Page 1

VAN 2019

#velbehag


BÜRSTNER 2019

#Velbehag Bürstners suksessfulle historie kan tilskrives kloke og visjonære hoder, kvalifiserte og engasjerte medarbeidere samt mange mennesker som er begeistret for vår form for ferie. Siden den første alkove-modellen i 1986 har mye forandret seg og gitt oss stadig nye utfordringer.

I årenes løp har Bürstner stadig kunnet fremtre med markedspregende egenutvikling, også når det gjelder kompakte planløsninger som kreves for van-biler. Alt under premisset å skaffe en koselig atmosfære. Vårt valgspråk er at du helt fra starten av skal føle deg som hjemme i en Bürstner.


NEWS

TIPS FOR EN GOD NATT

ERGONOMI I HVERDAGEN

Hvorfor det er så viktig med søvn

Der stil og design møter helse

4

Passende madrasser og sengebunn Enten du er hjemme eller i van: Det bør ikke inngås noen

kompromisser når det gjelder madrasser. Ifølge eksperter bør de ha ulike soner som gir etter i skulder- og bekkenområdet, slik at musklene kan slappe av, mens beina likevel får tilstrekkelig støtte. Derfor bruker Bürstner 5-sone kaldskummadrasser som har høy elastisitet, ulike soner og lang levetid. Uansett er sengebunner av høy kvalitet et solid underlag for alle. Finne den riktige hodeputen Om du liker den stor eller liten, tykk eller tynn. Det er viktig at en hodepute støtter halsvirvlene riktig (det gjør små puter best). Pass på at det kun er hodet som ligger på puten, ikke skuldrene også.

FØL DEG VEL

På leting etter sikkerhet Hjemmet er for oss mennesker av stor følelsesmessig betydning. Hvor stor avslører resultatet av den representative boundersøkelsen som ble utført av det uavhengige markedsundersøkelsesinstituttet TNS Infratest. Ifølge undersøkelsen svarte 90 prosent av de spurte at det er viktig å føles seg sikker og komfortabel hjemme. I tillegg viser et annet resultat av undersøkelsen at farge- og smaksoppfattelsen av møbler, tilbehør og møbeltrekk forandrer seg med de ulike livsfasene. Derfor er det ikke rart at velværefaktoren innenfor hjemmets

fire vegger står svært høyt i kurs. De som har et stilig, harmonisk og smakfull innredet hjem, ,ønsker det også slik i sin van. Det betyr også et personlig preg som gir uttrykk for egen individualitet. Bürstner er en trendsetter innen interiør og tilbyr kundene mange utstyrsmuligheter, som f.eks. valg av møbeltrekk med tallrike farge- og stoffkombinasjoner. Slik at ingenting står i veien for et personlig miljø som man kan føle seg vel i.

I eneboligen, leiligheten eller van: Individuell innredning øker velværefaktoren.

Foto: © Rivièra Maison

Uansett hva vi kjøper, så spiller design en avgjørende rolle. Stoler, skap og lignende skal ikke bare være ”fine” i dag, men også oppfylle ergonomiske krav. Målet med ergonomi, som er avledet fra de greske ordene ”ergon” (arbeid) og ”nomos” (lov), er å finne en ideell balanse mellom arbeids- og bomiljøet og de menneskelige behov. I arbeid, søvn, på kjøkkenet eller i ferien – ergonomi spiller i dag en viktig rolle i alle områder av livet. Hvorfor det er slik, er like enkelt som det er innlysende: Ergonomisk utformede bruksgjenstander gir folk en konkret fordel, siden aspekter som helse, bekvemmelighet og komfort er tatt hensyn til! Bürstner har også i mange år jobbet med utvikling og forbedring av ergonomiske utstyrsdetaljer – fra dørhåndtaket til skapløsninger på kjøkken, bad og i soveområdet.

Visste du at mennesker bruker rundt en tredjedel av livet sitt (i gjennomsnitt 24 år!) på å sove? Før du nå klager på bortkastet tid, går og legger deg senere eller står opp tidligere: Søvn er ikke bortkastet tid! Tvert imot. Vi trenger alle daglig søvn for å hente oss inn og holde oss friske og raske. Antall timer vi hviler om natten er imidlertid ulikt. Mens én er våken og uthvilt allerede etter seks timers søvn, trenger andre opptil ti timer. I utgangspunktet gjelder likevel: Det er viktigere å sove godt enn å sove lenge. I tillegg til indre ro, er forholdene på ”soverommet” avgjørende.

5


CITY CAR

Din fritidspartner Enten du planlegger en kort tur, ønsker å dra på en større reise, eller skal gjøre en storhandel i helgen: City Car er den egnede partneren i alle situasjoner. Gjennomtenkt funksjonalitet, maksimalt med oppbevaringsplass og kvalitetsbearbeiding gjør at hjertet banker litt hardere og sørger for maksimal fleksibilitet.

7


CITY CAR

En ekte hverdagshelt Plusspunkter utvendig + Kjøretøysbredde kun 208 cm + Kjørelys + Aluminiumsrammevinduer + Sentrallås førerhus + ABS / ESP inkl. Hill-Holder

Plusspunkter innvendig + Inntil fire sitteplasser under kjøring + Belysning klesskap + Vask i rustfritt stål, deksel som skjærebrett + Kjøkkenskuffer med automatisk inntrekk + Topp sovekomfort på 5-sone kaldskummadrasser + Innvendig ståhøyde ca. 190 cm + Fører-/passasjersete trukket i samme stoff som i oppholdsrommet

C 600 Polster: Bianca / Etna Dekor: Ginger Teak 9


CITY CAR

Kompakt, men likevel stort: Spisekroken og forsetene danner en harmonisk enhet.


CITY CAR HARMONY LINE

Den eksklusive City Car Harmony Line: spesiell design, hyggelig tilbehรถr, funksjonelle detaljer. (Avbildet C 603)


CITY CAR

CITY CAR

Variasjoner

Andre highlights

Hvit (Standard)

Harmony Line

Sikkert Øyer nedfelt i gulvet sørger for optimal sikkerhet for bagasje eller sportsutstyr.

Utseende og funksjon Alurammevinduer er elegante å se på og optimaliserer den aerodynamiske effekten. Vindstøy reduseres, sikkerheten og isolasjonsverdiene optimaliseres.

Også bak er City Car en sann forvandlingskunstner. Under kjøring transporteres syklene dine – om kvelden kan den gjøres om til en komfortabel og stor liggeflate (Avbildet C 600). Spesielt komfortabel er versjonen med elektrisk senkeseng bak som C 601 tilbyr.

Detaljer

Planløsninger C 540

C 600*

C 601

C 602

C 603**

C 640

Skrittsikker Det elektriske stigtrinnet garanterer bekvem og sikker inn- og utgang. Det svinges fremover med et tastetrykk og forsvinner helt under kjøretøyet når det ikke er i bruk (opsjon).

Tenkt på Midtdelte hekkdører er den ideelle løsningen for å komme til de variable stuerommene.

Elektrisk heve-/senkeseng *tilgjengelig som standard eller Harmony Line ** tilgjengelig kun som Harmony Line

Tredekor

Lakkvarianter

Utstyr

Beskyttelse Den store skyvedøren på kjøretøyet er utstyrt med et effektivt insektsnett. På den måten kommer det frisk luft inn i kjøretøyet, men fluer og mygg må bli igjen utenfor. 100 l Grafitt (ekstrautstyr)

Sølv (ekstrautstyr)

Champagne (ekstrautstyr)

Grigio Campovolo (ekstrautstyr)

Ginger Teak (Standard)

Santo (Harmony Line)

Kjøkkenskuffene har store dimensjoner og er utstyrt med automatisk inntrekk. Når det gjelder stueskapene under taket har det blitt lagt spesielt stor vekt på maksimal dybde. 14

15


VALG AV STOFF

SERVICE

Valg av bomiljø

1. VELG SITTEPOLSTER

2. VELG RYGGPOLSTER

ONLINE-TILBUD

Tekstilstoff

Kun to trinn til individuelt velværemiljø. Velg den polsterkvaliteten som du liker best. Du kan velge mellom to kvalitetsmaterialer for sete- og ryggpolster. Ryggposteret gir farge og spill, og her kan du velge mellom tre ulike muligheter. City Car Harmony Line derimot er utstyrt med et eksklusivt tillaget polster (kan ikke endres)

Alva Online-rådgiver Hvilket kjøretøy passer for meg? Etter å ha svart på noen få spørsmål om dine personlige krav til bobil, får du et utvalg av de optimale planløsningene fra Bürstner sitt modellprogram.

Stone

Etna

Kunstskinn

Bianca

Nero

SHOWROOM

POLSTER HARMONY LINE

York

16

Når det gjelder kundeservice, har Bürstner satt nye målestokker og åpnet et kunde-service-senter som en av de første produsentene. Her kan mange av sesongens nyheter besiktiges. 17


SERVICE

Service og nærhet til kundene er vår styrke ”Den som er underveis med en Bürstner skal alltid og overalt føle seg grenseløst vel” Dette kravet henføres til alt vi gjør - og spesielt til vår service. Som en av de første produsentene tilbyr vi våre kunder denne ytelsen, ikke kun telefonisk eller via våre handelspartnere, men derimot spesielt via vårt kunde-service-senter. Personlig, direkte, fra menneske til menneske. Dermed blir din ferieform med en Bürstner til en uforglemmelig opplevelse.

Ytelser for grenseløs mobilitet Enten det skjer en ulykke, punktering eller noe som hender med føreren - det første året etter ervervelsen av en Bürstner bobil kan du glede deg over sikkerheten av at ingenting innskrenker din mobilitet - garantert. Følgende ytelser er bestanddeler av assistanse-programmet til chassis-produsenten. (kun Fiat). Alle detaljer finner du i dine kjøretøydokumenter: + Punkteringshjelp i inn- og utland + Slepetjeneste til verksted + Overnatting på hotell (inntil tre netter) Reservedelslevering i utlandet + Leiebil + Kjøretøy - og passasjertilbakeføring

18


N

Alle endringer av kjøretøyets fabrikktilstand kan føre til at kjøre- og trafikksikkerheten kan bli påvirket. Ta hensyn til alle gjeldende forskrifter for sikker drift av kjøretøyet ditt. Sørg for at du har riktig førerkort for å kjøre bobilen din. Ta hensyn til ”største tillatt totalvekt” for kjøretøyet og ikke overskrid denne på noen måte. Ta hensyn til aksellasten og sørg for en aksellastavhengig lastbalansering. Ved montering av takkonstruksjoner og antenner endres høyden på bobilen. Ved montering av hekkstige økes kjøretøyets totale lengde. Alt etter type kjøretøy er det ikke mulig å montere alle tilbehørskombinasjoner som skal plasseres på taket.

Produktion: Kresse & Discher GmbH Fotos: R2N Studios, Redpixel/Fotolia.com, pixeldeluxe/istockphoto.com Printed in Germany

3012328 - 4 - A1 -08/18

De tekniske spesifikasjonene i denne katalogen inkluderer seriene slik de var ved tidspunktet for trykking. Til tross for nøye sjekk av innholdet, kan vi ikke utelukke trykkfeil. I løpet av det aktuelle modellåret forbeholder vi oss retten til å foreta utstyrsendringer og produktforbedringer. Med forbehold om avvik i struktur og farge i forhold til de avbildede møblene i den utstrekning det ligger i naturen til anvendte materialer og er normalt. Det samme gjelder for tekniske endringer på kjøretøy, i den grad produksjonskvaliteten forblir den samme eller forbedret og bruksformålet ikke blir påvirket. Vennligst informer deg hos en av våre autoriserte Bürstner-forhandler om status for våre nåværende produkter og serier før du signerer en kontrakt. Alle tilbehørsprisene gjelder fabrikkinstallasjon som en del av kjøretøysproduksjonen.

Din Bürstner-forhandler gleder seg til å treffe deg!

ImportørGeneralagent i Norge Kroken Caravan Import AS Øran Øst 6300 Åndalsnes www.kroken.no

Bürstner GmbH & Co. KG Weststraße 33 77694 Kehl Tlf.: +49 7851/85-0 Service-Hotline 85-950 Faks: +49 7851/85-201 info@buerstner.com www.buerstner.com

Profile for Tibe

Brosjyre Bürstner City Car 2019  

Brosjyre Bürstner City Car 2019  

Profile for tibemolde