Page 1

Presentatie nieuwe ICT AusBlick Schooljaar 2015-2016


Arrangement voor AusBlick U bepaalt zelf hoe het arrangement eruit ziet. Van volledig werken met boeken, tot volledig digitaal of een combinatie van beide. Arrangement voor de docent

Startlicentie

Totaallicentie

Arrangement voor de leerling

Alleen boeken

Boeken + startlicentie

Boeken + digitaal verwerkingsmateriaal

Volledig digitaal


Hoe ziet de ICT voor de leerlingen eruit? We laten u nu de functionaliteiten zien van de volledig digitale licentie


Startpunt voor de leerling

Het leerlingoverzicht is het startpunt waar ze kunnen zien waar ze zijn gebleven, hoe ze tot nu toe gescoord hebben en hoe ze verder kunnen. Julia is bijvoorbeeld gebleven bij Aufgabe 8 van Lektion 1. Door te klikken op de knop An die Arbeit, gaat ze automatisch naar het bijbehorende onderdeel.


Hoofdstukindeling

In dit overzicht ziet de leerling, uit welke onderdelen een hoofdstuk is opgebouwd.


Paragraafoverzicht

Ieder onderdeel begint met een overzicht van de leerdoelen en de bijbehorende opdrachten. Alle opdrachten worden gegroepeerd op onderwerp aangeboden. In ĂŠĂŠn oogopslag ziet de leerling waar hij is gebleven en hoe de opdrachten tot nu toe gemaakt zijn. Vanaf hier kan hij verder met de opdrachten.


Digitale opdrachten

De aangeboden opdrachten zijn gevarieerd en uitdagend en maken volop gebruik van de mogelijkheden die de digitale leeromgeving te bieden heeft. Na het voltooien van een opdracht, wordt deze automatisch nagekeken. Afhankelijk van het resultaat, krijgt de leerling gerichte feedback en eventueel de mogelijkheid om zichzelf te verbeteren. Het behaalde resultaat wordt direct verwerkt in het scoreen rapportageoverzicht van zowel de leerling als de docent.


Ge誰ntegreerde theorie

Bij de opdrachten worden de bijbehorende theorie en de begrippen op maat aangeboden. De leerling kan deze raadplegen door te klikken op de knoppen aan de zijkant.


Notities toevoegen en opslaan

De leerling kan ook zijn eigen aantekeningen maken en opslaan in de digitale omgeving. Door deze te voorzien van trefwoorden worden ze gekoppeld aan de bijbehorende lesstof en zijn ze eenvoudig terug te vinden.


Resultatenoverzicht

Elke leerling kan zijn eigen totaaloverzicht raadplegen. De gemiddelde scores van alle opdrachten staan hier per hoofdstuk onder elkaar. Ook kan hij zien hoe hij op de verschillende vaardigheden scoort. Deze scores kunnen op verschillende niveaus worden opgevraagd.


Hoe ziet de ICT voor de docent eruit?


Docentenoverzicht

In het docentenoverzicht ziet u in ĂŠĂŠn overzicht al uw klassen of zelf aangemaakte groepen. U ziet de gemiddelde score en voortgang per groep. Zo kunt gemakkelijk uw klassen vergelijken. Aan de rechterkant ziet u de best en slechtst presterende leerlingen van de klas.


Klassenoverzicht

Als u klikt op een klas, gaat u een niveau dieper en kunt u zien hoe uw leerlingen individueel hebben gescoord. Dit kan bijvoorbeeld per Lektion of per vaardigheid uitgesplitst worden.


Score per leerling

In dit overzicht ziet u hoe een leerling gemiddeld gescoord heeft en hoe de afzonderlijke opdrachten gemaakt zijn.


Samenvatting

Onze accountmanagers laten u graag een uitgebreide demo van de ICT zien! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met onze Klantenservice via 088 - 800 2015 of mail naar vo@thiememeulenhoff.nl

www.ausblick-online.nl

Ausblick presentatie nieuwe ICT  

ThiemeMeulenhoff