Page 1

Thor Oksholm // Alpin skiløber

Derfor… Brochuren handler om, at jeg - Thor Oksholm har brug for din opbakning og støtte. Jeg er 18 år gammel og dyrker alpin skisport på internationalt konkurrenceniveau. Det kræver vilje og styrke, når man vil præstere på topniveau, og det vil jeg. Det kræver samtidigt tid og penge. Jeg skal fortsat udvikle min fysik, være i mental balance og investere i det bedst mulige skiudstyr. Brochuren skal hjælpe mig til at opnå økonomisk støtte fra sponsorer – gerne fra dig. Et sponsorat vil gøre det muligt for mig at præstere endnu bedre – gøre min drøm til virkelighed, nemlig at kvalificere mig til Vinter OL 2022. I år 2008 blev jeg udtaget til det såkaldte ”boblerlandshold” med det formål, at jeg skulle udvikle mig til at blive en del af u-16 landsholdet. Efter to år på ”boblerlandsholdet” blev dette realiseret. Jeg tilbragte 5 år på u-16 landsholdet, hvorefter jeg blev udtaget til det officielle junior A-landshold, hvor jeg nu har befundet mig de sidste tre år. Udover at dyrke alpin skisport går jeg på gymnasiet (stx) og forventer at blive student til sommer.


Bedrifter og målsætninger Tre største bedrifter ➢ Nr. 21 ved de europæiske junior olympiske lege (sæsonen 2016/2017) ➢ Sølvmedalje ved de danske mesterskaber i disciplinen slalom (sæsonen 2016/2017) ➢ Bronzemedalje ved en af de største international børnekonkurrencer i Andorra (sæsonen 2014/2015) ➢ Adskillige Danmarks mesterskaber i min aldersgruppe igennem årene

På dette billede ses jeg på en overall tredjeplads ved Danmarks mesterskaberne i år 2016

Målsætninger ➢ Kvalifikation til Vinter-OL i år 2022 ➢ Udtagelse til det danske senior A-landshold (indenfor de næste par år) ➢ Deltagelse i Junior verdensmesterskaberne i Val di Fassa (Italien) 2019 ➢ Deltagelse ved Junior verdens mesterskaberne i 2020 (sted endnu ikke kendt) ➢ Deltagelse ved verdensmesterskaberne i Cortina d’ampezzo (Italien) 2021

Indsatser for at komme i mål For at kunne realisere mine målsætninger kræver det mange – ja, ekstremt mange træningsdage og mange rejsedage til udlandet. Mulighederne for træning på sne i Danmark er meget begrænsede. Den tid har jeg valgt at investere i min sport. Jeg har dog også behov for at investere i såvel rejseudgifter og ikke mindst i skiudstyr, og her er der tale om store investeringer for at komme til tops – nå mit mål.


Samarbejde = win-win-situation Sponserer I mig, vil jeres virksomhed få mulighed for at blive set i det danske og i det internationale skimiljø. Med skimiljø menes alt fra skiturister, skientusiaster, forældre til skiatleter og businesspartnere i skibranchen. Netop disse målgrupper er interessante for mange virksomheder, ligesom en stor del af folkemængden i skimiljøet er relativt velstillede og flere har interessante, store netværk i erhvervslivet. Sponsoratet vil desuden give ”backstage ” adgang til det spændende ’cirkus’, der foregår ifm. de store skievents, såsom verdensmesterskaberne i Åre 2019. Et sponsorat af mig kan således åbne døre til nye forretningsforbindelser, nye kunder og nye unikke oplevelser. Ligesom det også kan være et positivt add on på jeres imagekonto.

Jeres profileringsmuligheder og gimmicks ❖ Jeres logo på tøj og udstyr Jeg vil bære jeres logo på alt mit træningstøj, mine konkurrencedragter og på mit udstyr. Dette vil give jeres virksomhed opmærksomhed nationalt såvel som internationalt.

❖ Markedsføre os begge på sociale medier Jeg kommitter mig til at være aktiv på sociale medier, hvor jeg vil dele resultater, billeder og videoer fra både træning og konkurrencer, ligesom jeg vil markedsføre min sponsorere.

❖ Min deltagelse ved jeres events Jeg er meget åben overfor, at I bruge mig til arrangementer og events i jeres virksomhed. Jeg deler meget gerne mine erfaringer med interesserede lyttere.

❖ Jeres logo i reklamefilm Jeg vil lave en reklamefilm, hvori jeres logo vil fremgå tydeligt.

❖ Arrangere skiture med støtte og rådgivning Jeg vil gerne være med til at arrangere en skitur for jeres kunder, for jeres virksomhed, hvis det er interessant. Derudover tilbyder jeg også at lave aktiviteter under denne tur.

❖ Afholde workshops med assistance Jeg vil gerne stå for at arrangere en workshop, hvor jeg kan vise, hvordan man klargøre sine ski og fortælle om basis-teknik for skiløb.

❖ Billetter til jer til store events fx junior verdensmesterskaberne


Sponsorpakker

Nedenfor beskrives forskellige mulige sponsorpakke. Grundsponsorat: 7.500 kr./år Ved indgåelse af et grundsponsorat får jeres virksomhed, som basis, følgende af mig: ✓ Omtale på sociale medier ✓ Logo på tøj og udstyr Udvidet sponsorat:20.000 kr./år Et udvidet sponsorat giver følgende: ✓ Omtale på sociale medier ✓ Logo på tøj og udstyr ✓ Logo i reklamefilm ✓ Deltagelse ved events ✓ Billetter til store events Fuldt sponsorat: 30.000 kr./år Et fuldt sponsorat ”åbner” op for alle de nævnte muligheder: ✓ Logo på tøj og udstyr ✓ Omtale på sociale medier ✓ Deltagelse ved events ✓ Logo i reklamefilm ✓ Arrangering af fælles skitur for jeres virksomhed og kunder ✓ Billetter til store events ✓ Arrangering og afholdelse af workshops Prioritere I en egentlig brugerdefinerede sponsorpakke, så finder vi en løsning, der er optimal for begge parter.

Kontaktinformationer: Mail: Thoroksholm@gmail.com Telf: +4540828685

Sponsorbrochure  
Sponsorbrochure  
Advertisement