Page 1

STREDET

FARMAND

TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

HUSK NATTÅPENT 12.12. OG 19.12. TIL KL. 24

Bli festklar! Vill & vakker Sort & sensuell Festfin & foxy

VINN 10.000,PÅ LYKKEHJUL UNDER NATTÅPENT 12. DESEMBER

110 BUTIKKER MED MOTE, MAT & INTERIØR FØLG OSS PÅ FACEBOOK WWW.FARMANDSTREDET.NO

JULEN ER DYREBAR

110 BUTIKKER MED JULEGAVETIPS Bli inspirert!


2

PROGRAM OG AKTIVITETER

Snart er det Jul! Tid for overraskelser. Rom for å glede. Kjære kunde! Julelysene er allerede på plass og minner oss på at julen nærmer seg. Årets kanskje koseligste tid står foran oss. Tiden hvor vi koser oss med de vi er glad i. I denne perioden er det forberedelser til jul som står i fokus – alt fra julegavene, festantrekket og ikke minst pynting hjemme. Ta turen innom våre butikker som nå bugner av fristende og fine varer. Farmandstredet blir også i år pyntet for å ta imot dere til en hyggelig og koselig førjulshandel. Butikkene har i lengre tid forberedt seg godt slik at dere kan finne de fineste gavene og la dere inspirere til å pynte hjemme. Fine festantrekk skal det heller ikke være vanskelig å finne blant våre 110 butikker. Magasinet du holder i hånden håper jeg gir deg god inspirasjon til å komme til Farmandstredet for å handle. Ta også turen for å kose deg og treffe venner. Hva med å la deg fornye hos en av våre flinke frisører eller kanskje ta en god kopp kaffe på en av våre hyggelige kaféer? I magasinet finner du også oversikt over våre åpningstider, nattåpent og søndagsåpent, samt våre hyggelige juleaktiviteter gjennom hele perioden. Av nyheter kan vi også fortelle at Intersport kommer tilbake til Farmandstredet og åpner i løpet av november/desember. Burger King åpnet i november og vi har fått en flott Page One butikk som selger Appleprodukter. Med ønske om en fin og hyggelig førjulstid og en riktig god jul til dere alle fra alle oss på Farmandstredet! Elisabeth Lohk Center Manager

Ta med familie og venner til Farmandstredet i førjulstiden for juleforberedelser, hygge og ekte julestemning. Senteret vil bugne av julepresanger og julepynt. Du og dine vil kunne ta del i hyggelige førjulsaktiviteter som julesang, juleverksted, nissesminking og morsomme konkurranser. Ta turen til Farmandstredet i tiden før jul – vi garanterer deg ekte julestemning!

Tønsbergkoret synger julen inn! Lørdag 30. november kl. 13 og kl. 14

Vi får også i år besøk av Tønsbergkoret, som vil dele tradisjonelle og nyere julesanger med oss. Koret ønsker velkommen til minikonsert i Glassgården. Konsertene er selvfølgelig gratis.

JULEVERKSTED for alle barn Lørdag 30. november, 7. og 14. desember fra kl. 12 til 16

ønsker Panduro og Farmandstredet velkommen til gratis juleverksted i Torvhallen (1 etg. under trappa) hvor alle barn kan lage sine egne julepresanger. Møt opp for litt klipp, lim og morsom hygge!

INNHOLD 12-13 DAME VILL & VAKKER

14-15 DAME SORT & SENSUELL

16-17 DAME TING HUN ELSKER


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

3

Nissesminking Søndag 15. desember og fredag 20. desember blir det nissesminking for barn i Torvhallen kl. 14-18. Velkommen!

DOBBEL NATTÅPENT

Ekte Coca Cola juletrailer Onsdag 11. desember

Får du julefølelse av å se Christmas Caravan eller Coca-Cola sin juletrailer sammen med julenissen på TV i førjulstiden? 11. desember tar både nissen og den 17 meter lange traileren plass på Farmannstorvet. Ta bilder med nissen og den legendariske traileren, levér barnas juleønsker og lek ekte amerikansk jul noen minutter i førjulstiden. Velkommen!

Julenissen kommer til Farmandstredet!

Vinn ditt juleønske!

Møt julenissen på Farmandstredet f.o.m. 12. desember t.o.m. 23. desember fra kl. 14-18. Lørdagene 14. og 21. desember er julenissen i senteret fra kl. 12-16. Alle barn kan legge sin ønskeliste i nissens postkasse ved Wayne´s Coffee. Julenissen vil trekke ut fem heldige vinnere som får sine ønsker oppfylt. Kanskje blir det deg? Husk å merke din ønskeliste med navn, adresse og mobilnummer til en foresatt.

Torsdag 12. desember og torsdag 19. desember

ønsker vi velkommen til NATTÅPENT! Ekstra lange åpningstider og ekstra gode tilbud gir deg sjansen til å gjennomføre en effektiv og lønnsom julehandel! Vinn Topp kvelden med gevinster fra vårt lykkehjul ga vekort i Torvhallen kl. 18-22 de aktuelle nettene! kr. 10.000,12. Desember kl. 18-22: Vinn gavekort på kr. 10.000 som må benyttes innen en time!* 12.12. 19. Desember kl. 18-22: Vinn mange fine premier! * Vinneren må være tilstede under trekningen i Torvhallen kl. 22.00.

Husk SØNDAGSÅPENT 15. og 22. desember fra kl. 14 til kl. 18. Velkommen!

22-23

24-25

28-29

30-31

36-37

HERRE FESTFIN & FOXY

HERRE GAVER FOR GAMEBOYS

BARN EVENTYRJUL

BARN LEKER & MORO

INTERIØR TIL INTERIØRELSKERE


NYHETER

BUTIKK-

4

Floriss Floriss har flyttet til 3. etasje ved Meny i «Galleriet». Nå i førjulstiden bugner butikken av vakre og rimelige juleblomster. Hos Floriss setter de opp personlige buketter for deg, og pakker gratis inn i cellofan. Trenger du veiledning om lys og plassering av blomster, hjelper de deg gjerne.

Sapatos Hos Sapatos finner du lekre sko og støvletter til både hverdags og fest. For damene er det fokus på kontrastene i sort og hvitt, nydelige bruntoner som gir en følelse av god skinnkvalitet og naturfarger, spennende blå- og lillatoner samt den unike komforten både i pumps, ankelstøvletter og støvletter. For menn er det den spennende kontrastsålen og lekne pensko det fortsatt er mye av. Tør å bruke semskede sko med penere antrekk og bruk gjerne en sort pensko med rød såle til juledressen! Vi er stolte av fortsatt å tilby den gode komforten fra Brasil, i sko til enhver anledning!

Yogurt Heaven Yogurt Heaven ligger i 2 etasje i Torvhallen, vis-a-vis Norli. Yoghurt-isen som selges her har null fettinnhold, et lavt sukkerinnhold og sunne bakteriekulturer. I tillegg er isen god for både fordøyelse og immunforsvar. Utsalget tilbyr yoghurt-is med 12 spennende smaker og du kan toppe isen med alt fra deilig frisk frukt, til nøtter og sjokolade. Alt blir solgt i løsvekt, slik at du kan bestemme mengden selv. I førjulstiden kan du til og med kose deg med yoghurt-is med pepperkakesmak.


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

5

Page One Page One har flyttet inn i nye lokaler ved inngangen til Torvhallen. De tilbyr alt i Apples sortiment, samt tilbehøret som er kompatibelt med ditt nye Apple-produkt. Hos Page One finner du julegaver til hele familien. Hva med en iPad Air til lillebror, et trådløst musikkanlegg til storesøster eller en iMac som gleder hele familien?

YamKee YamKee har tatt over det gamle lokalet til Floriss (vis-a-vis BikBok). De selger sunn asiatisk hurtigmat. Rettene innholder råvarer av høy kvalitet, til en lav pris. YamKee selger også sunne og forfriskende smoothies helt uten tilsetningsstoffer. Utsalget kan også friste med deilige Frappé med ulike smaker.

Elite Foto Elite Foto ligger i 2 etasje i Torvhallen, plassert mellom butikkene DNA og Specsavers. Butikken printer dine bilder på ekspress mens du venter. I tillegg kan butikken lage nye kopier fra gamle negativer og lysbilder. Hos Elite Foto finner du et stort utvalg kameraer og rammer som er populære julegaver. Nå i førjulstiden vil du også få trykket julekortene dine på kort tid. Lengste leveringstid er et døgn.

Bianco Party goes dark and luxurious. Den mørke luksus trenden, som vi ser i motebilder, handler om å være forførende og sensuell. Det er «Goth går Glam» - med stilige mørke smokinger, blonder, lag av svart og statment gullsmykker. En veldig feminin og elegant stil med maskuline detaljer og en smellende kongeblå for å gi det lille ekstra. Dette er stilen vi ser preger skoene i «partysesongen». Det er lov å kombinere og prøve ut som man ønsker med blonder og maskuline detaljer hånd i hånd.


6

50% pü det rimeligste paret ved kjøp av 2 par av utvalgte modeller. Tilbudet gjelder t.o.m. 30. november

www.eurosko.com

J.A.MAGNUSSEN Farmandstredet


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Vi gir deg den lune julestemningen Julestjerne

99,Engler

99,-

Juletrestjerne 99,- • Juletrekuler fra 19,- Putetrekk fra 99,- • Vinduspynt 129,- • Teppe kun 299,-

www.kremmerhuset.no

Varme kupp!

399,Spar 400,-

599,Spar 400,-

SOREL Super Trooper • før 799,-

SOREL mod 848 • før 999,-

999,Spar 1000,-

SOREL Shila • før 1999,-

www.eurosko.com

J.A.MAGNUSSEN Farmandstredet

7


JUBLENDE JUL

8

ADVENT OG FØRJULSTIDEN er til for å nytes. Kos deg, skap tradisjoner og gjør noe hyggelig sammen med familie og gode venner. Senk skuldrene, skyv duken unna og la barna more seg med juleverksted og kakebakst. Sammen kan dere lage deilige julekaker og smakfult juleknask som egner seg godt som julepresanger. Alt du trenger til julens baking og hygge får du på Farmandstredet!

BRUNE PINNER Brune pinner er av de mest lettvinte slagene å bake. Sirup og kanel i deigen er med på å sette den gode smaken. Til ca 48 stk. trenger du: 150 g smør 200 g sukker 2 eggeplommer 1 ss lys sirup ½ ts malt kanel 1 ts vaniljesukker 1 ts natron 300 g hvetemel Egg til pensling. Sukker og hakkede mandler til pynt. Fremgangsmåte: 1. Rør smør og sukker hvitt. Bland i resten av ingrediensene. 2. Elt deigen og del den i 6 emner. Trill pølser og trykk dem ut på plate til flate stenger. 3. Pensle med egg, dryss på sukker og mandler og stek kakene på øverste rille i stekeovnen ved 175 °C i 10-12 minutter. Skjær stengene på skrå mens de er varme. Avkjøl på rist. Oppskriften er hentet fra matprat.no


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

9

Kremmerhuset Ting & Sånt

feirer 40 år (og jul)

Kjeden Kremmerhuset Ting og Sånt startet opp med gründerne Eli og Jens Otto Hoff for hele 40 år siden. I dag består kjeden av 64 butikker spredt over hele Norge, samt to butikker i Sverige. Tekst og foto: Kremmerhuset Ting & Sånt

Hemmeligheten bak suksessen ligger utvilsomt i pågangsmotet, humøret, livsinnstillingen og arbeidsgleden hos de to gründerne, mener butikksjef Yvonne Rojahn hos Kremmerhuset Ting og Sånt, på Farmandstredet. Deres filosofi er at hver butikk får frihet under ansvar, noe som er motiverende for de butikkansatte. Mesteparten av varene kommer fra Østen. Det betyr at Kremmerhuset skaper sin egen stil i form av vareutvalg. Vi har konkurransedyktige priser, som passer enhver lommebok. For ni år siden fikk Yvonne en drømmemulighet til å starte opp Kremmerhuset her i Tønsberg. I butikken får hun jobbet med sin store lidenskap og hobby noe

hun synes er utrolig motiverende og inspirerende. Yvonne kan fortelle at Kremmerhuset Ting og Sånt er en spennende gave og interiørforretning man blir forelsket i enten man bare skal ta en titt eller handle. Vi prøver å være en inspirasjonskilde for alle som elsker å fornye og skape trivsel i hus og hjem. Det å legge vekt på selve sammensetningen av produktene er med på å fortelle hvem vi er. Vi er opptatt av å skape trivsel med en koselig atmosfære og et personlig preg. Kremmerhuset er en opplevelsesreise som tilfredsstiller øyet og hjertet. Ja, hele utrykket i Kremmerhuset får frem begeistring og glede i oss. Butikken er nå full av juleprodukter og Yvonne kan fortelle at det i år er en hvit

ventetid. I tillegg kan vi i adventstiden kose oss med detaljer som engler, sølv, glitter, paljetter, frostet natur, blanke tekstiler, champagnepels og en touch av lilla. I tillegg tar Kremmerhuset deg tilbake til den nostalgiske jula med bark, gamle postkort, reinsdyr, røde og grå tekstiler, granbar og nisser. Den lekne julen er også på plass i butikken. Du finner produkter i sterke farger som neon, blank gull, grafisk og urban. Butikken bugner av produkter for enhver smak, det er bare å glede seg til jul. Kremmerhuset Ting & Sånt ønsker med dette alle velkommen til en hyggelig og spennende julehandel.


10

JULEGAVETIPS!

God jul!

Taft er tilbake! Forny med elegante, klassiske og tidløse gardiner. Få det fint til jul! Nora gardin 220 cm 299,90

PR. DEL

, 9 9 3

Cathrine pyntepute Ø 40 cm 99,90

Gold lykt 26 cm 229,90 35 cm 299,90

KARI TRAA VØRDE UNDERTØY

Varmt og pustende superundertøy i myk ullmiks. Undertøy for både høyt og lavt aktivitetsnivå. Superfunksjonelt! Trøye før 699,- Bukse før 599,-

G-SPORT FARMANDSTREDET Tlf. 33 31 93 30

FARMANDSTREDET, tlf FARMANDSTREDET tlf. 31 30 42 24

D 124Farmandstredet_Juleannonse_2611_95x128.indd 1

PRIS FRA 1295,-

TID FOR GAVETIPS. ROM FOR GAVEKORT.

KJØP GAVEKO RT HER! Du får kjøpt gave kort her på senteret eller via www.sentergavek ort.no

MORRIS.NO

Jens Müllersgt. 3, tlf 33 31 17 00.

29.10.13 13:56


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

! s p i t e G av LEGO FRIENDS DELFINSAFARI Jentenes drømmelego. Før 749,-

Juletilbud

God Jul!

LEGO BRANNSTASJON Før 799,-

Flott startsett med batteridrevet lokomotiv. Før 799,-

Juletilbud

Juletilbud

499,-

BRIO TOGBANE

499,-

499,-

BARBIE MARIPOSA DUKKE Nydelig dukke fra den nye Barbie-filmen. Før 399,-

Juletilbud

PLAYMOBIL SJØRØVERSKUTE

FURREAL DAISY

Interaktiv kattunge med mye moro. Før 999,-

Før 799,-

Juletilbud

Juletilbud

249,-

499,-

699,-

STORT DUKKESETT

Flott gavesett med dukke og masse utstyr. Før 399,-

ELEKTRISK MOTORSYKKEL

Finnes også i rosa. Batteridrevet med lader, fra ca. 2 år. Før 799,-

GYNGEHEST Velg mellom lys eller mørk. Før 599,-

Juletilbud

499,-

Juletilbud

299,-

Brio Farmandstredet tlf.: 33 31 67 90

Juletilbud

599,-

Ekte lekeglede hos

www.briobutikken.no

11


12

VILL&

VAKKER

I vinter kan du velge mellom duse og sarte toner, blonder og brokade, glimmer og glitter. Også dype farger og skinn er fortsatt i vinden. Gå for gull på julebordet, i en glamorøs og skinnende kjole blir du festens midtpunkt. Kombiner gjerne med mørke fargetoner som svart og militærgrønt, da stråler du enda mer. Det er ingen grunn til å droppe gull i hverdagen heller. En grovstrikket genser er perfekt styling til et par skinnende gullbukser, mens en gullfarget genser er kul til et par slitte jeans.

Bijou Brigitte Clutchveske

299,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

13

VIC Bluse

Juvelen Kjede

999,-

2690,-

Bijou Brigitte Hårspenne pr. stk.

99,-

Sorbet Kjole

49995

Vivikes Bukse

499,Arts & Crafts Armbånd Dyrberg Kern

1259,-

Dna Pumps

699,-

Lace Kjole

999,-

Sapatos Lave sko

1095,-

Vivikes Skjørt

399,-


14

SORT OG SENSUELL

KICKS Øyeskyggepallett

405,-

Rocka, helsva rte antrekk e r ikke bare supersex y og trendy, det e r en sikker vinner til enh ver anledning . Rockstar-loo inkluderer bå ken de den lille so rte og plagg lakk og lær. i Om du ikke vil ha kjole, e dress med m r en ønster et tøft alternativ. Røff opp ant rekket med e n lekker fuske og accessoa pels rer i gull og sølv. Skimrend makeup tilføre e r glamour.

Sorbet Kjole

69995 Georg Martinsen Clutch i fløyel

399,-

Glitter Kjede

249,-

VIC Kjole

CMYK Clutch

2699,-

399,Skoringen Ballerinasko

799,-

Zizzi Strømpebukse pr. stk.

149,-

Vero Moda Skjørt

19995


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Ă… GLEDE.

Gull-Funn Kjede

The Body Shop Gavepakke

507,-

579,-

Sorbet Bluse

599,Skin Tonic Intense fra Dolce & Gabbana, edp. 25 ml.

Lindex Jakke i fuskepels

565,-

599,-

KICKS Neglelakk pr. stk.

220,-

Skoringen Sko, B&Co

599,VIC Jakke

1399,-

Skin Tonic Signatur av Tova, edp. 50 ml.

545,-

15


16

The Body Shop Julekalender

TING HUN ELSKER

1098,-

ver til kvinner tt å finne ga le ke ik r e t e D Et godt tips tende har alt. la ne sy til m so g se hvilke adehyllene o b e kk e sj gynner å r e ukker som be kr g o r e sk ø y og parf ymefla mykt treningst r, e kk lo K e. å bli tomm n suksess. rie er alltid e se TV d o g n e

Skin Tonic Clarins

345,Øyenskygge 375,Lipbalm pr. stk. 170,Foundation

Elite Foto Kompaktkamera superzoom Powershot SX280

1999,Vita White Woods fra Clean edp. 30 ml.

350,-

Morris Lommebok i skinn, Tiger

799,-

Skin Tonic Kroppskrem Elisabeth Arden

300,-

Rafens Lyshus fra Kähler fra

Edt. 30 ml. Elisabeth Arden

375,-

249,-

Morris Veske DKNY

2195,-

Lindex Babydoll

249,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

17

Accessorize Tøfler

249,-

Norli Mors gaver, Cecilie Enger

379,-

Christiania GlasMagasin Fat fra Stenige Slott

999,-

Klippoteque L Hårprodukter fra Redken

Gull-Funn Klokke, Tissot

3595,-

279,til 414,fra

G-Sport Joggesko fra Nike

1099,-

Lucky Duck Ansiktsprodukter fra Naobay

G-Sport Treningsbukse Kari Traa

699,-

G-Sport Treningstopp Kari Traa

299,-

Face Toner

99,-

Ansiktskrem

379,-

Argan olje

199,-


18

To Små Nøst er forhandle r de fleste typ garn og utstyr er til strikk, brod eri, hekling og makramé . Her finner d u merker som Sandnes, Da le, Drops, PT og Du Store Alpakka, og butikken får jevnlig inn nyheter. De st rikkeglade a nsatte hjelpe deg gjerne m r ed veiledning , tips og oppskrifter til det du skal la ge!


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

19

Mariusgenseren 60 år Den folkekjære Mariusgenseren har vært en del av den norske folkesjela i 60 år, og fremdeles nyter den stor popularitet. Hos To Små Nøster får du mønster, garn og veiledning så du kan strikke den selv! Tekst: Hanne Bakken. Foto: Sandes Garn

– Mariusmønsteret er veldig populært! Det er et av de mestselgende mønstrene hos oss, forteller Anette Haugerød, innehaver av To Små Nøster. Hun anslår at garnbutikken i Farmandstredet selger rundt 10-15 pakker med det kjente mønsteret – hver eneste dag! Den opprinnelige Mariusgenseren i rødt, hvitt og blått ble designet i 1953 av Unn Søiland Dale. Mønsteret består av en setesdalbord uten lus, med farger. Navnet er knyttet til krigshelt og skuespiller Marius Eriksen, som på 50-tallet promoterte genseren, og som også hadde den på seg i filmen «Troll i ord» fra 1954. – Genseren ble mye brukt i filmen, og etter det tok etterspørselen etter mønsteret helt av, forteller Haugerød. Enkel å strikke 60 år senere er vi fremdeles like begeistret for mønsteret. Haugerød tror det kan komme av at genseren var strikket i nasjonalfargene våre. Dessuten er mønsteret ganske enkelt å strikke, noe

hun også mener har bidratt til at genseren har blitt så kjær. – Det er et godt mønster å strikke, og derfor passer det også for nybegynnere, sier hun. I dag er Mariusmønsteret definitivt det mestselgende mønsteret i Norge, kanskje også i verden. Det anslås i dag at det er strikket mer enn fem millioner eksemplarer av genseren. Mønsteret har dukket opp i motebildet flere ganger og har vært en trend blant både miljøvernere, motebevisste, fiff og friluftsmennesker. Nå er det også mulig å kjøpe fabrikkproduserte Mariusgensere, men mange foretrekker likevel å strikke den selv. – Det er noe eget ved det som er hjemmestrikket. Å gi noe du har strikket selv i gave er ekstra hyggelig, fordi det ligger litt tid og tanke bak. Og så er det jo gøy å strikke! sier Haugerød. Og hos To Små Nøster merkes det godt at strikking er populært. – Folk har mye skaperglede! Sist vinter

kokte det i butikken hos oss, og det er veldig gøy! Vi hjelper gjerne med å finne mønster og garn, og veileder deg gjennom strikkeprosessen mot en fin og hjemmestrikket Mariusgenser.


20

Gaver som kommer til nytte 149,Verdi 298,-

Tilbudene gjelder f.o.m. 13. nov. t.o.m. 31. des. 2013, så langt beholdningen rekker.

@accessorizenorden

Apotek 1 Hvalen Tønsberg. Fayes gate 7. Tlf. 33 37 45 60. Åpent: man - fre 9-20, lør 10-18, søn 16-19.

Velkommen til vår flotte interiørbu tikk! Snømann med lykt

Nå 299,-

Alle lilla kronelys

Nå 3,Før 7,-

Før 599,-

UNIKE TILBUD OG FORDELER FOR DEG SOM FARMAND VENN Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive rabatter og tilbud på SMS fra våre butikker, invitasjon til eksklusive events og nyheter på SMS og e-post. Send SMS med kodeord «FV» til 2242 eller gå inn på vår nettside: www.farmandstredet.no

Toulouse servise

Ugle telysholder

Fra 12,-

Før 149,-

-50%

til å henge i vinduet

Nå -50%

Feel Farmandstredet Tlf.: 21 05 30 29 Tilbudet gjelder ut uke 48.


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

21

Str.

4046

399

,-

Julegavetips! 46 40-

299

Str. 36

-41

5

3 tr.

6-41

199,-

199,-

149 41

,-

9

39

149,-

,-

Str.

4 5-

-28

Str. 21

,-

Str. 3

6-

.3 Str

S

www.shoeday.no Farmandstredet • tlf: 33 31 40 22

Tonsberg 1-2s 47-13.indd 1

29.10.13 15:02

Ring julen inn. 8 999,-

2 299,-

5 999,-

3 499,-

1 599,-

17 599,-

11 999,-

15 999,-

9 999,-

2 599,-

2 999,-

1 999,-

Juvelen Farmanstredet, 33 31 98 16 www.juvelen.no


22

Blått er tilbake for fullt! Den klassiske mørkeblå dressen har sin renessanse, til glede for alle som begynner å bli lei av svart. Kombiner gjerne bukse eller jakke med andre farger og mønstre. Gå for mørkeblå bukse og en fargerik skjorte med ruter eller striper. Klassiske svarte lakksko er alltid riktig til mørkeblått. Din Sko Lakksko

499,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Match Man

2299,Skjorte 799,Slips og tørkle 399,Blazer

Bogart Moods of Norway

1100,Sløyfe 500,Skjorte

Burre Genser, Gant

1500,-

Bogart Dress med vest Moods of Norway

5400,-

KappAhl Sløyfer pr. stk.

99,Burre Skinnbelte

KappAhl Skjorter pr. stk.

700,-

399,-

Mestergull Klokke Seiko Kinetic

7298,-

Bianco Sko med brokademønster

999,Match Man Jeans fra Lévis

999,-

Mestergull Ring, Calvin Klein

490,-

23


24

GAVER FOR S GAMEBOYsom gleder!

e t og gi bort no Dropp slipse gangspunkt ut ta så å leke, r n ke ls e nn e M han? Liker ha hans. Trener r ne ve e a ss g r re te ha in i i mote? V r lle e r ke ø b foto, spill, menn. til alle typer

Elite Foto Speilreflekskamera Samsung NX300

5499,-

Norli En sjøens helt, Jon Michelet

399,Dressmann

299,Slåbrok 599,Pysj

Spaceworld Sony Xperia Tablet Z

Brandstad Gensere i lammeull pr. stk.

5298,-

999,-

Enklere Liv Drikkesystem til sykkel

899,-

G-Sport Joggesko, Asics

1599,-

Skoringen Tøfler fra Klavenes

650,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

G-Sport Treningshansker

279,-

G-Sport Vekt

499,-

Spaceworld Sportsørepropper

1198,-

Enklere Liv Alt-i-ett verktøy Vita Freedom Sport fra Tommy Hilfiger

285,edt. 50 ml. 410,-

298,-

Brandstad Skjerf

399,-

KappAhl Hansker

249,-

edt. 30 ml.

Georg Martinsen Lommebok Aunts & Uncles

599,Georg Martinsen Bag, Aunts & Uncles

3950,-

Morris Koffert Samsonite fra

2799,-

25


26

TID FOR GAVETIPS. ROM FOR GAVEKORT.

KJØP GAVEKO RT HER! Du får kjøpt gave kort her på senteret eller v ia www.sentergavek ort.no


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Krogsveens pepperkakehusauksjon «barn hjelper barn» 2.-13. desember stilles pepperkakehusene ut i Torvhallen i Farmandstredet. Budrunden avsluttes fredag 13. desember kl. 15.00.

Julestemning i Torvhallen i Farmandstredet Juletradisjonen ”barn hjelper barn” går ut på at barnehagebarn lager pepperkakehus som blir solgt på auksjon til en god sak som støtter barn – i år går pengene til barna i Familiehuset Villa Adler. 20 prosent av fortjenesten går til barnehagene som baker husene. Pepperkakehusene blir markedsført som vanlige boliger; med salgsoppgaver, vindusplakater, boligannonser i avis og på nett, og avsluttes med budrunder, fredag 13. desember kl. 15.00. I år er det Bogen Barnehage, Ilebrekke Barnehage, Teiehøyden Barnehage, Solvangkirken Barnehage, Randineborg Barnehage og Kongseik Barnehage som skal være arkitekter og bygge pepperkakehusene. Vi inviterer små og store til å komme innom og se på pepperkakeutstillingen i Torvhallen, fra 2. til 13. desember, og oppfordrer både privatpersoner og næringslivet til å bidra med “bud”, som mottas med stor takk! Krogsveen avd. Tønsberg

Tlf: 33 30 91 00

Fayesgt 4

www.krogsveen.no

/KrogsveenTonsberg

27


28

EVENTYRJUL FOR DE MINSTE! Nå trenger ikke guttene å gå i dress for å være fine. I år kan poden stråle i myke dressbukser kombinert med en fin skjorte og cardigan. Kule boots røffer opp antrekket. Jentene kan boltre seg blant blondekjoler, søte skjørt og detaljrike bluser. Askepottsko gjør finstasen helt komplett. På Farmandstredet finner du alt av mote for små fashionistas.

Accessorize Hårbøyle

95,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

29

Lindex Dressjakke

349,Feel Lommebok pr. stk.

49,Accessorize Skjorte

209,Lindex Bolero i fuskepels

179,-

Accessorize Kjole, strikket

469,KappAhl Skjorte m/sløyfe

KappAhl Kjole

149,-

299,-

Vest

149,-

Eurosko Pumps

Bukse

179,-

399,Accessorize Veske

130,Skoringen Pensko, gutt

499,-


30

Brio Barbie campingbuss

999,-

BR-Leker Legotog med skinner

1199,BR-Leker Furby

899,Brio Radiostyrt piratskip fra Playmobil

699,-

Traktøren Kjøkkenutstyr Termos pr. stk.

139,Ark Puslespill

189,-

Rafens Matboks, Blafre

169,-

Søstrene Grene Uglekoffert fra

5990

Søstrene Grene Piratkoffert fra

5990

Ark Puslespill prinsesser

169,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

LEK & MO RO Enkelte ting fo ra

Juvelen Klokke

399,-

Accessorize Skjerf

159,Vanter

ndrer seg ikke elsker kule o . Jenter g søte ting. K lær, smykker, tegnesaker, p erler, vesker med noe spennende i, hårpynt og le ker er alltid en suksess. G uttene drømm er om gaver de kan leve seg inn i, so m filmer, karakterer fra filmene, lego og spill.

130,Nille Lego City gold mine

299,Kremmerhuset Ting & Sånt Ugleklokke

299,-

Norli Kulespill i tre

599,-

Panduro Rørperler og tilbehør

149,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Legesett i koffert

149,-

Juvelen Klokke

299,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Piratsett i koffert

149,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Revekosedyr

199,-

31


32

BEURRE CORPOREL

VERTINNESETT

AQUAFITNESS SHOWER

175,-

99,-

295,-

Bodybutter til kroppen for den tørre vinterhuden. Beurre Corporel 200ml og Biomains 50ml. Verdi: 270,-

Liten oppmerksomhet til deg eller til din venninne. Verdi: 264,-

Dusjgele som gir massiv fuktighet. Shower Gel 200ml og Roll-on 75ml. Verdi: 420,-

ACQUA DI GIO DEO STICK

Gaveeske til en helt unik pris. Deo Stick 75g, Shower Gel 75ml. Verdi: 404,-

265,-

LA VIE EST BELLE

Ultrafeminin duft med iris, vanilje, sjasmin og tonkabønner. EdP 30ml, Body Lotion 50ml, Shower Gel 50ml. Verdi: 698,-

495,L’HOMME BABY DOLL NR 1 + MAKEUP REMOVER

Favoritt under juletreet! Baby Doll - årets nye mascara fra Yves Saint Laurent gir volum og ekstrem definisjon for en moderne og edgy look. Kommer i en lekker eske med Top Secrets Makeup Remover 30ml. Verdi: 370,-

290,-

Julegave til ham - karismatisk og varm L’Homme EdT 60ml. Kommer i en luksuriøs gaveeske med Shower Gel og After Shave Balm.Verdi: 693,-

535,-

VI HAR ET STORT UTVALG

JULEGAVER I ALLE PRISKLASSER!

Tønsberg | Tlf.: 33 21 05 83 | www.skintonic.no


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

33

Julen BLIR BEDRE MED MENY

Smaken av norsk skjærgård

I butikken kan du se alle produktene MENY-Lauget an befaler deg!

Julens

KNALLKJØP

69

90 pr kg

Lutefisk Lutefi sk av skrei

Julens

KNALLKJØP

9900 pr kg

Kalkunfilet naturell/marinert. Prior, hel, ca 1500g

MENY.no

Julens

KNALLKJØP

1990

Husk jule-bonusen

pr pose

Evergood Juleblanding 200g (99,50/kg)

Bruk julebonuskortet og få TRIPPEL-TRUMF på alle handlekurver over 1000 kr!

MENY Farmandstredet


TRIM FOR HJERNEN

34

KOS DEG MED KRYSSORD Senk skuldrene, spiss blyanten og test hjernen noen minutter! Finn løsningsordet i det markerte feltet, og delta i trekningen av et gavekort verdi kr. 500,-. Løsningen sender du via mail til farmandstredet@steenstrom.com, eller via post til Farmandstredet Drift, Postboks 404, 3101 Tønsberg, innen 3. januar 2014.

Nysgjerrig på om du har vunnet? Vinneren og løsning presenteres på vår hjemmeside i etterkant av innsendelsesfristen. Følg med!


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

REDKEN

Julegavetips!

a great feeling

SHAMPO, BALSAM OG KUR FØR 899,-

599

NÅ KR

Hverdagsvelvære på hudens premisser

Gjelder Curvacous, Extreme, Diamond Oil og Real Control

DeaDSea SPa magik Deilig, naturlig dusjkrem og bodylotion, uten parabener. Passer alle hudtyper og bidrar til å opprettholde hudens fuktbalanse. Inneholder salter og mineraler fra det eksotiske Dødehavet. Inneholder dusjkrem 350 ml og bodylotion 350 ml

KUN

35

MOROCCANOIL

249,-

GAVESETT

498

NÅ KR

Lag din egen sunne julekonfekt Cocosa gavepose Alt du trenger i en pakke. Inneholder 3 stk Ecuador 70 % økologisk sjokolade, Cocosa 200 ml, silikonformer og oppskriftshefte.

KUN

Nikita Hair Farmanstredet Tel 33 31 69 89 Bestill time på nikita.no

199,Fyll sansene med Pukka Te Bestselgere fra Pukka Flott gaveeske i tinn som inneholder Pukka Love te og Pukka Peppermint & Licorice te.

139,-

KUN

Vi tar forbehold om trykkfeil og utsolgte varer.

Trygg og naturlig overgangsalder Femarelle Hjelper kvinner i overgangsalder. 60 kapsler, før 359,-.

299,-

SPaR

60,-

SORT KJOLE 999,-

www.odegaardmote.no

Sunkost Farmandstredet

Farmandstredet annonse des 2013_95x260.indd 1

sunkost.no

FARMANDSTREDET

25.10.13 16:14


36

Feel Elektrisk julestjerne

599,-

Feel Hjortefigur

699,-

Mester Grønn Julestjerne

Kremmerhuset Ting & Sånt Skrivebordslampe

70,-

599,-

Feel Stol

4999,Feel Kulegran

Traktøren Kjøkkenutstyr Vase fra Wik & Walsøe

129,-

599,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Grantre

999,-

199,-

Feel Telysglass pr. stk.

Feel Dekorball m/lys

99,-

399,Kremmerhuset Ting & Sånt Kobberkrukke

Kremmerhuset Ting & Sånt Putetrekk m/paljetter

399,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Løper

Princess Løper

79,-

129,-

Feel Konsollbord

1299,-

DYREBAR JULESTEMNING Etter flere sesonger med treverk og lyse farger er det endelig rom for blinkende lys og mørke farger. Levende lys, lysslynger og myke tekstiler kombinert med gjenstander i kobber, glass og gull gir en lun og glamorøs julestemning. Naturtrenden gjelder også i år, så invester gjerne i grener og pynt med skogens dyr på. Og for all del: Finn fram de hjemmelagde julekurvene og dorullnissene. Den tradisjonelle julepynten går aldri av moten!

Feel Kongleranke

149,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Tilbords Servise fra Stiernholm 46 deler

8999,-

37

DEKKET TI JULENS FEL S

T

Tilbords Vinglass fra Stiernholm

214,Hvitvin 199,Rødvin

Kobber, gull, naturfarger o g pyntegjensta nder av dyr er det du skal dekorere festbordet m ed i år. Vakre, stilrene serviser og g lass bidrar til et sofistikert uttr ykk. Bli in spirert av na og pynt med turen kongler, granb ar og kvister. Imponer dine gjester med et naturlig og skinnende fe stbord!

Kremmerhuset Ting & Sånt Bestikk pr. sett

199,Kremmerhuset Ting & Sånt Julekuler kremfargede

29,-

gull

pr. stk.

19,-

Feel Kongler

79,-

Rafens Bolle fra Alessi, 21 cm.

pr. stk.

500,-

16 stk.

Traktøren Kjøkkenutstyr Krus, Wik & Walsøe

Tilbords Vase, boblen Finn Schjøll

Kremmerhuset Ting & Sånt Løper

1499,-

129,-

Kremmerhuset Ting & Sånt Dådyr

169,Kremmerhuset Ting & Sånt Telysglass pr. stk.

39,-

145,-


38

Coca-Cola® sin juletrailer kommer til

Farmandstredet onsdag 11. desember Du finner oss på Farmannstorvet fra klokken 13.00 til 18.00. Kom innom for å se den magiske juletraileren og hils på julenissen!

‘Coca-Cola’, ‘Coke’, the ‘Coca-Cola’ Contour Bottle and the Red Disk Icon are trademarks of The Coca-Cola Company. © 2013 The Coca-Cola Company.


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

379,Chris Tvedt Den blinde guden

379,Roy Jacobsen De usynlige

379,Jørn Lier Horst Hulemannen

399,Ingar Sletten Kolloen Ingrid

379,Cecilie Enger Mors gaver

399,Herbjørg Wassmo Disse øyeblikk

449,Olav Viksmo-Slettan Full storm

249,Ingvar Ambjørnsen Kaptein Nero

God Jul fra oss i Norli!

379,Øyvind Lofthus, Pascal Dupuy Hele Norge baker

349,Trine Sandberg Trines mat

39


40

379,Jussi Adler-Olsen Marco-effekten

349,Helen Fielding Bridget Jones, Mad about The Boy

299,Øystein Wiik Casanovasyndromet

349,Helga Flatland Det finnes ingen helhet

399,Jo Nesbø Politi

349,Sidsel Dalen 21 dager

249,David Walliams Gangster-bestemor

249,Ylvis Hva sier reven?

God Jul fra oss i Norli!

299,Karpe Diem Dødtid

329,Christopher Hals Gylseth Gestapos hemmelige terrorplan


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Kurt Aust, Stumme skrik

399,-

«Rikholdig dansketidskrim. (...) en kriminalhistorie med kulturhistorisk innpakning. Forfatterens stoff- og kunnskapstilfang er stort, men nettopp at han boltrer seg i tids-, steds- og personbeskrivelsene, gir romanen et løft. Ikke minst når han på besnærende vis fletter inn to høyst reelle personligheter fra norsk historie». Finn Stenstad, Tønsbergs Blad (terningkast 5) «Historisk røverroman (...) Stor historisk kunnskap i spennende format. (...) glimrende underholdning». Sindre Hovdenakk, VG (terningkast 5)

Før 149,-

Før 149,-

79,-

Kurt Aust Vredens dag

Før 149,-

79,-

Kurt Aust Den tredje sannhet

79,-

Kurt Aust Hjemsøkt

God Jul fra oss i Norli! Før 149,-

Før 149,-

79,-

Kurt Aust Kongefrykt

79,-

Kurt Aust Når døde hvisker

41


42

SPENST

-20%

på medlemsskap. Tilsvarer fri innmelding og 429,- pr. måned (ord. 498,- og adm. kr 149,-) t.o.m. 31.12.2013 NIKITA HAIR

Ved hårklipp får du kur og lett massasje med på kjøpet verdi

189,-

SPENST

Kr.

550,-

Crossfit + vanlig medlemsskap (inkl. ord. treningstilbud) t.o.m. 01.12.2014

FASTE TILBUD OG FORDELER FOR DEG SOM ER FARMAND VENN

PANDURO HOBBY

Kr.

399,-

Hobbyboks for barn/nybegynnere (Verdi fra kr. 630,-)

Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive rabatter og tilbud på SMS fra våre butikker, invitasjon til eksklusive events og nyheter på SMS og e-post. Send SMS med kodeord «FV» til 2242 eller gå inn på vår nettside: www.farmandstredet.no

SPENST

-15%

på Personlig Trener t.o.m. 31.12.2013

JORDBÆRPIKENE

Kr.

45,-

Kaffe og valgfritt kakestykke

ELITE FOTO

Ingen ekspresstillegg ved ekspressfremkalling av bilder.


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

43


SMAKFULL JUL

44

HELSTEKT AND Helstekt og gyldenbrun and servert med eplebåter, svisker og fiken er fristende og smakfull mat. I Danmark er and like populær middag på julaften som ribbe er her i Norge. Hva med and til jul i år? Til 4 personer trenger du: 1 stk and (ca. 2,2 kg) 1 ½ ss grovt salt 1 ½ ss kvernet pepper 1 stk sitron 50 g smør 4 dl vann 2 stk eple 1 pk svisker , à 200 g 2 stk frisk fiken, til pynt Fremgangsmåte: 1. Bind lårene sammen ved benknokene. 2. Krydre med salt og pepper og gni krydderet godt inn. 3. Legg anden på en rist i en langpanne eller ildfast form. Press over sitronsaft, og la gjerne sitronen bli med under stekingen. 4. Bruk en ostehøvel og lag skiver av smør, legg dem over anden. Hell på vann. Stek anden i stekeovn på 225 °C i 20 minutter. Ta ut langpannen, fjern risten og legg anden tilbake i formen. 5. Del eple i båter og legg båtene i langpannen sammen med svisker. Stikk inn et steketermometer i andebrystet (se til at termometeret ikke treffer ben). Øs gjerne litt kraft over anden. Stek videre på 160 °C til kjernetemperaturen viser 68 °C. Dette tar ca. 40 minutter. Steketiden avhenger av størrelsen på anden. Servér gjerne Waldorfsalat, kokte poteter og saus til anden. Oppskriften er hentet fra matprat.no


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

All I want for

45

Sikker? Omikke velget gravekort

250GB

SPILL F EA O

99KR

R

99KR MED K

20% RABATT

*

TT *

UN

Tillbehör

Tillbehör

1999,90KR TID FOR GAVETIPS. ROM FOR GAVEKORT.

KJØP GAVEKO RT HER! Du får kjøpt gave kort her på senteret eller via www.sentergavek ort.no

HUSK

NATTÅPENT TORSDAG 12.12. TORSDAG 19.12. TIL KL. 24

OLL PAKKE NS O

A B AT T

*

0,90 50 K

RABA

Tillbehör

R

%

R

20

20% RABATT

K

Your online video store


46

Julegaver Gifts from fra

000,4950 Gifts from

000,-


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

Galleriet – Farmandstredet Telefon 33 31 82 70

God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul Jul God Jul

47


48

Din egen kreative

juledekorasjon anna og clara elsker julen og de mange deilige tradisjoner som kan nytes i hele desember. Besøk søstrene Grene, her finner du inspirasjon og flotte ting til dine juledekorasjoner.

søstrene Grene har et stort utvalg av fargerik pynt, kuler og bånd, som egner seg perfekt til en annerledes og dekorativ juledekorasjon.

Julekuler Pris Pr. stk. fra ( 2 cm )

Flatt Juletre Pris Pr. stk.

118 2164

konglekrans Pris Pr. stk.

porselen Juletre Pris Pr. stk. fra

følg med i søstrenes spennende univers på:

Facebook, Instagram og www.sostrenegrene.com

4360 1298

krus Pris Pr. stk. fra

klyper Pris for 24 stk.

3490 18 80

Du finner Søstrene Grene på

Farmandstredet v. torvhallen


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

GINGER SPARKLE GIFT, Kr. 139,-

49

SMALL CRANBERRY GIFT, Kr. 329,-

BORN LIPPY GIFT, KR.198,-

Velkommen til Julehandel Velkommen til Julehandel!

SMALL CRANBERRY GIFT, Kr. 329,-

REINDEER SPONGE, Kr. 59,-

GING G

HANDCREAM TRIO GIFT, Kr. 198,HAND CREAM TRIO GIFT, Kr. 198,-

REINDEER SPONGE, Kr. 59,-

The Body Tlf: 33 31 Tlf: 91 9652 71 52 90 The BodyShop®, ShopFarmandstredet, Amanda Storsenter,

SMALL SHEA GIFT, Kr. 329,-

SMALL SHEA GIFT, Kr.


50

GOD JUL!

TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.


TID FOR OVERRASKELSER. ROM FOR Å GLEDE.

110 BUTIKKER HUS OG HJEM Christiania GlasMagasin 46 63 83 30 Clas Ohlson 33 00 34 50 Enklere Liv 47 48 38 50 Kid Interiør 31 30 42 24 Kremmerhuset Ting & Sånt 91 68 16 74 Nille 94 85 43 24 Panduro Hobby 94 80 79 20 Princess 33 31 59 25 Rafens 91 61 62 98 Spaceworld 33 33 43 99 Syskrinet 33 31 33 12 Søstrene Greene Tilbords 91 16 36 63 To Små Nøster 33 31 27 67 Traktøren Kjøkkenutstyr 33 20 22 00

33 33 33 33 48 33 33 33 33 33 33 33 33 33 33 90 93 33 33 33 33 33 33 33 94 33 21 33 40 33 33 33 33 33 33 33

MAT OG DRIKKE Meny Narvesen Busstasjon Narvesen Torvhallen Vinmonopolet

33 01 86 00 33 31 93 11 33 31 67 55 04560

36 36 31 31 01 31 31 31 36 31 33 31 31 31 00 84 03 31 31 31 31 31 31 31 00 31 07 31 62 31 37 33 31 33 20 74

88 88 82 77 84 82 25 08 84 96 35 14 64 07 36 90 42 00 59 17 68 20 76 65 42 40 90 91 10 96 03 48 29 13 23 49

55 58 70 02 52 70 70 77 64 93 85 43 50 80 60 44 32 94 33 00 00 23 55 11 71 22 55 22 05 15 33 95 50 51 00 96

SERVICE OG TJENESTEYTENDE Barber Q Klippoteque L Klippotequet Trend Nikita Rock Hair by Klippotequet Tango Frisør Via Tours SPESIALBUTIKKER Accessorize/Monsoon Apotek 1 Hvalen Ark Bokhandel Arts & Crafts Bijou Brigitte BR - Leker Brilleland Brio CMYK Elite Foto Floriss GameStop G-Sport GULL-FUNN/Tønsberg Ursenter Intersport Juvelen KICKS Lucky Duck Mester Grønn Mestergull Mye Moro NetCom Norli Page One Platekompaniet Skin Tonic Specsavers Sunkost Telekiosken The Body Shop Vita

33 33 47 33

34 31 38 21

74 31 40 00

66 96 52 59

33 31 11 57

33 33 33 33 33 33 33

31 31 31 31 01 36 74

72 18 78 69 90 74 46

55 12 04 89 80 75 46

33 33 96 33 33 21 33 33 33 33 33 33 33 33

33 37 62 33 36 60 33 31 21 33 31 33 31 31

04 45 56 44 89 23 13 67 23 31 92 13 93 35

44 60 34 42 20 18 33 90 29 63 45 02 30 33

33 33 33 33 33 33 33 32 33 33 33 33 33 48 33 33

31 31 21 22 31 36 37 21 36 33 21 31 31 00 31 31

98 12 10 96 56 79 01 59 11 33 05 10 08 02 91 65

16 96 34 28 07 90 11 50 00 90 83 13 33 00 96 09

ANNEN VIRKSOMHET Posten 04004 Q-Park 33 34 16 42 Spenst 33 31 20 50 Tannlegene 33 37 82 82 Unilabs Røntgen 08808 Vestviken Kollektivtrafikk AS 33 30 01 00

Med forbehold om trykkfeil.

KLÆR, SKO OG REISEEFFEKTER Bianco Bik Bok Blend Bogart Brandstad Burre Cubus Din Sko dna Dressmann Euro Sko Georg Martinsen Gina Tricot Glitter Hennes & Mauritz KappAhl Lace Lindex Match Man Morris New Yorker Only Pieces Polarn O. Pyret Sapatos Shoeday Skoringen Sorbet Swag Urban Vero Moda/Jack & Jones VIC Vivikes WOW Zizzi Ødegaard Dame

SERVERING Burger King Cafe Opus Jordbærpikene Mammamia kaffe og isbar Wayne´s Coffee YamKee Yogurt Heaven

51


TIBE Drammen

52

ÅPNINGSTIDER I JULEN Fra mandag 9. desember Hverdager: 10–21 Lørdag: 10–18 Nattåpent Torsdag 12/12: 10–24 Torsdag 19/12: 10–24 Søndagsåpent Søndag 15/12: 14–18 Søndag 22/12: 14–18 Julaften Tirsdag 24/12: 10–13 1. juledag 25/12: Stengt 2. juledag 26/12: Stengt Romjulen Fredag 27/12: 10–20 Lørdag 28/12: 10–18 Mandag 30/12: 10–20 Nyttårsaften Tirsdag 31/12: 10–16 1. nyttårsdag: Stengt

ØMERKE ILJ T M

Følg oss på Facebook

www.farmandstredet.no

441

739 Trykksak

Farmand magasin jul 2013 web  

Farmandstredet julemagasin