Page 22

Transavia Vlieg je met Transavia, dan heb je geen recht op ruimbagage. Deze ruimbagage kun je op het moment van reserveren wel bijboeken via je reisadviseur, via www.transavia.com/neckermann-reizen of via ons call center. De prijs van deze ruimbagage is afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wil meenemen. Wie te veel of afwijkende bagage meeneemt loopt de kans een toeslag te moeten betalen aan de luchtvaartmaatschappij. Bij Transavia is 10 kilo handbagage bij je reis inbegrepen. Small Planet Airlines Vlieg je met Small Planet Airlines, dan heb je geen recht op ruimbagage. Deze ruimbagage kun je op het moment van reserveren wel bijboeken via je reisadviseur of via ons call center. De prijs van deze ruimbagage is afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wil meenemen. Wie te veel of afwijkende bagage meeneemt loopt de kans een toeslag te moeten betalen aan de luchtvaartmaatschappij. Bij Small Planet Airlines is 5 kilo handbagage bij je reis inbegrepen. Overige luchtvaarmaatschappijen Informatie over het toegestane gewicht en de afmetingen van zowel je ruim- als handbagage bij de overige luchtvaartmaatschappijen kun je aan je reisadviseur vragen of via de website van je luchtvaartmaatschappij opzoeken.

Bijzondere bagage Transavia Voor een vast tarief van € 29,– per enkele reis kun je een golftas, duik- of visuitrusting meenemen (maximaal 15 kg). Dit staat los van je overige bagage. Je kunt deze bijzondere bagage gemakkelijk zelf bijboeken vanaf 3 weken voor aanvang van je vakantie via www.transavia.com/neckermann-reizen. Small Planet Airlines Indien je bijzonder bagage wenst mee te nemen bij Small Planet Airlines dien je dit vooraf aan te melden via je reisbureau of ons call center. Aan het meenemen van bijzondere bagage zijn kosten verbonden.

de alternatieve. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat je van Groningen naar Rotterdam per bus wordt vervoerd. Dit is echter geen reden om kosteloos te annuleren.

Fluid pricing Neckermann staat doorlopend in onderhandeling met zijn partners en leveranciers. Dit houdt in dat prijzen gedurende het seizoen kunnen fluctueren. Dit betekent dat de prijzen op het moment van boeken hoger dan wel lager kunnen zijn. De meest actuele prijzen zijn altijd dagelijks beschikbaar via je reisbureau en via onze website.

Veiligheidsheffing Het is in september 2001 helaas noodzakelijk gebleken een veiligheidsheffing voor vliegreizen in te voeren ter dekking van niet ingecalculeerde verhogingen van verzekeringspremies en kosten voor veiligheidsmaatregelen. Voor zover deze kosten bekend waren bij het vaststellen van de reissommen voor het zomerseizoen 2017 zijn zij daarin opgenomen. Het is echter niet uitgesloten dat alsnog wegens verdergaande kosten een heffing moet worden ingevoerd. Voor meer informatie kijk je op www.neckermann-vakantieservice.nl of vraag je reisbureau.

Brandstofkosten Door een afdekking van mogelijke stijgingen van brandstofkosten zullen, behoudens calamiteiten als oorlog of een natuurramp, de gepubliceerde prijzen van chartervliegreizen naar Europa en de Middellandse Zeelanden vanaf Nederlandse luchthavens niet worden gewijzigd als gevolg van brandstofkosten. Het afdekken houdt echter ook in dat bij een eventuele daling van de brandstofkosten de reissommen niet kunnen worden verlaagd. Een uitzondering hierop vormen vluchten met lijndienstmaatschappijen en chartervliegreizen naar niet-Europese en niet-Middellandse Zeelanden. Hierop kunnen wél brandstoftoeslagen geheven worden.

Eigen programma

Kinderwagen en/of buggy’s Alleen lichtgewicht (ongeveer 5 kg), inklapbare buggy's worden bij de gate geaccepteerd. Overige kinderwagens/ strollers/buggy's worden bij de check-in ingenomen.

Neckermann biedt naast pakketreizen en losse vluchten ook de mogelijkheid om een pakketreis met een vakantie op eigen gelegenheid te combineren. Voor meer informatie en de voorwaarden neem je contact op met je reisadviseur of het Customer Contact Center via: 0900 555 0555 (€ 1,- per gesprek).

Baby/Infant

Service aan boord

Een baby/infant (t/m 1 jaar) heeft geen recht op een eigen stoel en moet tijdens de vlucht op schoot zitten. Indien een baby/infant tijdens de vakantie 2 jaar wordt zal er een stoel moeten worden geboekt voor de terugreis. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Neem contact op met je reisbureau of ons call center om deze extra stoel te boeken en een actuele prijs op te vragen. Voor baby’s tot 2 jaar (op de dag van vertrek) betaal je in de meeste gevallen geen reissom. Er worden wel administratiekosten á € 40,- in rekening gebracht wanneer je een vliegvakantie boekt.

De chartermaatschappij waarmee je vliegt is onder voorbehoud. Het kan dus voorkomen dat je uiteindelijk vliegt met een chartermaatschappij met een à-la-carte-service in plaats van een standaardservice. In dat geval ontvang je geen vergoeding voor een maaltijd aan boord. De toeslagen zijn afhankelijk van de maatschappij waarmee wordt gevlogen. Ongeacht de service aan boord gelden op alle vluchten uiteraard de strenge kwaliteits- en veiligheidseisen van de luchtvaartmaatschappijen.

Losse vluchten De prijzen voor losse vluchten kun je opvragen via ons call center, onze website óf neem contact op met je reisbureau.

Verandering van vertrekluchthaven Om operationele redenen is het mogelijk dat wij je moeten omboeken naar een alternatieve vertrekluchthaven. Mocht dit voorkomen dan zullen wij vervoer inzetten tussen de oorspronkelijke geboekte luchthaven en

22

Passagiersnamen in ticket/flightvoucher Belangrijk is dat de passagiersnamen goed in ons systeem staan. Altijd dient men de volledige eerste voornaam volgens paspoort en achternaam door te geven. Getrouwde vrouwen dienen te reizen op hun meisjesnaam. Mocht dit niet correct in ons systeem staan, dan kan een luchtvaartmaatschappij je weigeren en de eventuele kosten zijn voor eigen rekening. Mocht een naam verkeerd staan, geef dit dan zo snel mogelijk door aan je reisbureau of neem contact op met ons call center.

Profile for Thomas Cook

Neckermann Reizen Winterzon 2017-2018  

Neckermann Winterzon 2017-2018 Vliegvakanties

Neckermann Reizen Winterzon 2017-2018  

Neckermann Winterzon 2017-2018 Vliegvakanties

Advertisement