Page 1

2017 - 2018

BLUE LIMITED

BLUE LINE LIESIKUVUT & TUULETTIMET

VAIN VALITUISSA ERIKOISLIIKKEISSÄ


TANSKALAISTA DESIGNIA AINUTLAATUISTA LAATUA Kuvittele liesituuletin, joka täyttää kaikki toiveesi. Liesituuletin, joka on kaunis katsella, jolla on ylivoimainen imukyky, ja jonka laatu ja toiminnot nousevat uudelle tasolle. Kuvittele liesituuletin, joka on räätälöity keittiötäsi varten. Voitko kuvitella omistavasi sellaisen? THERMEX Blue Line on niille, jotka unelmoida ainutlaatuisista ratkaisuista. Niille, jotka eivät tingi estetiikasta, laadusta, toiminnallisuudesta ja viimeistelystä ripustettavissa, seinälle kiinnitettävissä tai kiinteästi asennettavissa liesituulettimissa. Tarjoamme monia erilaisia malleja valittavaksesi. Voit jättää oman kädenjälkesi lopulliseen ratkaisuun valitsemalla sisäisen tai ulkoisen moottorin, mallin, värin, koon, materiaalin, automatiikan, ohjaukset ja paljon muuta edulliseen Kauniit pinnat, ylivoimainen hintaan. THERMEX Blue Line -malleja myydään vain valituissa erikoisliikkeissä.

Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut, kuten ne ovat voimassa 30.4.2018, ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.

imukyky, alkuperäiset materiaalit ja loppuun asti ajatellut yksityiskohdat tekevät keittiön arjesta helpompaa. Innovatiiviset THERMEX-liesituulettimet ovat omassa sarjassaan.


SISÄLTÖ Löydä oikea liesituuletin

4-5

Special-Line 6-9

LIESITUULETIN » BLUE LINE Kaappiin integroitavat mallit

10-19

Kattoon integroitavat mallit

20-25

Seinälle asennettavat mallit

26-45

Ripustettavat mallit

46-61

LIESITUULETIN » BLUE LIMITED EM Valaisinmalli 64 Kaappiin integroitavat mallit

65-67

Kattoon integroitavat mallit

68

Ripustettavat mallit

69

Seinään asennettavat mallit

70-73

Pöytään integroitavat mallit

74-75

Kierrättävät mallit

76

Moottorit 77 Top Link® moduuli

78

PAT. PENDING

Trigger-moduuli 79 Re-Box 81 Koneellinen poistoilmanvaihto 82-83 Tarvikkeet 84-85 Ulkoiset moottorit

86-88

ECO-design kuvaus

89

Vinkkejä ja neuvoja

90-91

Piirrokset 92-99 Ulkoset moottorit

100-102


4 THERMEX  BLUE LINE

LÖYDÄ OIKEA LIESITUULETIN

MIKÄ LIESITUUULETIN SOPII PARHAITEN SINUN KEITIÖÖSI Kun valitset liesituuletinta, asiaa on harkittava tarkasti. Sinun on harkittava mallia, kokoa, äänitasoa, kapasiteettia, energiankulutusta, jonka liesituuletin tarvitsee täyttääkseen tehtävänsä, ja sitä, mihin se sijoitetaan.

moottori sisäinen vai ulkoinen ja halutaanko, että liesituuletin puhaltaa ilman ulos vai kierrättää takaisin huonetilaan. Kun olet selvittänyt nämä, voit valita liesituulettimen, joka sopii parhaiten keittiöösi.

Sinun on harkittava onko liesituulettimen oltava pyöreä, pystysuora tai jotain muuta. Asennetaanko se seinälle vai sisäkattoon, onko

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

SEINÄÄN ASENNETTAVAT MALLIT

Metz Mini

Metz Maxi

Bordeaux

THERMEX tarjoaa kaappiin integroitavia ratkaisuja, jotka ovat tyylikkäitä ja hienovaraisia asennuksia. Kun moottori sijoitetaan ulkopuolelle, voi kaappia hyödyntää säilytystilana. Katso sivu (10-19)

THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katossa, vain imupinta on näkyvissä. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden työskentelyalueelle. Langaton ohjaus. Katso sivu (20-25)

THERMEXin seinään asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. Katso sivu (26-45)


THERMEX  BLUE LINE 5

ARVOSTAMME YLEISKUVA A

THERMEX OTTAA VASTUUTA

Hinnoittelumallimme on helppo ymmärtää. Hintaero on 235 €, kun vaihdat leveydestä toiseen, ja 235 €, kun vaihdat seinäasennuksesta ripustettavaan malliin. Hintaero on 235 €, kun vaihdat sisäisestä moottorista ulkoiseen moottoriin.

LEVEYS

MALLI

MOOTTORI

60 cm

Seinälle asennettava

Sisäinen

90 cm

Ripustettava

Ulkoinen

€ 235

€ 235

€ 235

+

+

THERMEX haluaa olla uskottava ja vastuullinen yritys, joka avoimesti ja aktiivisesti tekee työtä CO2-päästöjen vähentämiseksi. Se kuvastuu tuotekehityksessämme. Esimerkiksi useimmissa THERMEX-liesituulettimissa on vähän virtaa kuluttavat LEDvalot. Olemme myös kehittäneet THERMEX Re-Box -tuotteen, jonka avulla on mahdollista puhdistaa ja kierrättää ilmaa. Kaikki puhtaamman teknologian soveltamiseksi, kun se on taloudellisesti ja teknisesti mahdollista.

+

RIPUSTETTAVAT MALLIT

VALAISINMALLIT

PÖYTÄÄN INTEGROITAVAT MALLIT

Lyon

Strasbourg

Nimes

THERMEXin ripustettava malli on ihanteellinen keittiösaarekkeen yläpuolelle. Tässä mallissa on tehokas imu ja hyvä työvalaistus. Katso sivu (46-61)

THERMEXin valaisinmallit ovat siinä suhteessa erityisiä, että ne toimivat vain kierrättävinä. Ilma puhdistetaan ja palautetaan keittiöön. Katso sivu (64-73)

THERMEXin pöytään integroitavat liesituulettimet nousevat esiin pöytätasosta, kun ne käynnistetään. Muun ajan liesituuletin on piilotettuna alakaappiin. Tämä ratkaisu antaa hyvän yleisnäkymän ja näkyvyyden keittoalueelle. Katso sivu (74-75)


6 THERMEX  BLUE LINE

SPECIAL-LINE

uniikkeja – THERMEX-liesituulettimien taustalla

”Saat uuden THERMEX -liesituulettimesi juuri sellaisena, kuin haluat. Jos et löydä etsimääsi ratkaisua lähes 100 valmiin mallimme joukosta, me rakennamme helposti sinulle oman mallisi. Ja vain sinulle...!”

Sinä annat suuntaviivat – THERMEX rakentaa oman henkilökohtaisen liesituulettimesi Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri suodatinlaitteita, joiden ympärille voit suunnitella oman liesituulettimesi.

Koko maailmassa ei ole toista samanlaista kuin sinulla. Sellaisen liesituulettimen voit saada THERMEX-laadulla... Kaikki keittiöt ovat persoonallisia ja ainutlaatuisia. Tästä syystä ne myös vaativat omat ainutlaatuiset ilmanvaihto- ja tuuletusratkaisunsa. THERMEXiltä saat lähes 100 valmista mallia, joista voit valita. Jos haluat sitäkin enemmän, niin ole hyvä ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, ja omat ideasi muunnetaan erikoisliesituulettimeksi THERMEX-laadulla.

Tee se itsellesi. Visualisoi ideasi ja piirrä luonnoksia, kuvaa tavoitteita, materiaalivalintoja, värejä ja sijoitusta keittiöön.. ja vie kaikki tämä omalle THERMEX-jälleenmyyjällesi, joka on valmiina auttamaan vinkkeineen, ideoineen ja hyvine neuvoineen. Käy myös osoitteessa www.thermex.fi, josta löydät lisää ideoita keittiön ilmanvaihtoon.

Kun sanomme teräs niin tarkoitamme terästä – ja sitä se on kokonaisuudessaan THERMEXillä näemme päivittäin paljon vaivaa alkuperäisen laadun säilyttämiseksi. Sisältä pintaan saakka kauniisti suunniteltuna täydestä aineesta. Ilman tarpeettomia saumoja ja vertaansa vailla olevalla pintojen viimeistelyllä, josta THERMEX tunnetaan. Se on parasta osaamistamme – ja sellaisena uskomme myös sinun haluavan huolellisesti suunnitellun ainutlaatuisen liesituulettimesi, joka antaa luonnetta ja ilmanvaihtoa omaan keittiöösi monien vuosien ajan.


THERMEX  BLUE LINE 7

malleja Monia muotoja – Monia mahdollisuuksia... Mikään liesituuletin ei ole meille liian suuri tai pieni. Hoidamme kaikki. THERMEX rakentaa tyylisi jopa 2 600 mm leveäksi ja 1100 mm syväksi. Mutta kysy toki, jos toivot jotakin vielä suurempaa – löydämme kyllä ratkaisun pienillä muutoksilla. Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri suodatinlaitteita eri kokoisina ja erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, ja ne ovat saatavilla sekä sisäisellä että ulkoisella moottorilla. Näiden suodatinlaitteiden ympärille voit suunnitella oman liesituulettimesi. Löydät eri suodatinlaitteet Blue Line -kuvastosta. Löydät myös lisää suodatinlaitteita Collection-kuvastostamme. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.

METZ MINI katso sivu 10

TOURS katso sivu 65

BREST katso sivu 66

SPECIAL MALLI 1

SPECIAL MALLI 3

SPECIAL MALLI 4

Onko sinulla erityistarpeita? Ehkä sinulla on joitain aivan erityisiä tarpeita. Ehkä haluat jotakin, jota kenelläkään muulla ei ole.Ehkä haluat ajatella täysin ”laatikon ulkopuolelta” ja unohtaa perinteet. Kummin vain, voit muokata itsellesi oman ja henkilökohtaisen THERMEX-kuvun.


8 THERMEX  BLUE LINE

SPECIAL-LINE

ANNA MEIDÄN RAKENTAA OMA LIESITUULETTIMESI OMIEN MITTOJESI MUKAAN Thermex Special-Line on juuri niille, jotka haluavat juuri omaan keittiöönsä räätälöidyn ja sovitetun liesituulettimen. Thermex esittelee neljä yksinkertaista ja tyylikästä mallia, jotka soveltuvat mittojen mukaan rakennettavan laitteen pohjaksi.

Perusmalli 50 mm

SPECIAL-LINE MALLI 1 Sopii asennettavaksi yläkaappiin. Mallissa on pyöristetyt kulmat. Hinnoittelu sis. alv.

Muunneltava malli 600-900 mm 901-1200 mm

Perusmalli 450 mm

Leveys 600 - 900 mm 901 - 1200 mm

Väri Tuotenro. Hinta € Valk/musta/rosteri 405.99.0160.6 650 Valk/musta/rosteri 405.99.0190.6 850

Erikoisväri +15 % * Hinta ei sisällä kiinnitystarvikkeita. Katso kiinnitystarvikevalikoimamme sisäisiin ja ulkoisiin moottoreihin sivulta 7. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.

Perusmalli 50 mm

SPECIAL-LINE MALLI 2 Sopii asennettavaksi yläkaappiin. Mallin etuosa on kalteva. Hinnoittelu sis. alv.

Muunneltava malli 600-900 mm 901-1200 mm

Perusmalli 450 mm

Leveys 600 - 900 mm 901 - 1200 mm

Väri Tuotenro. Hinta € Valk/musta/rosteri 405.99.0260.6 650 Valk/musta/rosteri 405.99.0290.6 850

Erikoisväri +15 % * Hinta ei sisällä kiinnitystarvikkeita. Katso kiinnitystarvikevalikoimamme sisäisiin ja ulkoisiin moottoreihin sivulta 7. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.


THERMEX  BLUE LINE 9

SPECIALVÄRIT THERMEXiltä saat sen melkein millaisena haluat - Täältä voit valita juuri sellaisen pinnan, kuin toivot. Rosterista – harjattu tai kiillotettu – kauniisiin maalipintoihin yli 200 eri väristä. Jos haluat keittiökalusteisiisi sopivan värin – me hoidamme myös sen. Kaikki, mitä tarvitsemme, on värinäyte.

SPECIAL-LINE MALLI 3 Sopii asennettavaksi seinään, ripustettavaksi tai yläkaappien väliin. Mallin etuosa on kaareva.

Muunneltava malli 300-704 mm

Hinnoittelu sis. alv. Leveys 600 - 900 mm 901 - 1200 mm

Väri Tuotenro. Hinta € Valk/musta/rosteri 410.99.6160.6 1890 Valk/musta/rosteri 410.99.6190.6 2135

Erikoisväri +15 % Muunneltava malli 300-500 mm

Muunneltava malli 600-900 mm 901-1200 mm

*H  inta ei sisällä kiinnitystarvikkeita. Hinta sisältää ilmanvaihtokanavan 20x20x60 cm. Katso kiinnitystarvikevalikoimamme sisäisiin ja ulkoisiin moottoreihin sivulta 7. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.

SPECIAL-LINE MALLI 4 Sopii asennettavaksi seinään tai yläkaappien väliin. Mallin etuosa on suora. Muunneltava malli 300-704 mm

Muunneltava malli 300-500 mm

Hinnoittelu sis. alv. Leveys 600 - 900 mm 901 - 1200 mm

Muunneltava malli 600-900 mm 901-1200 mm

Väri Tuotenro. Hinta € Valk/musta/rosteri 410.99.6260.6 1890 Valk/musta/rosteri 410.99.6290.6 2135

Erikoisväri +15 % * Hinta ei sisällä kiinnitystarvikkeita. Hinta sisältää ilmanvaihtokanavan 20x20x60 cm. Katso kiinnitystarvikevalikoimamme sisäisiin ja ulkoisiin moottoreihin sivulta 7. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.


10 THERMEX BLUE LINE

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT Kaappeihin integroiduissa malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja kaappitilan optimaalinen käyttö. Tässä ratkaisussa voit silti hyödyntää osan kaapin tilavuudesta säilytyskäyttöön. TUOTTEET METZ MINI METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP ALSACE NANTES (jatkokappale)

METZ MINI

TÄYDELLINEN PIILOASENNUKSEEN Tyylikäs liesituuletin piiloasennukseen kaappiin. Lasilevy antaa eksklusiivisen ilmeen ja tuottaa tehokkaan reunaimun. METZ MINI toimitetaan tukkeutumattomalla labyrinttisuodattimella ja energiaa säästävällä LED-valaistuksella. Saatavana yläkaappiin asennettavalla, kauniilla teräskotelokiinnityssarjalla. Toimitetaan vakiona kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa

ULKOINEN MOOTTORI:

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Katto Ulkoinen TX-moottori

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


D ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

REUNAIMU

Hinta alk. € 1 295 ERIKOISPIIRTEET

LEVEYS 60 cm

MOOTTORI Sisäinen

80 cm

Ulkoinen

+

€ 235 Vaihdettava moottori Reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Saatavana myös teräskotelolla Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana Top Link® - moduuli - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

+

€ 235

TUOTETIEDOT JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitavat Rosterirunko mustalla/valkoisella lasilevyllä Leveys 550 mm ja 750 mm 4 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x3 W LED (2700 K)

ALUMIINISUODATIN

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 550 MM MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 117 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 307 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-61 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: D

Ulkoinen TX: 230 V 164 m³/h 377 m³/h 36-56 dB(A) Ø150 mm D

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 750 MM MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 145 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 277 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: D

Ulkoinen TX: 230 V 201 m³/h 369 m³/h 35-55 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MINI - KAAPPIIN INTEGOITAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Kuvaus

Tuotenro.

550 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

423.19.5601.2

1295

Kierrätyssuodatin (1 kpl.)

535.19.3300.9

36

550 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

423.19.5601.3

1530

Kiinnityssarja täydellä teräskotelolla 600 mm

830.05.1010.9

425

550 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

423.19.5601.8

1530

Kiinnityssarja täydellä teräskotelolla 800 mm

830.05.1020.9

425

550 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen/vaihdettava 423.19.5608.2

1295

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

550 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.5608.3

1530

Keskus. Villa

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

550 mm

Rosteri/Musta

423.19.5608.8

1530

750 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen/vaihdettava 423.19.5801.2

1530

750 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

423.19.5801.3

1765

750 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

423.19.5801.8

1765

750 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen/vaihdettava 423.19.5808.2

1530

750 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.5808.3

1765

750 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

423.19.5808.8

1765

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Hinta €

Jos halutaan litteä kanava, katso sivu 85 Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, katso kansi / Piirustukset ja mitat katso sivu 92

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 11


12 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO

SUUNNITELTU PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Liesituuletin on piilossa joko sisäkatossa tai kahden syvän kaapin välissä. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimun ansiosta METZ MEDIO tarjoaa tehokasta ilmanpoistoa. METZ MEDIO toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


Hinta alk. € 1890

D ENERGIALUOKKA

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

LED-VALOT

Voidaan asentaa kaappiin tai keittokomeroon Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Energiaa säästävä LED-valaistus Saatavana Top Link® -moduulilla- katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

» METZ MEDIO

KAUKOSÄÄDIN

+

€ 235

HIMMENNIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitavat MATERIAALI: Rosterirunko mustalla/valkoisella lasilevyllä MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K)

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 207 m³ ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 452 m³ ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Suorakulmainen 220x90 mm ENERGIALUOKKA: D

ALUMIINISUODATIN

Ulkoinen TX: 230 V 201 m³ 352 m³ 34-49 dB(A) Pyöreä Ø160 D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MEDIO KAAPPIIN INTEGOITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84)

Tuotenro.

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (1 kpl.)

535.19.3000.9

Hinta € 36

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Sisäinen

423.19.3151.2

1890

Kattokoroke, valkoinen, ilmastointikanava ylös,

500.30.3020.0

920

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

423.19.3151.3

2125

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

423.19.3151.8

2125

900x500 mm Rosteri/Musta

Sisäinen

423.19.3158.2

1890

900x500 mm Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.3158.3

2125

Jos halutaan litteä kanava, katso sivu 85 Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, katso kansi / Piirustukset ja mitat katso sivu 92

900x500 mm Rosteri/Musta

Keskus. Villa

423.19.3158.8

2125

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Kierrätys

Keskusilmanvaihto Villa

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALL IT

THERMEX  BLUE LINE 13


14 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO III STRIP

MONIA MAHDOLLISUUKSIA Liesituuletin on piilossa joko sisäkatossa tai kahden syvän kaapin välissä. Liesituulettimen lasin kolme valonauhaa antavat miellyttävän valon. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimun ansiosta METZ MEDIO III STRIP tarjoaa tehokasta ilmanpoistoa. METZ MEDIO III STRIP toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa

ULKOINEN MOOTTORI:

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Katto Ulkoinen TX-moottori

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


Hinta alk. € 1835

A ENERGIALUOKKA

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

+

Vaihdettava moottori Tehokas reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

HIMMENNIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitavat MATERIAALI: Rosterikehys valkoisella tai mustalla lasilevyllä MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 3 x LED

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

TEKNISET TIEDOT ALUMIINISUODATIN

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 349 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 620 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MEDIO III STRIP KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Kuvaus Tuotenro.

Hinta

Tuotenro.

Hinta

Kierrätyssuodatin (1 kpl.)

535.19.3000.9

36

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Sisäinen

423.19.3251.2

1835

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

423.19.3251.3

2070

900x500 mm Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

423.19.3251.8 2070

900x500 mm Rosteri/Musta

Sisäinen

423.19.3252.2

1835

900x500 mm Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.3252.3

2070

900x500 mm Rosteri/Musta

Keskus. Villa

423.19.3252.8 2070

Top Link® moduuli

Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84)

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Jos halutaan litteä kanava, katso sivu 85 Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, katso kansi / Piirustukset ja mitat katso sivu 92

Kierrätys

Keskusilmanvaihto Villa

KAAPPIIN INTEGROIDUt MALLIT » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 15


16 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

TODELLINEN VOIMANPESÄ Perinteinen liesituuletin kaappiasennukseen. Äärimmäisen tehokas ja hiljainen moottori. Toimitetaan melua vähentävällä ja ilman virtausta parantavalla labyrinttisuodattimella – sekä energiaa säästävällä LED-valaistuksella.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


D ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

HIMMENNIN

GLAS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

LABYRINTTISUODATIN

Hinta alk. € 635 ERIKOISPIIRTEET

LEVEYS 60 cm

MOOTTORI Sisäinen

90 cm

Ulkoinen

€ 235

€ 235

+

Tehokas ja hiljainen moottori Labyrinttisuodatin Glastouch-käyttöpaneeli Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

+

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitavat Etuosa valkolakattu ja valkoinen Takaosa ruostumaton teräs ja musta Leveys 600 tai 900 mm 4 toimintanopeutta Labyrinttisuodatin 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 600 MM MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 121 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 433 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-65 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: D

Ulkoinen TX: 230 V 165 m³/h 413 m³/h 34-57 dB(A) Ø150 mm D

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 900 MM MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 201 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 416 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-67 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: D

Ulkoinen TX: 230 V 177m³/h 409 m³/h 33-56 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

ALSACE - KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin 60 cm (2 kpl.)

535.19.3000.9 36 /pakk.

870

Kierrätyssuodatin 90 cm (3 kpl.)

535.19.3000.9 36 /pakk.

870

Ilmanvaihtokanava-adapteri

535.21.1420.9 71

520.19.2008.2

710

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

Ulkoinen, katto

520.19.2008.3

945

Keskus. Villa

520.19.2008.8

945

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 92

520.19.2091.2

870

520.19.2091.3

1105

520.19.2091.8

1105

Leveys

Väri

600 mm

520.19.2001.2

635

520.19.2001.3

600 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen Valkoinen/Valkoinen Ulkoinen, katto Valkoinen/Valkoinen Keskus. Villa

520.19.2001.8

600 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

600 mm

Rosteri/Musta

600 mm

Rosteri/Musta

900 mm 900 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen Valkoinen/Valkoinen Ulkoinen, katto Valkoinen/Valkoinen Keskus. Villa

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

520.19.2098.2

945

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

520.19.2098.3

1180

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, seinä

520.19.2098.8

1180

600 mm

900 mm

Trigger® moduuli

Moottori

Tuotenro.

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta €

10

KAAPPIIN INTEGROIDUt MALLIT » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 17


18 THERMEX BLUE LINE

NANTES

MASKULIINISTA MINIMALISMIA Kaunis ja harmoninen ulosvedettävä lippa, jonka saa pois näkyvistä kun sitä ei käytetä. Malli NANTES on mustalakattu ja siinä on musta glastouch-paneeli ja energiaa säästävä LED-valaistus.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

Hinta alk. € 925

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235

Voidaan vetää ulos käytettäessä ja työntää sisään, kun ei käytössä Kokomusta maalipinta Glastouch-käyttöpaneeli Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

JÄLKIKÄYNTI

TUOTETIEDOT JAKSOTTAINEN POISTO

ALUMIINISUODATIN

MALLI: Ulosvedettävä MATERIAALI: Mustaksi maalattu ja musta lasi MITAT: Leveys 600 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: 2 alumiinisuodatinta VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 276 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 458 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 745 m³ (69 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX: 230V 275 m³/h 603 m³/h 655 m³ (63 dB(A)) 48-62 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (katso s. 84)

NANTES - SISÄÄNVETÄYTYVÄ MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Musta

Sisäinen

520.23.1062.2

Hinta € 925

600 mm

Musta

Sisäinen, katto

520.23.1062.3

1160

600 mm

Musta

Keskus. Villa

520.23.1062.8 1160

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.23.0500.9

32/kpl

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 92

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Keskusilmanvaihto Villa

KAAPPIIN INTEGROIDUt MALLIT » NANTES

THERMEX  BLUE LINE 19


20 THERMEX BLUE LINE

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katossa ja vain imupinta on näkyvissä. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden keittoalueelle ja ympäristöön. TUOTTEET METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MAXI SKY

METZ MAXI

HIENOVARAISUUS ON HYVE METZ MAXI -liesituuletin on piilossa katossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta liesituuletin pystyy imemään kaikki ruoanlaitosta syntyvät epäpuhtaudet pois keittiöstä. METZ MAXI -malli toimitetaan tyylikkäällä kaukosäätimellä, jossa on helppokäyttöiset ohjaustoiminnot.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


Hinta alk. € 2230

D ENERGIALUOKKA

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden keittoalueelle Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Energiatehokas LED-valaistus Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

€ 235

TUOTETIEDOT

REUNAIMU

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

Kattoon integroitava Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi Leveys 1200 mm 4 toimintanopeutta Terässuodatin 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 343 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 641 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Suorakulmainen 220x90 mm ENERGIALUOKKA: E

Ulkoinen TX: 230 V 192 m³/h 464 m³/h 38-51 dB(A) Pyöreä Ø160 D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MAXI - KATTOON INTEGROITU MALLI Moottori

Tuotenro.

Hinta €

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

1200 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen

423.19.3161.2

1200 mm

Valkoinen

Ulkoinen, katto

423.19.3161.3

2465

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

1200 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

423.19.3168.2

2230

Kattokoroke, valkoinen, matala (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

920

1200 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.3168.3

2465

2230

Kuvaus Tuotenro. Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

Kattokoroke, valkoinen, korkea (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

920

Kattokoroke, valkoinen, korkea kierrätyksellä (kork. 255 mm)

500.00.3050.0

960

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

370

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, rosteri

500.19.1008.9

370

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 93

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Hinta €

535.19.2000.9 36/pakk.

Kierrätys

KATTOONINTEGROITAVAT MALLIT »METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 21


22 THERMEX BLUE LINE

UUTUUS 2016

KUVA

METZ MAXI II STRIP

NÄKYMÄTÖN KATSEENVANGITSIJA METZ MAXI II STRIP -liesituuletin on piilossa katossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen lasin kaksi valonauhaa antavat miellyttävän valon. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta liesituuletin pystyy imemään kaikki ruoanlaitosta syntyvät epäpuhtaudet pois keittiöstä. Malli METZ MAXI II STRIP toimitetaan tyylikkäällä kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa

ULKOINEN MOOTTORI:

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Katto Ulkoinen TX-moottori

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

Hinta alk. € 2230

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden ympäristöön Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Energiatehokas LED-valaistus Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Kattoon integroitava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: Leveys 1200 mm NOPEUDET: 4 SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2xLED-NAUHA TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 175 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 599 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 43-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Suorakulmainen 220x90 mm ENERGIALUOKKA: A

Pyöreä Ø160

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MAXI II STRIP KATTOON INTEG. MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84) Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

Kuvaus Tuotenro.

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

1200 mm

Valkoinen

Sisäinen

423.19.3261.2

Hinta € 2230

1200 mm

Valkoinen

Ulkoinen, katto

423.19.3261.3

2465

1200 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

423.19.3262.2

2230

1200 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.3262.3

2465

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Kattokoroke, valkoinen, matala (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

920

Kattokoroke, valkoinen, korkea (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

920

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

370

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, rosteri

500.19.1008.9

370

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 93

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

535.19.2000.9 36/pakk.

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Kierrätys

KATTOONINTEGROITAVAT MALLIT » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 23


24 THERMEX BLUE LINE

METZ MAXI SKY

ON TÄHTI LIESITUULETTIMIEN TAIVAALLA Liesituuletin on piilossa katossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta sen imukyky on vertaansa vailla. METZ MAXI SKY on varustettu koristeellisella tähtitaivaalla, siinä näkyy jopa Otava. METZ MAXI SKY loistaa puhtaan sinisenä tai punaisena, moniväritilassa tai vaihtuvilla väreillä. SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB Moottori

Katto TTP Kattomoottori


D

Hinta alk. € 3220

ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

DECO-VALO

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden keittoalueelle Tehokas reunaimu Miellyttävä deco-valaistus ja tähtitaivas useissa väreissä Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT HIMMENNIN

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kattoon integroitava Rosteri ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi Leveys 1200 mm 4 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 4x3 W LED (3000 K) + LED DECO

TEKNISET TIEDOT JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 343 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 641 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Suorakulmainen 220x90 mm ENERGIALUOKKA: E

Ulkoinen TX: 230 V 192 m³/h 464 m³/h 38-51 dB(A) Pyöreä Ø160 D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MAXI SKY - SEINÄINTEG. MALLI Moottori

Tuotenro.

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

1200 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen

423.19.4161.2

Hinta €

1200 mm

Valkoinen

Ulkoinen, katto

423.19.4161.3

3455

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

1200 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

423.19.4168.2

3220

Kattokoroke, valkoinen, matala (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

920

1200 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

423.19.4168.3

3455

3220

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.2000.9 36/pakk.

Kattokoroke, valkoinen, korkea (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

920

Kattokoroke, valkoinen, korkea kierrätyksellä (kork. 255 mm)

500.00.3050.0

960

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

370

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, rosteri

500.19.1008.9

370

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 93

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Hinta €

Kierrätys

KATTOONINTEGROITAVAT MALLIT » METZ MAXI SKY

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT THERMEXin seinään asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. Kulmikkaat mallit antavat käyttäjälle hyvän yleisnäkymän keittoalueelle. TUOTTEET PERPIGNAN MINI PERPIGNAN BORDEAUX MINI BORDEAUX DIJON NARBONNE LYON TOULOUSE CALAIS MARSEILLE

PERPIGNAN

TULE VAIN LÄHEMMÄKSI PERPIGNAN-malli on pystysuora liesituuletin. Erityisen kaltevan muotoilun ansiosta voit seistä lähellä liettä ja näet hyvin koko keittoalueen.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori

Käännettävä poistoaukko


Hinta alk. € 915

A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ETUIMU

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etuimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT BUNDSUG

TIMER

JAKSOTTAINEN POISTO

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: 600 mm tai 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 600 MM

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 321 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 560 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 787 m³ (69dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX: 230 V 282 m³/h 608 m³/h 655 m³ (60dB(A)) 47-59 dB(A) Ø150 mm C

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 900 MM MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 327 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 543 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 780 m³ (67dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-61 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX: 230 V 275 m³/h 612 m³/h 660 m³ (60dB(A)) 46-59 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

PERPIGNAN SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.1161.2

975

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin, 600 mm

535.23.0570.9

Hinta €

Kierrätyssuodatin, 900 mm

535.23.0575.9

32

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

32

600 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, Katto

540.23.1161.3

1210

Jatkoputki, kaksiosainen, 2x980 mm

537.23.1019.9

505

600 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.1161.8

1210

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

600 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.1168.2

915

600 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.1168.3

1150

600 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.1168.8

1150

900 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.1191.2

1060

900 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

540.23.1191.3

1295

900 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.1191.8

1295

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.1198.2

975

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.1198.3

1210

900 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.1198.8

1210

Top Link® moduuli

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

HUOMATTAVAN TYYLIKÄS Malli MINI PERPIGNAN on pystysuora liesituuletin. Siron muotoilun ansiosta se näyttää erittäin tyylikkäältä. Tämä pätee riippumatta siitä, että asennetaanko liesituuletin yksin seinälle tai yläkaappien yhteyteen.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori

Käännettävä poistoaukko


Hinta alk. € 1060

A

ERIKOISPIIRTEET

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ETUIMU

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

+

€ 235 Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etuimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

TUOTETIEDOT ALAIMU

TIMER

JAKSOTTAINEN POISTO

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: 800 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen Ulkoinen TX KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 310 m³/h 310 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 542 m³/h 605 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 747 m³ (68dB(A)) 657m³ (61dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-63 dB(A) 46-50 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A C Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (katso s. 84)

MINI PERPIGNAN - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI Leveys

Väri

Kuvaus

Tuotenro.

800 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.1181.2

1135

Kierrätyssuodatin, 800 mm (sarja)

535.23.0555.9

64

800 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

540.23.1181.3

1370

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

800 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.1181.8 1370

Jatkoputki, kaksiosainen, 2x980 mm

537.23.1019.9

505

800 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.1188.2

1060

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

800 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.1188.3

1295

800 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.1188.8 1295

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Top Link® moduuli

Moottori

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Tuotenro.

Hinta €

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Hinta €

Keskusilmanvaihto Villa

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALIT » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

BORDEAUX

NELISKULMAINEN, KÄYTÄNNÖLLINEN, PARAS BORDEAUX-malli on pystysuora liesituuletin. Liesituulettimen erikoinen muotoilu mahdollistaa lieden ääressä työskentelyn ilman että liesituuletin on tielläsi - imutehosta tinkimättä.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori

Käännettävä poistoaukko


Hinta alk. € 1265

A ENERGIALUOKKA

ERIKOISPIIRTEET

LEVEYS 60 cm

MOOTTORI Sisäinen

90 cm

Ulkoinen

+

+

€ 235 € 235 Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etu- ja alaimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ETUIMU

TUOTETIEDOT

ALAIMU

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: Leveys 600 tai 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

TIMER

JAKSOTTAINEN POISTO

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 600 MM ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 329 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 558 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 775 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 280 m³/h 606 m³/h 657 m³ (60dB(A)) 47-59 dB(A) Ø150 mm C

TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 900 MM MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 318 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 529 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 772 m³ (67dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-61 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 275 m³/h 612 m³/h 660 m³ (60dB(A)) 46-59 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

BORDEAUX SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Leveys

Väri

600 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.4061.2

1415

600 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

540.23.4061.3

1650

600 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.4061.8

1650

600 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.4068.2

1265

600 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.4068.3

1500

600 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.4068.8

1500

900 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.4091.2

1645

900 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

540.23.4091.3

1880

900 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.4091.8

1880

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.4098.2

1495

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.4098.3

1730

900 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.4098.8

1730

Top Link® moduuli

Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84)

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Tuotenro.

Hinta €

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin 600 mm (1 kpl.)

535.23.0575.9 32 /pakk.

Hinta €

Kierrätyssuodatin 900 mm (1 kpl.)

535.23.0665.9 32 /pakk.

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

Erikoiskanava Bordeaux-malliin, seinä, RF, P:2x980 mm

537.42.5818.9

505

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

SEINÄÄN ASENNETTAVAT MALLIT » BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

UUTUUS UUTUUS 2016 2016

TE UUSI TUO A UUSI KUV

MINI BORDEAUX

YKSINKERTAINEN JA TYYLIKÄS Malli MINI BORDEAUX on pystysuora liesituuletin. Kapea ja matalampi liesituuletin, joka erityisine kaltevine muotoiluineen ei rasita voimakkaasti seinää. Tämä pätee riippumatta siitä, että asennetaanko liesituuletin yksin seinälle tai yläkaappien yhteyteen.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori

Käännettävä poistoaukko


Hinta alk. € 1485

A ENERGIALUOKKA

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235 Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etu- ja alaimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ETUIMU

TUOTETIEDOT

ALAIMU

TIMER

JAKSOTTAINEN POISTO

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

ALUMIINISUODATIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: 800 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 800 MM MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 310 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 542 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 747 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 310 m³/h 605 m³/h 657 m³ (61dB(A)) 46-60 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MINI BORDEAUX SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

Kuvaus

Tuotenro. 535.23.0555.9

64

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

Erikoiskanava Bordeaux-malliin, seinä, RF, P:2x980 mm

537.42.5818.9

505

1785

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

1485

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Väri

800 mm

Rosteri/Valkoinen Sisäinen

540.23.4081.2

1550

800 mm

Rosteri/Valkoinen Ulkoinen, katto

540.23.4081.3

1785

800 mm

Rosteri/Valkoinen Keskus. Villa

540.23.4081.8

800 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.23.4088.2

800 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

540.23.4088.3

1720

800 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

540.23.4088.8

1720

Trigger® moduuli

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin, 800 mm (sarja)

Leveys

Top Link® moduuli

Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84) Hinta €

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Hinta €

Keskusilmanvaihto Villa

UUTUUSMALLI » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

DIJON

PERINTEISTÄ, KLASSISTA MUOTOILUA Dijon-malli on klassisesti suunniteltu pyramidimallinen liesituuletin. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston. Malli on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

Hinta alk. € 775 ERIKOISPIIRTEET

LEVEYS 60 cm

MOOTTORI Sisäinen

90 cm

Ulkoinen

€ 235

€ 235

+

Energiatehokas LED-valaistus Soft Touch -käyttö valoilla Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

+

SOFT TOUCH

TUOTETIEDOT JAKSOTTAINEN POISTO

TIMER

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

ALUMIINISUODATIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 600-700-900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 564 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 679 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-63 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

DIJON - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.42.9000.9 35 /pakk.

1010

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

1010

Erikoiskanava - seinä RF, 2 x 1000 mm

537.42.1033.9

505

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

Sisäinen

527.42.3268.2

775

600 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

527.42.3268.3

600 mm

Rosteri

Keskus. Villa

527.42.3268.8

700 mm

Rosteri

Sisäinen

527.42.3278.2

850

700 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

527.42.3278.3

1085

700 mm

Rosteri

Keskus. Villa

527.42.3278.8

1085

900 mm

Rosteri

Sisäinen

527.42.3298.2

1010

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

527.42.3298.3

1245

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

527.42.3298.8

1245

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta €

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » DIJON

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

AINA TYYLIKÄS KAAREVA MALLI Malli Narbonne on seinälle asennettava liesituuletin. Liesituulettimen muotoilu kaarevine lasilevyineen suuntaa käryt ja höyryt suoraan suodattimeen ja siitä poistettaviksi. Yksinkertainen ja tyylikäs design, joka sopii useimpiin keittiöihin.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

JAKSOTTAINEN POISTO

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Hinta alk. € 850

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Tehokas moottori Softtouch Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs/lasi MITAT: Leveys 700 - 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 564 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 679 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-63 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

NARBONNE SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

700 mm

Rosteri

Sisäinen

545.42.1078.2

850

700 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

545.42.1078.3

1085

700 mm

Rosteri

Keskus. Villa

545.42.1078.8

1085

900 mm

Rosteri/lasi

Sisäinen

545.42.1098.2

850

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

545.42.1098.3

1085

900 mm

Rosteri/lasi

Keskus. Villa

545.42.1098.8

1085

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin KF56 (2 kpl.)

535.42.9000.9 35 /pakk.

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

Erikoiskanava - seinä, 2 x 1000 mm

537.42.1035.9

505

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » NARBONNE

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

LYON

KLASSISTA MUOTOILUA LYON-malli on klassinen suorakulmainen ja vaakasuora liesituuletin puhtailla ja tiukoilla linjoilla sekä pyöristetyillä kulmilla. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston. Suodatinlevy on lähellä keittotasoa, joka varmistaa parhaan mahdollisen poiston. Syvyys on vain 40 cm, joka antaa enemmän tilaa liesituulettimen ympärille ja paremman näkyvyyden liedelle. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB-moottori

Katto TTP Kattomoottori


Hinta alk. € 1285

A ENERGIALUOKKA

MOOTTORI MOOTTORI Sisäinen Sisäinen Ulkoinen Ulkoinen +

ERIKOISPIIRTEET

+

Perinteinen suorakulmainen muoto pystysuora muoto Vain 40 cm syvä – takaa hyvän sijoittumisen ja näkymän keittotasolle Vaakasuora ja laaja suodatinpinta lähellä keittotasoa varmistaa optimaalisen poiston Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

LED-VALOT

GLAS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

1.500,€ 235

TUOTETIEDOT

JÄLKIKÄYNTI

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

ALUMIINISUODATIN

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 318 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 559 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 751 m³ (73 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: B

Ulkoinen TX 230 V 274 m³/h 585 m³/h 650 m³ (62 dB(A)) 48-61 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

LYON - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen

527.23.1091.2

1285

Kierrätyssuodatin (3 kpl.)

535.23.0570.9 32/pakk.

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Ulkoinen, katto

527.23.1091.3

1520

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Keskus. Villa

527.23.1091.8

1520

Erikoiskanava - seinä RF, 2 x 980 mm

537.42.5808.9

505

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

527.23.1098.2

1285

Erikoiskanava - seinä, valkoinen, 2 x 980 mm

537.42.5801.9

505

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

527.23.1098.3

1520

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

900 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

527.23.1098.8

1520

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 94

Trigger® moduuli

Moottori

Tuotenro.

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta € 245

SEINÄÄN ASENNETTAVAT MALLIT » LYON

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

DESIGN JA TOIMINNALLISUUS TÄYDELLISESSÄ SOPUSOINNUSSA TOULOUSE-malli on suorakulmainen ja vaakasuora liesituuletin, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tehokas reunaimu ja sijainti lähellä keittotasoa varmistavat vertaansa vailla olevan imutehon. Liesituuletin on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella, ja se toimitetaan kaukosäätimellä. Reunaimu lisää ilman nopeutta ja keskittää imun liesituulettimen ulkokehälle. SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

GLAS TOUCH

Hinta alk. € 1020

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235

Tyylikäs suorakulmainen, vaakasuora muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Tehokas reunaimu Energiatehokas LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT

REUNAIMU

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 600 tai 900 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x2 W LED (3000 K) (600 mm) 4x2 W LED (3000 K) (900 mm) TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 267 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 634 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 261 m³/h 452 m³/h 47-59 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TOULOUSE SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

Sisäinen

527.26.9008.2

1020

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

66

600 mm

Rosteri

Sisäinen, katto

527.26.9008.3

1255

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

600 mm

Rosteri

Keskus. Villa

527.26.9008.8

1255

Erikoiskanava - seinä RF, 2x1000 mm

537.26.7008.9

505

900 mm

Rosteri

Sisäinen

527.26.9108.2

1020

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

900 mm

Rosteri

Sisäinen, katto

527.26.9108.3

1255

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

527.26.9108.8

1255

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 95

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta €

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » TOULOUSE

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

KLASSIKKO ON SYNTYNYT CALAIS-malli on kaunis ja tasapainoinen, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu liesituuletin. CALAIS-malli on varustettu labyrinttisuodattimella, joka varmistaa jatkuvan maksimaalisen imutehon ja minimaalisen äänitason suodattimessa. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

JAKSOTTAINEN POISTO

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Hinta alk. € 1485

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Kaareva muotoilu puhtaasta, ruostumattomasta teräksestä Labyrinttisuodatin Energiatehokas LED-valaistus Suodattimen pinta on lähellä keittoaluetta, mikä mahdollistaa parhaan imun. Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 810 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Labyrinttisuodatin VALO: 4x2 W LED (3000 K)

LABYRINTTISUODATIN

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 293 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 640 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 250 m³/h 538 m³/h 49-64 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

CALAIS - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

810 mm

Rosteri

Sisäinen

411.26.1008.2

1485

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

66

810 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

411.26.1008.3

1720

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

810 mm

Rosteri

Keskus. Villa

411.26.1008.8

1720

Erikoiskanava - seinä RF, 2x1000 mm

537.26.7008.9

505

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta €

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 95

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

IMEE KÄRYT JA KATSEET PUOLEENSA MARSEILLE-malli on ainutlaatuista suunnittelua, joka perustuu maailmankuulun tanskalaisen suunnittelijan Jacob Jensenin muotokieleen. Malli MARSEILLE on varustettu tehokkaalla reunaimulla ja siinä on myös terässuodatin, joka varmistaa imutehon pysymisen vakiona ja ilman aiheuttamien äänten pysymisen mahdollisimman vähäisinä. Liesituuletin on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella, ja se toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

GLAS TOUCH

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

Hinta alk. € 2550

MOOTTORIN Sisäinen

ERIKOISPIIRTEET

Ulkoinen

+

€ 235

Perustuu Jacob Jensenin designiin Tehokas reunaimu Energiaa säästävällä LED-valaistuksella Mukana kaukosäädin Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 78

TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 220 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 613 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 216 m³/h 421 m³/h 32-52 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MARSEILLE SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Sisäinen

446.19.1098.2

2550

Kierrätyssuodatin

535.19.3000.9

36

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

446.19.1098.3

2785

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.0008.9

245

Jatkosovite P: 1000 mm

537.19.1108.9

505

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 95

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Hinta €

SEINÄÄN ASENNETTAVAT MALLIT » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 45


46 THERMEX BLUE LINE

RIPUSTETTAVAT MALLIT THERMEXin ripustettavat mallit ovat ihanteellisia keittiösaarekkeen yläpuolelle. Suodattimen pinta on lähellä keittoaluetta, jolloin poisto on tehokasta. LYON TOULOUSE DIJON NARBONNE CALAIS MARSEILLE ORLEANS CHAMONIX

LYON

HYVÄ IMUKYKY ON MUST LYON-malli on klassinen suorakulmainen liesituuletin puhtailla ja tiukoilla linjoilla sekä pyöristetyillä kulmilla. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen poiston. Suodatinlevy on lähellä keittotasoa, joka varmistaa tehokkaan poiston. 52 cm syvyys antaa runsaasti tilaa keittotason ympärille. Valaistus on energiatehokas ja toteutettu LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


B ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

Hinta alk. € 1520

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235

Klassinen suorakulmainen malli puhtailla ja tiukoilla linjoilla Vain 52 cm syvyys mahdollistaa hyvän sijoittumisen ja hyvän näkyvyyden liedelle Suuri, vaakasuora suodatinpinta lähellä keittotasoa varmistaa optimaalisen poiston Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi Valkolakattu ja valkoinen lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 323 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 530 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 762 m³ (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: B

Ulkoinen TX 230 V 284 m³/h 594 m³/h 655 m³ (62 dB(A)) 48-61 dB(A) Ø150 mm C

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

LYON - RIPUSTETTAVA MALLI Leveys

Väri

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Sisäinen

528.23.1091.2

1520

Kierrätyssuodatin (3 kpl.)

535.23.0570.9 32 /pakk.

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Ulkoinen, katto

528.23.1091.3

1755

Sovite vakiokanavaan (ei viistoutta)

537.99.1008.9

340

900 mm

Valkoinen/Valkoinen Keskus. Villa

528.23.1091.8

1755

Erikoiskanava - FH, RF, P:1950 mm

537.42.5908.9

720

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

528.23.1098.2

1520

Erikoiskanava, Valkoinen, P:1950 mm

537.42.5901.9

720

900 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

528.23.1098.3

1755

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

900 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

528.23.1098.8

1755

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Moottori

TARVIKKEET (katso s. 84) Tuotenro.

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Hinta €

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Hinta €

Keskusilmanvaihto Villa

RIPUSTETTAVAT MALLIT » LYON

THERMEX  BLUE LINE 47


48 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

SUUNNITELTU KOKONAISUUTENA TOULOUSE-malli on suorakulmainen ja vaakasuora liesituuletin, joka on valmistettu kokonaisuudessaan ruostumattomasta teräksestä. Malli TOULOUSE on varustettu tehokkaalla reunaimulla, joka varmistaa tehokkaan ilmanpoiston liesituulettimen ulkoreunalta. Suodatinlevy on lähellä keittotasoa, joka varmistaa tehokkaan poiston. TOULOUSE on varustettu energiaa säästävällä Led-valaistuksella ja se toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

GLAS TOUCH

REUNAIMU

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Hinta alk. € 1690

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235

Tyylikäs suorakulmainen / vaakasuora muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Tehokas reunaimu Energiatehokas LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 8x2 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 256 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 623 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 54-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX 230 V 276 m³/h 528 m³/h 45-57 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TOULOUSE - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Sisäinen

528.26.9108.2

Hinta € 1690

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

66

900 mm

Rosteri

Sisäinen, katto

528.26.9108.3

1925

Sovite vakiokanavaan (ei viistoutta)

537.99.1008.9

340

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

528.26.9108.8 1925

Erikoiskanava - FH, RF L:1950 m

537.26.7508.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta

RIPUSTETTAVAT MALLIT » TOULOUSE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

DIJON

PERINTEISTÄ KLASSISTA MUOTOILUA Dijon-malli on klassisesti suunniteltu pyramidimallinen liesituuletin. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston. Malli on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto ULKOINEN TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

Hinta alk. € 1550

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Energiatehokas LED-valaistus Soft Touch -käyttö valoilla Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT JAKSOTTAINEN POISTO

TIMER

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3000 K)

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

TEKNISET TIEDOT

ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 564 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 679 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

DIJON - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Sisäinen

528.42.3298.2

Hinta € 1550

Kierrätyssuodatin K56 (2 kpl.)

535.42.9000.9 35 /pakk.

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

528.42.3298.3

1785

Sovite vakiokanavaan, (ei viistoutta)

537.99.1008.9

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

528.42.3298.8 1785

Jatkosuojaputki pitkä ripustettava rst (suora katto)2x1000 mm

537.42.1034.9 720

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

340

Erikoiskanava, FH P:1950 mm kallistuksiin

537.42.1042.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Hinta €

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

RIPUSTETTAVAT MALLIT » DIJON

THERMEX  BLUE LINE 51


52 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

YKSINKERTAINEN JA TYYLIKÄS DESIGN Malli NARBONNE on ripustettava liesituuletin. Liesituulettimen muotoilu kaarevine lasilevyineen suuntaa käryt ja höyryt suoraan suodattimeen ja siitä poistettaviksi. Yksinkertainen ja tyylikäs design, joka sopii useimpiin keittiöihin.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKB-moottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

Hinta alk. € 1085

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Tehokas moottori Softtouch Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs/lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x1,5 W LED (3000 K)

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

TEKNISET TIEDOT ALUMIINISUODATIN

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 564 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 679 m³ (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm: ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

NARBONNE - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri/lasi

Sisäinen

545.42.1198.2

1085

Kierrätyssuodatin KF56 (2 kpl.)

535.42.9000.9 35 /pakk.

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

545.42.1198.3

1320

Sovite vakiokanavaan, (ei viistoutta)

537.99.1008.9

340

900 mm

Rosteri/lasi

Keskus. Villa

545.42.1198.8 1320

Erikoiskanava, FH P:1950 mm

537.42.1037.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta €

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

RIPUSTETTAVAT MALLIT » NARBONNE

THERMEX  BLUE LINE 53


54 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS CALAIS-malli on kaunis ja tasapainoinen, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu liesituuletin. CALAIS on varustettu labyrinttisuodattimella, joka tuottaa maksimaalisen imutehon ja minimaalisen äänitason. Valaistus on energiatehokas ja toteutettu LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

LABYRINTTISUODATIN

Hinta alk. € 1720

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

€ 235

Kaunis ja tasapainoinen kaareva muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Labyrinttisuodatin Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 950 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Labyrinttisuodatin VALO: 4x2 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 293 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 645 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX: 230 V 250 m³/h 538 m³/h 49-64 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

CALAIS - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

950 mm

Rosteri

Sisäinen

421.26.1008.2

1720

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

66

950 mm

Rosteri

Sisäinen, katto

421.26.1008.3

1955

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.1008.9

340

950 mm

Rosteri

Keskus. Villa

421.26.1008.8 1955

Erikoiskanava, RF, P:1950 mm

537.26.7608.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta €

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

RIPUSTETTAVAT MALLIT » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 55


56 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

HILJAISUUS KOKATESSA… MARSEILLE-malli on ainutlaatuista suunnittelua, joka perustuu maailmankuulun tanskalaisen suunnittelijan Jacob Jensenin muotokieleen. Malli MARSEILLE on varustettu tehokkaalla reunaimulla. MARSEILLE on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

Hinta alk. € 2785

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Perustuu Jacob Jensenin designiin Tehokas reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin PANEELI: Glastouch-käyttöpaneeli VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 220 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 613 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Ulkoinen TX: 230 V 192 m³/h 392 m³/h 34-48 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MARSEILLE - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Sisäinen

447.19.1098.2 2785

Kierrätyssuodatin

535.19.3000.9

36

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

447.19.1098.3

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.1008.9

340

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

447.19.1098.8 3020

Erikoiskanava, pitkä, ripustettava 2000 mm

537.19.1008.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta € 3020

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

RIPUSTETTAVAT MALLIT » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

ORLEANS

IMEVÄÄ KEITTIÖTAIDETTA Sylinterimäisine muotoiluineen ORLEANS on liesituuletin, jonka mittasuhteet ovat täsmälleen oikeat, se tuo keittiöön tasapainoa ja symmetriaa. ORLEANS on aito THERMEX-klassikko. ORLEANS on varustettu LED-valaistuksella, ja se toimitetaan vakiona kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


D ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

JÄLKIKÄYNTI

JAKSOTTAINEN POISTO

ALUMIINISUODATIN

Hinta alk. € 2265

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

+

Kaunis ja yksinkertainen, klassinen sylinterimalli Energiatehokas LED-valaistus Saatavana Top Link® -moduulilla- katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs/mustaksi maalattu MITAT: Ø600 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin ulkoreunalla VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 283 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 604 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 61-74 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: D

Ulkoinen TX: 230 V 187 m³/h 428 m³/h 34-47 dB(A) Ø150 mm D

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

ORLEANS - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

600 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

528.19.1068.2

2265

Re-Box, sisäinen

535.99.1101.9

695

600 mm

Rosteri/Musta

Ulkoinen, katto

528.19.1068.3

2500

Re-Box, ulkoinen

535.99.2000.9

1010

600 mm

Rosteri/Musta

Keskus. Villa

528.19.1068.8

2500

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.1008.9

340

Erikoiskanava - FH, RF P:1000 m (jatkosovitin)

537.21.2508.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Hinta €

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » ORLEANS

THERMEX  BLUE LINE 59


60 THERMEX BLUE LINE

CHAMONIX

KELLUVAA ELEGANSSIA CHAMONIX-malli on äärimmäisen elegantti ja tyylikäs lasista ja teräksestä rakennettu liesituuletin CHAMONIX on varustettu koristevaloilla, jotka valaisevat lasilevyn useilla eri väreillä. Valaistus perustuu energiatehokkaisiin LED-valoihin.

SISÄINEN MOOTTORI:

ULKOINEN MOOTTORI:

Katto Ulkoinen TX-moottori

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

LISÄVARUSTE:

Katto CKBmoottori

Katto TTP Kattomoottori


E

Hinta alk. € 2550

ENERGIALUOKKA

MOOTTORI Sisäinen Ulkoinen

ERIKOISPIIRTEET

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

DECO-VALO

+

Tyylikäs lasin ja teräksen yhdistelmä Lasilevyn väriset koristevalot Energiatehokas LED-valo Saatavana Top Link® -moduulilla - katso sivu 78 Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

€ 235

TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED-työvalot 3 W LED-koristevalot

HIMMENNIN

JAKSOTTAINEN POISTO

TEKNISET TIEDOT

JÄLKIKÄYNTI

MOOTTORI: Sisäinen: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 263 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 526 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 60-72 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø160 mm ENERGIALUOKKA: E

ALUMIINISUODATIN

Ulkoinen TX: 230 V 140 m³/h 328 m³/h 33-48 dB(A) Ø160 mm E

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

CHAMONIX - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (katso s. 84)

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Sisäinen

445.19.1100.2 2550

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.19.5000.9

52

900 mm

Rosteri

Ulkoinen, katto

445.19.1100.3

2785

Sovite vakiokanavaan, viistouden leikkaus, jne.

537.99.1008.9

340

900 mm

Rosteri

Keskus. Villa

445.19.1100.8

2785

Jatkosovite, ripust. rosteri, Ø320 mm, P: 1000 mm

450.99.9928.9

720

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

Jos halutaan joku muu ulkoinen moottori, ks. kansi / Piirustukset ja mitat katso s. 96

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ »KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

Keskusilmanvaihto Villa

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » CHAMONIX

THERMEX  BLUE LINE 61


SISÄINEN MOOTTORI:


BLUE LIMITED

HÄVYTTÖMÄN HYVÄÄ LAATUA BLUE LIMITED - sarjassa on jännittävästi muotoiltuja, energialuokkaan A kuuluvia laitteita. Kukin niistä täyttää oman paikkansa mallistossa designin ja tekniikan suhteen. BLUE LIMITED, kuten nimi ilmaisee, on tuotesarja, jossa on tiettyjä rajoituksia. BLUE LIMITED -malleja on saatavina rajoitettuna vaihtoehtomääränä sekä rajoitetuilla lisävarustemahdollisuuksilla. Tästä syystä on tärkeää selvittää, mitä tuotteita on saatavilla minäkin vaihtoehtoina ja mitä mahdollisuuksia kussakin tuotteessa on.


VALAISINMALLI » STRASBOUR

64 THERMEX BLUE LINE

STRASBOURG Hinta alk. € 2315

STRASBOURG – VALAISINMALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

510 mm

Valkoinen

Sisäinen

528.42.7001.2

KAUKOSÄÄDIN

2315 HIMMENNIN

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.42.8002.9

88

Piirustukset ja mitat katso s. 97

GLAS TOUCH

Kierrätys

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Liesituuletin puhdistaa ilman ja palauttaa sen takaisin keittiöön Vaijeriripustus kattoon TUOTETIEDOT

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Valkoinen huurrelasi keskellä JÄLKIKÄYNTI MITAT: Leveys 510 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Kierrätyssuodatin SUODATTIMEN 2x20 W PUHDISTUKSEN ILMAISIN VALO: halogeenispotit ALUMIINISUODATIN

SISÄINEN MOOTTORI:

ERIKOISPIIRTEET

LUE LISÄÄ »KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN


TOURS Hinta alk. € 1065

A

TOURS - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

ENERGIALUOKKA

Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Valkoinen/Valkoinen

Sisäinen

513.35.2061.2

1065

800 mm

Valkoinen

Sisäinen

513.35.2081.2

1125

TARVIKEET (katso s. 84)

LED-VALOT

HIMMENNIN

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.35.3000.9

32

Tiivistesetti, Ø 160 mm

830.51.2162.9

48

Piirustukset ja mitat katso s. 97

ERIKOISPIIRTEET

Integroitu malli Suuri ilmamäärä Tehokas reunaimu Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

TUOTETIEDOT GLAS TOUCH

REUNAIMU

JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

MALLI: Kaappiin integroitavat MATERIAALI: Valkolakattu/ valkoinen lasi MITAT: Leveys 600 tai 800 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x4 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 200 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 525 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 710 m³ (67 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI » TOURS

THERMEX  BLUE LINE 65


KAAPPIIN INTEGROIDUt MALLIT » BREST

66 THERMEX BLUE LINE

BREST A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

REUNAIMU

BREST - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

524 mm

Rosteri

Sisäinen

513.05.1068.2

1020

724 mm

Rosteri

Sisäinen

513.05.1088.2

1020

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (1 kpl.) Long Life

535.05.6100.9

100

Upotettava litteä kanava

830.05.1000.9

200

Kiinnityssarja täydellä teräskotelolla malli Brest 524

830.05.1010.9

425

Kiinnityssarja täydellä teräskotelolla malli Brest 724

830.05.1020.9

425

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Hinta alk. € 1020 ERIKOISPIIRTEET

Vaihdettava moottori Tehokas reunaimu Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus käytännölliselle teräskotelolle kaappiin Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitavat MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 524 - 724 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,2 W LED

TEKNISET TIEDOT ALUMIINISUODATIN

Piirustukset ja mitat katso s. 97

MALLI: 600 mm: 800 mm: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 226 m³ 226 m³ ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 494 m³ 494 m³ ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 745 m³ (72dB(A)) 745 m³ (72dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-65 dB(A) 48-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys


ARLES A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ALAIMU

ARLES - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

Sisäinen

513.05.2068.2

Hinta € 1020

800 mm

Rosteri

Sisäinen

513.05.2088.2

1150

900 mm

Rosteri

Sisäinen

513.05.2098.2

1150

JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (sis. kehys ja hiilisuodatin)*

535.05.6400.9

Hinta € 69

Kierrätyssuodatin (vain vaihdettava) *

535.05.6300.9

42

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

* (600-800 mm 2 kpl. / 900 mm 3 kpl.)

Hinta alk. € 1020 ERIKOISPIIRTEET Vaihdettava moottori Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitavat Ruostumaton teräs 600 mm 3 toimintanopeutta + BOOST Alumiinisuodatin 2 x LED

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAKS: ILMAMÄÄRÄ – BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: ENERGIALUOKKA:

230 V 229 m3/h 481 m3/h 590 (69 dB(A)) 64 DB(A) Ø150 mm A

Piirustukset ja mitat katso s. 97 Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROIDUt MALLIT » ARLES

THERMEX  BLUE LINE 67


KATTOON INTEGROITAVA MALLI » AVIGONN

68 THERMEX BLUE LINE

AVIGNON A

Hinta alk. € 1795

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

KAUKOSÄÄDIN

REUNAIMU

AVIGNON - KATTOON INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

870 mm

Valkoinen

Sisäinen

423.05.0871.2

Hinta € 1795

870 mm

Rosteri

Sisäinen

423.05.0878.2

1795

1170 mm

Valkoinen

Sisäinen

423.05.1171.2

2125

1170 mm

Rosteri

Sisäinen

423.05.1178.2

2125

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

TARVIKKEET (katso s. 84)

ERIKOISPIIRTEET Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden keittoalueelle Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla- katso sivu 79 TUOTETIEDOT

MALLI: Kattoon integroitava MATERIAALI: Ruostumaton teräs / valkolakkaus SUODATTIMEN 870 tai 1170 mm PUHDISTUKSEN ILMAISIN MITAT: NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 6x1,2 W LED ALUMIINISUODATIN

TEKNISET TIEDOT 10

Piirustukset ja mitat katso s. 97

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 258 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 553 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 886 m³ (72 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 46-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN


VALENCE A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

PAINONAPPI

REUNAIMU

VALENCE - RIPUSTETTAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

Ø 380 mm

Valkoinen/valkoinen

Sisäinen

528.23.4001.2

1860

Ø 380 mm

Musta/musta

Sisäinen

528.23.4002.2

1860

Ø 380 mm

Musta/punainen

Sisäinen

528.23.4003.2

1860 ALUMIINISUODATIN

TARVIKEET (katso s. 84) Kuvaus

JÄLKIKÄYNTI

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin 535.23.0575.9

Hinta € 1860 ERIKOISPIIRTEET Tyylikäs ja yksinkertainen sylinterimuotoinen malli Eri väriyhdistelmiä Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Maalattu teräs MITAT: Ø 380 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: LED (5300 K)

TEKNISET TIEDOT

Hinta € 32

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 367 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 586 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 690 m³ (65 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Piirustukset ja mitat katso s. 98

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

RIPUSTETTAVA MALLI » VALENCE

THERMEX  BLUE LINE 69


70 THERMEX BLUE LINE

SISÄINEN MOOTTORI:


VICHY A ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

Hinta € 935 ERIKOISPIIRTEET Ergonomialtaan ystävällinen ja antaa ihanteellisen näkyvyyden keittoalueelle. Energiatehokas LED-valaistus Luukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

BUNDSUG

TUOTETIEDOT

VICHY - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Rosteri/Valkoinen

Sisäinen

527.23.0061.2

Hinta €

ETTERSUG

935 PERIODISK UDSUG

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (sarja)

535.23.0555.9

Hinta 64

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja valkoinen lasi MITAT: 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3,7 W LED (6500 K)

ALUFILTER

TEKNISET TIEDOT

Piirustukset ja mitat ks. s. 98

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 306 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 518 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 772 m³ (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI » VICHY

THERMEX  BLUE LINE 71


SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI » Macon

72 THERMEX BLUE LINE

MACON A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

HIMMENNIN

Hinta € 1595 ERIKOISPIIRTEET Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etuimu Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla- katso sivu 79 TUOTETIEDOT

GLAS TOUCH

MACON -SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri/Valkoinen

Sisäinen

540.35.1091.2

Hinta € 1595

900 mm

Rosteri/Musta

Sisäinen

540.35.1098.2

1595

Tuotenro.

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.35.3000.9

32

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

ETUIMU

JÄLKIKÄYNTI

TEKNISET TIEDOT ALUMIINISUODATIN

Piirustukset ja mitat katso s. 98

MALLI: Seinäasennus/pystysuora MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja valkoinen/musta lasi MITAT: 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x10 W LED (4000 K)

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 200 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 525 m³/h ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 710 m³ (67 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista


SANARY A+

SANARY - SEINÄÄN ASENNETTAVA MALLI Leveys Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta

900 mm

Rosteri/mustalasi

Sisäinen

540.35.3098.2

1925

900 mm

Rosteri/valkoinen lasi

Sisäinen

540.35.3091.2

1925

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

HIMMENNIN

TARVIKKEET (katso s. 77) Kuvaus Kierrätyssuodatin Sovitus vakiokanavaan, taivutuksiin ym. Jatkosovitin P: 850 mm

Tuotenro. Hinta 535.35.3000.9 32 537.99.0008.9 245 537.35.1010.9 505

Tiivistesetti, Ø 160 mm

830.51.2162.9

Hinta € 1925 ERIKOISPIIRTEET Muotoiltu ergonomisesti käyttäjäystävälliseksi Energiaa säästävä LED-valaistus Helppo ohjata liukusäätimellä Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger Modulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT

GLAS TOUCH

48 ALAIMU

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

ALUMIINISUODATIN

MALLI: Seinään asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi Rosteri ja valkoinen lasi LEVEYS: 900 mm NOPEUDET: 9 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 3x3 W LED (4000 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 215 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 550 m³/t ILMAMÄÄRÄ V/BOOST: 700 m³ (61dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 39-59 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Trigger® moduuli LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

Ilmanvaihtokanavan sovite mahdollista

SEINÄÄN ASENNETTAVAT MALLIT » SANARY

THERMEX  BLUE LINE 73


PÖYTÄÄNINTEGROITAVAT MALLIT » NIMES

74 THERMEX BLUE LINE

NIMES A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLAS TOUCH

ETUIMU

NIMES - PÖYTÄÄN INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

880 mm

Rosteri

Sisäinen

525.21.1002.2

Hinta € 2125

ALUMIINISUODATIN

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

JÄLKIKÄYNTI

Tuotenro.

61

Kiristysrengas kpl.

10

815.16.8206.9

ERIKOISPIIRTEET Liesituuletin katoaa huomaamattomasti pöytälevyyn ja nousee esiin, kun se käynnistetään Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79 TUOTETIEDOT MALLI: Pöytään asennettavat MATERIAALI: Ruostumaton teräs lasikannella MITAT: Leveys 880 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Metallisuodatin reunaimulla VALO: 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT

Hinta €

Kierrätyssuodatin 535.21.8200.9

Hinta € 2125

MALLI 880 MM: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 258 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 605 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-74 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

Piirustukset ja mitat katso s. 98

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys


LE MONT A+

LE MONT - PÖYTÄÄN INTEGROITAVA MALLI Leveys

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri/lasi

Sisäinen

525.43.8018.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

3855 LED-VALOT

TARVIKKEET (katso s. 84) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin 535.43.9500.9

GLAS TOUCH

75

Sarja vaihdettavalle moottorille

537.43.1000.9

225

Kiristysrengas kpl.

815.16.8206.9

10

ETUIMU

Piirustukset ja mitat katso s. 98 JÄLKIKÄYNTI

ALUMIINISUODATIN

Hinta € 3855 ERIKOISPIIRTEET

Vaihdettava moottori Tehokas reunaimu Suuri suodatinlevy Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus tasapainottaa ilmavirtaa Trigger-moduulilla - katso sivu 79

TUOTETIEDOT MALLI: Pöytään asennettavat MATERIAALI: Ruostumaton teräs lasikannella MITTA (LEVEYS): 872 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATINTYYPPI: Alumiinisuodatin VALO: 1x9 W (3500 K)

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 240 m³/h ILMAMÄÄRÄ MAKS: 590 m³/h ILMAMÄÄRÄ – BOOST: 845 m³/h ÄÄNENVOIMAKKUUS: 43-62 dB(A) (70 dB(A)) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 77 JA ETEENPÄIN

Trigger® moduuli

Re-Box Kierrättäminen tai ilmanvaihtokanava

LUE LISÄÄ » KATSO SIVU 78 JA ETEENPÄIN

Kierrätys

PÖYTÄÄN INTEGROITAVAT MALLIT » LE MONT

THERMEX  BLUE LINE 75


76 THERMEX BLUE LINE

MAHDOLLISUUKSIA KIERRÄTYKSEEN Keittiöihin ja paikkoihin, joissa ei tyypillisesti ole mahdollista liittää laitetta ulkohormiin. Ilma kulkee ensin rasvasuodattimen läpi ja sen jälkeen hajuja poistavan aktiivihiilisuodattimen läpi. Kierrätyksellä toimiva liesituuletin ei poista kosteutta ilmasta. Hiilisuodatin on vaihdettava 1-2 kertaa vuodessa.


MOOTTORIT

KAUNIITA YKSITYISKOHTIA JA YLIVOIMAISTA IMUKYKYÄ THERMEXin avulla voit räätälöidä juuri sen ratkaisun, joka on paras sinulle. Tämä ei koske ainoastaan väriä, muotoa ja kokoa, vaan koko asennusta alkaen keittoalueelta ja päätyen ulkoilmaan saakka. Useimmissa liesituulettimissa voit valita sisäisen tai

ulkoisen moottorin. Tätä kaikkea täydentävät laaja ja moninainen tarvikevalikoima, täydelliseen asennukseen kauniilla yksityiskohdilla – laajennusputkiin.

ULKOINEN MOOTTORI

SISÄINEN MOOTTORI

Moottori on sijoitettu sisäkattoon tai ulkokatolle. Äänitaso on merkittävästi alhaisempi, koska äänilähde on poistettu keittiöstä.

Moottori on liesituulettimen sisällä. Imuteho on ihanteellinen ja kompaktimpi liesituuletin on helppo asentaa. Sisäinen moottori aiheuttaa yleensä suuremman äänitason imutoiminnoissa kuin ulkoinen moottori.

MOOTTORIT

THERMEX  BLUE LINE 77


78 THERMEX BLUE LINE

TOP LINK®- MODUULI PAT. PENDING

MUISTAA KÄYNNISTÄÄ LIESITUULETTIMEN PUOLESTASI Thermexin Top Link® -moduulin avulla sinun ei enää tarvitse muistaa käynnistää liesituuletinta - Thermex Top Link® tekee sen puolestasi. Thermex Top Link® -moduuli voidaan yhdistää mihin tahansa sähköliesitasoon ja uuniin valmistajasta riippumatta. Thermex Top Link® -moduuli lähettää langattoman signaalin liesituulettimelle, kun käynnistät keittotason -jolloin liesituulettimen valo syttyy ja moottori käynnistyy 2-teholla. Kun liesitaso sammutetana, moottorin nopeus laskee 1-teholle 15 minuutin jälkikäynnin ajaksi. HUOM: voit aina ohittaa Top Link®-toiminnon liesituulettimen säätimillä.

!

Thermex Top Link® I voi kommunikoida vain seuraavien liesituulettimien kanssa: Metz Mini Metz Medio Metz Medio III Strip Metz Maxi Metz Maxi II Strip Metz Maxi Sky Chamonix Marseille Orleans Thermex Top Link® II voi kommunikoida vain seuraavien liesituulettimien kanssa: Bordeaux Mini Bordeaux Cannes Lyon Perpignan Mini Perpignan Vichy

TOP LINK®-MODUULI PAT.PENDING Malli Tuotenro. Thermex Top Link®-moduuli I 536.99.1200.9 Thermex Top Link®-moduuli II 536.99.1300.9

Hinta € 200 200

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  BLUE LINE 79

THERMEX TRIGGER-MODUULI

TEHOSTETTUA ILMANVAIHTOA KEITTIÖÖSI Tässä on ratkaisu, jolla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai asuntokohtainen lämmöntalteenottolaite. Thermex Trigger-moduuli on suunniteltu ohjaamaan kuormia 2 W ja 20 W väliltä, ja sitä voidaan näin käyttää kaikissa Thermex-liesikuvuissa, joissa on LED-valot. Thermex Trigger-moduuli liitetään sähkönsyötön ja liesituulettimen väliin. Thermex Trigger-moduulin potentiaalivapaa kontakti voi toimia sekä normaalisti auki tai normaalisti kiinni -tilassa, ja se antaa näin mahdollisuuden lisätä tuloilman määrää, kun liesituuletin käynnistetään. Sen avulla voidaan tasapainottaa ilmanvaihtoa matalaenergiatalossa tai asunnoissa, joissa on lämmöntalteenottolaite, kun liesituuletin on käytössä.

THERMEX TRIGGER-MODUULI Malli Väri Thermex Trigger-moduuli Musta

Mitat cm 12,5x10

Tuotenro. 536.99.1000.9

Hinta € 150


80 THERMEX BLUE LINE


THERMEX  BLUE LINE 81

RE-BOX

LÄMMÖN KIERRÄTTÄMINEN SÄÄSTÄÄ RAHAA THERMEX Re-Box mahdollistaa valinnan, päästätkö liedellä syntyvin ilman ulos vai haluatko puhdistaa ja uudelleenkierrättää sen. Jälkimmäinen näkyy lämmityskustannuksissa. Talvella rahaa säästyy, kun lämpimän ilman annetaan kulkea Re-Boxin pestävän suodattimen läpi, ennen sen palauttamista takaisin keittiöön. Pestävä suodatin voidaan pestä astianpesukoneessa ja kuivata uunissa, jonka jälkeen se on taas käyttövalmis. Tämä on toistettava n. 3 kuukauden normaalin käytön jälkeen. Suodatin on vaihdettava n. 3 vuoden jälkeen. Kesällä voit ohjata ilman suoraan ulos yhdistämällä Re-Boxiin kanavasovitteen. THERMEX Re-Box asennetaan kiinteästi keittiön sisälle kattoon tai ulkoisesti ullakkotilaan tai vastaavaan.

!

THERMEXin Re-Boxin avulla voit säästää 150-300 € vuotuisissa lämmityskustannuksissa.

SISÄINEN RE-BOX THERMEX Re-Box asennetaan kiinteästi keittiön sisälle. Toimitetaan valkoisena. Voidaan käyttää kaikissa ’THERMEX’-malleissa, sekä vaakasuorilla että vinokatoilla kallistettuna.

SISÄINEN RE-BOX Malli

Väri

Mitat cm

Tuotenro.

Hinta €

Sisäinen seinälle

Valkoinen

L: 45,5 S: 45 K: 4,3

535.99.1100.9

695

Sisäinen, vap.riipp. Valkoinen B: 45,5 S: 45 K: 4,3 Kierrätyssuodatin (1 kpl.) pestävä

535.99.1101.9 535.42.8001.9

695 141


82 THERMEX BLUE LINE

KONEELLINEN POISTOILMANVAIHTO

Liesituulettimet pientaloihin joissa on koneellinen poistoilmanvaihto – langattomalla märkätilatehostusohjauksella erillisellä, valinnaisesti sijoitettavalla katkaisijalla!

Koneellisella poistoilmanvaihdolla varustettuihin pientaloihin tarkoitetut THERMEX-liesikuvut ohjaavat moottoria tavanomaisesti keittiön liesikuvusta ruoanlaiton aikana. Kun märkätiloja, suihkua tai kylpyammetta käytetään, ohjataan moottoria langattomasti erillisellä katkaisijalla, jonka voit asentaa haluamaasi paikkaan.

!

Järjestelmä on saatavilla kaikkiin THERMEX Blue-Line -malleihin!


THERMEX-JÄRJESTELMÄ KONEELLISELLA POISTOILMANVAIHDOLLA VARUSTETTUIHIN PIENTALOIHIN TARJOAA SEURAAVIA ETUJA Suuri valikoima moderneja liesituulettimia Langaton märkätilatehostin erillisellä katkaisimella Ajastintoiminto, 30 tai 60 minuuttia märkätilatehostimella Mahdollisuus ostaa langaton lisäkatkaisin märkätilatehostukseen eri tiloista Koneellisella poistoilmanvaihdolla varustettuihin pientaloihin sopivia THERMEX-liesikupuja käytetään taloissa, joissa ulkoinen ilmanvaihtomoottori tuulettaa keittiötä ja märkätiloja (kylpyhuone, pesutupa, wc, sauna jne.). Tämä on tavallista 70-luvun loppupuolen, 80-luvun ja osassa 90-luvun rakennuksia.

Liesikupu

Piirilevy

!

Järjestelmä koostuu moottorillisesta venttiilistä, jossa on sisäänrakennettu muunnin. Sitä ohjataan liesikuvun ohjauspaneelista.

Langaton katkaisija märkätilatehostukseen.

”Valinnainen” elektroniikan ja äänenvaimentimen sijoittaminen. (Muita tarvikkeita saatetaan tarvita keittiön ulkopuolelle sijoitettaessa.)

KONEELLINEN POISTOILMANVAIHTO

THERMEX  BLUE LINE 83


84 THERMEX BLUE LINE

TARVIKKEET Liesituulettimen kauniin pinnan alla on toimivia ja hyvin suunniteltuja laitteita, joista iloitset joka päivä liesituuletinta käyttäessäsi. THERMEX voi toimittaa tarvikkeita sekä täydennysosina liesituulettimeen, että itse asennettaviksi.

PUHDISTUS

TARVIKKEITA TTP-SEINÄMOTTORIIN Läpiviennit E220P / E120P

THERMEX tarjoaa teräksenhoitotuotteita Metallivaha.

Yleismallinen kattoläpivienti

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Metallikiilto, 600 ml

499.99.9999.9

38

Tuotenro. 240.40.0112.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 330

Läpivienti betonikatto

Tuotenro. 240.40.0113.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0-37° Hinta € 225

Läpiviennit levykatto - 11-45°

Tuotenro. 240.40.0116.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 180

ÄÄNENVAIMENNIN Jos moottori on asennettu ulkoisesti, voit haluta vaimentaa moottorin ja ilman liikkeestä syntyvää ääntä edelleen äänenvaimentimen avulla.

Läpivienti profiilikattolevy

Tuotenro. 240.40.0114.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0-27° Hinta € 190

Läpiviennit Perinteinen levy/teräskatto - 11-35

Tuotenro. 240.40.0115.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0-35° Hinta € 190

Ilmastoinnin kattohattu

Kuvaus Ø160 mm Ø200 mm

Tuotenro. 515.99.0160.9 515.99.0200.9

Hinta € 325 495

Tuotenro. 240.40.0117.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Hinta € 425

Läpiviennit levykatto - 0-11°

Tuotenro. 240.40.0118.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Kaltevuus 0 ° Hinta € 190


THERMEX  BLUE LINE 85

LITTEÄ KANAVA THERMEX voi toimittaa suorakulmaisen kanavajärjestelmän, joka on suunniteltu liitettäväksi pyöreään kanavaan. Litteä kanava on erityisen sopiva paikkoihin, joissa ei ole paljon tilaa, kuten kaappien päälle, valekattojen päälle, jne. 1

1 2

9

NAUHA Koko 50 mm x 4,6 m Tuotenro. 815.50.1231.9 Hinta €

YHDE Koko Ø150 mm Tuotenro. 862.50.6931.9 Hinta € 34

19

KIRISTYSRENGAS Koko 6"- 60 - 165 mm, kpl Tuotenro. 815.16.8206.9 Hinta € 10

10 10

LITTEÄ KANAVA Mitat 220x90 mm P.: 1500 mm Tuotenro. 825.50.5915.9 Hinta € 64

15

MUOVIPUTKI Koko Ø150 mm - 1 m Tuotenro. 852.50.1106.9

Hinta € 72

3

11 LÄHTÖKAULUS Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5920.9 Hinta € 44

4

12

PYSTYSUORA KÄYRÄ 90° Koko 220 x90 mm Tuotenro. 825.50.5960.9 Hinta € 52

KATTO/SEINÄKIINNIKE KANAVALLE Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5922.9 Hinta € 8

6

5 VAAKASUORA KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5950.9 Hinta € 52

6

2 10 5

KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5961.9 Hinta € 52

3 5

7

MUUNTO Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5970.9 Hinta € 56

8 KÄYRÄ 90° Koko Ø150 mm Tuotenro. 854.50.6901.9 Hinta € 65

7


86 THERMEX BLUE LINE

ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN CKB-MOOTTORI Soveltuu sijoitettavaksi kattoon ja on helppo asentaa. Erittäin tehokas moottori. Moottorin kotelo valmistettu galvanoidusta, kermanvalkoisesta levystä. Toimitetaan imulaipalla. Saatavana kahdessa koossa: CKB-800N/940 ja CKB-1500/1460.

ERIKOISPIIRTEET Moottorikotelo galvanoitua levyä Molemmat tyypit toimitetaan imulaipalla Helposti huolettava ja puhdistettava

ULKOINEN CKB 940

ULKOINEN CKB 1460

€ 870

€ 1075

Tuotenro. 225.34.3608.2 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 147 Ilmamäärä m3/h 940 Nopeus 2680 Äänenvoimakkuus (dB(A)) 60 Paino kg 8,0

Tuotenro. 225.34.3615.2 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 282 Ilmamäärä m3/h 1460 Nopeus 2730 Äänenvoimakkuus (dB(A)) 65 Paino kg 14,0

Mukana lisälaippa tuloon. Pienennyssovite Ø 198 mm:sta Ø160 mm:iin (ØD1)

Mukana lisälaippa tuloon. Pienennyssovite Ø 248 mm:sta Ø160 mm:iin (ØD1)

Mukana lisälaippa poistoon. Pienennyssovite Ø 198 mm:sta Ø160 mm:iin (ØD2)

Mitat (mm)

Tehokaavio A B C D1 D2 E F

CKB-940 CKB-1460

G

408 163 183 198 148 338 265 295 469 193 213 248 198 419 346 355

ØD1

F

G A

C

CKB-940 CKB-1460

D Yhteensä Ei D Yhteensä Ei

– Qv: Ilmavirtaus m3/h –P  sf: Staattinen paine mmHg ja Pa – Kuiva ilma 20 ºC:ssa ja 760 mmHg paineessa –S  uorituskykytiedot standardien ISO 5801 ja AMCA 210-99 mukaisesti.

B

ØD2

MC EC VSD SR [%] N [kW] [m3/h] [Pa] [R/MIN]

E

MC Mittausluokka EC Tehokkuusluokka VSD Nopeuden säätö: Toimitetaan kuvun mukana SR Ominaissuhde η [%] Kokonaishyötysuhde N N hyötykäyttöaste [kW] Tehonkulutus [m3/h] Ilmavirtaus [Pa] Kokonaispaine [R/MIN] Nopeus

1 1

47,0 66,2 0,147 47,8 64,1 0,281

psf

596 914

418 2616 530 2594

CKB-940 CKB-460

[Pa]

900 800 700

80 L WA [dB( A)]

600 74

500

η ma x

P [W]

400

300

η ma x

250

79

300

74

200

200

150 100

100

50 80

74

0 0

400

800

1200

0 qv [m 3/h]

PIIRUSTUKSET JA MITAT» KATSO SIVU 84 MOOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84


THERMEX  BLUE LINE 87

ULKOINEN MOOTTORI

TTP-KATTOMOOTTORIT Hiljainen huippuimuri on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Voidaan ohjata kaikista moottorittomista THERMEX Blue Line -liesituulettimista. P-malli on viistoille katoille asennettava ja sitä voidaan helposti säätää katon kaltevuuden mukaan. S-malli sopii vain tasakatoille.

E120S

ERIKOISPIIRTEET

Pystysuora ilmanpoisto Kanavaliitäntä sopii jäykälle putkelle Valmistettu säänkestävästä muovista Helppo irrottaa ja puhdistaa

€ 640

Tuotenro. 240.40.0011.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 58 Ilmamäärä m³/h 0 - 380 Nopeus 2500 Poistettavan ilman lämpötila 80°C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 50 Mitta Ø125

E220P

E120P

E220S

€ 880

Tuotenro. 240.40.0111.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/h 0 - 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80°C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta Ø160

€ 680

Tuotenro. 240.40.0010.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 58 Ilmamäärä m³/h 0 - 380 Nopeus 2500 Poistettavan ilman lämpötila 80°C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 50 Mitta Ø125 Ø125 Tarkista asennusalusta (katso s. 84)

€ 1000

Tuotenro. 240.40.0110.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/h 0 - 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80°C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta Ø125 Ø160 Tarkista asennusalusta (katso s. 84)

Ulkoisten moottorien tekniset tiedot ovat sivulla vapaasti virtaavien tietojen vieressä.

PIIRUSTUKSET JA MITAT» KATSO SIVU 85 MOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84


88 THERMEX BLUE LINE

ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN TX-MOOTTORI Löydät luettelostamme katolle asennettavia ulkoisia moottoreita. Tässä kerrotaan ULKOISESTA TX-moottorista, joka asennetaan esimerkiksi välikatolle. ULKOINEN TX-moottori toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla. Varmista, että ULKOINEN TX-moottori eristetään kanaviston osalta.

ERIKOISPIIRTEET KATTO Kanavaliitos sopii metalliselle kierresaumakanavalle. Toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla varustettuna.

Ulkoinen TX-moottori Katto Liitäntä (V)

230

Teho 186 Ilmamäärä m³/h 0 -

900

Nopeus 1300 Äänenvoimakkuus (dB(A))

71

Ulkoinen TX-moottori katolle toimitetaan vain samassa tilauksessa liesituulettimen kanssa

Ulkoisten moottorien tekniset tiedot ovat sivulla vapaasti virtaavien tietojen vieressä.

AC/DC-muunnin Tuotenro.

€ 150 536.99.1100.9

Käytetään ulkoisen tasavirtamoottorin liitäntään, jos kuvussa on vaihtovirtaohjaus.

PIIRUSTUKSET JA MITAT» KATSO SIVU 86 MOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84


THERMEX  BLUE LINE 89

ECO-DESIGN KUVAUS Energiatehokkuusluokka Energiatehokkuusluokka lasketaan liesituulettimen vuotuisesta tehonkulutuksesta optimaalisessa toimintatilassa ja valaistuksen sähkönkulutuksen nimellisarvon mukaisesti.

Toimittajan mallitunniste

Cardiff Vægmonteret

Toimittajan nimi tai tuotemerkki

A++ A+

Hydraulinen tehokkuus luokka Tämä lasketaan likiarvona liesituulettimen tehokkaimmasta kohdasta ilmanpaineen staattisesta paine-erosta ja liesituulettimen sähkönkulutuksesta.

50

kWh/annum

ABCDEFG

ABCDEFG

65/2014

Valaistustehokkuusluokka Tämä ilmaiseen valaistustehokkuuden lukseina keittotasolla suhteessa energiankulutukseen.

Rasvan suodatuksen tehokkuusluokka Tämä on se osuus rasvasta, joka jää kiinni suodattimeen (%). On huomattava, että suodatin on liesituulettimen irrotettava osa, joten esim. Metzin irrotettava lasi rajoittuu suodattimeen.

CDEFG

AB

68dB

Laskelma on suhteellinen, siinä verrataan laitteen laskettua vuotuista A+++ kulutusta (ACE) standardikulutuk++ seen (SAEC). Tulos 100Atarkoittaa, että tuotteella on sama A+kulutus kuin vakiomallisella laitteella (mitä pienempi luku sen parempi). Tulos muunnetaan sitten kirjainluokitukseksi. Kulutus perustuu keskimääräiseen päivittäiseen valon 2 h käyttöaikaan ja liesituulettimen 1 h käyttöaikaan. Liesituulettimen kulutus suljettuna / valmiustilassa lisätään tähän.

Vuotuinen energiankulutus Laskenta perustuu seuraaviin tietoihin: Valoja käytetään päivittäin 2 tuntia. Itse liesituuletinta käytetään 1 tunti päivittäin FDE:ssä – kohdassa, jossa liesituulettimen tehokkuus on paras, ts. suurin ilmamäärä painehäviöön ja sähkönkulutukseen verrattuna.

Äänenvoimakkuustaso On tärkeää huomata, että aiemmin ilmoitettiin äänenpainetaso, joka on tyypillisesti alhaisempi kuin äänenvoimakkuus. Äänenvoimakkuus mitataan watteina (kuten kaiuttimissa), mutta se ilmoitetaan yksiköissä dB(A). Äänenpainetta mitataan Pascaleina mikrofonin (tyypillisesti 1 m etäisyydeltä) ja tulos muutetaan yksikköön dB(A).


VINKKEJÄ JA VIHJEITÄ

90 THERMEX BLUE LINE

VINKKEJÄ JA NEUVOJA

SAA KAIKKI IRTI THERMEX-LIESITUULETTIMESTASI Moottorin ääni Tehokkaalla moottorilla on suurempi imukyky, mutta se pitää myös kovempaa ääntä. Voit vähentää melua alentamalla moottorin nopeutta. Se vähentää myös poistettavan ilman määrää, mutta pienin teho on riittävä suurimman osan ajasta.

Mitä suoremmaksi - vähemmän mutkia ja taitteita - voit vetää kanavan ja mitä suuremmassa kanavassa ilma kulkee, sitä vähemmän syntyy melua.

Ilma ja kanavisto Liikkuva ilma aiheuttaa melua. Aivan kuin tuulen puhaltaessa syntyy ääntä, kun se kohtaa esteitä.

Miten välttää rasvaiset sormenjäljet tyylikkäillä teräspinnoilla

Säästät selvää rahaa energiassa, jos käytät liesituuletintasi oikein.

Päivän trendi, ruostumaton teräs, on tyylikäs, mutta myös vähän epäkäytännöllinen. Pieninkin kosketus jättää liiankin näkyviä sormenjälkiä teräspinnalle. Tämä haitta voidaan välttää kokonaan, jos valitset kaukosäätimen, joka on saatavissa vakiomallisena tai lisäohjauksilla useimpiin THERMEXliesituulettimiin. Näin vältät liesituulettimen koskettamisen, ja sinulla on ”sormenjäljetön” liesituuletin. Jos se kuitenkin tapahtuu, Thermexillä on tarjota vahaa, erityistä teräksen kiillotusainetta.

Suurimmalla nopeudella toimiva liesituuletin kuluttaa puolitoista kertaa niin paljon energiaa, kun pienimmällä nopeudella. Suurin nopeus on itse asiassa tarpeen vain kun valmistetaan ruokaa, joka tuoksuu, tai höyryää voimakkaasti. Sulje ikkunat ja käynnistä liesituuletin viisi minuuttia ennen kuin aloitat paistamisen/keittämisen. Näin saat luotua keittiöön tarvittavan alipaineen. Silloin moottorin ei tarvitse käydä maksimiteholla. Pienempi ja suunnatumpi imu säästää samalla lämmityskustannuksissa, koska korvataan vähemmän lämpöä (ilmaa), jota keittiössäsi on oltava.


Kattoon integroitavissa malleissa

1.5 - 3 m

on otettava huomioon, että etäisyys keittoalueelta suodattimen pintaan on suurempi kuin tavallisesti. Tämä mallityyppi on tavallisesti varustettu reunaimulla ja labyrinttisuodattimella, mitkä parantavat tehokkuutta. THERMEX suosittelee, ettei välimatka keittolevyn ja kuvun välillä ylitä 3 metriä.

Vältä imutehon menetystä Minimoi mahdollisuuksien mukaan 90° käyrien käyttö. Yksi 90˚ käyrä aiheuttaa yhtä suuren imutehon menetyksen kuin metri putkea. Lyhennä aina kanavia ja putkia niin, että asennus on mahdollisimman lyhyt. Mitä pitempi asennus, sitä suurempi painehäviö = pienempi imuteho. Käytä aina suurinta mahdollista kanavan läpimittaa. Jos liesituulettimesi/moottorisi aukko on Ø160, tarvitsee käyttää vähintään Ø160 kanavaa, jne. Jos käytät pienempää kokoa, teho voi vähentyä 66 %:iin.

KANAVASOVITE

ANNA THERMEXIN RÄÄTÄLÖIDÄ LIESITUULETTIMEN LIITÄNTÄ Suurimmalle osalle malleista on mahdollista sovittaa liesituulettimen suojaputki sopivaksi keittiöösi. THERMEX voi lyhentää, pidentää tai viistota suojaputket sopimaan esim. katon kaltevuuteen.

Poistaakseen ei-toivotun melun THERMEX suosittelee aina kondenssia/ ääntä eristävien kanavien/putkien käyttöä koko asennuksessa. Se vähentää ei-toivottua ääntä ja kosteutta. Jos olet hankkinut tuotteen ulkoisella moottorilla, voit harkita äänenvaimentimen hankkimista ja asentamista liesituulettimen ja moottorin väliin. Äänenvaimennin voi vaimentaa ilman aiheuttamaa ääntä asennuksessa eteenpäin. (ota yhteyttä myyjääsi saadaksesi lisätietoja)

Jos vakiosuojaputki ei riitä, on käytettävä erikoispitkää suojaputkea tai jatkosovitetta.

Puhdas suodatin toimii parhaiten Rasvasuodatin olisi pidettävä mahdollisimman puhtaan, jotta sen tehokkuus säilyisi. Riippuen siitä, miten usein ja minkä tyyppistä ruokaa valmistat, sinun tulisi puhdistaa metallisuodattimet noin kerran kuukaudessa - mutta se on paljon helpompaa kuin koko keittiön siivous. Noudata aina juuri oman tuotteesi ohjeita.

Ihanne-etäisyys

50-70 cm

THERMEX suosittelee, että asennat liesituulettimen 50-70 cm lieden yläpuolelle. Ota kuitenkin huomioon paikalliset määräykset ja lieden ja liesituulettimen tekniset tiedot.

Joissakin tilanteissa katto on vino / siinä on kaltevuutta. THERMEX voi silloin leikata suojaputkeen viisteen.

KANAVASOVITE

THERMEX  BLUE LINE 91


92 THERMEX BLUE LINE

BLUE LINE Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan moniin piirroksiin ja malleihin, joiden joukosta voit löytää oikean liesituulettimen unelmiesi keittiöön. 20 85

150 115

125 526-727

550-750

30 20

129 263-375

289

»katso sivu 10

METZ MINI - ILMAN MOOTTORIA

»katso sivu 10

258

Leveys: 550 mm

Leveys: 750 mm

Leveys: 550 mm

Leveys: 750 mm

250

40 40

170 170

250

150

150

115

115 80

20 20

20 20

150 150 526-727 526-727

80

85 85

115

125

115

125 526-727 526-727

550-750 550-750

550-750 550-750 30 30

30 30

258

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

129

METZ MINI - MOOTTORILLA

258

20 20

20 20

129

129

263-375 263-375

129 129

263-375 263-375

289 258 258 289

METZ MEDIO - MOOTTORILLA

» katso sivu 12

Leveys: 900x500 mm

METZ MEDIO - ILMAN MOOTTORIA 40

250

» katso sivu 12

Leveys: 900x500 mm

170

150 20

115 80

526-727 550-750

30 258 20 263-375

Sisäänrakennusmitat: 870x470

Ilmanvaihtokanava: 90x220

METZ MEDIO III STRIP - MOOTTORILLA

» katso sivu 14

Sisäänrakennusmitat: 870x470

Ilmanvaihtokanava: 90x220

METZ MEDIO III STRIP - ILMAN MOOTTORIA » katso sivu 14

Leveys: 900x500 mm

Leveys: 900x500 mm

Sisäänrakennusmitat: 870x470

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Ilmanvaihtokanava: 90x220


» katso sivu 16 Leveys: 900 mm

» katso sivu 18

Leveys: 600 mm Ø150

227722

385 385

181 181

443300

559988

35

Ø150

000 660

229900

227722

556611

229900 3220 0

» katso sivu 20

222200

1200

Sisäänrakennusmitat: 1170x570

100

230

181 117

100 100

117 117

25 25

230 230 181 181 117 117 575 575

127 44

1150 1150 1200 1200 230 230

100

100

100

1150

100

100 100

9900

230 230

150 150

230

230

575

230

575

!

Rosteri/Musta Ulkoinen, katto - 423.19.3168.3 Katso www.thermex.fi 150

575 575

» katso sivu 20

Leveys: 1200 mm

117 117

Ø160 ø160

30 30

METZ MAXI - ILMAN MOOTTORIA

230 230

Muuntokappale

660000

117 25

Leveys: 1200 mm

600 600 560 560

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

METZ MAXI - MOOTTORILLA

44004

227722

889988

443355

Moottorin kanssa

611 556

40 40

40 40

385 385

40 40

4435

92 90

404

130 130

191595

00 4433

191955

Ilman moottoria

Ø150

Ø150

Ø150

130 130

Leveys: 600 mm

NANTES

92 92

ALSACE

44 44

127

127

Ilmanvaihtokanava: 90x220

METZ MAXI II STRIP - MOOTTORILLA

» katso sivu 22

Leveys: 1200 mm

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Sisäänrakennusmitat: 1170x570

Ilmanvaihtokanava: 90x220

METZ MAXI II STRIP - ILMAN MOOTTORIA » katso sivu 22 Leveys: 1200 mm

PIIRRUSTUKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 93


94 THERMEX BLUE LINE

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

PERPIGNAN

» katso sivu 24

Leveys: 1200 mm

» katso sivu 26

672 672

672

342 342

38

38

0

90

200

7755

9900 00

154 164

» katso sivu 30

Min. 1020 1330 min. 1020-- Maks. max. 1330

00 0 6600 60

650

490 630 630

650

490

4 4 7070740

0 0 90 90

75 75

DIJON

» katso sivu 34

00

NARBONNE

» katso sivu 36

Leveys: 700-900 mm

Min. 580 - Maks. 1000

Min. 755 - Maks. 1100

00

116655

249

237 490

3344

8800

Leveys: 600-700- 900 mm

1 83

2200 22

44 2255

480 480

min. 120 max. 460 Min. min.120 120 Maks. max. 460 460

4 43 34030 0

630

520 520 520 1110 110 0

Leveys: 800 mm

38 385 5

584 584

490 490

0 55330053

» katso sivu 32

26 265 5

5 55 32 3322

584

5

MINI BORDEAUX

Leveys: 900 mm 22665 265 5

798 798

400 400

Leveys: 600 mm Min. 120 min. 120 Maks.460 460 max. min. 120 max. 460

43 453 5

450

Min. 120 Min. 120 Maks. 460 Max. 460

120 - 450

5

75

0

255 255

5

43

60

» katso sivu 28

205

22005

5

450 450

Min. 1220 - Max. 1560

600 600

450

0

5 22555

BORDEAUX

325532

MINI PERPIGNAN Leveys: 800 mm

20

655 655

47

0 66000

85

5

25

Min. 120 Max. 460

5

Min. 1220 - Max. 1560 600 450 655

Min. 120 Max. 460

20

445

Min. 1010 - Max. 1350

Min. Min.120 120 Maks. 460 Max. 460

450 450

5

Ilmanvaihtokanava: 90x220

200

Min.Min. 1010 - Maks. 1350 1010 - Max. 1350

5

25

Sisäänrakennusmitat: 1170x570

Leveys: 900 mm

4477 00

8855

117

117 25

Ilmanvaihtokanava: 90x220

Leveys: 600 mm 5

127

127

400

44 44

Sisäänrakennusmitat: 1170x570

25

100

230 100 100

25 25

117 117

100 100

230 230 181 117 181 117

575 575

20

44

1150 1150 1200 1200 230 230

230 230

445 445

1200

127 575

575 575

9900

100

1150

181 117 150

222200

150 150

230

230

600 600 560 560

Ø160 ø160

100 100

117 117

Muuntokappale

» katso sivu 24

Leveys: 1200 mm

230 230

230

575

METZ MAXI SKY - ILMAN MOOTTORIA

100

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

METZ MAXI SKY - MOOTTORILLA

600 -

00

9 700 -

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

260

49 0

320

00

9 700 -


TOULOUSE Leveys: 600 mm

Leveys: 900 mm

400 400 251 251

260 260

251 251

40

257 257

889988

440000

260 260

505000

40

40

40 40

235 235

600 600

475 490

600 600

525 490

Leveys: 900 mm

» katso sivu 40

400 400

» katso sivu 38

988 559

40

5500

00

889988

NB: Der fratrækkes 50 mm i højde til overlap på 2-delt kanal.

CALAIS

» katso sivu 42

MARSEILLE Leveys: 900 mm

600 600

500 500

2275 75 70 70

81 8100

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

335 335

332

30

260 260

80 80

250 250

550000

» katso sivu 44

500 500

Leveys: 810 mm

600 600

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

LYON

445500

90 9000

PIIRRUSTUKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 95


96 THERMEX BLUE LINE » katso sivu 46

TOULOUSE

490 490

475 475

475 475

Kanavan pituus: Min. 79 mm. Maks. 98 mm

285 285

40

889988

552200

272 272

40

40 40

322 322

2263 63

» katso sivu 48

Leveys: 900 mm

490 490

Leveys: 900 mm

600 60 0

89 898 8

NB: Der fratrækkes 50 mm i højde til overlap på 2-delt kanal.

DIJON

» katso sivu 50

NARBONNE

Leveys: 900 mm

» katso sivu 52

Leveys: 900 mm 300

285

23

60

CALAIS

90 0

600

900

0

» katso sivu 54

330

110

245

Min. 788 - Maks 1098

210 Min. 785 - Maks 1065

MARSEILLE Leveys: 900 mm

1000 1000

Leveys: 950 mm

» katso sivu 56

1000 1000 282 282

268 268 270 270

270 270

70 70

660000

30 30

995500

ORLEANS

77 77

99000 0

660000

» katso sivu 58

CHAMONIX

» katso sivu 60

Leveys: 900 mm

Leveys: 600 mm

1000 1000

Ø316 Ø316

1000 1000

RIPUSTETTAVA MALLIT

LYON

285 285 600 600 65 65

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

606000

900 900


PIIRRUSTUKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 97

BLUE LIMITED

STRASBOURG

» katso sivu 64

TOURS

» katso sivu 65

Leveys: 600 mm

Leveys: 510 mm

Leveys: 800 mm ø150

153

ø400 Ø400

430 430

300

277

454/754 492/792

253

ø510 Ø510

EdM

BREST

» katso sivu 66

279

ø 150 259 41

Leveys: 900 mm

279 ø150

86

96

49 3 524

93

280 1 31

» katso sivu 67 220011

334400

338 338

Leveys: 724 mm

259

41

93

ARLES

71 71

Leveys: 524 mm

Data

Descrizione modifica

0 -5 0

55 636 3 - 7-637 6 - 8363 - 8 63 5599 99 - 7-97 99 -9 89-9 8 9 9

69 3 724

0 0-5

30 0

300

18

18

280 311

DISEGNO PROVVISORI PROGETTO IN FASE D

» katso sivu 68

Leveys: 900 mm

Leveys: 1170 mm 4 80 ø150

2 35

-11 5

0

-11 7

0

84 03 4 0 114 0

510

49 0

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

0

File parte

0_OptimaRem_10

Codice

60-800mc

900-1200

87 0 85 0

GALVAMET 22

Cappe per cucine - Cookerhoods

Disegno di proprietà della GALVAMET s.r.l. A termini di legge è vietato riprodurlo o comunicarlo a terzi senza autorizzazione

247

34 0

» katso sivu 69

Min. 260 Maks. 560

Leveys: 870 mm

VALENCE

640

AVIGNON

ø3 8

0

Disegn. Approv. Svil.

G.PILLON G.PILLON

0000.0x0000.0

Peso gr Art.

22207.78 OPTIMA REM

Denominazione

Data Data Foglio

04feb2016 1 di 1

Sost

Stato Materiale

OPTIMA Elettronica


98 THERMEX BLUE LINE

VICHY

» katso sivu 71

Min. 1010 / Maks. 1330

3355

00

00

550

320

Leveys: 900 mm

22333 3

55 2255

» katso sivu 72

Ćø150 150 540 540

Min. 1085 / Maks. min. 1085 - max. 1435 1435 500 500 445 490 445 490

Min. min.110 110 Maks. 460 max. 460

Leveys: 600 mm

MACON

997 608

000

660

357

SANARY NIMES

»»katso 73 katso sivu sivu 24

Leveys: 900 880 mm 320

NIMES NIMES

maks 335

718

69

88

137

288

339

» katso sivu 75

0

5 Ø1

Leveys: 900 mm Ø150 86

0

12

76 333

265

137

850

311

86

288

339

1

315

399

265

20

7

Ø150

900

265 50

0

12

315

311

399

265

76 333

0

12

735

Ø150

86

900

265

1

28

265

193

Ø150

850

7

Ø1

265

260

225533

260

415 900 86

+ MOTORE

792

775 Ø150450265

UPPER + MOTORE

LE MONT

115

880

ø150

385

Min. 875 - Max. 1205

115

872

1

91

28

193

735

Ø150

872

91

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

895

»»katso katso sivu sivu 74 24

1200mm mm Leveys: 880

290

290


KATTOKOROKE KORKEA

Leveys: 1222 mm

Leveys: 1222 mm 2

26,50

2

2

155 155

255

26,50 26,50

51,50

51,50 51,50 ø6

26,50 26,50 26,50

80

606

C

806 606

51,50 51,50 D

1206 1206 1206

KATTOKOROKE KORKEA KIERRÄTYKSELLÄ Leveys: 1222 mm

ASENNUSKEHYS Leveys: 1230 mm

255 255

255 255

130 130

22

10

26,50 26,50

51,50 51,50

12 35 1235

ø66

26,50 26,50

40

5 66335

606 606

33

6600

03 1203 12

80 80

80 8000

1206 1206

KATTOKOROKE KORKEA - METZ MEDIO Leveys: 900 mm 26,50

255

22

10

51,50 ø6

26,50 80

510

TARVIKKEET

KATTOKOROKE MATALA

910

PIIRRUSTUKSET » BLUE LIMITEDE

THERMEX  BLUE LINE 99


100 THERMEX  BLUE LINE

ULKOISET MOOTTORIT Ulkoisella moottorilla saavutetaan yleensä suurempi imuteho, koska moottori siirretään poiskeittiöstä ja sijoitetaan paikkaan, jossa voidaan käyttää suurempaa tehoa samalla kun melu vähenee. Valitse esim. seuraavista malleista: CKB-MOOTTORIT

» katso sivu 86

Mitat (mm) A B C D1 D2 E F

G

CKB-800N/940 408 163 183 198 148 338 265 295 CKB-1500/1460 469 193 213 248 198 419 346 355

B

ØD1

ØD2

F

G A

C

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

E


THERMEX  BLUE LINE 101

TTP-MOOTTORIT

» katso sivu 87

E120P

E120S

E220P

E220S

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


102 THERMEX  BLUE LINE

ULKOINEN TX-MOOTTORI KATTOMOOTTORI

440

431

24

6

23

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

»katso sivu 88


THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Puh.+358 942454000 www.thermex.fi info@thermex.fi

Hinnat annettu saatavuus-, painovirhe-, toimitushäiriö- ja veromuutosvarauksella. Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut, Kuten ne ovat voimassa 30.04.2018, ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.

Koska tuotteitamme kehitetään jatkuvasti, löydät aina ajantasaiset kuvaukset ja tekniset tiedot kotisivultamme www.thermex.fi

Thermex blueline2017 Finland  
Thermex blueline2017 Finland