Page 1


CELLER BODEGA L’any 2007 es va inaugurar Celler Tianna Negre, l’èxit del qual es deu a la combinació de modernitat i funcionalitat del seu celler, dissenyat per l’Estudi Morlà i Morey de Binissalem. Aquest celler, integrat perfectament en el paisatge, és a l’avantguarda en el respecte al medi ambient, gràcies a un ús eficient de l’energia solar, al reciclatge de l’aigua i a una administració intel ligent d’aquests recursos per aconseguir condicions òptimes de treball i productivitat. En el año 2007 se inauguró la Bodega, diseño del Estudio de arquitectura Morlà i Morey de Binissalem. Su éxito se debe a la combinación entre lo moderno y lo funcional, integrándose perfectamente en el paisaje. La Bodega está a la vanguardia del respeto por el medio ambiente gracias al uso eficiente de la energía solar, el reciclado de aguas, y a una administración inteligente de estos recursos, consiguiendo así condiciones óptimas de trabajo y productividad.


Mes enllà dels murs de pedra amb que està construït, o de l’ús de l’acer oxidat per fermentar els vins, el celler és un homenatge a la tradició mallorquina de la pedra en sec i al call Vermell. Más allá del uso del acero oxidado y muros de piedra, el Celler Tianna Negre es un homenaje a la tradición mallorquina de piedra seca y al “Call Vermell”.


TERRES TERRUÑO

VINYES VIÑAS

El Call Vermell és una terra rica en argila vermella i en pedra i la vinya és de les poques plantes que hi poden créixer. Les pedres creen una barrera protectora entre el cel i la terra, limiten l’evaporació i mantenen la terra fresca, cosa que afavoreix el creixement de les arrels de la vinya. L’argila vermella, rica en ferro, confereix al raïm les aromes especials que busquem per als nostre vins, criats en bótes de roure.

Les vinyes de Binissalem, emparades per la Serra de Tramuntana, gaudeixen de llargues hores de sol, dies càlids i nits fresques. Aquest entorn ideal, i un període de maduració addicional, donen com a resultat uns vins amb gran intensitat de sabor. Emprem, entre d’altres, varietats de raïm autòctones de Mallorca, com el Manto Negro, que produeix vins rics en aromes i capa mitja alta; el Callet, que atorga als vins un gran caràcter i distinció; i el Premsal Blanc que dóna als vins blancs una estructura lleugera amb notes d’herbes aromàtiques.

El “Call Vermell” es nuestra tierra rica en arcilla roja y piedra, donde la vid es de las pocas plantas capaces de prosperar. Las piedras crean una barrera protectora entre el cielo y la tierra, limitando la evaporación y manteniendo la tierra fresca, favoreciendo así, el crecimiento de las raíces de la vid. La arcilla roja, rica en hierro confiere a la uva los aromas especiados que buscamos para nuestros vinos criados en barricas de roble.

Los viñedos de Binissalem amparados por la Sierra de Tramuntana disfrutan de largas horas de sol, con días cálidos y noches frescas. Este entorno ideal y un periodo de maduración adicional dan como resultado unos vinos con gran intensidad de sabor. Las variedades típicas de Mallorca que utilizamos son el Manto Negro, que produce vinos ricos en aromas con capa media alta, el Callet, que les otorga gran carácter, y el Prensal Blanc que da a los vinos blancos una estructura ligera con notas de hierbas aromáticas.


TIANNA NEGRE És el nostre vi estrella, saborós i ben equilibrat. De producció molt limitada, la criança es fa en la seva totalitat en bótes noves de roure francès. TIANNA NEGRE Nuestro vino estrella, de producción limitada. Su crianza se hace totalmente en barricas nuevas de roble francés.

VELOROSE En la línia dels grans vins rosats internacionals, VéloRosé confirma el potencial de la varietat autóctona Manto Negro. VÉLOROSÉ Dentro de la línea de los grandes rosados internacionales, VéloRosé demuestra el potencial de la variedad autóctona Manto Negro.

TIANNA BOCCHORIS Són el nexe d’unió entre els vins Tianna Negre i Ses Nines. Només una part d’aquests vins té criança en bótes noves de roure francès. Hereten el caràcter del seu germà major, Tianna Negre i es mostren rodons i amables en boca, com Ses Nines. TIANNA BOCCHORIS Los vinos Tianna Bocchoris son el nexo entre el Tianna Negre y los vinos Ses Nines. Solamente una parte de estos vinos tiene crianza en barricas nuevas de roble francés. Heredan el carácter de su hermano mayor el Tianna Negre, mostrándose redondos y amables en boca como el Ses Nines.

EL COLUMPIO Un nuevo estilo de vino mallorquín sin renunciar a nuestro sello de identidad. Intensos en nariz y muy golosos en boca.

SES NINES SELECCIÓ 07/9 és una tria de les millors bótes del nostre Ses Nines negre. L’etiqueta 07/9 es refereix a la data en què va entrar el primer raïm al nostre Celler, el setembre de 2007. SES NINES SELECCIÓ 07/9 Una selección de las mejores barricas de nuestro Ses Nines tinto. La mención 07/9 hace referencia a la primera uva que entró en nuestra Bodega en septiembre del año 2007.


SES NINES La gama de vins Ses Nines són el rèflex de les terres de Binissalem i atorguen el màxim protagonisme al raïm autòcton. SES NINES La gama de vinos Ses Nines son el reflejo del terruño de Binissalem con el máximo protagonismo de las uvas autóctonas. Manto Negro y Callet en tintos y Prensal Blanc en blancos.

ESPUMOSO SES NINES NEGRE Atrevido, singular, son algunos de los adjetivos que podrían definir este espumoso tinto semi-dulce, producido de forma artesanal y muy limitado.

RANDEMAR En els vins Randemar hi busquem la màxima expressió de la fruita i el seu frescor. Són vins joves, extraordinàriament atractius i fàcils de beure. RANDEMAR En los vinos Randemar buscamos la máxima expresión de la fruta y su frescura. Son vinos jóvenes, extraordinariamente atractivos y fáciles de beber.

MAS DE CANET Amb Mas de Canet volem fer assequible a tothom de poder gaudir d’un vi negre amb Denominació d’Origen Binissalem. MAS DE CANET Nuestro reto con este vino fue hacer asequible a todos el placer de disfrutar de un vino tinto con Denominación de Origen Binissalem.


CELLER TIANNA NEGRE Camí des Mitjans 07350 Binissalem.Mallorca. España T. +34 971 886 826 - 661 224 109 info@tiannanegre.com www.tiannanegre.com 39º 41’ 39,32’’ N | 2º 51’ 43,23’’ E Horari: 09:00 /18:15h. Per fer una degustació dels nostres vins i visitar el celler, reserveu amb antelació. Horario: 09:00 / 18:15 h. Para visitas concertadas o desgustar nuestros vinos, reservar con antelación.

Folleto 2014 3  
Folleto 2014 3  

Folleto Celler Tianna Negre 2014

Advertisement