Page 1

mb o

Je vindt in dit boek overzichtelijke theorie, handige checklists, schema’s, voorbeelden uit de praktijk en handige tips. Alles om je te helpen de benodigde vakkennis aan te leren. Bij dit boek hoort de verwerkingslicentie Dienstverlenende werkzaamheden. Daarin vind je vragen, uitdagende opdrachten, realistische praktijksituaties en noodzakelijke vaardigheden die je helpen de kennis en vaardigheden eigen te maken. Je kunt zelf kiezen waarmee je aan de gang gaat: wat voor jou het beste werkt.

De leermiddelen uit de serie Traject Dienstverlening zijn bestemd voor de opleidingen medewerker facilitaire dienstverlening, helpende zorg en welzijn en medewerker sport en recreatie. Wil je weten welke materialen er nog meer beschikbaar zijn bij Traject Dienstverlening? Kijk dan op www.thiememeulenhoff.nl/trajectdienstverlening

Auteur: R.F.M. van Midde C.A. Abrahamse Onder redactie van: C.A. Abrahamse M.H.A.J. Gloudemans R.F.M. van Midde

Dienstverlenende werkzaamheden THEORIEBOEK

Door de thematische opbouw is Traject Dienstverlening geschikt voor alle onderwijsvormen en alle leerwegen.

TRAJECT DIENSTVERLENING

Dienstverlenende werkzaamheden maakt deel uit van de serie Traject Dienstverlening. De theorie van deze uitgave sluit volledig aan bij de beroepsspecifieke onderdelen van het basisdeel kwalificatiedossier Dienstverlening niveau 2.

THEORIEBOEK NIVEAU 2

Dienstverlenende werkzaamheden ntie e c i l s g n i verwerk