Issuu on Google+

The Geo startpagina Onderbouw 2nd edition Vanaf 1 plek toegang tot alle digitale middelen Voortgezet onderwijs Schooljaar 2012/2013


Inhoud The Geo startpagina onderbouw 2nd edition De The Geo startpagina bevat voor docenten en leerlingen alle bestaande ĂŠn nieuwe ondersteunende leermiddelen. U kunt kiezen uit verschillende docent- en leerlinglicenties. In deze presentatie wordt uitgegaan van de totaallicentie (waarin u toegang heeft tot ĂĄlle beschikbare onderdelen). DOCENTEN Digitale boeken: Webbook Guide, Coursebook, Workbook Digibordapplicatie DigibordbijTheGeo (mogelijkheid om eigen materiaal toe te voegen) Handleiding met tips, omnummertabel Bosatlas, leerlijnen en basisboeknummer overzicht havo/vwo Studiewijzer Antwoorden Actueel lesmateriaal: Lesbrieven De Geokrant en De Geogids Toegang tot werkbladen waarnaar wordt verwezen in werkboeken

Overzicht met oefenresultaten: volgen voortgang leerling/klas nieuw Toetsen (MsWord met mogelijkheid om eigen materiaal toe te voegen) nieuw Extra lesmateriaal: Bronnenbak Alle content voor alle jaren onderbouw

LEERLINGEN Digitale boeken: Webbook Guide, Coursebook, Workbook nieuw Studiehulp (naslag met omnummertabel Bosatlas)

Actueel lesmateriaal: webassignments & options Uittreksels werkbladen: summaries Oefenmodule op paragraaf- en hoofdstukniveau nieuw Overzicht met oefenresultaten (voortgang leerling) nieuw


THE GEO STARTPAGINA Na inloggen ziet u de niveaus waarvoor u een licentie heeft aangeschaft. U kiest het leerjaar en niveau waarmee u aan de slag wilt.


THE GEO STARTPAGINA U ziet een overzicht van alle digitale onderdelen die bij dit leerjaar en niveau van The Geo horen. Maak een keuze uit al het lesmateriaal en u kunt aan de slag!


DIGIBOEKEN Vanaf het onderdeel digiboeken heeft u toegang tot alle digitale boeken van The Geo: Coursebook, Webbook Guide en Workbook. Met ĂŠĂŠn klik opent u de studiewijzer en beschikt u over antwoorden en uittreksels. In de handleidingen vindt u tips, de omnummertabel Bosatlas, leerlijnen en tips.


DIGIBORDBIJ DigibordBij toont het bladerbare boek op uw digitale schoolbord. Met directe links naar audio, video, animaties, vragen en opdrachten, passend bij de lesstof. Door bronnen en links te verwijderen, te veranderen of toe te voegen, kunt u uw ideale les samenstellen.


ACTUEEL LESMATERIAAL Via de startpagina heeft u altijd toegang tot actueel lesmateriaal behorend bij De Geo. Zoals lesbrieven De Geokrant en De Geogids.


PROEFWERKEN EN TOETSEN Hier vindt u alle toetsen inclusief de antwoorden (Wintoetsen en Wordtoetsen). MĂŠt de mogelijkheid om eigen materiaal toe te voegen.


OVERZICHT OEFENRESULTATEN De resultaten van de oefeningen die uw leerlingen in de oefenmodule maken worden opgeslagen. Via ‘overzicht oefenresultaten’ heeft u inzicht in de resultaten en voortgang van uw leerlingen. Per klas en op individueel niveau per leerling.


OVERZICHT OEFENRESULTATEN: DETAILS PER KLAS


OVERZICHT OEFENRESULTATEN: DETAILS PER LEERLING


KLASSEN AANMAKEN EN BEWERKEN

Om de oefenresultaten van uw leerlingen te kunnen volgen maakt u aan het begin van het schooljaar –eenmalig- de juiste klassen aan. Dit kan eenvoudig door de leerlingen uit een lijst te selecteren en deze toe te voegen aan de juiste klas.


THE GEO STARTPAGINA LEERLING Na inloggen vinden uw leerlingen op hun startpagina een overzicht van al het lesmateriaal waarnaar wordt verwezen vanuit het werkboek. Ook heeft de leerling toegang tot actueel lesmateriaal met webpdrachten, digiboeken en de studiehulp (naslag met omnummertabel Bosatlas). (totaallicentie). De leerling gaat naar de oefenmodule om oefeningen te maken. De resultaten kan hij terugzien onder ‘Mijn resultaten’.


OEFENMODULE LEERLING: OEFENREEKS – VOORBEELD Een oefenreeks bestaat uit meerdere vragen. De leerling kan precies zien hoeveel vragen een oefenreeks bevat en bij welke vraag hij is. De leerling krijgt direct feedback op de beantwoorde vraag. Bij sommige vragen staat er ook een uitleg bij. Zo wordt oefenen gecombineerd met leren. Bij sommige vragen staat Zodra de leerling klaar is, kan er ook een uitleg bij. Zo hij de oefenreeks inleveren. wordt oefenen Het resultaat wordt gecombineerd met leren. opgeslagen en is zichtbaar in ‘mijn resultaten’.


OEFENMODULE LEERLING: MIJN RESULTATEN

Via ‘Mijn resultaten’ kan de leerling zijn eigen resultaten inzien. Hij ziet precies hoe hij de desbetreffende oefenreeks heeft gemaakt. Voor de docent zijn de resultaten zichtbaar in het ‘Overzicht oefenresultaten’.


Samenvatting ThiemeMeulenhoff voegt vanaf schooljaar 2012-2013 een startpagina toe aan The Geo. Op deze online pagina staan alle digitale leermiddelen van The Geo (onderbouw 2nd edition) overzichtelijk bij elkaar. Dit betekent voor u duidelijkheid en veel keuze- en differentiatiemogelijkheden. De voordelen van The Geo startpagina: U heeft vanaf één plek direct toegang tot àlle digitale onderdelen die horen bij de methode U bepaalt zelf;

met welke onderdelen u The Geo startpagina inricht met welke leermiddelen u de leerstof aanbiedt hoe u de The Geo startpagina inzet: in samenhang met de boeken, volledig digitaal, of een combinatie van beide aan wie u de leerstof aanbiedt: een klas, een groep of een individuele leerling

U heeft direct inzicht in de voortgang van uw leerlingen The Geo startpagina is ontwikkeld samen met docenten, leerlingen, schoolbesturen en vakexperts. U kunt kiezen uit verschillende docent- en leerlinglicenties. Een overzicht vindt u op www.degeo-online.nl.


Individuele talentontwikkeling

U heeft te maken met een grote diversiteit aan leerlingen. U begeleidt uw leerlingen dagelijks bij hun persoonlijke groei en bereidt ze voor op de toekomst. De methodestartpagina ondersteunt u bij de ontwikkeling van individuele talenten. Wilt u meer weten over individuele talentontwikkeling? Kijk dan op www.bouwenaantalent.nl!


Maak kennis met de The Geo methodestartpagina onderbouw