Page 1

IT MINDS Young Minds - Excellent Solutions

www.it-minds.dk

+45 42 59 00 84

Aarhus l København


INDHOLD

Intelligent udvikling af IT

3

Excellent Solutions

4

Kompetencer

5

Forretningen

6

Mere end bare studerende

7

Forretningsomr책der og Cases

8-9

Kontakt

10


ITMINDS YOUNG MINDS - EXCELLENT SOLUTIONS

Et udviklingshus i mere end én forstand. Vi tror på effektiv og intelligent udvikling af IT-løsninger gennem faglig og personlig udvikling af interne kompetencer.

IT Minds er et ungt og fleksibelt supplement til de traditionelle IT konsulenthuse. Vores hovedfokus er at hjælpe med de mindre, men vigtige opgaver. Opgaver som bliver nedprioriteret grundet fokus på større implementeringsprojekter, og som ikke har en kompleksitet og et budget, der retfærdiggør, at man trækker på et traditionelt udviklingshus. Hos IT Minds har vi en klar attitude. Vi vil konstant blive bedre. Derfor søger vi de dygtigste talenter fra landets universiteter, hvor fællesnævneren er passion og mod på at udfordre sig selv og hinanden. Da mange af vores kunder ikke tillader deres leverandører at referere til dem, er nedenstående kun et udpluk af vores kundeportefølje – derudover følger i denne profilmappe nogle udvalgte cases.


Young Minds Excellent Solutions

Et udviklingshus i mere end én forstand. Vi tror på effektiv og intelligent udvikling af IT-løsninger gennem faglig og personlig udvikling af interne kompetencer. IT Minds er baseret på idéen om at studerende, gennem deres opdaterede specialviden fra den akademiske verden, besidder en uvurderlig ekspertise og evne til at levere resultater af højeste kvalitet. Vi arbejder med intelligent udvikling af IT-løsninger baseret på enighed og dialog med kunden. I tæt internt samarbejde sammensætter vi teams til den enkelte opgave, så de nødvendige kompetencer til udviklingen af løsningen er inkluderet. Vi ved at øget faglig og personlig udvikling skabes på baggrund af praktisk erfaring og tillid. De studerende hos IT Minds er ikke bare studiemedarbejdere - de er konsulenter. Vi forsøger hele tiden at gøre dem bedre klædt på til erhvervslivet efter endt studie. Det gør vi ved at lade dem bære ansvar for IT-projekter helt fra begyndelsen til overleveringen af løsningen. Alle vores konsulenter arbejder i tæt samarbejde med projektlederen og kunden, for at skabe det bedste resultat.


Kompetencer, der passer til jer DATABASER

Gennem dialog og behovsafklaring finder vi frem til, hvilke teknologier og sprog vi skal anvende for at udvikle den bedste løsning til en problemstilling, samt hvilken konsulentprofil, der passer bedst til det givne projekt.

MSSQL MYSQL Oracle DB2 Access

Denne side giver en oversigt over de kompetencer vi råder over, og har stor erfaring inden for. Udover de teknologier og sprog, som er præsenteret her, har vi medarbejdere, der har en speciel interesse eller erfaring inden for mindre udbredte teknologier/sprog/CMS. Hold dig derfor ikke tilbage med at spørge ind, hvis din søgte teknologi ikke fremgår af nedenstående oversigt:

MOBILPLATFORME

BACKEND

FRONT-END

iOS Android Windows Phone PhoneGab

.NET JAVA C/C++/C# VB/VB.NET

ASP.NET JSP JavaScript (Node.JS m.fl.) PHP HTML/HTML/CSS

OPERATIVSYSTEMER

ANDET

Sharepoint Drupal/Sitecore EpiServer m.fl.

Windows Linux MAC OS Python Ruby (on rails) WPF LINQ to SQL


Forretningen Projekter

IT Minds leverer en bred vifte af IT-løsninger, herunder udvikling af webapplikationer, databaseløsninger, integrationsarbejde og mobilapplikationer.

Vi løser både større og mindre opgaver, hvor vi varetager projektet fra konceptudvikling til overlevering af den færdige løsning. Det tætte samarbejde mellem vores medarbejdere og kunder bidrager til sparring, vidensdeling og erfaringsudveksling gennem hele projektet. Derfor vil løsningen hele tiden blive udfordret fra forskellige vinkler, hvilket i sidste ende øger kvaliteten af den endelige løsning.

</code> Idé

Sourcing

Konceptudvikling

Prototyping

Implementering

Vi leverer dygtige og passionerede konsulenter til etablerede projekter, som kan komme med friske og opdaterede indspark i både større og mindre IT- eller udviklingsafdelinger. En konsulent fra IT Minds kan bidrage til en bestemt del af projektet i en ønsket periode. Vores tætte kontakt til universiteterne og institutterne i hele Danmark gør, at vi kan finde dygtige udviklere til de fleste typer af sprog og teknologier, og derved skabe det perfekte match til projektet. n atio

nis orga

IT-

IT Minds Konsulent Eksisterende team


All about attitude!

Jeg blev kastet ud i situationer, som jeg aldrig ville opleve på skolebænken. Jeg lærte at tage ansvar og tale direkte med kunder og projektledere i store organisationer.

Dennis Kristensen,

Tidl. Software Developer, IT Minds IKT, Diplom-Ingeniør

Vores hovedfokus er at hjælpe med de mindre, men vigtige opgaver. Vores værdifulde indsigt i mange forskellige branchespecifikke processer og organisationer giver os en bred forståelse for digitale udfordringer - og ikke mindst hvordan de kan løses. Hos IT Minds har vi en klar attitude. Vi vil konstant blive bedre. Fællesnævneren for vores medarbejdere er passion og mod på at udfordre sig selv og hinanden. Vi ved, at talent skal udfoldes gennem erfaring og udfordringer, som man ikke får tilbudt på skolebænken. Derfor søger vi hele tiden studerende, som har passionen for at være konsulent, og for at være i kontakt med kunder, samarbejdspartnere og projektledere. Vi tror på, at vi med engagerede medlemmer af et team kan skabe løsninger, der hele tiden bliver bedre.

!

IT Minds begyndte i 2010 i samarbejde med to dygtige IT-studerende at hjælpe virksomheder med optimering og effektivisering af interne arbejdsgange og processer. I dag består teamet af 80 af de dygtigste IT- og businessstuderende fra landets universiteter og institutter fordelt på kontorer i Aarhus og København. Vi har siden starten arbejdet med nogle af landets største virksomheder, og løst opgaver indenfor webapplikationer, databaser, integration og mobilapplikationer blandt andre.


Forretningsapplikation

Vi havde brug for et system, der var intuitivt og brugervenligt, og IT Minds har leveret netop dette.

Brian Andersen, Digitaliseringskonsulent Roskilde Kommune

Roskilde kommune ønskede et værktøj til styring af projekter på tværs af afdelinger. Applikationen er bygget op omkring fire områder: oversigt, status, kortlægning og stamdata. Her har brugerne af applikationen mulighed for blandt andet at kunne uddele ansvar til kommunens medarbejdere på tværs af afdelinger. Applikationen kan tilpasses den enkelte organisation, og det er muligt at oprette digitaliseringsprojekter, IT-udviklingsprojekter og lignende. Der er under udviklingen af applikationen fokuseret meget på brugervenlighed ved at supplere generisk indhold med dynamisk. Dette gør brugerfladen let at navigere i. Derudover er kun relevant indhold synligt i forhold til en given brugerbeslutning. Applikationen har givet Roskilde Kommune et bedre overblik over projekter, da man hurtigt kan danne sig overblik over ansvar, status og deadlines.

Syddjurs kommune havde brug for en løsning, hvorigennem medarbejderne havde mulighed for digitalt at indberette sygdom, ferie og tjenestekørsel m.v., som skulle integreres med lønsystemet. I samarbejde med Syddjurs Kommune udviklede IT Minds en .NET webapplikation med en SQL database til at håndtere data. Brugere af applikationen er i stand til at indtaste sygdom, ferie og tjenestekørsel m.v. i systemet, som automatisk bliver sendt videre til nærmeste leder for godkendelse. Webapplikation har effektiviseret og digitaliseret processen omkring registrering og indberetning af sygdom, ferie og kørsel m.v.. De automatiserede funktioner i systemet sikrer desuden, at data bliver sendt og medregnet hver måned, og derved giver medarbejderne en korrekt løn.

Samarbejdet og processen med IT Minds forløb let og agilt, og der blev løbende tilføjet kompetencer som behovene opstod.

Jon Badstue Pedersen, Afdelingsleder Syddjurs Kommune

Digitalisering


Poly-control

Mobility

IT Minds har på bedste vis udarbejdet og designet optimale og brugervenlige applikationer til de enkelte platforme.

Henning Overgaard, Adm. Direktør, Poly-control

For at optimere Poly-controls kvalitets- og serviceniveau ønskede man at skabe muligheden for, at deres kunder kunne kontrollere og styre deres trådløse løsninger i og udenfor hjemmet, gennem web, Android og iOS. Foruden design og udvikling af de tre interfaces, ønskede Poly-control en større brugerdatabase, et kontrolpanel samt en serverapplikation, som kunne håndtere større mængder af forespørgsler, som havde til hensigt at køre automatisk – eksempelvis i forbindelse med feriehusudlejninger. Løsningen blev applikationen iPoly som kan styres gennem web, Android og iOS. Den samlede løsning krævede en bred vifte af kompetencer, hvorfor IT Minds’ medarbejdersammensætning i høj grad var en styrke, da Poly-control kun behøvede at samarbejde med én leverandør.

Oticons marketingafdeling havde behov for teknisk assistance i forbindelse med sæsonopdatering af deres produktpræsentation, der bliver fremvist i en applikation til iPad. Oticon havde i den forbindelse brug for ressourcer til løbende implementering af grafisk materiale og brugergrænseflade. Ved at benytte et setup af tre konsulenter, der tilsammen udgjorde en fuldtidsansat, havde Oticon mulighed for løbende at få feedback på det udarbejdede materiale, inden man gik videre med næste produkt. IT Minds’ konsulenter benyttede hovedsageligt JavaScript, HTML5 og CSS3 til at implementere materialet i applikationen. Samarbejdet har resulteret i, at Oticons salgsafdeling har fået et nyt og opdateret salgsværktøj, der er lækkert og intuitivt at arbejde med. Derudover kan Oticons organisation fortsat være på front med udviklingen, og samtidig kunne afspejle dette i deres kommunikation med kunderne.

IT Minds’ konsulenter har været utrolig kompetente, og har udvist en fleksibilitet, vi ikke på forhånd havde turde forestille os.

Anja Nagel L’harraki, Project Manager, Oticon

Sourcing


For yderligere information:

Jonas Vognsen

Kristian W. Larsen

jonas@it-minds.dk +45 61 66 42 07

kristian@it-minds.dk +45 81 71 81 15

Partner, IT Minds, Aarhus

Partner, IT Minds, København

AARHUS Katrinebjergvej 93b 8200 Aarhus N +45 42 59 00 84 info@it-minds.dk KØBENHAVN Borgergade 24, 2. 1300 København K +45 81 71 81 15 kbh@it-minds.dk www.it-minds.dk

ITMINDS YOUNG MINDS - EXCELLENT SOLUTIONS

IT Minds Profilmappe  
IT Minds Profilmappe  
Advertisement