Page 1

BUBKA bakt er iets moois van met Dr. Oetker uploadmodule voor eigen creatie actiesite ‘Bak er iets moois van’

Speciaal voor mijn Valentijn. Bak er met Valentijn ook iets lekker romantisch van met Dr. Oetker. www.oetker.be Os voluptae dolora eos molor reserepratem qui is magnita tiorpost eum en.

Liefde is ... een hele dag bakken voor mijn schat. Bak er met Valentijn ook iets lekker romantisch van met Dr. Oetker. www.oetker.be Os voluptae dolora eos molor reserepratem qui is magnita tiorpost eum en.

delen van eigen creatie op eigen Facebookpagina klassieke Facebookads

BRIEFING Bedenk voor de lancering van de vernieuwde website www.oetker.be een sympathieke actie die van de site de nummer 1 referentie maakt voor wie gaat bakken of desserten bereiden.

IDEA

Je bakt er altijd iets moois van met Dr. Oetker

Dr Oetker inspireert consumenten creatief om te springen met hun bakproducten dankzij een sympathieke onlinecampagne op Facebook.

promoted Facebookposts

Mensen kunnen op de site een foto van hun zelfbereide gebakje posten en via Facebook delen met vrienden en familie. De makers van de populairste gebakjes winnen een prijs. Voor elke stem die toegekend wordt, gaat er 10 eurocent naar SOS Kinderdorpen. posts op Facebook en de klassieke Facebookads.

RESULT De actie genereerde binnen de week 90 inzendingen, 1655 stemmen, 165 nieuwe fans en gemiddeld 692 unieke bezoekers op de site per dag.

stem, steun het goede doel en win leuke prijzen

Case Dr. Oetker by BUBKA  
Case Dr. Oetker by BUBKA  

Agency: BUBKA, client: Dr. Oetker, accounts: Michel Laukens en Charlotte Van Cauteren, creative director: Adriaan Van Looy, art director: Th...

Advertisement