Page 46

H ISTOR IE , KU LT U R, KU N ST O G SA M F U N N

46

Handelshøyskolen BI

2

Kontaktperson: Audun Farbrot | Tlf.: 46 41 02 30 E-post: audun.farbrot@bi.no | www.bi.no/forskning

Prisjeger, gadget-freak eller sosialt dyr? Mobiltelefonen avslører deg! Finn ut om du er prisjeger, gadget-freak, sosialt dyr eller noe helt annet. Prøv Han­ delshøyskolen BIs mobilspill. Hva er viktigst for deg når du skal kjøpe ny mobiltelefon? Må du ha den råeste mobilen med siste skrik av tekniske finesser – uansett hva det koster?

Handelshøyskolen BI har i sam­ arbeid med Telenor identifisert 5 ulike typer mobilbrukere. Prøv BIs mobilspill, og du vil få vite hvilken type du er.

Eller er du mer opptatt av musikk, spill og underholdning? Eller handler det om å finne en mobil som hjelper deg med å holde kontakten med venner?

Spillet er utviklet av første­ amanuensis Sangeeta Singh ved Institutt for markedsføring ved Handelshøyskolen BI i samarbeid med Telenor.

Kanskje holder det at du kan bruke mobilen til å ringe med, og at den er billig og god i bruk? Eller er du mest opptatt av at mobilen skal hjelpe deg til raskt å finne svar på det du lurer på?

BIs Institutt for markedsføring er et av Europas fremste fagmiljøer i markedsforskning, og er blant annet opptatt av å finne ut mest mulig om hva som kjenneteg­ ner oss når vi kjøper varer og tjenester. BOD 2

BOD 2

Foto: istockphotot

Forskningstorget 2010  

Programbrosjyre

Forskningstorget 2010  

Programbrosjyre

Advertisement