Page 1

VAN 2021

#velbehag


N

3241622 - 3 - A1 - 08 / 20 Konsept & design: Kresse & Discher GmbH Produksjon: Kresse & Discher GmbH Bilder: R2n Studios, Uros Podlogar Photography Printed in Germany

De tekniske spesifikasjonene i denne katalogen inkluderer seriene slik de var ved tidspunktet for trykking. Til tross for nøye sjekk av innholdet, kan vi ikke utelukke trykkfeil. I løpet av det aktuelle modellåret forbeholder vi oss retten til å foreta utstyrsendringer og produktforbedringer. Med forbehold om avvik i struktur og farge i forhold til de avbildede møblene i den utstrekning det ligger i naturen til anvendte materialer og er normalt. Det samme gjelder for tekniske endringer på kjøretøy, i den grad produksjonskvaliteten forblir den samme eller forbedret og bruksformålet ikke blir påvirket. Vennligst informer deg hos en av våre autoriserte Bürstner-forhandler om status for våre nåværende produkter og serier før du signerer en kontrakt. Alle tilbehørsprisene gjelder fabrikkinstallasjon som en del av kjøretøysproduksjonen. Alle endringer av kjøretøyets fabrikktilstand kan føre til at kjøre- og trafikksikkerheten kan bli påvirket. Ta hensyn til alle gjeldende forskrifter for sikker drift av kjøretøyet ditt. Sørg for at du har riktig førerkort for å kjøre bobilen din. Ta hensyn til ”største tillatt totalvekt” for kjøretøyet og ikke overskrid denne på noen måte. Ta hensyn til aksellasten og sørg for en aksellastavhengig lastbalansering. Ved montering av takkonstruksjoner og antenner endres høyden på bobilen. Ved montering av hekkstige økes kjøretøyets totale lengde. Alt etter type kjøretøy er det ikke mulig å montere alle tilbehørskombinasjoner som skal plasseres på taket.

Din Bürstner-forhandler gleder seg til å treffe deg!

Importør – Generalagent i Norge Solid Import AS Raumavegen 51 6300 Åndalsnes www.solidimport.no

Bürstner GmbH & Co. KG Weststraße 33 77694 Kehl Tlf.: +49 7851 / 85-0 Faks: +49 7851 / 85-201 info@buerstner.com www.buerstner.com


Opplev uforglemmelige öyeblikk sammen - pÅ et sted der alle er lykkelige: det er VELBEHAG. Hvordan passer frihet, eventyrlige opplevelser og natur sammen med avslapping, hygge og sikkerhet? Din Bürstner gir deg svaret. Den er ditt rom for lykkelige øyeblikk, den er spontan, fleksibel og til å stole på –kort sagt: Den er ditt yndlingssted. Overalt.

3


CAMPEO

ed. t s s g n i l d t yn « T il mit tid. » All

Ferien begynner med turen Bad

, 2020 en-Baden

Det har ikke noe å si om du planlegger turen i god tid, eller spontant slipper unna hverdagen etter en hektisk uke, vil din Campeo bringer dem spontant og pålitelig til favorittstedet ditt. Den gir deg komfort når du er på tur og koselig plass når du hviler om kvelden. Bürstners Camper Van er mer enn bare et transportmiddel. Den tilbyr alt du trenger for å føle deg bra. Hvor som helst når som helst.

«Campeo er det beste eksemplet på Van-Life à la Bürstner: stilig og praktisk på samme tid. Det var en stor utfordring å bygge et manøvrerbart og kompakt kjøretøy som også gir maksimal lagringsplass og koselige stunder.» Sylvain Heideier, Velbehagsplanlegger

5


CAMPEO

CAMPEO

Campeo Plusspunkter utvendig

n formasio in r e e m Finn eo pa om Camp m rstner.co e u .b w w w

++ ++ ++ ++ ++

ESP inkludert ASR og Hill Holder ABS (anti-lock bremsesystem) hengslet vindu med doble vinduer og fargetone, inkludert kombinerte persienner moderne Campeo eksteriørgrafikk 11 lakker å velge mellom (hvit som standard, 10 ekstra valgfritt) ++ sentrallås og elektriske vinduer ++ Active Paket i en sporty design (valgfritt)

Plusspunkter innvendig ++ ++ ++ ++ ++ ++ ++ ++ ++ ++

6

opptil 5 senger «Brava» møbeldekor sovetak (valgfritt) vegg med integrert klatrehjelp bak dobbeltseng bak på tvers eller på langs (avhengig av planløsning) LED-belysning og 2 USB-ladekontakter stor lagringsplass bak multi-zone kaldskummadrasser for alle sengevariantene Isofix barnesikring bad og toalettløsning med fast vask, uttrekkbart dusjhode og vindu


CAMPEO

CAMPEO

I Campeo føler du deg rett og slett i gode hender. Nyt fred, frihet og rekreasjon. Enten å lage mat sammen i det lille, men fine kjøkkenet med to kokeplater og et kompressorkjøleskap, eller friske seg opp i det ekstremt funksjonelle toalettkabinettet!

fra eo, bort p m a C i Inn ! hverdagen

8


CAMPEO

CAMPEO

Spesifikasjoner ++ ++ ++ ++ ++

Planløsninger og utstyr

god ståhøyde utsnitt i taket foran nedfellbar seng varme- og lydisolering stort lasterom bak

Pakke

C 540 Aktiv pakken gjør din Campeo til et sporty og dynamisk blikkfang:

C 600

++ ++ ++ ++

vattert polstring med «AKTIV» logo 16" lettmetallfelger vindusramme i aluminium produktdekor

C 640

arte og Mange sm ninger! løs praktiske

10

Lakkvarianter

Valg av stoff

Hvit, standard + 10 fargevalg for en tilleggsavgift (Grigio Campovolo Spesiallakk)

Kaluna

Tredekor

Pacific

Amaro

Brava

11


ELISEO

n ye r e t t i l p s « D en tn er» s r ü B v a an Camper V

og, 2020 Svart Sk

Bare kom i gang Eliseo er den store nyheten i Camper Van-konseptet laget av Bürstner. Den kombinerer Camper Van livsstil og maksimal komfort på en kompakt plass, slik at du enkelt kan komme i gang når som helst og hvor som helst. Uansett om det er sportslige aktiviteter, helgeturer eller sommerferier - er Eliseo det riktige valget for enhver situasjon. Velg mellom de fire planløsningene og de mange designalternativene, for eksempel valgfri «Aktiv pakke».

«Med Eliseo gir Bürstner, som den ledende produsenten av bobiler, nok en gang bevis på at merket for lengst har oppfylt de høyeste standarder for design og komfort også i Camper Van-segmentet.» Tatjana Afra-Weßelbaum, Velbehagsdesigner

13


ELISEO

ELISEO

Eliseo Plusspunkter utvendig

sion r informa Finn mee o pa om Elise m rstner.co www.bue

++ airbag for sjåfør og passasjer ++ vindusramme i aluminium ++ takluke i stue, soverom og toalettrom med blendingsog myggbeskyttelse ++ sentrallås og elektriske vinduer ++ 11 lakkeringer å velge mellom (hvit som standard, 10 ekstra valgfritt) ++ ESP inkludert ASR og Hill Holder ++ ABS (anti-lock bremsesystem) ++ skyroof (valgfritt)

Plusspunkter innvendig ++ Bahia møbeldekor ++ kompressorkjøleskap fra 75 l til 135 l (avhengig av planløsning) ++ «Home light» batterilampe og ladestasjon ++ multi-zone kaldskummadrasser for alle sengevariantene ++ sete med vippjustering ++ 3 møbeltrekkverdener med vattert mønster ++ sovetak (valgfritt) ++ Isofix-system for to barneseter

14


ELISEO

ELISEO

Enten enkeltsenger, dobbeltseng, eller barversjon med skjenk og bord –overlater denne Camper Van ingenting til tilfeldighetene. Eliseoen inkluderer blant annet skyroof (ekstrautstyr), mange smarte installerte hyller og en ny rulledør på badet. Det blir koselig takket være dimbar og indirekte belysning, den hyggelige sittegruppen med en ny møbeltrekkdesign og det funksjonelle stue- og kjøkkenområdet.

!

Van-Style

16


ELISEO

ELISEO

Planløsninger og utstyr

Spesifikasjoner ++ ++ ++ ++ ++

kompakt og smidig god lagringsplass og utnyt- telse av plass stor takluke (valgfritt) vindusramme i aluminium nedfellbar seng

Pakke

C 540 Få en unik følelse med Eliseo og Active-pakken:

C 543

++ ++ ++ ++

vattert polstring med «AKTIV» logo 16" lettmetallfelger spoilerbeskyttelse produktdekor

C 600

n om formasjo in r e m n Fin Eliseo på m rstner.co www.bue

C 641

18

Lakkvarianter

Valg av stoff

Hvit, standard + 10 fargevalg for en tilleggsavgift (Grigio Campovolo Spesiallakk)

Catania Reef

Tredekor

Genua Reef

Verona Reef

Bahia

19


#VELBEHAG

#VELBEHAG

Mer enn et kjøretøy Å reise med van er ikke bare en måte å feriere, men også en livsstil. Drømmen om å være på veien i et hus på hjul som føles som hjemme. Bürstner-merket brenner for denne drømmen som ingen andre. Vi gjør alt for at romfølelsen, design og funksjonalitet blir perfekt koordinert. På denne måten kan gleden med å være på tur, gjenoppdages hver dag. Finn ditt favorittsted med Bürstner.

masjon All infor er.com rstn www.bue

Lev harmonisk

Smarte løsninger

Bürstner er designet for å skape helhet og harmoni. Våre eksperter jobber lidenskapelig med ergonomi og funksjonalitet, for at plass, design og funksjonalitet skal være perfekt sammensatt. Og det er akkurat det som gir den unike Bürstner-følelsen.

Bürstner utnytter hver millimeter optimalt med smarte løsninger som gir deg maksimal lagringskapasitet. Funksjonelle veggskap, det store lasteområdet bak og garderober kan finnes uavhengig av modell. Du vet det selv: system og orden sparer tid.

Sov som en drøm

Alt tilrettelagt

Med den behagelige atmosfæren i en Bürstner kan du slappe av og lade batteriene etter opplevelsesrike dager. Enkeltseng, dobbeltseng eller nedfellbare senger, Bürstner har noe for enhver smak. Sov godt og drøm søt.

Hva er vel bedre enn en varm dusj etter en lang dag på veien eller ute i det fri? Dagen starter også mye bedre etter en varm, avslappende dusj. Et ekstremt funksjonelt toalettkabinett med rask vask, uttrekkbart dusjhode og vindu: på et Bürstner-bad er alt tilrettelagt slik at du kan nyte dette daglige ritualet.

Bli en stjernekokk Fisk rett fra havet eller bær fra skogen. Med van kommer du tett på lokale råvarer, og kan trylle frem de lekreste retter med kortreist mat. Topp moderne gasskomfyrer, skuffer med soft-close-funksjon, smarte kjøleskap: Bürstner-kjøkkenet oppfyller alle dine ønsker. Fordi god mat er grunnlaget for all lykke.

Kjør forsiktig Trygget er viktigst. Fra Bürstner kan du forvente det sikreste innen karosseri og kjøreteknologi. Alle modeller er utviklet med karosseri som er preget av pålitelighet og funksjonalitet. Her er det også mange utstyrsmuligheter som kan forsterke trygghetsfølelsen.

Individuelt design Du er unik. Og det skal din Bürstner være også. Et bredt spekter av lakkvarianter, mange møbelvalg, forskjellige utstyrspakker gir muligheten for å skreddersy din drømmebobil. Bare en ting teller: at du føler deg hjemme. Hver gang og overalt.

rstner Min Bü meg! Passer

21


#VELBEHAG

#VELBEHAG

God kunnskap

Perfekt klima

Vi er opptatt av å finne det kjøretøyet som passer best for deg og dine behov. Med lidenskap og mange års erfaring jobber vi mot et enkelt mål: at Bürstner blir ditt favorittsted!

Lett og luftig: Dette er ett av kravene som kjennetegner interiørdesignet til enhver Bürstner. Med det omfattende klima- og belysningskonseptet, sikrer Bürstner en optimal atmosfære til enhver tid. Føl deg komfortabel uansett årstid og temperatur og gjør feire opplevelsen minnefull.

Hovedkvarteret vårt ligger på grensen mellom Tyskland og Frankrike som gir oss mulighet til å hente ut det beste fra det europeiske miljøet: tysk pålitelighet og fransk design.

on på ormasj f in r e om M stner.c r e u b . www

Vår erfaring, din trygghet Slapp av selv når du er på farten Det er noe magisk med å starte på en reise. Kriblingen i magen. Hvilke opplevelser vil turen bringe? Velger du Bürstner vil du uansett hvor du er alltid ha en forhandler- og servicepartner i nærheten. Uansett om det er en reservedel, service eller bare gode råd er det trygt og godt å vite at du er en del av den store Bürstner-familien.

22

øretøy. j k t e n n e Mer ürstner B y b e d a M

ropa Hele Eu

Våre van er bygget i vårt tyske anlegg i Kehl, møblene kommer fra filialen vår i Wissembourg, Frankrike. Med Bürstner får du mer enn 60 års kunnskap innen produksjon av fritidskjøretøy. Med våre prosedyrer, kompetansen til våre ansatte og den kompromissløse kvaliteten kan du være sikker på, at med en Bürstner kan du med glede se frem til turen! Alle våre kjøretøy har tetthetsgaranti på 10 år fra 2019 *.

* Krav: At en årlig kontroll fra en godkjent Bürstner-partner er utført.

23