Page 1

Menu – Frokost (10:00 – 16:00) Efterår 2011 Couloir er en strandbar/restaurant/café, som ligger med udsigt udover amager strandpark. Kun 3 min. fra Øresund metrostation. Couloir betyder en kløft eller Koridor, og er et kendt udtryk inden for skiverdenen. Couloir startede på skisportstedet Tignes i Frankrig, hvor den første Couloir åbnede for 8 år siden. Det er samme hyggelige stemning som vi ønsker at skabe i København. Det garanterer en vis tilstrømning af sommeramte skiløbere, som gerne vil mødes med gamle venner og flammer fra skiferierne i det franske. Couloirs udendørs terrasse er et godt sted at hænge ud på en solskinsdag efter en tur på Amager Strand, men der er også masser af plads inden døre, hvis det er koldt. Hos Couloir ønsker vi at give alle en god oplevelse – hvor god betjening, hyggelig stemning og kvalitetsmad går op i en højere enhed.

www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Brunch/Morgenmad ( 10:00-14:00 ): Couloir brunch bestående af; Frisk frugt, Græsk yoghurt med hjemmelavet bærcoulis og blomster honning, Røget laks med urtecreme, chorizo pølse, røræg med brunch pølse fra slagter lampe og bacon, 2 slags ost, hjemmelavet marmelade, pandekage med ahornsirup samt hjemmelavet nutella. Serveres med friskbagt brød ( franskbrød/rugbrød ) og croissant, samt kaffe/ the og Juice ( + 10 kr. for kaffe og juice ad libitum ) Kr. 119,-

Couloir Omelet med tomater og bacon, serveret med husets salat samt nybagt brød Kr. 75,-

Morgenkomplet bestående af 1 spejlæg, 2 skiver ost, hjemmelavet marmelade,1 skive serrano skinke – samt friskbagt rugbrød og franskbrød Kr. 69,- ( Serveres kun indtil 12.00 )

Til den lette sult:

2 stk. Pandekager med ahornsirup og frisk frugt Kr. 35,Friskbagt brød med smør og ost Kr. 25,Croissant med ost og marmelade Kr. 25,Røræg og bacon – hertil grøn salat Kr. 55,Græsk Youghurt med hjemmelavet bærcoulis Kr. 35,www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Frokost (Alle frokostretter serveres med friskbagt brød) Couloir frokost omelet med syltede marksvampe samt gedeost, serveret med frisk salat sammensat af torvets friske grøntsager. Kr. 79,Salat med gratineret gedeost toppet med blomsterhonning, serveret på bund af sprøde salater, pinjekerner, rødløg samt friske bær. Fås også med Laks eller som vegetarisk. Kr. 75,Sandwich med skiver af oksefilet, skiver af tomat, blandede salater, løg, husets dressing samt et strejf af parmesanost. Kr. 79,Sandwich med skiver af ost og serrano skinke, serveret i friskbagt bolle med salat, tomat, agurk samt husets dressing. Fås også med norsk røget laks. Kr. 75,Croque Monsieur – Den franske traditionelle spise, serveret på den originale vis med en frisk grøn salat Kr. 69,Croque Madame – En Croque Monsieur med et spejlæg på toppen, serveret med en frisk grøn salat Kr. 75,Couloir burger serveret i lækker friskbagt bolle med 200 gr. bøf, frisk salat, tomater, løg samt tomat/chili chutney – serveres med håndskårne pommes frittes. Fås også med kylling samt vegetarisk. Kr. 99,Ekstra: Ost 5 kr. / Bacon 5 kr. Couloir ”club sandwich” serveres med lækker friskbagt bolle, friske salater og karrydressing. Kr. 79,Pariserbøf – Serveret på den oprindelige måde med brød i bunden og massere af tilbehør. Kr. 89,-

www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Sandwich med krebsehalesalat serveret i lækker friskbagt bolle, med fyld af friske grøntsager Kr.89,Christians Ø kryddersild serveret med cremefraiche, løg, kapers og dild. Kr. 44,Couloir frokost tallerken; Chr. Ø sild, Bøf a la creme, røget laks med urtecreme samt brie med tilbehør. Kr. 128,-

Desserter: Hjemmelavet Tiramisu serveret med hindbær Kr. 49,Dagens Kage – spørg jeres tjener Kr. 49,Gl. dags æblekage serveret med flødeskum og ribsgele – toppet med mandelflager Kr. 49,Ostetallerken bestående af 2 slags oste med kokkens udvalg af tilbehør Kr. 49,-

Vi sælger også Hansens flødeis – spørg jeres tjener for udvalg.

www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Drikke Efter책r 2011

www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Varme & kolde drikke

Aperitifs: Kir Martini (rød, hvid) Noilly Prat

Long drinks: med mixer

40,50,50,-

4cl. 40,40,40,40,-

Flaske 400,400,400,400,-

Danske: Couloir Pilsner Couloir Classic Couloir Hvede Couloir lager

25 cl. 30,35,35,35,-

50 cl. 45,50,50,50,-

Engelske: IPA - Pale Ale

40,-

55,-

Vodka Whisky Rom Tequila

Læskedrikke: Cola Cola Zero Schweppes tonic Schweppes Lemon Fanta Sprite Appelsinjuice Æblejuice Søbogaard Æble Søbogaard Hyldeblomst Søbogaard Tranebær

25,25,25,25,25,25,25,25,30,30,30,-

Stor sodavand 0.5 l.

48,-

Flaske øl: ( import )

25,35,25,30,35,49,35,10,-

Tiger 33cl Corona 33cl Red stribe Stella Artois Somersby æble

40,40,40,40,40,-

5 stk. import øl

150,-

Øl på fad:

Varmedrikke: Expresso Café Latte Café American Cafe au lait Cappucino Irish Coffee Varm Chokolade Ekstra shot

Specialøl ( 0.5 l.)

Alle former for Take-Away kaffe Kr. 25,-

Indslev Spelt Bock Indslev Hvede IPA Indslev Hvidt

60,60,60,-

Snacks: Peanuts Go nuts ( flere varianter )

www.couloir.dk / tlf.: 31797394

25,20,-


Hvidvin Glas

 Ancora Trebbiano, Italy

Flaske

40,- 175,-

Ancora Trebbiano d’Abruzzo er en frisk og livlig hvidvin, med noter af modne ferkener og citrusfrugt. Vinen er let drikkelig, med en lille smule fedme. Og passer perfekt til fisk, samt lette cremede pastaretter.

 Trewa – Sauvignon blanc, Chile

195,-

Frisk duft af modne pærer, bananer og tropiske frugter, som er typisk for denne drue. Ungdommelig, sprød, tørog frisk smag med en skøn, lang aromatisk afslutning.

 Taltarni T-series –Sauvignon blanc

225,-

Vinen har en charmerende strågul farve og stor fedme. Duften er intens og markant med tropisk frugt som f.eks. lychee, passionsfrugt og citrus. I munden fornemmes fedmen i samspil med den flotte tropiske frugt. En hvidvin med masser af karakter og lang eftersmag.

 II Falchetto, Langhe Chardonnay

240,-

Duften næsten vælter ud af glasset med rene nuancer af æble, pærer, ananas og citrus. Smagen en imponerende fyldig med en lækker sprød og frisk afslutning. Vinen anbefales som aperitif eller til fiskeretter, pasta og fjerkræ.

 Riesling « Katz » Clement Klur

255,-

Familien Klur har været dedikeret til at lave Biodynamisk vin siden 1999. Vinmager Clement Klur har fokus på at lave rene, frugtige vine som afspejler de klassike drue typer fra Alsace fra hans kun 7 hektar. Alle druer håndhøstes og selekteres omhyggeligt fra de 35-60 år gamle vinstokke. 

Laporte – Le Bouquet

295,-

Domaine Laporte som laver denne fremragende Sauvignon Blanc er kendt for sine fantastiske Sancerre og Pouilly-Fume vine. Vinen har en skøn duft af citrus og flint. Smagen opleves rent og knastør i munden kombineret med en elegant blød let krydret afslutning.

 Talana Hill, Chardonnay

350,-

Stilfuld og sofistikeret Chardonnay, der byder på både citrus og tropiske frugter, tilsat en snert af egefad. En sand perle.

 Chablis, Tremblay

399,-

Vinen har en smuk strågylden farve og rummer en uimodståelig bouquet af hvide blomster, fersken. Smagen er i fuld harmoni, og byder på en elegant kompleksitet, mineralitet og en lang eftersmag af moden drue. Med sin imponerende friskhed og et flot mineralsk touch har denne Chablis alt det man kan forvente af en klassisk vellavet Chablis.

www.couloir.dk / tlf.: 31797394


Rødvin Glas

 Ancora Sangiovese, Italy

Flaske

40,- 175,-

Vinen er frisk og livlig med smag af modne bær, og har en god balance mellem syren og de modne taniner, der gør den perfekt at drikke nu.

 Trewa Carbarnet, Chile

195,-

Vinen har en blød og rund struktur og i den elegante smag fornemmes solbær og kirsebær kombineret med perfekt afstemte tanniner. Det er en elegant og medium fyldig vin med en blød afslutning som derfor vil ramme utrolig bredt.

 Taltarni T-series –Shiraz

225,-

Farven er flot dyb rød, næsten sort, duften fyldt med blomme, hvid peber og mokka-toner. Smagen har nuancer af solbær, blåbær og krydderier som er integreret rigtig flot i den kraftige og fyldige smag, som afsluttes blød og lækker

 Cotes Du Rhone, Roger Perrin

298,-

Roger Perrin´s Côtes du Rhône er et flot eksempel på en blanding af gamle traditioner og moderne produktionsmetoder. Druerne er 70% Grenache, 20% Syrah & 10% Cinsault.

 Ripasso Valpolicella Classico superior,Ca Del Fongo

325,-

Farven er smuk rubinrød med lidt teglfarve i kanten. Duften er præget af modne svesker og kirsebær. Smagen er kødfuld og fed, med en skøn varm let krydret og sødmefuld eftersmag. 

Talana Hill Royal

395,-

Vinen står tæt og intens i glasset med duftnuancer som brombær og ristet egetræ. Smagen er rig og fyldig med bløde tanniner og en lang flot eftersmag. Virkelig stor og elegant vin.

 Gigondas Domaine Palon

425,-

Smagen er Kraftig og harmonisk smag med nuancer af kaffe og lakrids en superflot og tæt koncentreret Gigondas.

 Amarone della Valpolicella, Ca del Fongo Vinen bør nydes af store rummelige glas, så den får mulighed for at udfolde alle sine fantastiske aromaer og den kan med fordel hældes på karaffel en times tid før servering. Amarone er en flot ledsager til lam, kraftige pastaretter, kraftige kødretter, dyrevildt og modne oste.

www.couloir.dk / tlf.: 31797394

535,-


Rosevine & Champagne

Rose Glas

 Ancora Rose

Flaske

40,- 175,-

Flot Rosé vin lavet på Barbera druen i Piemonte God fylde med et friskt strejf af blandt andet jordbær og kirsebær kombineret med en frisk ren og halvtør finish.

 Les Bateaux Ros

250,-

Rosé de Syrah er en flot klassisk rosé med elegance og livlig frugt. Samtidig har vinen en yderst velstruktureret karakter, som gør den velegnet både som aperitif eller som ledsager til sommerens lette retter.

Champagne  Mumm

598-

 Cava, Julia & Navinès

298,-

Bouqueten er frisk og frugtrig med flotte nuancer af smør, der er med til at give vinen en god fedme. Selve smagen er utrolig frisk og ren med en pæn fylde.

www.couloir.dk / tlf.: 31797394

Frokost menu Couloir  
Frokost menu Couloir  

Restaurant Couloir frokostmenu

Advertisement