Page 183

NIETS IS TE GEK EN ALLES IS TÉ GEK! CONTRASTERENDE EMIRATEN ONDER DE VOLLE ZON! Het aangename winterklimaat, de kilometerslange zandstranden, azuurblauwe zee en de relatief korte reistijd maken de emiraten tot gewilde vakantiebestemmingen in de winter. The sky is the limit en dat kan je in Dubai het meest letterlijk nemen. Het is de stad van de superlatieven. De theater show La Perle gecreëerd door de hoog aangeschreven regisseur Franco Dragone brengt een onvergetelijke ervaring en is zeker de moeite waard om te bezoeken wanneer je in Dubai bent. Het pretpark Dubai Park is met 3 themaparken en 1 waterpark het grootste pretpark van het Midden-Oosten. Wil je ontspannen aan prachtige zandstranden, maar met genoeg uitstapmogelijkheden, dan zit je in Ras Al Khaimah goed! In Fujairah liggen de hotels als groene oases in de woestijn. Ajman verleidt je met zijn ongerepte kust, parelwit zandstrand, turquoise zeewater en de leuke boulevard.

Dubai

Abu Dhabi

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

INSPIRATIE Ben je op zoek naar meer inspiratie? Kijk dan op blog.neckermann.nl.

DAAROM NECKERMANN: • Met het aanbieden van maar liefst 5 emiraten is Neckermann dé Emiraten specialist in Nederland. • Reisdocumenten: Je paspoort dient nog minimaal 6 maanden na terugkeer geldig te zijn.

• Geldzaken: De munteenheid is de Dirham (AED). 1 Dirham is ongeveer €0,20. • Tijdsverschil: In de wintermaanden is het 3 uur later dan in Nederland • Taal: De officiële taal is Arabisch • Gezondheid: Wij adviseren je contact op te nemen met Meditel voor gezondheids-

adviezen op reis • Gewoonten & gebruiken: Bij het uitchecken dien je een toeristenbelasting te betalen. De hoogte van de belasting varieert tussen 7 en 20 AED per kamer per nacht.)

Bekijk de actuele prijzen, de beschikbaarheid en meer unieke vakantiebelevingen van Neckermann bij je reisbureau of op onze website.

183

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

Profile for Thomas Cook

Neckermann Reizen Winterzon 2017-2018  

Neckermann Winterzon 2017-2018 Vliegvakanties

Neckermann Reizen Winterzon 2017-2018  

Neckermann Winterzon 2017-2018 Vliegvakanties

Advertisement