kg

Vinterpakke Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

Vinterpakke hot water Oppvarming Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

22

60

21


CRUISER PREMIUM


FERIERE MOBILT - OG FREMFOR ALT LITT MER På den ene siden er LMC Cruiser Premium en typisk halv-integrert bobil for to personer. På den andre siden viser den sin klasse gjennom vel gjennomtenkte detaljer. Det begynner med det sølvlakkerte førerhuset og strekker seg til sideveggene på bobilen. Det nye tidløse designet bak passer perfekt til dette. Også innvendig ser man at dette er bobil med Premium-klasse. Midtpunktet i oppholdsrommet er bordet ved sittegruppen. Her er palisanderplaten innrammet med kremfargede hjørner. Dette passer perfekt til de hvite foldeskapene som er formet i hvit høyglansplast, og som danner en slående kontrast til den mørke møbelinnredningen. De fem ulike stilarten og de elegant buede håndtakene i Chrome, gir dette interiøret den siste finish, og gir det også en stilig lounge. LMC Cruiser Premium tilbyr en bobil med komfort til par, men også mye, mye mer. Merk: Alle bobiler fra LMC er utstyrt med LLT Long Life Teknologi. Det betyr at man har 12 års garanti vedr. lekkasjer i konstruksjonen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler.

24


CRUISER PREMIUM STANDARDUTSTYR CHASSIS

KJØKKEN

ABS ASR + ESP Traction+ Airbag fører Armlener for fører- og passasjersete Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk vindusheis i fordører FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Kjørelys halogen Paint cab hvit Sentrallås for fører- og passasjerdør (med fjernkontroll)

Kjøleskap 140 ltr. Smarttower med flasker skuff (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss, elektrisk tenning, integrert vask Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop Stort kjøkken med stor kapasitet skuffer inkl. Soft close (avhengig av layout)

KAROSSERI / OPPHOLDSROM Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Garage foring med teppe (avhengig av layout) Garasjedør på passasjer side Gjenomsiktig takluke m / blendings gardin Hekkvegg i GFK Hodestøtter i sittegruppe I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 58 cm (avhengig av planløsning) Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 70 cm (avhengig av planløsning) Innvendige vegger i dekor AC Lino Kremhvit Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Markise lys Medisinsk anbefalte sengebunner med justerbar hodedel Møbeldekor Grano Nyttelast bagasjerom 250 kg Røykvarsler Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takbelysning (som kan dimmes) Tredje bremselys Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

OPPVARMING Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM Avløpstank 95 ltr. Baderom med dusjforheng Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 50 / 102 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Seperat dusj og toalett (avhengig av planløsning) Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) Indirekte belysning LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) iNet Box

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE 12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

25


CRUISER PREMIUM

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

T 661 G

T 681

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Farge førerhus sølv metallic / tilpasset lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6990

7260

Totalbredde

mm

2320

2320

Innvendig bredde

mm

2180

2180

Totalhøyde

mm

2690

2690

Ståhøyde innvendig max.

mm

1980

1980

Akselavstand

mm

Dekkdimensjon

4035

4035

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

Taktykkelse (ca.)

mm

30

30

Tykkelse sidevegger

mm

30

30

Gulvtykkelse (ca.)

mm

40

40

4

4

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2734

2768

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

2955

2989

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

545

511

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)*

Tilleggslast ved maks. last (ca.)*** Stor bakdør / -luke passasjerside

kg

1405

1411

mm

805 x 1100

905 x 800

Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

2

2

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

196 x 80

191 x 80

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

196 x 80

201 x 80

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

196 / 182 / 196 x 208

191 / 182 / 201 x 208

Dobbeltseng bak

mm

-

-

26 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


T 711

T 731 G

T 741

På forespørsel

På forespørsel

På forespørsel

7360

7550

7550

2320

2320

2320

2180

2180

2180

2690

2690

2690

1980

1980

1980

4035

4300

4300

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

30

30

30

30

30

30

40

40

40

4

4

4

2000

2000

2000

1900

1900

1900

1850

1850

1850

1800

1800

1800

1750

1750

1750

3500

3500

3500

4400

4400

4400

2817

2851

2841

3038

3072

3062

462

428

438

1362

1328

1338

905 x 720

905 x 1100

905 x 720

2

2

2

196 x 78

191 x 78

-

191 x 78

206 x 80

-

-

191 / 179 / 206 x 208

-

-

-

186 x 140

27


Bestillings nr. 7660 8226 1414 6338 9233 004

0 0.5 0 0 0 1.5

Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Plissègardiner i førerhus Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Komfortsetetrekk førerhus Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus

011 013 434 7469 4011 7532 1316 1332 1385 1658

17 2.5 5 0 13 2 52 24 0 10

Multifunksjonsratt med styringselement Tåkelys i frontspoiler Reservehjul Reservehjulholder i garasje

1453 7473 6343 6277

0.5 0.5 24 0.5

6461 7474 7479/1 012 315

2 0.5 1 1 3

Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør HEKI (midi) Sveiv-/klaffstøtte bak Skjerm for ryggekamera for halvintegrert Navigasjon/DVD inkludert DAB+ Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB

273 7712 937 938 6337 815 781 6710 390 337/1 6355 985

44 33 7 8 7 9 2 9 8.5 0.5 2.5 3

Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Takvindu over førerhus (skyroof) Markise 9200 4,00x3,00m (takmontering) Markise 9200 4,50x3,00m (takmontering) Lagringssystem i bagasjerom Sengeteppe dobbeltseng

7223

2

6432 859/2 859/3 6276 7049/1

8.5 50 50 2.5 1

Sengeteppe enkeltseng Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd TV-oppheng for flatskjerm (opptil 20")

7049/2 936 7708 325/2

1 2 6 1.5

TV-oppheng for flatskjerm ved vegg mot bad Surring med maljer i bagasjerom Ekstra bagasjerom bak på førerside

325/3 6279 331

1.5 2 4.5

572 344

8 2

Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40) Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis) Elektrisk justerbare sidespeile

Oppvarmede seter (3) Skid plate gloss svart LED kjørelys Cruisekontroll Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør

kg

Konstruksjon - Bodel

Kjøkken Stekeovn (for gassdrift) (5) Avtrekksvifte

28

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

Pris

T 741

T 731 G

T 711

SPESIALUTSTYR

T 681

T 661 G

CRUISER PREMIUM


Bestillings nr. 1603 6268 761 330 565

kg

Vannforsyning - Baderom Hengslet vindu på vaskerom Dusjkar med trerist

1868 1657

3 1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til Duokontroll med Crash sensor (6) Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser) Monokontroll med Crash sensor

6266 1577 6374 878 1902

30 2 0.5 2 1

Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

6350

4

Oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Oppvarming med Smartkontroll Oppvarming vermluft Varmeveksler varmtvannsbereder

T 741

T 731 G

T 711

T 681

T 661 G

SPESIALUTSTYR Pris

8 8 40 2 10

Pakker Chassis komfort pakke Drivstofftank 90 l | Elektrisk justerbare sidespeile | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement | Reflektorantenne egnet til DAB | Cruisekontroll

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Avantgarde pakke kg Myggdør | Komfortsetetrekk førerhus | Sveiv-/klaffstøtte bak | HEKI (midi) | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne | Takvindu over førerhus (skyroof) | Stigtrinn for sjåførdør/passasjerdør | 37 Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Garasjepakke (unntatt Breezer A 664 G og Explorer I 650 G) Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside

relatert til

Pakkepris

Besparelse

9.5

SAT-TV pakke 20" LED-skjerm med trippel tuner og DVD | SAT-anlegg | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 20")

kg 19.5

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke hot water Oppvarming Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Design pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | Ratt og girkule i skinn | Skid plate gloss svart | LED kjørelys

kg 42.5 kg 1.5

kg

22

60

29


EXPLORER PREMIUM


HER BLÅSER DET ET SNEV AV LUKSUS LMC Explorer Premium kommer som en flottere og friskere bobil – som en ekte luksusbobil. Den mørke og luksuriøse møbelinnredningen blir perfekt innrammet av de runde og kremhvite overskapene. Det er ikke bare bordplaten i rosentre med kremfarget ramme, og de friske stoff-fargene som viser at man er inne i en luksusutgave av en bobil. I samspill medtakluken i klarglass i taket, oversvømmes bobilen innvendig med lys og fremstår som luftig. I LMC Premium-klassen for fullintegrerte bobiler sitter du nesten som i en vinterhage. Inkludert i utstyrsvarianten Premium er spesiell utvendig design med sølvgrått førerhus og ny utforming av bakdel. Fem planløsninger gjør at man i fremtiden blir bortskjemt i valg innen luksusbobiler. I hvilken Explorer Premium blir dine drømmer oppfylt? Merk: Alle bobiler fra LMC er utstyrt med LLT Long Life Teknologi. Det betyr at man har 12 års garanti vedr. lekkasjer i konstruksjonen. LLT anses som den mest innovative konstruksjonsteknologien når det gjelder bobiler og campingvogner, og setter standarden for levetid, sikkerhet og motstandsdyktighet på bobiler.

32


EXPLORER PREMIUM STANDARDUTSTYR CHASSIS

KJØKKEN

ABS ASR + ESP Traction+ Dekk 16“ Dekkreparasjonssett Dreibare forstoler (avhengig av planløsning) Drivstofftank 60 ltr. EURO 6 avgiftklasse Elektrisk og oppvarmet sidespeil FIAT Ducato 35 med lav ramme Fører- / passasjersete kan stilles i høyden Halogenlys Hjulkapsler Høydejusterbart ratt Pilotseter Sentrallås for førerdør (med fjernkontroll) System med foldegardin førerhus

Kjøleskap 140 ltr. Smarttower med flasker skuff (avhengig av layout) Kokeapparat m / 3 bluss, elektrisk tenning, vask og to delt glassdeksel Oppvaskkum med glassdeksel Skuffer med selvinntrekk og Soft-Stop Stort kjøkken med stor kapasitet skuffer inkl. Soft close (avhengig av layout)

KAROSSERI / OPPHOLDSROM Bagasjeluke passasjerside Belegg av hardgummi i hekkgarasje (avhengig av planløsning) Garage foring med teppe (avhengig av layout) Garasjedør på passasjer side Gjenomsiktig takluke m / blendings gardin Hekkvegg i GFK Hodestøtter i midtre sittegruppe (høydejusterbare) I integrert takspoiler Ryggekamera uten monitor Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 58 cm (avhengig av planløsning) Inngangsdør med vindu og sikkerhetslås 70 cm (avhengig av planløsning) Lys i garderobeskap (avhengig av planløsning) Medisinsk anbefalte sengebunner Møbeldekor Grano Nyttelast bagasjerom 250 kg Røykvarsler Senkeseng inkl. takluke Sette opp vinduet med multi-funksjon rullegardiner Skumgummimadrass i senkeseng Skumgummimadrasser i faste senger Tak som man kan gå på Takbelysning (som kan dimmes) Tredje bremselys Trepunktsbelte i salong Vinter ryggene

OPPVARMING Varmeanlegg varmluft Combi 6 med CP plus Ventilasjonsanlegg 12 V

VANNFORSYNING / BADEROM Avløpstank 95 ltr. Baderom med dusjforheng Elektrisk spyling på toalett Ferskvannstank med påfyllingsstuss 50 / 102 ltr. Oppvarmede og isolerte friske og avløpstanker Sentral forsyning og serviceenhet Seperat dusj og toalett (avhengig av planløsning) Toalettrom med separat dusjkabinett og dusjinnredning Trykk pumpe for ferskvann Varmtvannsbereder 10 ltr. integrert i oppvarmingssystemet Varmtvannsblandebatteri

GASS/ELEKTRISK E-tilkobling 230 V med FI-bryter og ladeapparat Gassflaskekasse (for 2 x 11 kg) Indirekte belysning LED innvendig belysning Multifunksjonsbetjeningspanel Separat bodelsbatteri 95 Ah Strømforsyning 12 V Strømkontakt i sidevegg TV-plass-opplegg (2 x 12 V stikkontakt, 1 x cinch-AV) iNet Box

LLT - LONG LIFE TECHNOLOGIE 12-års tetthetsgaranti (påbygg) (4) Høykvalitets isoleringskjerne Tak underrede och bakvägg i GFK (Glasfiber) Understell i GFK (Glasfiber) XPS skum og PU lister

33


EXPLORER PREMIUM

TEKNISKE SPESIFIKASJONER Grunnpris fra fabrikk inkl MVA i euro

I 650 G

I 680

På forespørsel

På forespørsel

Chassis variant Farge førerhus hvit / standard lime Motorvarianter / shassiser

Bestillingsnr.

kW / HK

kg

Ducato 35 2,3 ltr. MJT- zGG 3.500 kg

7281

96 / 130

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7282

109 / 150

0

Ducato 35 2,3 ltr. MJT, zGG 3.500 kg

7283

130 / 180

0

Ducato 40 2-3 ltr. MJT- zGG 4.000 kg

7284

96 / 130

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7285

109 / 150

20

Ducato 40 2,3 ltr. MJT, zGG 4.000 kg

7286

130 / 180

40

FIAT lav ramme Tekniske data kjøretøy

Mål

Totallengde

mm

6860

7250

Totalbredde

mm

2320

2320

Innvendig bredde

mm

2180

2180

Totalhøyde

mm

2700

2700

Ståhøyde innvendig max.

mm

1980

1980

Akselavstand

mm

3800

4035

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

Dekkdimensjon Taktykkelse (ca.)

mm

30

30

Tykkelse sidevegger

mm

30

30

Gulvtykkelse (ca.)

mm

40

40

Tillatt antall sitteplasser (kjøring)*

2 (4)

4

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.500 kg

kg

2000

2000

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 3.850 kg

kg

1900

1900

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.000 kg

kg

1850

1850

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.250 kg

kg

1800

1800

Tilhengerlast ved tekn. till. totalvekt 4.400 kg

kg

1750

1750

Teknisk tillatt totalvekt (standard)

kg

3500

3500

Maks. Last

kg

4400

4400

Egenvekt (ca.)

kg

2804

2841

Vekt i kjøreklar stand (standard) (ca.)**

kg

3025

3062

Tilleggslast ved standardutstyr

kg

475

438

Tilleggslast ved maks. last (ca.)***

kg

1325

1338

mm

750 x 1100

905 x 800

Stor bakdør / -luke passasjerside Sengemål/soveplasser Soveplasser

Antall

2/4

4

Enkeltsenger bak

mm

202 x 79

-

Enkeltsenger bak, førersiden

mm

-

191 x 80

Enkeltsenger bak, passasjersiden

mm

-

201 x 80

Enkeltsenger bak etter omgjøring til dobbeltseng

mm

202 x 189

191 / 179 / 201 x 201

Senkeseng

mm

195 x 143

195 x 143

Dobbeltseng bak

mm

-

-

34 Forklaring:

= Standardutstyr

= Spesialutstyr

= ikke mulig


I 710

I 730 G

I 740

På forespørsel

På forespørsel

På forespørsel

7350

7540

7540

2320

2320

2320

2180

2180

2180

2700

2700

2700

1980

1980

1980

4035

4300

4300

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

225 / 75 R 16 C

30

30

30

30

30

30

40

40

40

4

4

4

2000

2000

2000

1900

1900

1900

1850

1850

1850

1800

1800

1800

1750

1750

1750

3500

3500

3500

4400

4400

4400

2877

2903

2887

3098

3124

3108

402

376

392

1302

1276

1292

905 x 720

905 x 1100

905 x 720

4

4

4

-

-

-

196 x 78

191 x 80

-

191 x 78

206 x 80

-

-

191 / 179 / 206 x 201

-

195 x 143

195 x 143

195 x 143

-

-

186 x 140

35


Bestillings nr. 7479 7660 8226 1414 6338 9233

1 0 0.5 0 0 0

Speil utendørs i bilens farge Automatisk girkasse (2) Airbag passasjer Instrumentpanel i krom Automatisk klimaanlegg Comfortdør på førerside med elektrisk vindusheis Drivstofftank 120 l Drivstofftank 90 l Ratt og girkule i skinn Luftfjæring Manuell uten kompressor og betjening i førerhus

1780 011 013 7469 4011 935 1316 1332 1385 1658

0 17 2.5 0 13 27 52 24 0 10

Multifunksjonsratt med styringselement Tåkelys Reservehjul Reservehjulholder i garasje

1453 296 6343 6277

0.5 2 24 0.5

LED kjørelys Cruisekontroll

1756 012

1 1

Tilhengerfeste for nedsenking bak inkl. elektronisk sett Klimaanlegg i tak (varme og kulde) Stativ for 2 sykler, kan ikke kombineres med bakrute

273 7712 937

44 33 7

Stativ for 3 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Stativ for 3 sykler i garasje (ikke mulig sammen med reservehjul) Stativ for 4 sykler, kan ikke kombineres med bakrute Myggdør Beltesystem for sittegruppe til venstre bak Beltesystem for sittegruppe til høyre bak HEKI (midi) Sveiv-/klaffstøtte bak Mediakabinett i stedet for sammenleggbar seng Skjerm for ryggekamera for integrert Navigasjon/DVD inkludert DAB+ Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB

938 6337 815 781 6594 6593 6710 390 679 337/2 6355 985

8 7 9 2 9 9 9 8.5 2 0.5 2.5 3

Rammevindu med LMC multifunskjonelle persienner inkl. siktbeskyttelse Markise 9200 5,00x3,00m (takmontering) Markise 9200 5,50x3,00m (takmontering) Lagringssystem i bagasjerom Sengeteppe dobbeltseng Sengeteppe enkeltseng

7223

2

697 494/2 6276 7049/1 7049/2

55 60 2.5 1 1

Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd TV-oppheng for flatskjerm (opptil 22") Surring med maljer i bagasjerom

936 7708 325/1 6279

2 6 1.5 2

Ekstra bagasjerom bak på førerside

331

4.5

Kjøkken Stekeovn (for gassdrift) (5) Avtrekksvifte

572 344

8 2

Chassis kjøreenhet - Vinterdeksel for kjøleskapvifte LED-nær- og fjernlys Aluminiumsfelger 16" Aluminiumsfelger 16" (for Ducato 40) Aluminiumsdekor dasjbord Totalvektsøkning 3,85 t / 4,25 t  Opplasting 4,4 t (avhengig av chassis)

kg

Konstruksjon - Bodel

36

Forklaring:

= Spesialutstyr

= ikke mulig

Pris

I 740

I 730 G

I 710

SPESIALUTSTYR

I 680

I 650 G

EXPLORER PREMIUM


Bestillings nr. 1603 6268 761 330 565

kg

Vannforsyning - Baderom Hengslet vindu på vaskerom Dusjkar med trerist

1868 1657

3 1

Elektrisk - Gassforsyning Batteri 95 Ah AGM kan legges til Duokontroll med Crash sensor (6) Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) Ekstern stikkontakt gass med stoppekran (vennligst spesifiser) Monokontroll med Crash sensor

1884 1577 6374 878 1902

30 2 0.5 2 1

Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

6350

4

Oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Gulvvarme i forbindelse med oppvarming Oppvarming med Smartkontroll Oppvarming vermluft Varmeveksler varmtvannsbereder

I 740

I 730 G

I 710

I 680

I 650 G

SPESIALUTSTYR Pris

8 8 40 2 10

Pakker Chassis komfort pakke kg Drivstofftank 90 l | Airbag passasjer | Automatisk klimaanlegg | Multifunksjonsratt med styringselement 42.5 | Tåkelys | LED kjørelys | Cruisekontroll

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Design pakke Aluminiumsfelger 16" | Aluminiumsdekor dasjbord | Instrumentpanel i krom | LED-nær- og fjernlys | Ratt og girkule i skinn | Speil utendørs i bilens farge

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Avantgarde pakke Myggdør | Comfortdør på førerside med elektrisk vindusheis | Sveiv-/klaffstøtte bak | HEKI (midi) | Radioforberedelse inkl. bokser i stue og Aktiv-antenne egnet til DAB | Forberedt for satelitt, aircondition, solar inkl. takforsterkning

kg 1.5 kg 52.5

Garasjepakke (unntatt Breezer A 664 G og Explorer I 650 G) Reservehjulholder i garasje | Lagringssystem i bagasjerom | Surring med maljer i bagasjerom | Ekstra bagasjerom bak på førerside

kg 9.5

SAT-TV pakke 20" LED-skjerm med trippel tuner og DVD | SAT-anlegg | TV-oppheng for flatskjerm (opptil 20")

kg 19.5

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming vermluft | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

Vinterpakke hot water Oppvarming Duokontroll med Crash sensor (6) | Eis-Ex og fjernvisning (kun i forbindelse med DuoControl) | Gulvvarme i forbindelse med oppvarming | Oppvarming med Smartkontroll | Gulvteppe for cockpit, kantsydd med LMC-logo | Gulvteppe for oppholdsrom, kantsydd | Vinterdeksel for kjøleskapvifte

kg

relatert til

Pakkepris

Besparelse

22

60

37


VIKTIG INFORMASJON Alle tilbehørspriser gjelder for montering fra fabrikk. Ved ettermontering må merkostnader påregnes. Enhver endring ved kjøretøyets tilstand i forhold til tilstanden fra fabrikk kan virke inn på kjøre- og trafikksikkerheten. Tilbehør og originale reservedeler som anbefales av oss, er spesielt utviklet for ditt kjøretøy. Tilbehør, påbyggings, ombyggings- eller innbyggingsdeler som ikke er godkjent av LMC kan føre til skader på kjøretøyet og reduksjon av trafikksikkerheten. En uttalelse fra en sakkyndig, en generell driftstillatelse for deler eller en typegodkjennelse er ikke tilstrekkelig til at man kan gå ut fra at produktet har de forskriftsmessige egenskaper. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan stilles til ansvar for skader som er forårsaket av produkter som ikke er godkjent av LMC eller av endringer som ikke er tillatt. Vekten i kjøreklarstand** tilsvarer standardutførelsen uten spesialutstyr Ved montering av spesialutstyr øker vekten til bobilen i kjøreklar stand***, og dermed reduseres tilleggslasten***. Ta hensyn til vekten på spesialutstyret ved tilleggslast***. Med forbehold om endring av priser, tekniske spesifikasjoner, innredning og utstyr samt endring av utformingen. Opplysningene om hva som følger med ved levering, om utseende og tjenester er i henhold til informasjonen som forelå på trykketidspunktet. Ved mål- og vektangivelser (vekt i kjøreklar stand) er avvik på + / - 5 % mulig. Den beregnede tilleggslasten*** som følger av dette, kan variere tilsvarende. Våre vektangivelser er i samsvar med kravene i EU-direktiv 661/2009 og VO (EU) 1230/2012. * Oppgitt antall personer avhenger av vekt og aksellast. Det kan reduseres ved montering av tilbehør og spesialutstyr. Det oppgitte antallet personer er basert på kjøretøyvekten i standardtilstanden. Det angir det maksimalt tillatte antallet personer som kan sitte på en sitteplass under kjøring. Avhengig av modellen er dette eventuelt bare mulig ved at den tillatte totalvekten økes. Den teknisk tillatte totalvekten og aksellasten må ikke overskrides. ** Denne vekten inkluderer vekten på føreren (75 kg) og vekten av kjøretøyet med standard utstyr i henhold til produsentens: væsker som drivstoff (90%), rent vann (50 ltr.), gass (2 x 16 kg aluminiumsflaske), 100 % fylt, samt verktøy, dekkreparasjonssett og kabeltrommel, uten spesialutstyr. Dette tilsvarer en vekt på ca. 221 kg til 266 kg, avhengig av modellen. *** Vekten av antallet passasjerer, personlig utstyr og spesialutstyr får ikke føre til at tilleggslasten overskrides. Fotnoter: 1) Dusjforheng i alkove / Dusj dør i Van. 2) Automatgir. 3) Bare i forbindelse med komfort polstring. 4) Vennligst finn mer informasjon på side 2 og 3 (LLT). 5) Mer inforamtion deg fra plan, tekniske data eller spør jordmor - entreprenører.r. 5.1) Innebygd kjøkken enhet (erstatte de to nederste skuffer stort mot 2 smale skuffer) eller montering på kjøleskapet. 6) Bare mulig i forbindelse med den andre gass-sylinder. Gassflasken forårsaker en tilleggsvekt på 16 kg. Se derfor på beskrivelsene som tilnærmende og ha forståelse for at modellbeskrivelsene og bildene også inneholder spesialutstyr som ikke er del av det seriemessige leveringsomfanget. Alle opplysninger var riktige da dette ble trykket. Vi forbeholder oss retten til tekniske endringer i konstruksjon og utstyr, avvik i fargetoner samt feil, fargeavvik er delvis trykk- eller belysningsteknisk betinget. Avbildede dekorasjoner er ikke del av leveringsomfanget. Bildene inneholder delvis spesialutstyr med tillegg i prisen. Med publiseringen av denne prislisten opphører gyldigheten til alle tidligere publiserte prislister. Gjelder fra 01.08.2017


Notater


Profile for Tibe

Lmc tekniske data bobiler 2018  

Lmc tekniske data bobiler 2018  

Profile for tibemolde

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded