Page 1

Nyaralási idény – a bőr fokozott igénybe vételének időszaka A bőr nyári „ellenségei” – a por, a szél, az UV-sugárzás, a magas hőmérséklet. A bőr átalakulása a nyári igénybe vétel hatására: – a zsírosodásra hajlamos bőr még zsírosabb lesz; – a kiszáradásra hajlamos bőr még szárazabb lesz; – kombinált típusú bőr: a T-zónában zsírosabb, a többi része viszont a megszokottnál szárazabb lesz; – a normál bőr zsírosabb vagy szárazabb lesz.


Egészséges lebarnulás nem létezik! Az UV-sugarak által kiváltott következmények: – pigmentfoltok; – a felhám (epidermisz) megvastagodása; – a kollagén és az elasztin rostszálak károsodása; – dehidratáció. 1. feladat – a bőr hidratálása: – „Hialuronsav” hidratáló maszk arcra és nyakra; – „Gyöngy” fényt adó maszk arcra és nyakra. 2. feladat – a bőr öregedésének megelőzése, az UV-sugárzás következményeinek felszámolása: – „Ling Zhi” ganodermás revitalizáló maszk arcra és nyakra; – „Q10 Koenzim” fiatalító maszk arcra és nyakra; – „Ásványi anyag komplex” regeneráló maszk arcra és nyakra; – „C-vitamin” halványító maszk arcra és a nyakra; – „Lótusz” tonizáló maszk arcra és a nyakra; – „Méhpempő és propolisz” tápláló maszk arcra és nyakra.


Pro Komfort maszkok – varázslatos átváltozás néhány perc alatt! „Csipesszel kitépkedett, szélein cérnaszállá vékonyított szemöldöke megsűrűsödött, és arányosan, feketén ívelt élénkzölddé színesedett szemei fölött. Orrtöve fölött nyomtalanul eltűnt a pici függőleges ránc, amely akkor, októberben jelent meg, amikor a Mestert elveszítette. Eltűnt a sárgás kis árnyék is a halántékáról, meg az alig észrevehető szarkalábak a szeme külső sarkából. Orcája finoman kipirosodott, homloka fehér és sima lett, hajából elmúlt a fodrász kezétől származó göndörség. A harmincesztendős Margaritára természettől hullámos fekete hajú, húsz év körüli nő nézett vissza a tükörből.” Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita, 20. fejezet, „Az Azazello-krém”


Pro Komfort – idom-maszkok A kompresszió eredménye: a maszk hatékonysága 90%-ig emelkedik. Az idomra felhordott alap – garantálja az aktív komponensek egyenletes eloszlását a bőr felületén.


A maszkok hatásának megsokszorozását elősegítő kiegészítők: Tusfürdők, tonikok, szivacsok, bőrradírok, Tiande mezoroller és a relaxálás.


„Hialuronsav” hidratáló maszk arcra és nyakra a Pro Komfort sorozatból

Aktív összetevők: – hialuronsav; – hidrolizált kollagén. A maszk kifejezett hidratáló hatással rendelkezik, erősíti a bőr nedvességmegtartó képességét. Életkortól függetlenül, minden bőrtípusra alkalmazható.


Hialuronsav – „a hidratálás királynője” A hialuronsav egyetlen molekulája ezer vízmolekulát képes megkötni. 1 gramm hialuronsav 3 liter vizet nyel el. Hialuronsav – a zseniális fuvarozó: oda szállítja a folyadékot, ahol arra éppen szükség van.


Hialuronsav – a hosszú élet titka és védelem a sejtek rákos megbetegedése ellen!!! A hialuronsav megbízható védelmet nyújt a bőrsejtek károsodása ellen.

A csupasz földikutya igen sokáig él: életkora igazolt rekordja több mint 32 év.


Kollagén – a bőr „váza” vagy a „rugók matracban”

A kollagéntermelés zavarainak első jele – a nem mimikai eredetű ráncok megjelenése. A menopauza kezdetétől számított 5 év alatt a bőr kollagéntartalma mintegy 30%-át elveszíti.


– „Gyöngy” fényt adó maszk arcra és nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők: – hidrolizált kollagén; – gyöngyproteinek. A maszk helyreállítja a bőr hidrolipid és ásványi egyensúlyát, segíti a kollagén és az elasztin szintézisét, semlegesíti a szabad gyököket.


A gyöngyprotein vagy konhin: hidratálás, antioxidánsok, UV-védelem, a PH-szint szabályozása, 22 fajta aminosav, 18 féle mikroelem, B- és D-vitamin. A tengeri gyöngykagyló a borsószem méretét 12 év alatt, a 8 mm-es átmérőt pedig 30-40 alatt éri el.


„Ganoderma” revitalizáló maszk arcra és nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők: – a pecsétviaszgomba (ganoderma gomba) kivonata; – hidrolizált kollagén. A maszk igen erős antioxidáns, regeneráló és hidratáló hatással rendelkezik, a bőrt energiával tölti fel és felveszi a küzdelmet az öregedés ismertetőjegyeivel.


A pecsétviaszgomba tudományos neve – Ganoderma lucidum: „ganos” – fény, „derma” – bőr, „lucidim” – ragyogó

Hatékonyságban a ginzeng gyökeret is felülmúló növény.


Mn Fe

Co P

B K

Zn Mg

Ca

A pecsétviaszgombában megtalálható: – csaknem minden vitamincsoport: bétakarotin, a B-, D-, E-, C- és egyéb vitaminok; – 13 féle aminosav; – fehérjék; – telítetlen zsírsavak; – immunerősítő poliszacharidok; – terpenoidok; – ásványi anyagok: kálium, foszfor, vas, kalcium, magnézium, cink, mangán, bór és kobalt; – több mint 80 féle enzim. A pecsétviaszgomba kozmetikai hatása: – hidratál; – antioxidáns hatású; – megakadályozza az öregedés jellemzőinek megjelenését a bőrön; – gyorsítja a sejtosztódást; – regenerálja az UV-sugárzástól károsodott sejteket.


„Q10 Koenzim” fiatalító maszk arcra és nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők: – Q10 koenzim; – hidrolizált kollagén. A maszk elősegíti a ráncok mélységének csökkenését, javítja a bőrturgort, egyenletessé teszi a bőr mikrofelületét.


A Q10 koenzim – a bőrsejtek „energiatöltője” A tudósok véleménye szerint: minél alacsonyabb a szervezetben a Q10 koenzime szintje, annál magasabb az ember biológiai életkora. A Q10 koenzim – zsíroldó antioxidáns.


„Ásványi anyag komplex” regeneráló maszk arcra és nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők: – ásványi só; – levendula illóolaj; – hidrolizált kollagén. A maszk feltölti a bőrt ásványi és mikroelemekkel, lassítja az öregedési folyamatokat, hidratál, növeli a bőrturgort.


Ásványi só – a tengeri ásványok forrása 80%-át ásványok és mikroelemek alkotják és mindössze 20%-a – só. Lassítja az öregedési folyamatokat, szabályozza a hidrolipid ellensúlyt, táplálja a bőrt.


Levendula illóolaj Megszünteti az UV-sugárzás káros következményeit: regenerálja a bőrt, elmulasztja az irritációt és az elszarusodást, véget vet a gyulladásos folyamatoknak.


„C-vitamin” halványító maszk arcra és a nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők: – aloékivonat; – porcsinkivonat; – Q10 koenzim. A masz kiegyenlíti és világosítja az arcbőr színét, megvéd az UV-sugarak káros hatásaitól, megelőzi a korral járó elváltozásokat .


Porcsin- és aloékivonat – a C-vitamin forrása A C-vitamin csökkenti a melanintermelést Odo von Meung, XI. századi orvos így írt a porcsinról: „S ezért a hideglelést, melyet a görögök kauszonnak hívnak, gyógyítja, midőn zölden vagy morzsoltan a hasadra teszed, szörpnek ugyancsak hat, ha megisszák, ha pedig, mint zöldséget vagy füvet, elrágják, úgy általában a láz is lelohad. Ha szétrágják vagy megisszák, csökkenteni képes a mérhetetlen vérfolyást és a gyomor mértéktelen vérzését. Ha fogunkkal morzsoljuk szét, a görcsnek vet gátat. Ha viszont morzsoltan ráteszed – a feldagadt szemnek segítség.” .


„Lótusz” tonizáló maszk arcra és a nyakra a Pro Komfort sorozatból Aktív összetevők:

– lótuszkivonat; – hidrolizált kollagén. A maszk lassítja az öregedési folyamatokat, fenntartja a bőr magas nedvességtartalmát.


Az „égi liliom” – a fiatalság szimbóluma… „Dicsőség neked, lótuszvirág drágaköve” ( Az „Om mani padme hum” tibeti mantra fordítása.) A flavonoidok, peptidek, B-vitaminok megőrzik a bőr fiatalságát.


„Méhpempő és propolisz” tápláló maszk arcra és nyakra. Aktív összetevők: – méhpempő; – propolisz; – hidrolizált kollagén. A maszk táplálja, hidratálja bőrt, lassítja az öregedési folyamatokat, tonizál.


„Felséges zselé” a bőr fiatalságának meghosszabbítására: fehérjék, lipidek, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok «Avicenna „fekete viasza”.


A hatás megnövelése érdekében érdemes a maszkokat kúraszerűen – 5-12 alkalommal – alkalmazni.


www.tiande.ru

a szépség oka

Maszkok pro komfort  

www.tiande.co.hu