Page 1

Graphic Design

PORTFOLIO Michelle Michelle de de Geus Geus


Hey! Ik ben Michelle de Geus en leuk dat je mijn portfolio

CV

bekijkt :) Over mij

Skills

Ik ben geboren op 22 juli 2001 in Dordrecht en woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in Ridderkerk. Ik hou van reizen, tekenen, muziek luisteren en maak af en toe video’s voor op Youtube, maar ook spreek ik graag af met vrienden in mijn vrije tijd. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en nieuwe mensen te ontmoeten. Verder ben ik doorzettend, enthousiast en probeer ik graag mensen te helpen waar dat kan. Opleiding Ik heb mijn mavo diploma gehaald op het Farelcollege in Ridderkerk, dit was in juli 2017. Ik begon op deze school in september 2013. Ik doe nu een mbo opleiding op het Davinci college in Dordrecht. De opleiding die ik volg is Mediavormgeving Art&Desing niveau 4. Ik zit nu in mijn eerste jaar en heb het erg naar mijn zin. Werkervaring Ik heb anderhalf jaar bij de Jumbo in Ridderkerk als vakkenvuller gewerkt. Momenteel werk ik bij de Albert Heijn als kassamedewerker. Talen Nederlands in mijn moedertaal maar ook mijn Engels is zeer goed. Ik heb mijn Cambridge FCE diploma gehaald op het Farelcollege in 2016.

Contact Mobiel: 0637323767 Adres: Waterland 58 Postcode: 2987 EN E-mail: michelle.peeta@gmail.com Instagram: @xoxo_mies


Let’s start!


De opdracht van deze 3 pagina’s was om je eigen en een nieuw product voor Rituals te maken. Ik wou een zoet geurtje hebben dus heb gekozen voor strawberry vanilla. Ik vond een zacht roze flesje hier het best bij passen. Ik begon eerst met het maken van een 3D ontwerp in illustrator en heb hierna een poster van mijn nieuwe product gemaakt.


De opdracht hier was om een eigen magazine cover te maken met een zelfgemaakte foto. Hierbij heb ik een foto genomen van mijn broertje en heb dit in een magazine cover veranderd.

Get ready for snow this season!


Hier was het de bedoeling om een poster te maken voor een duurzaam kledingmerk. Na een kort onderzoek heb ik voor de H&M gekozen. Ik heb hierbij vooral op kleurtinten geled en het allemaal een beetje groenig gehouden.

DON’T LET FASHION GO TO WASTE.


. Kpop , kimbap and more .

HBO

Sakura garden /chilling field (outisde)

Voor deze opdracht moesten we ons eigen festival verzinnen en ontwerpen. Ik heb voor een Kpop festival gekozen en het de naam Kimbapcon gegeven (Korean sushi) aangezien ik het een festival wilde maken met niet alleen Koreaanse muziek maar ook eten, drinken en merch etc. Op de pagina hier naast zie je mijn ontwerp voor de mainstage. Hierboven is de flyer die ik ontworpen heb met zelfgemaakte foto’s. Ik wilde mondkapjes op de foto hebben omdat die veel in Korea gedragen worden. Gedragen door Kpop sterren zelf maar tegenwoordig ook door fans. Verder wilde ik alles lekker kleurrijk hebben aangezien Kpop ook heel kleurrijk en vrolijk is.


Some things I made in Illustrator (Made for school)


Om een beetje te leren hoe illustrator werkt moesten we aan het begin van het jaar deze haai met de pen tool zo goed mogelijk overtrekken en hem andere kleuren geven etc.


Photography


De bedoeling van deze opdracht was om voor een bepaald merk een nieuw drankje/smaak te maken en dus ook het etiket, de naam en de vepakking te ontwerpen en hier mooie productfoto’s van te maken. Ik heb gekozen om voor het merk Pepsi een nieuw zoet drankje te maken genaamd Pepsi Lovesick. Een drankje gemaakt met als doelgroep vooral tienermeiden.


Voor een fotografie opdracht moesten we een bekend persoon/personage kiezen en een foto van hun na moesten doen. Ik heb hierbij gekozen voor Karen Smith uit de film Mean Girls.


Voor deze fotografie opdracht moesten we productfoto’s gaan maken. Ik heb gekozen om mijn vaporeon Pokemon knuffel op de foto te zetten. Dit heb ik gedaan in de mini foto studio op school. Ik heb hierbij goed op de belichting geled en probeerde dus foto’s met een mooi zacht licht te maken.


Fansite I made for a kpop group


The end!

Portfolio  
Portfolio  
Advertisement