__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BLUE LIMITED

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

BLUE LINE KJØKKENVIFTER

2020

F O R H A N D L E R K ATA LO G

KUN FOR UTVALGTE SPESIALISTER Verdi: Kr. 50,-

siden 1958


Hjelp til å velge - Fyll ut så blir det enklere å finne den helt riktige THERMEX HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget avtrekk ut i friluft Leilighet med felles ventilasjonsanlegg

 

Bolig med Balansert ventilasjonsanlegg Bolig med avtrekksvifte som er felles for flere rom

HVOR SKAL KJØKKENVIFTEN PLASERES? INTEGRERT I SKAP?

INTEGRERT I TAK/HIMLING?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VEGGMONTERT?

FRITTHENGENDE TAK/HIMLING?

WIRE HENGT LAMPEMODELL?

HVOR BRED SKAL KJØKKENVIFTEN VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Spesialmål

HVILKEN FARGE SKAL KJØKKENVIFTEN HA?

Svart

Hvit

Rustfri

Spesialfarge

ØNSKER DU Å FJERNE VIFTESTØYEN FRA KJØKKENET?

Ja – det er plass til ekstern motor på utvendig tak

På tak

På loft

Utvendig på vegg

Har kun mulighed for intern motor

ØNSKER DU EN LØSNING MED KULLFILTER OG RESIRKULERING AV LUFTEN?

Ja

Nei

ØNSKER DU EN LØSNING MED INTERN MOTOR OG UTBLÅSNING AV LUFTEN DIREKTE UT I FRILUFT?

Ja

Nei

KUNNE DU TENKE DEG AT DIN KJØKKENVIFTE STARTER OG STOPPER AUTOMATISK VED BETJENING AV DIN KOKEPLATE ELLER STEKEOVN MED BRUK AV TOP LINK®?

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES INN I DITT BALANSERTE VENTILASJONSSYSTEM, OG BENYTTE MOTOREN I DENNE TIL VENTILASJON FRA KJØKKENVIFTEN? = THERMEX BALANSERT-LINK®

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES TIL DEN FELLES AVTREKKSVIFTE DU HAR, DEN SOM OGSÅ LUFTER UT FRA DITT BAD OG/ELLER ANDRE ROM I HUSET? = THERMEX SENTRAL VILLA-LINK®

Ja

Nei

Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2021 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.


THERMEX  BLUE LINE 3

INNHOLD THERMEX Historien

4-5

Finn riktig kjøkkenvifte

6-7

«Alle muligheter»

8-18

THERMEX Komfyrvakt 19 Plasmex®-filter

20-21

Special-Line 22-23

KJØKKENVENTILATORER » BLUE LINE Skapintegrerte modeller 24-31 Takintegrerte modeller 32-39 Veggmonterte modeller 40-53 Fritthengende modeller 54-63

KJØKKENVENTILATORER » BLUE LIMITED Benkintegrerte modeller

66-70

Veggmontert modell

71

Skapintegrert modell

72

Fritthengende modell

73

Lampemodeller 74-75 Klaprer spjellet? 76 ECO-Design forklaring

77

Tips & gode råd

78-80

Eksterne motorer

81-83

Tilbehør 84-85 Winemex Blue vinoppbevaringsskap

88-93

Skissetegninger 95-103 Skissetegninger, motorer Skissetegninger, vinoppbevaringsskap

104-106 107


4 THERMEX  BLUE LINE

THERMEX HISTORIEN

THERMEX VENTILATORENS MOR Modell Ronda i rustfritt stål, med halogenbelysning, elektronisk betjening, ble utviklet, produsert og markedsført i 1994, blandt annet med massiv annonsering på TV. På slutten av nittitallet startet THERMEX å kombinere kjøkkenvifter i rustfritt stål, med glass.

THERMEX (opprinnelig Thermor) ble grunnlagt i 1958. Kjerneproduktene var de første årene kun basert på mindre vifter til bruk på toaletter, kontorer, i forretninger, restauranter og liknende lokaler, hvor der var behov for ventilasjon. HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I 1965 introduserte THERMEX den første egentlige Kjøkkenvifte, modell "turbinette" en kjøkkenventilator uten lys og filter til plassering over komfyren.

MODELL ZIRKON Modell Zirkon fra 2000 i stål og glass var en del av Crystalia serien med kjennetegn som optisk fiberbelysning, fjernkontroll, heve og senke funksjon og dekorlys.

HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I midetn av søttiårene, designet, serieproduserte og lanserte THERMEX som de første på markedet noensinne, en dekorativ kjøkkenhette med fettfilter, lys og regulering.

INN LINE BY JACOB JENSEN DESIGN På starten av totusentallet ennledet THERMEX et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen. Dette førte til utviklingen av ventilatorserien INNLine, som med sitt formspråk brøt med den gjengse måte å designe kjøkkenhetter på.

Kjøkkenhetten ble fra starten av en stor suksess, og er i dag en fast del av kjøkkenet, verden over. Modell Turbinette anno 1958.

I 1983 startet THERMEX å utvide konseptet til andre land, først til Sverige og Norge, og senere til flere land. På midten av åttitallet endret designet stil fra Svartlakkerte smi-

jernshetter med detaljer i messing til mer stilren og moderne design med overflater i børstet rustfritt stål.

THERMEX TAKINTEGRERTE VENTILATORER På midten av totusentallet, arbeidet THERMEX's utviklingsavdeling igjen med å skape nye og innovative produykter. Dette

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  BLUE LINE 5

Modell FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

Modell Metz Medio III Strip anno 2016.

utvikle enda mer energi og miljøvennlige produkter.

førte til et mindre oppgjør med den tradisjonelle tankegang, at kjøkkenhetten skulle henge over kokeplaten, i øyehøyde. THERMEX balanserte derfor i 2002 som de første, begrepet "takintegrert ventilator", en løsning hvor ventilatoren ganske enkelt ble bygget inn i himlingen og ga med dette fritt utsyn over kjøkkenet.

Skulle du, mot formodning ikke finne den helt riktige løsning i vårt omfattende sortiment, så husk at THERMEX også kan produsere din kjøkkenhette etter dine egne mål, og i den farge du måtte ønske.

THERMEX takintegrerte ventilatorer ble introdusert på markedet i 2002. Det skulle vise seg at denne løsningen siden har gått sin seiersgang , og benyttes i dag i et stort antall kjøkken verden over.

THERMEX er den dag i dag en 100% dansk eiet virksomhet med lange og stolte tradisjoner. Våre produkter selges gjennom et kvalifisert og kompetent nettverk av forhandlere innefor kjøkken og hvitevare over hele Norge.

THERMEX har siden starten i 1958 løpende utviklet og markedstilpasset produktene i forhold til aktuelle trender og markedets etterspørsel.

THERMEX Scandinavia A/S har hovedkontor i Hjørring i Danmark. I tillegg har THERMEX avdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spania.

THERMEX er markedsledende innefor Kjøkkenhettter og ventilatorer og THERMEX jobber fortsatt med å tilby deg de beste og enkleste løsningene hvor nøkkelordene er Design, sugeevne, og støysvakhet. I tillegg til dette fortsetter THERMEX å jobbe for å

THERMEX organisasjon er F.I.T. som betyr: FLEKSIBILITET INNOVASJON TROVERDIGHET Team THERMEX er klare til å gi deg råd og service

Lampemodell

Loftintegrata

Metz Maxi ll Strip

Preston

Plasmex®filter

Zirkon Benkintegrerte

Inn-line

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017

2018

2019


6 THERMEX  BLUE LINE

FINN DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

HVILKEN KJØKKENVIFTE PASSER BEST TIL DITT KJØKKEN Når du skal velge kjøkkenvifte, må du tenke deg godt om. Du må vurdere design, størrelse, støynivå, kapasitet, energiforbruk, hvilke behov kjøkkenviften skal dekke, hva den skal kunne gjøre og hvor den skal plasseres. Du må tenke over om kjøkkenviften skal være rund, vertikal,

fritthengende, veggmontert eller integrert, om motoren skal sitte internt eller eksternt, og om du vil ha utsuging eller resirkulasjon. Først når du har gjort det, kan du velge den kjøkkenviften som passer best til ditt kjøkken.

SKAPSINTEGRERTE MODELLER

TAKINTEGRERTE MODELLER

VEGGMONTERTE MODELLER

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tilbyr skapsintegrerte løsninger som er en elegant og diskret installasjon. Hvis motoren plasseres eksternt, er det en god mulighet for å utnytte skapet til oppbevaring. (Se side 24-31)

Takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket – og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer deg et perfekt utsyn fra arbeidsplassen. Trådløs betjening. (Se side 32-39)

De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. (Se side 40-53)


THERMEX  BLUE LINE 7

VINSKAP Winemex Blue THERMEX' nye serie av vinoppbevaringsskap. Serien inneholder seks grepsfrie skap av høyeste kvalitet i forskjellige størrelser. (Se side 88-93)

Winemex Blue 69

FRITTHENGENDE MODELLER

LAMPEMODELLER

BENKINTEGRERTE MODELLER

Lyon

Caen

Nimes Lux

De fritthengende modellene fra THERMEX er ideelle over kjøkkenøyen. Denne typen gir effektivt sug og god arbeidsbelysning. (Se side 54-63)

Lampemodellene fra THERMEX er litt spesielle, idet de kun fungerer til resirkulasjon. Luften renses og returneres til kjøkkenet. (Se side 74-75)

De benkintegrerte kjøkkenviftene fra THERMEX løfter seg opp fra benkeplaten når de aktiveres. Resten av tiden er kjøkkenviften skjult i underskapet. Denne løsningen gir et godt overblikk og utsyn fra kokesonen. (Se side 66-70)


8 THERMEX  BLUE LINE

-

«ALLE MULIGHETER»

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL KOKEPLATE Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk kokeplate.

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL STEKEOVN

KJØKKENVIFTE

Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

Brukes for å sikre nok innluft når man har et ventilasjonsaggregat.

Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med ventilasjonsanlegg.

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING Du unngår varmetap ut gjennom ventiatoren.


THERMEX  BLUE LINE 9

THERMEX' VISJON ER Å GJØRE VENTILASJON ENKELT, SLIK AT DU KAN GJØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk avtrekkshette- og kjøkkenviftespesialist med fokus på nordiske ventilasjonssystemer. Selskapet har derfor utviklet konseptet, THERMEX-Link, som innebærer at størstedelen av kjøkkenviftene kan kobles til boligens øvrige ventilasjonssystem uansett om det dreier seg om varmegjenvinning eller sentralventilasjon villa.

Finn den riktige løsningen i THERMEX store sortiment!

INTERN MOTOR Enkel installasjon, god og velprøvd løsning.

På vegg

På loft

På tak

EKSTERN MOTOR Brukes når man ønsker en så støysvak løsning som mulig. Man kan også få en sterkere motor.

”Patentsøkt”

INTERN MOTOR MED RESIRKULASJON

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

Det er to løsninger å velge mellom: tradisjonell eller resirkulationsfilter, som er basert på et kullfilter, eller det nye supereffektive Plasmex®-filteret.

BALANSERT – brukes når man har en bolig med eget ventilasjonsaggregat.

”Patentsøkt”

”Patentsøkt”

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® MODUL

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

SENTRAL VILLA – brukes i boliger som har en sentral avtrekksvifte som lufter ut fra flere rom.

FELLES AVTREKK – brukes i leiligheter i borettslag og boligblokker med felles utlufting.


10 THERMEX BLUE LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT

HUSKER Å STARTE KJØKKENVIFTEN FOR DEG Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke å huske og starte din kjøkkenvifte - THERMEX Top Link® gjør det for deg. Nå er det enkelt å få ekstra komfort på kjøkkenet med den intelligente styringen Top Link®, som trådløst kobler kokeplate og kjøkkenvifte eller stekeoven og kjøkkenvifte sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kokeplater, tradisjonelle eller med induksjon, samt alle typer stekeovner. Top Link® benytter radiobølger og kan derfor plasseres under alle typer benkeplater, også granitt eller betong.

Patentsøkt

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til kjøkkenviften når du skrur på en kokeplate, eller starter stekeovnen. Når du skrur av kokeplaten eller ovnen fortsetter kjøkkenviften å gå for å fjerne den siste matosen og dampen, før den skrur seg helt av. OBS du kan til enhver tid overstyre Top Link® funksjonen med ventilatorens betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.NO

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT Model THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II THERMEX Top Link® Modul III

Varenr. Pris 536.99.1200.9 3.050,536.99.1300.9 3.050,536.99.1350.9 3.050,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX TRIGGER MODUL PATENTSØKT

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN Her finner du en løsning til hvordan du kan tilpasse din kjøkkenvifte til et lavenergihus eller til ditt balanserte ventilasjonsanlegg. Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul. Avtrekk ut i det fri eller ved å benytte kullfilter.

TRIGGER LINK MODUL

THERMEX Trigger Modul er designet til å trigge på belastninger mellom 2W. og 20W. og kan derfor benyttes med alle THERMEX kjøkkenvifter med LED-lys. THERMEX Trigger Modul kobles mellom strømforsyning og kjøkkenviften. Den potentialfrie kontakten i THERMEX Trigger Modul kan både fungere som normally open og normally closed, og gir dermed mulighet for å øke luftmengden inn i boligen når kjøkken viften aktiveres. På denne måten kan luftmengden i lavenergihus med balanserte ventilasjonanlegg, avbalanseres også når kjøkkenviften er i bruk.

THERMEX TRIGGER MODUL Model THERMEX Trigger Modul

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.850,-


12 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt, dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med et ventilasjonsanlegg, uten å måtte trekke kabler mellom ventilasjonsanlegg og ventilator. Pro Link er så å si en avansert utgave av THERMEX Trigger Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighet til å velge tre forskjellige pakker, alt etter ditt behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Den avanserte trådløse Trigger Modul Pro Link Basic består av en sender modul som installeres ved ventilatoren, og en mottakermodul som installeres ved ventilasjonssystemet. Kommunikasjonen mellom de to enhetene foregår trådløst. Mottakermodulen har to uavhengige dobbelt fungerende relé-utganger. Avhengig av behov kan du dermed enten ha to forskjellige triggerpunkter til ventilasjonsanlegget ditt, eller koble til forskjellig utstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Modell THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Pris 3.850,3.850,3.850,-


THERMEX  BLUE LINE 13

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med ventilator med eksternt avtrekk. Ofte har ventilasjonssystemet i moderne boliger begrenset mulighet til å kjøre ubalansert drift, dermed kan anlegget ikke tilføre tilstrekkelig luft ved bruk av ventilatoren. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic til også å inneholde et motorstyrt spjeld som kan tilkobles til luft på siden av ventilasjonsanlegget. Når ventilasjonsanlegget ikke kan forsyne tilstrekkelig med luft åpnes spjeldet automatisk, og sørger for at luftskiftet i boligen er i balanse.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Modell THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Pris 8.450,8.450,8.450,-

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Pris 11.225,11.225,11.225,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger hvor det ikke er mulig å installere ventilator med utendørs avtrekk. I boliger hvor det er nødvendig å resirkulere luften fra ventilatoren oppleves det ofte at luften ikke kan renses tilstrekkelig for partikler, og at det tar lang tid før luft fra matlaging er fjernet. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic. Sammen med THERMEX Plasmex®-filter sørger det både for at over 96 % av partiklene fjernes, og at ventilasjonsanlegget forseres under matlagingen for å fjerne fuktigheten fra luften så raskt som mulig.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Modell THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II THERMEX Pro Link Plasmex III

Farge Svart Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100 125x100


14 THERMEX BLUE LINE

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

SLIK FÅR DU BÅDE BALANSERT VENTILASJON OG LAVERE STRØMREGNING I hus med et eget varmegjenvinningsanlegg, kan du nå koble til THERMEX-kjøkkenvifter slik at den oppvarmede luften fra matlagingen går gjennom varmegjenvinningsanlegget før det blåses ut i det fri og dermed bidrar til å varme opp luften utenfra før den blåses inn i huset. Systemet består av et motorspjeld som åpner i enten 15, 30, 45 eller 60 minutter avhengig av hvilket av kjøkkenviftens fire hastighetstrinn som er valgt. Samtidig sendes et signal til varmegjenvinningsanlegget, slik at avtrekksstyrken maksimeres. Spjeldet kan åpnes og lukkes helt eller delvis avhengig av forhåndsinnstillingen.

"Patentsøkt"

BALANSERT-LINK® MODUL

For oppkobling henvises det til anvisningen fra den enkelte tilbyderen av varmegjenvinningsanlegget.

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.700,-

THERMEX BALANSERT-LINK® MODULL Model THERMEX Balansert Link® Modul - Ø125 THERMEX Balansert Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.900,536.99.1403.9 4.900,-


THERMEX  BLUE LINE 15

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

THERMEX VENTILASJON MED FELLES AVTREKK TIL BOLIGEN HAR FLERE FORDELER... Bor du i leilighet med felles ventilasjonsanlegg, hvor flere leiligheter er knyttet til samme større ventilasjonsanlegg, kan du også velge blant våre mange fine kjøkkenventilatorer. Du bestiller den kjøkkenventilatoren du vil ha uten motor og legger til THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL. Kjøkkenviften leveres uten motor, og kobles inn i boligens ventilasjonsanlegg, og det er ventilasjonsanleggets motor som benyttes til avtrekket i kjøkkenviften. Systemet består av et motorisert spjeld, som kan stilles til å være helt lukket, eller innjusteres med en grunnventilasjon, og aktiveres for forsert drift eller fullt avtrekk i henhold til de foreskrevne spesifikasjoner for ventilasjonsanleggets drift.

"Patentsøkt"

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

Systemets styring inneholder dels en styring av kjøkkenviften, således at spjeldet ved aktivering fra kjøkkenviften åpner i en angitt tidsperiode for så å lukkes automatisk. Systemet leveres med en Switch, slik at det kan gis signal til ventilasjons-anlegget ved aktivering av kjøkkenviften.

THERMEX FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL

Model Balansert Link® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.900,-

Type

Varenr.

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

Pris

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.700,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.700,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.700,-

Model Balansert Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 4.900,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 104


16 THERMEX BLUE LINE

SENTRAL VILLA-LINK®

Kjøkkenventilator til eneboliger med sentral avtrekksvifte - med trådløs bryter til forsering når man er på bad, tørker tøy el.l. - s tyes ellers direkte fra kjøkkenventilatoren uten behov for egen bryter - lav grunnventilasjon 24/7

Med THERMEX ventilatorer for sentralventilasjon styres den eksterne motoren som normalt fra kjøkkenventilatoren. Ved bruk av våtrom, dusj eller bad styres ventilasjonsviften trådløst via separat bryter som enkelt monteres på valgfritt sted.

!

Systemet kan leveres til alle THERMEX modeller i Blue Line!


THERMEX  BLUE LINE 17

SENTRAL VILLA-LINK® PATENTSØKT

Nye hus er tette

THERMEX SYSTEM FOR SENTRALVENTILASJON TILBYR FØLGENDE FORDELER: Stort utvalg av ventilatorer i moderne design. Fungerer sammen med nesten alle avtrekksvifter fra alle leverandører.

Patentsøkt

SENTRAL VILLA-LINK®

Styres direkte fra kjøkkenhette uten behov for separat bryter. Trådløs bryter til forsering når man er på badet el. l. Timerfunksjon, 30 minutter, alternativt 60 minutter ved våtromsforsering

Valgfri plassering av elektronikk og spjeld (tilbehør kan behøves ved montering utenfor kjøkkenet).

Mulighet for å ha trådløs bryter i flere rom. THERMEX sentralventilasjon brukes når man har én viftemotor som i tillegg til kjøkkenhetten også lufter ut fra andre rom i huset (f.eks. bad og vaskerom).

SpJeld

Kretskort

!

Består av et motorisert spjeld og et kretskort som gjør at man kan styre den eksterne motors hastighet via kjøkkenhetten.

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® Model Sentral Villa-Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1040.9 4.900,-

Trådløs bryter til bad eller andre våtrom. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 104


18 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

Utluft

Innluft

Plasmex®-filter

Luften renses for matos og fedtpartikler og sendes retur til kjøkkenet. Renseeffekt 96,5 %, vedlikeholdsfritt i opptil 10 år.

Avkastluft Damp/fukt Kjøkken Bad WC

Innluft

Oppholdsrom

Fettfilter

Plasmex® Smart Link Modul • Kobles til ventilator og Plasmex®-filter

• Akustisk alarm ved filterets utløpsdato etter 87.600 timer • Signal for å forsere ventilasjonsaggregat • Ingen stanby strøm

Varenr. Pris 536.99.1150.9 3.475,-

THERMEX anbefaler at man kontakter sin kommune om det er anledning til å bruke Plasmex® -filter.


THERMEX  BLUE LINE 19

THERMEX KOMFYRVAKT

DIN LOVPLIKTIGE SIKKERHET MOT BRANN

NYHET 2020

Nesten halvparten av alle brannutrykninger skyldes komfyrbrann. Med en komfyrvakt kan du unngå at dette skjer i hjemmet ditt.

Enkel og rask installasjon Batteridrevet sensorenhet med 3-5 års batterilevetid. 2-veis trådløs forbindelse (2,4 GHz) mellom sensor og strømstyringsenhet. Registrerer komfyrtype og sensorposisjon automatisk. THERMEX komfyrvakt skal kobles til komfyrens ledning fra stikkontakt, og du har lov til å montere den selv. Den batteridrevne sensor er enkel og rask å installere ved hjelp av dobbeltsidig tapesystem på vegg eller undersiden av kjøkkenventilatoren. THERMEX komfyrvakt registrerer automatisk eventuell overoppheting på kokeplatene eller i gryter og panner på kokeplatene, og slår av strømmen til kokeplatene hvis ingen er tilstede for å reagere på varselalarmen.

Den er klar til bruk straks etter installasjon og er et gjennomtestet produkt med en pålitelig trådløs forbindelse. Lett å bruke Fullautomatisk sikkerhet som normalt ikke krever at brukeren skal gjøre noe. LED-lys i flere farger indikerer komfyrens status.

I dag er komfyrvakt påbudt i alle nyere boliger og elektriske anlegg fra 2010 eller senere. Skal du pusse opp eller oppgradere kjøkkenet ditt, er det altså påbudt dersom det legges opp ny kurs til kjøkkenet. Disse reglene gjelder også ved fritidsboliger og hytter.

Er kompatibel med de aller fleste elektriske platetopper og komfyrer, uavhengig om du har induksjon, glasskeramisk eller støpejernstopp.

THERMEX KOMFYRVAKT Kan monteres direkte på de fleste THERMEX kjøkkenventilatorer. Kontakt THERMEX for nærmere info.

Modell Varenr. Pris Komfyrvakt - 1 faset for 230 V komfyr P515.06.3000.0 7.950,Komfyrvakt - 3 faset for 400 V komfyr P515.06.3 1 00.0 7.950,-


IL Fettfilter

Plasmex®

Kjemiske reaksjoner

EN

FOR EN

OMI ON

HVA ER

RP

ENM

A

KK

RE BED ØK

SP

KJ Ø

Fremtidens resirkulasjonsfilter til kjøkkenvifter Skal ikke byttes ut og trenger ikke vedlikehold. Forventet levetid på opptil 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

20 THERMEX BLUE LINE

Å VA R M

Aktivkull

Luktpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Luktmolekyler, sporer, bakterier, virus, kimbakterier osv.

Når du ikke har avtrekk til det fri eller bare ønsker å spare på varmeregningen, kan du nå installere et THERMEX Plasmexfilter i viften din.

Elektriske ladninger spalter molekylene

Når luften passerer gjennom et Plasmex®-filter , påvirkes luftpartiklene med elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av Plasmex®-filterets resirkulasjonsfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør Plasmex®-filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for Plasmex®-filter forventes å være opptil 10 år. Det er ca. 20 ganger lenger enn et vanlig kullfilter.

SLIK FUNGERER ET PLASMEX®-FILTER PLASMEX®-FILTER I - RUND Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby)

Ren luft returneres til kjøkkenet

Prinsippdiagram for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet levetid for filteret

Plasmex®-filter

Vanlig kullfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Basert på normal bruk av kjøkkenvifter i private husholdninger ca. 1 time pr. dag. * Årlig besparelse fra varmetap sammenlignet med et vanlig avtrekk er ca. 500 kW à 2 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år. * Årlig besparelse i forhold til et vanlig kullfilter ved bytte av kullfilter to ganger i året à 500 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år.

Settes i stikkontakten

Elektroder lader partikler i luften

Når luften trykker på kontakten aktiveres elektrodene

Opptil 96,5 % av luktpartiklene fanges opp av Plasmex®-filteret 120 mm Utsugningsluften fra viften 210 mm


THERMEX  BLUE LINE 21

SLIK INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER

THERMEX Plasmex®-filter kan brukes både til en ny vifte og ettermonteres i en eksisterende vifte.

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Til vegghengt vifte med Plasmex®-skjulerboks.

Varmegenvinning uten lukt

Til innbygging i sokkel.

Til innbygging i viftens kanal. Til fritthengende vifte med Veggmontert og fritthengende. Plasmex®-skjulerboks. Min. dimensjon avtrekk: 250 x 250 mm

Til innbygging i forsenket tak.

NYHET

PLASMEX® 2020 SMART LINK MODUL PLASMEX®-FILTER II

Til innbygging i skap med innebygget vifte.

Plasmex®-filter kan også monteres øverst i kanalen vha. et veggbeslag.

- FLAT Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby) mm 280

540 m

m

92 mm 90 mm

RENERE KJØKKENMILJØ

Farge Varenr. Pris - 535.10.1000.9 7.375,- 535.10.1001.9 26.975,Hvit 536.99.1511.9 2.950,Svart 536.99.1512.9 2.950,Rustfri 536.99.1518.9 2.950,Hvit 536.99.1611.9 1.925,Svart 536.99.1612.9 1.925,Rustfri 536.99.1618.9 1.925,Hvit 536.99.1711.9 1.925,Hvit 536.99.1811.9 1.925,- 536.99.1150.9 3.475,- 536.99.1815.9 1.850,-

FN'S 17 BÆREKRAFTSMÅL

22 0m

Tekst THERMEX Plasmex®-filter I - Rund THERMEX Plasmex®-filter II - Flat Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Plasmex®-filter skjuler I, innebygd i skap Plasmex®-filter skjuler I, innebygd over skap THERMEX Plasmex® Smart Link Modul Veggbeslag for Plasmex®-filter I

m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE

Skissetegninger & mål se side 101

Veggbeslag for Plasmex®filter I

BEDRE ØKONOMI


unike

22 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

– mer om THERMEX kjøkkenvifter

”Du kan få din nye THERMEX kjøkkenhette nøyaktig, som du vil. Finner du ikke den løsningen du søker blant våre nesten 100 forskjellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til deg. Og kun til deg..!”

muligheter på alle nivåer – design, farger, størrelser, materialer, heve/senke funksjoner, automatikk, betjeningsfunksjoner... ”you name it”. Vil du mere enn dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til en spesialhette i THERMEX kvalitet.

Der finnes kun én som deg i hele verden. En sånn kjøkkenvifte kan du få i THERMEX kvalitet. Alle kjøkkener er personlige og unike. Derfor bør de også kunne få hver sin unike løsning, når det gjelder et effektivt avtrekk, funksjon og design. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge i mellom. Dekker alle stilarter og behov som ivaretar, brukervennlig funksjonalitet, flotte overflater og gjennomtenkte detaljer. Alle med et ”hav” av personlige

Du står for tegningen – THERMEX bygger din personlige kjøkkenhette Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er ENERGIKLASSifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser som du kan designe din kjøkkenhette omkring. Se det for deg. Visualiser dine ideer i en skisse, spesifiser mål, materialevalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele beskrivelsen med inn til din THERMEX forhandler som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som byr på ytterligere inspirasjon til luftforandring i ditt kjøkken.

Når vi sier stål, så mener vi virkelig stål – og sånn er det hele veien igjennom Hos THERMEX bestreber vi oss daglig på å skape en original kvalitet, fra innerst til ytterst og flott formgivet i robuste materialer. Det er grunnleggende ved en original kvalitet, ingen kompromisser hva gjelder valg av råvarer eller overflatefinish, som THERMEX er kjent for. Det har vi det best med – og sånn tror vi også du har det i din omhyggelige streben etter den unike kjøkkenviften, det skal tilføres karakter og gode avtrekksforhold i ditt kjøkken i mange år fremover.


THERMEX  BLUE LINE 23

design Mange utforminger – mange muligheter... Ingen kjøkkenhette er for stor eller for liten til at vi ikke kan klare det. THERMEX bygger faktiksk ditt design i størrelser helt opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i et og samme stykke stål uten skjøter. Men spør allikevel hvis du ønsker noe som er enda større enn det – så finner vi kanskje en løsning allikevel, eventuelt med noen mindre tilpassninger. Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innsatsene som er energiklassifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med ulike spesifikasjoner, og de kan også leveres med intern eller ekstern motor. Det er disse innsatsene du kan designe din egen kjøkkenhette omkring. Du finner ulike innsatser i denne Blue Line katalogen, samt at du kan finne ytterligere modeller i vår Yellow Line katalog. Vår salgsavdeling bistår deg også gjerne i valg av innsats.

METZ MICRO

se side 24

METZ MINI

se side 26

Det finnes flere modeller i vår THERMEX Yellow Line katalog som har alle tilpasningsmuligheter og kan brukes både sammen med sentralventilasjon og varmegjenvinning.

Har du spesielle behov? Kanskje har du noen helt spesielle behov. Kanskje vil du ha noe som ingen andre har. Kanskje har du bare lyst til at “tenke helt ut av boksen” og glemme alt om tradisjoner. Uansett hva, så kan du få skreddersydd din originale og personlige THERMEX kjøkkenhette.

Hvilken farge? Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil – her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra rustfritt stål – børstet eller blankpolert – til flotte lakkeringer i mere enn 200 forskellige farger. Ønsker du fargematch med dine kjøkkenfronter, ja så kan vi klare dette også. Vi må da ha en fargeprøve med den aktuelle fargekode.


24 THERMEX BLUE LINE

SKAPINTEGRERTE MODELLER De skapintegrerte løsningene kombinerer eleganse og best mulig utnyttelse av skapplassen. Med denne løsningen kan man fremdeles anvende en del av skaps-volumet til oppbevaring. PRODUKTER METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE UTTREKK

METZ MICRO

ELEGANT INNBYGGING Enkelt designet innbyggingskjøkkenvifte til overskap. Bunnplaten skaper et effektivt kantavtrekk. METZ MICRO kan brukes sammen med alle ventilasjonstyper. Leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 7.395,-

NYHET NÅ OGS ÅI

SVART

ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Vendbart avtrekk bakover eller oppover Energibesparende LED-belysning Stålbeslag Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet til å styre kokeplate via Top Link® Modul – se side 11 Se Top Link®-video på www.thermex.no Innebygget bryter (Trigger) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapsintegreret Hvitlakkert, svartlakkert eller rustfri Bredde 550 og 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 210 m³/t 612 m³/t 48-71 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MICRO - SKAPSINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål Farge Motor 550 mm Hvit Uten motor 550 mm Hvit Med motor 550 mm Svart Uten motor 550 mm Svart Med motor 550 mm Rustfri Uten motor 550 mm Rustfri Med motor 750 mm Hvit Uten motor 750 mm Hvit Med motor 750 mm Svart Uten motor 750 mm Svart Med motor 750 mm Rustfri Uten motor 750 mm Rustfri Med motor

Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 423.19.6601.0 423.19.6601.2 423.19.6602.0 423.19.6602.2 423.19.6608.0 423.19.6608.2 423.19.6801.0 423.19.6801.2 423.19.6802.0 423.19.6802.2 423.19.6808.0 423.19.6808.2

Pris 7.395,9.495,7.395,9.495,7.395,9.495,9.095,11.195,9.095,11.195,9.095,11.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Varenr. 535.19.3300.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 455,230,685,130,655,-

SKABSINTEGRERT MODELL » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

METZ MINI

PERFEKT TIL INNBYGNING Stilig innbygningsvifte til overskap. Glassplaten gir et eksklusivt utseende og skaper et effektiv kantsug. METZ MINI er med alufilter og med energibesparende LED-belysning. Leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


NYHET ALT I SV ART

A+

Pris fra kr. 12.795,-

ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor / avtrekk bakover eller oppover Energibesparende LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for periodisk utluftning av hus Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassplate

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Svartlakkert med svart glassplate Bredde 550 mm og 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x3 W LED-lys (3000 K)

TEKNISKE DATA

METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 311 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 550 m³/t LYDNIVÅ: 51-66 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

GLASSPLATE KAN ÅPNES FOR OPTIMERT AVTREKK

METZ MINI - SKAPSINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 550 mm 550 mm 550 mm 550 mm 750 mm 750 mm 750 mm 750 mm

Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor/flyttbar Uten motor Med motor/flyttbar Uten motor Med motor/flyttbar Uten motor Med motor/flyttbar

Varenr. 423.19.5601.0 423.19.5601.2 423.19.5608.0 423.19.5608.2 423.19.5801.0 423.19.5801.2 423.19.5808.0 423.19.5808.2

Pris 13.495,15.595,12.795,14.895,16.495,18.595,15.395,17.495,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.19.3300.9 455,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

EN RIKTIG KRAFTIG KJØKKENVIFTE Klassisk kjøkkenvifte til innbygning under overskap. Særdeles kraftig og støysvak motor. Leveres med Dekorative filtre for mindre støy og bedre luftgjennomstrømming – og med energibesparende LED-belysning.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.395,SPESIELLE EGENSKAPER Kraftig og støysvak motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening Energibesparende LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for modell tilpasset tilkobling i balansert ventilasjonsanlegg Innebygget switch (trigger) 

LED-LYS

LYSDEMPER

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNINGPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert og hvit glassfront

ETTERSUG

METALLFILTER

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Rustfritt stål og svart glassfront Bredde 600 og 800 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA 600 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 171 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 532 m³/t LYDNIVÅ: 37-59 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

TEKNISKE DATA 800 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 186 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 548 m³/t LYDNIVÅ: 36-59 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ALSACE - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. Pris 600 mm Hvit Uten motor 520.19.2001.0 6.395,600 mm Hvit Med motor 520.19.2001.2 8.495,600 mm Rustfri/Svart Uten motor 520.19.2008.0 6.395,600 mm Rustfri/Svart Med motor 520.19.2008.2 8.495,800 mm Rustfri/Svart Uten motor 520.19.2088.0 9.795,800 mm Rustfri/Svart Med motor 520.19.2088.2 11.895,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 84)

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (2 stk.) Kullfilter, 800 mm (3 stk.) Avtrekkskonverter (venstre til høyre) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,-/stk. 535.19.3080.9 455,-/stk. 535.21.1420.9 385,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

ALSACE UTTREKK

ELEGANT UTTREKK ALSACE-UTTREKK er en skapintegrert løsning som både er elegant og gir maksimal utnyttelse av skapplassen. Den stilige touchbetjeningen i glass sikrer et stilrent og pent utseende.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.695,SPESIELLE EGENSKAPER Kraftig og støysvak motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening Energibesparende LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Innebygget switch (trigger) 

LED-LYS

LYSDEMPERGLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassfront

ETTERSUG

Svartlakkert med svart glassfront Bredde 600 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 2x0,8 W LED (3000 K)

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

METALLFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 162 m³/t 525 m³/t 35-61 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ALSACE UTTREKK - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.2161.0 520.19.2161.2 520.19.2168.0 520.19.2168.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 6.695,8.795,6.695,8.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (sett) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3760.9 795,-/stk. 800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » ALSACE UTTREKK

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

TAKINTEGRERTE MODELLER De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket, og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer perfekt overblikk over kokeområdet og rommet.

NYHET ALT I SV ART

PRODUKTER METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

METZ MAXI

DISKRESJON ER EN DYD Modell METZ MAXI-viften er skjult i taket over kokesonen. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsugprinsipp er viften i stand til effektivt å suge all damp ut av rommet. Til modell METZ MAXI leveres en elegant fjernkontroll med enkle styrefunksjoner.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 24.295,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK KANTSUG

TILBEHØR

SPESIELLE EGENSKAPER Plasseringen i taket sikrer god utsikt fra kokesonen Effektivt kantsug Leveres med fjernkontrol Energivennlig LED belysning Mulighet for periodisk utluftning av hus Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

MODEL: Takintegrert MATERIALE: Hvitlakkert og hvitt glass

ETTERSUG

METALLFILTER

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Svartlakkert og svart glass Bredde 1200 mm 4 hastigheter Trykkutligningsfilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK:

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Horisontalt avtrekk eller vertikalt avtrekk ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SVART GLASSPLATE UTEN LYS PODIE

METZ MAXI - TAKINTEGRERET MODELL Mål Farge 1200 mm Hvit 1200 mm Hvit 1200 mm Svart 1200 mm Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 423.19.3161.0 423.19.3161.2 423.19.3168.0 423.19.3168.2

Pris 24.295,26.395,24.295,26.395,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 84)

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, Hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, Hvit, høy (høyde 255 mm) Takpodie, Hvit, høy, til kullfilter (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, svart Svart glassplate uten lys Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1002.9 536.19.4038.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 4.750,4.750,4.750,2.350,2.350,4.610,230,685,130,655,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

NÅ ME D

EASY-F IT MO TOR

EASY-FIT

METZ MAXI II STRIP

ANONYM OG ALIKEVEL BEMERKELSESVERDIG Modell METZ MAXI II STRIP ventilatoren integreres i taket over kokesonen. Lysstripene i ventilatorens glassplate gir et behageligt lys. Ved hjelp av ventilatorens kraftige motor og effektive kantsug trekker ventilatoren effektivt matos ut av kjøkkenet. METZ MAXI II STRIP leveres med en elegant fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

Pris fra kr. 24.295,SPESIELLE EGENSKAPER Plasseringen i taket sikrer god utsikt fra kokesonen Effektiv kantsug Flyttbar motor - vendbart avtrekk Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra - se skissetegning Leveres med fjernkontroll Energibesparende LED-belysning Mulighet for periodisk utluftning av hus Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Takintegrert MATERIALE: Hvitlakkert og hvit glass MÅL: Bredde 1200 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Trykkutligningsfilter LYS: 2x7 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 175 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 599 m³/t LYDNIVÅ: 43-65 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MAXI II STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge 1200 mm Hvit 1200 mm Hvit

Motor Varenr. Uten motor 423.19.3261.0 Med motor/flyttbar 423.19.3261.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 24.295,26.395,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, Hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, Hvit, høy (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.19.1001.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 455,-/stk. 4.750,4.750,2.350,230,685,130,655,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

NYHET ALT I SV ART

METZ MEDIO

DESIGN NED TIL MINSTE DETALJ Kjøkkenviften er gjemt vekk enten i taket, kokenisjen eller mellom 2 dype overskap. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsug gir modellen METZ MEDIO et effektivt sug. Til METZ MEDIO leveres fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 20.295,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK LYSDEMPER

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

SPESIELLE EGENSKAPER Kan bygges inn i overskap, loft eller kokenisje Effektivt kantsug Leveres med fjernkontroll Energibesparende LED-belysning Mulighet for periodisk utluftning av hus Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Tak-/skapsintegrert MATERIALE: Hvit ramme med hvit glassplate

ETTERSUG

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Svart ramme med svart glassplate Bredde 900 mm 4 hastigheter Trykkutligningsfilter 4x3 W LED (3000 K)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK:

Med motor: 230 V 205 m³/t 562 m³/t 37-60 dB(A) Horisontalt avtrekk eller vertikalt avtrekk ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MEDIO - TAKINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, avtrekk ovenut, hvit Takpodie til kullfilter/Plaxmex®, hvit Wireophengt innbygningsramme, hvit Wireophengt innbygningsramme, svart Skapbrakett Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 423.19.3151.0 423.19.3151.2 423.19.3158.0 423.19.3158.2

Pris 20.295,22.395,20.295,22.395,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,-/stk. 500.30.3020.0 4.750,500.00.3070.0 4.750,500.19.2001.9 2.350,500.19.2002.9 2.350,500.30.3010.2 1.375,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO III STRIP

MANGE MULIGHETER Ventilatoren monteres inn i himling, i en kokenisje, eller mellom to dype overskap. De tre lysstripene i ventilatorens glassplate gir et behageligt lys. Ved hjelp av ventilatorens kraftige motor og effektive kantsug yter modell METZ MEDIO III STRIP effektivt avtrekk. METZ MEDIO III STRIP leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

Pris fra kr. 19.895,SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor/vendbart avtrekk Effektiv kantsug Energibesparende LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for periodisk utluftning av hus Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Loft-/skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassplate MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Trykkutligningsfilter LYS: 3x3,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Intern: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 349 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 621 m³/t LYDNIVÅ: 50-63 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

METZ MEDIO III STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. Pris 900x500 mm Hvit Uten motor 423.19.3251.0 19.895,900x500 mm Hvit Med motor/flyttbar 423.19.3251.2 21.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 85 Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 84) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Wireophengt innbygningsramme, hvit Takpodie, avtrekk ovenut, hvit Takpodie, lav, hvit Takpodie til kullfilter/Plaxmex®, hvit Skapbrakett Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,-/stk. 500.19.2001.9 2.350,500.30.3020.0 4.750,500.00.3060.0 4.750,500.00.3070.0 4.750,500.30.3010.2 1.375,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

VEGGMONTERTE MODELLER De VEGGMONTERTE modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. De skråstilte modellene gir brukeren et godt overblikk over kokeområdet. PRODUKTER DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN MINI BORDEAUX CAVE LYON MARSEILLE

DAX

DEN NYE KLASSIKEREN DAX er en ny, flott og stilren vertikal kjøkkenvifte. Det svarte rette glasset og den elegante glasstouch-betjeningen vil pryde ethvert kjøkken. Model Dax kan benyttes sammen med alle ventilasjonstyper, og kan på den måten være med på å gi kjøkkenet ditt et riktig miljø.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 6.395,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Energivennlig LED-belysning Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet til å styre kokeplate via Top Link® Modul – se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul – se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Svartlakert med svart glass Bredde 600, 800 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYD EFFEKT: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 405 m³/t 655 m³/t (69dB(A)) 54-61 dB(A) Ø150 mm B

TEKNISKE DATA VED BREDDE 800 OG 900 MM MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 415 m³/t 665 m³/t (67dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

DAX - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Svart Uden motor 800 mm Svart Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor BEMERK ny større avtrekksdimensjon

Varenr. 540.23.5068.0 540.23.5068.2 540.23.5088.0 540.23.5088.2 540.23.5098.0 540.23.5098.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 6.395,8.495,7.895,9.995,7.895,9.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 800 mm (2 stk.) Kullfilter, 900 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 410,-/stk. 535.23.0575.9 410,-/stk. 535.23.0575.9 410,-/stk. 537.23.1142.9 3.125,537.23.1143.9 1.925,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » DAX

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

PERPIGNAN

KOM BARE NÆRMERE Modellen PERPIGNAN er en vertikal kjøkkenvifte. Den spesielle skrå designen betyr at du kan stå helt tett på komfyren og ha fult overblikk over kokeområdet.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

Pris fra kr. 9.495,SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontsug Energivennlig LED belysning Glassplate kan åpnes for ekstra oppfang Kanalen er lakkert i viftens farge Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Hvitlakkert stål med hvit glass

Svartlakkert stål med svart glass 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: TEKNISKE DATA MOTOR: MODEL: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: Med motor: 600 mm 900 mm 230 V 230 V 312 m³/t 312 m³/t 560 m³/t 530m³/t 787 m³/t (69dB(A)) 787 m³/t (60dB(A)) 53-64 dB(A) 53-64 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm A A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

PERPIGNAN - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 900 mm (2 stk) Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 540.23.1161.0 540.23.1168.0 540.23.1168.2 540.23.1191.0 540.23.1198.0 540.23.1198.2

Pris 9.495,10.695,13.795,10.195,11.395,13.495,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.23.0570.9 410,-/stk. 535.23.0575.9 410,-/stk. 537.23.1142.9 3.125,537.23.1143.9 1.925,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

MARKANT OG ELEGANT Modell MINI PERPIGNAN er en vertikal ventilator. Dette er en smal ventilator som sammen med det skråstilte designet gjør at ventilatoren ikke virker ruvende på veggen, enten den monteres for seg selv på veggen eller i kombinasjon med overskap.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 11.095,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNING

SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk bruk Effektivt frontsug Energivennlig LED belysning Glassplate kan åpnes for ekstra oppfang Kanalen er lakkert i viftens farge Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor ved bruk av Trigger Modul (se side 11) Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass

ETTERSUG

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvit glass Bredde 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA VED 800 MM Med motor: MOTOR: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 53-63 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MINI PERPIGNAN - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvit Uten motor 800 mm Hvit Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.1141.0 540.23.1141.2 540.23.1148.0 540.23.1148.2 540.23.1181.0 540.23.1181.2 540.23.1188.0 540.23.1188.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 11.695,13.795,11.095,13.195,12.695,14.795,11.695,13.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (sett) Lydisolering av vifte Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0555.9 1.120,536.99.1702.9 5.320,537.23.1140.9 1.925,537.23.1141.9 3.125,537.23.1142.9 3.125,537.23.1143.9 1.925,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 45


46 THERMEX BLUE LINE

MINI BORDEAUX

ENKELT & ELEGANT Modell MINI BORDEAUX er en vertikal ventilator. En ventilator med redusert høyde som sammen med det skråstilte designert, gjør den diskret og elegant.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

BUNNSUG

Pris fra kr. 17.595,SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk brukervennlighet Effektiv front- og bunnsug Energivennlig LED belysning Glassdeksel kan åpnes for ekstra sug Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) PRODUKTSPESIFIKASJONER

PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass/

ETTERSUG

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvit glass 600 mm og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A) LYDNIVÅ: 53-63 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MINI BORDEAUX - VEGGMONTERT MODELL TILBEHØR (se s. 84) Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.4161.0 540.23.4161.2 540.23.4168.0 540.23.4168.2 540.23.4088.0 540.23.4088.2

Pris 17.595,19.695,17.595,19.695,18.095,20.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (sett) Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0555.9 1.120,537.23.1140.9 1.925,537.23.1141.9 3.125,537.23.1142.9 3.125,537.23.1143.9 1.925,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 47


48 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KONKAV ELEGANSE Elegant, stilren og konkav kjøkkenvifte, som med sitt flotte design skiller seg ut fra mengden. Modell CAVE er løsningen for de som drømmer stort, og som ønsker seg det beste.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 20.595,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Energivennlig LED-belysning Glassluke kan åpnes for optimalt avtrekk Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul – se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Svartlakkert med svart glass Hvitlakeret med hvit glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 1x9,2 W LED

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 526 m³/t 706 m³/t (69dB(A)) 50-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CAVE - VEGGGMONTERET MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.5191.0 540.23.5191.2 540.23.5198.0 540.23.5198.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 21.295,23.395,20.595,22.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, 900 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, hvit, 2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, 2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af helling etc. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 410,-/stk. 537.23.1051.9 3.125,537.23.1052.9 3.125,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

LYON

KLASSISK DESIGN Modellen LYON er en klassisk rektangulær og horisontal kjøkkenvifte med rene og stramme linjer samt avrundede hjørner. Den store filterflaten sikrer økt effektivitet og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer optimalt dampopptak. Dybden er kun 400 mm, noe som gir bedre plass omkring kjøkkenviften og et bedre overblikk over komfyren. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 15.595,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Klassisk rektangulær design, horisontal design Kun 400 mm dyp – sikrer god plass og overblikk over kokeplate Horisontal og stor filterflate tett på kokeplaten sikrer optimalt dampopptak Energivennlig LED belysning Periodisk utsugning Mulighet for tilkjøp av dekorative filtre Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål med svart glass MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufiltre LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 317 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 559 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 751 m³/t (71 dB(A)) LYDNIVÅ: 48-67 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LYON - VEGGMONTERT MODELL Mål 900 mm 900 mm

Farge Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 527.23.1098.0 527.23.1098.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 15.595,17.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (3 stk.) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, rustfri, L:2x980 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 410,-/stk. 536.23.1000.9 680,-/stk. 537.42.5808.9 3.125,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 51


52 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

SUGER OPPMERKSOMHET TIL SEG Modellen MARSEILLE har et helt unik design basert på formspråket til den verdensberømte danske designeren Jacob Jensen. Modellen MARSEILLE er utstyrt med det effektive kantsuget i tillegg til bakliggende alufilter som sikrer konstant sugeevne og minimalt luftstøy. MARSEILLE er utstyrt med energivennlig LED-belysning, og leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

Pris fra kr. 27.495,SPESIELLE EGENSKAPER Basert på design av Jacob Jensen Med effektivt kantsug Med energiriktig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Periodisk utsuging Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODEL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 220m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 48-64 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MARSEILLE - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Forlengeradapter, rustfri, L:1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 446.19.1098.0 446.19.1098.2

Pris 27.495,29.595,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,537.19.1108.9 3.125,537.99.0008.9 2.495,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

VEGGMONTERT MODELL » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 53


54 THERMEX BLUE LINE

FRITTHENGENDE MODELLER De fritthengende modellene fra THERMEX er perfekte for plassering over kjøkken øyer. Filterflatens nærhet til kokesonen gir effektiv oppfanging av dampen. PRODUKTER LYON CALAIS MARSEILLE ORLEANS CHAMONIX

LYON

GOD SUGEEVNE ER ET MUST Modellen LYON er en klassisk rektangulær kjøkkenvifte med rene og skarpe linjer og avrundet hjørner. Den store filterflaten sikrer et effektivt og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer et effektivt dampopptak. Dybden på 520 mm gir god plass omkring kokeplaten. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 18.195,ENERGIKLASSE

LED-LYS

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

Klassisk rektangulært design med rene og skarpe linjer Kun 520 mm dybde gir god plass og et godt overblikk omkring komfyren Stor horisontal filterflate tett på kokeplaten sikrer optimal opptaksevne Energivennlig LED-belysning Mulighet for tilkjøp av Dekorative filtre Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11)

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål med svart glass MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V VLUFTMENGDE MIN.: 323 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 762 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 51-62 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LYON - FRITTHENGENDE MODELL Mål 900 mm 900 mm

Farge Motor Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 528.23.1098.0 528.23.1098.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 18.195,20.295,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (3 stk.) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, ingen helling Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 410,-/stk. 536.23.1000.9 680,-/stk. 537.42.5908.9 4.475,537.99.1008.9 3.695,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

» LYON

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 55


56 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

DET PERFEKTE OVERBLIKK Modellen CALAIS er en flott og harmonisk bueformet kjøkkenvifte gjennomført helt i rustfritt stål. CALAIS er utstyrt med labyrintfilter som sikrer maksimal sugeevne og minimalt støynivå. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 20.595,-

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

GLASS TOUCH

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER

LABYRINTFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 950 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Labyrintfilter LYS: 4x2 W LED (3000 K)

"Filtervakt"

FILTERVAKT

TEKNISKE DATA

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 293 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 645 m³/t LYDNIVÅ: 47-64 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CALAIS - FRITTHENGENDE MODELL Mål 950 mm 950 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 421.26.1008.0 421.26.1008.2

TILBEHØR (se s. 84) Pris 20.595,22.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7608.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 995,4.475,3.695,230,685,110,655,-

» CALAIS

Flott og harmonisk bueformet design Utført helt i rustfritt stål Labyrintfilter Energivennlig LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

SUGER OPPMERKSOMHET TIL SEG Modellen MARSEILLE har sitt eget helt unike design basert på formspråket til den verdensberømte danske designeren Jacob Jensen. Modell MARSEILLE er utstyrt med effektivt kantsug. MARSEILLE er utstyrt med energiriktig LED-belysning.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

SPESIELLE EGENSKAPER Basert på design av Jacob Jensen Effektivt kantsug Energiriktig LED-belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 220 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 48-64 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MARSEILLE - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Spesialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. Pris 447.19.1098.0 30.195,447.19.1098.2 32.295,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.3000.9 455,537.19.1008.9 4.475,537.99.1008.9 3.695,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

» MARSEILLE

LED-LYS

Pris fra kr. 30.195,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 59


60 THERMEX BLUE LINE

ORLEANS

KJØKKENKUNST MED SUG I Modellen ORLEANS er med sitt sylindriske design en kjøkkenvifte med de helt riktige proporsjoner som gir god balanse og symmetri i kjøkkenet. ORLEANS er en ekte klassiker fra THERMEX. Modellens svartlakkerte kantbånd og filterbunn går hånd i hånd med det rustfrie avtrekksrøret. ORLEANS er utstyrt med LED-belysning og leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

SPESIELLE EGENSKAPER Flott og enkel klassisk sylindrisk design Energivennlig LED belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og svartlakkert MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISKE DATA

METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 169 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 404 m³/t LYDNIVÅ: 47-68 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ORLEANS - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 600 mm 600 mm

Beskrivelse Spesialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meterr Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Motor Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 528.19.1068.0 528.19.1068.2

Pris 30.495,32.595,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Kanaltilpasning muligt

Varenr. 537.19.2008.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 4.475,3.695,230,685,130,655,-

» ORLEANS

LED-LYS

Pris fra kr. 30.495,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE

CHAMONIX

SVEVENDE ELEGANSE Modellen CHAMONIX er et ytterst elegant og stilig kjøkkenvifte laget av glass og stål. CHAMONIX er utstyrt med dekorasjonslys som lyser opp glasskjermen i flere forskjellige farger. Belysning er basert på det energivennlige LED-lyset.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Felles avtrekk

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

DECO LYS

LYSDEMPER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Stilig kombinasjon av glass og stål Dekorasjonslys i farger i glasskjermen Energivennlig LED-lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4 x 3 W LED

3 W LED-dekorasjonslys

TEKNISKE DATA METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 132 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 416 m³/t LYDNIVÅ: 35-38 dB(A) AVTREKK: Ø160 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CHAMONIX - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 84)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Forlengeradapter, rustfri, Ø320 mm, L:1000 mm Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meterr Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. Pris 445.19.1100.0 32.495,445.19.1100.2 34.595,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 95 og fremover

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.5000.9 655,537.99.1008.9 3.695,450.99.9928.9 5.475,800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

» CHAMONIX

LED-LYS

Pris fra kr. 32.495,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 63


64 THERMEX BLUE LINE


THERMEX  BLUE LINE 65

BLUE LIMITED

UFORSKAMMET GOD KVALITET BLUE LIMITED er utvalgte produkter som alle har et spennende design og hver især utfyller deres respektive plasser i sortimentet, i forhold til design og teknikk. BLUE LIMITED er som navnet antyder, en serie produkter med begrensninger. BLUE LIMITED modellene fås i et begrenset antalll varianter, samt med begrensede muligheter for tilbehør. Det er derfor viktig at man orienterer seg på produktarket om hvilke varianter og tilleggsmuligheter som finnes på det enkelte produkt.


66 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

METALLFILTER

Pris kr. 18.995,SPESIELLE EGENSKAPER

Kjøkkenviften er integrert i koketoppen Boost funksjon på kokesonene Kokesoner kan kobles sammen Induksjon To kokesoner med 1500 W-sone, boost til 1800 W To kokesoner med 1800 W-sone, boost til 2000 W PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Benkintegrert Svart glass Bredde 800 mm 3 hastigheter Alufilter

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

LE MANS BLUE BENKINTEGRERT MODELL Mål 800 mm

Farge Svart

Motor Med motor

Varenr. 525.21.2022.2

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

Resirkulasjon

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Varmegenvinning uten lukt

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

TILBEHØR (se s. 84) Pris 18.995,-

Beskrivelse Kullfilter Plasmex® I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett - bøyning og rist

Varenr. Pris 535.19.3500.9 1.020,536.99.1800.9 13.650,536.99.1801.9 30.375,830.05.1015.9 3.400,-

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 67


68 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERT I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden

LE MANS II

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATE MED MULIGHET FOR PLASMEX®-FILTER

Enkel installasjon installation med Plasmex-filter Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan Kan planforsænkes planforsenkes til bordpladen til bordplaten

Kan monteres medavtrekk aftræk med det fri til friluft Varmegjenvinning uten lukt

Sokkelmotor

Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater, planforsenket avtrekkspanel, fire induksjonssoner med «bridgefunksjon» på både høyre og venstre side, noe som muliggjør samkjøring av to soner, og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter


THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Optimal utnyttelse av skuffedybden Enkel installasjon med Plasmex-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsenkes til bordplaten

Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

A+++

SPESIELLE EGENSKAPER KJØKKENVIFTE

GLASS TOUCH

ETTERSUG

FILTERVAKT

AV MINDRE

FOR VASK AV FILTER

MENGDER KONDENS

"Filtervakt"

PRODUKTSPESIFIKASJONER

3 hastigheter + boost max 791 m³/t Lydnivå max 69 dB(A) Energiklasse A+++ Kanalsystemet kan plasseres bakerst i skapet for å utnytte plassen til skuffer Motoren kan monteres i sokkelen Enkelt avløpssystem for mindre mengder kondensvann Enkelt avløpssystem ved større mengder kondensvann Softtouch-åpning av avtrekkspalter

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

SPESIELLE EGENSKAPER INDUKSJON

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDEV/BOOST.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

SOFTTOUCH-ÅPNING AV AVTREKKSPALTER KAN ÅPNES INDIVIDUELT FOR KONSENTRERT AVTREKK PLANFORSENKET I KOKEPLATEN

TILBEHØR (se s. 84)

Mål Farge Motor Varenr. 860 mm Svart Med motor 525.05.1003.2

Beskrivelse Kullfiltersett (startsett) Long Life-kullfilter (refill) Plasmex I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Sett – bøyning og rist

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

NY PRIS

230 V (400 V) 308 m³/t 617 m³/t 791 m³/t (77 dB(A) 52-69 dB(A) 230x90 mm A+++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LE MANS II - BENKINTEGRERT MODELL Pris 40.995,-

Benkintegrert Svart glass Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfilter

TEKNISKE DATA

Mål for kokeplate: bredde 860 mm dybde 520 mm Kokesoner: 4 x 180 x 220 mm (2100 W – boost 3700 W) Mulighet for bridgefunksjon (samkjøring av to soner på både høyre og venstre side) Restvarme-indikator Pause- og tilbakestillingsfunksjon Barnesikring Overopphetingssikring Timerfunksjon (stoppeklokke) Hold varm-funksjon Operasjonell tidsbegrenser 9-trinns varmejustering Autostopp av kokeplate ved full kondenstank Induksjonskokeplate

Resirkulasjon

ENKEL TILGANG

Pris kr. 40.995,-

ENERGIKLASSE

METALLFILTER

ENKEL DRENERING

Sokkelmotor

Varenr. Pris 535.05.1100.9 4.965,535.05.1101.9 1.110,536.99.1800.9 13.650,536.99.1801.9 30.375,830.05.1015.9 3.400,-

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 69


BENKINTEGRERT MODELL » NIMES LUX

70 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

NIMES LUX

Pris kr. 25.495,-

NIMES - BENKINTEGRERT MODELL Mål Farge 880 mm Rustfri/Svart glass

Motor Varenr. Med motor 525.21.1192.2

Pris 25.495,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

TILBEHØR (se s. 84) Beskrivelse Kullfilter 880 mm Plasmex® I-sett med monteringsboks Plasmex® II-sett Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.21.8200.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 780,13.650,30.375,230,685,130,655,-

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften er diskret gjemt vekk i benkplaten Glassoverflate for enkel rengjøring Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

ETTERSUG

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

MODELL: Benkintegrert MATERIALE: Rustfritt stål med MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

svart glasstopp Bredde 580 og 880 mm 4 hastigheter Metallfiltre 1x5 W LED (880 mm)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA

Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

MODELL: 880 mm: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 235 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 605 m³/t LYDNIVÅ: 53-74 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


INTEGRATA VEGG Pris kr. 37.795,-

INTEGRATA VEGG - VEGGMONTERT MODELL Bredde Farge Motor 800 mm Rustfri Uten motor * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 423.99.1088.0*

Pris 37.795,-

FRONTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER

Effektivt frontavtrekk pesialbestilling er mulig, produseres i S andre mål Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for å styre kokeplate via   Top Link® Modul - se side 10  Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) 

BUNNSUG

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane PERIODISK UTSUGNINGETTERSUG

TILBEHØR (se s. 84)

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Beskrivelse Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 800.70.4162.9 230,810.16.5160.9 685,815.16.8206.9 130,830.51.2162.9 655,-

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER:

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Veggmontert Rustfrit stål Bredde 800 mm Alufilter

VEGGMONTERT MODELL » INTEGRATA VEGG

THERMEX  BLUE LINE 71


SKAPSINTEGRERT MODELL » COLMAR II

72 THERMEX BLUE LINE

MONTERINGSBRAKETTER

COLMAR II D

COLMAR II - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 600 mm Hvit Med motor 520.42.3711.2 600 mm Grå/Rustfri Med motor 520.42.3718.2

Pris 1.995,1.995,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

METALLFILTER

Pris kr. 1.995,SPESIELLE EGENSKAPER Uttrekkskjøkkenvifte med dobbelt filteruttrekk Monteringsbraketter inkludert Hvit med hvit front Grå med rustfritt front PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 84) Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Avtrekkssett - Ø125 mm

Pris 385,655,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapsintegrert Hvitlakkert stål Grålakkert og rustfritt stål Bredde 600 mm 3 hastigheter Metallfilter 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: AVTREKK: ENERGIKLASSE:

230 V 242 m³/t 390 m³/t 47-66 dB(A) Ø120 mm D

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


VALENCE A ENERGIKLASSE

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

ETTERSUG

VALENCE - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø380 mm Hvit/Hvit Med motor

Varenr. Pris 528.23.4001.2 27.295,-

Beskrivelse Kullfilter Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0575.9 830.51.2162.9

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER Elegant og enkelt sylinderformet design Ulike fargekombinasjoner Energibesparende LED-belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE:

Fritthengende Hvitlakkert Svart- og rødlakkert

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Ø380 mm 3 hastigheter + BOOST Alufilter 1x13,5 W LED (5300 K)

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (se s. 84)

INTERN MOTOR:

METALLFILTER

Pris kr. 27.295,-

Pris 410,655,-

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 367 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 586 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 690 m³/t (65 dB(A)) LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) AVTREKK: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

FRITTHENGENDE MODELL » VALENCE

THERMEX  BLUE LINE 73


LAMPEMODELL » VALENCE LAMP

74 THERMEX BLUE LINE

VALENCE LAMP Pris kr. 21.295,-

VALENCE LAMP - LAMPEMODELL Mål Ø380 mm

Farge Hvit/Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.23.4101.2

Pris 21.295,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med kullfilter Leveres med fjernkontroll Håndblåst glass Diameter Ø380 mm

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 84) Beskrivelse Kullfilter

PRODUKTSPESIFIKASJONER Varenr. Pris 535.23.0575.9 410,-

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitlakkert med rustfritt stål Ø380 mm 3 + BOOST Kullfilter 1x4 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Resirkulasjon


CAEN Pris kr. 46.095,-

CAEN - LAMPEMODELL Mål Ø570 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.05.1000.2

Pris 46.095,-

LED-LYS

ETTERSUG

METALLFILTER

Plasmex®-filter innebygd

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med Plasmex®-filter Leveres med fjernkontroll Håndblåst glass Diameter Ø570 mm PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvit glass Ø570 mm 3 + BOOST Plasmex®-filter 1x10 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 102 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Resirkulasjon

LAMPEMODELL » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 75


KLAPRER

SPJELDET

I KJØKKENVIFTEN NÅR DET BLÅSER UTE? ITT

LIG VAND D ME SPJEL

FR PRED A L D K SPJEL ME

KUNNE DU TENKE DEG ET SPJELD SOM IKKE KLAPRER? De fleste kjøkkenvifter er utstyrt med et spjeld som åpnes når viften slås på og lukkes når viften slås av.

Min. 1m

MOTORER KLAPREFRITT SPJELD

76 THERMEX  THERMEX BLUE YELLOW LINELINE 2018

THERMEX klaprefri installasjon i kjøkkenviften

Normalt er det lufttrykket fra viften som åpner spjeldet, men når det er mye vind kan det oppstå et undertrykk som får spjeldet til å åpne og lukke seg selv om viften er slått av. Dette får viften til å klapre samtidig som oppvarmet luft suges ut av boligen. Med et klaprefritt spjeld fra THERMEX kan du unngå støy og varmetap. Samtidig unngår du at kald luft kommer inn utenfra, pga. hermetisk lukning av klaffene. THERMEX klaprefritt spjeld har tre innebygde klaffer som gjør at det må en veldig målrettet påvirkning til før spjeldet åpnes. En målrettet påvirkning skjer når viften slås på, men ikke ved sporadisk påvirkning fra vind.

THERMEX KLAPREFRITT SPJELD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.375,850.60.0150.9 1.700,-

THERMEX klaprefri installasjon i vegg


ECO-DESIGN FORKLARING Leverandørens modell identifikasjon

Leverandørens navn eller varemerke

Metz Medio LED strip

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes grovt det mest effektive punkt for ventilatoren, hvor luftmengden holdes opp mot den statiske trykkdifferens og elektriske forbruk.

19

kWh/ annum

Dette er en forholdstallsberegning hvor man setter det beregnede årlige forbruk for produktet (AEC) opp mot et standardforbruk(SAEC). Hvor 100 tilsvarer at produktet har samme forbruk som standardenheten, (så jo lavere tall, jo bedre) dette omsettes så til en bokstavklassifisering. Det tas utgangspunkt i en gjennomsnittlig brukstid for lyset på 2 timer pr. dag og en gjennomsnittlig brukstid på ventilatoren på 1. time pr. dag. Dersom ventilatoren har et forbruk når den er avslått / stand by funksjon, legges dette til.

Årlig energiforbruk I kalkulatoren tas det utgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer pr. dag.

BCDEFG

A

Belysningseffektivitetsklasse Her oppgis lysmengden angitt i LUX ved kokeplaten opp mot anvendt energiforbruk.

Energieffektivitetsindeksen Energieffektivitetsindeksen beregnes ut fra det årlige effektforbruk for ventilatoren i det optimale driftspunktet og det nominelle elektriske effektforbruk for belysningselementet.

CDEFG

AB

65/2014

DEFG

ABC

63dB

Selve ventilatoren brukes 1 time pr. dag, hvor det tas utgangspunkt i FDE - det punktet hvor ventilatoren har best effektivitet, altså størst luftmengde i forhold til trykkfall og elektrisk forbruk.

Fettfiltreringseffektivitetsklasse Her angis hvor stor andel av den samlede fettmengde som fanges opp i filteret (i %).

Lydeffektnivå Her er det viktig å påpeke, at man tidligere oppga lydtrykket, som er lavere enn lydeffekten.

Det poengteres at filteret defineres til å være avtagbare deler av ventilatoren. så ved f.eks å gjøre glassplaten på Metz avtagbar, vil denne regnes som en del av filteret.

Lydeffekten måles i Watt (som høytalere) men oppgis i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en microfon (normalt på 1m. avstand) og oppgis tilsvarende i dB(A)

ECO-DESIGN »

THERMEX  BLUE LINE 77


TIPS OG GODE RÅD »

78 THERMEX BLUE LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BESTE UT AV DIN THERMEX KJØKKENVIFTE Motorstøy En kraftig motor har større avtrekkskapasitet, men støyer også tilsvarende mer. Du kan redusere støyen ved å redusere motorhastigheten. Det reduserer samtidig luftmengden, men laveste trinn er tilstrekkelig mesteparten av tiden.

hindringer. Jo rettere, med minst mulig svinger og bøyninger, du kan plassere avtrekket ditt og jo større kanaler luften transporteres gjennom, desto mindre vil det støye.

Luftstøy og kanalstøy Luft i bevegelse medfører støy. Akkurat som når vinden blåser, oppstår det lyd når den møter

Slik unngår du fettede fingre på de elegante ståloverflatene Tidens trend med rustfritt stål er elegant, men også lett upraktisk. Selv den minste berøring setter sine tydelige "fingeravtrykk" på stålflatene. Denne ulempen kan du unngå helt og holdent hvis du velger fjernkontroll, som fås som standard eller ekstrautstyr til flere kjøkkenvifter fra THERMEX. Da unngår du enhver fysisk kontakt, og du har en "fingerfri" kjøkkenvifte. Skjer det allikevel, har THERMEX utviklet en effektiv pussespray – 3M Polish– spesielt beregnet på kjøkkenvifter av stål.

Det er flere lønnsomme energibesparelser å hente, hvis du bruker kjøkkenviften din korrekt En kjøkkenvifte som kjører på høyeste trinn, bruker halvannen gang så mye strøm som på laveste trinn. Høyeste trinn er faktisk bare nødvendig når det kokes eller stekes mat som lukter, damper eller oser mye. Lukk vinduene og start kjøkkenviften fem minutter før du skal steke/koke. Slik får du skapt det nødvendige undertrykket i kjøkkenet. Dermed behøver motoren ikke kjøre på maksimal effekt. Den lave og mer målrettede sugeeffekten sparer samtidig på varmeutgiftene fordi du skifter ut mindre av den varme (luft) som er og skal være i ditt kjøkken.


Ved takintegrerte modeller

Maks. 3000 mm

må man være oppmerksom på at avstanden fra kokeområde til filterflate er lenger enn normalt. Denne typen modell er vanligvis utstyrt med kantsug og tilstoppingsfritt labyrintfilter, noe som øker effektiviteten. THERMEX anbefaler at avstanden mellom kokeplate og filter ikke overstiger 3 meter.

Unngå tap av sugestyrke I den grad det er mulig, bør bruken av 90°-bøyninger minimeres. Én 90˚-bøyning gir like stort tap i sugestyrke som én meter slange/rør. Avkort alltid slanger og rør, slik at installasjonen er kortest mulig. Jo lenger installasjon, desto større trykktap = mindre sugestyrke. Bruk alltid størst mulig slangediameter. Er kjøkkenviften/motoren din utstyrt med Ø160, skal du som minimum bruke Ø160 slange osv. Hvis du bare går én størrelse ned, kan det redusere effekten med opptil 66 %.

KANALTILPASNING

THERMEX SKREDDERSYR KJØKKENVIFTENS AVTREKKSRØR På et stort antall modeller er det mulig å tilpasse kjøkkenviftens avtrekksrør til ditt kjøkken. THERMEX kan avkorte, forlenge eller skjære avtrekksrør på skrå til f.eks. tak med helling.

Fjern uønsket støy THERMEX anbefaler alltid at det brukes kondens-/lydisolert slange/rør i hele installasjonen, dette motvirker uønsket støy og fukt. Hvis du har kjøpt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel kjøpe og installere en lyddemper mellom kjøkkenvifte og motor. Lyddemperen kan dempe lyden av luft gjennom installasjonen ytterligere. (kontakt forhandlere din for ytterligere informasjon)

Hvis standardkanalen skal være lenger, så må det anvendes en ekstra lang kanal eller en forlengeradapter. I slike tilfeller vil det være en tilleggspris.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene må holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, må du regne med å rense dine Metallfiltre ca. én gang i måneden - men det er jo også mye enklere enn rengjøring av hele kjøkkenet. Følg alltid anbefalingen for ditt produkt, beskrevet i brukermanualen.

Den optimale avstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer kjøkkenviften i en høyde på 500-700 mm over komfyren. Vær allikevel oppmerksom på krav i gjeldende forskrifter og lover, og spesifikasjonene for kokeplaten og kjøkkenviften.

I noen situasjoner har taket helling, også kjent som stor takhøyde. THERMEX kan her skjære kanalen på skrå.

TIPS OG GODE RÅD

THERMEX  BLUE LINE 79


TIPS OG GODE RÅD

80 THERMEX BLUE LINE

TILPASNING

Skjæring/kapping av ønsket helningsgrad på

»

lang kanal vegg eller fritthengende Ønskes det tilpasning på en standardkanal, skjæring av helningsgrad, etc. er prisen: Veggmodell: Fritthengende:

Forlengerkanal/Ekstra lang kanal

Kr. 2.495,Kr. 3.695,-

Hvis standardkanalen skal være lengre så må det velges en ekstra lang kanal eller en Forlengerkanal. I de tilfellene tilkommer det en tilleggspris. OBS! Ved en ekstra lang kanal er prisen for den opprinnelige standard-kanalen fratrukket.

Standardkanal

Kjekt å vite om tilpasning av spesialkanal Sentermål Bakside

Grader

11

12

1

10 Høyre

9 8

Totalhøyde

Kanalhøyde

Venstre

7

6

5

Front Dersom skråkanten skal skjæres diagonalt på kanalen, skal det høyeste punktet på kanalen noteres under ytterligere informasjon. Høyeste punkt beskrives ut fra klokken.

•••••

Den røde stiplede linjen viser et eksempel hvor høyeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøyde = sentermål*: Grader*: Høyeste side*:

Ytterligere informasjon:


EKSTERN TX

SPESIELLE EGENSKAPER

I katalogen tilbys kjøkkenviftene med eksterne motorer både til loft og vegg. Det er her tale om Ekstern TX vegg og Ekstern TX II loft. Ekstern TX vegg leveres med værbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX II loft til montering i loftsrom. Husk å kondensisolere slanger.

VEGG Fremstilt i værbestandig rustfritt stål Elegant design til plassering på yttervegg LOFT Kanaltilkobling passer til faste rør Leveres med praktiske stålføtter til montering i loftsrom

Ekstern TX motor, vegg 4.900,Varenr. 225.19.1100.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

AC/DC konverter Varenr.

2.375,536.99.1100.9

Benyttes i forbindelse med tilkobling til ekstern DC motor, og kjøkkenviften har AC styring.

NY MODEL L

Ekstern TX II motor, loft 4.900,Varenr. 225.19.1200.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 374 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 810 Hastighet i omdr. 2200 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 65

Spesielt god til å flytte luften når avtrekket er langt.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 105 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 84

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  BLUE LINE 81


EKSTERN MOTOR » CKB

82 THERMEX BLUE LINE

EKSTERN MOTOR

CKB - CAB MOTOR

SPESIELLE EGENSKAPER

Velegnet til plassering i tak og lett å montere. Meget effektiv og ekstremt lydsvak EC-motor. Motorhus med elektrogalvanisert plate. Leveres med flens på innsug og utsug.

Ekstremt lydsvak Leveres i støy- og kondensisolert kasse

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR17.775,Varenr. 225.34.3720.2 Tilkobling (V) 230 Wattforbruk 161 Luftmengde m3/t 1090 Hastighet i omdr./min. 2570 Lydnivå (dB(A)) 53 Vekt i kg 23,0

Kan monteres i enhver retning. Kan monteres stående, liggende eller invertert.

To ekstra flenser medfølger. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Anbefaling: Husk bruk av lyddemper samt isolering av motoren på loft.

Ytelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk trykk I mmWG og Pa – Tørr luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ytelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

EKSTERN CKB – CAB-200, EC-TAKMOTOR INKL. AC/DC-OMFORMER20.150,-

800

225.34.3721.2

1 000 q v [m3 /h]

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 105 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 84


EKSTERNE MOTORER

TTP TAKMOTOR Stille takventilasjon fremstilt i værbestandig materiale. Kan reguleres av samtlige THERMEX kjøkkenhetter uten motor. P-modellen er til montering på tak med helling og kan med letthet justeres til takets helling. S-modellen er beregnet til flate tak.

SPESIELLE EGENSKAPER Vertikal utblåsing Kanaltilkobling passer til faste rør Fremstilt i værbestandig kunststoff Kan med letthet skilles og rengjøres Med innebygd utløp

XL-Eco 250P 21.925,-

Eco 220P 16.325,-

E220P 12.250,-

Varenr. 240.40.0141.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0131.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DCOBS: I nogle tilfælde skal bruges AC/DC konverter, omformer, som kanenkjøpes separat.som kan tilkøbes.

Varenr. 240.40.0110.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dBA - 3 mtr.) 52 Dimensjon (mm) Ø160 Husk fundament (se s. 84)

XL-Eco 250S 20.400,-

Eco 220S 15.225,-

Varenr. 240.40.0142.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0132.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,6 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

E220S 10.725,Varenr. 240.40.0111.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 52 Dimensjon Ø160

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 106 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 84

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  BLUE LINE 83


TILBEHØR »

TILBEHØR 84 THERMEX BLUE LINE

TILBEHØR TIL TTP TAKMOTOR

Takhette til utlufting

Gjennomføring til E220P / Eco 220P

Varenr. 240.40.0117.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 5.225,-

Takhette til innlufting

Universal teglsteinstak - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 10.850,-

Varenr. 240.40.0112.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-47° Pris 3.975,-

RENGJØRING

Gjennomføring Betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-45° Pris 2.675,-

Gjennomføring Shingeltak - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11-45° Pris 2.200,-

THERMEX tilbyr f.eks. Metall Polish. Gjennomføring Profilert platetak - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-40° Pris 2.350,-

Beskrivelse Varenr. Metall Polish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 505,-

LYDDEMPER Er motoren montert eksternt, kan du med fordel ytterligere redusere motorstøyen samt luftstøyen med en lyddemper.

Gjennomføring, Klassisk shingel/ståltak - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11,5-35° Pris 2.625,-

Gjennomføring til XL-Eco 250P

Gjennomføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 3.175,-

Gjennomføring betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farge Svart Mål Ø200mm Helling 0-45° Pris 3.300,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-11° Pris 2.375,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

Takfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farge Galvanisert Mål 295x295x165 mm Helling 0° Pris 4.225,-

OBS! Skal monteres under takryggen e.l.

Gjennomføring klassisk Shingel/ståltak - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 4.400,6.175,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 11-47° Pris 2.850,-

Gjennomføring papptak - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.675,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-11° Pris 3.450,-


FLATKANAL THERMEX kan levere et rektangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Flatkanal er særlig godt egnet der det ikke er så mye plass, f.eks over overskap, samt over senket tak, osv. 1

10

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 180,-

Tape Mål 50 mmx4,6 m Varenr. 815.50.1231.9 Pris 195,-

SPENNBÅND Mål 6" - 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 130,-

16

11

2 FLATKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 760,-

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 m Varenr. 852.50.1106.9 Pris 605,-

3

12 SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 230,-

4

13 TAK-/VEGGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 110,-

5

14 FLEKSSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 535,-

AVTREKKSSETT 2 m fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 655,-

FLEKSIBEL SLANGE plast (6 m lengde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 230,-

17

FLEKSIBEL SLANGE lyd-/kondensisolert Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 685,-

AVTREKKSSETT - lyd-/kondensisolert 2 m lyd-/kondensisolert fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.405,-

VERTIKAL BØYNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 365,7

6 HORISONTAL BØYNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 455,-

2 11

7 6

BØYNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 515,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 355,-

3

6

8

9 BØYNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 440,-

16

TILBEHØR »

THERMEX  BLUE LINE 85


86 THERMEX BLUE LINE

Elegant indirekte LED-belysning som øker i styrke når du åpner skapet og dempes når det lukkes.

Glassdøren til vinskapet skal enten bestilles som høyre- eller venstrehengt. Det er ikke mulig å snu åpneretningen etterpå. Oppbavaringstemperatur +5 °C - +20 °C.

Winemex-skapene er utstyrt med 3-lags glass, noe som sikrer høy grad av energieffektivitet. Glasset er dessuten UV-behandlet, så det beskytter vinen i skapet mot solstråler og lys utenfra.

WINEMEX BLUE THERMEX' nye serie av vinoppbevaringsskap. Serien inneholder seks GREPSFRIE skap av høyeste kvalitet. Det er lagt vekt på et enkelt og elegant design med ”push”-åpning og -lukking av skapdørene.

Winemex-skapene er utstyrt med kompressorstyrt fuktsystem.

Winemex kan monteres slik at skapdøren flukter med de øvrige skapene på kjøkkenet, og skapdøren åpnes uten å komme i klem med naboskapet.

Kraftige Svartlakkerte hengsler. Mulighet for å høydejustere skapdøren slik at den samsvarer med de andre skapene på kjøkkenet.


THERMEX  BLUE LINE 87

Winemex Blue 69

WINEMEX BLUE 7 WINEMEX BLUE 20

WINEMEX BLUE 24 WINEMEX BLUE 40

WINEMEX BLUE 69 WINEMEX BLUE 145


VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX 7

88 THERMEX BLUE LINE

U TG Å

NY MO T T DEL PÅ VEI L

WINEMEX BLUE 7 A

WINEMEX BLUE 7 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

Pris kr. 10.595,SPESIELLE EGENSKAPER 7 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen Med Push-åpning Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn

Høyde Mål Farge Varenr. Pris820-890 mm147 mm

Svart

910.21.2005.2

10.595,-

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Høyrehengt Énsoneskap 7 16 liter

TEKNISKE DATA I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

Skissetegninger & mål se side 107

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 122 kWh/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR:+5 °C TIL +20 °C LYDNIVÅ: 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 32 dB MODELL: Kan brukes innbygget eller frittstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


NYHET 2020

VINOPPBEVARINGSSKAP

THERMEX  BLUE LINE 89

» WINEMEX 20

WINEMEX BLUE 20 A+

WINEMEX BLUE 20 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

Veil. pris 14.195,SPESIELLE EGENSKAPER hyller i FSC-sertifisert bøk 5 LED-lys i toppen og sidene Med Push-åpning Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn

Høyde Mål Farge Varenr. Pris820-890 mm295 mm

TILBEHØR

Svart

Beskrivelse Ekstra hylle

910.21.2000.2 14.195,-

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 425,-

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Høyrehengt Énsoneskap 20 50 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

Skissetegninger & mål se side 107

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 93 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 40 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 29 dB MODELL: Kan brukes innbygget eller frittstående Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX 24

90 THERMEX BLUE LINE

NYHET 2020

WINEMEX BLUE 24 A+

WINEMEX BLUE 24 - INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 443 mm 555 mm Svart 910.21.2001.2 15.595,-

TILBEHØR

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner

Pris 775,GLASS TOUCH

Skissetegninger & mål se side 107

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

SPESIELLE EGENSKAPER gnet for innbygging i skap laget for E mikrobølgeovn 3 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Med Push-åpning Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Bredde i front 590 mm, skapets sider er 555 mm 

LED-LYS

Varenr. R520.21.2406.0

Pris kr. 15.595,-

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE: ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 443 mm Høyrehengt Énsoneskap 24 51 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 92 kWh/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVA: 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 31 dB MODELL: Designet for innbygning Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


NYHET 2020

VINOPPBEVARINGSSKAP

THERMEX  BLUE LINE 91

» WINEMEX 40

WINEMEX BLUE 40 C

WINEMEX BLUE 40 FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 820-890 mm 595 mm Svart 910.21.2002.2 19.095,-

TILBEHØR

Beskrivelse Ekstra hylle

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 425,-

Pris kr. 19.095,SPESIELLE EGENSKAPER 1 0 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Med Push-åpning Dobbelt skap med en sone på hver side Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Dobbeltsoneskap 40 100 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

Skissetegninger & mål se side 107

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 200 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 40 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 28 dB MODELL: Designet for innbygging eller frittstående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


VINOPPBEVARINGSSKAP » WINEMEX69

92 THERMEX BLUE LINE

U TG Å

NY MO T T DEL PÅ VEI L

WINEMEX BLUE 69 Pris kr. 21.295,-

WINEMEX BLUE 69 - FRITTSTÅENDE MODELL

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1275-1295 mm 480 mm Svart 910.21.2003.2 21.295,-

SPESIELLE EGENSKAPER uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk 8 LED-lys i toppen og sidene Med Push-åpning Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor 

TILBEHØR

LED-LYS

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner

Varenr. R520.21.2404.0

Pris 635,GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

HØYDE: ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 1275-1295 mm Høyrehengt Dobbeltsoneskap 69 191 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

Skissetegninger & mål se side 107

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: B ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 203 kWh/år KLIMAKLASSE: SN (+10 °C til +32 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ: 44 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 32 dB MODELL: Designet for frittstående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


Serveringszone

NYHET 2020

VINOPPBEVARINGSSKAP

THERMEX  BLUE LINE 93

Lagringssone 1

Lagringssone 2

» WINEMEX 145

TILKJØP Brennevin-, øl- og blandevannshylle med justerbar rominndeling eller som én stor hylle.

WINEMEX BLUE 145 C

WINEMEX BLUE 145 - FRITTSTÅENDE

ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1720-1740 mm 595 mm Svart 910.21.2004.2 33.295,-

Pris kr. 33.295,SPESIELLE EGENSKAPER 9 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk 1 displayhylle med uttrekk, laget i FSC-sertifisert bøk Oppheng til vinglass medfølger, kan monteres i toppen av skapet LED-lys i toppen og sidene Med Push-åpning Man kan bestemme skapdørens åpneretning NB! Må bestilles på forhånd Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Skapet kan plasseres i kaldsoner ettersom kompressoren både kan avkjøle og varme opp 

TILBEHØR

LED-LYS

Beskrivelse Ekstra hylle med skinner Displayhylle Brennevin-, øl- og blandevannshylle

Varenr. Pris R520.21.2403.0 915,R520.21.2437.0 1.195,R520.21.2438.0 1.830,-

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

I Winemex Blue 145-skapet kan du også oppbevare vin-glassene dine, slik at de holder riktig temperatur når vinen skal serveres.

Skissetegninger & mål se side 107

Elegant displayhylle til dine beste viner.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

HØYDE: ÅPNERETNING: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 1720-1740 mm Høyrehengt Tresonet skap 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIG ENERGIFORBRUK: 262 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OOPPBAVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVÅ 42 dB OPPLEVD LYDNIVÅ: 34 dB MODELL: Designet for fritt stående plassering Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.


94 THERMEX BLUE LINE


BLUE LINE På de neste sidene kan du gå på oppdagelseferd i våre mange skisser og modeller, slik at du kan finne den helt riktige kjøkkenviften til ditt drømmekjøkken … På www.thermex.no i kan du finne mer detaljerte skissetegninger, dersom du har behov får mål som du ikke finner i katalogen. På hjemmesiden vil skissetegningene også bli oppdatert fortløpende, dersom det skjer produktoppdateringer.

» se side 24

METZ MICRO - U/MOTOR

» se side 24

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

721 521 750 0 5 5 -

3

25

81

282

106

150

5

28

25

28

3

4

727 527 750 550 -

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

Utskjæringsmål: D270 x B540 mm / D270 x B740

METZ MINI - M/MOTOR

» se side 26

METZ MINI - U/MOTOR

» se side 26

146

81

80

374

29

150

345

721 521 750 0 5 5 -

25

721 521 - 50 7 550 -

3

Utskjæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

3

5

5 28

25

28

Utskjæringsmål: D270 x B540 mm / D270 x B740

ALSACE - M/MOTOR

» se side 28

ALSACE - U/MOTOR

» se side 28

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

175

70 19 5

430

40

40

5

40

SKAPINTEGRERTE MODELLER

METZ MICRO - M/MOTOR

405

00

600 - 8

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

600 -

800

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 95


ALSACE UDTRÆK - M/MOTOR

» se side 30

ALSACE UDTRÆK - U/MOTOR

» se side 30

Ø150

Ø150

195

430

40

385

SKAPINTEGRERTE MODELLER

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

96 THERMEX BLUE LINE

70

175

19 5

40 28 5 44 0

L

40 28 5 45 0

430

40

600

600

» se side 32

METZ MAXI - M/MOTOR

» se side 32

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54

1145 1200

5

0

60

TAKINTEGRERTE MODELLER

METZ MAXI - M/MOTOR

Overgangsstykke

5 60 45 0

1145 1200

Ø160

220

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - M/MOTOR

90

» se side 34

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - EASY-FIT MOTOR » se side 34

Utskjæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - U/MOTOR

» se side 34

29

160

129

70

5 60 45 0

Utskjæringsmål: D565 x B1165

1145 1200

Easy-fit motor, kan monteres av en person nedenfra


230

» se side 36

METZ MEDIO - M/MOTOR

» se side 36

150

65

29

100

70

227

129

293

65 128 192

5 43 0 50

TAKINTEGRERTE MODELLER

METZ MEDIO - M/MOTOR

5

43

835 900

835 900

Utskjæringsmål: D455 x B855 mm

0

50

Utskjæringsmål: D455 x B855 mm

METZ MEDIO III STRIP - m/motor

» se side 38

METZ MEDIO III STRIP - U/MOTOR

» se side 38

150

129

70 43

5

Utskjæringsmål: D455 x B855

PERPIGNAN

0 60

5

37

MINI PERPIGNAN

» se side 44

Min. 140 Max. 455

0

43

5

0

34

0

480 400

480 400

0

80

25

4

0

0-

» se side 46 25

34

0

90

MINI BORDEAUX

0

60

75

0

60

25

4

25

5

0

85

5

16

47

25

5

25

365

14

00

-9

00

-8

0

672

350

485

Min. 1065 - Max. 1380

Ø150

25

5

25

480

min. 110 max. 300

Min. 140 Max. 455

0

Min. 1275 - Max. 1590

25

5

25

» se side 42

655

» se side 40

min. 1020 - max. 1330

VEGGMONTERTE MODELLER

DAX

600

Utskjæringsmål: D455 x B855

min. 945 - max. 1135

0

50

835 900

min. 1020 - max. 1330

0

480

50

5

43

835 900

445

129

70

329

357

29

150

0-

60 16

5

0

80

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 97


CAVE

» se side 48

LYON

» se side 50

23

5

25

490

490

0

235

257 40

430

min. 1060 - max. 1380

min. 140 max. 460

490

5

42

0

90

13

5

400

MARSEILLE

275

335

332

30

400

600

» se side 52

80

VEGGMONTERTE MODELLER

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

98 THERMEX BLUE LINE

450

900

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

898


CALAIS

» se side 56

1000

» se side 54

282

268

70 600

MARSEILLE

950

ORLEANS

» se side 60

1000

1000

» se side 58

270

285

335

30

600

77

900

CHAMONIX

» se side 62 Ø316

600

600 65

1000

FRITTHENGENDE MODELLER

LYON

900

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 99


TAKPODIE, HØY - Metz Maxi 2

2

255

26,50 155

26,5

10

TAKPODIE, LAV - Metz Maxi

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

TAKPODIE, HØY TILL KULLFILTER - Metz Maxi

MONTERINGSRAMME - Metz Maxi

255

Til innbygging i forsenket tak.

255

130

2

10

26,50

1235

51,50 Ø6

26,50

800

1206

Utskjæringsmål: D605 x B1205

TAKPODIE, LAV - Metz Medio

TAKPODIE, HØY - Metz Medio 26,5

2

255

2

10

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

51,50

510

510

80

910

910

MONTERNGSRAMME - Metz Medio Til innbygging i forsenket tak.

935

0

52

920

5

53

Utskjæringsmål: D505 x B905

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

40

5

63

606

3

60

1203

80

155

TILBEHØR

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

100 THERMEX  BLUE LINE


348

348

8

34

383

8

34

421

1

42

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

270

0

35

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MONT. SKAP

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNEB. OVER SKAP

269

38

0

27

600

20

0

29

10

160

3

140

35

220

221

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VEGG/FRITH.

221

221

SKJULER TIL MODUL, FRITH.

170

560

120

230

300

25

0

30

250

20

PLASMEX® I KIT 241

241

98

226

500

241

ø150

241

101

34

225

500

100

TILBEHØR

SKJULER TIL MODUL, VEGG

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

20

150

SKISSETEGNINGER » TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 101


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» se side 66 .

LE MANS II

» se side 68

. .

.

400

400

Utskjæringsmål: D498 x B838

300

Utskjæringsmål: D490 x B770

600

LE MANS II

» se side 68

880 115

197 - 257 840 - 1060

94

94

92

INTEGRATA VEGG

» se side 71

800

796 Ø150

253

260 260

538 - 598

232

244,50

296 - 356

133

49 - 109

115

840 - 1060

197 - 257

296 - 356

718

170

170

=

Utskjæringsmål: D100 x B810

92

69

=

=

max 335

520

520

92

seside side70 24 »»se

Motor, kjøkkenøy

=

232

NIMES NIMES LUX

60

Motor, vegg

133

COLMAR II

» se side 72

335

280

120

500

451

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

102 THERMEX  BLUE LINE

200

768

178

40

A

60

0

A

160

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

450


VALENCE

» se side 73

» se side 74

220

330

640

max 1023

900-1200

Min 260 Max 560

235

VALENCE LAMP

0

Ø38

CAEN

0

38

» se side 75

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 103


EKSTERNE MOTORER BALANSERT VENTILASJON - VILLA

» se side 14

56

24 5

Ø125 82

10

47

16

14

3

155

159

20

BALANSERT VENTILASJONSANLEGG - FELLES AVTREKK

» se side 15

56

90

10

47

4

Ø125

14

16

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

155

45

20

159

SKISSETEGNINGER » MOTORER

104 THERMEX  BLUE LINE

23


EKSTERN TX MOTOR VEGG

Front

» se side 81

Back

443

Top

50 45

225

475

Ø150

430

181

440

150

EKSTERN TX II MOTOR LOFT

186,5

186,5

8

186,5

150

12,8

150

335

186,5

373

373

186,5

373

570 468

570 468

373

193

Ø200 479

193 375

375

Ø200 479

373

12,8

CBK - CAB-200, EC MOTOR LOFT

150

335

373

255 494

510 255 510

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

» se side 81

12,8

8

186,5

335

150

186,5

186,5

8

334

186,5 15

150

45

174

494

» se side 82

SKISSETEGNINGER » MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 105


SKISSETEGNINGER » MOTORER

106 THERMEX  BLUE LINE

TTP TAKMOTOR

» se side 93

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

ECO 220P

ECO 220S

E220P

E220S

Merk: Mål (mm) er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


VINOPPBEVARINGSSKAP Skissetegningene på denne siden viser vinoppbevaringsskapenes overordnede mål. På www.thermex.dk finner du mer detaljerte skissetegninger, hvis du har behov for mål som ikke er oppgitt i denne katalogen. Skissetegningene blir også løpende oppdatert på hjemmesiden ved produktendringer.

» se side 88

WINEMEX BLUE 20

» se side 89

14 7m m

m

820-890mm

m 540

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 150 mm D: 560 mm

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 305 mm D: 590 mm

85mm

VINOPPBEVARINGSSKAP

WINEMEX BLUE 7

WINEMEX BLUE 24

» se side 90

Innbyggingsmål: H: 450 mm B: 564 mm D: 550 mm

WINEMEX BLUE 69

Ikke egnet til innbygning

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

WINEMEX BLUE 40

» se side 91

Innbyggingsmål: H: 830-895 mm B: 605 mm D: 590 mm

» se side 92

WINEMEX BLUE 145

Innbyggingsmål: H: 1730 – 1745 mm B: 605 mm D: 730 mm

» se side 93

SKISSETEGNINGER » VINOPPBEVARINGSSKAP

THERMEX  BLUE LINE 107


Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA AS Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tel: +47 222 19 020 www.thermex.no info@thermex.no

Det tas forbehold for utsolgte varer, trykkfeil, leveringssvikt og avgiftsendringer. Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2021 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner. Med forbehold om endringer i valutakurs. (Katalogprisene beregnes på grunnlag av DKK 135 DKK - Valutapåslag kan påløpe).

Da det løpende skjer oppdateringer av våre produkter, finner man de nyeste data og spesifikasjoner på vår hjemmeside www.thermex.no

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2020 - NO  

Thermex Blue Line 2020 - NO  

Profile for thermex

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded