Page 1

JOLI, 100% Belgisch, ontwerpt en fabriceert outdoormeubilair dat emoties oproept, met een permanent streven naar een onberispelijke kwaliteit en een uitgezuiverd design.

Joli, outdoor 2010


outdoor 2010 Joli brengt light in je tuin Er wordt gezegd dat men het volgende seizoen het hoofd koel zal moeten houden. Gelukkig! Joli trekt de kaart van elegantie, hoogkwalitatief en tijdloos meubilair met technische snufjes die de collectie functioneel maken. Vandaag heeft Joli, 100 % Belgisch, zijn sporen verdiend in de sector van de outdoormeubelen. Met zijn chique, hedendaagse en uitgesproken stijl selecteert Joli de beste materialen. De knowhow van Joli brengt zijn meubilair tot een perfecte combinatie tussen design en gebruiksgemak.

3. Luna Table, het licht brandt ! 4. Luna Light Disk, een lumineus idee. 5. Wings Outdoor Tables, Joli slaat zijn vleugels uit ! 6. Wings Table 7. Ceramics, 100% onderhoudsvrij.

Ghekiere Industries bvba, Industrielaan 5, 8520 Kuurne, Belgium T +32 (0) 56 37 27 16 gsm +32 475 75 27 16 www.joli.be

CB Communication Julie Bueninck 15 Steenveltstraat, 1180 Brussel T + 32 2 376 79 35 GSM + 32 475 85 05 06 e-mail: j.bueninck@cbcommunication.be

2


Luna Table Het licht brandt ! Luna, zo rond als de maan. Een plaats voor sfeer‌ Joli brengt zijn nieuwe collectie Luna-tafels in de versie 140cm diameter (6 personen) en 180cm diameter (8 personen). Het frame is gemaakt van geborsteld Inox en het tafelblad in Matilux-glas is te verkrijgen in wit en taupekleur.

3


Luna Light Disk Een lumineus idee ! Deze glazen draaischijf (Matilux glas) is een aparte schijf die autonoom licht uitstraalt. Aan de onderzijde van de schijf zijn leds voorzien die worden gevoed door een oplaadbare batterijpack (5 uur autonomie). De “Luna light disk� kan ook apart van de tafel worden aangekocht en is verkrijgbaar in twee maten: 45 en 85cm diameter, en in twee kleuren: taupe en wit, met of zonder leds.

4


Wings Outdoor Tables Joli slaat zijn vleugels uit ! 5


Wings Table Wings outdoor tafels bestaan in zeven maten met hun bijhorende banken. De onderstellen zijn vervaardigd van gelakt roesvrijstaal. De Nautic Leather-kussens zijn afwasbaar en UV-bestendig. De vulling in dry foam boven op een geperforeerde PVC-plaat zorgt ervoor dat het inspelende water kan weglopen. Om het comfort nog te verbeteren heeft Joli een rugsteen ontwikkeld. Deze backrest geeft u de mogelijkheid zelf het aantal rugkussens te bepalen en te plaatsen op de bank waar u dit wil. De backrest kan op alle zitbanken van Joli makkelijk worden aangebracht en naar wens weggenomen worden.

6


Ceramics 100% onderhoudsvrij. Joli brengt een technisch hoogstandje: tafelbladen bestaande uit keramiek, gelamineerd op glas. Het keramisch blad heeft een warme ‘touch’ en door zijn kleurschakeringen ziet het blad eruit als kortenstaal. Het is niet poreus, absorbeert geen vlekken, is UV- en vorstbestendig en is 100% krasvrij.

7

Joli Outdoor 2010  

cataloog 2010