Page 1

PrivéPakket hét totale woon- en vrijetijdspakket

Productinformatie


MobiliteitsPakket

Vraag ook eens naar het BerkelStaete MobiliteitsPakket Mobil Ook voor uw personenauto hebben wij een unieke verzekering. Bij pech of schade wordt al het regelwerk u uit handen genomen. U kunt jaarlijks uit verschillende tarieven kiezen. Zo profiteert u altijd van de scherpste premie voor uw specifieke situatie, maar bent wel altijd verzekerd van dezelfde uitstekende dekking! Vraag eens naar het MobiliteitsPakket of ga naar www.berkelstaete.nl/bmp.

Thuis, bij sport en vrijetijdsbesteding, U bent overal en altijd beschermd met het BerkelStaete PrivéPakket ! Voordelen van het BerkelStaete PrivéPakket:  Pakketkorting tot 10%

 Gratis 24-uurs BerkelStaete Alarmservice

 Meest uitgebreide dekking van Nederland

 1 overzichtelijke polis

 Garantie tegen onderverzekering op de rubrieken  Alle voordelen al vanaf 2 rubrieken woonhuis en inboedel


U wilt goed verzekerd zijn en u wilt niet te veel betalen In een keer verzekerd tegen de belangrijkste risico’s Een compleet schadepakket waarmee u zich op maat en heel voordelig verzekert. Thuis, bij sport en vrijetijdsbesteding, op vakantie: u bent overal en altijd beschermd. U sluit het PrivéPakket met de rubrieken die u nodig heeft. De pakketkorting kan oplopen tot 10%.

Totaalpakket U wilt goed verzekerd zijn, u wilt niet te veel betalen en u wilt uw vragen kwijt kunnen. Wij willen u niet teleurstellen. Wij zijn ervan overtuigd dat ons eigen pakket tot één van de beste pakketten van Nederland behoort. Waarom? Omdat wij na een zorgvuldige analyse een selectie van de beste producten op de markt hebben samengevoegd naar het PrivéPakket.

Gratis 24-uurs schade service voor reparaties

Eén telefoontje naar de BerkelStaete AlarmService is voldoende voor directe hulp na schade. Dat kan 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Hebt u de rubriek Doorlopende reis & annulering meeverzekerd? Dan bent u ook tijdens uw vakantie verzekerd van directe hulp bij ziekte of een ongeval.

Zeer uitgebreide dekking Met het PrivéPakket profiteert u van zeer uitgebreide dekking tegen alle ‘van buiten komende onheilen’. We hanteren hierbij het principe dat alles gedekt is, tenzij de voorwaarden het uitdrukkelijk uitsluiten. Dit maakt de dekking voor u zeer inzichtelijk.

Garantie tegen onderverzekering U krijgt altijd de werkelijke schade vergoed, ook als deze hoger is dan het verzekerde bedrag. Dit geldt voor de rubriek Woonhuis, als de herbouwwaarde van uw woning is vastgesteld volgens de ‘herbouwwaardemeter’ of door een taxatie, én voor de rubriek Inboedel op basis van de ‘inboedelwaardemeter’. Met de herbouwwaardemeter berekent u het bedrag dat nodig is om de woning te herbouwen na een grote schade.

Wereldwijde dekking Uw kostbare audio-, video- en computerapparatuur, én uw lijfsieraden zijn ook buiten uw woning, wereldwijd verzekerd.

Maximaal 20% preventiekorting

Profiteer van maximaal 20% korting op uw premie op de rubriek inboedel. De hoogte van de korting is afhankelijk van hoeveel punten u scoort op de ‘preventiemeter’.

Erg handig, zo’n alles-in-één pakket Huis, auto, caravan, overige bezittingen en aansprakelijkheid: alles moet gewoon goed verzekerd zijn, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over wat er misschien mis kan gaan. Met het BerkelStaete PrivéPakket zijn al onze risico’s in één keer goed en voordelig afgedekt. Het totale pakket is precies op onze gezinssituatie afgestemd. Ook de premie is daardoor maatwerk. Mooi meegenomen is natuurlijk de pakketkorting. We zitten op vier rubrieken en ontvangen daarmee 10% korting op de premie. Dat voel je direct in je portemonnee. Voordeel is ook het gemak en het overzicht: één overzicht, één bedrag dat maandelijks automatisch wordt afgeschreven. Je hebt er helemaal geen omkijken naar!

Raadpleeg de voorwaarden voor de details.

op vakantie... Beschikbare rubrieken          

Woonhuis / huurderbelang Inboedel Aansprakelijkheid Rechtsbijstand Ongevallen Doorlopende reis & annulering Caravan Pleziervaartuig

BERKELSTAETE

Vakantiewoning of 2e adres

ASSURADEUREN

Uitvaart


Alles in één pakket ! Woonhuis en vakantiewoning

Inboedel en audio– audio– visueelvisueel- een computerapparatuur

Ongevallen

Uitvaart Pleziervaartuig Aansprakelijkheid

Rechtsbijstand Doorlopende reis en annulering

Caravan

PrivéPakket - hét totale woon en vrijetijdspakket Uw adviseur:

http://www.thomagroep.nl/BS/BPP%20Flyer  

http://www.thomagroep.nl/BS/BPP%20Flyer.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you