Page 1

ΤΕΥΧΟΣ 16

Κάθε χρόνο αγαπάω ακόμα πιο πολύ το επάγγελμά μου! ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020 - 21

1

BEAUTY TESTING

#thessalonomorfia16

σ. 44-49

Credits photography: Πωλίνα Νιάρχου

Εµµανουέλα Ταγάρα


2

#thessalonomorfia16


3

#thessalonomorfia16


edi to rial

Φ

θινόπωρο... Όταν ακούμε για το φθινόπωρο μας έρχονται στο μυαλό ποικίλες εικόνες. Φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα, τα πρωτοβρόχια, οι ζωγραφιές που κάνουμε με το δάχτυλο μας στα θαμπά τζάμια, το διστακτικό κρύο που νιώθουμε και χρειαζόμαστε μια ζεστή αγκαλιά.. Διάφορες και ποικίλες εικόνες που λησμονούμε τον υπόλοιπο χρόνο. Φέτος, όμως είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και στο μυαλό μας κυριαρχούν και άλλες σκέψεις και ανησυχίες πέρα από αυτές που συντηρούμε κάθε χρονιά. Προσπαθούμε όλοι μας να επιβιώσουμε στη δύσκολη πραγματικότητα κι με δύναμη και αισιοδοξία να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί και τολμηροί από αυτή τη σκληρή μάχη που μας ταλανίζει τόσους μήνες. Παρόλα αυτά αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να δοκιμάσουμε τα όρια μας, να κατανοήσουμε την αξία της ευθύνης και του καθήκοντος καθώς και να αντιληφθούμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χρειάζεται να παλεύουμε

κάθε μέρα για να μην χάσουμε ούτε τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας ούτε ότι είναι σημαντικό για εμάς. Ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό τεύχος ετοιμάστηκε με πολύ υπομονή και χαρά για να μοιραστεί μαζί σου όλες τις νέες και χρήσιμες πληροφορίες στο χώρο της ομορφιάς. Νέες τάσεις που θα επικρατήσουν το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020 σε νύχια και μαλλιά, το μακιγιάζ που κυριαρχεί στην εποχή του κορονοϊού, αλλά και καλλυντικά που σας προσφέρουν αναζωογόνηση, λάμψη και ανάπλαση εκδηλώνονται όλα μπροστά σου για να βγάλεις προς τα έξω την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπέροχους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου για να υλοποιήσουμε την ιδέα μας και να δημιουργήσουμε ένα πολύ όμορφο φθινοπωρινό τεύχος που ελπίζουμε να σου φανεί χρήσιμο και να σε οδηγήσει στις καλύτερες επιλογές για να είσαι flawless από την κορυφή έως τα νύχια. Enjoy it!

4

Φούκη Βίκυ Υπεύθυνη Μarketing

ΕΚ∆ΟΤΗΣ Βαγγέλης Κωνσταντάκος email: vagelis64@hotmail.com

Το περιοδικό διανέµεται δωρεάν σε επαγγελµατικούς χώρους οµορφιάς της Θεσσαλίας (Κοµµωτήρια, Στούντιο ονυχοπλαστικής, Κέντρα Αισθητικής, κλπ.) 28ης Οκτωβρίου 85, ΒΟΛΟΣ, Τηλ.: 24210 36610, 24210 34320 www.thessalikipress.gr - info@thessalikipress.gr

www.thessalonomorfia.gr

Thessalikipress - Free press Θεσσαλών Οµορφιά #thessalonomorfia16

thessalon_omorfia

MARKETING Βίκυ Φούκη email: thessalonomorfia@gmail.com

∆ΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Γιαννοπούλου Ιφιγένεια ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑ∆Α Φούκη Βίκυ, Αγγελοπούλου Γεωργία


# ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ # 6

Συνέντευξη: Eugenios Eroshenko Nail Educator στην εταιρεία Alezori

22-25

Συνέντευξη: Εμμανουέλα Ταγάρα

36-37

Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020 - 21, Γράφει ο κομμωτής - hair expert Σάκης Γιαννούλας

40-41

Τάσεις μακιγιάζ: Φθινόπωρο Χειμώνας 2020 - 21 - Γράφει η Δώρα Ραΐδη, Makeup Artist/ Makeup Educator

42-43

Επαγγελματίες Θεσσαλίας Καθαρισμός προσώπου στο Renaissance Aesthetics

44-49

Beauty Testing

38-39

Συνέντευξη: Ειρήνη Παπασυννεφάκη #thessalonomorfia16

5


Eugenios Eroshenko Nail Educator στην εταιρεία Alezori Professional Products

Δεν υπάρχει η λέξη δεν μπορώ, υπάρχει η λέξη δεν θέλω Συνέντευξη: Φούκη Βίκη

Πες μας λίγα λόγια για τον εαυτό σου για να σε γνω- επίπεδο ειδικά στην Ελλάδα. Κάνουμε διοργάνωση σεμιναρίων σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, από τις πιο ρίσουμε καλύτερα.

Είμαι 22 χρονών και ξεκίνησα πριν 4 χρόνια να ασχολούμαι με τα νύχια. Προσπάθησα πάρα πολύ για να έχω ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και όταν μου λένε κάποιοι δεν μπορώ, δεν υπάρχει η λέξη δεν μπορώ, υπάρχει η λέξη δεν θέλω. Και από τότε που ξεκίνησα πλέον μπορείτε να δείτε τι έχω καταφέρει και το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου.

Ξεκίνησε ξαφνικά αυτή η αγάπη σου για τα νύχια ή υπήρχε από πάντα αυτό το πάθος;

Ποτέ δεν ήξερα αν θα το αγαπήσω ή όχι. Πρώτα δοκιμάζεις και μετά αν σου βγαίνει από μέσα σου και το αγαπάς το συνεχίζεις. Εγώ στην αρχή δεν κατάλαβα ότι αγαπάω αυτό που κάνω. Εγώ το κατάλαβα αυτό όταν ξεκίνησα να φτιάχνω τεχνητά νύχια. Γιατί για εμένα το ημιμόνιμο δεν είναι κάτι δύσκολο, καθαρίζεις, βάφεις και τέλος. Τα τεχνητά νύχια είναι δουλειά με τον εγκέφαλο σου, αν βάλω την φόρμα πάνω ή κάτω, πόσο υλικό χρειάζεται.

Σπούδασες κάπου ή είσαι αυτοδίδακτος;

6

Μόνος σου δεν μπορείς να μάθεις τα πάντα δωρεάν online π.χ. από το youtube. Δωρεάν δεν σου δείχνει κανείς το 100%. Σου δείχνει το 10% και το υπόλοιπο 90% θα λάβεις την εκπαίδευση σου από σεμινάρια. Εγώ έλαβα τις γνώσεις μου από έναν πολύ καλό εκπαιδευτή, τον Sergey Lavrukhin, από τη Μόσχα. Είναι παγκόσμια γνωστός και για εμένα είναι από τους καλύτερους εκπαιδευτές.

Μίλησε μας για τη συνεργασία σου με την εταιρεία Alezori.

Αυτό το διάστημα συνεργάζομαι με τη συγκεκριμένη εταιρεία και κάνω εκπαίδευση στα σεμινάρια που διοργανώνουμε και προσπαθούμε να ανεβάσουμε το #thessalonomorfia16

μεγάλες στις πιο μικρές. Στο παρελθόν δεν είχα κάποια άλλη συνεργασία με εταιρείες. Για εμένα είναι σημαντικό να είναι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους και ποιοτικά πολύ καλά αλλά και ο τρόπος που μιλάνε, πως συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι. Τα προϊόντα Alezori είναι για μένα από τα καλύτερα. Παίζουν μεγάλο ρόλο οι καλές σχέσεις που έχουμε μεταξύ μας. Κάθε συνεργασία θέλω να την νιώθω σαν οικογένεια. Είμαι ευχαριστημένος με τη συνεργασία μας. Δεν έχει νόημα αν είσαι δυσαρεστημένος να συνεχίζεις μια συνεργασία και να κάνεις τόσα πολλά πράγματα.

Μοιράσου μαζί μας τις νέες τάσεις στα τεχνητά νύχια για το Χειμώνα

Η επικρατέστερη τάση στην επόμενη σεζόν για τα τεχνητά νύχια είναι το αμυγδαλωτό σχήμα. Στη μόδα βγήκε πάλι το λευκό γαλλικό κλασσικό αλλά χτιστό . Γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε χτιστό γαλλικό με ζωγραφιστό. Εγώ αγαπάω τα χτιστά γαλλικά γιατί φαίνεται πιο πλούσιο το αποτέλεσμα. Όσον αφορά το χρώμα, θα κυριαρχήσει το σκούρο μπλε, το μουσταρδί καθώς και οι nude αποχρώσεις.

Τι συμβουλές θα ήθελες να δώσεις για να έχουμε πάντα περιποιημένα άκρα;

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η συντήρηση του μανικιούρ. Η πελάτισσα καλό θα είναι να έρχεται σε διάστημα 2-3 εβδομάδων για συντήρηση. Όσο πιο μακριά είναι τα νύχια τόσο πιο συχνά πρέπει να γίνεται η συντήρηση. Δεν είναι σωστό να κρατάμε το μανικιούρ 2 μήνες και να λέμε είναι τέλεια. Επίσης, δεν πρέπει να αφαιρούμε μόνοι μας το χτιστό νύχι γιατί το αποδυναμώνουμε. Οι πελάτισσες είναι σημαντικό να στρέφονται στους ειδικούς και σε τεχνίτριες που ξέρουν τη δουλειά τους και τι να κάνουν.


7

#thessalonomorfia16


8

#thessalonomorfia16


9

#thessalonomorfia16


Ôá Samovar natural cosmetics åßíáé åôáéñåßá ðïõ ðáñáóêåõÜæåé öõôéêÜ êáëëõíôéêÜ áðü áãíÝò êáé áõèåíôéêÝò ðñþôåò ýëåò óå äéêü ôçò åñãáóôÞñéï óôçí ÐÜôñá êáé äñáóôçñéïðïéåßôáé óôï ÷þñï ôùí ÷åéñïðïßçôùí êáëëõíôéêþí åäþ êáé ðÝíôå ÷ñüíéá êáé åîåëßóóåôáé óõíå÷þò. ÐñïóöÝñåé ìåãÜëï åýñïò ðñïúüíôùí ãéá ïëïêëçñùìÝíç ðåñéðïßçóç ðñïóþðïõ êáé óþìáôïò üðùò êñÝìåò, êçñáëïéöÝò, ìÜóêåò êáé óáðïýíéá ðïõ áðåõèýíïíôáé óå üëåò ôéò ãõíáßêåò áëëÜ êáé óå Üíäñåò. Ôá Samovar natural cosmetics Ý÷ïõí îå÷ùñßóåé ÷Üñéò óôçí ðïéüôçôá êáé áðïôåëåóìáôéêüôçôá ðïõ ðñïóöÝñïõí. Ç êáëÞ ãíþóç êáé áîéïðïßçóç ôùí óõóôáôéêþí ðïõ ìáò ðñïóöÝñåé ç öýóç óå óõíäõáóìü ìå ôçí Üñéóôç åîõðçñÝôçóç êáèéóôïýí ôá ðñïúüíôá Samovar éäáíéêÞ åðéëïãÞ ïìïñöéÜò. Ìðïñåßôå åýêïëá íá ðáñáããåßëåôå áðü ôï çëåêôñïíéêü ìáò êáôÜóôçìá Þ ôçëåöùíéêÜ Þ óå åðéëåãìÝíá óçìåßá ðþëçóçò óå ÅëëÜäá êáé Êýðñï.

10 Ðþëçóç ×ïíäñéêÞ – ËéáíéêÞ Êïëïêïôñþíç 39 | ÐÜôñá | 2611 123926 ÍÅÏ êáôÜóôçìá: Ïëýìðïõ 99 & Áã. Óïößáò | Èåóóáëïíßêç | 2311298543 Samovar natural cosmetics, www.samovar.gr #thessalonomorfia16


11

#thessalonomorfia16


12

#thessalonomorfia16


13

#thessalonomorfia16


Επίσησ θα βρείτε: • Είδη Κομμωτηρίου • Προϊόντα Μακιγιάζ • Βλεφαρίδεσ • Προϊόντα Περιποίησησ Προσώπου • Είδη Αποτρίχωσησ • Διάφορα Αναλώσιμα

14

#thessalonomorfia16

Όλα σε απίστευτες προσφορές!!! Μη χάνεις χρόνο!!! Μπες τώρα στο

Secret.com.gr

και ΤΙΠΟΤΑ πια δεν θα είναι μυστικό...


Ένα μυστικό Ομορφιάς για τον Επαγγελματία Αποκαλύπτεται…

Προϊόντα Ονυχοπλαστικής - Είδη Κομμωτηρίου - Μακιγιάζ

Για την Τεχνίτρια Άκρων:

Όλα τα προϊόντα ονυχοπλαστικήσ σε ένα κατάστημα! Γνωρίζοντασ τισ ανάγκεσ και τισ απαιτήσεισ τησ αγοράσ επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια ποιότητασ τα προϊόντα που σασ διαθέτουμε και σασ τα προσφέρουμε στισ καλύτερεσ τιμέσ τησ αγοράσ. Σκοπόσ μασ είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία προσφέροντασ στουσ επαγγελματίεσ και στουσ σπουδαστέσ σχολών έξτρα εκπτώσεισ, προσφορέσ αλλά και επιμόρφωση με την μορφή σεμιναρίων ΔΩΡΕΑΝ!

Σε συνεργασία με κορυφαίεσ εταιρείεσ!

15

28ης Οκτωβρίου 159, Μέγαρα Αττικής Τηλ.: 2296960162 Facebook: Secret Beauty Shop

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Για παραγγελίες άνω των 60€ #thessalonomorfia16


Πώς να μακρύνω τα νύχια μου;

Δ

Οι συμβουλές που πρέπει να ξέρεις

εν έχουμε τίποτα ενάντια στα κοντά νύχια, αλλά η αλήθεια είναι πως όταν πρόκειται για την υιοθέτηση των κορυφαίων τάσεων στα nail art σχέδια, το μακρύ μήκος στα νύχια είναι -σχεδόν πάντα- μονόδρομος. Τι γίνεται όμως όταν ό,τι και να κάνεις τα μήκος τους δεν αλλάζει; Αν αναρωτιέσαι λοιπόν «πώς να μακρύνω τα νύχια μου», τότε οι συμβουλές που ακολουθούν σίγουρα θα σε βοηθήσουν: Αν τα νύχια σου δεν μακραίνουν, τότε δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε τα τρως, είτε δεν τα περιποιείσαι σωστά. Αφού σταματήσεις λοιπόν την ονυχοφαγία πάμε να δούμε τη σωστή ρουτίνα περιποίησης που θα πρέπει να ακολουθήσεις: 1. Ενυδάτωση Πριν πας για ύπνο θρέψε την επιφάνεια των νυχιών, αλλά και τα πετσάκια εφαρμόζοντας λίγο ενυδατικό έλαιο (καστορέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας ή jojoba) και κάνε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλά σου μέχρι να απορροφηθεί.

16

2. Προστασία Αν τα νύχια σου είναι εύθραυστα και σπάνε, δοκίμασε να φοράς γάντια όσο κάνεις δουλειές του σπιτιού, που χρειάζονται σκληρά καθαριστικά προϊόντα, όπως το πλύσιμο των πιάτων. 3. Θεραπεία Ενσωμάτωσε στη ρουτίνα περιποίησης των νυχιών σου μια ειδική θεραπεία ενδυνάμωσης, που θα βρεις στο φαρμακείο. 4. Βερνίκια νυχιών Δεν αποκλείεται τα νύχια σου να είναι τόσο εύθραυστα και αδύναμα, επειδή χρησιμοποιήσεις βερνίκια κακής ποιότητας ή επειδή επισκέπτεσαι μια όχι ιδιαίτερα #thessalonomorfia16

έμπειρη manicurist, η οποία δεν τα φροντίζει. Για να τα δεις να μακραίνουν, προτίμησε βερνίκια υψηλής ποιότητας με ενυδατικούς παράγοντες και επισκέψου μια καταρτισμένη nail expert για το μανικιούρ σου. 5. Ισορροπημένη διατροφή Το πιο σημαντικό μέρος κάθε ρουτίνας είναι η υιοθέτηση μιας υγιεινής διατροφής, έτσι ώστε το σώμα να μπορεί να πάρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ισορροπημένη διατροφή που περιέχει πολλές πρωτεΐνες, καλά λιπαρά και μια ποικιλία πολύχρωμων φρούτων και λαχανικών είναι το κλειδί για τη διατήρηση υγιών νυχιών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αν τα νύχια σου είναι πολύ εύθραυστα, δεν αποκλείεται να έχεις έλλειψη σιδήρου. Κάνε λοιπόν εξετάσεις αίματος για να τσεκάρεις τα επίπεδα του σιδήρου στον οργανισμό σου και αναζήτησε τη συμβουλή του γιατρού σου. Η έσχατη λύση Αναρωτιέσαι «πώς να μακρύνω τα νύχια μου σήμερα»; Αν θέλεις να δεις αποτελέσματα σήμερα κιόλας, τότε το μόνο που θα μπορούσαμε να σε συμβουλεύσουμε είναι να δοκιμάσεις τα ψεύτικα νύχια, τα οποία κολλούν στην επιφάνεια του φυσικού νυχιού και μένουν αναλλοίωτα για μερικές μέρες. Στα plus το γεγονός ότι διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ταιριάζει με τη διάθεσή σου. Πηγή: www.missbloom.gr, Image source: eli.gr


17

#thessalonomorfia16


18

#thessalonomorfia16


19

#thessalonomorfia16


Τα top hair trends που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας το 2021

Μ

πορεί η νέα χρονιά να αργεί ακόμη, αλλά ήδη οι τάσεις για το 2021 έχουν αρχίσει και κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, οι επίδοξοι hair stylists και τα απανταχού κορίτσια της μόδας, καθώς και τα μοντέλα και τα trends όπως έχουν διαμορφωθεί στις εβδομάδες μόδας μέχρι στιγμής, είναι έτοιμα να μας εφοδιάσουν με τις πιο hot τάσεις στα χτενίσματα, τα hair colours και τα haircuts. Εμείς συγκεντρώσαμε όλα όσα θα επικρατήσουν το νέο έτος για να το υποδεχθείτε πιο όμορφες από ποτέ!

Bob Hairstyles, Image Source: Imaxtree

20

#thessalonomorfia16

Τα περίφημα bob hairstyles φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν και να μονοπωλήσουν για ακόμη μια χρονιά το ενδιαφέρον των beautistas. Αν λατρεύετε τα κοντά μαλλιά, τότε αυτό είναι το ιδανικό hair trend για εσάς που θα θέλετε να υιοθετήσετε, εάν δεν το έχετε ήδη κάνει. Το μήκος μπορεί να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού ή και πιο κοντό στο ύψος των αυτιών. Συμβουλευτείτε τον hairstylist σας και θα σας κατευθύνει σχετικά με το κατάλληλο για εσάς μήκος ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

Curls everywhere

Μπορεί τα ίδια μαλλιά να είναι τα αγαπημένα μας και πολλές από εμάς να κάνουμε κερατίνη, αλλά την επό-


μενη χρονιά μεγάλη τάση θα είναι οι μπούκλες, που σίγουρα ευνοούν τις κοπέλες που έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά. Εάν πάλι δεν έχετε, μπορείτε να εφαρμόσετε αφρό για μπούκλες και να χρησιμοποιήσετε μετά το ειδικό ψαλίδι για να τις δημιουργήσετε.

Bangs, Image Source: @prada

Wet look

Οι αφέλειες προσδίδουν μια γαλλική φινέτσα σε κάθε κορίτσι που τις επιλέγει. Τα μοντέλα του οίκου Prada εμφανίστηκαν στο catwalk με αυστηρά bangs που προσέδιδαν δυναμισμό και παράλληλα φινέτσα στις δημιουργίες τους. Εάν θέλετε να υιοθετήσετε κι εσείς ένα τέτοιο κούρεμα, καλό είναι να έχετε ιδιαίτερα μεγάλο μέτωπο, καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να σας μικρύνουν το πρόσωπο συνολικά και να μη σας κολακεύσουν. Τις λατρεύουμε!

Side by side

Οι χωρίστρες στο κέντρο με τη νέα χρονιά δίνουν τη σκυτάλη σε αυτές που γίνονται στο πλάι αναβαθμίζοντας με ένα τόσο απλό τρικ το χτένισμά σας, όπως ακριβώς τις είδαμε στους οίκους Versace και Giorgio Armani. Επιλέξτε σε ποια πλευρά θα κάνετε τη χωρίστρα σας ανάλογα με το ποιο είναι το καλύτερο προφίλ σας και κάπως έτσι θα κολακεύσετε το πρόσωπό σας με έναν τόσο απλό τρόπο.

Το wet look απ’ ό,τι φαίνεται θα βρίσκεται για πολύ καιρό ακόμη στο προσκήνιο των hair trends. Πρώτον, είναι πανεύκολο να το δημιουργήσετε κι εσείς και δεύτερον είναι κατάλληλο για κάθε μήκος μαλλιών. Για να το πετύχετε, απλώστε στα μαλλιά σας ένα leave-in προϊόν ή κάποιο ξηρό έλαιο για να μη δημιουργηθεί λιπαρότητα μετά από ώρες, και χτενίστε προς τα πίσω. Τόσο απλό! Πηγή: glow.gr #thessalonomorfia16

21


Εμμανουέλα Ταγάρα

Κάθε χρόνο αγαπάω ακόμα πιο πολύ το επάγγελμά μου και δεν σταματάω να εξελίσσομαι Συνέντευξη: Φούκη Βίκη

Η

22

ταλαντούχα makeup artist γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelancer makeup artist. Συνεργάζεται με περιοδικά, επώνυμα πρόσωπα , τηλεοπτικές εκπομπές, εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων καθώς αναλαμβάνει και το μακιγιάζ πολλών μοντέλων. Εδώ και 11 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ με όραμα να αναδείξει την πιο όμορφη εικόνα του εαυτού σου μέσα από την μαγεία του επαγγελματικού μακιγιάζ! Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα λοιπόν με την όμορφη συνέντευξη που μας παραχώρησε… #thessalonomorfia16


κορίτσια για το μακιγιάζ; Τι να προσέξουν;

Σαν συμβουλή στα νέα κορίτσια για το μακιγιάζ τους θα έλεγα να μην κάνουν υπερβολές και να μην βάφονται πολύ έντονα ! Ο στόχος του μακιγιάζ είναι να αναδείξει την φυσική ομορφιά της γυναίκας και όχι να την επισκιάσει . Μην ξεχνάτε ότι η αυτοπεποίθηση πάντα σας κάνει πιο όμορφες. Άρα πιστέψτε στον εαυτό σας και στην φυσική σας ομορφιά, συνειδητοποιήστε ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ είστε εξίσου εντυπωσιακές, sexy και γοητευτικές.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Πρότεινε μας κάποια καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Κάποια καλλυντικά που θα

Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι επαγγελματικά με το μακιγιάζ και τι σου αρέσει σε αυτό;

Από μικρή είχα καταλάβει ότι μου αρέσει πολύ ο χώρος της ομορφιάς και τα καλλιτεχνικά γενικότερα. Θυμάμαι να ξεφυλλίζω περιοδικά και να χαζεύω σε όμορφα μοντέλα τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Στα σχολικά μου χρόνια είχα συλλογή από καλλυντικά και πάντα αγαπούσα το μακιγιάζ . Έτσι αποφάσισα να πάω σε μια επαγγελματική σχολή μακιγιάζ όταν τελείωσα το σχολείο στα 18 στη σχολή του Freddy Καλομπράτσο όπου σπούδασα εκεί για ένα χρόνο και μετά από τα 19 και μέχρι σήμερα που είμαι 30 ασχολούμαι μόνο με αυτό και δεν το αλλάζω με τίποτα ! Κάθε χρόνο αγαπάω ακόμα πιο πολύ το επάγγελμα μου και δεν σταματάω να εξελίσσομαι .

Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα

23

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ #thessalonomorfia16


ΙΩΑΝΝΑ ΣΑΡΡΗ

πρότεινα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μια γυναίκας θα ήταν το κονσιλερ στην σωστή απόχρωση για να καλύψουμε τις διχρωμίες κάτω από τα μάτια η οποιαδήποτε σημαδάκια η σπυράκια έχουμε στο πρόσωπο . Ένα ελαφρύ foundation ή μια αντηλιακή με λίγο χρώμα για να προστατεύουμε το πρόσωπο μας πάντα από την αντηλιακή ακτινοβολία . Ένα bronzer με ένα πινέλο για να δώσουμε λίγο χρώμα και τις σωστές φωτοσκιάσεις που χρειάζεται το πρόσωπο μας .Ένα μολύβι φρυδιών στη σωστή απόχρωση ώστε να τονίσουμε ελαφριά όπου χρειάζεται και να δώσουμε ένα ωραίο σχήμα στο φρύδι μας . Μια μάσκαρα και ένα κραγιόν και ένα ρουζ και αμέσως με αυτά τα 7 προϊόντα έχουμε τονίσει τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου μας μέσα σε 10 λεπτά.

Γνωρίζουμε ότι έχεις κάνει όμορφες συνεργασίες με διάφορα διάσημα πρόσωπα. Ποιες από αυτές έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολύ όμορφες συνεργασίες με πολλά διάσημα πρόσωπα τα τελευταία πέντε χρόνια που δουλεύω ως Freelancer makeup artist . Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο γιατί κάθε πρόσωπο Και προσωπικότητα είναι διαφορετική και πάντα το ευχαριστιέμαι το ίδιο και δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου για να κάνω το καλύτερο που μπορώ

24

Ο χειμώνας πλησιάζει. Ποιες τάσεις θα επικρατήσουν στο μακιγιάζ που μπορούμε να υιοθετήσουμε.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ

#thessalonomorfia16

Το γνωστό και ως no-makeup μακιγιάζ θα συνεχίσει να αποτε-


λεί κορυφαία τάση του μακιγιάζ και τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021. Διαχρονικό και άκρως εντυπωσιακό, το φυσικό του αποτέλεσμα τονίζει τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου χωρίς να τα αλλάζει. Μία από τις κορυφαίες τάσεις που είδαμε σε πολλά shows, όπως των Giambatista Valli και Preen by Thorton Bregazzi, ήταν η περίτεχνη διακόσμηση του προσώπου με στρας και πετράδια. “Αυτές οι λεπτομέρειες που θυμίζουν κόσμημα είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αναδεικνύουν το πρόσωπο και να μην το καλύπτουν», λέει η Chantel Miller. Τα κόκκινα χείλη επανέρχονται στο προσκήνιο στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους σε chilly red αποχρώσεις με ελαφρώς σβησμένες άκρες. Κάτι ακόμα που επανέρχεται στη μόδα είναι το eyeliner. Η σύγχρονη εκδοχή του είναι σοφιστικέ, κομψή και έντονη. Ξέχνα τα cat eyes! Φέτος η μόδα καλεί για έντονες γραμμές που τραβούν την προσοχή αντί να ανορθώνουν το βλέμμα.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΕΛΛΑ

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ , να εξελίσσομαι συνέχεια και να δίνω χαρά και ομορφιά σε όλες τις γυναίκες!!!

25

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ #thessalonomorfia16


26

#thessalonomorfia16


27

#thessalonomorfia16


Νέα προϊόντα! Mediterranean Youth: My Skinsafe Hand Cream

Μ

ια σκέψη που ταλανίζει όλους μας τους τελευταίους μήνες είναι πως θα προστατέψουμε τον εαυτό μας και το δέρμα μας από τα μικρόβια και παράλληλα να χαρίσουμε την απόλυτη ενυδάτωση στην επιδερμίδα μας. Χρησιμοποιώντας καθημερινά αντισηπτικό για να καταστρέψουμε όλους τους μικροοργανισμούς που προσκολλώνται στην επιφάνεια του δέρματος μας καταφέρνουμε να προστατέψουμε την υγεία μας , αλλά ταυτόχρονα η ξηρασία που προκαλεί στα χέρια μας είναι ανυπόφορη. Για αυτό τον λόγο η Mediterranean Youth μας εξοπλίζει με ένα αόρατο γάντι προστασίας που χαρίζει ασφάλεια και

28

εντατική ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια μας. Δοκιμάσαμε, λοιπόν, τη νέα My Skinsafe Hand Cream, ιδανική για ενυδάτωση και θρέψη, με βιο-φιλμ προστασίας που δρά ενάντια στην προσκόλληση των μικροβίων στην επιφάνεια του δέρματος. Η νέα My Skinsafe Hand Cream, εκτός από το να σας ανακουφίζει από τη χρήση των αντισηπτικών με την απαλή υφή της, σας προσφέρει και το αόρατο γάντι προστασίας της, μέσω του βιο-φιλμ που περιέχει και αποτρέπει την προσκόλληση νέων μικροβίων στο δέρμα. Επιπλέον, περιέχει πολύτιμα φυσικά συστατικά (ελαιόλαδο, έλαιο καρύδας, έλαιο argan, έλαιο αβοκάντο, βούτυρο καριτέ, αλόη, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό) που ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα από τη συχνή χρήση του αντισηπτικού, αφήνοντας μία βελούδινη υφή. #thessalonomorfia16

Η χρήση της My Skinsafe Hand Cream είναι πανεύκολη καθώς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εφαρμόσετε επαρκή ποσότητα στα χέρια και να επαναλάβετε τη διαδικασία όσο συχνά χρειάζεται. Απορροφάται κατευθείαν , χωρίς να αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα και χαρίζει ενυδάτωση και ένα ευχάριστο απαλό άρωμα. Ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα από το αντισηπτικό χέρια και φυσικά η κατάλληλη άμυνα κατά των μικροβίων. Η ασφάλεια και η υγεία μας προέχουν, ιδίως αυτή την περίοδο, και είναι απαραίτητο να εφοδιαστούμε με τα καλύτερα προϊόντα που μας εφοδιάζουν προστασία και ανακούφιση. Σας το προτείνουμε για να αποκτήσετε και εσείς βελούδινα χέρια γεμάτα υγεία και ενυδάτωση.

Χρήσιμα tips που πρέπει να γνωρίζετε: 95,80 % συστατικά φυσικής προέλευσης – Δερματολογικά ελεγμένο * οργανικής/βιολογικής καλλιέργειας Με φυσικό συντηρητικό από μανόλια Χωρίς: parabens, silicones, propylene glycol, mineral oil, synthetic colorants, gluten Ελληνικό Προϊόν Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους : mediterranean-youth.gr Θα τους βρείτε και στο facebook: Mediterranean Youth και στο Instagram: mediterranean_youth


www.thessalonomorfia.gr

“Για γυναίκες

που καίγονται... να µάθουν τα πάντα Thessalikipress - Free press

Θεσσαλών Οµορφιά

,,

thessalon_omorfia

#thessalonomorfia16

29


30

#thessalonomorfia16


31

#thessalonomorfia16


Τ

Micro-concealing: Η νέα τεχνική για φυσικό μακιγιάζ

ο micro-concealing κάνει το μακιγιάζ σχεδόν ανύπαρκτο, σαν να γίνεται ένα με το δέρμα. Πρόκειται για έναν εύκολο τρόπο, για να καλύψετε τυχόν σπυράκια ή τον ανομοιογενή τόνο της επιδερμίδας χωρίς να «φορτώσετε» το πρόσωπό σας με πολύ προϊόν. Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, αφού με αυτόν τον τρόπο καλύπτονται μεν τα απολύτως απαραίτητα -σημάδια και οι ουλές- χωρίς ωστόσο το δυσάρεστο εφέ της «μάσκας». Ακούγεται σχεδόν σαν… όνειρο!

Τι είναι το micro-concealing;

«Το micro-concealing είναι η τεχνική που χρησιμοποιείται για να καλύψει με ακρίβεια τις ατέλειες ή τη δυσχρωμία εφαρμόζοντας μια μικρή ποσότητα concealer σ’ ένα πινέλο» . Για να το κάνετε, πάρτε ένα μικρό πινέλο μακιγιάζ για να τοποθετήσετε το προϊόν σε μικρές κουκκίδες ακριβώς εκεί που χρειάζεστε κάλυψη, και φυσικά στους μαύρους κύκλους. Στη συνέχεια, απλώστε το, εφαρμόζοντας όσο το δυνατόν λιγότερη πίεση. Στη συνέχεια, ταμπονάρετέ τες με τα δάχτυλά σας. «Για να μπορέσει να γίνει αυτό σωστά, η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι σημαντική», εξηγεί ο ίδιος. Plus, φροντίστε να προμηθευτείτε με ένα προϊόν που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα.

Πώς βρίσκετε τη σωστή απόχρωση;

32

«Για αυτήν την τεχνική, πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας ένα προϊόν όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τόνο της επιδερμίδας σας», συνιστά ο Dedivanovic. Για να γίνει αυτή η διαδικασία λίγο πιο εύκολη, σταθείτε κοντά σε ένα παράθυρο, για να σας χτυπάει το φυσικό φως του ήλιου. «Ο φωτισμός των καταστημάτων μπορεί να σας ξεγελάσει στην επιλογή σας. Η συμβουλή μου είναι να φτάσετε όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια φυσική πηγή φωτός. Με αυτό το απλό tip, θα βρείτε σίγουρα την τέλεια απόχρωση».

Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε φυσικό αποτέ#thessalonomorfia16

λεσμα

«Η καλύτερη συμβουλή μου είναι να ξεκινήσετε με μια καλή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας». Εάν το δέρμα σας είναι λαμπερό και φρέσκο, θα αναδειχθεί περισσότερο μέσα από το μακιγιάζ σας. Ξεκινήστε χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα concealer, για να αποφύγετε τη βαριά εφαρμογή ενός foundation, που μπορεί να οδηγήσει σε ένα cakey αποτέλεσμα. Για την τεχνική του micro-conceling είναι ιδιαίτερα σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα, που είναι εύκολο να «χτιστούν», ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και απόδειξη ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φυσικό και λαμπερό look μόνο με το concealer σας και χωρίς ίχνος foundation.

The tips

1. Μη φοβάστε να προσαρμόσετε το χρώμα σας χρησιμοποιώντας πολλές αποχρώσεις concealer. Η ανάμειξη και το ταίριασμα είναι το καλύτερο μυστικό κάθε καταξιωμένου makeup artist. Έτσι θα δημιουργήσετε έναν πιο φυσικό καμβά για το υπόλοιπο μακιγιάζ σας. 2. Κάντε την τεχνική αυτή να διαρκέσει για ώρες εφαρμόζοντας στο τέλος μια πούδρα ελεύθερης μορφής, τη γνωστή translucent powder, ή ένα setting spray. 3. Less is more! Η τεχνική τελειοποιείται εάν μετά την τοποθέτηση και την εφαρμογή με το πινέλο, ταμπονάρετε απαλά με τα δάχτυλά σας. 4. Μην τρίβετε το concealer. Ιδανικά, χρησιμοποιήστε ένα μικρό πινέλο όπως προαναφέρθηκε ή και ένα νωπό σφουγγαράκι, για να πετύχετε το τέλειο natural φινίρισμα. Πηγή : glow.gr


Λάμπρου Κατσώνη 33, 41221 Λάρισα, Τ: 6980099409/ mail: info@mymua.gr Facebook: MY m.u.a Studio & Academy by Basiouka Paraskevi, Instagram: Paraskevi_basiouka

Welcome at MY m.u.a!

Η Παρασκευή Μπασιούκα με πολύ μεράκι και προσωπική δουλειά έχει καταφέρει να ανελιχθεί σε μια από τις κορυφαίες make up artist στην Ελλάδα και μέσω του MY M.U.A STUDIO & ACADEMY προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εξειδικευμένα σεμινάρια μακιγιάζ προσφέρονται τόσο στους ανερχόμενους αισθητικούς όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου. Αξιοσημείωτη είναι η συνεργασία με την Nouveau Contour Greece , η Παρασκευή είναι μέλος της P. M. U Nouveau Contour Greece team by Dora Kyprioti . Συγκεκριμένα, είναι υπεύθυνη εκπαίδευσης της Θεσσαλίας στο Ημιμόνιμο μακιγιάζ και αντιπρόσωπος μηχανημάτων και προϊόντων Nouveou Contour. Παρόλα αυτά η προσήλωση της και το πάθος της να πρωτοπορεί και να εξελίσσεται δεν σταματάει εδώ. Η Παρασκευή Μπασιούκα με τη συνεργάτιδα της Ευαγγελία Ντάγγαλου ετοιμάζουν κάτι Μοναδικό που δεν έχει ξαναγίνει.

Ο 1ος Πανελλήνιος διαδικτυακός διαγωνισμός

Unlimited Art Beauty Awards Hairstyling & Make up! Ένας Καινοτόμος Διαδικτυακός Πανελλαδικός Διαγωνισμός με έναρξη στις 02/11/20 και διάρκεια 3 μηνών ξεκίνησε στον τομέα της κομμωτικής, αισθητικής και μακιγιάζ. Κομμωτές, hair experts, makeup artists, αισθητικοί , ακόμη και φοιτητές σε ινστιτούτα ομορφιάς μπορούν να λάβουν μέρος και να αναδείξουν τη δουλειά τους σε μια εξαιρετική κριτική επιτροπή. Καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο της ομορφιάς, από Ελλάδα και Εξωτερικό, αξιολογούν τις δημιουργίες των διαγωνιζομένων στις δύο κατηγορίες – Bridal και Creative- κληρώνοντας ΕΞΙ νικητές ( τρεις από κάθε κατηγορία) οι οποίοι θα λάβουν μεγάλα δώρα και θα αναδείξουν το ταλέντο τους πανελλαδικά! #thessalonomorfia16

33


Γ

34

Tα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ των ματιών

ια να αποφύγουμε όσο περισσότερα λάθη μπορούμε στο μακιγιάζ ματιών, ζητήσαμε από makeup experts να μοιραστούν μαζί μας τα καλύτερα tips και λύσεις για τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ των ματιών.

να φαίνονται μικρότερα. Να θυμάσαι πως σε αυτή την περίπτωση, less is best!

Λάθος #1: Δεν βάζεις ποτέ βάση πριν το makeup

Συμβαίνει στις περισσότερες κάποια στιγμή μέσα στη μέρα, όσο όμως μεγαλώνουμε, απλά χειροτερεύει. Η λύση; Ένα αξιοπρεπές primer. Ο makeup artist της Beyonce, ο Sir John, προτείνει ένα oil-free primer για να είσαι σίγουρη ότι το makeup μένει στη θέση του.

Μπορεί να ακούγεται προφανές, μέχρι όμως να μας το επισημάνει η makeup artist, δεν το είχαμε πολυκαταλάβει. Και γιατί να μπεις στον κόπο να βάλεις βάση όταν πρόκειται να κάνεις smoky eye και να τη χαλάσεις; Η makeup artist Stacey Ferguson συμφωνεί μαζί μας σε αυτό: “Η μεγαλύτερη καταστροφή όταν κάνεις smokey eye είναι το μουτζούρωμα” σχολιάζει. “Ένα μαύρο μουτζουρωμένο μάτι, δεν είναι smokey eye. Καθώς η πούδρα φεύγει σιγά σιγά από τη θέση της, αρχίζει να σχηματίζεται ένα μαύρο δαχτυλίδι στο επάνω μέρος των ζυγωματικών σου”. Για να το αποφύγεις αυτό βάλε τη βάση μετά το μακιγιάζ των ματιών και θα έχεις ένα άψογο δέρμα που θα αναδεικνύει τα μάτια σου.

Λάθος #2: Υπερβολικό μολύβι στα μάτια

Και αυτό είναι ένα συνηθισμένο πρόβλημα και το βλέπουμε πολύ συχνά. Παρότι αγαπάμε το μολύβι ματιών, το θέμα είναι πως κάποιες γυναίκες υπερβάλουν στη χρήση του. Και αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα: Να κάνει τα μάτια σου #thessalonomorfia16

Λάθος #3: Μαζεύεται σκιά στις πτυχές των βλεφάρων

Λάθος #4: Δεν καμπυλώνεις τις βλεφαρίδες σου

Πιθανότατα δεν χρειάζεται να σου πούμε ότι οι καμπυλωμένες βλεφαρίδες κάνουν τα μάτια σου να ξεχωρίζουν περισσότερο! Και παρότι το αποτέλεσμα δεν κρατάει για ώρες, όταν το κάνεις θα δεις και η ίδια τη διαφορά.

Λάθος #5: Κοιμάσαι χωρίς να κάνεις ντεμακιγιάζ

Εδώ θα είμαστε αυστηρές και αδιαπραγμάτευτες. Με δυο λόγια, αν κοιμηθείς με το makeup, το δέρμα σου θα δείχνει πιο ταλαιπωρημένο και κουρασμένο αφού δεν θα έχει μπορέσει να κάνει τη φυσικής διαδικασία ανάπλασης στη διάρκεια της νύχτας. Πηγή:www.shape.gr/ Image source:ediva.gr


35

#thessalonomorfia16


Τάσεις στα χρώματα μαλλιών για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2020 - 2021 Από τον hairstylist

Σάκη Γιαννούλα Το κομμωτήριο του βρίσκεται στην Ιπποκράτους 10 Τρίκαλα, Τηλ:2431771300

36

Τι χρώμα να κάνω τα μαλλιά μου ; Τι είναι στη μόδα ; Θα μου πάει;

Είναι οι συχνότερες ερωτήσεις που κάνουν οι γυναίκες στον κομμωτή τους και πολλές φορές είναι το θέμα συζήτησης στον καφέ με τις φίλες τους. Το 2020 είναι μια περίεργη χρόνια λόγο του COVID-19, όλοι είχαμε μια παύση ακόμα κ οι βιομηχανίες της μόδας. Παρόλη την κατάσταση τίποτα δεν σταματάει και συνεχίζουμε με νέα δεδομένα. Έτσι λοιπόν οι βιομηχανίες της μόδας έχουν νέες #thessalonomorfia16

προτάσεις για εμάς. Οι hair experts μπορούν να σας προτείνουν το κατάλληλο χρώμα για εσάς. Τα βασικότερα κριτήρια είναι ο χρωματότυπος της κάθε γυναίκας (αν είναι ψυχρός ή θερμός ), η προσωπικότητα της, το στυλ των ρούχων που φοράει, η δουλειά που κάνει, η καθημερινότητα της, αν ασχολείται με τα μαλλιά της και αλλά. Οι πιο must τάσεις είναι το balayage , babylights, illuminage, Brazilian illuminage. Οι αποχρώσεις ποι-


κίλουν διότι υπάρχει τεράστια γκάμα των αποχρώσεων με μεγαλύτερη έκβαση στις τεχνικές ώστε το αποτέλεσμα που δίνουμε να είναι μοναδικό και ξεχωριστό για κάθε γυναίκα (προσωποποιημένη υπηρεσία χρώματος).

Δημιουργούμε με διάφορες τεχνικές χρώματος μοναδικά αποτελέσματα για τις ανάγκες και τον τύπο κάθε γυναίκας ξεχωριστά. *Οι φωτογραφίες συλλέχθηκαν από τον Σάκη Γιαννούλα στη google

37

#thessalonomorfia16


Ειρήνη Παπασυννεφάκη

Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες, οι φωτογραφίσεις, ο χώρος της μόδας γενικά

Συνέντευξη: Φούκη Βίκη

Η

αγαπημένη μας influencer από τη Λάρισα με τους χιλιάδες followers στο Instagram έχει γοητεύσει το κοινό με τις όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες της. Είναι μόλις 21 χρονών και πέρα από μια ωραία και φρέσκια παρουσία που μαγεύει τα βλέμματα στις φωτογραφήσεις ασχολείται και με τις σπουδές της στην ιατρική. Θέλουμε να την ευχαριστήσουμε για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε για να την γνωρίσουμε λίγο περισσότερο.

38

Σε γνωρίσαμε μέσω των social media σαν Λαρισαία influencer. Μίλησε μας λίγο για σένα και πως ξεκίνησε όλο αυτό με τα social media.

Μου αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες, οι φωτογραφίσεις, ο χώρος της μόδας γενικά. Εξαιτίας αυτού λάτρεψα εξαρχής τα social media.

#thessalonomorfia16


Είσαι μια νέα και ωραία γυναίκα που προσέχεις τον εαυτό σου. Τι μυστικά ομορφιάς θα μοιραζόσουν μαζί μας;

Κάθε γυναίκα πρέπει να ξεβάφει το πρόσωπο της πριν κοιμηθεί. Με το να ξεβάφεσαι και να βάζεις μια απλή ενυδατική είσαι καλυμμένη. Όταν είναι να βγαίνεις έξω πρέπει να βάζεις οπωσδήποτε αντηλιακό. Με αυτά δεν χρειάζεται να κανείς κάτι άλλο. Φυσικά ο κάθε τύπος δέρματος έχει άλλες ανάγκες. Επίσης να πρέπει τρέφεσαι υγιεινά και να γυμνάζεσαι.

Το προφίλ σου στα social media δείχνει να ακολουθεί μια επαγγελματική πορεία. Ισχύει κάτι τέτοιο; Και αν, ναι ποιοι είναι οι στόχοι σου στο χώρο της μόδας;

Σε τόσο νεαρή ηλικία συνδυάζεις σπουδές και social media. Πως το καταφέρνεις αυτό;

Για εμένα προέχουν οι σπουδές μου, από τη στιγμή όμως που βλέπω ότι μπορώ να το κάνω συνδυαστικά και δεν είναι κάτι που με πάει πίσω στις σπουδές μου χαίρομαι πολύ!

Η ασχολία με τα social media είναι κάτι που μπορεί να γίνει συνδυάστηκα με οτιδήποτε άλλο, με έναν καλό προγραμματισμό. Οι ώρες που είναι για διάβασμα είναι ξεκάθαρα γι’ αυτό. Μπορείς με ένα καλό πρόγραμμα να ασχοληθείς καθημερινά και με τα δυο.

Ναι ισχύει αυτό, θελω πλέον ένα επαγγελματικό προφίλ ως blogger. Έχω ξεκινήσει ήδη πολλές συνεργασίες με καταστήματα για προώθηση μέσα από το προφίλ μου. Οι στόχοι μου είναι να δουλεύω μέσα από αυτό. Μελλοντικά θέλω να συνδυάσω τη σχολή μου, την Ιατρική, μέσα από το προφίλ μου. Ώστε να ανεβάζω τη δουλειά μου.

Για το επόμενο χρονικό διάστημα ποιοι είναι οι στόχοι και τα μελλοντικά σου σχέδια;

Να τελειώσω τη σχολή μου αρχικά, και μετά η ασχολία μου με τα social media .. συνεργασίες με καταστήματα και φωτογραφίσεις.

39

#thessalonomorfia16


Τάσεις μακιγιάζ : Φθινόπωρο Χειμώνας 2020-2021 Από τη Δώρα Ραΐδη, Makeup Artist, Makeup Educator Το D.R Brow & Makeup Bar βρίσκεται στην 2ας Νοεμβρίου 101, Βόλος, Τηλ: 6983205855

Μακιγιάζ στην Covid εποχή

40

Σ

υμβαδίζουμε με την εποχή λοιπόν ,και απ ότι φαίνεται θα φοράμε για καιρό την μάσκα μας! Τίποτα όμως δεν πρέπει να μας προβληματίζει, καθώς οι φετινές τάσεις μακιγιάζ για το φθινόπωρο-χειμώνα 2020 είναι προσαρμοσμένες στα μέτρα μας! Μπορείς λοιπόν να είσαι εξίσου εντυπωσιακή και χωρίς το έντονο κόκκινο κραγιόν σου! Πάμε να δούμε λοιπόν τι φορέθηκε στα catwalk της Νέας Υόρκης! • Fluffy φρύδια: Η απόλυτη τάση για φέτος. Μπορείς να το πετύχεις ,είτε σε ένα beauty salon κάνοντας την τεχνική Brow Lamination είτε μόνη σου με μακιγιάζ. Ο καλύτερος τρόπος να βρεθείς πιο κοντά σε ότι μας έδειξε #thessalonomorfia16


ο οίκος Loewe και Chanel είναι να τα γεμίζεις με ένα μολύβι ακολουθώντας κοφτές, κάθετες κινήσεις και έπειτα να τα χτενίσεις ανοδικά με μια μάσκαρα φρυδιών.

Jacobs) • Glossy skin: Απόλυτη τάση φέτος το ενυδατωμένο δέρμα με λάμψεις χωρίς όμως να φαίνεται λιπαρό! Είδαμε επίσης ενυδατωμένα dewy δέρματα σε The Row, Loewe, Victoria Beckham, και Gucci. • Gold glam: Πάντα το χρυσό χρώμα στο μακιγιάζ είναι της μόδας. Φέτος λοπόν είναι λίγο παραπάνω! Το είδαμε με διαφορετικούς τρόπους σε Tory Burch , Tom Ford και Christian Cowan κ.ά Χρυσό χρώμα φορεμένο είτε γραμμικά τύπου 60΄s, είτε μια απλή σκιά, είτε δουλεμένο με μαύρο μολύβι!

41

• Accessorized eyes: Σίγουρα μία τάση που δεν μπορείς να κάνεις εύκολα για να κυκλοφορήσεις έξω, ωστόσο είναι κάτι που είδαμε σε πολλά shows, όπως των Giambatista Valli και Preen by Thorton Bregazzi. • Eyeliner: Είτε σβησμένο σε στυλ smokey (Max Mara) είτε γραμμικό με μπανανα τύπου ‘60s (Prada), είτε ελαφρώς smoked περιγραμμικά (Marc #thessalonomorfia16


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Βαθύς καθαρισμός προσώπου στο κέντρο αισθητικής Renaissance Aesthetics

Ρεπορτάζ: Φούκη Βίκη Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε: Βαθύ καθαρισμό προσώπου από το κέντρο αισθητικής Renaissance Aesthetics Το περιμέναμε πως και πως …. Μετά το καλοκαίρι και τα αμέτρητα μπάνια στη θάλασσα, όπως είναι φυσικό, το πρόσωπο και το δέρμα μας είναι αρκετά αφυδατωμένα και χρειάζονται επειγόντως την κατάλληλη περιποίηση. Οι υψηλές θερμοκρασίες, το αλάτι της θάλασσας, ο ιδρώτας, οι ρύποι της ατμόσφαιρας δεν είναι οι καλύτεροι φίλοι της επιδερμίδας μας. Παράλληλα, η παραγωγή σμήγματος, το μακιγιάζ και συχνά ο ελλιπής καθαρισμός προσώπου οδηγούν σε συσσώρευση νεκρών κυττάρων επιφανειακά με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει κουρασμένο και θαμπό. Για αυτό τον λόγο, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του Renaissance Aesthetics μας υποδέχτηκε στον πανέμορφο χώρο του που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, Κουμουνδούρου 21Β.

Με μια καταπληκτική προσφορά, το φθινόπωρο και ο χειμώνας μας υποδέχεται super ανανεωμένους καθώς θα βοηθήσουμε το δέρμα μας να καθαρίσει σε βάθος και να λάμψει! Τι χρειαζόμαστε λοιπόν;

42

Ένα βαθύ δερματολογικό καθαρισμό προσώπου , ο οποίος περιλαμβάνει: • Ντεμακιγιάζ με γαλάκτωμα & λοσιόν • Απολέπιση • Ατμό με όζον (διάρκεια 25′) • Διάνοιξη πόρων – αφαίρεση σμήγματος & κεχριών • Αντισηψία με υψίσυχνα ρεύματα • Κρέμα με αντιφλογιστική – αντιφλεγμονώδη δράση • Μάσκα για τους ερεθισμούς • Ενυδατική ή ρυθμιστική κρέμα #thessalonomorfia16

Με την ολοκληρωμένη, επαγγελματική προσέγγιση, τους σωστούς χειρισμούς και τα καλύτερα δραστικά και ασφαλή συστατικά και πρώτες ύλες, ο σωστός καθαρισμός βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, αντιμετωπίζει και προλαμβάνει την εξέλιξη και την επιδεί-


νωση της ακμής. Εμείς αδράξαμε με την πρώτη ευκαιρία αυτή την super ΠΡΟΣΦΟΡΑ και εμπιστευτήκαμε τους ειδικούς του Renaissance Aesthetics. Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που τους δείχνουμε αντικατοπτρίζεται και έμπρακτα καθώς στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Aesthetic & Spa Awards 2020 κέρδισαν το Silver Award δτην κατηγορία Best Value Aesthetic Center ως η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Προσωπικά, έμεινα υπερευχαριστημένη με το απο-

τέλεσμα καθώς η επιδερμίδα μου μετά τον βαθύ καθαρισμό είναι ανανεωμένη, λαμπερή και πεντακάθαρη. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του Renaissance Aesthetics που φρόντισε και χάρισε στο πρόσωπο μου λάμψη , αναζωογόνηση και βελούδινη υφή. Ανακαλύψτε περισσότερα για το κέντρο αισθητικής Renaissance Aesthetics στο κέντρο του Βόλου στη σελίδα τους στο facebook: RenaissanceAisthetics καθώς και στο Instagram: renaissance.aesthetics

43

#thessalonomorfia16


Pbi Beauty:

Οι νέες αποχρώσεις για ιδανικό μανικιούρ

Φθινόπωρο-Χειμώνα 2020 - 2021

Eδώ και χρόνια κατέχουν ηγετικό ρόλο στον κλάδο περιποίησης άκρων. Γιατί είναι πάντα δίπλα σας, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν, κατανοώντας πλήρως την ανάγκη σας για αξιόπιστα προϊόντα, υψηλής ποιότητας, στα οποία μπορείτε να βασιστείτε. Προϊόντα, τα οποία θα σας παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κάθε φορά. Κάποια από αυτά τα προϊόντα θα σας παρουσιάσω σήμερα αγαπημένοι μου για να αποκτήσετε και εσείς λαμπερό και πανέμορφο μανικιούρ. Η PBI beauty επανήλθε δυναμικά με 2 ολοκαίνουριες collection Φθινόπωρο – Χειμώνα 2020.

44

• Movieland – 110 276 • Rainbow Bridge – 110 665 • Skylon – 110 737 • Barrel Ride – 110 741 Στο σημερινό μου μανικιούρ επέλεξα κυρίως την πιο σκούρα απόχρωση του γκρι και συγκεκριμένα το Mohair-110 259 και το Skylon-110 737. Αρχικά, αφού λίμαρα και έδωσα το επιθυμητό σχήμα στα νύχια μου, πέρασα την βάση Leave Your Mark ACTIVATE Essential Base Coat 12ml για να προετοιμάσω σωστά το νύχι μου για το ημιμόνιμο. Ύστερα, πέρασα 2 στρώσεις από το Mohair-110 259

Η Φθινοπωρινή Συλλογή του Leave Your Mark “COZY” με τις πιο όμορφες αποχρώσεις του γκρι! • Melange – 110 237 • Hatchi – 110 238 • Cashmer – 110 256 • Mohair – 110 259 Η Χειμερινή Συλλογή του Leave Your Mark “FALL FOR NIAGARA” • Believe It Or Not – 110 106 • Fall For Niagara – 110 186 #thessalonomorfia16

της fall collection στα περισσότερα νύχια μου. Μια πανέμορφη απόχρωση του γκρι, σκούρα απόχρωση που “μωβίζει” λίγο , ιδανικό για φθινοπωρινά looks. Υψηλό


Νέα προϊόντα!

pigment μόνο με μία στρώση αλλά για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα περνάμε και δεύτερη στρώση και τα πολυμερίζουμε σε φουρνάκι. Επειδή όμως λατρεύω το glitter, αποφάσισα να βάψω δύο νύχια με την απόχρωση Skylon-110 737 της winter collection για μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το τελικό αποτέλεσμα με ενθουσίασε και ερωτεύτηκα αυτόν τον συνδυασμό. Τέλος, για να δώσουμε λάμψη στο μανικιούρ μας και να “κλειδώσουμε” το χρώμα περνάμε και το top και συγκεκριμένα το Leave Your Mark FLAWLESS Non-Wipe Top Coat 12ml.

Tip: Να προτιμάτε να τοποθετείτε στα νύ-

χια σας base και top coat της ίδιας εταιρείας με τα ημιμόνιμα βερνίκια για καλύτερο και flawless αποτέλεσμα που διαρκεί περισσότερο.

Φυσικά, εξίσου σημαντικό με τα περιποιημένα άκρα μας είναι η προστασία και η ασφάλεια μας. Ως αντιπρόσωποι του Barbicide στην Ελλάδα η PBI beauty τηρεί ανέκαθεν τις προδιαγραφές υγιεινής και απολύμανσης – αποστείρωσης χρησιμοποιώντας και προπαντός ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΑΣ για όλους εσάς πάντα τα προϊόντα BARBICIDE για τα όποια υπάρχει επίσημη τεκμηρίωση από το EPA (Enviromental Protection Agency) των Η.Π.Α.. Συγκεκριμένα, τα προϊόντα αυτά έχουν εγκριθεί ότι είναι αποτελεσματικά κατά του ανθρώπινου κοροναϊού, συμπεριλαμβανομένων των COVID-19. Πετυχαίνουμε την αποστείρωση των εργαλείων μας με το απολυμαντικό συμπυκνωμένο νερό Barbicide για την προστασία της υγείας μας.

Ανακαλύψετε ακόμα περισσότερα στο ανανεωμένο e-shop τους: pbibeauty.gr #thessalonomorfia16

45


Τα δοκίµασα

για σασ! Beauty Testing: Βίκυ Φούκη

Love is in the hair..

H νέα σειρά μαλλιών από Aloe+Colors για λαμπερά και απαλά μαλλιά. Αφυδατωμένα, ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά από τον ήλιο …σας θυμίζουν κάτι;

46

Τα μαλλιά μας τα αγαπάμε και τα θέλουμε πάντοτε ενυδατωμένα, απαλά και λαμπερά. Όμως υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μας που τα μαλλιά μας είναι τόσο ταλαιπωρημένα και ξερά που δεν θέλουμε…. ούτε να τα βλέπουμε! Το καλοκαίρι , η θάλασσα και ο ήλιος ενώ τα έχουμε μέσα στην καρδιά μας , είναι μερικοί παράγοντες που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της τρίχας των μαλλιών μας. Έχοντας στο νου μου, λοιπόν, πως οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε άμεση και ολική επανόρθωση και αναγέννηση της τρίχας των μαλλιών μας αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με 3 νέα υπέροχα προϊόντα από την Aloe+Colors που κατάφεραν να χαρίζουν στα μαλλιά μου λάμψη και ενυδάτωση! Συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσω τη νέα σειρά μαλλιών από Aloe+Colors για να δώσει στα μαλλιά σας την λάμψη και την ζωντάνια που χρειάζονται.

• Aloe+Colors Shampoo all hair types To Shampoo all hair types είναι ένα απαλό σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών με οργανική aloe vera και υαλουρονικό οξύ, ιδανικό για καθημερινή χρήση και για όλη την οικογένεια. Τα συστατικά του ενυδατι#thessalonomorfia16

κού αυτού σαμπουάν αποκαθιστούν τη δομή και τη συνοχή κάθε τρίχας για πιο δυνατά και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά όπως βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ , κερατίνη , αργινίνη , πρωτεΐνες σιταριού και η προβιταμίνη Β5. Ιδανικά για βαθύ καθαρισμό και θεραπεία δυναμώνοντας και τρέφοντας την τρίχα Η εφαρμογή του σαμπουάν είναι πανεύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις μικρή ποσότητα σε βρεγμένο κεφάλι κάνοντας πλούσιο αφρό και μασάζ και να αφήσεις το προϊόν να δράσει τουλάχιστον για ένα λεπτό. Ύστερα ξεβγάζεις και επαναλαμβάνεις τη διαδικασία και μια δεύτερη φορά. Το Shampoo all hair types αφήνει τα μαλλιά τόσο απαλά, καθώς ρυθμίζει τη λιπαρότητα και η ήπια σύνθεση του καθαρίζει χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

• Aloe+Colors Hair mask all hair types Η Hair mask all hair types είναι πλούσια ενυδατική μάσκα για βαμμένα μαλλιά με οργανική aloe vera και υαλουρονικό οξύ και θρέφει σε βάθος τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά από τη ρίζα έως τις άκρες, προσφέροντας εντατική θεραπεία, λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα. Το μόνο που χρειάζε-


ται να κάνεις είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά μετά το λούσιμο και να αφήσεις τη μάσκα να δράσει για μερικά λεπτά. Τέλος ξεβγάζεις με άφθονο νερό έχοντας απαλά και λεία μαλλιά.

και ταλαιπωρημένα σου μαλλιά ! Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Όσο για το άρωμα; Είναι φρέσκο, υπέροχο και σου προσφέρει αναζωογόνηση.

Το νέο aloe+colors hair mist συνδυάζει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Το νέο aloe+colors hair mist συνδυάζει 7 μοναδικά δραστικά συστατικά, πανθενόλη, υαλουρονικό οξύ, βιολογική αλόη, νιασιναμίδη, άμυλο σιταριού, πρωτεΐνες σιταριού και κερατίνη. Προσφέρει εντατική φροντίδα, ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Παράλληλα, προλαμβάνει το σπάσιμο και την ψαλίδα και προστατεύει από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Βελτιώνει τη λάμψη και τη ζωντάνια του χρώματος, εμποδίζει το ξεθώριασμα και το φριζάρισμα. Χαρίζει υγιή και ευκολοχτένιστα μαλλιά με όγκο. Αποκαθιστά την ελαστικότητα των μαλλιών, χωρίς να τα βαραίνει.

Η καλύτερη θεραπεία για τα ξηρά, αφυδατωμένα

• Aloe+Colors Love is in the hair mist

Πως λοιπόν θα αποκτήσουμε υγιή, ευκολοχτένιστα και χωρίς ψαλίδα μαλλιά;

Ψεκάζουμε σε καθαρά μαλλιά μετά το λούσιμο και το αφήνουμε να δράσει για μερικά λεπτά. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν λαδώνει τα μαλλιά.

#thessalonomorfia16

47


Aloe+Colors:

Νεανική και βελούδινη επιδερμίδα με τις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera Beauty Testing: Ιφιγένεια Γιαννοπούλου Εσείς τι προϊόντα χρησιμοποιείτε για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας;

Εμείς εμπιστευόμαστε την Aloe+Colors για την απόλυτη περιποίηση του προσώπου μας! Η Aloe+Colors σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, βασισμένη στις θαυματουργικές ιδιότητες της Aloe Vera. Με στόχο να σέβονται ακόμα και τα πιο ευαίσθητα δέρματα, παρέχοντας μοναδική ποιότητα, υπέροχες υφές και φυσικά αρώματα έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας! Σήμερα θα σας παρουσιάσω δύο αγαπημένα μου προϊόντα που σέβονται και προσφέρουν λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα μου. Αναφέρομαι φυσικά για το Aloe Vera Face Serum και για την Lifting κρέμα προσώπου Aloe+Colors με τεχνολογία 4drone.

• Aloe Vera Face Serum

48

Το Aloe Vera Serum είναι ιδανικό για νεανική, λαμπερή και απαλή επιδερμίδα. Περιέχει υπέροχο άρωμα και δροσερή υφή καθώς επίσης η μοναδική σύστασή του αναζωογονεί και τονώνει το δέρμα σας. Αποτελεί το πρώτο βήμα στη φροντίδα του προσώπου μου καθώς το τοποθετώ κάτω από την κρέμα προσώπου μου, μόνο του ή και σαν βάση για μακιγιάζ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε, σε καθαρό δέρμα, το Serum με απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Εύκολο; Με ένα τόσο απλό βήμα μπορούμε να αποκτήσουμε βελούδινη αίσθηση στο δέρμα μας. Παράλληλα, κάτι άλλο που αγαπώ και με εξιτάρει στο ενυδατικό Aloe Vera Serum είναι ότι η υψηλή του περιεκτικότητα σε οργανική αλόη (98%) συμβάλει στην επούλωση της επιδερμίδας και στην παραγωγή του κολλαγόνου. Έτσι, καταφέρνει να απομακρύνει τις κοκκινίλες του δέρματος αλλά και να καταπραΰνει ερεθισμούς. Το χρησιμοποιώ καθημερινά, πρωί – βράδυ, και έχω δει τεράστια αλλαγή στην όψη και στην υγεία της επιδερμίδας μου. Στη συνέχεια, προχωράμε στο επόμενο βήμα που φυσικά είναι η ενυδατική μας κρέμα! #thessalonomorfia16

• Lifting κρέμα προσώπου Aloe+Colors Η Lifting κρέμα προσώπου Aloe+Colors είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσάς που θέλετε η κρέμα να σας προσφέρει λάμψη και άμεση ανόρθωση της επιδερμίδας. Η εφαρμογή της κρέμας είναι πανεύκολη και συστήνεται μετά το face serum. Σε καθαρό δέρμα απλώνω μια μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο μου κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί τελείως. Έχει άμεση δράση και εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας ώρα που διαρκούν έως και 24 ώρες. Απλά το αγαπώ! Χαρίζει λάμψη και ανορθώνει το περίγραμμα του προσώπου ενώ παράλληλα καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες, καθώς προστατεύει το δέρμα και από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Φυσικά δεν γίνεται να μην σας ενημερώσω για την καινοτομία της κρέμας προσώπου Lifting από την Aloe+Colors. Η σειρά προσώπου Aloe+Colors βασίζεται στη συνέργεια δυο εξαιρετικών συστατικών. Το υαλουρονικό οξύ ευρέως φάσματος 4D δρα ταυτόχρονα και στις 3 βασικές στιβάδες της επιδερμίδας. Παράλληλα δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα, διατηρώντας τα φυσικά επίπεδα υγρασίας. Και τα Hyalufiller Drone και το Photoglow Drone, συστατικά νέας φιλοσοφίας, αποτελούνται από μικροσφαιρίδια που κατευθύνονται και δρουν αποκλειστικά στο σημείο του δέρματος που θέλουμε, ελευθερώνουν δραστικά πεπτίδια, πετυχαίνοντας άμεση και στοχευμένη δράση. Τα παραπάνω προϊόντα δεν τα αποχωρίζομαι από το νεσεσέρ μου καθώς αποτελούν ισχυρό σύμμαχο για τη νεανική, λαμπερή και βελούδινη όψη της επιδερμίδας μου καθώς επίσης μας χαρίζουν ένα ‘δώρο’ που όλες οι γυναίκες αναζητάμε: επιτυγχάνεται η μείωση των ρυτίδων μακροχρόνια έως 70% και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος έως 10%. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους www.aloeplus.gr


Τα δοκίµασα

για σασ! Beauty Testing: Βίκυ Φούκη

Δημιουργήσαμε λαμπερό μανικιούρ με Alezori Professional Nail Products

Η τελειότητα… στα άκρα!

Θέλετε τέλειο μανικιούρ; Ακαταμάχητα νύχια που θα τραβάνε τα βλέμματα και θα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις σας;

Η εταιρεία Alezori είναι αυτό που ψάχνεις! Πάντα κοντά στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής , με άριστη ποιότητα και μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις κάθε επαγγελματία του χώρου αλλά και κάθε γυναίκας! Περιποιημένα χέρια, ένα όμορφο μανικιούρ– πεντικιούρ , μακιγιάζ ανήκουν στην κομψότητα της σύγχρονης γυναίκας. Σήμερα, λοιπόν, θα σας παρουσιάσω και θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου με κάποια επαγγελματικά προϊόντα νυχιών της εταιρείας Alezori για να

δεν το χρησιμοποίησα, αλλά για πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα σας συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε. Έπειτα, πέρασα και μια δεύτερη στρώση για μεγαλύτερο pigment. Τέλος, πέρασα μια στρώση από το Top coat UV/LED Non Wipe για λαμπερό τελείωμα. Παράλληλα, θέλω να σας παρουσιάσω μια άλλη πολυαγαπημένη απόχρωση που πραγματικά ερωτεύτηκα! Λαμπερό μανικιούρ, υψηλό pigment που μπορείτε να το πετύχετε με μόνο μια στρώση προέρχεται από το ημιμόνιμο βερνίκι σε κόκκινη απόχρωση 102. Ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με το προηγούμενο απέκτησα το παρακάτω εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Βρείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα τους alezori.eu/gr/ αποκτήσω ένα όμορφο και λαμπερό μανικιούρ. Επέλεξα το ημιμόνιμο βερνίκι “CAT EYE EFFEC 9D” στην απόχρωση 1004 για να βάψω τα νύχια μου. Το πρώτο βήμα ήταν να λιμάρω τα νύχια μου και να λειάνω την επιφάνεια τους με μια ειδική λίμα (buffer). Έπειτα, καθάρισα με nail cleaner και πέρασα μια στρώση primer. Μετά, χρησιμοποιήσα το Base coat gel polishl uv-led classic 15ml. Αφού, λοιπόν, περιποιήθηκα τα νύχια μου , είναι έτοιμα για το βερνίκι. Πέρασα μια λεπτή στρώση από το ημιμόνιμο βερνίκι “CAT EYE EFFEC 9D” και τα πολυμέρισα για 60” σε λάμπα LED. Για καλύτερο αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικό μαγνήτη για να το μαγνητοποιήσετε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση

49

#thessalonomorfia16


51


52

#thessalonomorfia16

Profile for Θεσσαλική Press

ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 16  

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020/2021

ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 16  

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020/2021

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded