Page 1

Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283

Digitale informatiefolder camping de Ikeleane

ANWB beoordeling 8,8 ****

1 info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Welkom op De Ikeleane De Ikeleane ligt ongeveer een kilometer ten westen van Bakkeveen De camping is ongeveer 7 ha groot en heeft 117 vaste en 80 toeristische plaatsen. (minimaal 100m2). Hiervan zijn 67 komfortplaatsen: 10 amp. Stroom, vuilwaterafvoer, kabeltv en waterkraan. 12 basisplaatsen. Deze hebben 6 amp. Stroom, kabeltv en waterkraan centraal Op het veld. Alle plaatsen kunnen internet ontvangen. (tegen klein vergoeding) De vaste plaatsen hebben aansluiting op: waterleiding, riool, kabeltv en veld C heeft gasleiding en de velden A en B hebben gasflessen.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Het kampeerterrein van Camping De Ikeleane. De 67 ruime comfortplaatsen zijn verdeeld over zes grote, groene velden en allemaal aangesloten op elektra. Met 10 ampère stroom kun je allerlei elektronische apparaten aansluiten waar je behoefte aan hebt. Heb je een computer of laptop bij je, dan kun je gebruik maken van Draadloos internet. Alle 67 comfortplaatsen zijn aangesloten op riolering, kabeltv en zijn voor zien van een waterkraan. Ook zijn er 12 Basisplaatsen die voorzien zijn van 6 ampère stroom en kabeltv, waarbij de waterkraan zich op een centraal punt bevindt. In de drie grote moderne Sanitairgebouwen (ANWB cijfer 9.0) kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals heerlijke douches, waskabines familiedouches en toiletten.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Activiteiten op Camping de Ikeleane Camping de Ikeleane staat bekend om de rust en prachtige natuur in de Omgeving, maar er valt ook voldoende op de velden van de camping te beleven. Kinderen hoeven zich niet te vervelen als ze zijn uitgespeeld in de overdekte Speelschuur of zat zijn van het klauteren in de speeltoestellen. De eendenclub uit Ommen zal uw kinderen vermaken met sport, spel en theater. Maar dat geld ook voor ouderen, want zowel voor jong als oud worden er veel Acitviteiten georganiseerd.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Horeca Begin de dan met heerlijke warme broodjes. Bestelt u de dag er voor, dan liggen ze de volgende dag voor u klaar. Een krantje erbij en de dag kan beginnen. In ons restaurant, genaamd “Coffee and More” kunt u onder het genot van een kop koffie en een lekker stuk appeltaart gezellig bijkomen van een lange dag fietsen of een ander uitstapje dat u in de omgeving hebt gemaakt. Ook kunt u bij “Coffee and More” terecht voor lunch of diner. Geniet van onze vers belegde broodjes, een schnitsel of overheerlijk stukje varkenshaas en natuurlijk een lekkere sorbet. en alles voor een lage prijs. Ook is er een snackbar welke alle gangbare snacks verkoopt.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Uw kinderen de hele dag vermaakt. Zo’n vijf activiteiten per dag houd de kinderen bezig en vermaakt ze. Het Recrateam “de eendeclub” uit Ommen. Recrateam is een professioneel animatieteam en heeft knutselen, spel, theater als vaste ingrediënten. Als de kinderen even niets eillen doen en gewoon willen zitten om te genieten van een voorstelling, dan kunnen ze dagelijks terrecht bij Elle en Izzy in het theater van de camping. In het Hemelvaartsweekend, Pinksterweekend En 5 weken in de zomervakantie zijn Elle en Izzy aanwezig,

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Verhuur op camping de Ikeleane. Er worden diverse eenheden verhuurd op de camping. Er staan vijf luxe chalets voor elke 5 personen voor u beschikbaar. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Tv met DVD speler, magnetron, koelkast, douche, gezellige gashaard. En alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. als u ruim wilt huren, dan is onze vakantiewoning misschien wat. Deze is 80 m2 en is geschikt voor 6 personen. Sinds kort zijn er ook twee trekkerschaletten te huur. Deze is per dag te huur, maar natuurlijk ook voor een week. Wilt u ze huren met bedlinnen, handdoeken en ontbijd, Dan zijn ze ook te huur als Bed and Breakfast. Tenslotte verhuren wij ook nog drie basis chalets. Deze zijn ook voorzien, van douche en toilet.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Luxe 5 pers. chalets type A. Wij verhuren vijf luxe 5 pers. Chalets. Ze staan allemaal dicht bij elkaar. Ze zijn uitgerust met: - koelkast met vriesvakje, magnetron, warm en koud stomend water, 4 pits gaststel met vonkontsteking, afzuiging en waterkoker en koffiezetapparaat - LCD TV met DVD speler en afstandsbediening, radio-cd speler, eethoek met 5 stoelen, driezitsbank en 2 comfortabele stoelen. - Toilet, douche en wasmeubel met spiegel, kastruimte - 1 slaapkamer met twee persoonsbed en tweepersoonsmatras en tweepers. Dekbed en een slaapkamer met stapelbed en enkelbed - Tuinset met parasol, schuurtje met stroomaansluiting voor het opladen van uw E-bike’s (alleen type A) - Gratis zwemkaartjes voor het zwembad van Bakkeveen (1,5 km van de camping)

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Luxe 5 pers. chalets type B. Wij verhuren vijf luxe 5 pers. Chalets. Ze staan allemaal dicht bij elkaar. Ze zijn uitgerust met: - koelkast met vriesvakje, magnetron, warm en koud stomend water, 4 pits gaststel met vonkontsteking, afzuiging en waterkoker en koffiezetapparaat. - LCD TV met DVD speler en afstandsbediening, radio-cd speler, eethoek met 5 stoelen, driezitsbank en 2 comfortabele stoelen. - Toilet, douche en wasmeubel met spiegel, kastruimte - 1 slaapkamer met twee persoonsbed en tweepersoonsmatras en tweepers. Dekbed en een slaapkamer met stapelbed en enkelbed - Tuinset met parasol, op een grote veranda (alleen type B) - Gratis zwemkaartjes voor het zwembad van Bakkeveen (1,5 km van de camping )

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Vakantiewoning Wij verhuren een vakantiewoning. Hij staat nabij de luxe chalets. Hij is uitgerust met: - koelkast met vriesvakje, magnetron, warm en koud stomend water, 4 pits gaststel met vonkontsteking, afzuiging en waterkoker en koffiezetapparaat. - LCD TV met DVD speler en afstandsbediening, radio-cd speler, eethoek met 5 stoelen, driezitsbank en 2 comfortabele stoelen. - Toilet, douche en wasmeubel met spiegel, kastruimte - 1 slaapkamer met twee persoonsbed en tweepersoonsmatras en tweepers. Dekbed en een slaapkamer met stapelbed en enkelbed - Tuinset met parasol, op een grote veranda (alleen type B) - Gratis zwemkaartjes voor het zwembad van Bakkeveen (1,5 km van de camping)

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Trekkerschalet/Bed and Breakfast. Wij verhuren twee luxe trekkerschalets/Bed and Breakfast. Ze staan naast elkaar. Ze zijn uitgerust met: - koelkast met vriesvakje, warm en koud stomend water, 2 pits gaststel met vonkontsteking en waterkoker en koffiezetapparaat. - LCD TV met afstandsbediening, eethoek met 4 stoelen, 2 comfortabele stoelen. - Toilet - 1 slaapkamer met twee persoonsbed en tweepersoonsmatras en tweepersoons dekbed en een slaapkamer met stapelbed. - Tuinsetje op de veranda en een picknickbank met parasolvoor de trekkerschalet. - Ook als Bed and Breakfast te boeken. Extra is dan ontbijt en opgemaakte bedden.

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Basischalet 4 persoons Wij verhuren drie basis chalets voor 4 personen. Ze staan naast bij elkaar. Ze zijn uitgerust met: - koelkast met vriesvakje, warm en koud stomend water, 4 pits gaststel, afzuiging en koffiezetapparaat. - LCD TV met DVD speler en afstandsbediening, radio-cd speler, eethoek met 4 stoelen, driezitsbank en 2 comfortabele stoelen. - Toilet, douche en wastafel met spiegel. - 1 slaapkamer met twee persoonsbed en tweepersoonsmatras en tweepersoons dekbed en een slaapkamer met stapelbed - Tuinset met parasol, - Gratis zwemkaartjes voor het zwembad van Bakkeveen (1,5 km van de camping )

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Camperplaatsen Acht campers kunnen terecht op het camperterrein. De camperplaatsen zijn geheel verhard te Bereiken en hebben een ondergrond van beton. Voor de camperplaatsen zit een groenstrook Welke inmiddels zijn afgebakend met een heg. Alle camperplaatsen hebben een stroomaansluiting. Op het camperterrein in de mogelijkheid voor het lozen van vuilwater en de watertanks bijvullen is ook geen probleem (â‚Ź 0,50 voor 150 ltr water).

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl


Duerswaldmerwei 19 - 9243 KA BAKKEVEEN TEL 0516-541283 Routebeschrijving: Vanaf Heerenveen (A7) neemt u de afslag bij Drachten afslag 30 richting Oosterwolde. Na Ongeveer 8 km neemt u afslag wijnjewoude-Bakkeveen. Deze weg loop door wijnjewoude; na ongeveer 3,5 km Ziet u de camping aan uw rechterhand. Vanaf Groningen (A7) neemt u afslag 3 richting Frieschepalen. In Frieschepalen rijdt u richting Bakkeveen. In het centrum van Bakkeveen gaat u Rechtaf richting Wijnjewoude. Na 1 km. Ziet u de Camping aan uw linkerhand.

Camping de Ikeleane

info@ikeleane.nl - www.ikeleane.nl

Informatiefolder 2014