__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

YELLOW

LINE KJØKKENVIFTER

2020

F O R H A N D L E R K ATA LO G

Verdi: Kr. 50,-

siden 1958


Hjelp til å velge - Fyll ut så blir det enklere å finne den helt riktige THERMEX HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget avtrekk ut i friluft Leilighet med felles ventilasjonsanlegg

 

Bolig med Balansert ventilasjonsanlegg Bolig med avtrekksvifte som er felles for flere rom

HVOR SKAL KJØKKENVIFTEN PLASERES? INTEGRERT I SKAP?

INTEGRERT I TAK/HIMLING?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VEGGMONTERT?

FRITTHENGENDE TAK/HIMLING?

WIRE HENGT LAMPEMODELL?

HVOR BRED SKAL KJØKKENVIFTEN VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Spesialmål

HVILKEN FARGE SKAL KJØKKENVIFTEN HA?

Svart

Hvit

Rustfri

Spesialfarge

ØNSKER DU Å FJERNE VIFTESTØYEN FRA KJØKKENET?

Ja – det er plass til ekstern motor på utvendig tak

På tak

På loft

Utvendig på vegg

Har kun mulighed for intern motor

ØNSKER DU EN LØSNING MED KULLFILTER OG RESIRKULERING AV LUFTEN?

Ja

Nei

ØNSKER DU EN LØSNING MED INTERN MOTOR OG UTBLÅSNING AV LUFTEN DIREKTE UT I FRILUFT?

Ja

Nei

KUNNE DU TENKE DEG AT DIN KJØKKENVIFTE STARTER OG STOPPER AUTOMATISK VED BETJENING AV DIN KOKEPLATE ELLER STEKEOVN MED BRUK AV TOP LINK®?

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES INN I DITT BALANSERTE VENTILASJONSSYSTEM, OG BENYTTE MOTOREN I DENNE TIL VENTILASJON FRA KJØKKENVIFTEN? = THERMEX BALANSERT-LINK®

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES TIL DEN FELLES AVTREKKSVIFTE DU HAR, DEN SOM OGSÅ LUFTER UT FRA DITT BAD OG/ELLER ANDRE ROM I HUSET? = THERMEX SENTRAL VILLA-LINK®

Ja

Nei

Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2021 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.


THERMEX  YELLOW LINE

INNHOLD THERMEX Historien

4-5

Finn den rette kjøkkenvifte

6-7

«Alle muligheter»

8-18

Thermex Komfyrvakt

19

Plasmex®-filter 20-21 Special-Line 22-23

KJØKKENVENTILATORER Skapintegrerte modeller 25-39 Takintegrerte modeller 41-43 Benkintegrerte modeller 45-49 Veggmonterte modeller

51-67

Fritthengende modeller

69-75

KJØKKENVENTILATORER TIL FELLESAVTREKK Skapintegrerte modeller

79-86

Veggmonterte modeller

87-88

Klaprer spjeldet? Tips & gode råd ECO-Design forklaring Eksterne motorer

89 90-95 96 97-99

Tilbehør 100-103 Wasteminator - kjøkkenkvern

104-105

Winemex - vinoppbevaringsskap

108-113

Skissetegninger 114-124 Skissetegninger, motorer Skissetegninger, vinoppbevaringsskap

125-129 130

3


4

THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX HISTORIEN

THERMEX VENTILATORENS MOR Modell Ronda i rustfritt stål, med halogenbelysning, elektronisk betjening, ble utviklet, produsert og markedsført i 1994, blandt annet med massiv annonsering på TV. På slutten av nittitallet startet THERMEX å kombinere kjøkkenvifter i rustfritt stål, med glass.

THERMEX (opprinnelig Thermor) ble grunnlagt i 1958. Kjerneproduktene var de første årene kun basert på mindre vifter til bruk på toaletter, kontorer, i forretninger, restauranter og liknende lokaler, hvor der var behov for ventilasjon. HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I 1965 introduserte THERMEX den første egentlige Kjøkkenvifte, modell "turbinette" en kjøkkenventilator uten lys og filter til plassering over komfyren.

MODELL ZIRKON Modell Zirkon fra 2000 i stål og glass var en del av Crystalia serien med kjennetegn som optisk fiberbelysning, fjernkontroll, heve og senke funksjon og dekorlys.

HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I midetn av søttiårene, designet, serieproduserte og lanserte THERMEX som de første på markedet noensinne, en dekorativ kjøkkenhette med fettfilter, lys og regulering.

INN LINE BY JACOB JENSEN DESIGN På starten av totusentallet ennledet THERMEX et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen. Dette førte til utviklingen av ventilatorserien INNLine, som med sitt formspråk brøt med den gjengse måte å designe kjøkkenhetter på.

Kjøkkenhetten ble fra starten av en stor suksess, og er i dag en fast del av kjøkkenet, verden over. I 1983 startet THERMEX å utvide konseptet til andre land, først til Sverige og Norge, og senere til flere land. På midten av åttitallet endret designet stil fra Svartlakkerte smi-

Modell Turbinette anno 1958.

jernshetter med detaljer i messing til mer stilren og moderne design med overflater i børstet rustfritt stål.

THERMEX TAKINTEGRERTE VENTILATORER På midten av totusentallet, arbeidet THERMEX's utviklingsavdeling igjen med å skape nye og innovative produykter. Dette

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  YELLOW LINE

Modell FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

førte til et mindre oppgjør med den tradisjonelle tankegang, at kjøkkenhetten skulle henge over kokeplaten, i øyehøyde.

utvikle enda mer energi og miljøvennlige produkter.

THERMEX balanserte derfor i 2002 som de første, begrepet "takintegrert ventilator", en løsning hvor ventilatoren ganske enkelt ble bygget inn i himlingen og ga med dette fritt utsyn over kjøkkenet.

Modell Metz Medio III Strip anno 2016.

Skulle du, mot formodning ikke finne den helt riktige løsning i vårt omfattende sortiment, så husk at THERMEX også kan produsere din kjøkkenhette etter dine egne mål, og i den farge du måtte ønske.

THERMEX takintegrerte ventilatorer ble introdusert på markedet i 2002. Det skulle vise seg at denne løsningen siden har gått sin seiersgang , og benyttes i dag i et stort antall kjøkken verden over.

THERMEX er den dag i dag en 100% dansk eiet virksomhet med lange og stolte tradisjoner. Våre produkter selges gjennom et kvalifisert og kompetent nettverk av forhandlere innefor kjøkken og hvitevare over hele Norge.

THERMEX har siden starten i 1958 løpende utviklet og markedstilpasset produktene i forhold til aktuelle trender og markedets etterspørsel.

THERMEX Scandinavia A/S har hovedkontor i Hjørring i Danmark. I tillegg har THERMEX avdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spania.

THERMEX er markedsledende innefor Kjøkkenhettter og ventilatorer og THERMEX jobber fortsatt med å tilby deg de beste og enkleste løsningene hvor nøkkelordene er Design, sugeevne, og støysvakhet. I tillegg til dette fortsetter THERMEX å jobbe for å

THERMEX organisasjon er F.I.T. som betyr: FLEKSIBILITET INNOVASJON TROVERDIGHET Team THERMEX er klare til å gi deg råd og service

Lampemodell

Takintegrerte

5

Metz Maxi ll Strip

Preston

Plasmex®filter

Zirkon Benkintegrerte

Inn-line

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017

2018

2019


6

THERMEX  YELLOW LINE

FINN DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

HVILKEN KJØKKENVIFTE PASSER BEST TIL DITT KJØKKEN Når du skal velge kjøkkenvifte, må du tenke deg godt om. Du må vurdere design, størrelse, støynivå, kapasitet, energiforbruk, hvilke behov kjøkkenviften skal dekke, hva den skal kunne gjøre og hvor den skal plasseres. Du må tenke over om kjøkkenviften skal være rund, vertikal,

fritthengende, veggmontert eller integrert, om motoren skal sitte internt eller eksternt, og om du vil ha utsuging eller resirkulasjon. Først når du har gjort det, kan du velge den kjøkkenviften som passer best til ditt kjøkken.

SKAPINTEGRERTE MODELLER

TAKINTEGRERTE MODELLER

BENKINTEGRERTE MODELLER

Slim S4 Plus

Passat

Trent

THERMEX tilbyr skapintegrerte løsninger som er en elegant og diskret installasjon. Hvis motoren plasseres eksternt, er det en god mulighet for å utnytte skapet til oppbevaring. (Se side 25-39)

De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket - og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer deg et perfekt utsyn fra arbeidsplassen. Trådløs betjening. (Se side 41-43)

Denne benkintegrerte kjøkkenviften fra THERMEX løfter seg opp fra benkeplaten når den aktiveres. Resten av tiden er kjøkkenviften skjult i underskapet. Denne løsningen gir et godt overblikk og utsyn fra kokesonen. (Se side 45-49)


THERMEX  YELLOW LINE

Integro 51 II

VEGGMONTERTE MODELLER

FRITTHENGENDE MODELLER

VINOPPBEVARINGSSKAP

Preston II

Harwich

Winemex

De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. (Se side 51-67)

De fritthengende modellene fra THERMEX er ideelle over kjøkkenøyen. Denne typen gir effektivt sug og god arbeidsbelysning. (Se side 69-75)

THERMEX' serie av vinoppbevaringsskap. Serien inneholder seks skap av høyeste kvalitet i forskjellige størrelser. (Se side 108-113)

7


8

THERMEX  YELLOW LINE

-

«ALLE MULIGHETER»

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL - STEKEOVN Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL - KOKEPLATE

Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk kokeplate.

INTERN MOTOR MED RESIRKULASJON Det er to løsninger å velge mellom: tradisjonell eller resirkulationsfilter, som er basert på et kullfilter, eller det nye supereffektive Plasmex®-filteret.

KJØKKENVIFTE INTERN MOTOR MOTOR INTERN

Enkel installasjon, installasjon, god god og og Enkel velprøvd løsning. velprøvd løsning.

”Patentsøkt”

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Brukes for å sikre nok innluft når man har et ventilasjonsaggregat.

THERMEX PRO LINK MODUL Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med ventilasjonsanlegg.

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL BALANSERT - brukes når man har en bolig med eget ventilasjonsaggregat.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX' VISJON ER Å GJØRE VENTILASJON ENKELT, SLIK AT DU KAN GJØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk avtrekkshette- og kjøkkenviftespesialist med fokus på nordiske ventilasjonssystemer. Selskapet har derfor utviklet konseptet, THERMEX-Link, som innebærer at størstedelen av kjøkkenviftene kan kobles til boligens øvrige ventilasjonssystem uansett om det dreier seg om varmegjenvinning eller sentralventilasjon villa.

Finn den riktige løsningen i THERMEX store sortiment!

ALLE MULIGHETER - SE SIDE 8-18

På loft

På vegg

På tak

Produkter som passer sammen med alle THERMEX sine løsninger er merket med «Alle muligheter» logoet. Se etter det samme logo som over, og vær sikker på at alle løsninger fungerer sammen med dette produkt.

EKSTERN MOTOR

Brukes når man ønsker en så støysvak løsning som mulig. Man kan også få en sterkere motor.

IGHETER ALLE MUL 8-18 - SE SIDE

”Patentsøkt”

» SUPER SILENT UTTREK K

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL FELLES AVTREKK - brukes i leiligheter i borettslag og boligblokker med felles utlufting. MED DC-M OTOR

SUPER SILENT UTTREK

K

SUPER SILENT UTTREKK Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit

Eks Ekstrem tremtt still stillegåe egående nde

- SKAPINTEGRERT MODEL L

Motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr.

A

Pris fra kr. 3.995,-

ENERGIKLASSE

Pris 6.395,3.995,6.095,-

520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

A

Ene Energirgiklas klasse se

SPESIELLE EGENSKAPER 

Easy Clean

Energivennlig LED- belysnin g Lavt lydnivå Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 Innebyg get switch (Trigger) 

LED-LYS

Rustfri front inkludert SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJON

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 100)

”Patentsøkt”

THERMEX SENTRAL VILLA LINK® MODUL SENTRAL VILLA – brukes i boliger som har en sentral avtrekksvifte som lufter ut fra flere rom.

Du unngår varmetap ut gjennom ventiatoren.

Varenr.

Kullfilter 500 mm (sett) Kullfilter 600 mm (sett) Avtrekkssett, Ø160 mm

ER

Skapintegrert Hvitlakkert stål 500 og 600 mm 3 hastigheter Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

114 OG FREMOVER

data og energimerking henvises

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 655,795,655,-

535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE

For ytterligere tekniske

INTERN MOTOR:

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

METALLFILTER

Beskrivelse

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

27

SKAPINTEGRERT MODELL

THERMEX YELLOW LINE

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

til www.thermex.no

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter Resirkulasjon

9


10 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT

HUSKER Å STARTE KJØKKENVIFTEN FOR DEG Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke å huske og starte din kjøkkenvifte - THERMEX Top Link® gjør det for deg. Nå er det enkelt å få ekstra komfort på kjøkkenet med den intelligente styringen Top Link®, som trådløst kobler kokeplate og kjøkkenvifte eller stekeoven og kjøkkenvifte sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kokeplater, tradisjonelle eller med induksjon, samt alle typer stekeovner. Top Link® benytter radiobølger og kan derfor plasseres under alle typer benkeplater, også granitt eller betong.

Patentsøkt

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til kjøkkenviften når du skrur på en kokeplate, eller starter stekeovnen. Når du skrur av kokeplaten eller ovnen fortsetter kjøkkenviften å gå for å fjerne den siste matosen og dampen, før den skrur seg helt av. OBS du kan til enhver tid overstyre Top Link® funksjonen med ventilatorens betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.NO

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT Model THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II THERMEX Top Link® Modul III

Varenr. Pris 536.99.1200.9 3.050,536.99.1300.9 3.050,536.99.1350.9 3.050,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TRIGGER MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN Her finner du en løsning til hvordan du kan tilpasse din kjøkkenvifte til et lavenergihus eller til ditt balanserte ventilasjonsanlegg. Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul. Avtrekk ut i det fri eller ved å benytte kullfilter.

TRIGGER LINK MODUL

THERMEX Trigger Modul er designet til å trigge på belastninger mellom 2W. og 20W. og kan derfor benyttes med alle THERMEX kjøkkenvifter med LED-lys. THERMEX Trigger Modul kobles mellom strømforsyning og kjøkkenviften. Den potentialfrie kontakten i THERMEX Trigger Modul kan både fungere som normally open og normally closed, og gir dermed mulighet for å øke luftmengden inn i boligen når kjøkken viften aktiveres. På denne måten kan luftmengden i lavenergihus med balanserte ventilasjonanlegg, avbalanseres også når kjøkkenviften er i bruk.

THERMEX TRIGGER MODUL Model THERMEX Trigger Modul

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.850,-

11


12 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN - TRÅDLØST

Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt, dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med et ventilasjonsanlegg, uten å måtte trekke kabler mellom ventilasjonsanlegg og ventilator. Pro Link er så å si en avansert utgave av THERMEX Trigger Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighet til å velge tre forskjellige pakker, alt etter ditt behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Den avanserte trådløse Trigger Modul Pro Link Basic består av en sender modul som installeres ved ventilatoren, og en mottakermodul som installeres ved ventilasjonssystemet. Kommunikasjonen mellom de to enhetene foregår trådløst. Mottakermodulen har to uavhengige dobbelt fungerende relé-utganger. Avhengig av behov kan du dermed enten ha to forskjellige triggerpunkter til ventilasjonsanlegget ditt, eller koble til forskjellig utstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Modell THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Pris 3.850,3.850,3.850,-


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med ventilator med eksternt avtrekk. Ofte har ventilasjonssystemet i moderne boliger begrenset mulighet til å kjøre ubalansert drift, dermed kan anlegget ikke tilføre tilstrekkelig luft ved bruk av ventilatoren. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic til også å inneholde et motorstyrt spjeld som kan tilkobles til luft på siden av ventilasjonsanlegget. Når ventilasjonsanlegget ikke kan forsyne tilstrekkelig med luft åpnes spjeldet automatisk, og sørger for at luftskiftet i boligen er i balanse.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Modell THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Pris 8.450,8.450,8.450,-

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Pris 11.225,11.225,11.225,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger hvor det ikke er mulig å installere ventilator med utendørs avtrekk. I boliger hvor det er nødvendig å resirkulere luften fra ventilatoren oppleves det ofte at luften ikke kan renses tilstrekkelig for partikler, og at det tar lang tid før luft fra matlaging er fjernet. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic. Sammen med THERMEX Plasmex®-filter sørger det både for at over 96 % av partiklene fjernes, og at ventilasjonsanlegget forseres under matlagingen for å fjerne fuktigheten fra luften så raskt som mulig.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Modell THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II THERMEX Pro Link Plasmex III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

13


14 THERMEX  YELLOW LINE

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

SLIK FÅR DU BÅDE BALANSERT VENTILASJON OG LAVERE STRØMREGNING I hus med et eget varmegjenvinningsanlegg, kan du nå koble til THERMEX-kjøkkenvifter slik at den oppvarmede luften fra matlagingen går gjennom varmegjenvinningsanlegget før det blåses ut i det fri og dermed bidrar til å varme opp luften utenfra før den blåses inn i huset. Systemet består av et motorspjeld som åpner i enten 15, 30, 45 eller 60 minutter avhengig av hvilket av kjøkkenviftens fire hastighetstrinn som er valgt. Samtidig sendes et signal til varmegjenvinningsanlegget, slik at avtrekksstyrken maksimeres. Spjeldet kan åpnes og lukkes helt eller delvis avhengig av forhåndsinnstillingen.

"Patentsøkt"

BALANSERT-LINK® MODUL

For oppkobling henvises det til anvisningen fra den enkelte tilbyderen av varmegjenvinningsanlegget.

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.700,-

THERMEX BALANSERT-LINK® MODULL Model THERMEX Balansert Link® Modul - Ø125 THERMEX Balansert Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.900,536.99.1403.9 4.900,-


THERMEX  YELLOW LINE

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

PATENTSØKT

15

Nye hus er tette

THERMEX VENTILASJON MED FELLES AVTREKK TIL BOLIGEN HAR FLERE FORDELER... Bor du i leilighet med felles ventilasjonsanlegg, hvor flere leiligheter er knyttet til samme større ventilasjonsanlegg, kan du også velge blant våre mange fine kjøkkenventilatorer. Du bestiller den kjøkkenventilatoren du vil ha uten motor og legger til THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL. Kjøkkenviften leveres uten motor, og kobles inn i boligens ventilasjonsanlegg, og det er ventilasjonsanleggets motor som benyttes til avtrekket i kjøkkenviften. Systemet består av et motorisert spjeld, som kan stilles til å være helt lukket, eller innjusteres med en grunnventilasjon, og aktiveres for forsert drift eller fullt avtrekk i henhold til de foreskrevne spesifikasjoner for ventilasjonsanleggets drift.

"Patentsøkt"

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

Systemets styring inneholder dels en styring av kjøkkenviften, således at spjeldet ved aktivering fra kjøkkenviften åpner i en angitt tidsperiode for så å lukkes automatisk. Systemet leveres med en Switch, slik at det kan gis signal til ventilasjons-anlegget ved aktivering av kjøkkenviften.

THERMEX FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL

Model Balansert Link® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.900,-

Type

Varenr.

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

Pris

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.700,-

Model Balansert Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 4.900,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 125


16 THERMEX  YELLOW LINE

SENTRAL VILLA-LINK®

Kjøkkenventilator til eneboliger med sentral avtrekksvifte - med trådløs bryter til forsering når man er på bad, tørker tøy el.l. - s tyes ellers direkte fra kjøkkenventilatoren uten behov for egen bryter - lav grunnventilasjon 24/7

Med THERMEX ventilatorer for sentralventilasjon styres den eksterne motoren som normalt fra kjøkkenventilatoren. Ved bruk av våtrom, dusj eller bad styres ventilasjonsviften trådløst via separat bryter som enkelt monteres på valgfritt sted.

!

Systemet kan leveres til alle THERMEX modeller


THERMEX  YELLOW LINE

SENTRAL VILLA-LINK® PATENTSØKT

17

Nye hus er tette

THERMEX SYSTEM FOR SENTRALVENTILASJON TILBYR FØLGENDE FORDELER: Stort utvalg av ventilatorer i moderne design. Fungerer sammen med nesten alle avtrekksvifter fra alle leverandører.

Patentsøkt

SENTRAL VILLA-LINK®

Styres direkte fra kjøkkenhette uten behov for separat bryter. Trådløs bryter til forsering når man er på badet el. l. Timerfunksjon, 30 minutter, alternativt 60 minutter ved våtromsforsering Mulighet for å ha trådløs bryter i flere rom.

Valgfri plassering av elektronikk og spjeld (tilbehør kan behøves ved montering utenfor kjøkkenet).

THERMEX sentralventilasjon brukes når man har én viftemotor som i tillegg til kjøkkenhetten også lufter ut fra andre rom i huset (f.eks. bad og vaskerom).

Spjeld

Kretskort

!

Består av et motorisert spjeld og et kretskort som gjør at man kan styre den eksterne motors hastighet via kjøkkenhetten.

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® Model Sentral Villa-Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1040.9 4.900,-

Trådløs bryter til bad eller andre våtrom. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 125


18 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

Utluft

Innluft

Plasmex®-filter

Luften renses for matos og fedtpartikler og sendes retur til kjøkkenet. Renseeffekt 96,5 %, vedlikeholdsfritt i opptil 10 år.

Avkastluft Damp/fukt Kjøkken Bad WC

Innluft

Oppholdsrom

Fettfilter

Plasmex® Smart Link Modul • Kobles til ventilator og Plasmex®-filter

• Akustisk alarm ved filterets utløpsdato etter 87.600 timer • Signal for å forsere ventilasjonsaggregat • Ingen stanby strøm

Varenr. Pris 536.99.1150.9 3.475,-

THERMEX anbefaler at man kontakter sin kommune om det er anledning til å bruke Plasmex® -filter.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX KOMFYRVAKT

DIN LOVPLIKTIGE SIKKERHET MOT BRANN

19

NYHET 2020

Nesten halvparten av alle brannutrykninger skyldes komfyrbrann. Med en komfyrvakt kan du unngå at dette skjer i hjemmet ditt.

Enkel og rask installasjon Batteridrevet sensorenhet med 3-5 års batterilevetid. 2-veis trådløs forbindelse (2,4 GHz) mellom sensor og strømstyringsenhet. Registrerer komfyrtype og sensorposisjon automatisk. THERMEX komfyrvakt skal kobles til komfyrens ledning fra stikkontakt, og du har lov til å montere den selv. Den batteridrevne sensor er enkel og rask å installere ved hjelp av dobbeltsidig tapesystem på vegg eller undersiden av kjøkkenventilatoren. THERMEX komfyrvakt registrerer automatisk eventuell overoppheting på kokeplatene eller i gryter og panner på kokeplatene, og slår av strømmen til kokeplatene hvis ingen er tilstede for å reagere på varselalarmen.

Den er klar til bruk straks etter installasjon og er et gjennomtestet produkt med en pålitelig trådløs forbindelse. Lett å bruke Fullautomatisk sikkerhet som normalt ikke krever at brukeren skal gjøre noe. LED-lys i flere farger indikerer komfyrens status.

I dag er komfyrvakt påbudt i alle nyere boliger og elektriske anlegg fra 2010 eller senere. Skal du pusse opp eller oppgradere kjøkkenet ditt, er det altså påbudt dersom det legges opp ny kurs til kjøkkenet. Disse reglene gjelder også ved fritidsboliger og hytter.

Er kompatibel med de aller fleste elektriske platetopper og komfyrer, uavhengig om du har induksjon, glasskeramisk eller støpejernstopp.

THERMEX KOMFYRVAKT Kan monteres direkte på de fleste THERMEX kjøkkenventilatorer. Kontakt THERMEX for nærmere info.

Modell Varenr. Pris Komfyrvakt - 1 faset for 230 V komfyr P515.06.3000.0 7.950,Komfyrvakt - 3 faset for 400 V komfyr P515.06.3 1 00.0 7.950,-


20 THERMEX  YELLOW LINE

PLASMEX®-FILTER

01

-8

Fremtidens resirkulasjonsfilter til kjøkkenvifter Skal ikke byttes ut og trenger ikke vedlikehold. Forventet levetid på opptil 10 år.

98

-8

HVA ER

Fettfilter

Plasmex®

Kjemiske reaksjoner

Aktivkull

Luktpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Luktmolekyler, sporer, bakterier, virus, kimbakterier osv.

Når du ikke har avtrekk til det fri eller bare ønsker å spare på varmeregningen, kan du nå installere et THERMEX Plasmex®filter i viften din.

Elektriske ladninger spalter molekylene

Når luften passerer gjennom et Plasmex®-filter , påvirkes luftpartiklene med elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av Plasmex®-filterets resirkulasjonsfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør Plasmex®-filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for Plasmex®-filter forventes å være opptil 10 år. Det er ca. 20 ganger lenger enn et vanlig kullfilter.

SLIK FUNGERER ET PLASMEX®-FILTER PLASMEX®-FILTER I - RUND Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby)

Ren luft returneres til kjøkkenet

Prinsippdiagram for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet levetid for filteret

Plasmex®-filter

Vanlig kullfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Basert på normal bruk av kjøkkenvifter i private husholdninger ca. 1 time pr. dag. * Årlig besparelse fra varmetap sammenlignet med et vanlig avtrekk er ca. 500 kW à 2 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år. * Årlig besparelse i forhold til et vanlig kullfilter ved bytte av kullfilter to ganger i året à 500 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år.

Settes i stikkontakten

Elektroder lader partikler i luften

Når luften trykker på kontakten aktiveres elektrodene

Opptil 96,5 % av luktpartiklene fanges opp av Plasmex®-filteret 120 mm Utsugningsluften fra viften 210 mm


THERMEX  YELLOW LINE

21

SLIK INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER

THERMEX Plasmex®-filter kan brukes både til en ny vifte og ettermonteres i en eksisterende vifte.

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Varmegenvinning uten lukt

Til innbygging i sokkel.

Til innbygging i viftens kanal. Veggmontert og fritthengende. Min. dimensjon kanal: 250 x 250 mm

Til fritthengende vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Til innbygging i forsenket tak.

NYHET

PLASMEX® 2020 SMART LINK MODUL PLASMEX®-FILTER II

Til innbygging i skap med innebygget vifte.

Plasmex®-filter kan også monteres øverst i kanalen vha. et veggbeslag.

- FLAT Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby) mm 280

540 m

m

92 mm 90 mm

RENERE KJØKKENMILJØ

FN'S 17 BÆREKRAFTSMÅL

22 0m

Farge Varenr. Pris - 535.10.1000.9 7.375,- 535.10.1001.9 26.975,Hvit 536.99.1511.9 2.950,Svart 536.99.1512.9 2.950,Rustfri 536.99.1518.9 2.950,Hvit 536.99.1611.9 1.925,Svart 536.99.1612.9 1.925,Rustfri 536.99.1618.9 1.925,Hvit 536.99.1711.9 1.925,Hvit 536.99.1811.9 1.925,- 536.99.1150.9 3.475,- 536.99.1815.9 1.850,-

m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE Tekst THERMEX Plasmex®-filter I - Rund THERMEX Plasmex®-filter II - Flat Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, innebygd i skap Plasmex®-filter skjuler I, innebygd over skap THERMEX Plasmex® Smart Link Modul Veggbeslag for Plasmex®-filter I

Skissetegninger & mål se side 124

Veggbeslag for Plasmex®filter I

BEDRE ØKONOMI


unike

22 THERMEX  YELLOW LINE

- mer om THERMEX kjøkkenvifter

”Du kan få din nye THERMEX kjøkkenhette nøyaktig, som du vil. Finner du ikke den løsningen du søker blant våre nesten 100 forskjellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til deg. Og kun til deg..!”

muligheter på alle nivåer - design, farger, størrelser, materialer, heve/senke funksjoner, automatikk, betjeningsfunksjoner... ”you name it”. Vil du mere enn dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til en spesialhette i THERMEX kvalitet.

Der finnes kun én som deg i hele verden. En sånn kjøkkenvifte kan du få i THERMEX kvalitet. Alle kjøkkener er personlige og unike. Derfor bør de også kunne få hver sin unike løsning, når det gjelder et effektivt avtrekk, funksjon og design. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge i mellom. Dekker alle stilarter og behov som ivaretar, brukervennlig funksjonalitet, flotte overflater og gjennomtenkte detaljer. Alle med et ”hav” av personlige

Du står for tegningen - THERMEX bygger din personlige kjøkkenhette Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er energi klassifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser som du kan designe din kjøkkenhette omkring. Se det for deg. Visualiser dine ideer i en skisse, spesifiser mål, materialevalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele beskrivelsen med inn til din THERMEX forhandler som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som byr på ytterligere inspirasjon til luftforandring i ditt kjøkken.

Når vi sier stål, så mener vi virkelig stål - og sånn er det hele veien igjennom Hos THERMEX bestreber vi oss daglig på å skape en original kvalitet, fra innerst til ytterst og flott formgivet i robuste materialer. Det er grunnleggende ved en original kvalitet, ingen kompromisser hva gjelder valg av råvarer eller overflatefinish, som THERMEX er kjent for. Det har vi det best med - og sånn tror vi også du har det i din omhyggelige streben etter den unike kjøkkenviften, det skal tilføres karakter og gode avtrekksforhold i ditt kjøkken i mange år fremover.


design

THERMEX  YELLOW LINE

23

Mange utforminger - mange muligheter...

Ingen kjøkkenhette er for stor eller for liten til at vi ikke kan klare det. THERMEX bygger faktiksk ditt design i størrelser helt opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i et og samme stykke stål uten skjøter. Men spør allikevel hvis du ønsker noe som er enda større enn det - så finner vi kanskje en løsning allikevel, eventuelt med noen mindre tilpassninger. Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innsatsene som er energiklassifisert THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med ulike spesifikasjoner, og de kan også leveres med intern eller ekstern motor. Det er disse innsatsene du kan designe din egen kjøkkenhette omkring. Du finner ulike innsatser i denne Yellow Line katalogen. Vår salgsavdeling bistår deg også gjerne i valg av innsats.

TFM 160-180-190

Se side 37

TFM 460-480

Se side 38

TFH 360-380

Se side 39

TFMH 360-380

Har du spesielle behov? Kanskje har du noen helt spesielle behov. Kanskje vil du ha noe som ingen andre har. Kanskje har du bare lyst til at “tenke helt ut av boksen” og glemme alt om tradisjoner. Uansett hva, så kan du få skreddersydd din originale og personlige THERMEX kjøkkenhette.

Hvilken farge? Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil - her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra Rustfritt stål - børstet eller blankpolert - til flotte lakkeringer i mere enn 200 forskellige farger. Ønsker du fargematch med dine kjøkkenfronter, ja så kan vi klare dette også. Vi må da ha en fargeprøve med den aktuelle fargekode.

Se side 39


24 THERMEX  YELLOW LINE

SKAPINTEGRERTE MODELLER De skapintegrerte løsningene kombinerer eleganse og best mulig utnyttelse av skapplassen. Med denne løsningen kan man fremdeles anvende en del av skaps-volumet til oppbevaring. YORK III

PRODUKTER

SUPER SILENT SUPER SILENT GT AIRGRIP SUPER SILENT UTTREKK SLIM S4 PLUS YORK III TURBO K702 II

MANCHESTER SMART MANCHESTER INTEGRO INTEGRO 51 II TFM 160 - 180 - 190 TFM 460 - 480 TF(M)H INNSATS


SUPER SILENT D

SUPER SILENT - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm

Farge Hvit Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.19.1001.2 520.19.1008.2

Pris 5.995,6.695,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 5.995,SPESIELLE EGENSKAPER

Easy Clean Lavt lydnivå Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

TILBEHØR (se s. 100)PRODUKTSPESIFIKASJONER

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Avtrekkskonverter Avtrekkssett Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,-/stk. 535.21.1420.9 385,830.51.2162.9 655,-

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert stål eller rustfritt stål MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K) TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 121 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 444 m³/t LYDNIVÅ: 49-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

25

SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT GT

26 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

MED DC-MO TOR Ekstre stillegåe mt nde

SUPER SILENT GT Pris fra kr. 4.595,-

SUPER SILENT GT - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.1101.0 520.19.1101.2 520.19.1108.0 520.19.1108.2

Pris 4.595,6.695,5.895,7.995,-

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

 LED-LYS

 

GLASS TOUCH

METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.19.3600.9 830.51.2162.9

Pris 225,-/stk. 655,-

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 184 m³/t 525 m³/t 39-66 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfritt stål eller Hvitlakkert 600 mm MÅL: HASTIGHETER: 3 hastigheter Dekorative filtre FILTER: 2x0,8 W LED (3000 K) LYS:

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

INTERN MOTOR:

Dobbelt Metallfilter Glass touch panel Motor med dobbelt turbinehjul Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER

ETTERSUG

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Avtrekkssett Ø160 mm

A

Energi klasse

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

MED DC-MO TOR Ek Ekst stre rem mtt st still illeg egåe åend ndee

SUPER SILENT UTTREKK A

SUPER SILENT UTTREKK - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit

Motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

Pris 6.395,3.995,6.095,-

Pris fra kr. 3.995,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Easy Clean Energivennlig LED- belysning Lavt lydnivå Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

Rustfri front inkludert

A

En Ener ergi gi-kl klas asse sePRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter 500 mm (sett) Kullfilter 600 mm (sett) Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapintegrert Hvitlakkert stål 500 og 600 mm 3 hastigheter Alufilter 2x0,8 W LED

TEKNISKE DATA

Pris 655,795,655,-

Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 174 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 525 m³/t LYDNIVÅ: 38-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

27

SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT UTTREKK

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » AIRGRIP

28 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2020

ME DC-MOD TOR

A

++

Ekstre stillegåe mt nde

AIRGRIP AIRGRIP Mål 600 mm

PAT. PENDING

A++

- SKAPINTEGRERT MODELL

Farge Svart

Motor Med motor

Varenr. 520.19.3062.2

ENERGIKLASSE

Pris 7.395,-

Energi klasse

Pris kr. 7.395,SPESIELLE EGENSKAPER

Et futuristisk design Kan monteres under standardskap, slik at skapene flukter i underkant Markedets mest energieffektive ventilator Wattforbruk 11 W Ekstremt avtrekk ved lave luftmengder 

LED-LYS

GLASS TOUCH

METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: FARGE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: SEL-VERDI:

Skapintegrert Svartlakkert og svart glass 600 mm 2 hastigheter Alufilter 1 LED 291

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE: SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

230 V 100 m³/t 190 m³/t 46-56 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


29

SLIM S4 PLUS A

SLIM S4 PLUS - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 900 mm

Farge Rustfri/Hvit Rustfri/Hvit

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3368.2 520.42.3398.2

Pris 6.595,7.395,-

ENERGIKLASSE

PERIODISK UTSUGNING

TILBEHØR (se s. 100)VER PÁGINA Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk. 655,-

SPESIELLE EGENSKAPER Uttrekksmodell Dobbelt filter Filterrensindikator Periodisk romventilasjon Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Avtrekkssett Ø160 mm

Pris fra kr. 6.595,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvit med rustfri front MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter + BOOST FILTER: Dekorativt stålfilter LYS: 2x1,2 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 302 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 587 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 700 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 49-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » SLIM S4 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » YORK III

30 THERMEX  YELLOW LINE

MONTERINGSBRAKETTER

YORK III YORK III (HVIT FRONT) - SKAPINTEGRERT MODELL

D ENERGIKLASSE

Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit

Motor Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3611.2 520.42.3401.2 520.42.3411.2

Pris 1.845,1.645,1.845,-

YORK III (GRÅ MED RUSTFRI FRONT) SKAPINTEGRERT MODELL Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Grå/RF Grå/RF Grå/RF

Motor Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3618.2 520.42.3408.2 520.42.3418.2

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Avtrekkssett Ø125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

Kjøkkenvifte for innbygging med dobbelt filter uttrekk Monteringsbraketter inkludert Hvitlakkert eller grå med rustfri front Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit front Grålakkert med rustfri front MÅL: 500 og 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

STÅLFRONT

INTERN MOTOR:

SPESIELLE EGENSKAPER 

METALFILTER METALLFILTER

Pris 1.845,1.645,1.845,-

Pris fra kr. 1.645,-

Pris 385,655,-

Standard: Lux: STRØM: 230 V 230 V LUFTMENGDE MIN.: 149 m³/t 242 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 273 m³/t 390 m³/t LYDNIVÅ: 47-61 dB(A) 47-66 dB(A) KANAL: Ø120 mm Ø120 mm ENERGIKLASSE: D E Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


TURBO K702 II D

TURBO K702 II - SKAPINTEGRERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5030.2

Pris 3.545,METALFILTER METALLFILTER

Pris kr. 3.545,SPESIELLE EGENSKAPER Leveres med Innebygd motor Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Metallfilter LYS: 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF56 kullfilter Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 440,655,-

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 131 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 231m³/t LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

31

SKAPINTEGRERT MODELL » TURBO K702 II

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » MANCHESTER SMART

32 THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER SMART MANCHESTER SMART - SKAPINTEGRERT MODELL

D ENERGIKLASSE

Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.23.2061.2

Pris 3.145,LED-LYS

Pris kr. 3.145,SPESIELLE EGENSKAPER Moderne design Dreiebryter til betjeningen LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. Pris 535.23.0585.9 470,830.51.2127.9 655,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapintegrert Hvitlakkert 600 mm 3 hastigheter Alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA Strøm: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 135 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 183 m³/t LYDNIVÅ: 56-65 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: D SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


33

MANCHESTER C

MANCHESTER - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm 700 mm

Farge Hvit Hvit Hvit Hvit Hvit

Motor Standard Lux Standard Lux Standard

Varenr. 520.42.5001.2 520.42.5002.2 520.42.5011.2 520.42.5012.2 520.42.5021.2

Pris 1.945,2.295,1.945,2.295,2.445,-

Beskrivelse KF56 kullfilter til Manchester Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 440,655,-

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Hvitlakkert stål Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100)

Pris fra kr. 1.945,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 500, 600 og 700 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Metallfilter LYS: 1x28 W LED

TEKNISKE DATA

Standard: Lux: STRØM: 230 V 230 V LUFTMENGDE MIN.: 131 m³/t 163 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 231 m³/t 335 m³/t LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) 53-69 dB(A) KANAL: Ø125 mm Ø125 mm ENERGIKLASSE: D C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » MANCHESTER

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » INTEGRO

34 THERMEX  YELLOW LINE

INTEGRO

RETT I SKAPET... Modell INTEGRO er en skapintegrert ventilator som monteres slik at den erstatter bunnen i skapet, og er tilnærmet hel skjult, når den vendbare glassfronten og betjeningsknappen ikke er i bruk. INTEGRO har et lavt støynivå og energivennlig LED lys.


A

Pris fra kr. 10.295,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Energivennlig LED belysning Lavt lydnivå Med dreieknapp som kan skjules Justerbar glassfront Monteres i stedet for skapets bunnplate Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 Se video på www.thermex.no

LED-LYS

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

FALS BESKYTTER SKABET MOT FETT OG FUKT

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri og glass MÅL: 600, 800 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,1 LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 233 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 612 m3/t LYDNIVÅ: 48-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ENKEL MONTERING VHA. FIRE SKRUER

GLASVISIR KAN VIPPES UT/INN

SKAPBUND FJERNES

INTEGRO - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 800 mm 900 mm

Farge Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2168.2 513.05.2188.2 513.05.2198.2

Pris 10.295,10.995,10.995,-

MONTERT I SKAP

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter (sett) Fast avtrekksrør (i skap), hvit Kanalinndekkning (over skap), rustfri Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.05.6200.9 537.42.5318.9 537.42.5308.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 865,895,2.340,230,685,130,655,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

35

SKAPINTEGRERT MODELL » INTEGRO

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » INTEGRO 51 II

36 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2020

INTEGRO 51 II A

TFM - INNSATS

ENERGIKLASSE

Vare 600 mm 900 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.21.1068.2 513.21.1098.2

Pris 7.795,8.595,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

TILBEHØR (se s. 100)

Pris fra kr. 7.795,SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Monteres i overskap Justerbar glassfront Monteres i stedet for skapets bunn Passer i standardskap Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med interneller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

ETTERSUG

Beskrivelse Varenr. Pris Kullfilter (sett) 535.21.8400.9 510,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 230,METALFILTER METALLFILTER Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 685,Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 130,Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9 655,-

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skabsintegreret MATERIALE: Rustfri stål og glass MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Stålfilter LYS: 2x1,5 W LED

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN: 278 m3/t LUFTMENGDE MAX: 602 m3/t LUFTMENGDE V/BOOST: 700 m3/t (70 dB(A)) LYDNIVÅ: 52-69 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


TFM 160 - 180 - 190 D

TFM - INNSATS

ENERGIKLASSE

Vare TFM 160 TFM 180 TFM 190

Farge Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2268.2 513.05.2288.2 513.05.2298.2

Pris 6.895,7.595,7.595,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.05.6200.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 865,230,685,130,655,-

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 6.895,SPESIELLE EGENSKAPER Monteres i overskap Tre forskellige str. Energivennlig LED belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med interneller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri MÅL: 600, 800 og 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Stålfilter LYS: 1x3,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 220 m3/t LUFTMÆNGDE MAX.: 490 m3/t LYDNIVÅ: 40-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

37

INNSATS » TFM 160 - 180 - 190

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » TFM 460 - 480

38 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 460 - 480 A+

TFM 460 - 480 - INNSATS Vare TFM 460 TFM 480

Farge Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.41.1068.2 513.41.1088.2

Pris 8.295,8.995,-

Pris fra kr. 8.295,-

ENERGIKLASSETILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.41.0400.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 410,230,685,130,655,-

SOFT TOUCH

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

Skapintegrert Rustfri 518 og 718 mm 3 + BOOST Stålfilter 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Monteres i overskap Kraftig og ekstremt stillegående motor Kantsug Energivennlig LED belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med interneller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter (sett) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

SPESIELLE EGENSKAPER

230 V 332 m3/t 611 m3/t 740 m³/t (69 dB(A)) 52-57 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


39

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

TF(M)H TFH INNSATS Vare TFH 360 TFH 380

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Uten motor

Varenr. 513.19.5158.3 513.19.5028.3

Pris 13.695,13.395,-

D ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 13.395,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfritt stål Dekorative filtre Mulighet for å flytte betjeningen Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger)

LED-LYS

TFMH INNSATS Vare TF(M)H 360 TF(M)H 380

Farge Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.19.5158.2 513.19.5028.2

Pris 19.595,19.295,-

LYSDEMPER

SOFT TOUCH

TILBEHØR (se s. 100) Vare Kullfilter TFMH 360 (2 stk.) Kullfilter TFMH 380 (2 stk.) Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.19.3100.9 535.19.3200.9 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 495,-/stk. 655,-

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600 og 800 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filter LYS: 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA TFMH INNSATSER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: TFMH 360: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 109 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 208 m³/t LYDNIVÅ: 52-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D

TFMH 380: 230 V 136 m³/t 264 m³/t 50-62 dB(A) Ø150 mm E

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

INNSATS » TF(M)H

THERMEX  YELLOW LINE


40 THERMEX  YELLOW LINE

TAKINTEGRERTE MODELLER De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket, og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer perfekt overblikk over kokeområdet og rommet.

PASSAT - SVART LÅGE UTEN LYS, SOM EKSTRAUTSTYR

Passat

PRODUKTER

PASSAT NEWCASTLE MAXI NEWCASTLE MEDIO


41

NÅ ME D

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

EASY-F IT MO TOR

EASY-FIT

PASSAT

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

Mål Farge Motor 1200 mm Hvit Uten motor 1200 mm Hvit Med motor

Varenr. 423.19.6161.3 423.19.6161.2

Pris 26.695,28.795,-

Beskrivelse Kullfiltersett (2 stk.) Takpodie, hvit, lav (H:155 mm) Takpodie, hvit, høy (H:255 mm) Trådopphengt innbygningsramme, hvit Svart låge uten lys Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

Vendbart motor og avtrekk Energivennlig LED belysning Elegant glassplade Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra - se skissetegning Mulighet for svart glassplate uten lys Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no 

LED-LYS

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.19.1001.9 536.19.4059.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 4.750,4.750,2.350,4.395,230,685,130,655,-

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER

METALFILTER METALLFILTER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

TILBEHØR (se s. 100)

INTERN MOTOR:

Pris fra kr. 26.695,-

A

PASSAT - TAKINTEGRERT MODELL

Med motor: MODELL: Takintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glass MÅL: 1200 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 3x3 W LED (2700 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 234 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 636 m3/t LYDNIVÅ: 50-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TAKINTEGRERT MODELL » PASSAT

THERMEX  YELLOW LINE


TAKINTEGRERT MODELL » NEWCASTLE MAXI

42 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

NEWCASTLE MAXI D

NEWCASTLE MAXI - TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 1200 mm Hvit Uten motor 1200 mm Hvit Med motor 1200 mm Rustfri Uten motor 1200 mm Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2161.0 423.19.2161.2 423.19.2168.0 423.19.2168.2

Pris 16.895,18.995,16.195,18.295,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

LYSDEMPER

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

FJERNKONTROLL

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Varenr. Kullfiltersett (2 stk.) 535.19.2000.9 Takpodie, hvit, høy (H:255 mm) 500.00.3040.0 Trådopphengt innbygningsramme, hvit 500.19.1001.9 Trådopphengt innbygningsramme, rustfri 500.19.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 4.750,2.350,2.350,230,685,130,655,-

KANTSUG

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 16.195,SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Fjernkontroll Elegant stålplate med runde LED spot Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Takintegrert MATERIALE: Rustfri eller hvitlakkert MÅL: 1200 mm HASTIGHEDER: 4 hastigheder FILTER: Alufilter LYS: 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 241 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 481 m³/t LYDNIVÅ: 49-63 dB(A) KANAL: Horisontalt avtrekk eller .vertikalt avtrekk ENERGIKLASSE: D

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


43

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

FOTO

NEWCASTLE MEDIO D

NEWCASTLE MEDIO - TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2151.0 423.19.2151.2 423.19.2158.0 423.19.2158.2

Pris 13.395,15.495,13.395,15.495,-

ENERGIKLASSE

Energivennlig LED belysning Fjernkontroll Elegant stålplate med runde LED spoter Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no

LED-LYS

FJERNKONTROLL

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Varenr. Kullfiltersett (2 stk.) 535.19.3000.9 Takpodie, hvit, til kullfilter 500.00.3070.0 Takpodie, hvit, lav (H:155 mm) 500.30.3020.0 Trådopphengt innbygningsramme, hvit 500.19.2001.9 Trådopphengt innbygningsramme, rustfri 500.19.2008.9 Newcastle Medio skapbrakett 500.30.3010.2 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 4.750,4.750,2.350,2.350,1.375,230,685,130,655,-

KANTSUG

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Takintegrert MATERIALE: Rustfri eller hvitlakkert MÅL: 900 mm HASTIGHEDER: 4 hastigheder FILTER: Alufilter LYS: 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 207 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 452 m³/t LYDNIVÅ: 49-67 dB(A) KANAL: Horisontalt avtrekk eller vertikalt avtrekk ENERGIKLASSE: D

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

LYSDEMPER

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

INTERN MOTOR:

Pris kr. 13.395,-

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

TAKINTEGRERT MODELL » NEWCASTLE MEDIO

THERMEX  YELLOW LINE


44 THERMEX  YELLOW LINE

BENKINTEGRERTE MODELL De bordintegrerte løsninger fra THERMEX gir et stilrent uttrykk i ditt nye kjøkken. Der er flere muligheter når vi snakker integrert løsning. Enten at koketopp og kjøkkenventilatoren er integrerte, eller at ventilatoren hever seg opp av bordplaten når den settes på. Løsningene gir god plass og overblikk i kokesonen.

LE MANS I

PRODUKTER

TRENT LE MANS YELLOW LE MANS I


45

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERT I SOKKEL

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

TRENT A ENERGIKLASSE

Pris kr. 24.495,SPESIELLE EGENSKAPER jøkkenviften er diskret gjemt vekk i K benkeplaten, hever seg når den aktiveres Energivennlig LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TRENT - BENKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 580 mm Rustfri/Svart Med motor 525.21.1062.2 880 mm Rustfri/Svart Med motor 525.21.1002.2

Pris 24.495,24.495,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Varenr. Kullfilter, 580 mm 535.21.8260.9 Kullfilter, 880 mm 535.21.8200.9 Plasmex® I-sett med monteringsboks 536.99.1800.9 Plasmex® II-sett 536.99.1801.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 795,780,13.650,30.375,230,685,130,655,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Benkintegrert Rustfri og svart glass 580 og 880 mm 4 hastigheter Metallfiltre 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 258 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 605 m³/t LYDNIVÅ: 52-74 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

BENKINTEGRERT MODELL » TRENT

THERMEX  YELLOW LINE


46 THERMEX  YELLOW LINE

LE MANS YELLOW

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.


A+ ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

METALLFILTER

Pris kr. 19.295,SPESIELLE EGENSKAPER

Kjøkkenviften er integrert i koketoppen Boost funksjon på kokesonene Kokesoner kan kobles sammen Induksjon To kokesoner med 1500 W-sone, boost til 1800 W To kokesoner med 1800 W-sone, boost til 2000 W PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Benkintegrert Svart glass og rustfri 800 mm 3 hastigheter Alufilter

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

LE MANS YELLOW BENKINTEGRERT MODELL Mål 800 mm

Farge Svart/Rustfri

Motor Med motor

Varenr. 525.21.2002.2

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Varmegenvinning uten lukt

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

TILBEHØR (se s. 100) Pris 19.295,-

Beskrivelse Kullfilter Plasmex® I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett - bøyning og rist

Varenr. Pris 535.19.3500.9 1.020,536.99.1800.9 13.650,536.99.1801.9 30.375,830.05.1015.9 3.400,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

47

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS YELLOW

THERMEX  YELLOW LINE


48 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERT I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden

LE MANS I

Enkel installasjon installation med Plasmex-filter Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

VIRKELIG ELEGANT AVTREKK MED INDUKSJONSKOKEPLATE

Kan Kan planforsænkes planforsænkes til bordpladen til bordpladen

Kan monteres medavtrekk aftræk med det fri til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

Sokkelmotor

Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater, planforsenket avtrekkspanel, fire induksjonssoner med «bridgefunksjon» på høyre side, noe som muliggjør samkjøring av to soner, og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.


49

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden Enkel installasjon med Plasmex-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsenkes til bordplaten

Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER KJØKKENVIFTE

METALFILTER

FILTERRENS

AV MINDRE

FOR VASK AV FILTER

MENGDER KONDENS

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

3 hastigheter + boost max 711 m³/t Lydnivå max 68 dB(A) Energiklasse A Kanalsystemet kan plasseres bakerst i skapet for å utnytte plassen til skuffer Motoren kan monteres i sokkelen Enkelt avløpssystem for mindre mengder kondensvann Enkelt avløpssystem ved større mengder kondensvann Soft touch-åpning av avtrekkspalter 

EFTERSUG

ENKEL TILGANG

Pris kr. 34.095,

GLAS TOUCH

ENKEL DRENERING

Sokkelmotor

TEKNISKE DATA

SPESIELLE EGENSKAPER INDUKSJON

Mål for kokeplate: bredde 860 mm dybde 520 mm enstre kokesoner: 1xØ160 mm (1400 W) og V 1xØ200 mm (2300 W – boost 3000 W) Høyre kokesoner: 2 x 190 x 210 mm (1600 W – boost 1850 W og 2100 W – boost 3000 W) Mulighet for bridgefunktion (samkjøring av to soner på høyre side) Restvarme-indikator Pause- og tilbakestillingsfunksjon Barnesikring Overopphetingssikring Timerfunksjon (stoppeklokke) Hold varm-funksjon Operasjonell tidsbegrenser 9-trinns varmejustering Autostopp av kokeplate ved full kondenstank Induksjonskokeplate STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

SOFT TOUCH-ÅPNING AV AVTREKKSPALTER KAN ÅPNES INDIVIDUELT FOR KONSENTRERT AVTREKK PLANFORSENKET I KOKEPLATEN

TILBEHØR (se s. 100)

Mål Farge Motor Varenr. 860 mm Rustfri/Svart Med motor 525.05.1001.2

Beskrivelse Kullsett (startsett) Long Life-kullfilter (refill) Plasmex I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett - bøyning og rist

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

230 V 266 m³/t 620 m³/t 711 m³ (69 dB(A)) 51-68 dB(A) 230x90 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LE MANS I - BENKINTEGRERT MODELL Pris 34.095,-

Benkintegrert Svart glas 860 mm 3 + BOOST Metalfilter

Varenr. Pris 535.05.1100.9 4.965,535.05.1101.9 1.110,536.99.1800.9 13.650,536.99.1801.9 30.375,830.05.1015.9 3.400,-

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS I

THERMEX  YELLOW LINE


50 THERMEX  YELLOW LINE

VEGGMONTERT MODELL De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. De spesiell modellene gir brukeren et godt overblikk over kokeområdet.

CAMBRIDGE

PRODUKTER

DECOR 787 CAMINO ECO DECOR 942 CARDIFF II HARWICH DERBY SWINDON

READING CAMBRIDGE BRIGHTON LONDON PRESTON II MINI PRESTON II

VERTICAL AUTOMATIC CORBY ASTON VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET


51

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

DECOR 787 A+

DECOR 787 - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 600 mm Rustfri Uten motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Hvit Uten motor 700 mm Hvit Med motor 700 mm Svart Uten motor 700 mm Svart Med motor 700 mm Rustfri Uten motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.41.7861.0 527.41.7861.2 527.41.7862.0 527.41.7862.2 527.41.7868.0 527.41.7868.2 527.41.7871.0 527.41.7871.2 527.41.7872.0 527.41.7872.2 527.41.7878.0 527.41.7878.2 527.41.7891.0 527.41.7891.2 527.41.7892.0 527.41.7892.2 527.41.7898.0 527.41.7898.2

Pris 6.995,9.095,6.995,9.095,10.495,12.595,9.995,12.095,9.995,12.095,10.495,12.595,10.495,12.595,10.495,12.595,11.695,13.795,-

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

 lassisk kjøkkenvifte i rustfri, hvitlakkert K eller svartlakkert Energivennlig LED belysning Soft touch Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfri, hvit eller svart 600, 700 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,3 LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Spesialkanal, hvit, L:1x1950 mm Spesialkanal, svart, L:1x1950 mm Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Avtrekkssett, Ø160 mm

Pris fra kr. 6.995,-

Varenr. Pris 535.41.0500.9 410,537.99.0008.9 2.495,- 537.41.1001.9 1.200,537.41.1002.9 1.200,537.41.1008.9 3.125,830.51.2162.9 655,-

Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 332 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 605 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 724 m³ (70dB(A)) LYDNIVÅ: 48-60 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » CAMINO ECO

52 THERMEX  YELLOW LINE

CAMINO ECO D

CAMINO ECO - VEGGMONTERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farve Motor 500 mm Rustfri Med motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.9158.2 527.42.9168.2 527.42.9178.2

Pris 2.995,2.995,3.295,-

TRYKKNAPP

Pris fra kr. 2.995,SPESIELLE EGENSKAPER Denne modell er tilgjengelig i rustfritt stål Motor med dobbelt viftehjul Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9100.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 385,2.495,655,-

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri MÅL: 500, 600 og 700 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,8 W halogenspotter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 161 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 436 m³/t LYDNIVÅ: 41-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


53

DECOR 942 D

DECOR 942 - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Hvit Med motor 700 mm Rustfri Med motor

Varenr. Pris 527.41.3161.2 9.495,527.41.3168.2 9.695,527.41.3171.2 9.695,527.41.3178.2 10.995,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 9.495,SPESIELLE EGENSKAPER enne modellen får i hvitlakkert eller D rustfritt stål Energivennlig LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

TRYKKNAPP

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Avtrekkssett, Ø 160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.41.2001.9 537.41.2008.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 440,-/stk. 1.200,3.125,2.495,- 655,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Hvitlakkert eller rustfri 600 og 700 mm 3 hastigheter Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 256 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 462 m³/t LYDNIVÅ: 49-61 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » DECOR 942

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » CARDIFF II

54 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2020

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 ID S E -S

CARDIFF II Pris fra kr. 10.995,-

CARDIFF II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri Uten motor 600 mm Rustfri Med motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.26.1168.0 527.26.1168.2 527.26.1198.0 527.26.1198.2

Pris 10.995,13.095,10.995,13.095,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER Stilren rektangulær horisontal design Utført helt i rustfritt stål Effektivt kantsug Energivennlig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11)

FJERNKONTROLL

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER KANTSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7008.9 537.99.0008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 995,3.125,2.495,230,685,130,655,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 600 og 900 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2 W LED (3000 K) (600 mm) 4x2 W LED (3000 K) (900 mm)

TEKNISKE DATA

Med motor: MODELL: 600 mm STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 239 m³/t FILTERENS LUFTMENGDE MAX.: 631 m³/t LYDNIVÅ: 44-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B B

900 mm 230 V 255 m³/t 647 m³/t 43-64 dB(A) Ø150 mm

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


55

HARWICH A

HARWICH - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Rustfri Med motor 1200 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.8568.2 527.42.8578.2 527.42.8598.2 527.42.8599.2

Pris 7.495,7.995,8.495,10.095,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

TILBEHØR (se s. 100)

PERIODISK UTSUGNING

Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk 3.125,2.495,655,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 7.495,SPESIELLE EGENSKAPER Leveres i rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennlig glass touch Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600, 700, 900 og 1200 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST.: 679 m³/t (68 db(A) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » HARWICH

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTEREDE MODELL » DERBY

56 THERMEX  YELLOW LINE

DERBY A

DERBY - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/glass Med motor 700 mm Rustfri/glass Med motor 900 mm Rustfri/glass Med motor

Varenr. 545.21.2068.2 545.21.2078.2 545.21.2098.2

Pris 6.595,6.595,6.595,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter Derby 600/700 mm Kullfilter Derby 900 mm (sett) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.21.6300.9 425,535.21.6200.9 795,537.21.1009.9 3.125,537.99.0008.9 2.495,830.51.2162.9 655,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Pris kr. 6.595,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfri med glassplate Energibesparende LED belysning Glass touch Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål og klart glass MÅL: 600, 700 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W (3150 K)

TEKNISKE DATA MODELL: 600-700 mm: 900 mm: STRØM: 230 V 230 V LUFTMENGDE MIN.: 408 m³/t 405 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 623 m³/t 636 m³/t LYDNIVÅ: 42-67 dB(A) 43-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


57

SWINDON D

SWINDON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 900 mm Rustfri/svart Med motor 545.21.7092.2

ENERGIKLASSE

Pris 8.395,-

Pris kr. 8.395,SPESIELLE EGENSKAPER

LED-LYS

METALFILTER METALLFILTER

Smart betjening Moderne design Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 440,2.495,655,-

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål/Svart og klart glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 412 m³ /t LUFTMENGDE MAX.: 571 m³ /t LYDNIVÅ: 62-68 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL »SWINDON

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » READING

58 THERMEX  YELLOW LINE

READING C

READING - VEGGMONTERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farge Motor 600 mm Svart Med motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.1368.2 540.23.1398.2

Pris 6.295,6.995,-

LED-LYS

FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 100) Pris 570,2.495,655,-

SPESIELLE EGENSKAPER

Moderne design med lige glass Energivennlig LED belysning Enkel betjening Rengjøringsvennlig Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

TRYKKNAPP

Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.23.0560.9 Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.0008.9 Avtrekkssett, Ø125 mm 830.51.2127.9

Pris fra kr. 6.295,-

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNINGPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Svartlakkert med svart glass 600 og 900 mm 3 hastigheter Alufilter 2x2 W LED

TEKNISKE DATA ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 232 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 385 m³/t LYDNIVÅ: 55-67 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


59

CAMBRIDGE A

CAMBRIDGE - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/hvit Med motor 600 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/hvit Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.21.5261.2 540.21.5262.2 540.21.5291.2 540.21.5292.2

ENERGIKLASSE

Pris 6.595,6.095,7.095,6.795,-

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter Cambridge (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 440,2.495,655,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 6.095,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfritt stål med svart eller hvitt glass Glass touch-betjening Energibesparende LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål med svart eller hvit glass MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: 600 mm STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 358 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 639 m³/t LYDNIVÅ: 60-72 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » CAMBRIDGE

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » BRIGHTON

60 THERMEX  YELLOW LINE

BRIGHTON A

BRIGHTON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 760 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.42.2178.2 540.42.2198.2

ENERGIKLASSE

Pris 10.995,11.695,-

Pris fra kr. 10.995,SPESIELLE EGENSKAPER Glass touch-betjening Energibesparende LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk. 3.125,2.495,655,-

BUNNSUG

ETTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svartlakkert MÅL: 760 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

MODELL: 760 mm: 900 mm: STRØM: 230 V 230 V 288 m3/t LUFTMENGDE MIN.: 276 m3/t 552 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 537 m3/t 3 LUFTMENGDE V/BOOST: 676 m /t (63dB(A)) 686 m3/t (63dB(A) LYDNIVÅ: 45-57 dB(A) 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


61

LONDON A

LONDON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 760 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.42.2378.2

ENERGIKLASSE

Pris 12.895,-

Pris kr. 12.895,SPESIELLE EGENSKAPER Energibesparende LED belysning Glass touch-betjening Buet design Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk. 3.125,2.495,655,-

BUNNSUG

ETTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass MÅL: 760 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 302 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 591 m3/t LUFTMENGDE V/BOOST: 719 m3/t (63dB(A)) LYDNIVÅ: 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » LONDON

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » PRESTON II

62 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

PRESTON II PRESTON II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/Svart Uten motor 600 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/Svart Uten motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.23.2068.0 540.23.2068.2 540.23.2098.0 540.23.2098.2

Pris 12.395,14.495,13.495,15.595,-

A

Pris fra kr. 12.395,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Glassplate kan åpnes for optimert avtrekk Energibesparende LED belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCHFRONTSUG

TILBEHØR (se s. 100)

BUNNSUG

Beskrivelse Kullfilter Preston II, 600 mm Kullfilter Preston II, 900 mm (2 stk.) Lydisolering, 600 mm Lydisolering, 900 mm Spesialkanal, L:2x980 mm * Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 535.23.0575.9 536.99.1700.9 536.99.1701.9 537.23.1019.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 410,-/stk. 410,-/stk. 5.180,5.180,3.125,2.495,655,-

PERIODISK UTSUGNING

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 312 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 560 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 787 m³/t (69dB(A)) LYDNIVÅ: 53-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

INTERN MOTOR:

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

* Kompatibel med den nedre del av standardkanal (480+980)

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


63

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

MINI PRESTON II A

MINI PRESTON II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvid Uten motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvid Uten motor 800 mm Hvid Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.2041.0 540.23.2041.2 540.23.2048.0 540.23.2048.2 540.23.2081.0 540.23.2081.2 540.23.2088.0 540.23.2088.2

Pris 14.195,16.295,13.895,15.995,14.895,16.995,14.795,16.895,-LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.23.0555.9 537.23.1119.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 1.120,3.125,2.495,655,-

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Designet for ergonomisk bruk Effektivt front- og bunnsug Energivennlig LED belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

BUNNSUG

Beskrivelse Kullfilter (sett) Spesialkanal, todelte, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

FRONTSUG

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon ("Alle muligheter") se fane

Pris fra kr. 13.895,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfri med svart glass Rustfri med hvit glass 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 300 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 780 m³/t (72dB(A)) LYDNIVÅ: 54-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILTILTILKØB: KJØP: KØB:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » MINI PRESTON II

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » VERTICAL AUTOMATIC

64 THERMEX  YELLOW LINE

MED DC-MO TOR Ekstre stillegåe mt nde

VERTICAL AUTOMATIC

  

Varenr. 540.21.1001.2 540.21.1002.2

Pris 13.495,13.495,-

A++ ENERGIKLASSE

LED-LYS

FRONTSUG

BUNNSUG

TILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.21.8400.9 537.21.4002.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 510,1.925,2.495,655,-

ETTERSUG

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER "Silkematt" overflate på glasset Automatisk åpning av glassplaten glasset åpnes i to step, avhenging av valgt hastighet Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glass Svartlakkert med svart glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

METALFILTER METALLFILTER

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Pris kr. 13.495,

GLASS TOUCH

Beskrivelse Kullfilter (sett) Forlengeradaptor, svart, L:1x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

BUNNSUG

ÅPNE OG LUKK AUTOMATISK

VERTICAL AUTOMATIC - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Med motor

A

Energi klasse

STRØM: 230 V LUFTMENGDE min.: 229 m³/t LUFTMENGDE max.: 505 m³/t LYDNIVÅ: 45-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A++ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


65

CORBY A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 23.595,SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk brukervennlighet Energivennlig LED belysning Slider-regulering for enkel betjening Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

LYSDEMPERPRODUKTSPESIFIKASJONER

CORBY -VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri/Hvit Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

GLASS TOUCH

Varenr. 540.35.3091.2 540.35.3092.2

Pris 23.595,23.595,-

TILBEHØR (se s. 100)

BUNNSUG

ETTERSUG

Beskrivelse Kullfilter Forlengeradaptor, rustfri, L: 850 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.35.3000.9 537.35.1010.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 410,3.125,2.495,655,-

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass Rustfri og hvitt glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 9 hastigheter + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 3x3 W LED (4000 K)

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 215 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 550 m³/t UFTMENGDE V/BOOST.: 700 m³/t (61 dB(A)) LYDNIVÅ: 39-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » CORBY

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » ASTON

66 THERMEX  YELLOW LINE

ASTON A ENERGIKLASSE

Pris kr. 10.295,SPESIELLE EGENSKAPER Vinkeldesign, ergonomisk vennlig og optimalt overblikk over kokesone Energivennlig LED- belysning Luke kan åpnes for ekstra avtrekk Mulighet til å styre kokeplate via. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link®-animasjon på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

BUNNSUG

ASTON -VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/Hvit Med motor

Varenr. 527.23.0061.2

Pris 10.295,-

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.23.0555.9 Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm 537.23.1019.9 Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.0008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spenndbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 1.120,3.125,2.495,230,685,110,655,-

PRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

PERIODISK UTSUGNING

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og hvitt glass MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3,7 W LED (6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 303 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 518 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 772 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


67

VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET VEGGMONTERT MODELL

A

Pris fra kr. 18.495,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

KUN SOM BESTILLINGSVARE Mål 600 mm 900 mm 1200 mm

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

 lassisk kjøkkenvifte i rustfritt stål K Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte v.h.a. Trigger Link Modul - se side 11 

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 470.76.5060.0 470.76.5090.0 470.76.5120.0

Pris 18.495,20.495,22.195,-

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPESIFIKASJONER EFTERSUG

LABYRINTFILTER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter (sett) Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.76.5000.9 1.035,537.99.0008.9 2.495,830.51.2162.9 655,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfritt stål 600, 900 og 1200 mm 3 + BOOST Labyrintfilter 3x2,1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN: LUFTMENGDE MAX: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 280 m3/t 570 m3/t 730 m3/t (65 dB(A)) 48-56 dB(A) Ø150 A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » SEMI INDUSTRI KJØKKENVIFTE

THERMEX  YELLOW LINE


68 THERMEX  YELLOW LINE

FRITTHENGENDE MODELLER De fritthengende modellene fra THERMEX er perfekte for plassering over kjøkken øyer. Filterflatens nærhet til kokesonen gir effektiv oppfanging av dampen.

RONDA 600 PLUS

PRODUKTER

RONDA 600 PLUS OXFORD DECOR 787 STANSTED

CARDIFF II HARWICH DERBY


69

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

RONDA 600 PLUS Pris fra kr. 22.695,-

RONDA 600 PLUS - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø600 mm Rustfri Uten motor Ø600 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.6068.0 528.26.6068.2

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Pris 22.695,24.795,-

Rundt filter Energivennlig LED belysning 4 ekstra kantsugsfiltre inkludert fjernkontrol Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

FJERNKONTROLLPRODUKTSPESIFIKASJONER

GLASS TOUCH

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Spesialadaptor, rustfri, L:1x1000 mm Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 537.26.6068.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 4.475,3.695,655,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 247 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 640 m³/t LYDNIVÅ: 44-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » RONDA 600 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » OXFORD

70 THERMEX  YELLOW LINE

OXFORD A

OXFORD - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø600 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.21.5018.2

ENERGIKLASSE

Pris 13.495,-

SOFT TOUCH

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Beskrivelse Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 3.695,655,-

SPESIELLE EGENSKAPER Rund stilren kjøkkenhette i rustfritt stål Energivennlig LED belysning Soft touch regulering Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

TILBEHØR (se s. 100)

Pris kr. 13.495,-PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 406 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 637 m³/t LYDNIVÅ: 42-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Kanaltilpasning muligt


71

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

DECOR 787 DECOR 787 - FRITTHENGENDE MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farge Hvit Hvit Rustfri Rustfri Hvit Hvit Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 528.41.7861.0 528.41.7861.2 528.41.7868.0 528.41.7868.2 528.41.7891.0 528.41.7891.2 528.41.7898.0 528.41.7898.2

Pris 15.495,17.595,15.495,17.595,16.195,18.295,16.195,18.295,-

A

Pris fra kr. 15.495,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

SOFT TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon ("Alle muligheter") se fane

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter Spesialkanal, hvit, L:1x1950 mm Spesialkanal, rustfri, L:1x1950 mm Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.41.0500.9 410,537.41.1101.9 4.475,537.41.1108.9 4.475,537.99.1008.9 3.695,830.51.2162.9 655,-

METALFILTER METALLFILTER

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenviftePRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitlakkert eller rustfritt stål 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 4x1,3W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

INTERN MOTOR:

Energivennlig LED belysning Soft touch-betjening med lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Uden motor: 230 V 332 m3/t 605 m3/t 724m3/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILTILKJØP: KØB:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » STANSTED

72 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

STANSTED A

STANSTED - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Pris fra kr. 16.795,-

ENERGIKLASSE

Varenr. 528.42.3298.0 528.42.3298.2

Pris 16.795,18.895,-

SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Soft touch-betjening med lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100)

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

PERIODISK UTSUGNING

Beskrivelse Varenr. KF56 kullfilter (2 stk.) 535.42.9000.9 Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm, rett loft 537.42.1034.9 Specialkanal, rustfri, L:1x1950 mm til hellning 537.42.1042.9 Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring 537.99.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk. 4.475,4.475,3.695,230,685,130,655,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

Fritthengende Rustfritt stål 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 299 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 718 m³/t (65dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


73

NYHET 2020

TER ULIGHE ALLE M E 8-18 - SE SID

CARDIFF II Pris fra kr. 19.495,-

CARDIFF II - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 9600 mm Rustfri Uten motor 600 mm Rustfri Med motor

Pris 19.495,21.595,-

FJERNKONTROLL

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 100) Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.26.1020.9 995,537.26.7508.9 4.475,537.99.1008.9 3.695,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

KANTSUG

ETTERSUG

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 600 og 900 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 8x2 W LED (3000 K)

METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

Stilren rektangulær horisontal design Utført helt i rustfritt stål Effektivt kantsug Energivennlig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

INTERN MOTOR:

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Varenr. 528.26.1198.0 528.26.1198.2

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 252 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 646 m³/t LYDNIVÅ: 45-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » CARDIFF II

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » HARWICH

74 THERMEX  YELLOW LINE

HARWICH A

HARWICH - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.42.9698.2

Pris 12.695,-

ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

TILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.42.9000.9

Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.1008.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 440,-/stk. 3.695,655,-

SPESIELLE EGENSKAPER Leveres i rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennligt glass touch Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 9 

LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.)

Pris kr. 12.695,-

ETTERSUG

FILTERENSPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Dekorative filtre LYS: 4x1,5 W LED

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 679 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


75

DERBY A

DERBY - FRITTHENGENDE MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farge Motor 900 mm Rustfri/glass Med motor

Varenr. 545.21.2198.2

Pris 11.995,-

GLASS TOUCH

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 100) Varenr. 535.21.6200.9 537.21.1019.9

Pris 795,4.475,-

Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.1008.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

3.695,655,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER Rustfri med glassplate Energibesparende LED belysning Glass touch Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 9LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter Derby 900 mm (sett) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm

Pris kr. 11.995,-

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 414 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 45-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » DERBY

THERMEX  YELLOW LINE


76 THERMEX  YELLOW LINE

MODELLER TIL FELLESAVTREKK

THERMEX Central-Line er en fleksibel produktlinje, spesielt utviklet til prosjekter/eiendommer med et fellesventilasjonsanlegg. Central-Line byr på et THERMEX sortimentet med utvalgte modeller til så vel innbygging som veggmontering, og selvfølgelig også som fritthengende modeller. Betjeningen er mekanisk eller med en fingertouch som betjeningspanel.


THERMEX  YELLOW LINE

PRODUKTER

SKAPINTEGRERT MODELL

VEGGMONTERT MODELL

AIRGRIP AIRSLIM CENTRAL PLAN 250/251 CENTRAL FSK-495-11 CENTRAL CV1200 CENTRAL GEMINI III CENTRAL TFHCE 460 II

AIR-TECH II CENTRAL 787

77


78 THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP

PAT. PENDING

F R E M T I D E N S

V E N T I L A T O R

Det nye ventilator designet gjør at damp og matos fanges opp mer effektivt, slik at dette ikke slipper ut i boligen. Ventilatoren har et større oppfangsvolum enn tradisjonelle ventilatorer med flat bunn og innebygde gripereflektorer, som øker effekten til ventilatoren.

AIRGRIP Patentsøkt

HVORFOR ER DENNE BEDRE? Den klassiske ventilator med flat bunn kan ha utfordringer med å fange opp damp og stekeos ved dimensjonerte luftmengder (20liter/s). Dette skyldes dampenergiens kraftige oppadstigende bevegelse, som er sterkere enn ventilatorens sugeevne. En stor mengde av dampen strømmer forbi ventilatoren og ut i boligen. Ved å endre på ventilatorens overflatedesign med større oppfangingsvolum, kan dampens kraftige hastiget bedre reduseres og suges ut. Det nye designet er ytterligere forbedret ved å montere innvendige reflektorer i begge sider av ventilatoren.

Vortex reflektorer

Almindelig ventilator

De innvendige reflektorer skaper en Vortex(virveleffekt) i ventilatoren og forbedrer med dette ventilatoren oppfangingsevne, uten å øke ventilatorens høyde.

HVA BETYR «ENERGISPARENDE BEHOVSHÅNDTERING I SAMSVAR MED FUKTIGHETSINNHOLDET I LUFTFORMÅL BYGNINGSREGLER 2010» FOR FORBRUKEREN? Hetten er utstyrt med en ventil som justerer avtrekksvolumet etter behov. Byggeforskriften 2010 tillater behovsstyring i henhold til den relative fuktigheten i hjemmet. For leiligheter på opptil 115 m2 gulvareal med ett bad for eksempel kan etterspørselsstyring av luftvolumet gi energibesparelser. Besparelsene er størst for de små leilighetene. Gjennom oppvarmingsperioden og spesielt om vinteren kan uttrekket fjerne fuktighet i hjemmet med en mindre mengde luft. Herved spares energi for oppvarming av kald uteluft.


79

AIRGRIP - TIL FELLES AVTREKK PAT. PENDING

- SKAPINTEGRERT MODELL Varenr. Pris 530.26.5007.2* 14.095,530.26.5012.2* 14.095,530.26.5008.2* 14.495,530.26.5000.2 13.395,530.26.5002.2 13.395,530.26.5006.2 14.495,-

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Et futuristisk design 3 forskjellige høyder Kan monteres under standardskap, slik at skapene flukter i underkant Mulighet for energibesparende behovsstyring avhengig av den relative luftfuktighet i boligen Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Innebygget switch (Trigger) 

 LED-LYS 60

40

Mål Farge 598x80 mm Hvit Inkl. hygrostat og switch 598x100 mm Hvit Inkl. hygrostat og switch 598x128 mm Hvit Inkl. hygrostat og switch Inkl. hygrostat og switch 598x80 mm Svart/Rustfri 598x100 mm Svart/Rustfri Inkl hygrostat og switch 598x128 mm Svart/Rustfri Inkl hygrostat og switch * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Pris fra kr. 13.395,-

20

AIRGRIP

TIMER

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert eller rustfri og svartlakkert MÅL: 598 mm FILTER: Alufilter LYS: 3x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 75 % ved 60 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 75 % ved 46 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3 LUFTMENGDE UTEN ROMFORSTYRRELSE: 80 mm: 75 % ved 40 l/s 100 mm: 76,3 % ved 30 l/s 128 mm: 77,5 % ved 20 l/s Jfr. standard NEK EN 61591

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


AIRSLIM - TIL FELLES AVTREKK AIRSLIM - TIL BALANSERT VENTILASJON Pris kr. 8.316,LED-LYS

SPESIELLE EGENSKAPER

Fleksibelt design Leveres i spesialmål mot tillegg. (Minstekjøp av 50 stk.) Mulighet for grovjustering av spjeld før levering Spjeldet er justerbart fra fult lukket til fult åpent Energivennlig LED belysning Mulighet for å kjøpe dimbart lys Mulighet for å kjøpe filterindikator Dobbelt fungerende potensialfrie reléutganger Kvalitetsprodukt - ekstra kraftig stål, Belimo spjeldmotor, elektronikk med industrikvalitet m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og enkelt installasjon Timerfunksjon: 20, 40, 60 min Produsert i Danmark 

SOFT TOUCH 60

40

TIMER

AIRSLIM - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge 600x50 mm Hvit 600x75 mm Hvit * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.1001.2 530.99.1101.2*

Pris 8.316,9.196,-

AIRSLIM II - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farve 600x50 mm Hvit Inkl. fuktsensor 600x50 mm Hvit Inkl. Top Link® * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.1021.2* 530.99.1031.2*

20

SKAPINTEGRERT MODELL » AIRSLIM

80 THERMEX  YELLOW LINE

Pris 8.556,11.116,-

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert FARGE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm eller etter spesialmål FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (2900 K)

TEKNISKE DATA SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

OS-OPPFANG: 81,1 % ved 60 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 81,1 % ved 46 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3


81

DIMENSJONERINGSKURVER

Figur 1: Lydmålinger med total A-vektet Lydeffektnivå LWA angitt for målepunktene. Lineære akser.

Figur 2: Lydeffektkurver og trykk over kjøkkenviften som funksjon av luftmengde og spjeldinnstilling.

Enkel å montere

Mål kan endres Farge kan endres

Helt åpen Helt lukket

Ekstra lavt trykkfall

Dansk produsert

SKAPINTEGRERT MODELL » AIRSLIM

THERMEX  YELLOW LINE


MODEL L ENDR ING I LØPET AV 202 0

CENTRAL PLAN 250/251 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 4.845,-

60

Mål 500 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit

40

PLAN 250 MED METALLSPJELD Varenr. 530.30.2150.2 530.30.2250.2

Pris 4.845,4.845,-

PLAN 250 MED SWITCH & METALLSPJELD Mål 600 mm

Farge Hvit

Varenr. 530.30.2300.2

Pris 6.545,-

Farge Hvit

TIMER

SPESIELLE EGENSKAPER pjeldet Plan 250/Volume 251 er utstyrt S med et patentbeskyttet innreguleringsspjeld i metall samt stuss for trykfallsmåling av en timer Spjeldet styres av en timer T imer kan brukes for å åpne spjeldet i 5-60 minutter før spjeldet deretter lukkes igjen. Vaskbart filter 

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

VOLUME 251 MED METALLSPJELD Mål 600 mm

20

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL PLAN 250/VOLUME 251

82 THERMEX  YELLOW LINE

Varenr. 530.30.2251.2

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

Pris 6.545,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 500 og 600 mm FILTER: Polyesterfilter LYS: 1x11 W lysrør

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 76,7 % ved 60 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 76,5 % ved 46 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3 LUFTMENGDE UTEN ROMFORSTYRRELSE: 75 % ved 46 l/s Jfr. standard NEK EN 61591


83

CENTRAL FSK-495-II - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 12.095,-

Beskrivelse Farge Varenr. 600 mm Hvit med rustfri front m/metallspjeld 530.30.5067.2* 600 mm Hvit med rustfri front m/switch 530.30.5068.2* * Kun bestillingsvare, min. 24 stk. Leveringstid må påregnes.

Pris 12.095,13.795,-

40

CENTRAL FSK-495-11 - SKAPINTEGRERT MODELL

20

60

TIMER

SPESIELLE EGENSKAPER Beregnet til montering i overskap Leveres med innreguleringsspjeld til luftgjennomstrømming og forsering Spjeldet styres av en mekanisk timer som er innstillbar fra 5-60 min. 

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med rustfri front MÅL: 600 mm FILTER: Alufilter LYS: 1x11 W lysrør

TEKNISKE DATA

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 76,7 % ved 60 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 76,5 % ved 46 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3 LUFTMENGDE UTEN ROMFORSTYRRELSE: 75 % ved 46 l/s Jfr. standard NEK EN 61591

SKASINTEGRERT MODELL » CENTRALFSK-495-11

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL CV1200 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 4.995,-

CENTRAL CV1200 - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge 600 mm Hvit 600 mm Hvit Med skjørt

Varenr. 530.26.5010.2 530.26.5011.2

Pris 4.995,5.695,-

LED-LYS

SPESIELLE EGENSKAPER Mulighet for regulering av forsert drift Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Innebygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH 60

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER40

20

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL CV1200

84 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 78,7 % ved 65 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 78,8 % ved 49 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


85

NY MODEL L

CENTRAL GEMINI III - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 3.845,-

CENTRAL GEMINI III - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Varenr. 530.41.5041.2

Pris 3.845,-

LED-LYS

 TRYKKNAPP

TILBEHØR Mål 600 mm

Farge Stålfront

Varenr. 536.41.5028.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

Pris 910,-

SPESIELLE EGENSKAPER 

Beregnet til montering i overskap Innebygget switch (Trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm FILTER: 2 alufilter LYS: 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 77,1 % ved 65 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 77,1 % ved 49 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3

SKASINTEGRERT MODELL » CENTRAL GEMINI III

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL TFHCE 460 II - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 9.995,-

CENTRAL TFHCE 460 II - SKAPINTEGRERT MODELL Beskrivelse 548 mm

Farge Rustfri

Varenr. 530.26.5018.2

Pris 9.995,-

LED-LYS

TFHCE 460 til fellesanlegg Alufilter Timerfunksjon: 20, 40, 60 min Variant med flytbar regulering 2,5 m Lydnivå: 27 dB på grunnventilasjon Innebygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH 60

40

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

SPESIELLE EGENSKAPER 

20

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL TFHCE 460 II

86 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri MÅL: 548 mm FILTER: Alufilter LYS: 2x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 78,7 % ved 65 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 78,8 % ved 49 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


87

AIR-TECH II - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 14.195,-

AIR-TECH II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge 600 mm Rustfri * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.2001.2*

Pris 14.195,-

LED-LYS

Fleksibelt design Leveres med spesialmål mot en prisøkning (kun ved kjøp av minst 50 stk.) Mulighet for grovjustering av spjeld før levering Spjeldet er justerbart fra helt lukket til helt åpent Energivennlig LED-belysning Mulighet for å kjøpe dimbart lys Mulighet for å kjøpe filterindikator Dobbeltvirkende potensialfri reléutgang Kvalitetsprodukt – ekstra tykt stål, Belimo-spjeldmotor, elektronikk med industrikvalitet m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og enkel installasjon Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Produsert i Danmark 

SOFT TOUCH

40

20

60

TIMER

METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

SPESIELLE EGENSKAPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfritt stål 600 mm Alufilter 2x1,5 W LED (2900 K)

TEKNISKE DATA

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

OS-OPPFANG: 76,9 % ved 60 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 76,9 % ved 46 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3

VEGGMONTERT MODELL » AIR-TECH II

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL 787

88 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2020

CENTRAL 787 - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 9.295,-

CENTRAL 787- VEGGMONTERT MODELL Mål Farge 600 mm Rustfri 900 mm Rustfri

Varenr. 530.41.9068.2 530.41.9098.2

Pris 9.295,9.295,-

LED-LYS

SPESIELLE EGENSKAPER 

TRYKKNAPPRustfri stål Innebygget switch (Trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 OG FREMOVER

MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfritt stål 600 og 900 mm Metalfilter 2x1,3 W LED

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm OS-OPPFANG: 77,1 % ved 65 l/s ved en monteringshøyde på 600 mm OS-OPPFANG: (BEREGNET) 77,1 % ved 49 l/s ved en monteringshøyde på 500 mm Jfr. standard NS-EN 13141-3

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


THERMEX  YELLOW LINE

KLAPRER

SPJELDET

I KJØKKENVIFTEN NÅR DET BLÅSER UTE? ITT

LIG VAND D ME SPJEL

FR PRED A L D K SPJEL ME

De fleste kjøkkenvifter er utstyrt med et spjeld som åpnes når viften slås på og lukkes når viften slås av.

Min. 1m

KUNNE DU TENKE DEG ET SPJELD SOM IKKE KLAPRER?

THERMEX klaprefri installasjon i kjøkkenviften

Normalt er det lufttrykket fra viften som åpner spjeldet, men når det er mye vind kan det oppstå et undertrykk som får spjeldet til å åpne og lukke seg selv om viften er slått av. Dette får viften til å klapre samtidig som oppvarmet luft suges ut av boligen. Med et klaprefritt spjeld fra THERMEX kan du unngå støy og varmetap. Samtidig unngår du at kald luft kommer inn utenfra, pga. hermetisk lukning av klaffene. THERMEX klaprefritt spjeld har tre innebygde klaffer som gjør at det må en veldig målrettet påvirkning til før spjeldet åpnes. En målrettet påvirkning skjer når viften slås på, men ikke ved sporadisk påvirkning fra vind.

THERMEX KLAPREFRITT SPJELD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.375,850.60.0150.9 1.700,-

THERMEX klaprefri installasjon i vegg

89


TIPS & GODE RÅD

90

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BESTE UT AV DIN THERMEX KJØKKENVIFTE Motorstøy En kraftig motor har større avtrekkskapasitet, men støyer også tilsvarende mer. Du kan redusere støyen ved å redusere motorhastigheten. Det reduserer samtidig luftmengden, men laveste trinn er tilstrekkelig mesteparten av tiden.

hindringer. Jo rettere, med minst mulig svinger og bøyninger, du kan plassere avtrekket ditt og jo større kanaler luften transporteres gjennom, desto mindre vil det støye.

Luftstøy og kanalstøy Luft i bevegelse medfører støy. Akkurat som når vinden blåser, oppstår det lyd når den møter

Slik unngår du fettede fingre på de elegante ståloverflatene Tidens trend med rustfritt stål er elegant, men også lett upraktisk. Selv den minste berøring setter sine tydelige "fingeravtrykk" på stålflatene. Denne ulempen kan du unngå helt og holdent hvis du velger fjernkontroll, som fås som standard eller ekstrautstyr til flere kjøkkenvifter fra THERMEX. Da unngår du enhver fysisk kontakt, og du har en "fingerfri" kjøkkenvifte. Skjer det allikevel, har THERMEX utviklet en effektiv pussespray - 3M Polish- spesielt beregnet på kjøkkenvifter av stål.

Det er flere lønnsomme energibesparelser å hente, hvis du bruker kjøkkenviften din korrekt En kjøkkenvifte som kjører på høyeste trinn, bruker halvannen gang så mye strøm som på laveste trinn. Høyeste trinn er faktisk bare nødvendig når det kokes eller stekes mat som lukter, damper eller oser mye. Lukk vinduene og start kjøkkenviften fem minutter før du skal steke/koke. Slik får du skapt det nødvendige undertrykket i kjøkkenet. Dermed behøver motoren ikke kjøre på maksimal effekt. Den lave og mer målrettede sugeeffekten sparer samtidig på varmeutgiftene fordi du skifter ut mindre av den varme (luft) som er og skal være i ditt kjøkken.


Ved takintegrerte modeller

Maks. 3000 mm

må man være oppmerksom på at avstanden fra kokeområde til filterflate er lenger enn normalt. Denne typen modell er vanligvis utstyrt med kantsug og tilstoppingsfritt labyrintfilter, noe som øker effektiviteten. THERMEX anbefaler at avstanden mellom kokeplate og filter ikke overstiger 3 meter.

Unngå tap av sugestyrke I den grad det er mulig, bør bruken av 90°-bøyninger minimeres. Én 90˚-bøyning gir like stort tap i sugestyrke som én meter slange/rør. Avkort alltid slanger og rør, slik at installasjonen er kortest mulig. Jo lenger installasjon, desto større trykktap = mindre sugestyrke. Bruk alltid størst mulig slangediameter. Er kjøkkenviften/motoren din utstyrt med Ø160, skal du som minimum bruke Ø160 slange osv. Hvis du bare går én størrelse ned, kan det redusere effekten med opptil 66 %.

KANALTILPASNING

THERMEX SKREDDERSYR KJØKKENVIFTENS AVTREKKSRØR På et stort antall modeller er det mulig å tilpasse kjøkkenviftens avtrekksrør til ditt kjøkken. THERMEX kan avkorte, forlenge eller skjære avtrekksrør på skrå til f.eks. tak med helling.

Fjern uønsket støy THERMEX anbefaler alltid at det brukes kondens-/lydisolert slange/rør i hele installasjonen, dette motvirker uønsket støy og fukt. Hvis du har kjøpt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel kjøpe og installere en lyddemper mellom kjøkkenvifte og motor. Lyddemperen kan dempe lyden av luft gjennom installasjonen ytterligere. (kontakt forhandlere din for ytterligere informasjon)

Hvis standardkanalen skal være lenger, så må det anvendes en ekstra lang kanal eller en forlengeradapter. I slike tilfeller vil det være en tilleggspris.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene må holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, må du regne med å rense dine metallfiltre ca. én gang i måneden - men det er jo også mye enklere enn rengjøring av hele kjøkkenet. Følg alltid anbefalingen for ditt produkt, beskrevet i brukermanualen.

Den optimale avstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer kjøkkenviften i en høyde på 500-700 mm over komfyren. Vær allikevel oppmerksom på krav i gjeldende forskrifter og lover, og spesifikasjonene for kokeplaten og kjøkkenviften.

KANALTILPASNING »

91

I noen situasjoner har taket helling, også kjent som stor takhøyde. THERMEX kan her skjære kanalen på skrå.


SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

92 THERMEX  YELLOW LINE

SÅNN VIRKER EN KJØKKENVIFTE

Inneklima og romventilasjon

Det er ikke nok å bare åpne vinduet

Det blir i dag stillet meget strenge lovkrav til isolering av boligene. Det er naturligvis bra i forhold til energikostnadene, klimaet og vår felles planet. Desverre medfører disse isoleringskravene samtidig at våre boliger ikke kan ”puste”, etter vår mening - ikke det optimale for verken byggningene eller beboerne. Det er dét problem din kjøkkenvifte skal løse for kjøkkenet, for sammen med våtrommene er vel kjøkkenet det rommet i boligen som virkelig har behov for en fullverdig ventialsjon.

En korrekt montert kjøkkenvifte danner et undertrykk i kjøkkenet, så damp, fukt og fettos ikke sprer seg til resten av boligens øvrige rom. På den måte er kjøkkenviften med på å forbedre luften i hele boligen. Til fordel og glede for så vel beboerne som for selve byggningen. Kjøkkenviften suger den fettmettede luften ut gjennom filteret. Når luften strømmer gjennom filteret nedkjøles den så fettpartikklene størkner og setter seg fast i fettfiltret. Jo større kjøkkenviften er i forhold til steke/kokesonen, dessto bedre utluftning/avtrekk får du. Om du så skal velge en veggmontert eller fritthengende, med intern eller ekstern motor for utluftning til det fri, eller Resirkulasjon, så handler det i bunn og grunn om dine personlige valg og praktiske muligheter. Det er disse valgene vi ønsker at føre deg sikkert igjennom på disse Tips & Fact sidene. Har du spørsmål utover dette så er du alltid velkommen hos våre THERMEX forhandlere, som alle arbeider med de samme mål som som oss: Og sikkre deg det endelige beslutningsgrunnlaget, når du skal velge den THERMEX løsning som du skal ha glede av hver eneste dag, og i mange år fremover.


THERMEX  YELLOW LINE

AVTREKKSPRINSIPPER OG FILTRE Kantsug Kjøkkenvifte med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gjemt vekk inne i kjøkkenviften. Kantsug eller spaltesug skaper usynlige luftstrømmer hele veien rundt om koke/stekesonen. Det er disse luftstrømmene som isolerer fettos/damp så den ikke svever fritt. Kjøkkenviftens avtrekk er konsentreret omkring ”sprekken/kantsuget”. Lufthastigheten økes og lydnivået blir en anelse høyere.

Filter i bunn Kjøkkenvifter med filter i bunnen har størst avtrekk/filterflate, lavere lufthastighet og mindre luftstøy. I tillegg er filtrene enkle å ta ut i forbindelse med rengjøring. Det er antallet av filtre i bunnen (avtrekksflaten) og luftmengden som er avgjørende for effektiviteten. Oppfagningsgraden kan økes betydelig ved å heve filterbunnen og det er naturligvis en fordel hvis kjøkkenviften dekker hele koke/stekesonen.

Vertikal utsug Kjøkkenvifte med vertikal avtrekk gir plass og beveggelsesmuligheter omkring koke/stekesonen. Designet er ergonomisk og man kan uten problemer ha overblikk over grytene og stekpanner. Kjøkkenvifte med vertikal avtrekk kombinerer filter i bunnen med kantsug og gir deg det bedste fra begge avtrekksprinsipper.

Metallfilter absorberer fettet

Aktivt kullfilter

Kjøkkenviften suger den fettmettede luften ut gjennom filteret. Når luften strømmer gjennom filteret nedkjøles den så fettpartiklerne setter seg fast. Da metallet gir en meget effektivt nedkjøling er hele denne prosessen helt avgjørende at fettfiltret er av metall, det er det selvfølgelig på alle THERMEX-modellene.

Kullfilter brukes på en kjøkkenvifte hvor det ikke er avtrekk til det fri, eller ved fellesanlegg som ikke innfrir i.f.t. effekt. Kullfilteret renser luften for lukt, men ikke tilfredsstillende hva gjelder fukt. Kullfilteret bør skiftes 1 gang årlig, basert på normal matlaging (d.v.s. steking ca. 4-5 ganger i uken).

93


94 THERMEX  YELLOW LINE

INSTALLASJON & MONTERING

Enkelt å montere en THERMEX løsning Hvis du er ganske praktisk anlagt kan du selvfølgelig montere selv. Når du kjøper et THERMEX produkt får du naturligvis en utførelig monteringsveiledning med. Her leder vi deg step-by-step gjennom hele installasjonen. Vi går tett på alle detaljene og viser deg hvordan du f.eks. fører avtrekket gjennom dampsperren i loftet med tettheten i behold.

Innebygd motor

Z MAX I SKY, MET Z MAX I, MET SUN II MET Z MEDIO & MON

ESPAÑOL ENGLISH SVENSKA SUOMI DANSK NORSK

RINGS VEJLEDNING

MONTE g Asennusohjeet ing Monteringssanvisnin n Installasjonsvejledn Mounting instructio Instrucciones de montaje

Hvis du selv ikke ønsker denne oppgaven så anbefaler vi at du overlater monteringen til THERMEX forhandleren. De skal også kunne hjelpe deg med alt nødvendig tilbehør til så vel kjøkkenviften som til monteringen avtrekkskanaler, forlengerrør, skråskjærte kanaler etc.

Innebygd motor Kjøkkenvifter med innebygget motor tilkobles avtrekk ut til det fri gjennom tak eller vegg. Kjøkkenvifter til resirkulering skal ikke ha avtrekk til det fri, et aktivt kullfilter renser luften innen den sendes i retur til rommet igjen.

Ekstern motor Kjøkkenviftens motor plasseres vekk fra kjøkkenviften, f.eks. på loftet, tak eller utvendig på vegg. Det gir som regel en større avtrekkskapasitet og støyer mindre. De fleste THERMEX modeller fås også for tilkobling til eiendommens sentrale ventilasjonsanlegg, dvs. kjøkkenviften er da uten egen motor.

Ekstern motor


THERMEX  YELLOW LINE

DAGLIG BRUK OG VEDLIKEHOLD

Skap et undertrykk i kjøkkenet Start alltid kjøkkenviften 5-10 minutter før du går i gang med matlagingen, så er undertrykket klar for et effektivt avtrekk når damp/fettos begynner å utvikles. Når maten er ferdig kan du redusere hastigheten og la kjøkkenviften gå i 10-15 minutter så luften renses helt. Det kan være fristende å åpne kjøkkenvinduet, men la det være, det vil faktisk bare ”forstyrre” luftsirkulasjonen rundt kjøkkenviften. Man skal unngå dette for ellers så kan ikke kjøkkenviften skape det undertrykket som netopp skal til for å trekke dampen, lukten og matosen ut av kjøkkenet, før den sprer seg til resten av boligen. Men, vær oppmerksom på at skal være tilførsel av frisk luft, f.eks. gjennom luftventiler eller en døråpning. Har du samtidig tænt opp i peisen som da også krever luft bør du la et vindu være åpent i dette rommet.

Spar på strømmen En kjøkkenvifte som går på høyeste trinn bruker halvannen gang så mye energi som en kjøkkenvifte som går på det laveste trinn. Høyeste trinn er selvfølgelig noen ganger helt nødvendig å bruke, særlig ved mye stekeos, f. eks. vann i pannen etter steking. Men under helt normale forhold når det kokes og stekes behøver nødvendigvis ikke det høyeste trinnet brukes, forutsatt at kjøkkeviften har etbalert et undertrykk allerede.

Gode avtrekksforhold

Stålkjøkkenvifte

Virker kjøkkenviften ikke tilfredsstillende kan det skyldes at avtrekksrøret har for mange ”knekker”, eller at takhatten/ veggrøret har for liten dimensjon i forhold til avtrekksrøret. Vær obs på ! Fleksible avtrekksslanger skal strekkes godt ut og og spjeldet som sitter i kjøkkenviften skal ha fri tilgang til å åpne seg. Gode avtrekksforhold gir en mest effektiv funksjon og dermed også et lavere strømforbruk.

Kjøkkenviften rengjøres med en fuktig klut med vanlig opvaskemiddel. Etterbehandles med Metal Polish.

Daglig rengjøring Det anbefales å tørke av fettfiltret med en klut/husholdningspapir etter hver matlaging. Hvis din kjøkkenvifte har et kullfilter bør du skifte dette ca. 1 gang årlig, eller etter behov. Det krever faktisk en veldig liten innsats hver dag for å holde din kjøkkenvifte ren og effektivt. Her er noen enkle tips.

Lakkert kjøkkenvifte Kjøkkenviften rengjøres med en fuktig klut med vanlig opvaskmiddel. Bruk aldri noe som inneholder et slipemiddel.

Glassoverflater Glassplaten rengjøres med et alminnelig glassvaskmiddel.

Metallfilter Det er viktigt å rengjøre/vaske fettfiltrene minst hver annen måned. Hvis filtret/ene er mye tilsmusset av fett anbefales det å legge de i bløt, d.v.s. varmt vann med oppvaskmiddel.

Kullfilter Et kullfilter kan ikke rengjøres men ska skiftes ut. Hvor ofte avhenger av hvor mye og ofte det stekes. Hvis kjøkkenviftens fettfiltre rengjøres jevnlig kan du bergne å måtte skifte ut kullfilteret 2-4 gang årlig.

95


ECO-DESIGN

96 THERMEX  YELLOW LINE

ECO-DESIGN FORKLARING Leverandørens modell identifikasjon

Vertical automatic

Leverandørens navn eller varemerke

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes grovt det mest effektive punkt for ventilatoren, hvor luftmengden holdes opp mot den statiske trykkdifferens og elektriske forbruk.

36

Dette er en forholdstallsberegning hvor man setter det beregnede årlige forbruk for produktet (AEC) opp mot et standardforbruk(SAEC). Hvor 100 tilsvarer at produktet har samme forbruk som standardenheten, (så jo lavere tall, jo bedre) dette omsettes så til en bokstavklassifisering. Det tas utgangspunkt i en gjennomsnittlig brukstid for lyset på 2 timer pr. dag og en gjennomsnittlig brukstid på ventilatoren på 1. time pr. dag. Dersom ventilatoren har et forbruk når den er avslått / stand by funksjon, legges dette til.

kWh/annum

Årlig energiforbruk I kalkulatoren tas det utgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer pr. dag.

BCDEFG

A

Belysningseffektivitetsklasse Her oppgis lysmengden angitt i LUX ved kokeplaten opp mot anvendt energiforbruk.

Energieffektivitetsindeksen Energieffektivitetsindeksen beregnes ut fra det årlige effektforbruk for ventilatoren i det optimale driftspunktet og det nominelle elektriske effektforbruk for belysningselementet.

DEFG

ABC

65/2014

DEFG

ABC

58dB

Selve ventilatoren brukes 1 time pr. dag, hvor det tas utgangspunkt i FDE - det punktet hvor ventilatoren har best effektivitet, altså størst luftmengde i forhold til trykkfall og elektrisk forbruk.

Fettfiltreringseffektivitetsklasse Her angis hvor stor andel av den samlede fettmengde som fanges opp i filteret (i %).

Lydeffektnivå Her er det viktig å påpeke, at man tidligere oppga lydtrykket, som er lavere enn lydeffekten.

Det poengteres at filteret defineres til å være avtagbare deler av ventilatoren. så ved f.eks å gjøre glassplaten på Metz avtagbar, vil denne regnes som en del av filteret.

Lydeffekten måles i Watt (som høytalere) men oppgis i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en microfon (normalt på 1m. avstand) og oppgis tilsvarende i dB(A)


EKSTERN TX

SPESIELLE EGENSKAPER

I katalogen tilbys kjøkkenviftene med eksterne motorer både til loft og vegg. Det er her tale om Ekstern TX vegg og Ekstern TX II loft. Ekstern TX vegg leveres med værbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX II loft til montering i loftsrom. Husk å kondensisolere slanger.

VEGG Fremstilt i værbestandig rustfritt stål Elegant design til plassering på yttervegg LOFT Kanaltilkobling passer til faste rør Leveres med praktiske stålføtter til montering i loftsrom

Ekstern TX motor, vegg 4.900,Varenr. 225.19.1100.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A)) 71

AC/DC konverter Varenr.

2.375,536.99.1100.9

Benyttes i forbindelse med tilkobling til ekstern DC motor, og kjøkkenviften har AC styring.

NY MODEL L

Ekstern TX II motor, loft

4.900,-

Varenr. 225.19.1200.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbruk 374 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 810 Hastighet i omdr. 2200 Lydnivå (dB(A)) 65

Kraftfuld og tryksterk. Spesielt designet til at flytte luftmengden over lengere strekninger.

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 126-127 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 100

97

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  YELLOW LINE


EKSTERN MOTOR » TX

98 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERNE MOTORER EKSTERN CKB - CAB LOFTMOTOR Velegnet til plassering i tak og lett å montere. Meget effektiv og ekstremt lydsvak EC-motor. Motorhus med elektrogalvanisert plate. Leveres med flens på innsug og utsug.

SPESIELLE EGENSKAPER

Ekstremt lydsvak Leveres i støy- og kondensisolert kasse

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR17.775,Varenr. 225.34.3720.2 Tilkobling (V) 230 Wattforbruk 161 Luftmengde m3/t 1090 Hastighet i omdr./min. 2570 Lydnivå (dB(A)) 53 Vekt i kg 23,0

Kan monteres i enhver retning. Kan monteres stående, liggende eller invertert.

To ekstra flenser medfølger. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Anbefaling: Husk bruk av lyddemper samt isolering av motoren på loft.

Ytelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk trykk I mmWG og Pa – Tørr luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ytelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

800

1 000 q v [m3 /h]

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 128 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 100

EKSTERN CKB – CAB-200, EC-TAKMOTOR INKL. AC/DC-OMFORMER20.150,225.34.3721.2


EKSTERNE MOTORER

TTP TAKMOTOR Stille takventilasjon fremstilt i værbestandig materiale. Kan reguleres av samtlige THERMEX kjøkkenhetter uten motor. P-modellen er til montering på tak med helling og kan med letthet justeres til takets helling. S-modellen er beregnet til flate tak.

SPESIELLE EGENSKAPER

Vertikal utblåsing Kanaltilkobling passer til faste rør Fremstilt i værbestandig kunststoff Kan med letthet skilles og rengjøres Med innebygd utløp

XL-Eco 250P 21.925,-

Eco 220P 16.325,-

E220P 12.250,-

Varenr. 240.40.0141.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0131.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DCOBS: I nogle tilfælde skal bruges AC/DC konverter, omformer, som kanenkjøpes separat.som kan tilkøbes.

Varenr. 240.40.0110.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dBA - 3 mtr.) 52 Dimensjon (mm) Ø160 Husk fundament (se s. 100)

XL-Eco 250S 20.400,-

Eco 220S 15.225,-

Varenr. 240.40.0142.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0132.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,6 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 129 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 100

E220S 10.725,Varenr. 240.40.0111.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 52 Dimensjon Ø160

99

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  YELLOW LINE


TILBEHØR »

TILBEHØR 100 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR TIL TTP TAKMOTOR

Takhette til utlufting

Gjennomføring til E220P / Eco 220P

Varenr. 240.40.0117.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 5.225,-

Takhette til innlufting

Universal teglsteinstak - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 10.850,-

Varenr. 240.40.0112.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-47° Pris 3.975,-

RENGJØRING

Gjennomføring Betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-45° Pris 2.675,-

Gjennomføring Shingeltak - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11-45° Pris 2.200,-

THERMEX tilbyr f.eks. Metall Polish Gjennomføring Profilert platetak - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-40° Pris 2.350,-

Beskrivelse Varenr. Metall Polish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 505,-

LYDDEMPER Er motoren montert eksternt, kan du med fordel ytterligere redusere motorstøyen samt luftstøyen med en lyddemper.

Gjennomføring, Klassisk shingel/ståltak - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11,5-35° Pris 2.625,-

Gjennomføring til XL-Eco 250P

Gjennomføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 3.175,-

Gjennomføring betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farge Svart Mål Ø200mm Helling 0-45° Pris 3.300,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-11° Pris 2.375,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

Takfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farge Galvanisert Mål 295x295x165 mm Helling 0° Pris 4.225,-

OBS! Skal monteres under takryggen e.l.

Gjennomføring klassisk Shingel/ståltak - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 4.400,6.175,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 11-47° Pris 2.850,-

Gjennomføring papptak - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.675,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-11° Pris 3.450,-


101

FLATKANAL THERMEX kan levere et rektangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Flatkanal er særlig godt egnet der det ikke er så mye plass, f.eks over overskap, samt over senket tak, osv. 1

10

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 180,-

Tape Mål 50 mmx4,6 m Varenr. 815.50.1231.9 Pris 195,-

SPENNBÅND Mål 6" - 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 130,-

16

11

2 FLATKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 760,-

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 m Varenr. 852.50.1106.9 Pris 605,-

3

12 SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 230,-

4

13 TAK-/VEGGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 110,-

5

14 FLEKSSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 535,-

AVTREKKSSETT 2 m fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 655,-

FLEKSIBEL SLANGE plast (6 m lengde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 230,-

17

FLEKSIBEL SLANGE lyd-/kondensisolert Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 685,-

AVTREKKSSETT - lyd-/kondensisolert 2 m lyd-/kondensisolert fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.405,-

VERTIKAL BØYNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 365,7

6 HORISONTAL BØYNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 455,-

2 11

7 6

BØYNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 515,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 355,-

3

6

8

9 BØYNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 440,-

16

TILBEHØR »

THERMEX  YELLOW LINE


102 THERMEX  YELLOW LINE TILBEHØR »

TILBEHØR

METALPOLISH

VARENR.

PRIS

Metalpolish, 600 ml flaske

499.99.9999.9

505,-

Metalpolish

HEVE/SENKE MONTERINGSBORD

VARENR.

PRIS

Heve/senke monteringsbord / 60 kg / 800 mm (se foto)

498.00.2000.0

11.395,-*

* nettopris

Heve/senkebord Max. belastning: 60 kg Max. full høyde 800 mm

MONTERINGS KIT

VARENR.

PRIS

Avtrekkssett til kullfilter / Plasmex®-filter Ø125

830.99.0125.9

605,-

Avtrekkssett til kullfilter / Plasmex®-filter Ø150

830.99.0150.9

675,-

Vegg gjennomføring Ø125

830.99.5125.9

2.690,-

Vegg gjennomføring Ø150

830.99.5150.9

2.830,-

Vegg gjennomføring Ø125 inkludert klaprefritt spjeld

830.99.6125.9

4.075,-

Vegg gjennomføring Ø150 inkludert klaprefritt spjeld

830.99.6150.9

4.535,Avtrekkssett til kullfilter / Plasmex®-filter

Vegg gjennomføring

Stormkappe produsert i rustfritt kvalitetsstål

Klaprefritt spjeld


TILPASNING

103

Skjæring/kapping av ønsket helningsgrad på lang kanal vegg eller fritthengende

Ønskes det tilpasning på en standardkanal, skjæring av helningsgrad, etc. er prisen: Veggmodell: Fritthengende:

Forlengerkanal/Ekstra lang kanal

Kr. 2.495,Kr. 3.695,-

Hvis standardkanalen skal være lengre så må det velges en ekstra lang kanal eller en Forlengerkanal. I de tilfellene tilkommer det en tilleggspris. OBS! Ved en ekstra lang kanal er prisen for den opprinnelige standard-kanalen fratrukket.

Standardkanal

Kjekt å vite om tilpasning av spesialkanal Sentermål Bakside

Grader

11

12

1

10 Høyre

9 8

Totalhøyde

Kanalhøyde

Venstre

7

6

5

Front Dersom skråkanten skal skjæres diagonalt på kanalen, skal det høyeste punktet på kanalen noteres under ytterligere informasjon. Høyeste punkt beskrives ut fra klokken.

•••••

Den røde stiplede linjen viser et eksempel hvor høyeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøyde = sentermål*: Grader*: Høyeste side*:

*D isse punktene skal være utfylt. Hvis det er ytterligere informasjon, noteres det i feltet til høyre.

Ytterligere informasjon:

TILBEHØR »

THERMEX  YELLOW LINE


104 THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator THERMEX

GENERELL INFO

KJØKKENKVERNER

Ca. 1/2 av kjøkkenavfallet i en typisk husholdning er av en beskaffenhet, som kan gå gjennom en kjøkkenkvern. Wasteminator gir mindre arbeid med å tømme søppelposen og en bedre hygiene i kjøkkenet.

THERMEX HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE EN REKKE PRODUKTER SOM GJØR AVFALLSPOSEN LITT LETTERE OG MILJØET PÅ DITT KJØKKEN BEDRE

Kjøkkenkvernen Wasteminator fungerer ved at organisk avfall, slik som matrester, grønnsaker, fruktkjøtt og lignende skylles ned gjennom avløpet og ut gjennom kvernen. Inne i selve kvernen er det montert en roterende metallskive med noen metallklosser som med 1.500 omdreininger pr. minutt presser matrestene ut gjennom en rist, hvorpå 2 rivejern flår matrestene i ganske små biter, som heretter skylles ut gjennom avløpet.

• 2 rivejern kverner matrestene i små stykker med 1.500 omdr. pr. minutt.

• Praktisk propp som brukes til å skyve avfallet ned i kvernen med.

• Med luftpåvirket start/stopp– knapp som kan plasseres i vask eller i underskap.

• Stuss til oppvaskmaskinen. Kan tilkobles oppvaskmaskinens avløp slik at såpeholdig vann renser kvernen.

THERMEX står selvfølgelig til rådighet med ytterligere rådgivning og veiledning.

•H usk at det kan være at din kommune krever godkjennelse for montering av avfallskvern. Kontakt din kommune for å høre nærmere.

Wasteminator II TEKNISKE SPECIFIKASJONER • Effekt: 370W (1/2 HK). • Spenning: 230VAC. 1-fase. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Induksjonsmotor med 1500 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 6 kg. Varenr.

Beskrivelse

Pris

780.67.2000.2

Wasteminator II

6.825,-


THERMEX  YELLOW LINE

105

Wasteminator III

TEKNISKE SPECIFIKASJONER • Effekt: 560W (3/4HK). • Spenning: 230VAC. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Induksjonsmotor med 1480/1680 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 6 kg. Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2020.2

8.100,-

Wasteminator III

Wasteminator IV 173 117

365

130

247

Ø210

172

TEKNISKE SPECIFIKASJONER 93,5

Ø114 (Ø110)

147 Ø180

• Effekt: 560W (3/4HK). • Spenning: 230VAC. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Autoreversibel. • Induksjonsmotor med 1480/1780 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 10,5 kg.

Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2030.2

8.950,-

Wasteminator IV


106 THERMEX  YELLOW LINE

Elegant indirekte LED-belysning som øker i styrke når du åpner skapet og dempes når det lukkes.

Hvis du ønsker at skapdøren skal åpne motsatt vei, kan du enkelt gjøre dette ved å vende den. Oppbavaringstemperatur +5 °C - +20 °C.

Winemex-skapene er utstyrt med 3-lags glass, noe som sikrer høy grad av energieffektivitet. Glasset er dessuten UV-behandlet, så det beskytter vinen i skapet mot solstråler og lys utenfra.

WINEMEX THERMEX' serie av vinoppbevaringsskap. Serien inneholder seks skap av høyeste kvalitet, hvor du kan lagre så mange vinflasker du trenger.

Winemex-skapene er utstyrt med kompressorstyrt befuktningssystem.

Winemex kan monteres slik at skapdøren flukter med de øvrige skapene på kjøkkenet, og skapdøren åpnes uten å komme i klem med naboskapet.

Kraftige Svartlakkerte hengsler. Mulighet for å høydejustere skapdøren slik at den samsvarer med de andre skapene på kjøkkenet.


THERMEX  YELLOW LINE

107

WINEMEX 69

PRODUKTER

WINEMEX 7 WINEMEX 20

WINEMEX 24 WINEMEX 40

WINEMEX 69 WINEMEX 145


VINSKAP » WINEMEX 7

108 THERMEX  YELLOW LINE

U TG Å

NY MO T T DEL PÅ VEI L

WINEMEX 7 A

WINEMEX BLUE 7 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

147 mm

Sort

910.21.1005.2

8.495,-

SPESIELLE EGENSKAPER

7 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn Skapdøren er designet slik at skapets front flukter med kjøkkenskapene ved innbygging 

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 820-890 mm

Pris kr. 8.495,-LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Énsoneskap 7 16 liter

TEKNISKE DATA

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 122 kWh/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR:+5 °C TIL +20 °C LYDNIVÅ: 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 32 dB MODELL: Kan brukes innbygget eller frittstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


109

WINEMEX 20 WINEMEX 20 - FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL Høyde Mål Farge 820-890 mm

295 mm

Svart

A+ ENERGIKLASSE

Varenr. Pris

Beskrivelse Ekstra hylle

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 425,-

SPESIELLE EGENSKAPER

5 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn Skapdøren er designet slik at skapets front flukter med kjøkkenskapene ved innbygging 

910.21.1000.2 12.595,-LED-LYS

TILBEHØR

Pris kr. 12.595,-

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Énsoneskap 20 50 liter

TEKNISKE DATA

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 93 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 40 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 29 dB MODELL: Kan brukes innbygget eller frittstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.

VINSKAP » WINEMEX 20

THERMEX  YELLOW LINE


VINSKAP » WINEMEX 24

110 THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 24 A+

WINEMEX 24 - INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 443 mm 555 mm Svart 910.21.1001.2 13.995,-

TILBEHØR

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner

SPESIELLE EGENSKAPER

Egnet for innbygging i skap laget for mikrobølgeovn 3 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Bredde i front 590 mm, skapets sider er 555 mm 

LED-LYS

Varenr. R520.21.2406.0

Pris kr. 13.995,-

Pris 775,GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 443 mm Énsoneskap 24 51 liter

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 92 kWh/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVA: 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 31 dB MODELL: Designet for innbygning Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


111

VINSKAP » WINEMEX 40

THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 40 WINEMEX 40 - FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

C ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 820-890 mm 595 mm Svart 910.21.1002.2 17.695,-

Pris kr. 17.695,SPESIELLE EGENSKAPER

10 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Dobbelt skap med en sone på hver side Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn 

TILBEHØR

LED-LYS

Beskrivelse Ekstra hylle

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 425,GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Dobbeltsoneskap 40 100 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 200 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 40 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 28 dB MODELL: Designet for innbygging eller frittstående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


VINSKAP » WINEMEX 69

112 THERMEX  YELLOW LINE

U TG Å

NY MO T T DEL PÅ VEI L

WINEMEX 69 Pris kr. 19.995,-

WINEMEX 69 - FRITTSTÅENDE MODELL Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1275-1295 mm 480 mm Svart 910.21.1003.2 19.995,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

8 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor 

LED-LYS

TILBEHØR

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner

Varenr. R520.21.2404.0

Pris 635,GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: B ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 203 kWh/år KLIMAKLASSE: SN (+10 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 44 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 32 dB MODELL:

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Svartlakkert stål med glassdør 1275-1295 mm Dobbeltsoneskap 69 191 liter

Designet for frittstående plassering

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


Lagringssone 1

Lagringssone 2

Serveringszone

113

VINSKAP » WINEMEX 145

THERMEX  YELLOW LINE

TILKJØP Brennevin-, øl- og blandevannshylle med justerbar rominndeling eller som én stor hylle.

WINEMEX 145 C

WINEMEX 145 - FRITTSTÅENDE MODELL

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1720-1740 mm 595 mm Svart 910.21.1004.2 32.495,-

Pris kr. 32.495,SPESIELLE EGENSKAPER

Egnet for innbygging i kjøleskapskabinett 9 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk 1 displayhylle med uttrekk, laget i FSC-sertifisert bøk Oppheng til vinglass medfølger, kan monteres i toppen av skapet LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Skapet kan plasseres i kaldsoner ettersom kompressoren både kan avkjøle og varme opp. 

TILBEHØR

LED-LYS

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner Displayhylle Brennevin-, øl- og blandevannshylle

Varenr. Pris R520.21.2403.0 915,R520.21.2437.0 1.195,R520.21.2438.0 1.830,-

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

I Winemex Blue 145-skapet kan du også oppbevare vin-glassene dine, slik at de holder riktig temperatur når vinen skal serveres.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Elegant displayhylle til dine beste viner.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 130 For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Svartlakkert stål med glassdør 1720-1740 mm Tresonet skap 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 262 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 34 dB MODELL: Designet for frittstående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


YELLOW LINE På de neste sidene kan du gå på oppdagelseferd i våre mange skisser og modeller, slik at du kan finne den helt riktige kjøkkenviften til ditt drømmekjøkken. På www.thermex.no kan du finne mer detaljerte skissetegninger, dersom du har behov får mål som du ikke finner i katalogen. På hjemmesiden vil skissetegningene også bli oppdatert fortløpende, dersom det skjer produktoppdateringer. » se side 25 Ø148

Ø150

115

430

» se side 26

195

450

315 430

385

40 195

SUPER SILENT GT M/MOTOR

40

40

600

250

SUPER SILENT GT U/MOTOR

405

450

» se side 26

600

SUPER SILENT UTTREKK M/MOTOR » se side 27 Ø150

Ø150 195

70

175

430

385

40

19 5

430

40 40

40

5

28

600

45 0

SUPER SILENT UTTREKK U/MOTOR » se side 27

5 500 -

600

AIRGRIP

» se side 28

Ø150 40 70 19 5

40 L

28 5 44 0

430

40

24

5

100

175

323

SKAPINTEGRERTE MODELLER

SUPER SILENT

280

SKISSETEGNINGER

114 THERMEX  YELLOW LINE

600

282

46

2 600

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


» sse side 29

YORK III

» se side 30

01

-8

280

120

500

178

40 98

500

-8

TURBO K702 II

» se side 31

-6

00

450

MANCHESTER SMART

» se side 32 450 21

0

60

60

0

Ø 120 70

95

MANCHESTER

» se side 33

INTEGRO

» se side 34 340

120

345

150

201

338

150

72

SKAPINTEGRERTE MODELlER

SLIM S4 PLUS

115

50

0-

5 50

475*

0 30

500

0

- 70 - 600

75***

** - 7

- 675

599

- 799

- 899

* 481 with spacers ** 681 with spacers *** 781 with spacers

INTEGRO 51 II

» se side 36

TFM 160 - 180 - 190

» se side 37 150

Ø 150

325 29

346

339

300

341 290

08 m in 3 48 ma x 3

253

60

0 29

19

8

26

56 2 - 86 2

51 39

19

Utskjæringsmål: D280 x B560 / B760 / B860

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

540 -

740 -

840

599 -

799 -

899

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


TFM 460 - 480

» se side 38 8-

4

47

» e side 39

19

3

0

15

Ø150

215

28

TFH 360

76 116

285.2

6 26 7 27

SKAPINTEGRERTE MODELlER

SKISSETEGNINGER

116 THERMEX  YELLOW LINE

25 28 8.2 6

9-

48

Utskjæringsmål: D270 x B505 / B705

5

67

8

51

507 547

18

-7

Utskjæringsmål:D270 565 xx1165 mm Utskjæringsmål: B520

TFH 380

» se side 39

TFMH 360

» se side 39 Ø150

Ø150

212 262

76

116

76

35 2

0

40

706 744

6 26 7 27

Utskjæringsmål: D370 x B720

Utskjæringsmål: D270 x B520

TFMH 380

» se side 39 Ø150

76

262

212

2 35 0 40

706 744

Utskjæringsmål: D370 x B720

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

507 547


TAKINTEGRERTE MODELLER

PASSAT M/MOTOR

» se side 41

PASSAT - EASY-FIT MOTOR

117

» se side 41

Utskjæringsmål: D565 x B1165

PASSAT U/MOTOR

» se side 41

29

160

129

70 5 60 45 0

1145 1200

Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra

Utskjæringsmål: D565 x B1165

NEWCASTLE MAXI

»se side 42

NEWCASTLE MEDIO

66

449

256

100

227

114

180

214

835 900

5

0

50

43

5 54 0 60

1145 1200

293

65 128 192

6

230 65

12

» se side 43

Utskjæringsmål: D565 x B1165

Utskjæringsmål: D455 x B855

» se side 45

LE MANS YELLOW

» se side 46

80

580-8

.

max 335

115

260 260

253

92

69

Utskjæringsmål: D100 x B510 D100 x B810

96 496-7 Ø150

60

115

718

BENKINTEGRERTE MODELlER

TRENT

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

Utskjæringsmål: D490 x B770

. .

.

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


LE MANS I

» se side 48

Motor, væg

Motor, kogeø

520 =

=

197 - 257 860 - 1040

197 - 257 296 - 356 49 - 109

448 - 508

Front motor

Rear motor 99

232

300

296 - 356

99

400

=

170

400

Utskjæringsmål: D498 x B838

520 =

860 - 1040

» se side 48

232

LE MANS I

170

BENKINTEGRERTE MODELLER

600

» se side 51

CAMINO ECO

» se side 52

256

100

500

DECOR 942

» se side 53

30

min 560 - max 905 535 190

Ø150

600-700-900

0-

0

50

485

0 -6

0

70

CARDIFF II

» se side 54

180

400

196

183

0

25

MIN 700 - MAX 1165

285

25

600

MIN 735 - MAX 1115

251

260

0-

470

HARWICH

60

700

40

8

598-89

500

» se side 55

DERBY

» se side 56 6

28

264

500 - 980

600 -

500

VEGGMONTERTE MODELlER

DECOR 787

265

SKISSETEGNINGER

118 THERMEX  YELLOW LINE

700-

900


» se side 57

READING

» se side 58

275

min. 110 max. 300

31 0

340

15 7

» se side 59

150

600

430

LONDON

» se side 61 318

» se side 60 318

25

9

Ø150

90

46

2

455

447

927

760 -

900

PRESTON II

» se side 62 202

223

25

Min 120 Max 440

9

38

7

510

482

447

927

90

485

760

MINI PRESTON II

525

1110 - 1430

Ø150

» se side 63 5 25

00

480

900

430

/9

BRIGHTON

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

60

480 - 940 480

327

530

527

Ø150

344

60

Ø150

0 60

275

303

344

275

303

65

00

600 - 9

VERTICAL AUTOMATIC 300

25

275

500

0

» se side 64

795

40

ø150

500

480

min. 1020 - max. 1330

0

373

450

345

0-

60 18

5

463

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

0 32

20 /4

270

445 900

CAMBRIDGE

500 - 980 500

485

min. 865 - max. 1055

239 80 388

500

150

16 4

6 20

Ø150

565

565 - 1045

305

530

VEGGMONTERTE MODELlER

SWINDON

119

0

80

387

900

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CORBY

ASTON

» se side 66

490

min. 110 max. 460

» se side 65

23

5

3

25

35

0

0

50

445

540

Ć 150

500

min. 1085 - max. 1435

VEGGMONTERTE MODELlER

SKISSETEGNINGER

120 THERMEX  YELLOW LINE

0

60

SEMI INDUSTRI KJØKKENVIFTE

» se side 67

31

0

27

350

59

8-8

98

-11

98

500

» se side 69

OXFORD

» se side 70 Ø285

1000

Ø300

1000

65

65

FRITTHENGENDE MODELLER

RONDA 600 PLUS

min. asp. 880 - min. filt. 1005 - max 1450

80

8

600

600 265

245

DECOR 787

»se side 71

STANSTED

» se side 72

5

24

26

5

300

23

100

245

Min 785 - Max 1065

MIN 820 MAX 1115

210

898

780 59

600 89

8

8 59

340

8-

Codice

Descrizione

Materiale

Spessore

Numero Disegno

Disegnatore

Progetto

mm

DIMENSIONALE_KA190_IS_60X90 Scala

1:9

Formato

A3

www.ntair.it

Data

08/10/2018

B.S. Service S.r.l. Via G. Brodolini 77/A 60044 Fabriano (AN) - Italy Tel. +39 0732 21008 Fax. +39 0732 625246

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

900


HARWICH

» se side 74

AIRSLIM

» se side 80

475

475

» se side 73

285

272

40

FRITTHENGENDE MODELLER

CARDIFF II

121

600

898

DERBY

» se side 75

60

0

90

650 - 1000

300

320

900

» se side 79

Ø125

265 - 285 - 313

80 - 100 - 128

115

48

0

51 227 29

50

298

598 446

CENTRAL PLAN 250/251

480

» se side 82

80

Ø125

500 -

600

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

150

SENTRAL SKAPINTEGRERTE MODELLER

AIRGRIP PAT PENDING

CENTRAL FSK-495-II

598

» se side 83

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL CV1200 600

» se side 84

CENTRAL GEMINI III

» se side 85

340

Ø125

Ø125

495

150

456

40

600

75

275

179

244

SENTRAL SKAPINTEGRERTE MODELLER

340

Ø125

495

28

3

48

0

250

598

20

CENTRAL TFHCE 460 II

» se side 86

125

510

265 278

548

» se side 87

CENTRAL 787

» se side 88 5

28

25

6

175

175

28

280

159

100

240

300

635

400 - 800

MIN 700 - MAX 1165

SENTRAL VEGGMONT. MODELLER

AIR-TECH II

58

SKISSETEGNINGER

122 THERMEX  YELLOW LINE

0-

60

50

497 597

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

0

0

90


LOFT PODIE HØY - NEWCASTLE MAXI/PASSAT

255

2

10

26,5

2

155

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFT PODIE HØY M/RESIRK. - Newcastle Maxi

INNBYGNINGSRAMME - Newcastle Maxi/Passat

255

For montering i nedfellt himling.

255

130

2

10

26,50

1235

51,50 Ø6

26,50

800

1206

Utskjæringsmål: D605 x B1205

LOFT PODIE LAV - Newcastle Medio

LOFT PODIE HØY - Newcastle Medio 26,5

2

255

2

10

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

51,50

510

510

80

910

910

INNBYGNINGSRAMME - Newcastle Medio For montering i nedfellt himling.

935

0

52

920

5 53

Utskjæringsmål: D505 x B905

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

40

5

63

606

3

60

1203

80

155

TILBEHØR

LOFT PODIE LAV - PASSAT

123

SKISSETEGNINGER TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


348

8

34

421

1

42

225 mm

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

221

350 mm

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VEGG/FRITTH.

42 0m

35

m

0

270

420 mm50

3

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNB. SKAP

27

2m

m

0

272 mm

27

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNB. OVER SKAP

269

38

1

42

600

20

383

8

34

220

348

221

SKJULER TIL MODUL, FRITTH.

221

SKJULER TIL MODUL, VEGG

29

10

140

160

3

170

560

120

230

300

25

0

30

250

20

PLASMEX® I SETT 241

241

98

226

500

241

ø150

241

101

34

225

500

100

TILBEHØR

SKISSETEGNINGER TILBEHØR

124 THERMEX  YELLOW LINE

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

20

150


125

EKSTERNE MOTORER Eksterne motorer fås oftest med større sugekapasitet, fordi motoren er flyttet vekk fra kjøkkenet og plassert et sted som gjør det mulig å øke kapasiteten samtidig med at støyen reduseres. Velg bl.a. mellom følgende modeller:

VENTILASJONSANLEGG - FELLES AVTREKK

» se side 15

56

90

10

47

4

Ø125

14

23

16

155

159

45

20

SENTRALVENTILASJON - VILLA

» se side 17

56

24 5

82

16

14

3

159

20

Ø125

155

10

47

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


SKISSETEGNINGER MOTORER

126 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERN TX MOTOR VEGG

Front

» se side 97

Back

443

50 45

475

Ø150

181 Back

Top

45

50

174 334

45

15

440

225

475

Ø150

181

45

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

15

440

430


EKSTERN TX II MOTOR LOFT

12,8

186,5

12,8

150

186,5

8 150

373

150

373

186,5

186,5

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

186,5

8 150

373

150

335

150

8

» se side 97

186,5

73

127

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


570 468

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTMOTOR

» se side 98

193

375

SKISSETEGNINGER MOTORER

128 THERMEX  YELLOW LINE

255 494

510

570

Ø200 479

468

494

510

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


TTP MOTORER

» se side 99

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

E220P

E220S

ECO 220P

ECO 220S

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

129

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


VINOPPBEVARINGSSKAP Skissetegningene på denne siden viser vinskapenes overordnede mål. På www.thermex.dk finner du mer detaljerte skissetegninger, hvis du har behov for mål som ikke er oppgitt i denne katalogen. Skissetegningene blir også løpende oppdatert på hjemmesiden ved produktendringer. » se side 108

WINEMEX 20

» se side 109

14 7m m

54

0mm

820-890mm

VINOPPBEVARINGSSKAP

WINEMEX 7

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 150 mm D: 560 mm

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 305 mm D: 590 mm

85mm

SKISSETEGNINGER VINOPPBEVARINGSSKAP

130 THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 24

» se side 110

Innbyggingsmål: H: 450 mm B: 564 mm D: 550 mm

WINEMEX 69

Ikke egnet til innbygning

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

WINEMEX 40

» se side 111

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 605 mm D: 590 mm

» se side 112

WINEMEX 145

Innbyggingsmål: H: 1730 – 1745 mm B: 605 mm D: 730 mm

» se side 113


131

SKISSETEGNINGER VINSKAP

THERMEX  YELLOW LINE


Opplev THERMEX i virkeligheten, før du velger...

Besøk en av våre THERMEX-forhandlere, eller vårt showroom ved vårt salgskontor. Du er alltid velkommen..! THERMEX er et av Skandinavias største brand av kjøkkenvifter, med mere enn 62 års erfaring og kunnskap om kjøkkenventilasjon samt luftavtrekk. Moderne og innovative formgivninger/designs og ”øye for” finish av overflater i stål og glass. Du er alltid velkommen til en av våre forhandlere for å gå videre med de ideer du har fått i denne katalogen. Og her får du også vite mer om alle de muligheter som du har for å få dine egne personlige ønsker oppfylt til din nye THERMEX kjøkkenvifte, som du skal glede deg over de neste årtier. Vi ønsker deg riktig god fornøyelse med luftforandringen for fremtiden.

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tel: +47 222 19 020 www.thermex.no info@thermex.no

Det tas forbehold for utsolgte varer, trykkfeil, leveringssvikt og avgiftsendringer. Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2021 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner. Med forbehold om endringer i valutakurs. (Katalogprisene beregnes på grunnlag av DKK 135 DKK - Valutapåslag kan påløpe).

Da det løpende skjer oppdateringer av våre produkter, finner man de nyeste data og spesifikasjoner på vår hjemmeside www.thermex.no

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Yellow Line 2020 - NO  

Thermex Yellow Line 2020 - NO  

Profile for thermex

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded