Page 1

www.cooliris.com Cooliris er et program, som gør det muligt at søge efter billeder, musik og video på internettet eller på computeren på en ny og spændende måde. Desuden kan Programmet skal installeres på computeren inden brug (er gratis).

www.wordle.net

Wordle.net udmærker sig ved at være nem at gå til (ingen login). Ordet er en sammenblanding af Word og Doodle Programmet har mange finurlige og hjælpsomme funktioner til den kreative sjæl. Du designer i al sin enkelhed med ord, farver, fonte og retning. Ordene taster du selv eller copypaster ind. Wordle genererer en sky bestående af et utal af ord, farver og retninger.


www.xtranormal.com Xtranormal er en hjemmeside, hvor man kan lave en video. Hertil kommer, at man selv kan skrive, hvad personen/personerne skal sige, hvorefter man kan høre det. Rigtig godt til engelsk-undervisningen.

www.dfilm.com Lidt det samme som xtranormal.


www.glogster.com og www.vuvox.com Glogster og vuvox er tjenester, som på forunderlig vis gør op med de ofte så tekstbaserede blogs. På Glogster blogger du, men i stedet for at skrive blogindlæg, så laver du små plakater, der kan rumme; video, billede, lyd, tekst, animationer og grafik. http://issuu.com/ Hjemmeside, hvor du kan lave din egen e-pages, som du kender fra Føtex og Bilka (elektroniske reklamer)

www.scribblemaps.com Her kan du tegne på google maps, hvor der samtidig er mange muligheder: måle afstande og andet. Rigtigt godt til interaktive tavler.

http://jeopardylabs.com/ Her kan du lave dit eget jeopardy spil


http://sharendipity.com/ Er en hjemmeside, hvor du kan lave dine egne spil, applikationer og andet. Indeholder skabeloner, s책 det er let at g책 til.

web  

test test test

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you