Page 7

style nieuws Tekst: Leroy Aznam & Lars Tibben

BLACK IS THE NEW BLACK

SELECTED BY LEROY AZNAM Foto: Lisa Galesloot

Zwart is de kleur die voor elke gelegenheid geschikt is. Om deze reden heeft Leroy Aznam, o.a. eigenaar van Commedesleroi.com en PR-bureau IVY LEE, zijn favoriete zwarte items en trends voor ons geselecteerd.

WESC - OVERHEMD

Een wardrobe essential voor mannen, het zwarte overhemd

G-STAR – DENIM

Na ruim 25 jaar innoveert het Nederlandse denim label G-Star nog steeds met zijn oude vertrouwde Elwood. Dit skinny-fit model met speciale coating is een must.

VLIEGER & VANDAM – RUGZAK Het Nederlandse merk is vooral bekend onder de dames vanwege de wereldberoemde gunbag die onder andere door Rita Ora en Rihanna zijn gedragen. Inmiddels heeft het merk ook aardig wat tassen gemaakt voor mannen, waaronder dit model.

DICK MOBY – BRIL

Het Amsterdamse Dick Moby is als duurzaam brillenmerk hard aan de weg aan het timmeren. De brillen zijn gemaakt van hergebruikte acetaat en worden in alle precisie met de hand gemaakt, zo ook deze optische variant.

FENTY X PUMA

PALLADIUM – BOOTS

Zangeres Rihanna betrad, net als haar collega Kanye West, de modewereld met een knal. Anders dan Kanye, die met verschillende kleuren speelde, had haar collectie een zwarte boventoon. Heel nice!

Stoere boots die ook nog eens lekker lopen.

FILIPPA K – HOODIE

De hoodie moet iedereen in zijn of haar kast hebben, vooral een zwarte!

Q&A WIE ZIJN JULLIE?

Wij zijn Christiaan Grammer (filmmaker), Boudewijn Grammer (Communicatiestrateeg) & Safi Graauw (Aardwetenschapper) en samen vormen wij Cavemen. Wat begon als een creatieve uitlaatklep heeft zich ontwikkeld tot een filmproductiehuis. We ontwikkelen campagnes voor verschillende merken veelal in de modewereld. Daarnaast hebben we ons eigen project, een videoreeks dat gebaseerd is op een fictieve groep mannen “The Cavemen”. Het doel hiervan is om uiteindelijk zeven korte films te maken waardoor een mooi tijdsbeeld ontstaat hoe wij de mode beschouwen door de jaren heen. Foto: Leonel Piccardo

•7•

met de mannen van Cavemen We hebben net deel vier (Chapter IV) in Spanje opgenomen, wat overigens ons grootste project tot nu is. Hier werken we met een vast team modellen waar we al meer dan vijftien jaar mee bevriend zijn.

WAAR ZIJN JULLIE HET MEEST TROTS OP?

Het meest trots zijn we toch wel op ons nieuwe project Chapter IV dat in april verschijnt. Deze film hebben we deels in Spanje opgenomen met een dertien koppen tellende crew. Dit was qua productie en logistiek de grootste uitdaging geweest, de fotograaf is speciaal voor deze shoot twee uurtjes over komen vliegen.

WAT KUNNEN WIJ HET KOMENDE JAAR VERWACHTEN? Momenteel zijn we druk met grote campagnes voor bekende nationale en internationale merken. Het zou dus kunnen dat je ons werk binnenkort tegen gaat komen op straat, in warenhuizen en op televisie. Zoals eerder genoemd komt er binnenkort een nieuwe Cavemen Chapter aan. Dit wordt gevierd met een première avond in de stad.

FAVORIETE HANGOUT IN AMSTERDAM?

Lion Noir, bij onze buren. Hier zitten wij aan het begin van de week met een bak koffie alles door te nemen.

The Urbanites 2  
Advertisement