Page 35

69

Hymermobil B-Klasse DL Nærmere informasjon om Hymermobil B-klasse DL finner du på Internett på:

Illustrasjonsfoto

www.hymer.com/b-dl

Hymermobil B-klasse DL høydepunkter Tradisjonelt et skritt foran.

Alle tanker og installasjoner er isolert og oppvarmet

Lett, smal og lett å manøvrere takket være utvendig bredde på 2,22 m

Integrert nedsenkbar seng med låsing. Fås om ønsket med enkeltsenger.

Stor garasje med 122 cm innvendig lastehøyde

Ny HYMER-lyskaster med LED-kjørelys. Full-LED fås som ekstrautstyr. Oppvarmet dobbeltgulv og oppholdsrom uten trappetrinn.

Flere høydepunkter i serien: Garasjeåpning til høyre og venstre, 350 kg maks. garasjelast (om ønsket 450 kg), kontrollpanelTruma-CP-plus, førerhusseter trukket i bodelsstoff, all innvendig belysning med LED, effektiv LED-forteltlampe med regnavviser, nattbelysning, 150 l ferskvannstank (isolert og oppvarmet), 130 l spillvannstank (isolert og oppvarmet)

68

Ideelt chassis

Separat dør til gasskap

Alt er elektrisk

Sparsomme LED-pærer

Den spesielt utviklede AL-KOlettkonstruksjonsrammen med uavhengig hjuloppheng utgjør det perfekte grunnlaget for bobilkonstruksjonen. Hjulstanden er optimalt posisjonert og sørger for en jevn vektfordeling selv når bilen er fullastet.

Gassflaskene er sikkert og lett tilgjengelig plassert i hekkgarasjen. Med det praktiske uttrekket som fås som ekstrautstyr og en separat dør til gasskapet, er det virkelig enkelt å skifte ut gassflaskene.

Spillvannet tømmes enkelt ut med et trykk på knappen uten at det er nødvendig å gå ut av bobilen. Bryteren er lett å finne på instrumentbordet i førerhuset.

Komplett innvendig belysning utført i moderne LED-teknologi er standard. Det sparer ¾ av strømforbruket og øker batteriets levetid med mange timer. Siden LEDer ikke blir varme, reduseres også brann- og ulykkesfaren.

Pilotseter

GAP-takbelegg

Enkel avfallshåndtering

Avslappende søvn

Både høyden og hellingen på de dreibare Aguti Ergoflex-setene i førerhuset kan justeres. Setene er trukket i samme stoffdesign som i bodelen. De er behagelige å sitte i både under kjøring og når man slapper av.

Det robuste GAP-takbelegget gir ekstra beskyttelse mot barskt vær og ødeleggende haglkorn. Dette forhindrer i stor grad mekaniske skader på takflaten.

Om ønsket kan sjåføren plassere bilens spillvannutløp rett over spillvannssjakten ved hjelp av et kamera under gulvet – uten at han/hun eller passasjeren må gå ut av bilen.

HYMER sovekomfortsystemet med høyverdig sengebunn med skiver fremhever fordelene ved flersoners-kaldskummadrasser optimalt. Hvert kroppsparti støttes med nøyaktig passende mottrykk – for en god, avslappende søvn.

Profile for Tibe

Hymer Norway Line Katalog 2017  

Hymer Norway Line Katalog 2017  

Profile for tibemolde