__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BLUE LIMITED

BLUE LINE

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

KJØKKENVIFTER

2021

F O R H A N D L E R K ATA LO G

KUN FOR UTVALGTE SPESIALISTER

Thermex VoiceLink

– smart styring av Thermex kjøkkenvifter • Stemmestyring Thermex VoiceLink

• App styring • Remote styring

Hey Google – start ventilatoren

Verdi: Kr. 50:-

siden 1958


Hjelp til å velge - Fyll ut så blir det enklere å finne den helt riktige THERMEX HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget avtrekk ut i friluft Leilighet med felles ventilasjonsanlegg

 

Bolig med Balansert ventilasjonsanlegg Bolig med avtrekksvifte som er felles for flere rom

HVOR SKAL KJØKKENVIFTEN PLASERES? INTEGRERT I SKAP?

INTEGRERT I TAK/HIMLING?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VEGGMONTERT?

FRITTHENGENDE TAK/HIMLING?

WIRE HENGT LAMPEMODELL?

HVOR BRED SKAL KJØKKENVIFTEN VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Spesialmål

HVILKEN FARGE SKAL KJØKKENVIFTEN HA?

Svart

Hvit

Rustfri

Spesialfarge

ØNSKER DU Å FJERNE VIFTESTØYEN FRA KJØKKENET?

Ja – det er plass til ekstern motor på utvendig tak

På tak

På loft

Utvendig på vegg

Har kun mulighed for intern motor

ØNSKER DU EN LØSNING MED KULLFILTER OG RESIRKULERING AV LUFTEN?

Ja

Nei

ØNSKER DU EN LØSNING MED INTERN MOTOR OG UTBLÅSNING AV LUFTEN DIREKTE UT I FRILUFT?

Ja

Nei

KUNNE DU TENKE DEG AT DIN KJØKKENVIFTE STARTER OG STOPPER AUTOMATISK VED BETJENING AV DIN KOKEPLATE ELLER STEKEOVN MED BRUK AV TOP LINK®?

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES INN I DITT BALANSERTE VENTILASJONSSYSTEM, OG BENYTTE MOTOREN I DENNE TIL VENTILASJON FRA KJØKKENVIFTEN? = THERMEX BALANSERT-LINK®

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES TIL DEN FELLES AVTREKKSVIFTE DU HAR, DEN SOM OGSÅ LUFTER UT FRA DITT BAD OG/ELLER ANDRE ROM I HUSET? = THERMEX SENTRAL VILLA-LINK®

Ja

Nei

Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2022 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.


THERMEX  BLUE LINE 3

INNHOLD Grønn omstilling

4-5

Finn riktig kjøkkenvifte

6-7

THERMEX VoiceLink

8-9

«Alle muligheter»

10-11

KJØKKENVENTILATORER » BLUE LINE SKAPINTEGRERTe modeller

12-19

Takintegrerte modeller

20-27

Veggmonterte modeller

28-41

Fritthengende modeller

42-45

KJØKKENVENTILATORER » BLUE LIMITED Benkintegrerte modeller

48-52

Veggmontert modell

53

SKAPINTEGRERT modell

54

Fritthengende modell

55

Lampemodeller 56-57 Winemex Blue - vinoppbevaringsskap

58-61

«Alle muligheter»

62-73

Plasmex®-filter 74-75 Special-Line 76-77 Klaprefritt spjeld

78

ECO-Design forklaring

79

THERMEX Historien

80-81

Tips & gode råd

82-84

Eksterne motorer

85-87

Tilbehør 88-89 Skissetegninger 90-97 Skissetegninger, vinoppbevaringsskap Skissetegninger, motorer

99 100-103


4 THERMEX  BLUE LINE

MILJØ

GRØNN OMSTILLING THERMEX jobber systematisk og målrettet for grønn omstilling med fokus på FN’s 17 verdensmål.

LED BELYSNING I HALLER Allerede i 2017 installerte THERMEX LED belysning i den 5.000 m2 store lager- og produksjonshall i Hjørring. Utskiftningen til LED har betydd en besparelse på 47 % på CO2-regnskabet. Vi har også gått over til miljøvennlig oppvarmning, noe som har bidratt til en ytterligere besparelse på 22 %.

LED

DC

VENTILATORER MED LAVENERGI På produksjonssiden er alle kjøkkenventilatorer i dag utstyrt med LED lavenergi belysning og de fleste har også de energivennlige DC-motorene. Dette gjør at våre ventilatorer er helt i topp på energimerkings skalaen. THERMEX = "A".


THERMEX  BLUE LINE 5

THERMEX PLASMEX®-FILTER Alle THERMEX kjøkkenventilatorer kan i dag utstyres med Plasmex®-filter. Et filter som renser luften 96,5 %, og som sender den oppvarmede luft tilbake til kjøkkenet igjen i stedet for ut i fri luft. Du sparer både på strømmen og CO2-utlippet. VARMEGJENVINNING En lang rekke THERMEX kjøkkenventilatorer kan tilkobles din boligs ventilasjonsaggregat og dermed gjennom dette gjenvinne opptil 95 % av den varme som luften fra matlagingen inneholder. EE-AVFALL THERMEX er en del av retur- og gjenvinningsordningen for EE-avfall. Ditt gamle THERMEX produkt blir tatt hånd om på autoriserte anlegg for demontering, gjenvinning, ombruk og destruering.


6 THERMEX  BLUE LINE

FINN DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

HVILKEN KJØKKENVIFTE PASSER BEST TIL DITT KJØKKEN Når du skal velge kjøkkenvifte, må du tenke deg godt om. Du må vurdere design, størrelse, støynivå, kapasitet, energiforbruk, hvilke behov kjøkkenviften skal dekke, hva den skal kunne gjøre og hvor den skal plasseres. Du må tenke over om kjøkkenviften skal være rund, vertikal,

fritthengende, veggmontert eller integrert, om motoren skal sitte internt eller eksternt, og om du vil ha utsuging eller resirkulasjon. Først når du har gjort det, kan du velge den kjøkkenviften som passer best til ditt kjøkken.

SKAPINTERGRERTE MODELLER

TAKINTEGRERTE MODELLER

VEGGMONTERTE MODELLER

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tilbyr SKAPINTEGRERTe løsninger som er en elegant og diskret installasjon. Hvis motoren plasseres eksternt, er det en god mulighet for å utnytte skapet til oppbevaring. Se side (12-19)

De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket – og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer deg et perfekt utsyn fra arbeidsplassen. Trådløs betjening. Se side (20-27)

De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. Se side (28-41)


THERMEX  BLUE LINE 7

VINSKAP WINEMEX BLUE WINEMEX BLUE vinskap er en modellserie som består av kvalitetsskap hvor vi har lagt ekstra stor vekt på enkel og diskret betjening. (Se side 58-61)

Winemex Blue 40

FRITTHENGENDE MODELLER

LAMPEMODELLER

BENKINTEGRERTE MODELLER

Lyon

Caen

Le Mans Blue

De fritthengende modellene fra THERMEX er ideelle over kjøkkenøyen. Denne typen gir effektivt sug og god arbeidsbelysning. Se side (42-45)

Lampemodellene fra THERMEX er litt spesielle, idet de kun fungerer til resirkulasjon. Luften renses og returneres til kjøkkenet. Se side (56-57)

De benkintegrerte løsninger fra THERMEX gir ditt kjøkken et moderne og stilrent uttrykk. Det er flere muligheter for en benkintegrert løsning. Se side (48-52)


8 THERMEX  BLUE LINE

Thermex VoiceLink gjør din nye Thermex ventilator helt unik Styr din Thermex ventilator alene ved å bruke stemmen din – det gjelder både for ventilatorens sugestyrke og lys. Dermed får du frihet til å bruke dine hender til andre ting, når du er i kjøkkenet. Ved hjelp av Google Assistant gjøres din hverdag lettere og mere behagelig, når du kan skru på og av Thermex ventilatoren din – f.eks. når alle har satt seg til bordet, sultne og klare til å kose seg, men du har glemt å skru av ventilatoren. En enkelt bemerkning er nok: ”Hey Google, skru av ventilatoren”. Velbekomme :-) Scan og se video

Thermex VoiceLink

Bruk Google Assistant sammen med alle dine enheter.. Stemme styr din Thermex ventilator ved bruk av en telefon eller andre enheter med Google Assistant.

Thermex Remote App, enkel og brukervennlig Enkel og brukervennlig App til din smartphone eller tablet.

• Fjernkontroll av ventilator på en lettvint og oversiktlig måte • Informasjon om ventilatorens filterstatus • Oppsett av WIFI og aktivering av stemmestyring Du finner Thermex App’en i både Google Play og App Store. Thermex App’en er gratis.

Enkel oppkobling Velg WiFi’en din, tast inn koden din og du har tilsluttet Thermex App’en til ventilatoren. Aktiver deretter Google Assistant ved å logge inn på Google. Så enkelt er det å få din Thermex ventilator til at inngå i ditt smart home system.

Brukervennlig styring

Filter kontroll

Alle ventilatorens funksjoner kan styres på en enkel og brukervennlig måte.

Så du kan følge med på når ventilator filtret trenger til en tur i oppvaskmaskinen.

Fjernkontrollen som tåler å vises frem Fjernkontrollen er utført i et elegant, rundt design i svart med en magnet på baksiden. Det gjør det enkelt å finne den rette plasseringen til fjernkontrollen, dette gir mulighet for å:

• • • • •

Slå på og av ventilatoren Stille inn sugestyrke Stille inn lysnivå Skru av ventilatoren med ettersug Endre farge på dekorrasjonslyset

Fjernkontroll bruker 2 x AA batterier.

Ettersug

ON/OFF

Sugestyrke

Lys / Dekorasjonslys


THERMEX  BLUE LINE 9

”Hey Google – start ventilatoren” ”Hey Google – sett på ventilatorlyset”

Hey Google – start ventilatoren

Stemmestyring via Google Assistant • Smart stemmestyring og økt komfort • Frihet til å arbeide med andre ting på kjøkkenet • Ingen fettete fingre på ventilatoren eller fjernkontrollen

Dekorasjonslys 4 av Metz-modellene våre har en ekstra funksjon med dekorative lys som kan skinne i alle regnbuens farger.

LED lys med hvitt spektrum Ventilatorens arbeidslys kan justeres både i ønsket lysstyrke og fargeskala – fra den kalde blå til det mere hyggelige og varme gule lyset. Dermed kan du tilpasse lysets farge til den eksisterende belysningen på kjøkkenet ditt.


10 THERMEX BLUE LINE

-

«ALLE MULIGHETER»

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL KOKEPLATE Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk kokeplate.

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL STEKEOVN

KJØKKENVIFTE

Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

Brukes for å sikre nok innluft når man har et ventilasjonsaggregat.

Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med ventilasjonsanlegg.

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING Du unngår varmetap ut gjennom ventiatoren.


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX' VISJON ER Å GJØRE VENTILASJON ENKELT, SLIK AT DU KAN GJØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk avtrekkshette- og kjøkkenviftespesialist med fokus på nordiske ventilasjonssystemer. Selskapet har derfor utviklet konseptet, THERMEX-Link, som innebærer at størstedelen av kjøkkenviftene kan kobles til boligens øvrige ventilasjonssystem uansett om det dreier seg om et balansert anlegg med varmegjenvinning eller et felles avtrekksystem som kun blåser luft ut.

Finn den riktige løsningen i THERMEX store sortiment!

INTERN MOTOR Enkel installasjon, god og velprøvd løsning.

På vegg

På loft

På tak

EKSTERN MOTOR Brukes når man ønsker en så støysvak løsning som mulig. Man kan også få en sterkere motor.

”Patentsøkt”

INTERN MOTOR MED RESIRKULASJON

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

Det er to løsninger å velge mellom: Tradisjonelt kullfilter eller det nye supereffektive Plasmex®-filter.

BALANSERT – brukes når man har en bolig med eget ventilasjonsaggregat.

”Patentsøkt”

”Patentsøkt”

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® MODUL

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

SENTRAL VILLA – brukes i boliger som har en sentral avtrekksvifte som lufter ut fra flere rom.

FELLES AVTREKK – brukes i leiligheter i borettslag og boligblokker med felles utlufting.

«ALLE MULIGHETER» » Les mer side 63-73


12 THERMEX BLUE LINE

SKAPINTEGRERTE MODELLER De SKAPINTEGRERTe løsningene kombinerer eleganse og best mulig utnyttelse av skapplassen. Med denne løsningen kan man fremdeles anvende en del av skaps-volumet til oppbevaring. PRODUKTER METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE UTTREKK

METZ MICRO

ELEGANT INNBYGGING Enkelt designet innbyggingskjøkkenvifte til overskap. Bunnplaten skaper et effektivt kantavtrekk. METZ MICRO kan brukes sammen med alle ventilasjonstyper. Leveres som standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 8.495:ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER

Vendbart avtrekk bakover eller oppover Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

SKAPINTEGRERT Hvitlakkert eller svartlakkert Bredde 550 eller 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x1,2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 210 m³/t 612 m³/t 48-71 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MICRO - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 550 mm Hvit Uten motor 550 mm Hvit Med motor 550 mm Svart Uten motor 550 mm Svart Med motor 750 mm Hvit Uten motor 750 mm Hvit Med motor 750 mm Svart Uten motor 750 mm Svart Med motor

Varenr. 423.19.6601.0 423.19.6601.2 423.19.6602.0 423.19.6602.2 423.19.6801.0 423.19.6801.2 423.19.6802.0 423.19.6802.2

Pris 8.495,10.995,8.495,10.995,10.445,12.945,10.445,12.945,-

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.19.3300.9 525,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

SKAPINTEGRERT MODELL » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 13


14 THERMEX BLUE LINE

NYHET

N y motor VoiceLink

METZ MINI

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

PERFEKT TIL INNBYGNING Stilig innbygningsvifte til overskap. Glassplaten gir et eksklusivt utseende og skaper et effektiv kantsug. METZ MINI er med alufilter og med energibesparende LED-belysning. Leveres som standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

ME DC-MOD TOR

A

METALLFILTER

+

Ekstre m stillegåe t nde

Pris fra kr. 14.795,SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor Avtrekk bakover eller oppover LED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) Se video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Energi klasse

SKAPINTEGRERT Hvitlakkert med hvit glassplate Svartlakkert med svart glassplate Bredde 550 eller 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x3 W LED (2200-6400 K)

Med motor: 230 V 311 m³/t 550 m³/t 51-66 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

GLASSPLATE KAN ÅPNES FOR OPTIMERT AVTREKK

METZ MINI - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 550 mm 550 mm 550 mm 550 mm 750 mm 750 mm 750 mm 750 mm

Farge Motor Hvit Uten motor Hvit Med motor/flyttbar Svart Uten motor Svart Med motor/flyttbar Hvit Uten motor Hvit Med motor/flyttbar Svart Uten motor Svart Med motor/flyttbar

Varenr. 423.19.5601.0 423.19.5601.2 423.19.5608.0 423.19.5608.2 423.19.5801.0 423.19.5801.2 423.19.5808.0 423.19.5808.2

Pris 15.645,18.145,14.795,17.295,19.095,21.595,17.795,20.295,-

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3300.9 525,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 15


16 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

EN RIKTIG KRAFTIG KJØKKENVIFTE Klassisk kjøkkenvifte til innbygning under overskap. Særdeles Høytytende, støysvak og energieffektiv DC-motor. Leveres med dekorative filtre for mindre støy og bedre luftgjennomstrømming – og med energibesparende LED-belysning.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


ME DC-MOD TOR Ekstre m stillegåe t nde

A

Energi klasse

A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 7.945,SPESIELLE EGENSKAPER

Høytytende, støysvak og energieffektiv DC-motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Mulighet for modell tilpasset tilkobling i balansert ventilasjonsanlegg Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) 

LED-LYS

LYSDEMPER

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

SKAPINTEGRERT Rustfritt stål og svart glassfront Bredde 600 eller 800 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 2x3 W (2200-6400 K)

TEKNISKE DATA 600 MM STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 171 m³/t 532 m³/t 37-59 dB(A) Ø150 mm A

TEKNISKE DATA 800 MM STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 186 m³/t 548 m³/t 36-59 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILBEHØR (se side 88)

ALSACE - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge 600 mm Svart/Rustfri 600 mm Svart/Rustfri 800 mm Svart/Rustfri 800 mm Svart/Rustfri

Motor Varenr. Uten motor 520.19.2008.0 Med motor 520.19.2008.2 Uten motor 520.19.2088.0 Med motor 520.19.2088.2

Pris 7.945,10.445,12.095,14.595,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (2 stk.) Kullfilter, 800 mm (3 stk.) Avtrekkskonverter (venstre til høyre) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3000.9 535.19.3080.9 535.21.1420.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 525,-/stk. 525,-/stk. 440,265,780,150,750,-

Thermex VoiceLink

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Se mer på side 8-9

SKAPINTEGRERT MODELL » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 17


18 THERMEX BLUE LINE

ALSACE UTTREKK

2200-6400 KELVIN

Thermex VoiceLink

ELEGANT UTTREKK ALSACE UTTREKK er enskapintegrert løsning som kombinerer eleganse og best mulig utnyttelse av skapsplassen. Den elegante glass-touch betjening gir et stilrent og moderne uttrykk.

ME DC-MOD TOR Ekstre m stillegåe t nde

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

A

Energi klasse


A

Pris fra kr. 8.245,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER LED-LYS

Høytytende, støysvak og energieffektiv DC-motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) 

LYSDEMPER

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

SKAPINTEGRERT Hvitlakkert med hvit glassfront Svartlakkert med svart glassfront Bredde 600 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 2x3 W (2200-6400 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 162 m³/t 525 m³/t 35-61 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ALSACE UTTREKK - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor

Varenr. 520.19.2161.0 520.19.2161.2 520.19.2168.0 520.19.2168.2

TILBEHØR (se side 88) Pris 8.245,10.745,8.245, 10.745,-

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (sett) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3760.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 915,265,780,150,750,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane Thermex VoiceLink

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Se mer på side 8-9

SKAPINTEGRERT MODELL » ALSACE UTTREKK

THERMEX  BLUE LINE 19


20 THERMEX BLUE LINE

TAKINTEGRERTE MODELLER De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket, og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer perfekt overblikk over kokeområdet og rommet.

ME DC-MOD TOR Ekstre m stillegåe t nde

PRODUKTER METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

NYHET DEKORASJONSLYS

N y motor VoiceLink Dekorasjonslys

METZ MAXI Ekstern motor Scan og se video

Thermex VoiceLink

Intern motor Scan og se video

2200-6400 KELVIN

DISKRESJON ER EN DYD Modell METZ MAXI-viften er skjult i taket over kokesonen. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsugprinsipp er viften i stand til effektivt å suge all damp ut av rommet. Til modell METZ MAXI leveres en elegant fjernkontroll med enkle styrefunksjone

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 29.145,-

TILBEHØR ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK TILBEHØR

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER

LED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Dekorasjonsbelysning i alle farger Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) Se video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

SVART GLASSPLATE UTEN LYS PODIE

Takintegrert Hvitlakkert og hvitt glass Svartlakkert og svart glass Bredde 1200 mm 4 hastigheter Vaskbare stålfilter 4x3 W LED (2200-6400 K)

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Horisontalt avtrekk eller vertikalt avtrekk B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MAXI - TAKINTEGRERT MODELL Mål 1200 mm 1200 mm 1200 mm 1200 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 423.19.3161.0 423.19.3161.2 423.19.3168.0 423.19.3168.2

Pris 29.145,31.645,29.145,31.645,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, hvit, lav (høyde 155 mm)

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Takpodie, hvit, høy, til kullfilter (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, svart Svart glassplate uten lys Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Pris 525,-/stk. 5.430,5.430,-

Varenr. 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1002.9 536.19.4038.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 5.430,2.675,2.675,5.065,265,- 780,- 150,- 750,-

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 21


22 THERMEX BLUE LINE

NYHET DEKORASJONSLYS

N y motor VoiceLink Dekorasjonslys

ME DC-MOD TOR

A

+

Ekstre m stillegåe t nde

METZ MAXI II STRIP Ekstern motor Scan og se video

Thermex VoiceLink

Flyttbar motor Scan og se video

2700-6400 KELVIN

DISKRESJON ER EN DYD Modell METZ MAXI-viften er skjult i taket over kokesonen. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsugprinsipp er viften i stand til effektivt å suge all damp ut av rommet. Alle METZ MAXI modeller leveres med en elegant fjernkontroll med enkle styrefunksjoner.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Energi klasse


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 29.145,SPESIELLE EGENSKAPER

Flyttbar motor - vendbart avtrekk Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra - se skissetegning L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Dekorasjonsbelysning i alle farger Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

EASY-FITKANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Takintegrert Hvitlakkert og hvit glass Bredde 1200 mm 4 hastigheter Vaskbare stålfilter 2x7 W LED (2700-6400 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 175 m3/t 599 m3/t 43-65 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILBEHØR

METZ MAXI II STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge 1200 mm Hvit 1200 mm Hvit

PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK TILBEHØR (seTHERMEX side 88)

Motor Varenr. Pris Uten motor 423.19.3261.0 29.145,Med motor/flyttbar 423.19.3261.2 31.645,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Beskrivelse Takpodie, hvit, lav (høyde 155 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 500.00.3040.0 500.19.1001.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 5.430,2.675,265,780,150,750,-

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, hvit, lav (høyde 155 mm)

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Pris 525,-/stk. 5.430,-

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 23


24 THERMEX BLUE LINE

NYHET DEKORASJONSLYS

N y motor VoiceLink Dekorasjonslys

ME DC-MOD TOR Ekstre m stillegåe t nde

METZ MEDIO Ekstern motor Scan og se video

Intern motor Scan og se video

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

DESIGN NED TIL MINSTE DETALJ Kjøkkenviften er gjemt vekk enten i taket, kokenisjen eller mellom 2 dype overskap. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsug gir modellen METZ MEDIO et effektivt sug. Til METZ MEDIO leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 24.395,-

TILBEHØR ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

Kan bygges inn i overskap, loft eller kokenisje LED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Dekorasjonsbelysning i alle farger Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK LYSDEMPER

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUGPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Tak-/SKAPINTEGRERT Hvit ramme med hvit glassplate Svart ramme med svart glassplate Bredde 900 mm 4 hastigheter Vaskbare stålfilter 4x3 W LED (2200-6400 K)

TEKNISKE DATA METALLFILTER

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 205 m³/t 562 m³/t 37-60 dB(A) Horisontalt avtrekk eller vertikalt avtrekk B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

METZ MEDIO - TAKINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se side 88)

Mål 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, avtrekk ovenut, hvit Takpodie til kullfilter/Plaxmex®, hvit Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, svart Metz Medio skapbrakett Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø160 mm - pr. meter Spenndbånd, pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 423.19.3151.0 423.19.3151.2 423.19.3158.0 423.19.3158.2

Pris 24.395,26.895,24.395,26.895,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.19.3000.9 525,-/stk. 500.30.3020.0 5.430,500.00.3070.0 5.430,500.19.2001.9 2.675,500.19.2002.9 2.675,500.30.3010.2 2.340,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

NYHET DEKORASJONSLYS

N y motor VoiceLink Dekorasjonslys

TILBEHØ

ME DC-MOD TOR

A

+

Ekstre m stillegåe t nde

METZ MEDIO III STRIP Ekstern motor Scan og se video

Flyttbar motor Scan og se video

Thermex VoiceLink

Energi klasse

2700-6400 KELVIN

MANGE MULIGHETER Ventilatoren monteres inn i himling, i en kokenisje, eller mellom to dype overskap. De tre lysstripene i ventilatorens glassplate gir et behageligt lys. Ved hjelp av ventilatorens kraftige motor og effektive kantsug yter modell METZ MEDIO III STRIP effektivt avtrekk. METZ MEDIO III STRIP leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

THERME


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 23.945,SPESIELLE EGENSKAPER

Flyttbar motor/vendbart avtrekk Effektiv kantsug LED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Dekorasjonsbelysning i alle farger Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPERKANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER

ØR

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

EX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Tak-/SKAPINTEGRERT Hvitlakkert med hvit glassplate Bredde 900 mm 4 hastigheter Vaskbare filter 3x3,5 W LED (2700-6400 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 349 m³/t 621 m³/t 50-63 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

METZ MEDIO III STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. Pris 900x500 mm Hvit Uten motor 423.19.3251.0 23.945,900x500 mm Hvit Med motor/flyttbar 423.19.3251.2 26.445,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Ønskes flatkanal se side 89 Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Metz Medio skapbrakett Takpodie, avtrekk ovenut, hvit Takpodie, lav, hvit Takpodie til kullfilter/Plaxmex®, hvit Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø160 mm - pr. meter Spenndbånd, pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 525,-/stk. 500.19.2001.9 2.675,500.30.3010.2 2.340,500.30.3020.0 5.430,500.00.3060.0 5.430,500.00.3070.0 5.430,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

VEGGMONTERTE MODELLER De VEGGMONTERTE modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. De skråstilte modellene gir brukeren et godt overblikk over kokeområdet.

PRODUKTER DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN MINI BORDEAUX CAVE BRETAGNE LYON

DAX

DEN NYE KLASSIKEREN DAX er en ny, flott og stilren vertikal kjøkkenvifte. Det svarte rette glasset og den elegante glasstouch-betjeningen vil pryde ethvert kjøkken. Model DAX kan benyttes sammen med alle ventilasjonstyper, og kan på den måten være med på å gi kjøkkenet ditt et riktig miljø.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 7.395,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 65 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Svartlakeret stål med sort glas Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM METALLFILTER

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 405 m³/t 655 m³/t (69 dB(A)) 54-61 dB(A) Ø150 mm B

TEKNISKE DATA VED BREDDE 800 MM STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 415 m³/t 665 m³/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

DAX - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor BEMÆRK ny kanalstørrelse

Varenr. 540.23.5068.0 540.23.5068.2 540.23.5088.0 540.23.5088.2

TILBEHØR (se side 88) Pris 7.395,9.895,9.045,11.545,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning mulig

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 800 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 470,-/stk. 535.23.0575.9 470,-/stk. 537.23.1142.9 3.570,537.23.1143.9 2.190,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » DAX

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

NYHET

N y motor VoiceLink

ME DC-MOD TOR

A

++

Ekstre m stillegåe t nde

Energi klasse

S

PERPIGNAN

"e Thermex VoiceLink

2700-6400 KELVIN

KOM BARE NÆRMERE Modellen PERPIGNAN er en vertikal kjøkkenvifte. Den spesielle skrå designen betyr at du kan stå helt tett på komfyren og ha fult overblikk over kokeområdet.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A++ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 12.245,SPESIELLE EGENSKAPER

Avtrekk bakover eller oppover Effektivt frontavtrekk Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Kanalen er lakkert i viftens farge L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) - kan kombineres med balansert ventilasjon. Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

FRONTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Svartlakkert stål med svart glas Bredde 600 eller 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA MODELL: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: Med motor: 600 mm 900 mm 230 V 230 V 135 m³/t 140 m³/t 450 m³/t 455 m³/t 700 m³/t (67 dB(A)) 700 m³/t (67 dB(A)) 40-58 dB(A) 40-58 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm A++ A++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skal der bemærkes noget i forbindelse med eftermontering af motor"?

PERPIGNAN - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.1768.0 540.23.1768.2 540.23.1798.0 540.23.1798.2

Pris 12.245,14.745,13.095,15.595,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter (sett) Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 1.280,537.23.1142.9 3.570,537.23.1143.9 2.190,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

Thermex VoiceLink

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning mulig

Se mer på side 8-9

VEGGMONTERT MODELL » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

Thermex VoiceLink

3000-6500 KELVIN

MARKANT OG ELEGANT Modell MINI PERPIGNAN er en vertikal ventilator. Dette er en smal ventilator som sammen med det skråstilte designet gjør at ventilatoren ikke virker ruvende på veggen, enten den monteres for seg selv på veggen eller i kombinasjon med overskap.

ME DC-MOD TOR

A

+++

Ekstre m stillegåe t nde

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

Energi klasse

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A++ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 12.695,SPESIELLE EGENSKAPER

Mulighet for å snu avtrekket bakover Designet for ergonomisk bruk Effektivt frontavtrekk Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Kanalen er lakkert i viftens farge L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) - kan kombineres med balansert ventilasjon. Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

FRONTSUG

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNING

PERIODISK UTSUGNING

PRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

ETTERSUG

METALLFILTER METALLFILTERMODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Svartlakkert med svart glass Hvitlakkert med hvit glass Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 140 m³/t 480 m³/t 720 m³/t (66 dB(A)) 40-59 dB(A) Ø150 mm A+++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

MINI PERPIGNAN VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvit Uten motor 800 mm Hvit Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

TILBEHØR (se side 88) Varenr. 540.23.1468.0 540.23.1468.2 540.23.1481.0 540.23.1481.2 540.23.1488.0 540.23.1488.2

Pris 12.695,15.195,14.495,16.995,13.395,15.895,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning mulig

Beskrivelse Kullfilter (sett) Lydisolering av vifte Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Spesialkanal, todelte, hvit, L: 2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L: 2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L: 1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 1.280,536.99.1702.9 6.070,537.23.1140.9 2.190,537.23.1141.9 3.570,537.23.1142.9 3.570,537.23.1143.9 2.190,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

NYHET

N y motor VoiceLink

ME DC-MOD TOR

A

+++

Ekstre m stillegåe t nde

MINI BORDEAUX

Thermex VoiceLink

Energi klasse

3000-6500 KELVIN

ENKELT & ELEGANT Modell MINI BORDEAUX er en vertikal ventilator. En ventilator med redusert høyde som sammen med det skråstilte designert, gjør den diskret og elegant.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+++ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 20.645,SPESIELLE EGENSKAPER

Mulighet for å snu avtrekket bakover Designet for ergonomisk brukervennlighet Effektiv front- og bunnsug Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Ventilatorens kanal/skorstein leveres i samme farge som ventilatoren L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) - kan kombineres med balansert ventilasjon. Se video på www.thermex.no 

FJERNKONTROLL

LED-LYS

FRONTSUG

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Hvitlakkert med hvit glass Svartlakkert med svart glass Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 140 m³/t 480 m³/t 720 m³/t (66 dB(A)) 40-59 dB(A) Ø150 mm A+++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

MINI BORDEAUX VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

TILBEHØR (se side 88) Varenr. 540.23.4161.2* 540.23.1588.0 540.23.1588.2

Pris 22.495,20.645,23.145,-

*2020 modell, se spesifikasjoner på www.thermex.no

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning mulig

Beskrivelse Varenr. Pris Kullfilter (sett) 535.23.0545.9 1.280,Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm 537.23.1140.9 2.190,Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm 537.23.1141.9 3.570,Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm 537.23.1142.9 3.570,Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm 537.23.1143.9 2.190,Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. 537.99.0008.9 2.835,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 265,Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter 810.16.5160.9 780,Spenndbånd pr. stk. 815.16.8206.9 150,Atrekkssett - Ø160 mm 830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KONKAV ELEGANSE Elegant, stilren og konkav kjøkkenvifte, som med sitt flotte design skiller seg ut fra mengden. Modell CAVE er løsningen for de som drømmer stort, og som ønsker seg det beste.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 23.545,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 65

FRONTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Hvitlakeret med hvit glass Svartlakkert med svart glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 1x9,2 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 526 m³/t 706 m³/t (68 dB(A)) 50-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CAVE - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Uten motor

Varenr. 540.23.5191.0 540.23.5191.2 540.23.5198.0

TILBEHØR (se side 88) Pris 24.395,26.895,23.545,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, 900 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 470,-/stk. 537.23.1051.9 3.570,537.23.1052.9 3.570,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

NYHET

BRETAGNE

2021

KLASSISK LANDLIG STIL Thermex BRETAGNE er en moderne kjøkkenventilator til deg som elsker den landlige og klassiske stil. Rene og stramme linjer, og med betjeningspanelet plassert for rask og enkel betjening. På fronten kan det monteres valgfri bøyle i krom. Ventilatorens kanal/skorstein leveres i samme farge som ventilatoren; svart eller rustfri.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 16.445,SPESIELLE EGENSKAPER

Moderne kjøkkenventilator i gammeldags stil, rustfri eller svartlakkert Medfølgende redskapsstang i krom kan monteres under kjøkkenventilatorens forkant Softtouch-betjening Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

METALLFILTER

FILTERENS

PRODUKTSPESIFIKASJONER

MODELL: Veggmonteret MATERIALE: Rustfri eller svartlakkert MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 3 + boost FILTER: Dekorative filtre LYS: 3 x 1,3 W LED TEKNISKE DATA

Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 343 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 635 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 775 m³/t (67 dB(A)) LYDNIVÅ: 47-62 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

BRETAGNE - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se side 88)

Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter (sett) Spesialkanal, svart, L: 2x1000 mm Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø 160 mm

Farge Svart Svart Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 527.41.7092.0 527.41.7092.2 527.41.7098.0 527.41.7098.2

Pris 16.445,18.945,16.445,18.945,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.41.0400.9 780,537.41.1002.9 1.395,537.41.1008.9 3.570,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » BRETAGNE

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

NYHET

N y motor VoiceLink

LYON

Thermex VoiceLink

3000-6500 KELVIN

KLASSISK DESIGN Modellen LYON er en klassisk rektangulær og horisontal kjøkkenvifte med rene og stramme linjer samt avrundede hjørner. Den store filterflaten sikrer økt effektivitet og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer optimalt dampopptak. Dybden er kun 400 mm, noe som gir bedre plass omkring kjøkkenviften og et bedre overblikk over komfyren. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


ME DC-MOD TOR

A

A++ ENERGIKLASSE

++

Ekstre m stillegåe t nde

Energi klasse

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

PERIODISK UTSUGNING

Pris fra kr. 17.795,SPESIELLE EGENSKAPER Kun 400 mm dyp – sikrer god plass og overblikk over kokeplate Horisontal og stor filterflate tett på kokeplaten sikrer optimalt dampopptak Periodisk utsugning LED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Mulighet for tilkjøp av dekorative filtre Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) - kan kombineres med balansert ventilasjon. Se video på www.thermex.no

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Rustfritt stål med svart glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 220 m³/t 515 m³/t 725m³/t (68 dB(A)) 46-63 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

LYON - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farge Motor Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 527.23.1298.0 527.23.1298.2

Pris 17.795,20.295,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 88)

Beskrivelse Kullfilter (sett) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, todelte, rustfri, L:2x980 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 1.280,536.23.1000.9 780,-/stk. 537.42.5818.9 3.570,537.99.0008.9 2.835,800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

VEGGMONTERT MODELL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

FRITTHENGENDE MODELLER De fritthengende modellene fra THERMEX er perfekte for plassering over kjøkken øyer. Filterflatens nærhet til kokesonen gir effektiv oppfanging av dampen. PRODUKTER LYON CALAIS

NYHET

N y motor VoiceLink

LYON

Thermex VoiceLink

3000-6500 KELVIN

GOD SUGEEVNE ER ET MUST Modellen LYON er en klassisk rektangulær kjøkkenvifte med rene og skarpe linjer og avrundet hjørner. Den store filterflaten sikrer et effektivt og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer et effektivt dampopptak. Dybden på 520 mm gir god plass omkring kokeplaten. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A++

ME DC-MOD TOR

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

Klassisk rektangulært design med rene og skarpe linjer Kun 520 mm dybde gir god plass og et godt overblikk omkring komfyren Stor horisontal filterflate tett på kokeplaten sikrer optimal opptaksevne L ED-lysets fargetemperatur kan justeres via App på din mobil Leveres med fjernkontroll Mulighet for tilkjøp av dekorative filtre Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) - kan kombineres med balansert ventilasjon. Se video på www.thermex.no 

A

++

Ekstre m stillegåe t nde

Pris fra kr. 20.795,-

FJERNKONTROLL

Energi klasse

LED-LYS

LYSDEMPER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Rustfritt stål med svart glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 4x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 220 m³/t 525 m³/t 740 m³/t (68 dB(A)) 46-63 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mer på side 8-9

LYON - FRITTHENGENDE MODELL Mål 900 mm 900 mm

Farge Motor Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 528.23.1298.0 528.23.1298.2

TILBEHØR (se side 88) Pris 20.795,23.295,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (3 stk.) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 536.23.1000.9 537.42.5908.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 470:-/stk. 780,-/stk. 5.100,4.200,265,780,150,750,-

FRITTHENGENDE MODELL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

DET PERFEKTE OVERBLIK Model CALAIS er et smukt og harmonisk bueformet emfang gennemført helt i rustfri stål. CALAIS er udstyret med labyrintfilter, som sikrer maximal sugeevne og minimal støjniveau. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 23.595,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

Flott og harmonisk bueformet design Utført helt i rustfritt stål Labyrintfilter Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor ved bruk av Trigger Modul - se side 65 

LED-LYS

GLASS TOUCHETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER LABYRINTFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

"Filtervakt"

FILTERVAKT

Fritthengende Rustfritt stål Bredde 950 mm 5 hastigheter Labyrintfilter 4x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 293 m³/t 645 m³/t 47-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CALAIS - FRITTHENGENDE MODELL Mål 950 mm 950 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 421.26.1008.0 421.26.1008.2

TILBEHØR (se side 88) Pris 23.595,26.095,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

Skissetegninger & mål se side 90 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7608.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 1.140,5.100,4,200,265,780,150,750,-

FRITTHENGENDE MODELL » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 45


BLUE LIMITED

UFORSKAMMET GOD KVALITET BLUE LIMITED er utvalgte produkter som alle har et spennende design og hver især utfyller deres respektive plasser i sortimentet, i forhold til design og teknikk. BLUE LIMITED er som navnet antyder, en serie produkter med begrensninger. BLUE LIMITED modellene fås i et begrenset antalll varianter, samt med begrensede muligheter for tilbehør. Det er derfor viktig at man orienterer seg på produktarket om hvilke varianter og tilleggsmuligheter som finnes på det enkelte produkt.


48 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE Scan og se video

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater og mulighet for Plasmex®-filter. (Filteret har en forventet levetid opptil 10 år og renser luften 96,5 %.)

INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte Plasmex®-filter

Les mer » Se side 10-11


A+ ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

METALLFILTER

Pris kr. 20.895,SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften er integrert i koketoppen Boost funksjon på kokesonene Kokesoner kan kobles sammen Induksjon To kokesoner med 1500 W-sone, boost til 1800 W To kokesoner med 1800 W-sone, boost til 2000 W PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Benkintegrert Svart glass Bredde 800 mm 3 hastigheter Alufilter

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER I KAN MONTERES I SOKKEL Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

THERMEX PLASMEX®-FILTER II KAN MONTERES I SOKKEL

Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

Varmegenvinning uten lukt

LE MANS BLUE BENKINTEGRERT MODELL Mål 800 mm

Farge Svart

Motor Med motor

Varenr. 525.21.2022.2

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

Resirkulasjon

Kan monteres med avtrekk til friluft

TILBEHØR (se side 88) Pris 20.895,-

Beskrivelse Kullfilter Plasmex I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett - bøyning og rist

Varenr. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 1.200;15.595,34.695,3.920,-

BENKINTEGRERT MODEL L » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER I KAN MONTERES I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden

LE MANS II Scan og se video

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATE MED MULIGHET FOR PLASMEX®-FILTER

Enkel installasjon installation med Plasmex-filter Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan Kan planforsænkes planforsenkes til bordpladen med bordplaten

Kan monteres medavtrekk aftræk med det fri til friluft Varmegjenvinning uten lukt

Sokkelmotor

Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater, planforsenket avtrekkspanel, fire induksjonssoner med «bridgefunksjon» på både høyre og venstre side, noe som muliggjør samkjøring av to soner. Mulighet for Plasmex®-filter vårt nye filter som har en forventet levetid på opptil 10 år, og som renser luften 96,5 %. INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

Plasmex®-filter


THERMEX PLASMEX®-FILTER II KAN MONTERES I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden Enkel installasjon med Plasmex-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsenkes med bordplaten

Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

SPESIELLE EGENSKAPER EMHÆTTE

ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

ETTERSUG

FILTERVAKT

AV MINDRE

FOR VASK AV FILTER

MENGDER KONDENS

"Filtervakt"

PRODUKTSPESIFIKASJONER

3 hastigheter + boost max 791 m³/t Lydnivå max 69 dB(A) Energiklasse A+++ Kanalsystemet kan plasseres bakerst i skapet for å utnytte plassen til skuffer Motoren kan monteres i sokkelen Enkelt avløpssystem for mindre mengder kondensvann Enkelt avløpssystem ved større mengder kondensvann Softtouch-åpning av avtrekkspalter

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Mål Farge Motor Varenr. 860 mm Svart Med motor 525.05.1003.2

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

Pris 46.895,-

NY PRIS

Benkintegrert Svart glass Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfiltre

TEKNISKE DATA

SPESIELLE EGENSKAPER INDUKTION Mål for kokeplate: bredde 860 mm dybde 520 mm Kokesoner: 4x180x220 mm (2100 W – boost 3700 W) Mulighet for bridgefunksjon (samkjøring av to soner på både høyre og venstre side) Restvarme-indikator Pause- og tilbakestillingsfunksjon Barnesikring Overopphetingssikring Timerfunksjon (stoppeklokke) Hold varm-funksjon Operasjonell tidsbegrenser 9-trinns varmejustering Autostopp av kokeplate ved full kondenstank Induksjonskokeplate

LE MANS II - BENKINTEGRERT MODELL

Resirkulasjon

ENKEL TILGANG

Pris kr. 46.895,-

A+++

METALLFILTER

ENKEL DRENERING

Sokkelmotor

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDEV/BOOST.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

230 V (400 V) 308 m³/t 617 m³/t 791 m³/t (77 dB(A) 52-69 dB(A) 230x90 mm A+++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SOFTTOUCH-ÅPNING AV AVTREKKSPALTER KAN ÅPNES INDIVIDUELT FOR KONSENTRERT AVTREKK PLANFORSENKET I KOKEPLATEN

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfiltersett (startsett) Long Life-kullfilter (refill) Plasmex I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett - bøyning og rist

Varenr. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 5.675,1.265,15.595,34.695,3.920,-

BENKINTEGRERT MODEL L » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 51


BENKINTEGRERT MODELL » NIMES LUX

52 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

NIMES LUX

Pris kr. 32.745,-

NIMES LUX - BENKINTEGRERT MODELL Mål 880 mm

Farge Rustfri/Svart glas

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

Motor Varenr. Med motor 525.21.1192.2

Pris 32.745,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter 880 mm Plasmex I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Flexibel slange, plast -Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret, Ø162 mm, pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.21.8200.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Pris 935,15.595,34.695,265,780,150,750,-

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften er diskret gjemt vekk i bordplaten Glassoverflate for enkel rengjøring Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 65 PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Benkintegrert Rustfritt stål med svart glasstopp Bredde 880 mm 4 hastigheter Metalfiltre 1x5 W LED

TEKNISKE DATA

Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

230 V 235 m³/t 605 m³/t 53-74 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


INTEGRATA VÆG Pris kr. 43.195,-

INTEGRATA VÆG - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 800 mm Rustfri Uten motor * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 423.99.1088.0*

Pris 43.195,-

Uten motor = ekstern motor eller kan tilpasses balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheter») se fane

FRONTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER

Effektivt frontavtrekk Kan spesialbestilles i ønsket bredde Leveres med fjernkontroll Ekstrautstyr: Top Link® Modul så kjøkkenventilatoren starter automatisk når du slår på koketoppen - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget potensialfri bryter (Trigger Modul) 

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUGMETALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER:

Varenr. Pris 800.70.4162.9 265,810.16.5160.9 780,815.16.8206.9 150,830.51.2162.9 750,-

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

TILKJØP:

Les mer » Se side 10-11

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Veggmonteret Rustfritt stål Bredde 800 mm Alufilter

VEGGMONTERET MODEL » INTEGRATA VÆG

THERMEX  BLUE LINE 53


SKAPINTEGRERT MODELL » COLMAR II

54 THERMEX BLUE LINE

HURTIG OG NEM KLIKK-MONTERING

COLMAR II D

COLMAR II - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm

Farge Hvit Grå/Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3711.2 520.42.3718.2

Pris 2.295,2.295,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

METALLFILTER

Pris kr. 2.295,SPESIELLE EGENSKAPER Uttrekkskjøkkenvifte med dobbelt filteruttrekk Monteringsbraketter inkludert Hvit med hvit front Grå med rustfritt front PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse KF59 recirkulationsfilter (sett) Atrekkssett, Ø 125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

Pris 280:480:-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

SKAPINTEGRERT Hvitlakkert stål Grålakkert og rustfritt stål Bredde 600 mm 3 hastigheter Metalfiltre 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVEAU: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

230 V 242 m³/t 390 m³/t 47-66 dB(A) Ø120 mm D

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


VALENCE VALENCE - FRITTHENGENDE MODEL Mål Farge Motor Varenr. Ø380 mm Hvit/Hvit Med motor 528.23.4001.2

Pris 31.195,-

A ENERGIKLASSE

Pris kr. 31.195,SPESIELLE EGENSKAPER

Elegant og enkelt cylinderformet design Forskellige farvekombinationer Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 65 

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

TILBEHØR

(se side 88) Beskrivelse Kullfilter Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0575.9 830.51.2162.9

Pris 470,750,-

ETTERSUG

METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitlakeret med rustfri stål Ø380 mm 3 + BOOST Alufilter 1x13,5 W LED (5300 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

230 V 367 m³/t 586 m³/t 690 m³/t (65 dB(A)) 49-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

TILKJØP: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

FRITTHENGENDE MODELL » VALENCE

THERMEX  BLUE LINE 55


LAMPEMODELL » VALENCE LAMP

56 THERMEX BLUE LINE

VALENCE LAMP Pris kr. 24.345,-

VALENCE LAMP - LAMPEMODELL Mål Ø380 mm

Farge Hvit/Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.23.4101.2

Pris 24.345,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

ETTERSUG

TILBEHØR (se side 88) Beskrivelse Kullfilter

METALLFILTER

Varenr. Pris 535.23.0575.9 470,-

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med kullfilter Håndblåst glass Diameter Ø380 mm PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitlakkert med rustfritt stål Ø380 mm 3 + BOOST Kullfilter 1x4 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

Resirkulasjon


CAEN Pris kr. 52.695,-

CAEN - LAMPEMODELL Mål Ø570 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.05.1000.2

Pris 52.695,-

LED-LYS

ETTERSUG

METALLFILTER

Plasmex®-filter innebygd

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med Plasmex®-filter Leveres med fjernkontroll Håndblåst glass Diameter Ø570 mm PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitt glass Ø570 mm 3 + BOOST Plasmex®-filter 1x10 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 96 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 10-11

Resirkulasjon

LAMPEMODELL » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

Elegant indirekte LED-belysning som øker i styrke når du åpner skapet og dempes når det lukkes.

Glassdøren til vinskapet skal enten bestilles som høyre- eller venstrehengt. Det er ikke mulig å snu åpneretningen etterpå. Oppbavaringstemperatur +5 °C - +20 °C.

Winemex-skapene er utstyrt med 2-lags energiglass, noe som sikrer høy grad av energieffektivitet. Glasset er dessuten UV-behandlet, så det beskytter vinen i skapet mot solstråler og lys utenfra.

Winemex-skapene er utstyrt med kompressorstyrt fuktsystem.

Winemex kan monteres slik at skapdøren flukter med de øvrige skapene på kjøkkenet, og skapdøren åpnes uten å komme i klem med naboskapet.

Kraftige Svartlakkerte hengsler. Mulighet for å høydejustere skapdøren slik at den samsvarer med de andre skapene på kjøkkenet.

WINEMEX BLUE THERMEX' serie av vinoppbevaringsskap. Serien inneholder tre skap av høyeste kvalitet. Det er lagt stor vekt på et enkelt og elegant design med enkel og diskret betjening.

Winemex Blue 20

Scan og se video

PRODUKTER

WINEMEX BLUE 20 WINEMEX BLUE 40 WINEMEX BLUE 145


VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX BLUE 20

THERMEX  BLUE LINE 59

WINEMEX BLUE 20 WINEMEX BLUE 20 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL Høyde 820-890 mm

Bredde Farge 295 mm Svart

F ENERGIKLASSE

Varenr. Pris 910.21.2000.2 16.195,-

Pris kr. 16.195,SPESIELLE EGENSKAPER

5 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn V inskapets dør er designet så vinskapet flukter med kjøkkenskapene ved innbygging 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Høyrehengt 1 20 50 liter

TEKNISKE DATA

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen. SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 99

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: F ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 96 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 40 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 29 dB MODELL: Kan brukes innbygget eller frittstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin


VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX BLUE 40

60 THERMEX BLUE LINE

WINEMEX BLUE 40 G

WINEMEX BLUE 40 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL Høyde 820-890 mm

Bredde Farge 595 mm Svart

Varenr. 910.21.2002.2

ENERGIKLASSE

Pris 21.795,-

Pris kr. 21.795,SPESIELLE EGENSKAPER

10 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Dobbelt skap med en sone på hver side Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen. SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 99

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm 2 40 100 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: G ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 133 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 39 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 28 dB MODELL: Designet for innbygging eller frittstående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin


Serveringssone Lagringssone 2 Lagringssone 1

TILKJØP Brennevin-, øl- og blandevannshylle med justerbar rominndeling eller som én stor hylle.

WINEMEX BLUE 145 G

WINEMEX BLUE 145 FRITTSTÅENDE MODELL Høyde 1720-1740 mm

Bredde Farge 595 mm Svart

ENERGIKLASSE

Varenr. 910.21.2004.2

Pris 37.995,-

Beskrivelse Brennevin-, øl- og blandevannshylle

Varenr. R520.21.2438.0

SPESIELLE EGENSKAPER

9 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk 1 displayhylle med uttrekk, laget i FSC-sertifisert bøk Oppheng til vinglass medfølger, kan monteres i toppen av skapet L ED-lys i toppen og sidene Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Skabet kan anbringes i koldzoner, da kompressor både kan nedkøle og opvarme 

LED-LYS

TILBEHØR

Pris kr. 37.995,-

Pris 2.025,GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

I Winemex Blue 145-skapet kan du også oppbevare vin-glassene dine, slik at de holder riktig temperatur når vinen skal serveres.

Elegant displayhylle til dine beste viner.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 99

HØYDE: ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 1720-1740 mm Høyrehengt 3 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: G ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 169 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 46 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 34 dB MODELL: Designet til at være fritstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin

VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX BLUE 145

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE


THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT

HUSKER Å STARTE KJØKKENVIFTEN FOR DEG Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke å huske og starte din kjøkkenvifte - THERMEX Top Link® gjør det for deg. Nå er det enkelt å få ekstra komfort på kjøkkenet med den intelligente styringen Top Link®, som trådløst kobler kokeplate og kjøkkenvifte eller stekeoven og kjøkkenvifte sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kokeplater, tradisjonelle eller med induksjon, samt alle typer stekeovner. Top Link® benytter radiobølger og kan derfor plasseres under alle typer benkeplater, også granitt eller betong.

Patentsøkt

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til kjøkkenviften når du skrur på en kokeplate, eller starter stekeovnen. Når du skrur av kokeplaten eller ovnen fortsetter kjøkkenviften å gå for å fjerne den siste matosen og dampen, før den skrur seg helt av. OBS du kan til enhver tid overstyre Top Link® funksjonen med ventilatorens betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.NO

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT Model

Varenr. Pris

THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II THERMEX Top Link® Modul III

536.99.1200.9 536.99.1300.9 536.99.1350.9

3.490,3.490,3.490,-

Scan og se video

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®

«ALLE MULIGHETER» » THERMEX TOP LINK® MODUL

THERMEX  BLUE LINE 63


«ALLE MULIGHETER» » THERMEX HOOD LIGHT LINK

64 THERMEX BLUE LINE

THERMEX HOOD LIGHT LINK

NYHET

2021

SLÅ LYSET PÅ KJØKKENVENTILATOREN AV OG PÅ SAMMEN MED RESTEN AV LYSET PÅ KØKKENET Har du også tenkt på at det ville være smart å kunne slå av og på lyset på kjøkkenventilatoren samtidig som du slår på selve kjøkkenlyset? Nå har THERMEX laget et modul som gjør dette mulig. THERMEX Hood Light Link kobles på det lys som du ønsker at kjøkkenventilatoren skal kobles sammen med. Modulet sender et trådløst signal til THERMEX ventilatoren og slår på lyset for deg. Du har stadig mulighet for å styre lyset på ventilatoren på vanlig måte, enten via fjernkontrollen eller betjeningspanelet.

THERMEX HOOD LIGHT LINK Model THERMEX Hood Light Link

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1003.9

Pris 2.025,-

ON / OFF


THERMEX TRIGGER MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN Med THERMEX Trigger Modul kan du tilpasse din kjøkkenvifte til et lavenergihus eller en annen bolig med balansert ventilasjon / ventilasjonsaggregat. TRIGGER LINK MODUL

THERMEX Trigger Modul er designet til å trigge på belastninger mellom 2W og 20W og kan derfor benyttes med alle THERMEX kjøkkenvifter med LED-lys. THERMEX Trigger Modul kobles mellom strømforsyning og kjøkkenviften. Den potentialfrie kontakten i THERMEX Trigger Modul kan både fungere som normally open og normally closed, og gir dermed mulighet for å øke luftmengden inn i boligen når kjøkken viften aktiveres. På denne måten kan luftmengden i lavenergihus med balanserte ventilasjonanlegg, avbalanseres også når kjøkkenviften er i bruk. Trigger Modul brukes både når ditt ventilasjonsaggregat har egen kanal for kjøkkenavtrekk og når du velger en løsning med separat avtrekkskanal utenom aggregatet. Benyttes ventilasjonsaggregatets avtrekkskanal skal din Thermex ventilator være uten motor. Ved separat kanal skal din Thermex ventilator ha innebygget motor. Også ved kullfilter eller Plasmex®filter er det ønskelig å bruke Trigger Modul for å booste ventilasjonsaggregatet.

THERMEX TRIGGER MODUL Model THERMEX Trigger Modul

Scan og se video

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 2.100,-

«ALLE MULIGHETER» » THERMEX TRIGGER MODUL

THERMEX  BLUE LINE 65


«ALLE MULIGHETER» » THERMEX PRO LINK MODUL

66 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt, dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med et ventilasjonsanlegg, uten å måtte trekke kabler mellom ventilasjonsanlegg og ventilator. Pro Link er så å si en avansert utgave av THERMEX Trigger Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighet til å velge tre forskjellige pakker, alt etter ditt behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Den avanserte trådløse Trigger Modul Pro Link Basic består av en sender modul som installeres ved ventilatoren, og en mottakermodul som installeres ved ventilasjonssystemet. Kommunikasjonen mellom de to enhetene foregår trådløst. Mottakermodulen har to uavhengige dobbelt fungerende relé-utganger. Avhengig av behov kan du dermed enten ha to forskjellige triggerpunkter til ventilasjonsanlegget ditt, eller koble til forskjellig utstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Modell THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Pris 4.590,4.590,4.590,-


THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med ventilator med eksternt avtrekk. Ofte har ventilasjonssystemet i moderne boliger begrenset mulighet til å kjøre ubalansert drift, dermed kan anlegget ikke tilføre tilstrekkelig luft ved bruk av ventilatoren. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic til også å inneholde et motorstyrt spjeld som kan tilkobles til luft på siden av ventilasjonsanlegget. Når ventilasjonsanlegget ikke kan forsyne tilstrekkelig med luft åpnes spjeldet automatisk, og sørger for at luftskiftet i boligen er i balanse.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Modell THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Pris 9.645,9.645,9.645,-

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Pris 12.810,12.810,12.810,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger hvor det ikke er mulig å installere ventilator med utendørs avtrekk. I boliger hvor det er nødvendig å resirkulere luften fra ventilatoren oppleves det ofte at luften ikke kan renses tilstrekkelig for partikler, og at det tar lang tid før luft fra matlaging er fjernet. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic. Sammen med THERMEX Plasmex®-filter sørger det både for at over 96 % av partiklene fjernes, og at ventilasjonsanlegget forseres under matlagingen for å fjerne fuktigheten fra luften så raskt som mulig.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Modell THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II THERMEX Pro Link Plasmex III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

«ALLE MULIGHETER» » THERMEX PRO LINK MODUL

THERMEX  BLUE LINE 67


«ALLE MULIGHETER» » BALANSERT-LINK® MODUL

68 THERMEX BLUE LINE

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

SLIK FÅR DU BÅDE BALANSERT VENTILASJON OG LAVERE STRØMREGNING I hus med et eget varmegjenvinningsanlegg, kan du nå koble til THERMEX-kjøkkenvifter slik at den oppvarmede luften fra matlagingen går gjennom varmegjenvinningsanlegget før det blåses ut i det fri og dermed bidrar til å varme opp luften utenfra før den blåses inn i huset. Systemet består av et motorspjeld som åpner i enten 15, 30, 45 eller 60 minutter avhengig av hvilket av kjøkkenviftens fire hastighetstrinn som er valgt. Samtidig sendes et signal til varmegjenvinningsanlegget, slik at avtrekksstyrken maksimeres. Spjeldet kan åpnes og lukkes helt eller delvis avhengig av forhåndsinnstillingen.

Patentsøkt

BALANSERT-LINK® MODUL

For oppkobling henvises det til anvisningen fra den enkelte tilbyderen av varmegjenvinningsanlegget.

Scan og se video

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.950,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.950,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.950,-

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL Model THERMEX Balansert Link® Modul - Ø125 THERMEX Balansert Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 6.235,536.99.1403.9 6.235,-


BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

NÅR DIN BOLIG ER EN DEL AV ET FELLES VENTILASJONSANLEGG Selv om du bor i en leilighet med felles ventilasjonsanlegg, hvor flere leiligheter er knyttet til samme større ventilasjonsanlegg, skal du ikke nøye deg med å få valget mellom de kjedeligste kjøkkenventilatorene. Her hos THERMEX kan du velge mellom alle våre modeller som er merket med «ALLE MULIGHETER», og da har du plutselig mange spennende modeller og designs å velge mellom. Du bestiller den kjøkkenventilatoren du vil ha uten motor og legger til THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL. Når kjøkkenventilatoren leveres uten motor, kan den kobles på boligens felles ventilasjonsanlegg. Fellesanleggets motor vil fungere som din kjøkkenventilators viftemotor og frakte matos og damp ut av leiligheten. Systemet består av et motorisert spjeld og en styring. Når du slår på kjøkkenventilatoren åpner spjeldet opp for suget i kanalen opp til fellesanlegget i en angitt tidsperiode. Når du slår av ventilatoren igjen lukker spjeldet automatisk. Spjeldet kan også innjusteres med en grunnventilasjon, og det kan gis signal til fellesanlegget ved aktivering av kjøkkenviften.

Patentsøkt

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

Scan og se video

THERMEX FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.950,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.950,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.950,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.950,-

Model Balansert Link® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 6.235,Model Balansert Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 6.235,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 100

«ALLE MULIGHETER» » BALANSERT-LINK® MODUL

THERMEX  BLUE LINE 69


70 THERMEX BLUE LINE

SENTRAL VILLA-LINK®

For eneboliger med sentralt plassert avtrekksvifte - med trådløs bryter til forsering når man er på bad, tørker tøy el.l. - styres ellers direkte fra kjøkkenventilatoren uten behov for egen bryter - lav grunnventilasjon 24/7 Med THERMEX ventilatorer for sentralventilasjon styres den eksterne motoren som normalt fra kjøkkenventilatoren. Ved bruk av våtrom, dusj eller bad styres ventilasjonsviften trådløst via separat bryter som enkelt monteres på valgfritt sted.

!

Systemet kan leveres til alle THERMEX modeller i Blue Line!


SENTRAL VILLA-LINK® PATENTSØKT

Nye hus er tette

NÅR DIN BOLIG HAR EN SENTRALT PLASSERT AVTREKKSVIFTE SOM LUFTER UT FRA FLERE ROM Stort utvalg av ventilatorer i moderne design. Fungerer sammen med nesten alle avtrekksvifter fra alle leverandører.

Patentsøkt

SENTRAL VILLA-LINK®

Styres direkte fra kjøkkenhette uten behov for separat bryter. Trådløs bryter til forsering når man er på badet el. l. Timerfunksjon, 30 minutter, alternativt 60 minutter ved våtromsforsering

Valgfri plassering av elektronikk og spjeld (tilbehør kan behøves ved montering utenfor kjøkkenet).

Mulighet for å ha trådløs bryter i flere rom. THERMEX SENTRAL VILLA-LINK brukes når man har én sentralt plassert viftemotor som i tillegg til kjøkkenventilatoren også lufter ut fra andre rom i huset (f.eks. bad og vaskerom).

Scan og se video

SpJeld

Kretskort

!

Består av et motorisert spjeld og et kretskort som gjør at man kan styre den eksterne motors hastighet via kjøkkenhetten.

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® Model Sentral Villa-Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1040.9 6.235,-

Trådløs bryter til bad eller andre våtrom. SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 100

«ALLE MULIGHETER» » SENTRAL VILLA-LINK®

THERMEX  BLUE LINE 71


«ALLE MULIGHETER» » THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

72 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

Utluft

Innluft

Plasmex®-filter

Luften renses for matos og fedtpartikler og sendes retur til kjøkkenet. Renseeffekt 96,5 %, vedlikeholdsfritt i opptil 10 år.

Avkastluft Damp/fukt Kjøkken Bad WC

Innluft

Oppholdsrom

Fettfilter

Plasmex® Smart Link Modul • Kobles til ventilator og Plasmex®-filter

• Akustisk alarm ved filterets utløpsdato etter 87.600 timer • Signal for å forsere ventilasjonsaggregat • Ingen stanby strøm

Varenr. Pris 536.99.1150.9 3.975,-

THERMEX anbefaler at man kontakter sin kommune om det er anledning til å bruke Plasmex® -filter.


THERMEX VENTMEX - BASIC

NYHET

2021

Behovsstyrte utluftingsventiler ENKEL INNREGULERING AV MOTORVENTIL VIA EGEN APP THERMEX VENTMEX BASIC WIRED Signalkabel

(3x0,75 mm²)

Signalkabel

WIRED Fysisk signalkabel

(3x0,75 mm²)

Motorventil, utluft Ø 125 mm Ventil i kjøkkenventilator

Styringsenhet

Varmegjenvinningsanlegg

THERMEX VENTMEX BASIC WIRELESS

KJØKKEN

Styringsenhet

Motorventil reguleres enkelt via App

TOALETT/BAD

Varmegjenvinningsanlegg

TEKNISK ROM

Motorventil, utluft Ø 125 mm

WIRELESS Trådløst signal

Ventil i kjøkkenventilator

KJØKKEN

Motorventil reguleres enkelt via App

TOALETT/BAD

TEKNISK ROM

HVA ER THERMEX VENTMEX? I de aller fleste nye boliger er utlufting fra kjøkkenventilator og bad/toalett/vaskerom koblet til et felles anlegg med varmegjenvinning. Anlegget kjører i døgndrift og sørger for utskifting av inneluften på en energiøkonomisk måte. THERMEX Ventmex er utviklet i samarbeid med Teknologisk Institut (det danske svar på SINTEF). THERMEX Ventmex booster varmegjenvinningsanlegget automatisk når du slår på kjøkkenventilatoren. Samtidig skrus ventiler i bad og evt. vaskerom/toalett ned til et minimum, dermed konsentreres utluftingen gjennom kjøkkenventilatoren når du lager mat. Når du etter matlagingen slår av kjøkkenventilatoren, går varmegjenvinningsanlegget tilbake til normaldrift og alle ventiler skrus tilbake til grunnventilasjon. Innstilling av grunnventilasjonen foretas enkelt via THERMEX App.

THERMEX VENTMEX BASIC WIRED

FUNKSJON  Under grunnventilasjon suges det både fra kjøkkenhetten og badet.  Under forsert drift booster varmegjenvinningsanlegget ved hjelp av trådløst signal fra kjøkkenventilator. Ventil i bad justeres automatisk til minimum, dermed blir alt sug konsentrert til kjøkkenventilatoren, når du lager mat.

Type

Varenr. Pris

THERMEX Ventmex Basic Wired Kit Består av: 1 x motorventil, utluftdimensjon Ø125 mm 1 x THERMEX Ventmex/SVS PCB styringsenhet

536.99.5000.9

4.575,-

536.99.5050.9 536.99.5051.9

2.050,2.525,-

Mulighet for: Ekstra motorventil, maks. 1 stk.

536.99.5050.9

2.050,-

Motorventil Ø125 mm

Styringsenhet

THERMEX VENTMEX BASIC WIRELESS

FUNKSJON  Under grunnventilasjon suges det både fra kjøkkenhetten og badet.  Under forsert drift booster varmegjenvinningsanlegget ved hjelp av trådløst signal fra kjøkkenventilator. Ventil i bad justeres automatisk til minimum, dermed blir alt sug konsentrert til kjøkkenventilatoren, når du lager mat.

Type

Varenr. Pris

THERMEX Ventmex Basic Wireless Kit Består av: 1 x trådløst THERMEX Trigger sender 1 x motorventil, utluftdimensjon Ø125 mm 1 x THERMEX Ventmex/SVS PCB styringsenhet

536.99.5001.9

6.600,-

536.99.1001.9 536.99.5050.9 536.99.5051.9

2.025,2.050,2.525,-

Mulighet for: Ekstra motorventil, maks. 1 stk.

536.99.5050.9

2.050,-

Motorventil Ø125 mm

Styringsenhet

Alle THERMEX kjøkkenventilatorer til sentralventilasjon passer sammen med THERMEX VENTMEX.

«ALLE MULIGHETER» » THERMEX THERMEX VENTMEX - BASIC

THERMEX  BLUE LINE 73


Fettfilter

Plasmex®

Kjemiske reaksjoner

EN

FOR EN

IL

FOR

HVA ER

RP

ENM

A

KK

RE BED ØK

SP

KJ Ø

Fremtidens resirkulasjonsfilter til kjøkkenvifter Skal ikke byttes ut og trenger ikke vedlikehold. Forventet levetid på opptil 10 år.

ET REN

OMI ON

PLASMEX®-FILTER

E ER

PLASMEX®-FILTER

74 THERMEX BLUE LINE

Å VA R M

Aktivkull

Luktpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Luktmolekyler, sporer, bakterier, virus, kimbakterier osv.

Når du ikke har avtrekk til det fri eller bare ønsker å spare på varmeregningen, kan du nå installere et THERMEX Plasmexfilter i viften din.

Elektriske ladninger spalter molekylene

Når luften passerer gjennom et Plasmex®-filter , påvirkes luftpartiklene med elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av Plasmex®-filterets resirkulasjonsfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør Plasmex®-filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for Plasmex®-filter forventes å være opptil 10 år. Det er ca. 20 ganger lenger enn et vanlig kullfilter.

SLIK FUNGERER ET PLASMEX®-FILTER PLASMEX®-FILTER I - RUND Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby)

Ren luft returneres til kjøkkenet

Prinsippdiagram for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet levetid for filteret

Plasmex®-filter

Vanlig kullfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Basert på normal bruk av kjøkkenvifter i private husholdninger ca. 1 time pr. dag. * Årlig besparelse fra varmetap sammenlignet med et vanlig avtrekk er ca. 500 kW à 2 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år. * Årlig besparelse i forhold til et vanlig kullfilter ved bytte av kullfilter to ganger i året à 500 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år.

Settes i stikkontakten

Elektroder lader partikler i luften

Når luften trykker på kontakten aktiveres elektrodene

Opptil 96,5 % av luktpartiklene fanges opp av Plasmex®-filteret 120 mm Utsugningsluften fra viften 210 mm


INSTALLERING AV THERMEX PLASMEX®-FILTER

Plasmex®-filter I Scan og se video

Plasmex®-filter II Scan og se video

Kan brukes sammen med nye eller eksisternde kjøkkenventilatorer med intern motor.

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Varmegenvinning uten lukt

Til innbygging i sokkel.

Til innbygging i viftens kanal. Til fritthengende vifte med Veggmontert og fritthengende. Plasmex®-skjulerboks. Min. dimensjon avtrekk: 250 x 250 mm

Til innbygging i forsenket tak.

PLASMEX® SMART LINK MODUL PLASMEX®-FILTER II

Til innbygging i skap med innebygget vifte.

Plasmex®-filter kan også monteres øverst i kanalen vha. et veggbeslag.

- FLAT Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby) mm 280

540 m

m

92 mm

RENERE KJØKKENMILJØ

Farge Varenr. Pris - 535.10.1000.9 8.430,- 535.10.1001.9 30.835,Hvit 536.99.1511.9 3.365,Svart 536.99.1512.9 3.365,Rustfri 536.99.1518.9 3.365,Hvit 536.99.1611.9 2.185,Svart 536.99.1612.9 2.185,Rustfri 536.99.1618.9 2.185,Hvit 536.99.1711.9 2.185,Hvit 536.99.1811.9 2.185,Hvit 536.99.1813.9 2.185,- 536.99.1150.9 3.975,- 536.99.1815.9 2.105,-

FN'S 17 BÆREKRAFTSMÅL

m

Tekst THERMEX Plasmex®-filter I - Rund THERMEX Plasmex®-filter II - Flat Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, innebygd i skap Plasmex®-filter skjuler I, innebygd over skap Plasmex®-filter skjuler I, innebygd over skap, hybridløsning THERMEX Plasmex® Smart Link Modul Veggbeslag for Plasmex®-filter I

90 mm

22 0m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE

Skissetegninger & mål se side 95

BEDRE ØKONOMI

PLASMEX®-FILTER

THERMEX  BLUE LINE 75


SPECIAL-LINE

unike

76 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

- THERMEX kjøkkenventilatorer

”Du kan få din nye THERMEX kjøkkenventilator nøyaktig som du vil. Finner du ikke den løsningen du søker blant våre nesten 100 forskjellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til deg. Og kun til deg..!”

muligheter på alle nivåer – design, farger, størrelser, materialer, heve/senke funksjoner, automatikk, betjeningsfunksjoner... ”you name it”. Vil du mere enn dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til en spesialventilator i THERMEX kvalitet.

En like unik kjøkkenventilator kan du få i THERMEX kvalitet. Alle kjøkkener er personlige og unike. Derfor bør de også kunne få hver sin unike løsning, når det gjelder et effektivt avtrekk, funksjon og design. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge i mellom. Dekker alle stilarter og behov som ivaretar, brukervennlig funksjonalitet, flotte overflater og gjennomtenkte detaljer. Alle med et ”hav” av personlige

Du står for tegningen – THERMEX bygger din personlige kjøkkenventilator Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er ENERGIKLASSifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser som du kan designe din kjøkkenhette omkring. Se det for deg. Visualiser dine ideer i en skisse, spesifiser mål, materialevalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele beskrivelsen med inn til din THERMEX forhandler som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som byr på ytterligere inspirasjon til luftforandring i ditt kjøkken.

Når vi sier stål, så mener vi virkelig stål – og sånn er det hele veien igjennom Hos THERMEX bestreber vi oss daglig på å skape en original kvalitet, fra innerst til ytterst og flott formgivet i robuste materialer. Det er grunnleggende ved en original kvalitet, ingen kompromisser hva gjelder valg av råvarer eller overflatefinish, som THERMEX er kjent for. Det har vi det best med – og sånn tror vi også du har det i din omhyggelige streben etter den unike kjøkkenviften, det skal tilføres karakter og gode avtrekksforhold i ditt kjøkken i mange år fremover.


design Mange utforminger – mange muligheter... Ingen kjøkkenhette er for stor eller for liten til at vi ikke kan klare det. THERMEX bygger faktiksk ditt design i størrelser helt opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i et og samme stykke stål uten skjøter. Men spør allikevel hvis du ønsker noe som er enda større enn det – så finner vi kanskje en løsning allikevel, eventuelt med noen mindre tilpassninger. Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innsatsene som er energiklassifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med ulike spesifikasjoner, og de kan også leveres med intern eller ekstern motor. Det er disse innsatsene du kan designe din egen kjøkkenhette omkring. Du finner ulike innsatser i denne Blue Line katalogen, samt at du kan finne ytterligere modeller i vår Yellow Line katalog. Vår salgsavdeling bistår deg også gjerne i valg av innsats.

METZ MICRO

se side 12

METZ MINI

se side 14

Det finnes flere modeller i vår THERMEX Yellow Line katalog som har alle tilpasningsmuligheter og kan brukes både sammen med sentralventilasjon og varmegjenvinning.

Har du spesielle behov? Kanskje har du noen helt spesielle behov. Kanskje vil du ha noe som ingen andre har. Kanskje har du bare lyst til at “tenke helt ut av boksen” og glemme alt om tradisjoner. Uansett hva, så kan du få skreddersydd din originale og personlige THERMEX kjøkkenhette.

Hvilken farge? Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil – her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra rustfritt stål – børstet eller blankpolert – til flotte lakkeringer i mere enn 200 forskellige farger. Ønsker du fargematch med dine kjøkkenfronter, ja så kan vi klare dette også. Vi må da ha en fargeprøve med den aktuelle fargekode.

SPECIAL-LINE

THERMEX  BLUE LINE 77


KLAPRER

SPJELDET

I KJØKKENVIFTEN NÅR DET BLÅSER UTE? ITT

LIG VAND D ME SPJEL

FR PRED A L D K SPJEL ME

KUNNE DU TENKE DEG ET SPJELD SOM IKKE KLAPRER? De fleste kjøkkenvifter er utstyrt med et spjeld som åpnes når viften slås på og lukkes når viften slås av.

Min. 1m

KLAPREFRITT SPJELD

78 THERMEX BLUE LINE

THERMEX klaprefri installasjon i kjøkkenviften

Normalt er det lufttrykket fra viften som åpner spjeldet, men når det er mye vind kan det oppstå et undertrykk som får spjeldet til å åpne og lukke seg selv om viften er slått av. Dette får viften til å klapre samtidig som oppvarmet luft suges ut av boligen. Med et klaprefritt spjeld fra THERMEX kan du unngå støy og varmetap. Samtidig unngår du at kald luft kommer inn utenfra, pga. hermetisk lukning av klaffene. THERMEX klaprefritt spjeld har tre innebygde klaffer som gjør at det må en veldig målrettet påvirkning til før spjeldet åpnes. En målrettet påvirkning skjer når viften slås på, men ikke ved sporadisk påvirkning fra vind.

THERMEX KLAPREFRITT SPJELD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.585,850.60.0150.9 1.950,-

THERMEX klaprefri installasjon i vegg


ECO-DESIGN FORKLARING Leverandørens modell identifikasjon

Leverandørens navn eller varemerke

Mini Perpignan 80cm Black ESP

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes grovt det mest effektive punkt for ventilatoren, hvor luftmengden holdes opp mot den statiske trykkdifferens og elektriske forbruk.

22

Dette er en forholdstallsberegning hvor man setter det beregnede årlige forbruk for produktet (AEC) opp mot et standardforbruk(SAEC). Hvor 100 tilsvarer at produktet har samme forbruk som standardenheten, (så jo lavere tall, jo bedre) dette omsettes så til en bokstavklassifisering. Det tas utgangspunkt i en gjennomsnittlig brukstid for lyset på 2 timer pr. dag og en gjennomsnittlig brukstid på ventilatoren på 1. time pr. dag. Dersom ventilatoren har et forbruk når den er avslått / stand by funksjon, legges dette til.

kWh/annum

Årlig energiforbruk I kalkulatoren tas det utgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer pr. dag.

ABCDEFG Belysningseffektivitetsklasse Her oppgis lysmengden angitt i LUX ved kokeplaten opp mot anvendt energiforbruk.

Energieffektivitetsindeksen Energieffektivitetsindeksen beregnes ut fra det årlige effektforbruk for ventilatoren i det optimale driftspunktet og det nominelle elektriske effektforbruk for belysningselementet.

ABCDEFG

65/2014

E

ABCD FG

59dB

Selve ventilatoren brukes 1 time pr. dag, hvor det tas utgangspunkt i FDE - det punktet hvor ventilatoren har best effektivitet, altså størst luftmengde i forhold til trykkfall og elektrisk forbruk.

Fettfiltreringseffektivitetsklasse Her angis hvor stor andel av den samlede fettmengde som fanges opp i filteret (i %).

Lydeffektnivå Her er det viktig å påpeke, at man tidligere oppga lydtrykket, som er lavere enn lydeffekten.

Det poengteres at filteret defineres til å være avtagbare deler av ventilatoren. så ved f.eks å gjøre glassplaten på Metz avtagbar, vil denne regnes som en del av filteret.

Lydeffekten måles i Watt (som høytalere) men oppgis i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en microfon (normalt på 1m. avstand) og oppgis tilsvarende i dB(A)

ECO-DESIGN

THERMEX  BLUE LINE 79


THERMEX HISTORIEN

80 THERMEX BLUE LINE

THERMEX HISTORIEN

THERMEX VENTILATORENS MOR Modell Ronda i rustfritt stål, med halogenbelysning, elektronisk betjening, ble utviklet, produsert og markedsført i 1994, blandt annet med massiv annonsering på TV. På slutten av nittitallet startet THERMEX å kombinere kjøkkenvifter i rustfritt stål, med glass.

THERMEX (opprinnelig Thermor) ble grunnlagt i 1958. Kjerneproduktene var de første årene kun basert på mindre vifter til bruk på toaletter, kontorer, i forretninger, restauranter og liknende lokaler, hvor der var behov for ventilasjon. HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I 1965 introduserte THERMEX den første egentlige Kjøkkenvifte, modell "turbinette" en kjøkkenventilator uten lys og filter til plassering over komfyren.

MODELL ZIRKON Modell Zirkon fra 2000 i stål og glass var en del av Crystalia serien med kjennetegn som optisk fiberbelysning, fjernkontroll, heve og senke funksjon og dekorlys.

HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I midetn av søttiårene, designet, serieproduserte og lanserte THERMEX som de første på markedet noensinne, en dekorativ kjøkkenhette med fettfilter, lys og regulering.

INN LINE BY JACOB JENSEN DESIGN På starten av totusentallet ennledet THERMEX et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen. Dette førte til utviklingen av ventilatorserien INNLine, som med sitt formspråk brøt med den gjengse måte å designe kjøkkenhetter på.

Kjøkkenhetten ble fra starten av en stor suksess, og er i dag en fast del av kjøkkenet, verden over. Modell Turbinette anno 1958.

I 1983 startet THERMEX å utvide konseptet til andre land, først til Sverige og Norge, og senere til flere land. På midten av åttitallet endret designet stil fra Svartlakkerte smi-

jernshetter med detaljer i messing til mer stilren og moderne design med overflater i børstet rustfritt stål.

THERMEX TAKINTEGRERTE VENTILATORER På midten av totusentallet, arbeidet THERMEX's utviklingsavdeling igjen med å skape nye og innovative produykter. Dette

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø

Ronda

Agernæs

Turbinette

Jupiter

Zirkon

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994

2000


Modell FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

førte til et mindre oppgjør med den tradisjonelle tankegang, at kjøkkenhetten skulle henge over kokeplaten, i øyehøyde. THERMEX balanserte derfor i 2002 som de første, begrepet "takintegrert ventilator", en løsning hvor ventilatoren ganske enkelt ble bygget inn i himlingen og ga med dette fritt utsyn over kjøkkenet.

Modell Metz Medio III Strip anno 2016.

utvikle enda mer energi og miljøvennlige produkter. Skulle du, mot formodning ikke finne den helt riktige løsning i vårt omfattende sortiment, så husk at THERMEX også kan produsere din kjøkkenhette etter dine egne mål, og i den farge du måtte ønske.

THERMEX takintegrerte ventilatorer ble introdusert på markedet i 2002. Det skulle vise seg at denne løsningen siden har gått sin seiersgang , og benyttes i dag i et stort antall kjøkken verden over.

THERMEX er den dag i dag en 100% dansk eiet virksomhet med lange og stolte tradisjoner. Våre produkter selges gjennom et kvalifisert og kompetent nettverk av forhandlere innefor kjøkken og hvitevare over hele Norge.

THERMEX har siden starten i 1958 løpende utviklet og markedstilpasset produktene i forhold til aktuelle trender og markedets etterspørsel.

THERMEX Scandinavia A/S har hovedkontor i Hjørring i Danmark. I tillegg har THERMEX avdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spania.

THERMEX er markedsledende innefor Kjøkkenhettter og ventilatorer og THERMEX jobber fortsatt med å tilby deg de beste og enkleste løsningene hvor nøkkelordene er Design, sugeevne, og støysvakhet. I tillegg til dette fortsetter THERMEX å jobbe for å

THERMEX organisasjon er F.I.T. som betyr: FLEKSIBILITET INNOVASJON TROVERDIGHET

Lampemodell

Loftintegrata

VoiceLink

2004

2007

Metz Maxi ll Strip

Preston

Benkintegrerte

Inn-line

2002

Team THERMEX er klare til å gi deg råd og service

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

Plasmex®filter

2016

2017

2018

2019

2021

THERMEX HISTORIEN

THERMEX  BLUE LINE 81


TIPS & GODE RÅD »

82 THERMEX BLUE LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BESTE UT AV DIN THERMEX KJØKKENVIFTE Motorstøy En kraftig motor har større avtrekkskapasitet, men støyer også tilsvarende mer. Du kan redusere støyen ved å redusere motorhastigheten. Det reduserer samtidig luftmengden, men laveste trinn er tilstrekkelig mesteparten av tiden.

hindringer. Jo rettere, med minst mulig svinger og bøyninger, du kan plassere avtrekket ditt og jo større kanaler luften transporteres gjennom, desto mindre vil det støye.

Luftstøy og kanalstøy Luft i bevegelse medfører støy. Akkurat som når vinden blåser, oppstår det lyd når den møter

Slik unngår du fettede fingre på de elegante ståloverflatene Tidens trend med rustfritt stål er elegant, men også lett upraktisk. Selv den minste berøring setter sine tydelige "fingeravtrykk" på stålflatene. Denne ulempen kan du unngå helt og holdent hvis du velger fjernkontroll, som fås som standard eller ekstrautstyr til flere kjøkkenvifter fra THERMEX. Da unngår du enhver fysisk kontakt, og du har en "fingerfri" kjøkkenvifte. Skjer det allikevel, har THERMEX utviklet en effektiv pussespray – 3M Polish– spesielt beregnet på kjøkkenvifter av stål.

Det er flere lønnsomme energibesparelser å hente, hvis du bruker kjøkkenviften din korrekt En kjøkkenvifte som kjører på høyeste trinn, bruker halvannen gang så mye strøm som på laveste trinn. Høyeste trinn er faktisk bare nødvendig når det kokes eller stekes mat som lukter, damper eller oser mye. Lukk vinduene og start kjøkkenviften fem minutter før du skal steke/koke. Slik får du skapt det nødvendige undertrykket i kjøkkenet. Dermed behøver motoren ikke kjøre på maksimal effekt. Den lave og mer målrettede sugeeffekten sparer samtidig på varmeutgiftene fordi du skifter ut mindre av den varme (luft) som er og skal være i ditt kjøkken.


Ved takintegrerte modeller

Maks. 3000 mm

må man være oppmerksom på at avstanden fra kokeområde til filterflate er lenger enn normalt. Denne typen modell er vanligvis utstyrt med kantsug og tilstoppingsfritt labyrintfilter, noe som øker effektiviteten. THERMEX anbefaler at avstanden mellom kokeplate og filter ikke overstiger 3 meter.

Unngå tap av sugestyrke I den grad det er mulig, bør bruken av 90°-bøyninger minimeres. Én 90˚-bøyning gir like stort tap i sugestyrke som én meter slange/rør. Avkort alltid slanger og rør, slik at installasjonen er kortest mulig. Jo lenger installasjon, desto større trykktap = mindre sugestyrke. Bruk alltid størst mulig slangediameter. Er kjøkkenviften/motoren din utstyrt med Ø160, skal du som minimum bruke Ø160 slange osv. Hvis du bare går én størrelse ned, kan det redusere effekten med opptil 66 %.

KANALTILPASNING

THERMEX SKREDDERSYR KJØKKENVIFTENS AVTREKKSRØR På et stort antall modeller er det mulig å tilpasse kjøkkenviftens avtrekksrør til ditt kjøkken. THERMEX kan avkorte, forlenge eller skjære avtrekksrør på skrå til f.eks. tak med helling.

Fjern uønsket støy THERMEX anbefaler alltid at det brukes kondens-/lydisolert slange/rør i hele installasjonen, dette motvirker uønsket støy og fukt. Hvis du har kjøpt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel kjøpe og installere en lyddemper mellom kjøkkenvifte og motor. Lyddemperen kan dempe lyden av luft gjennom installasjonen ytterligere. (kontakt forhandlere din for ytterligere informasjon)

Hvis standardkanalen skal være lenger, så må det anvendes en ekstra lang kanal eller en forlengeradapter. I slike tilfeller vil det være en tilleggspris.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene må holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, må du regne med å rense dine Metallfiltre ca. én gang i måneden - men det er jo også mye enklere enn rengjøring av hele kjøkkenet. Følg alltid anbefalingen for ditt produkt, beskrevet i brukermanualen.

Den optimale avstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer kjøkkenviften i en høyde på 500-700 mm over komfyren. Vær allikevel oppmerksom på krav i gjeldende forskrifter og lover, og spesifikasjonene for kokeplaten og kjøkkenviften.

I noen situasjoner har taket helling, også kjent som stor takhøyde. THERMEX kan her skjære kanalen på skrå.

TIPS & GODE RÅD

THERMEX  BLUE LINE 83


TIPS & GODE RÅD

84 THERMEX BLUE LINE

TILPASNING

Skjæring/kapping av ønsket helningsgrad på

»

lang kanal vegg eller fritthengende Ønskes det tilpasning på en standardkanal, skjæring av helningsgrad, etc. er prisen: Veggmodell: Fritthengende:

Forlengerkanal/Ekstra lang kanal

Kr. 2.835,Kr. 4.200,-

Hvis standardkanalen skal være lengre så må det velges en ekstra lang kanal eller en Forlengerkanal. I de tilfellene tilkommer det en tilleggspris. OBS! Ved en ekstra lang kanal er prisen for den opprinnelige standard-kanalen fratrukket.

Standardkanal

Kjekt å vite om tilpasning av spesialkanal Sentermål Bakside

Grader

11

12

1

10 Høyre

9 8

Totalhøyde

Kanalhøyde

Venstre

7

6

5

Front Dersom skråkanten skal skjæres diagonalt på kanalen, skal det høyeste punktet på kanalen noteres under ytterligere informasjon. Høyeste punkt beskrives ut fra klokken.

•••••

Den røde stiplede linjen viser et eksempel hvor høyeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøyde = sentermål*: Grader*: Høyeste side*:

Ytterligere informasjon:


EKSTERN MOTOR

EKSTERN TX I katalogen tilbys kjøkkenviftene med eksterne motorer både til loft og vegg. Det er her tale om Ekstern TX vegg og Ekstern TX II loft. Ekstern TX vegg leveres med værbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX II loft til montering i loftsrom. Husk å kondensisolere slanger.

SPESIELLE EGENSKAPER VEGG Fremstilt i værbestandig rustfritt stål Elegant design til plassering på yttervegg LOFT Kanaltilkobling passer til faste rør Leveres med praktiske stålføtter til montering i loftsrom

Ekstern TX motor, vegg 6.235,Varenr. 225.19.1100.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

AC/DC konverter Varenr.

2.845,536.99.1100.9

Benyttes i forbindelse med tilkobling til ekstern DC motor, og kjøkkenviften har AC styring.

Ekstern TX II motor, loft 6.235,Varenr. 225.19.1200.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 374 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 810 Hastighet i omdr. 2200 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 65

Spesielt god til å flytte luften når avtrekket er langt.

SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 101 og 102 MOTOR TILBEHØR » Se side 88

EKSTERNE MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 85


86 THERMEX BLUE LINE

EKSTERN MOTOR

CKB - CAB MOTOR

SPESIELLE EGENSKAPER

Velegnet til plassering i tak og lett å montere. Meget effektiv og ekstremt lydsvak EC-motor. Motorhus med elektrogalvanisert plate. Leveres med flens på innsug og utsug.

Ekstremt lydsvak Leveres i støy- og kondensisolert kasse

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR20.300,Varenr. 225.34.3720.2 Tilkobling (V) 230 Wattforbruk 161 Luftmengde m3/t 1090 Hastighet i omdr./min. 2570 Lydnivå (dB(A)) 53 Vekt i kg 23,0

Kan monteres i enhver retning. Kan monteres stående, liggende eller invertert.

To ekstra flenser medfølger. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Anbefaling: Husk bruk av lyddemper samt isolering av motoren på loft.

Ytelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/t –P sf: Statisk trykk I mmWG og Pa – Tørr luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ytelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

EKSTERN CKB – CAB-200, EC-TAKMOTOR INKL. AC/DC-OMFORMER23.015,-

800

225.34.3721.2

1 000 q v [m3 /h]

SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 102 MOTOR TILBEHØR » Se side 88


EKSTERNE MOTORER

TTP TAKMOTOR Stille takventilasjon fremstilt i værbestandig materiale. Kan reguleres av samtlige THERMEX kjøkkenhetter uten motor. P-modellen er til montering på tak med helling og kan med letthet justeres til takets helling. S-modellen er beregnet til flate tak.

SPESIELLE EGENSKAPER Vertikal utblåsing Kanaltilkobling passer til faste rør Fremstilt i værbestandig kunststoff Kan med letthet skilles og rengjøres Med innebygd utløp

E220P 13.985,-

Eco 220P 18.635,-

Varenr. 240.40.0110.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dBA - 3 mtr.) 52 Dimensjon (mm) Ø160 Husk fundament (se s. 84)

Varenr. 240.40.0131.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

E220S 12.230,-

Eco 220S 17.380,-

Varenr. 240.40.0111.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 52 Dimensjon Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DC omformer, som kan kjøpes separat.

Varenr. 240.40.0132.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,6 – 70 Dimensjon (mm) Ø160 OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DC omformer, som kan kjøpes separat.

SKISSETEGNINGER & MÅL » Se side 103 MOTOR TILBEHØR » Se side 88

EKSTERNE MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 87


TILBEHØR

TILBEHØR 88 THERMEX BLUE LINE

TILBEHØR TIL TTP TAKMOTOR

Takhette til utlufting Varenr. 240.40.0117.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 5.960,-

Gjennomføring til E220P / Eco 220P

Takhette til innlufting Varenr. 240.40.0130.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 12.405,-

Universal teglsteinstak - Type 1

Varenr. 240.40.0112.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-47° Pris 4.545,-

RENGJØRING

Gjennomføring Betongtak

- Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-45° Pris 3.040,-

THERMEX tilbyr f.eks. Metall Polish

Gjennomføring Shingeltak - 11-45° - Type 3

Beskrivelse Varenr. Metalpolish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 580,-

Varenr. 240.40.0116.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11-45° Pris 2.525,-

Gjennomføring Profilert platetak - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-40° Pris 2.680,-

LYDDEMPER Er motoren montert eksternt, kan du med fordel ytterligere redusere motorstøyen samt luftstøyen med en lyddemper.

Gjennomføring, Klassisk shingel/ståltak - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11,5-35° Pris 3.000,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-11° Pris 2.720,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S Takfundament

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 5.025,7.050,-

Varenr. 245.54.5180.9 Farge Galvanisert Mål 295x295x165 mm Helling 0° Pris 4.825,-


Flatkanal THERMEX kan levere et rektangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Flatkanal er særlig godt egnet der det ikke er så mye plass, f.eks over overskap, samt over senket tak, osv. 1

10

16 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 210,-

Tape Mål 50 mm x 4,6 m Varenr. 815.50.1231.9 Pris 225,-

SPENNBÅND Mål 6" - 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 150,-

16

11

2 FLATKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 905,-

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 m Varenr. 852.50.1106.9 Pris 720,-

3

12 SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 275,-

4

13 TAK-/VEGGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 135,-

5

14 FLEKSSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 795,-

AVTREKKSSETT 2 m fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 750,-

FLEKSIBEL SLANGE plast (6 m lengde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 265,-

17

FLEKSIBEL SLANGE lyd-/kondensisolert Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 780,-

AVTREKKSSETT - lyd-/kondensisolert 2 m lyd-/kondensisolert fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.605,-

VERTIKAL BØYNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 540,7

6 HORISONTAL BØYNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 680,-

2 11

7 6

BØYNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 765,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 525,-

3

6

8

9 BØYNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 525,-

16

TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 89


BLUE LINE På de neste sidene kan du gå på oppdagelseferd i våre mange skisser og modeller, slik at du kan finne den helt riktige kjøkkenviften til ditt drømmekjøkken … På www.thermex.no i kan du finne mer detaljerte skissetegninger, dersom du har behov får mål som du ikke finner i katalogen. På hjemmesiden vil skissetegningene også bli oppdatert fortløpende, dersom det skjer produktoppdateringer. » se side 12

METZ MICRO - U/MOTOR

» se side 12

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

81

282

106

150

3

5

28

721 521 750 0 55 -

25

25

28

3

4

727 527 750 550 -

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

METZ MINI - M/MOTOR

» se side 14

METZ MINI - U/MOTOR

» se side 14

146

80

81

29

150

345

721 521 750 0 55 -

25

721 521 - 50 7 550 -

3

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

3

5

5 28

25

28

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

ALSACE - M/MOTOR

» se side 16

ALSACE - U/MOTOR

» se side 16

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

175

70 19 5

430

40

40

5

40

SKAPINTEGRERTE MODELLER

METZ MICRO - M/MOTOR

374

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

90 THERMEX BLUE LINE

405

00

600 - 8

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

600 -

800


» se side 18

ALSACE UTTREKK - U/MOTOR

» se side 18

Ø150

Ø150

195

430

40

385

SKAPINTEGRERTE MODELLER

ALSACE UTTREKK - M/MOTOR

70

175

19 5

40 28 5 44 0

L

40 28 5 45 0

430

40

600

600

» se side 20

METZ MAXI - U/MOTOR

» se side 20

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54

1145 1200

5

0

60

TAKINTEGRERTE MODELLER

METZ MAXI - M/MOTOR

5 60 45 0

Ø160

1145 1200

Overgangsstykke 22

0

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - M/MOTOR

90

» se side 22

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - EASY-FIT MOTOR » se side 22

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - U/MOTOR

» se side 22

29

160

129

70

5 60 45 0

1145 1200

Utskjæringsmål: D565 x B1165

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 91


METZ MEDIO - M/MOTOR

230

» se side 24

METZ MEDIO - U/MOTOR

» se side 24

150

65

29

100

70

217

129

293

65 128 180

5 43 0 50

TAKINTEGRERTE MODELLER

5

43

835 900

835 900

Utskjæringsmål: D455 x B855

0

50

Utskjæringsmål: D455 x B855

METZ MEDIO III STRIP - m/motor

» se side 26

METZ MEDIO III STRIP - U/MOTOR

» se side 26

150

129

70 43

5

Utskjæringsmål: D455 x B855

PERPIGNAN

350

0-

60

47

0

85

5

MINI PERPIGNAN

» se side 32 0

0

34

5

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

87

30

480 400

400

Ø150

00

550

16

390

0

min. 1020 - max. 1330

400

250

260

87

30

480 400

0

80

» se side 34

390

Ø150

0

90

25

4

0

6

5

75

0

60

25

34

00

43

MINI BORDEAUX

25

4

0

6 16

5

0

80

250 550

260

5

37

25

25

5

25

365

14

0

80

0

672

485

Min. 1065 - Max. 1380

Ø150

25

5

25

Min. 140 Max. 455

min. 110 max. 300

Min. 140 Max. 455

0

480

25

5

25

» se side 30

Min. 1275 - Max. 1590

» se side 28

min. 945 - max. 1135

VEGGMONTERTE MODELLER

DAX

655

Utskjæringsmål: D455 x B855

min. 1020 - max. 1330

0

50

835 900

600

0

480

50

5

43

835 900

445

157

70

359

29

150

331

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

92 THERMEX BLUE LINE


» se side 36

BRETAGNE 256

285

360

MIN 620 MAX 1065

min. 140 max. 460

5

42

0

490

min. 1060 - max. 1380

» se side 38

23

5

25

350

430

VEGGMONTERTE MODELLER

CAVE

0

90

13

5

LYON

898

500

490

490

» se side 40

325 40

265

400

» se side 42

CALAIS

» se side 44

1000

FRITTHENGENDE MODELLER

LYON

898

282

268

70 600

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

950

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 93


TAKPODIE, HØY - METZ MAXI 2

2

255

26,50 155

26,5

10

TAKPODIE, LAV - METZ MAXI

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

TAKPODIE, HØY TILL KULLFILTER - Metz Maxi

MONTERINGSRAMME - Metz Maxi

255

Til innbygging i forsenket tak.

255

130

2

10

26,50

1235

51,50

TILBEHØR Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

Utskjæringsmål: D605 x B1205

TAKPODIE, LAV - Metz Medio

TAKPODIE, HØY - Metz Medio

255

2

10

26,5

2

155

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

80 510

510

51,50

910

910

TAKPODIE, HØY TILL KULLFILTER- Metz Medio 26,50

MONTERNGSRAMME - Metz Medio

255

Til innbygging i forsenket tak.

255

130

2

10

51,50

935

Ø6

26,50

0

52

920

80 510

TILBEHØR

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

94 THERMEX BLUE LINE

5

53

910

Utskjæringsmål: D505 x B905

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


348

348

8

34

383

8

34

421

1

42

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

220

221

PLASMEX®-FILTER I I SKJULER, VEGG/FRITH.

221

221

SKJULER TIL MODUL, FRITH.

265 MM 0 35

270

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MONT. SKAP

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNEB. OVER SKAP

269

8

600

29

10

160

33

0

27

20

0

140

35

170

560

120

230

300

25

0

30

250

150

20

20

PLASMEX® I KIT

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNEB. OVER SKAP 241

HYBRIDLØSNING 20

241

600

195

226

500

55

241

ø150

241

560

34

300

101

120

280

225

500

100

20

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

175

98

TILBEHØR

SKJULER TIL MODUL, VEGG

20

149

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 95


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» se side 48 .

LE MANS II

» se side 50

. .

.

ø150

400

Utskjæringsmål: D498 x B838

< 1500

400

300

Utskjæringsmål: D490 x B770

600

LE MANS II

» se side 50

880 115

197 - 257

115

840 - 1060

94

94

92

INTEGRATA VEGG

» se side 53

800

796 Ø150

253

260 260

538 - 598

232

244,50

296 - 356

133

49 - 109

840 - 1060

197 - 257

296 - 356

718

170

170

=

Utskjæringsmål: D100 x B810

92

69

=

=

max 335

520

520

92

side52 24 »»seseside

Motor, kokeøya

=

232

NIMES NIMES LUX

60

Motor, vegg

133

COLMAR II

» se side 54

335

280

120

500

451

SKISSETEGNINGER » BLUE LIMITED

96 THERMEX BLUE LINE

200

768

178

40

A

60

0

A

160

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

450


VALENCE

» se side 55

» se side 56

220

330

640

max 1023

900-1200

Min 260 Max 560

235

VALENCE LAMP

0

Ø38

CAEN

0

38

» se side 57

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 97


98 THERMEX BLUE LINE


VINOPPBEVARINGSSKAP Skissetegningene på denne siden viser vinoppbevaringsskapenes overordnede mål. På www.thermex.no finner du mer detaljerte skissetegninger, hvis du har behov for mål som ikke er oppgitt i denne katalogen. Skissetegningene blir også løpende oppdatert på hjemmesiden ved produktendringer.

VINOPPBEVARINGSSKAP

WINEMEX BLUE 20

» se side 59

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 605 mm D: 590 mm

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 305 mm D: 590 mm

WINEMEX BLUE 145

WINEMEX BLUE 40

» se side 61

Innbyggingsmål: H: 1730 – 1745 mm B: 605 mm D: 730 mm

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

» se side 60

SKISSETEGNINGER » VINOPPBEVARINGSSKAP

THERMEX  BLUE LINE 99


EKSTERNE MOTORER BALANSERT VENTILASJON - FELLES AVTREKK

» se side 68

56 10

47

Ø125

90

4

14

16

23

45

155

159

20

SENTRAL VENTILASJON - VILLA

» se side 69

56 10

47

24 5

Ø125 16

14 3

155

82

20

159

SKISSETEGNINGER » MOTORER

100 THERMEX  BLUE LINE

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


EKSTERN TX MOTOR VEGG

Front

Front

» se side 85

Back

443

50 45

Back

443

50 45

225

475 475

Ø150

181

181

Back

174

174

334

334

45

50 45

Top

15

45

15440

225

475

Ø150

181

45

334

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

15

440

430

SKISSETEGNINGER » MOTORER

43

THERMEX  BLUE LINE 101


EKSTERN TX II MOTOR LOFT

» se side 85

150

186,5

8

186,5

150

12,8

335

186,5

373

373 CKB - CAB-200, EC MOTOR LOFT

» se side 86

570

Ø200 479

468

193

375

SKISSETEGNINGER » MOTORER

102 THERMEX  BLUE LINE

255 510

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

494


TTP TAKMOTOR

» se side 87

E220P

ECO 220P

E220S

ECO 220S

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER » MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 103


Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA AS Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tel: +47 222 19 020 www.thermex.no info@thermex.no

Det tas forbehold for utsolgte varer, trykkfeil, leveringssvikt og avgiftsendringer. Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2022 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.

Da det løpende skjer oppdateringer av våre produkter, finner man de nyeste data og spesifikasjoner på vår hjemmeside www.thermex.no

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2021 - NO  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded