__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Helpot ja tyylikkäät liesikuvut

YELLOW

LINE LIESIKUVUT & LIESITUULETTIMET JÄLLEENMYYJÄ-

KUVASTO

Hinta: € 5:-

2020

vuodesta 1958


Tärkeää tietoa

Kuinka valitset oikean THERMEX tuotteen MINKÄLAINEN ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ SINULLA ON? Ulkoinen moottori, katolla   Sisäinen moottori / poisto ulos  Kerrostalon keskusilmanvaihto

Ulkoinen moottori, sisäkatossa   Sisäinen moottori / ilman kierrätys  Asunto jossa on LTO-laite tai huippuimuri joka poistaa ilmaa useista tiloista

MITEN LIESITUULETIN/KUPU TULISI SIJOITTAA? KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT?

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT?

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT?

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT?

RIPUSTETTAVAT MALLIT?

VAIJEREILLA RIPUSTETTAVAT MALLIT

KUINKA LEVEÄ LIESITUULETTIMEN/KUVUN TULEE OLLA?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Erikoismitta

VÄRI?

Musta

Valkoinen

Rosteri

Erikoisväri

HALUAISITKO SIIRTÄÄ MOOTTORIN ÄÄNEN POIS KEITTIÖSTÄSI?

 Kyllä - ulkoisen moottorin, joka voidaan sijoittaa:  Katolle  Vain sisäinen moottori

Välitilaan

HALUAISITKO ILMAA KIERRÄTTÄVÄN RATKAISUN?

Kyllä

Ei

HALUATKO RATKAISUN SISÄISELLÄ MOOTTORILLA, JOKA PUHALTAA ILMAN SUORAAN ULOS?

Kyllä

Ei

HALUAISITKO AUTOMAATTISESTI TOIMIVAN LIESITUULETTIMEN YHDESSÄ TOP LINK® MODUULIN KANSSA?

Kyllä

Ei

HALUAISITKO, ETTÄ LIESITUULETIN ILMOITTAA LTO-LAITTEELLE SILLOIN KUN SE ON PÄÄLLÄ, JOTTA ILMANVAIHTO PYSYY TASAPAINOSSA?

Kyllä

Ei

Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut ja ne ovat voimassa 30.4.2021 saakka ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.


THERMEX  YELLOW LINE

SISÄLTÖ Historian havinaa

4-5

Löydä oikea liesituuletin

6-7

Kaikki mahdollisuudet THERMEX Liesivahti

8-18 19

Plasmex®-suodatin 20-21 Special-Line 22-23

LIESITUULETTIMET JA LIESIKUVUT Kaappiin integroitavat mallit 25-39 Kattoon integroitavat mallit 41-43 Tasoon integroitavat mallit 45-49 Seinälle asennettavat mallit 51-67 Ripustettavat mallit 69-75

LIESIKUVUT - KESKUSILMANVAIHTO Kaappiin integroitavat mallit

79-86

Seinälle asennettavat mallit

87-88

Thermex Silent kylmäsuojaventtiili Vinkkejä ja neuvoja

89 90-95

ECO-Design 96 Ulkoiset moottorit

97-99

Tarvikkeet 100-103 Wasteminator - jätemylly

104-105

Winemex - viinikaapit

108-113

Mittapiirrokset 114-124 Ulkoisten moottorien mittapiirrokset Viinikaappien mittapiirrokset

125-129 130

3


4

THERMEX  YELLOW LINE

HISTORIAN HAVINAA

THERMEX - LIESITUULETTIMIEN ÄITI THERMEX (alun perin Thermor) perustettiin vuonna 1958. Ensimmäisten vuosien ydintuotteet perustuivat pienempiin puhallintuotteisiin, joita käytettiin vessoissa, konttoreissa, kaupoissa, ravintoloissa ja vastaavissa paikoissa, joissa tarvittiin ilmanvaihtoa.

jälkeen muille markkina-alueille. 1990-luvun puolivälissä muutettiin tuulettimen tyyliä. Mustalakattu takorautatuuletin, jossa oli messinkisiä koristeita, vaihtoi tyylin puhtaampaan ja futuristisempaan malliin, jonka pinta oli harjattua rosteria.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN LIESITUULETIN Vuonna 1965 THERMEX esitteli ensimmäisen oikean keittiöpuhaltimen eli liesituulettimen. Mallin nimi oli ”turbinette”. Siinä ei ollut valoa eikä suodatinta, mutta se asennettiin lieden päälle.

Rosterisessa Ronda-mallissa oli halogeenivalot. Elektroninen ohjaus kehitettiin, tuotettiin ja tuotiin markkinoille vuonna 1994 valtavan TV-kampanjan siivittämänä. 1990-luvun lopussa THERMEX alkoi yhdistellä liesituulettimissa terästä ja lasia.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN LIESIKUPU 1970-luvun puolessa välissä suunniteltiin, tuotettiin ja lanseerattiin THERMEX, joka oli markkinoiden kaikkien aikojen ensimmäinen liesikupu, jossa oli rasvasuodatin, valo ja teho-ohjaus. Se tunnettiin nimellä ”takorautakupu” ja tänä päivänä se tiedetään nimellä liesikupu. Tämän luomuksen tarkoitus oli yhdistää muotoilu ja toiminnallisuus samaan tuotteeseen. Ensimmäinen ”oikea” liesituuletin oli nimeltään FANØ ja se tuli markkinoille vuonna 1976.

ZIRKON-MALLI Vuonna 2000 markkinoille tuotu, rosterista ja lasista valmistettu Zirkon, oli yksi Crystalia-malliston tuotteista, joka tunnetaan optisesta kuituvalaistuksesta, kaukoohjauksesta, korkeussäädöstä ja koristevalaistuksesta. Liesituulettimesta tuli saman tien valtava menestys ja nykyisin se on keittiöiden vakiovaruste ympäri maailman. Vuonna 1983 THERMEX laajensi konseptiaan muihin maihin. Ensin Ruotsiin ja Norjaan, jonka

INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN 2000-luvun alussa THERMEX teki yhteistyötä maailmankuulun tanskalaissuunnittelijan Jacob Jensenin kanssa. Tämä johti Inn-lineliesituuletin malliston luomiseen, eikä liesi-

THERMEX - TANSKALAISTA DESIGNIA JA LAATUA VUODESTA 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  YELLOW LINE

Malli FANØ vuodelta 1976.

TV-mainos RONDA vuodelta 1994.

tuulettimen muotoilu ollut enää entisensä. THERMEXin kattoon integroitava liesituuletin 2000-luvun puolivälissä. THERMEXin kehitystiimi työskenteli jälleen uusien ja innovatiivisten tuotteiden parissa. Tämä tuotti pienen muutoksen perinteiseen ajatteluun, jonka mukaan liesikuvun pitäisi olla ripustettu keittiösaarekkeen päälle, silmien korkeudelle.

liesituulettimien äiti, vaan on vuodesta 1958 lähtien kehittänyt ja tuonut markkinoille loistavasti eri aikakausien trendeihin ja kysyntään sopivia tuotteita: Tässä avainsanamme: DESIGN, IMUKYKY, HILJAISUUS. Lisäksi THERMEX kehittää jatkuvasti liesituulettimien energia- ja ympäristöystävällisyyttä.

Vuonna 2002 THERMEX lanseerasi ensimmäisen ”kattoon integroitavan liesituulettimen”. Se oli ratkaisu, jossa liesituuletin asennettiin sisäkaton pintaan/sisään, jättäen keittiön avoimen näköiseksi. THERMEX Loftintegrata esiteltiin markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2002. Tämä ratkaisu on sen jälkeen kasvattanut suosiotaan ja on käytössä monissa keittiöissä ympäri maailman. THERMEX on LIESITUULETTIMIEN JA -kupujen markkinajohtaja, joka työskentelee pitkäjänteisesti tuodakseen sinulle parhaat ja helpoimmat ratkaisut. Kuten historia osoittaa, THERMEX ei ole ainoastaan

Malli Metz Medio III Strip vuodelta 2016.

Tanskan lisäksi Thermexillä on omat organisaatiot Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Espanjassa. THERMEXin organisaation perusarvot ovat: JOUSTAVUUS INNOVAATIO LUOTETTAVUUS

Jos et edelleenkään löydä oikeaa ratkaisua THERMEXin monista mahdollisuuksista, voimme myös valmistaa sinulle täysin oman liesituulettimen, oman malli- ja väritoiveesi mukaisesti. THERMEX on nykyisin täysin tanskalaisomisteinen. Olemme ylpeitä pitkistä perinteistämme. Tuotteitamme jälleenmyyvät valtuutetut ja osaavat keittiö- ja kodinkoneammattilaiset kautta Suomen. THERMEX Scandinavia A/S:n pääkonttori on Hjørringissa ja myyntikonttori Rødovressa, jossa osaava ja palvelusuuntautunut työntekijätiimimme on valmiina antamaan sinulle markkinoiden parasta apua ja palvelua, sekä ennen THERMEX-tuotteen ostoa, että sen jälkeen.

Valaisinmallit

Kattoon integroitavat

5

Metz Maxi ll Strip

Preston

Plasmex®suodatin

Zirkon Tasoon integroitavat

Inn-line

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017

2018

2019


6

THERMEX  YELLOW LINE

LÖYDÄ OIKEA LIESITUULETIN

MIKÄ LIESITUUULETIN SOPII PARHAITEN SINUN KEITTIÖÖSI Kun valitset liesituuletinta, asiaa on harkittava tarkasti. Sinun on harkittava mallia, kokoa, melutasoa, kapasiteettia, energiankulutusta, jonka liesituuletin tarvitsee täyttääkseen tehtävänsä, ja sitä, mihin se sijoitetaan. Sinun on päätettävä, onko liesituuletin pyöreä, pystymallinen sekä onko

se ripustettava, seinään asennettava tai integroitu, onko moottori sisäinen vai ulkoinen ja haluatko sen imevän ulos vai kierrättävän ilmaa. Vasta kun olet selvittänyt nämä, voit valita liesituulettimen, joka parhaiten sopii keittiöösi.

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT

Slim S4 Plus

Passat

Trent

THERMEX tarjoaa kaappiin integroitavia ratkaisuja, jotka ovat tyylikkäitä ja hienovaraisia asennuksia. Kun moottori sijoitetaan ulkopuolelle, voi kaappia hyödyntää säilytystilana. (Kts. sivu 25-39)

THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katossa, vain imupinta on näkyvissä. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden työskentelyalueelle. Langaton ohjaus. Kts. sivu (41-43)

THERMEXin pöytään integroitavat liesituulettimet nousevat esiin pöytätasosta, kun ne käynnistetään. Muun ajan liesituuletin on piilotettuna alakaappiin. Tämä ratkaisu antaa hyvän yleisnäkymän ja näkyvyyden keittoalueelle. (Kts. sivu 45-49)


THERMEX  YELLOW LINE

Integro 51 II

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

RIPUSTETTAVAT MALLIT

VIINIKAAPIT

Preston II

Harwich

Winemex

THERMEXin seinälle asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. (Kts. sivu 51-67)

THERMEXin ripustettava malli on ihanteellinen keittiösaarekkeen yläpuolelle. Tässä mallissa on tehokas imu ja hyvä työvalaistus. (Kts. sivu 69-75)

THERMEXin uusi tuoteryhmä on sarja viinikaappeja. Sarjaan kuuluu viisi laadukasta, erikokoista viinikaappia. (Kts. sivu 108-113)

7


8

THERMEX  YELLOW LINE

KAIKKI MAHDOLLISUUDET

PAT. VIREILLÄ

THERMEX TOP LINK® UUNI Mahdollistaa liesikuvun kytkeytymisen päälle ja pois päältä automaattisesti sähköuunia käytettäessä.

THERMEX TOP LINK® KEITTOTASO

Mahdollistaa liesikuvun kytkeytymisen päälle ja pois päältä automaattisesti sähköliettä käytettäessä.

LIESIKUVUT

PAT. VIREILLÄ

THERMEX CVL-LINK® KESKUSILMANVAIHTO-JÄRJESTELMÄÄN CVL-LINK – käytetään huoneistoissa, joissa on kiinteistön yhteisilmanvaihto.

PAT. VIREILLÄ

THERMEX VG-LINK® LTO-JÄRJESTELMÄÄN

 HERMEX T TRIGGER LINK

VG-LINK – mahdollistaa liesikuvun liittämisen kiinteistön lämmöntalteenottojärjestelmään lämmitysenergian säästämistä varten.

Varmistaa, että asunnon ilmanvaihto pysyy tasapainossa silloinkin kun liesituuletin on käytössä.

 HERMEX T PRO LINK Tässä on ratkaisu, jolla voit tasapainottaa keittiösi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai pieni keskusilmastointilaite.

THERMEX PLASMEX® HYBRIDIRATKAISU Ei lämpöhukkaa liesituulettimen kautta.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEXIN VISIO ON TEHDÄ ILMANVAIHDOSTA YKSINKERTAISTA NIIN, ETTÄ SINÄ VOIT SISUSTAA KOTISI TYYLIKKÄÄSTI. THERMEX on tanskalainen liesikupuasiantuntija, joka tuntee pohjoismaiset ilmanvaihtojärjestelmät. Tämän takia THERMEX on kehittänyt Thermex-Link-käsitteen. Se merkitsee, että suurin osa THERMEX mallisto liesikuvuista voidaan liittää huoneiston muuhun ilmanvaihtojärjestelmään – riippumatta siitä, malliston asunnon ilmanvaihtojärjestelmä on.

Löydä oikea ratkaisu THERMEX mallisto-tuoteluettelosta.

KAIKKI MAHDOLLISUUDET - KTS. SIVU 8-18

SISÄINEN MOOTTORI Suosituin helpon asennuksen ansiosta.

Sisäkatossa

Katolla

Olemme merkinneet tällä logolla kaikki ne tuotteet, jotka ovat saatavilla "Kaikilla mahdollisuuksilla" eli kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin. Näin löydät ne helpommin.

ULKOINEN MOOTTORI Käytetään silloin kun halutaan, että äänilähde ei sijaitse keittiössä.

THERMEX YELLOW LINE

KAIKKI LISUUDET MAHDOL 8-18 - KTS. SIVU

SLIDER

Valittavana on kaksi erilaista ratkaisua: perinteinen hiilisuodattimeen perustuva tuuletus tai uusi erittäin tehokas Plasmex®-suodatin.

KAAPPIIN INTEGROITAVA T MALLIT » SUPER SILENT

SISÄINEN MOOTTORI/ ILMAN KIERRÄTYS

28

TASA MOOTVIRTATORI

SUPER SILENT SLIDER

Erittäin hiljaine n

SUPER SILENT SLIDER - KAAPP IIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

500 mm 600 mm

Valkoinen

600 mm

Valkoinen

Moottori

Valkoinen

Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla

Ulkoiset moottorit ja muut

Tuotenro. 520.19.1251.2

Hinta €

A

420 620

ilmanvaihtojärjestelmät ) katso takakannen taitos

LED-VALOTTARVIKKEET

JÄLKIKÄYNTI

Kuvaus

THERMEX CVV-LINK® ILMANVAIHDON OHJAUKSEEN/TEHOSTUKSEEN CVV-LINK – käytetään asunnoissa, joissa keittiöstä ja pesuhuoneesta on yhteinen ilmanvaihto.

Easy Clean

Energiaa säästävä LED-val aistus Hiljainen Vakiona mukana RST-etu paneeli, jonka voi vaihtaa valkoisen tilalle Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Triggertai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 Sisäänrakennett u kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT SOFT TOUCH

PAT. VIREILLÄ

ERIKOISPIIRTEET 

(Kaikki mahdollisuudet

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin 500 m (setti) Kierrätyssuodatin 600 mm (setti)

Hinta alk. € 420

ENERGIALUOKKA

620

520.19.1261.0 520.19.1261.2

535.19.3750.9 535.19.3760.9

Hinta € 64

METALLISUODATIN

78

MALLI: MATERIAALI: LEVEYS: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoiseksi maalattu teräs 500 ja 600 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x2,5 W LED

TEKNISET TIEDOT

.: Omalla moottorilla: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 174 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 525 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 38-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts.

sivu 116 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerk intöjä osoitteessa www.therme x.fi SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja

eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

A

Energia luokka -

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

9


10 THERMEX  YELLOW LINE

TOP LINK®- MODUULI PAT. VIREILLÄ

MUISTAA KÄYNNISTÄÄ LIESITUULETTIMEN PUOLESTASI THERMEXin Top Link® -moduulin avulla sinun ei enää tarvitse muistaa käynnistää liesituuletinta - THERMEX Top Link® tekee sen puolestasi. PAT. VIREILLÄ

THERMEX Top Link® -moduuli voidaan yhdistää mihin tahansa sähköliesitasoon ja uuniin valmistajasta riippumatta.

TOP LINK® MODUULI

THERMEX Top Link® -moduuli lähettää langattoman signaalin liesituulettimelle, kun käynnistät keittotason -jolloin liesituulettimen valo syttyy ja moottori käynnistyy 2-teholla. Kun liesitaso sammutetaan, moottorin nopeus laskee 1-teholle 15 minuutin jälkikäynnin ajaksi. HUOM: Voit aina ohittaa Top Link®-toiminnon liesituulettimen säätimillä. KATSO TOP LINK® VIDEO: WWW.THERMEX.FI

TOP LINK® -MODUULI PAT. VIREILLÄ Malli THERMEX Top Link®-moduuli I THERMEX Top Link®-moduuli II THERMEX Top Link®-moduuli III

Tuotenro. 536.99.1200.9 536.99.1300.9 536.99.1350.9

Hinta € 300 300 300

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TRIGGER-MODUULI

Uudet talot ovat tiiviitä

TEHOSTETTUA ILMANVAIHTOA KEITTIÖÖSI Tässä on ratkaisu, jolla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai asuntokohtainen lämmöntalteenottolaite. TRIGGER LINK MODUULI

THERMEX Trigger-moduuli on suunniteltu ohjaamaan kuormia 2 W ja 20 W väliltä, ja sitä voidaan näin käyttää kaikissa THERMEX-liesikuvuissa, joissa on LED-valot. THERMEX Trigger-moduuli liitetään sähkönsyötön ja liesituulettimen väliin. THERMEX Trigger-moduulin potentiaalivapaa kontakti voi toimia sekä normaalisti auki tai normaalisti kiinni -tilassa, ja se antaa näin mahdollisuuden lisätä tuloilman määrää, kun liesituuletin käynnistetään. Sen avulla voidaan tasapainottaa ilmanvaihtoa matalaenergiatalossa tai asunnoissa, joissa on lämmöntalteenottolaite, kun liesituuletin on käytössä.

THERMEX TRIGGER -MODUULI Malli THERMEX Trigger-moduuli

Väri Musta

Mitat mm 125x100

Tuotenro. 536.99.1000.9

Hinta € 181

11


12 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK

Uudet talot ovat tiiviitä

THERMEX PROLINK TASAPAINOTTAA ILMANVAIHDON ASUNNOSSASI - LANGATTOMASTI Tässä on sinulle ratkaisu, jonka avulla voit tasapainottaa ilmanvaihdon asunnossasi, jos sinulla on matalaenergiatalo tai huoneisto, jossa on lämmöntalteenottolaite, ilman tarvetta vetää kaapelia ilmanvaihtolaitteesi ja kuvun välille. Pro Link on niin sanottu uudenaikainen malli THERMEX Trigger -moduulista. THERMEX Pro Link on valittavissa tarpeidesi mukaisesti kolmena erilaisena pakettina.

THERMEX PRO LINK BASIC Uudenaikainen, langaton Trigger-moduuli Pro Link Basic koostuu lähetinmoduulista, joka asennetaan kupuun ja vastaanottomoduulista, joka liitetään ilmanvaihtojärjestelmään, ja viestintä näiden kahden yksikön välillä on langatonta. Vastaanottomoduulissa on kaksi itsenäistä ja kaksitoimista relelähtöä, joita voit tarpeesta riippuen käyttää kahtena erilaisena kytkentäpisteenä ilmanvaihdossa tai kytkeä toiseen eri laitteen.

THERMEX PRO LINK BASIC Malli THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Väri Musta Musta Musta

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Hinta € 375 375 375


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK PREMIUM Ratkaisu uudenaikaisiin asuntoihin, joissa on ulos puhaltava liesituuletin. Ilmanvaihtojärjestelmät ovat uusissa asunnoissa suunniteltu yleensä niin, että niillä on rajallinen ilmamäärällinen kapasiteetti, eikä epätasapainoinen käyttö ole mahdollista. Tästä syystä ilmanvaihtojärjestelmä ei pysty tuomaan riittävästi tuloilmaa asuntoon silloin kun liesituuletin on käytössä. THERMEX on sen vuoksi kehittänyt Pro Link Premium -moduulin, jossa on moottoriohjattu sulkupelti, joka liitetään ilmanvaihtolaitteen tulopuolelle. Kun ilmanvaihtolaite ei saa tarpeeksi ilmaa, pelti aukeaa automaattisesti ja pyrkii saamaan asunnon ilmanvaihdon tasapainoon.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Malli THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Väri Musta Musta Musta

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Hinta € 830 830 830

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Hinta € 1 100 1 100 1 100

THERMEX PRO LINK PLASMEX® Ratkaisu uudenaikaisiin asuntoihin, joihin ei ole mahdollista asentaa ulos puhaltavaa liesituuletinta. Asunnoissa, joissa liesituuletin kierrättää ilmaa, on yleistä, että suodatettu ilma ei puhdistu tarpeeksi partikkeleista, joten kestää kauan aikaa, ennen kuin ruoanlaitosta aiheutunut kosteus on poistunut. THERMEX on sen vuoksi kehittänyt uuden version Pro Link Basic moduulista, joka yhdessä THERMEX Plasmex®suodattimen kanssa puhdistaa ilman ja poistaa yli 96% epäpuhtaista partikkeleista ja samalla ilmanvaihtojärjestelmää tehostetaan ruoanlaiton aikana, mikä poistaa kosteuden ilmasta mahdollisimman nopeasti.

THERMEX PRO LINK PLASMEX® Malli THERMEX Pro Link Plasmex® I THERMEX Pro Link Plasmex® II THERMEX Pro Link Plasmex® III

Väri Musta Musta Musta

13


14 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX LÄMMÖNTALTEENOTTO -LINKKI® PAT. VIREILLÄ

Uudet talot ovat tiiviitä

NÄIN SAAT TASAPAINOISEN ILMANVAIHDON JA PIENENNÄT LÄMMITYSKUSTANNUKSIA Omalla lämmöntalteenottolaitteistolla varustetussa kiinteistössä THERMEX-liesikupu voidaan kytkeä niin, että ruoanlaitossa lämmennyt ilma johdetaan ulkoilmaan lämmöntalteenottolaitteiston läpi. Näin sen avulla voidaan lämmittää kiinteistöön puhallettavaa tuloilmaa. Järjestelmä koostuu moottoroidusta pellistä, joka avautuu 15, 30, 45 tai 60 minuutiksi, kun liesikuvun eri nopeuksia kytketään päälle. Samalla lämmöntalteenottojärjestelmään lähetetään signaali imutehon lisäämisestä. Määritetyn asetuksen mukaan pelti avautuu ja sulkeutuu joko kokonaan tai osittain.

PAT. VIREILLÄ

LÄMMÖNTALTEENOTTO - LINKKI

Kysy lämmöntalteenottojärjestelmän jälleenmyyjältä tietoja järjestelmän kytkemisestä.

*Jos lämmöntalteenotto -linkin (VG-Link) pelti asennetaan keittiöön, siihen on mahdollista hankkia asennuskotelo. Sen avulla järjestelmä voidaan asentaa keittiöön siististi. Asennuskotelosta on saatavana versiot ripustettaville malleille sekä seinälle asennettaville malleille.

ASENNUSKOTELO Tyyppi

Tuotenro.

Hinta €

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, valkoinen

536.99.1411.9

170

536.99.1412.9

170

536.99.1418.9

170

536.99.1421.9

170

536.99.1422.9

170

536.99.1428.9

170

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, rosteri Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, valkoinen Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, rosteri

THERMEX LÄMMÖNTALTEENOTTO -LINKKI® MODUULI Malli THERMEX Lämmöntalteenotto-Linkki® Moduuli - Ø125 mm THERMEX Lämmöntalteenotto-Linkki® Moduuli - Ø160 mm

Tuotenro. 536.99.1401.9 536.99.1403.9

Hinta € 535 535


THERMEX  YELLOW LINE

15


16 THERMEX  YELLOW LINE

KESKUSILMANVAIHTO LINKKI® PAT. VIREILLÄ

Uudet talot ovat tiiviitä

THERMEX KESKUSILMANVAIHTO LIESIKUVUILLA SAADAAN ENEMMÄN ETUJA Nämä THERMEXIN liesikupumallit voit liittää esimerkiksi kerrostalon keskusilmanvaihtojärjestelmään. Liesikuvussa on tällöin ajastimella varustettu sähkötoiminen tehostusventtiili. Tehostusventtiilistä saa myös kärkitiedon esimerkiksi taloautomaatiojärjestelmään. Asennuksen saa suorittaa vain alan ammattilainen. Liesikuvun sähkötoiminen tehostusventtiili voidaan säätää tarpeen mukaan joko osittain sulkeutuvaksi tai täysin sulkeutuvaksi riippuen siitä tapahtuuko keittiön peruspoisto liesikuvun kautta. Noudatathan aina määrättyjä ilmanvaihtosuunnitelmia.

PAT. VIREILLÄ

KESKUSILMANVAIHTO LINKKI®

Sähkötoiminen tehostusventtiili avautuu automaattisesti kun liesikuvun ohjaimista valitaan haluttu aika. Tämän ajan jälkeen tehostusventtiili sulkeutuu automaattisesti. Tehostusventtiilistä saa myös kärkitiedon silloin kun tehostusventtiili avautuu.

*Jos lämmöntalteenotto -linkin (VG-Link) pelti asennetaan keittiöön, siihen on mahdollista hankkia asennuskotelo. Sen avulla järjestelmä voidaan asentaa keittiöön siististi. Asennuskotelosta on saatavana versiot ripustettaville malleille sekä seinälle asennettaville malleille.

ASENNUSKOTELO Tyyppi

Tuotenro.

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, valkoinen

536.99.1411.9

170

536.99.1412.9

170

536.99.1418.9

170

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, rosteri

Hinta €

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, valkoinen Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, musta

536.99.1421.9

170

536.99.1422.9

170

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, rosteri

536.99.1428.9

170

THERMEX KESKUSILMANVAIHTO LINKKI® Malli CVL® Moduuli - Ø125 mm Tuotenro. Hinta € 536.99.1401.9 535

Malli CVL® Moduuli - Ø160 mm Tuotenro. Hinta € 536.99.1403.9 535

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 125


THERMEX  YELLOW LINE

ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS LINKKI® THERMEX -ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS TARJOAA SEURAAVIA ETUJA: Suuri valikoima moderneja liesikupuja Langaton märkätilatehostin erillisellä katkaisimella Ajastintoiminto 30 tai 60 minuuttia märkätilatehostimella Asennussarjan mukana toimitetaan 1kpl langattomia katkaisijoita märkätilatehotukseen eri tiloista. Voit hankkia lisäkatkaisijoita halutessasi lisävarusteena

"Valinnainen" elektroniikan sijoittaminen. (Muita tarvikkeita saatetaan tarvita keittiön ulkopuolelle sijoitettaessa.)

17

Uudet talot ovat tiiviitä

PAT. VIREILLÄ

ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS LINKKI®

Koneellisella ilmanvaihdolla varustettuihin taloihin sopivia THERMEX liesikupuja käytetään taloissa joissa on joko huippuimuri, joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (kylpyhuone, pesutupa, wc, sauna jne) tai ilmanvaihtokone AC-moottoreilla. Tämä on yleistä 70-luvun loppupuolen, 80-luvun, 90-luvun ja osassa 2000-luvun taloista.

Sähkötoiminen tehostusventtiili

Ohjainpiirikortti

!

Toimitukseen sisältyy moottoritoiminen tehostusventtiili, ohjainpiirikortti sisäänrakennetuilla muuntajilla sekä langaton katkaisija märkätila tehostusta varten.

THERMEX ILMANVAIHDON OHJAUS/ TEHOSTUS LINKKI® Malli CVV® Moduuli II

Tuotenro. 536.99.1040.9

Hinta € 535

Langaton katkaisija märkätilatehostukseen.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 125


18 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PLASMEX® HYBRIDIRATKAISU

Poistoilma

Tuloilma

Plasmex®-suodatin

Puhdistettu ilma (96,5%) palautuu takaisin keittiöön. Puhdistettu hajuista ja käryistä Käyttöikä jopa 10 vuotta.

Poistoilma

Höyry ja kosteus Keittiö Kylpyhuone WC KHH

Tuloilma Olohuone

Rasvasuodatin

Plasmex® Smart Link -moduuli

• Yhdistää ilmanvaihdon/liesituulettimen/ Plasmex® -suodattimen • Äänimerkkihälytys kun 3650 käyttötuntia ylittyy • Kärkitieto tehostaa ilmanvaihtoa • Eliminoi stand-by virran

Tuotenro. 536.99.1150.9

Hinta € 340


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX LIESIVAHTI

ENNALTAEHKÄISE LIESIPALOT

19

UUTUU S 2020

Markkinoiden älykkäin liesivahti - ainut ratkaisu, joka ennaltaehkäisee . liesipalon katkaisemalla lieden virran ennen tulipalon syttymistä.

Helppo ja nopea asennus Paristokäyttöinen sensori 3-5 vuoden paristojen käyttöiällä. Sensorin ja virranhallintayksikön välillä on kaksisuuntainen langaton yhteys (2,4 Ghz). Liesivahti tunnistaa lieden tyypin ja sensorin asennon automaattisesti. THERMEX liesivahdin virranhallintayksikkö kytketään lieden sähkönsyötön väliin. Paristokäyttöinen sensori on helppo ja nopea asentaa itsekiinnittyvällä tarralla joko seinälle tai liesituulettimen alapintaan. THERMEX liesivahti tunnistaa automaattisesti lieden, kattiloiden ja pannujen ylikuumenemisen. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee lieden virran ennen kuin liesipalo pääsee syttymään.

Helppokäyttöisyyttä Täysin automaattista turvallisuutta ruoanlaittoon. Hälytyksen voi kuitata nappia painamalla.

THERMEX liesivahti tarkkailee toimintaympäristöään ja -kuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos sensoriyksikkö siirretään pois paikaltaan, sensoriyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.

Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan. Yhteensopiva useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen ja rautaliesi) sekä 1-vaihe että 3-vaihe kytkentään. Hälytysraja voidaan säätää sensoriyksikön asennuskorkeuden mukaiseksi.

THERMEX LIESIVAHTI Voidaan asentaa suoraan lukuisiin eri THERMEX liesituulettimiin. Kysy lisää Thermex asiantuntijalta.

Malli Liesivahti - 1-vaihe 230 V Liesivahti - 3-vaihe 400 V

Tuotenro. P515.06.3000.0 P515.06.3 1 00.0

Hinta € 498 498


ON PLASMEX®-SUODATIN?

Kemiallisia reaktioita

ÖÄ

YK:N 17 KE

TALOUD E

ÄS

O IT E T T

A

N

NEN TEH LLI

KUUS OK

MIKÄ

Plasmex®

Rasvasuodatin

AV

TYKSEN HI

T TI Ö Ö

ÄVÄN KE ST

T

EI

K

Tulevaisuuden kierrätyssuodatin liesituulettimiin Ei vaihtamista eikä kunnossapitoa. Arvioitu käyttöikä 10 vuotta.

AMPAA I

AA LM

PLASMEX®-SUODATIN

PUHTA

20 THERMEX  YELLOW LINE

TÄ L Ä M P

Aktiivihiili

Hajuhiukkaset

Hajuhiukkaset, itiöt, bakteerit, virukset, mikrobit jne.

Kun sinulla ei ole mahdollisuutta liittää liesituuletinta poistokanavaan tai haluat vain säästää lämmityskuluissa, voit asentaa liesituulettimeesi uuden THERMEX Plasmex®suodattimen.

Sähkövaraukset pilkkovat molekyyleja

Kun ilma kulkee Plasmex®suodattimen läpi, sen sisältämiin hiukkasiin kohdistetaan sähkövaraus. Tällöin kevythiukkaset jäävät kiinni Plasmex®suodattimen hiilisuodatinosaan. Tämä merkitsee, että keittiöön palautettavasta ilmasta poistetaan 96,5 % ruoankärystä. Plasmex®-suodatin on näin ollen kaksi kertaa niin tehokas kuin tavallinen hiilisuodatin. Plasmex®suodattimen käyttöiän odotetaan olevan jopa 10 vuotta. Se on 20 kertaa enemmän tavalliseen hiilisuodattimeen verrattuna.

PLASMEX®-SUODATTIMEN TOIMINTA

Plasmex®-suodattimen toimintakaavio

Tavallinen Plasmex® suodatin hiilisuodatin *Puhdistusteho *Suodattimen odotettu käyttöikä

jopa 96,5 %

noin 50 %

jopa 10 vuotta

noin 1/2 vuotta

* Perustuu liesikuvun normaaliin kotitalouskäyttöön noin 1 tunnin ajan päivässä. * Tavalliseen hormipoistoon verrattuna lämmityksessä säästetään vuosittain noin 500 kW (2 DKK/kWh) = 1 000 DKK:n säästö vuodessa. * Vuosittainen säästö verrattuna tavalliseen hiilisuodattimeen, joka on vaihdettava 2 kertaa vuodessa 500 DKK/vaihto) = 1 000 DKK:n säästö vuodessa.

Kytketään pistorasiaan

Elektrodit varaavat ilmahiukkasia

PLASMEX®- SUODATIN I - PYÖREÄ Virrankulutus toiminnan aikana vain 10 W (valmiustilassa 0,5 W)

Puhdistettu ilma palautuu keittiöön

Elektrodit aktivoituvat ilman osuessa koskettimeen

Jopa 96,5 % ilman hiukkasista jää Plasmex®suodattimeen

120 mm Imuilma liesituulettimeen 210 mm


THERMEX  YELLOW LINE

21

PLASMEX®-SUODATTIMEN ASENNUS

THERMEX Plasmex®-suodatinta voi käyttää sekä uudessa liesituulettimessa että jälkiasennettuna nykyiseen liesituulettimeen.

Helppo asennus Plasmex®suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Seinälle asennettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®-suodatinkoteloa.

Seinälle asennettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®-suodatinkoteloa.

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

Integrointi sokkeliin.

Integrointi liesituulettimen suojaputken sisään. Seinämallit tai ripustettavat mallit, joiden suojaputken koko on vähintään 250 x 250 mm.

Ripustettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®suodatinkoteloa.

Integrointi alaslasketun katon päälle.

PLASMEX® SMART LINK -MODUULI

UUTUU S 2020

PLASMEX®-SUODATIN II

Kaappiin integroitavaan liesituulettimeen. Huomio, että suodatettu ilma pääsee vapaasti purkautumaan ulos kaapista.

- LITTEÄ Virrankulutus toiminnan aikana vain 10 W (valmiustilassa 0,5 W) mm 280

Plasmex® suodattimen voi asentaa myös suojaputken yläreunaan, käyttämällä seinäasennuskiinnikettä.

540 m

m

92 mm 90 mm

PUHTAAMPI ILMA KEITTIÖSSÄ

Tuotenro. 535.10.1000.9 535.10.1001.9 536.99.1512.9 536.99.1511.9 536.99.1518.9 536.99.1612.9 536.99.1611.9 536.99.1618.9 536.99.1711.9 536.99.1811.9 536.99.1150.9 536.99.1815.9

YK:N 17 KESTÄVÄN KEHITYKSEN TAVOITETTA

Hinta € 723 2 643 290 290 290 190 190 190 190 190 340 180

22 0m

Kuvaus Väri THERMEX Plasmex®-suodatin I - Pyöreä - THERMEX Plasmex®-suodatin II - Litteä - Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Musta Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Valkoinen Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Rosteri Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Musta Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Valkoinen Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Rosteri Plasmex®-suodatinkotelo I, yläkaapin sisään Valkoinen Plasmex® -suodatinkotelo I, yläkaapin päälle Valkoinen THERMEX Plasmex® Smart Link -moduuli - Seinäasennuskiinnike Plasmex® I suodattimelle -

m

PLASMEX® SUODATTIMET / ASENNUSTARVIKKEET

MITTAPIIRROKSET SIVUT 124

Plasmex® I suodattimen seinäasennuskiinnike

TALOUDELLINEN TEHOKKUUS


22 THERMEX  YELLOW LINE

SPECIAL-LINE

uniikkeja – THERMEX-liesituulettimien taustalla

”Saat uuden THERMEX -liesituulettimesi juuri sellaisena, kuin haluat. Jos et löydä etsimääsi ratkaisua lähes 100 valmiin mallimme joukosta, me rakennamme helposti sinulle oman mallisi. Ja vain sinulle...!”

Sinä annat suuntaviivat – THERMEX rakentaa oman henkilökohtaisen liesituulettimesi Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri liesituulettimia, joiden ympärille voit malleja oman liesituulettimesi.

Koko maailmassa ei ole toista samanlaista kuin sinulla. Sellaisen liesituulettimen voit saada THERMEX-laadulla... Kaikki keittiöt ovat persoonallisia ja ainutlaatuisia. Tästä syystä ne myös vaativat omat ainutlaatuiset ilmanvaihto- ja tuuletusratkaisunsa. THERMEXiltä saat lähes 100 valmista mallia, joista voit valita. Jos haluat sitäkin enemmän, niin ole hyvä ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, ja omat ideasi muunnetaan erikoisliesituulettimeksi THERMEXlaadulla.

Tee se itsellesi. Visualisoi ideasi ja piirrä luonnoksia, kuvaa tavoitteita, materiaalivalintoja, värejä ja sijoitusta keittiöön.. ja vie kaikki tämä omalle THERMEX-jälleenmyyjällesi, joka on valmiina auttamaan vinkkeineen, ideoineen ja hyvine neuvoineen. Käy myös osoitteessa www.thermex.fi, josta löydät lisää ideoita keittiön ilmanvaihtoon.

Kun sanomme teräs niin tarkoitamme terästä – ja sitä se on kokonaisuudessaan THERMEXillä näemme päivittäin paljon vaivaa alkuperäisen laadun säilyttämiseksi. Sisältä pintaan saakka kauniisti suunniteltuna täydestä aineesta. Ilman tarpeettomia saumoja ja vertaansa vailla olevalla pintojen viimeistelyllä, josta THERMEX tunnetaan. Se on parasta osaamistamme – ja sellaisena uskomme myös sinun haluavan huolellisesti suunnitellun ainutlaatuisen liesituulettimesi, joka antaa luonnetta ja ilmanvaihtoa omaan keittiöösi monien vuosien ajan.


THERMEX  YELLOW LINE

23

malleja Monia muotoja – Monia mahdollisuuksia...

Mikään liesituuletin ei ole meille liian suuri tai pieni. Hoidamme kaikki. THERMEX rakentaa tyylisi jopa 2 600 mm leveäksi ja 1100 mm syväksi. Mutta kysy toki, jos toivot jotakin vielä suurempaa – löydämme kyllä ratkaisun pienillä muutoksilla. Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri liesituulettimia eri kokoisina ja erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, ja ne ovat saatavilla sekä sisäisellä että ulkoisella moottorilla. Näiden mallien ympärille voit suunnitella oman liesituulettimesi. Löydät eri mallit Yellow Line -kuvastosta. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.

37 sivu 37 TFM 160-180-190Kts. s.Kts.

TFM 460-480

Kts. sivu 38

TFH 360-380

Kts. sivu 39

TFMH 360-380

Onko sinulla erityistarpeita? Ehkä sinulla on joitain aivan erityisiä tarpeita. Ehkä haluat jotakin, jota kenelläkään muulla ei ole.Ehkä haluat ajatella täysin ”laatikon ulkopuolelta” ja unohtaa perinteet. Kummin vain, voit muokata itsellesi oman ja henkilökohtaisen THERMEX-kuvun.

Erikoisvärit Thermex - voit saada sen lähes sellaisena kuin haluta. Täällä voit valita juuri sellaisen pinnan kuin haluat. Ruostumattomasta teräksestä -harjattu tai kiillotettu- aina yli 200 eri värivaihtoehtoon. Haluatko liesituulettimen sopivan täydellisesti keittiökaappien väriin? Kyllä, me voimme tehdä sen sinulle. Tarvitsemme vain värinäytteen.

Kts. sivu 39


24 THERMEX  YELLOW LINE

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT Kaappiin integroitavat mallit yhdistävät eleganssin ja parhaan mahdollisen kaappitilan hyödyntämisen. Tämän ratkaisun avulla voit käyttää edelleen osaa kaappitilasta tavaroiden säilytykseen. York III

TUOTTEET

SUPER SILENT SUPER SILENT GT AIRGRIP SUPER SILENT SLIDER SLIM S4 PLUS YORK III TURBO K702 II

MANCHESTER SMART MANCHESTER INTEGRO INTEGRO 51 II TFM 160 - 180 - 190 TFM 460 - 480 TF(M)H UPOTETTAVA


25

SUPER SILENT

D

SUPER SILENT - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 585 ERIKOISPIIRTEET Easy Clean Hiljainen Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.19.1001.2

585600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

520.19.1008.2

655

 LED-VALOT

SOFT TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

TUOTETIEDOT

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.3000.9

45/kpl.

Ilmanvaihtokanavamuunnin (oikeasta vasempaan)

535.21.1420.9

38

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs Ruostumaton teräs LEVEYS: 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3500 K)

TEKNISET TIEDOT

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 121 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 444 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » SUPER SILENT

THERMEX  YELLOW LINE


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » SUPER SILENT GT

26 THERMEX  YELLOW LINE

I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

TASAV MOOTTIRTAORI Erittäin hiljain en

SUPER SILENT GT SUPER SILENT GT - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

520.19.1101.0

B ENERGIALUOKKA

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.19.1101.2

700

600 mm

RST/Musta

Ulkoiselle moottorille

520.19.1108.0

570

600 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

520.19.1108.2

770

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takasivun taitos

Hinta alk. € 500 ERIKOISPIIRTEET Glass touch -käyttöpaneeli Kaksoissiipipyörällinen moottori Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi 

500

600 mm

A

Energi aluokkaLED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT JÄLKIKÄYNTI

TARVIKKEET

METALLISUODATIN

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.3600.9

Hinta € 22/kpl.

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs Rosteri/musta LEVEYS: 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Design suodatin VALO: 2x0,8 W LED(3000 K)

TEKNISET TIEDOT .: Omalla moottorilla: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 184 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 525 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 39-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

FOR TEKNISKE DATA OG ENERGIMÆRKNING HENVISES TIL LisääYDERLIGERE teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi WWW.THERMEX.DK SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


UUTUU S 2020

TASAV MOOTTIRTAORI

A

++

Erittäin hiljain en

AIRGRIP AIRGRIP

PAT. VIREILLÄ

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

520.19.3062.2

A++

- KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

ENERGIALUOKKA

Hinta €

Energi aluokka

Hinta € 725 ERIKOISPIIRTEET Futuristinen design Voidaan asentaa yläkaappiin kaappien alareunan kanssa samaan linjaan Markkinoiden energiatehokkain liesituuletin Energiankulutus vain 11W Erittäin hyvä kärynkeräyskyky pienellä ilmamäärällä 

725

 LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: LEVEYS: NOPEUDET: SUODATIN: VALO: SEL-ARVO:

Kaappiin integroitava Musta ja musta lasi 600 mm 2 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 1 LED 291

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 100 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 190 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 46-56 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A++ PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Plasmex® -suodatin

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » AIRGRIP

27 THERMEX  YELLOW LINE 27


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » SUPER SILENT SLIDER

28 THERMEX  YELLOW LINE

I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

TASAV MOOTTIRTAORI Erittäin hiljain en

SUPER SILENT SLIDER A

SUPER SILENT SLIDER - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

Hinta alk. € 420

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

500 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.19.1251.2

620

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

520.19.1261.0

420620600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

Hinta €

520.19.1261.2

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

SOFT TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin 500 m (setti)

535.19.3750.9

64

Kierrätyssuodatin 600 mm (setti)

535.19.3760.9

78

METALLISUODATIN

A

Energi aluokka

ERIKOISPIIRTEET Easy Clean Energiaa säästävä LED-valaistus Hiljainen Vakiona mukana RST-etupaneeli, jonka voi vaihtaa valkoisen tilalle Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs LEVEYS: 500 ja 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x0,8 W LED

TEKNISET TIEDOT .: Omalla moottorilla: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 174 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 525 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 38-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » SLIM S4 PLUS

29 THERMEX  YELLOW LINE 29

SLIM S4 PLUS A

SLIM S4 PLUS – KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro

Hinta €

600 mm

RST/Valk.

Omalla moottorilla

520.42.3368.2

640

900 mm

RST/Valk.

Omalla moottorilla

520.42.3398.2

725

ENERGIALUOKKA

SOFT TOUCH

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro

Hinta €

535.42.9000.9

43/kpl.

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Ulosvedettävä liesituuletin Kaksoissuodatin Suodattimen puhdistusmuistutus Jaksottainen tuuletus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoinen ja rosterietuosa 600 ja 900 mm 3 toimintanopeutta + boost Design suodatin 2x1,2 W LED

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 302 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 587 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 700 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

ERIKOISPIIRTEET 

LED-VALOT

KF56 kierrätyssuodatin (2 kpl.)

Hinta alk. € 640

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » YORK III

30 THERMEX  YELLOW LINE

KIINNITYSKANNAKKEET

YORK III D

YORK III (VALKOINEN) KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

500 mm

Valk/Valk.

Lux

520.42.3611.2

Hinta € 180

600 mm

Valk/Valk.

Standardi

520.42.3401.2

160

600 mm

Valk/Valk.

Lux

520.42.3411.2

180

YORK III (HARMAA/RST) KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

500 mm

Harmaa/RST

Lux

520.42.3618.2

180

600 mm

Harmaa/RST

Standardi

520.42.3408.2

160

600 mm

Harmaa/RST

Lux

520.42.3418.2

180

Kuvaus

Tuotenro.

KF59 kierrätyssuodatin (setti)

535.42.9100.9

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

 iesituuletin, jossa on kaksinkertainen L ulosvedettävä suodatin Uudet kiinnityskannakkeet nopeaan asennukseen Valkoinen, jossa valkoinen etupaneeli tai harmaa, jossa rosterinen etupaneeli Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT

TEKNISET TIEDOT

TARVIKKEET

Sisäinen moottori liesituulettimessa

ERIKOISPIIRTEET

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoinen/Valkoinen Harmaa/RST MITAT: 500 ja 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin .VALO: 2x2,8 W LED (3000 K)

RST ETUPANEELI

SISÄINEN MOOTTORI:

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 160

Hinta 38

MOOTTORI: Standardi: Lux: .VIRTA: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 149 m³/t 242 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 273 m³/t 390 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-61 dB(A) 47-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø120 mm Ø120 mm ENERGIALUOKKA: D D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


TURBO K702 II D

TURBO K702 II - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.42.5030.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

110

ERIKOISPIIRTEET Tehokas moottori Säädettävä lasilippa Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

TARVIKKEET

Hinta € 110METALLISUODATIN

Kuvaus

Tuotenro.

KF56 kierrätyssuodatin

535.42.9000.9

Hinta € 43

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoinen LEVEYS: 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Metallisuodatin VALO: 2x2,8 W LED

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 131 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 231 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » TURBO K702 II

31 THERMEX  YELLOW LINE 31


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » MANCHESTER SMART

32 THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER SMART D

MANCHESTER SMART KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

ENERGIALUOKKA

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.23.2061.2

Hinta € 305 ERIKOISPIIRTEET Moderni malli Toimintojen ohjaus säätönapista LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

Hinta €305LED-VALOT

METALLISUODATIN

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.23.0585.9 46

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Kaappiin integroitava Valkoiseksi maalattu 600 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x3 W LED

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 135 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 185 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 56-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


MANCHESTER MANCHESTER KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

500 mm

Valkoinen

Standardi

520.42.5001.2

C

Hinta alk. € 115

ENERGIALUOKKA

ERIKOISPIIRTEET

Hinta € 115

500 mm

Valkoinen

Lux

520.42.5002.2

145

600 mm

Valkoinen

Standardi

520.42.5011.2

115

600 mm

Valkoinen

Lux

520.42.5012.2

145

700 mm

Valkoinen

Standardi

520.42.5021.2

170

Valkoiseksi maalattu teräs Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

 LED-VALOT

METALLISUODATINTUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu LEVEYS: 500, 600 ja 700 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Metallisuodatin VALO: 1x2,8 W LED

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

KF56 kierrätyssuodatin

535.42.9000.9

Hinta € 43

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Standardi: Lux: VIRTA: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 131m³/t 163 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 231 m³/t 335 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-62 dB(A) 53-69 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø125 mm Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D C Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » MANCHESTER

THERMEX  33 YELLOW LINE 33


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLITR » INTEGRO

34 THERMEX  YELLOW LINE

INTEGRO

PIILOSSA YLÄKAAPISSA INTEGRO on kaappiin integroitu liesituuletin, joka asennetaan kaapin pohjan tilalle. Se on lähes näkymätön, kun säädettävä lasietuosa ei ole käytössä ja toimintojen ohjausnappi ei ole näkyvillä. Tässä mallissa on matala äänitaso ja energiatehokas LED-valaistus.


A

Hinta € 1 000

ENERGIALUOKKA

ERIKOISPIIRTEET Energiaa säästävä LED-valaistus Hiljainen Piilotettava vetonuppi Säädettävä lasinen etuosa Asennetaan kaapin pohjan tilalle Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 Katso tuotevideo www.thermex.fi

LED-VALOT

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Rosteri ja lasi LEVEYS: 600, 800 ja 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Terässuodatin VALO: 2x2,1 W LED (3000 K)

REUNALISTAT SUOJAAVAT KAAPPIA KOSTEUDELTA

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 233 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 612 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

HELPPO ASENNUS NELJÄLLÄ RUUVILLA

KAAPIN POHJALEVY POISTETAAN

LASILIPPA VOIDAAN KÄÄNTÄÄ SISÄÄN / ULOS

INTEGRO KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

600 mm Rosteri 800 mm Rosteri 900 mm Rosteri

ASENNETTUNA KAAPPIIN

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

Omalla moottorilla Omalla moottorilla Omalla moottorilla

513.05.2168.2 513.05.2188.2 513.05.2198.2

1 000 1 070 1 070

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti) Yhdyskanava kaappiin / valkoinen Kanavasuojus kaappiin

535.05.6200.9 537.42.5318.9 537.42.5308.9

Hinta €

85 88 230

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » INTEGRO

THERMEX  35 YELLOW LINE 35


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » INTEGRO 51 II

36 THERMEX  YELLOW LINE

UUTUU S 2020

INTEGRO 51 II A

INTEGRO 51 II - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Malli

Väri

Moottori

Tuotenro.

ENERGIALUOKKA

Hinta €

600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

513.21.1068.2

765

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

513.21.1098.2

835

JÄLKIKÄYNTI

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.21.8400.9

ERIKOISPIIRTEET Energiaa säästävä LED-valaistus Säädettävä lasinen etuosa Ei tarvetta erikoismittaisella kaapille Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

SOFT TOUCH

TARVIKKEET

Hinta alk. € 765

Hinta € 50 METALLISUODATINTUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: LEVEYS: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Rosteri ja lasi 600 ja 900 mm 3 + BOOST Terässuodatin 2x1,5 W

TEKNISET TIEDOT .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 278 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 602 m3/t ILMAMÄÄRÄ BOOST: 700 m3/t (70 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-69 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


TFM 160 - 180 - 190 D

TFM 160 - 180 -190 - UPOTETTAVA

ENERGIALUOKKA

Hinta €

Hinta alk. € 670 ERIKOISPIIRTEET

Malli

Väri

Moottori

Tuotenro.

TFM 160

Rosteri

Omalla moottorilla

513.05.2268.2

670TFM 180

Rosteri

Omalla moottorilla

513.05.2288.2

740TFM 190

Rosteri

Omalla moottorilla

513.05.2298.2

740

LED-VALOT

SOFT TOUCH

Asennetaan yläkaappiin Kolme eri kokoa Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT

TARVIKKEET

JÄLKIKÄYNTI

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.05.6200.9

Hinta € 85 METALLISUODATIN

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Rosteri LEVEYS: 600, 800 ja 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Terässuodatin VALO: 1x3,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 220 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 490 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

UPOTETTAVA » TFM 160 - 180 - 190

37 THERMEX  YELLOW LINE 37


UPOTETTAVA » TFM 460 - 480

38 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 460 - 480 A+

TFM 460 -480 - UPOTETTAVA

ENERGIALUOKKA

Hinta €

Hinta alk. € 805 ERIKOISPIIRTEET

Malli

Väri

Moottori

Tuotenro.

TFM 460

Rosteri

Omalla moottorilla

513.41.1068.2

805TFM 480

Rosteri

Omalla moottorilla

513.41.1088.2

875LED-VALOT

SOFT TOUCH

TARVIKKEET

REUNAIMU

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.41.0400.9

Hinta € 41 JAKSOTTAINEN POISTO

Asennetaan yläkaappiin Tehokas ja hiljainen moottori Reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Rosteri LEVEYS: 518 ja 718 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Metalliisuodatinta .VALO: 2x1 W LED (3000 K)

JÄLKIKÄYNTI

TEKNISET TIEDOT METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

.VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 332 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 611 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOST: 740 m³/t (69 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-57 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A+

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

TF(M)H D

TFH UPOTETTAVA Malli

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

TFH 360

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

513.19.5158.3

1 335

TFH 380

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

513.19.5028.3

1 305

ENERGIALUOKKA

TFMH UPOTETTAVA Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Rosteri

Omalla moottorilla

513.19.5158.2

Hinta € 1 920

TFMH 380

Rosteri

Omalla moottorilla

513.19.5028.2

1 890

HIMMENNIN

JAKSOTTAINEN POISTO

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin TFMH 360 (2 kpl.)

535.19.3100.9

45/kpl.

Kierrätyssuodatin TFMH 380 (2 kpl.)

535.19.3200.9

49/kpl.

Rosteri Design suodatin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) 

TUOTETIEDOT SOFT TOUCH

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

ERIKOISPIIRTEET 

LED-VALOT

TFMH 360

Hinta alk. € 1 305

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Rosteri LEVEYS: 600 ja 800 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Design suodatin VALO: 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT TFMH MALLI: TFMH 360: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 109 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 208 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150/Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D

TFH 360: 230 V 136 m³/t 264 m³/t 50-62 dB(A) Ø150/Ø125 mm

E

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

UPOTETTAVA » TF(M)H UPOTETTAVA

39 THERMEX  YELLOW LINE 39


40 THERMEX  YELLOW LINE

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katon sisällä, imupintaa lukuun ottamatta. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden keittoalueelle ja ympäristöön.

PASSAT MALLIIN SAATAVANA LISÄVARUSTEENA MUSTA LASILEVY ILMAN VALOJA

TUOTTEET

PASSAT NEWCASTLE MAXI NEWCASTLE MEDIO


NYT

EASY-F IT MOOT

I KAIKK UDET LLISU MAHDO IVU 8-18 - KTS. S

TORILL A

EASY-FIT

PASSAT

THERMEX PLASMEX®-SUODATIN II ASENNETTU ALASLASKETUN KATON PÄÄLLE

A

PASSAT - KATTOON INTEGROITAVA MALLI Mitat Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta

1200 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.6161.3

2 620

1200 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.6161.2

2 820

ENERGIALUOKKA

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Tuotenro.

Hinta € 45/kpl.

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.2000.9

Asennuskotelo/valk./matala 1200 mm (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

465

Asennuskotelo/valk./korkea 1200 mm (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

465

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

230

Lasilevy musta (ei valoja)

536.19.4059.9

430

ERIKOISPIIRTEET Moottorin voi halutessaan siirtää ja puhallusaukon suuntaa muuttaa Energiaa säästävä LED-valaistus Elegantti lasilevy Easy-fit moottori, jonka voi yksi henkilö asentaa alakautta - kts. piirros Musta lasilevy (ilman valoja) saatavana lisävarusteena Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi 

LED-VALOT

Kuvaus

Hinta alk. € 2 620

KAUKOSÄÄDIN

REUNAIMU

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: .VALO:

Kattoon integroitava Valk. ja valk. lasi 1200 mm 4 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 3x3 W LED (2700 K)

TEKNISET TIEDOT .: Omalla moottorilla: .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 234 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 636 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT » PASSAT

41 THERMEX  YELLOW LINE 41


KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT » NEWCASTLE MAXI

42 THERMEX  YELLOW LINE

I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

NEWCASTLE MAXI D

NEWCASTLE - KATTOON INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

ENERGIALUOKKA

Hinta €

Hinta alk.€ 1 585 ERIKOISPIIRTEET Energiaa säästävä LED-valaistus Kaukosäädin Tyylikäs pohjalevy pyöreillä LED SPOT valoilla Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi

1200 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.2161.0

1 655

 

1200 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.2161.2

1 855

1200 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

423.19.2168.0

1 585

1200 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

423.19.2168.2

1 785

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

LED-VALOT

HIMMENNIN

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

KAUKOSÄÄDIN

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.2000.9

45/kpl.

Asennuskotelo, valkoinen, korkea (korkea 255 mm)

500.00.3040.0

465

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

230

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, rosteri

500.19.1008.9

230

TUOTETIEDOT REUNAIMU

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kattoon integroitava Valkoinen tai rosteri 1200 mm 4 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT .: Omalla moottorilla: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 241 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 481 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Lähtö sivulta tai päältä ENERGIALUOKKA: D

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

FOTO

NEWCASTLE MEDIO D

NEWCASTLE MEDIO KATTOON INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

ENERGIALUOKKA

Tuotenro.

900 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.2151.0

1 310

Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.2151.2

1 510

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

423.19.2158.0

1 310

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

423.19.2158.2

1 510

LED-VALOT

HIMMENNIN

KAUKOSÄÄDIN

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta € 45/kpl.

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.3000.9

Asennuskotelo, valkoinen, huonetilaan kierrätys

500.00.3070.0

465

Asennuskotelo, valkoinen, 900 mm, iv-kanava ylös

500.30.3020.0

465

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.2001.9

230

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, rosteri

500.19.2008.9

230

Asennuskiinnikkeet kaappiin

500.30.3010.2

135

REUNAIMU

METALLISUODATIN

Kattoon integroitava RST tai Valkoinen 900 mm 4 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: .VALO:

.: Omalla moottorilla: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 207 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 452 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Lähtö sivulta tai päältä ENERGIALUOKKA: D

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Energiaa säästävä LED-valaistus Kaukosäädin Tyylikäs pohjalevy pyöreillä LED SPOT valoilla Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi 

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

SISÄINEN MOOTTORI:

ERIKOISPIIRTEET 

Hinta €

900 mm

Hinta alk. € 1 310

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT » NEWCASTLE MEDIO

43 THERMEX  YELLOW LINE 43


44 THERMEX  YELLOW LINE

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT THERMEXin tasoon integroitavat mallit luovat tyylikkään yleisvaikutelman keittiöösi. Valikoimassamme on muutamia erilaisia vaihtoehtoja tasoon integroitavista ratkaisuista. Yksi vaihtoehto on malli, jossa keittotaso ja liesituuletin on integroitu samaan tuotteeseen. Toinen vaihtoehto on tasosta ylösnouseva ratkaisu. Nämä ratkaisut antavat parhaan näkyvyyden keittotasolle sekä yleisnäkymän keittiöösi.

Le Mans I

TUOTTEET

TRENT LE MANS YELLOW LE MANS I


THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

TRENT A ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 700 ERIKOISPIIRTEET

 iesituuletin katoaa huomaamattomasti L pöytälevyyn ja nousee esiin, kun se käynnistetään Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TRENT - TASOON INTEGROITAVA MALLI

ETUIMU

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

580 mm

RST/Musta lasi

Omalla moottorilla

525.21.1062.2

1 700

880 mm

RST/Musta lasi

Omalla moottorilla

525.21.1002.2

1 700

MALLI: MATERIAALI:

Hinta € JÄLKIKÄYNTI

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatinsetti, 580 mm

535.21.8260.9

Hinta € 78

Kierrätyssuodatinsetti, 880 mm

535.21.8200.9

77

TUOTETIEDOT

METALLISUODATIN

MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Tasoon integroitava Ruostumaton teräs lasikannella 580 ja 880 mm 4 toimintanopeutta Metallisuodatin reunaimulla 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 258 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 605 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-74 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

TASOON INTEGROITAVA MALLIT » TRENT

45 THERMEX  YELLOW LINE 45


TASOON INTEGROITAVA MALLIT » TRENT

46 THERMEX  YELLOW LINE

LE MANS YELLOW

TODELLA ELEGANTTI LIESITUULETTIMEN JA KEITTOTASON KOMBINAATIO LE MANS YELLOW on elegantti liesituulettimen ja induktiotason yhdistelmä, jonka kanssa on mahdollista käyttää Plasmex® -suodatinta (arvioitu käyttöikä jopa 10 vuotta). Plasmex -suodatin puhdistaa 96,5% ilman epäpuhtauksista.


D A+ ENERGIALUOKKA ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

METALLISUODATIN

Hinta € 1 890 ERIKOISPIIRTEET

Liesituulettimen ja keittotason yhdistelmä Keittotasossa Boost-ominaisuus Keittoalueet yhdistettävissä suuremmaksi keittoalueeksi Induktiokeittotaso 2 x keittolevy 1500 W + Boost 1800 W 2 x keittolevy 1800 W + Boost 2000 W ERITYISOMINAISUUDET MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN:

Tasoon integroitava Musta lasi ja RST Leveys 800 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin

TUOTETIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 281 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 550 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

LE MANS YELLOW TASOON INTEGROITAVA Mitat 800 mm

Väri Musta

Moottori Omalla moottorilla

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

TARVIKKEET Tuotenro. 525.21.2002.2

Hinta € 1 890

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin

535.19.3500.9

Hinta € 100

Plasmex® suodatin I Ø210 mm - asennussarja alasokkeliin

536.99.1800.9

1 340

Plasmex® suodatin II litteä - asennussarja alasokkeliin

536.99.1801.9

2 975

Setti - Putkisarja alasokkeliin ja sokkeliritilä

830.05.1015.9

333

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

TASOON INTEGROITAVA MALLIT » LE MANS YELLOW

47 THERMEX  YELLOW LINE 47


48 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Optimaalinen laatikkosyvyys Helppo Enkel asennus installation Plasmex®med Plasmex®-filter -suodattimelle Renser luften Puhdistaa ilman 96,5 % 96,5 %:sesti

LE MANS I

Kan Voidaan planforsænkes huullosasentaa til bordpladen pöytätasoon

TODELLA ELEGANTTI LIESITUULETTIMEN JA KEITTOTASON KOMBINAATIO Kan monteres Voidaan asentaa ulosvievään med aftræk tuuletuskanavaan til det fri

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

Sokkelimoottori

LE MANS I mallissa on erittäin tyylikkäät induktiokeittolevyt sekä tasoon upotettu imuaukko kummallekkin puolelle. Kummallakin puolella on neljä ruoanlaittoaluetta sekä oikealla puolella on siltaustoiminto, joka mahdollistaa kahden alueen yhteiskäytön. LE MANS I mallin kanssa on mahdollista käyttää Plasmex® -suodatinta (arvioitu käyttöikä jopa 10 vuotta), joka puhdistaa 96,5% ilman epäpuhtauksista.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituuletti-messa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Plasmex® -suodatin


THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Optimaalinen laatikkosyvyys Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Voidaan huullosasentaa pöytätasoon

Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

A ENERGIALUOKKA

GLASS TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Sokkelimoottori

ERITYISOMINAISUUDET

ERIKOISPIIRTEET

3 nopeutta + boost max 711 m³/t Äänenvoimakkuus max 68 dB(A) Energialuokka A Kanavajärjestelmä voidaan sijoittaa kaappien taakse säästämään laatikkotilaa Moottori voidaan asentaa sokkeliin Helposti irrotettava tyhjennysjärjestelmä pienemmille kondenssivesimäärille Helposti irrotettava tyhjennysjärjestelmä suuremmille kondenssivesimäärille Imuaukkojen soft touch -avaus INDUKTIOTASON ERIKOISPIIRTEET Keittolevyn mitat: leveys 860 mm, syvyys 520 mm Vasemmat keittoalueet 1xØ160 mm (1400 W) ja 1xØ200 mm (2300 W - Boost 3000 W) Oikeat keittoalueet 2x190x210 mm (1600 W - Boost 1850 W ja 2100 W - Boost 3000 W) Bridge-toimintomahdollisuus (kahden alueen yhteiskäyttö oikealla puolella) Jälkilämmön ilmaisin Tauko- ja nollaustoiminnot Lapsilukko Ylikuumentumissuoja Ajastintoiminto (sekuntikello) Lämpimänäpitotoiminto Toiminnan aikarajat 9-portainen lämmönsäätö Keittolevyn automaattisammutus kondenssisäiliön täyttyessä Induktiokeittolevy

Väri Musta

Moottori Omalla moottorilla

Tuotenro. 525.05.1001.2

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Kierrätys

KONDENSSIVEDEN KERÄYSASTIA ON HELPPO IRROTTAA JA TYHJENTÄÄ

Hinta € 3 335 MALLI: MATERIAALI: MITTA: NOPEUDET: SUODATIN:

Tasoon integroitava Musta lasi Leveys 860 mm 3 toimintanopeutta + BOOST Metallisuodatin

TUOTETIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V (400 V) ILMAMÄÄRÄ MIN.: 266 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 620 m³/t ILMAMÄÄRÄ - BOOST: 711 m³/t (69 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: 230x90 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

IMUAUKKOJEN SOFT TOUCH -AVAUS VOIDAAN AVATA YKSILÖLLISESTI, JOLLOIN IMU KESKITTYY SILLE PUOLELLE, JOLLA TEHDÄÄN RUOKAA

TARVIKKEET

LE MANS II - TASOON INTEGROITAVA Mitat 860 mm

HELPOSTI IRROTETTAVA RASVASUODATIN

Hinta € 3 335

NY PRIS

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (aloituspakkaus)

535.05.1100.9

Hinta € 486

Long Life -kierrätyssuodatin (refill)

535.05.1101.9

109

Plasmex® suodatin I Ø210 mm - asennussarja alasokkeliin

536.99.1800.9

1 340

Plasmex® suodatin II litteä - asennussarja alasokkeliin

536.99.1801.9

2 975

Setti - Putkisarja alasokkeliin ja sokkeliritilä

830.05.1015.9

333

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT » LE MANS I

49 THERMEX  YELLOW LINE 49


50 THERMEX  YELLOW LINE

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT THERMEXin seinälle asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. Vertikaaliset mallit antavat käyttäjälle hyvän yleisnäkymän keittoalueelle. Cambridge

TUOTTEET

DECOR 787 CAMINO ECO DECOR 942 CARDIFF II HARWICH DERBY

SWINDON READING CAMBRIDGE BRIGHTON LONDON PRESTON II

MINI PRESTON II VERTICAL AUTOMATIC CORBY ASTON INDUSTRIAL LIESITUULETIN


I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

DECOR 787 DECOR 787 - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Väri Valkoinen Valkoinen Musta Musta Rosteri Rosteri Valkoinen Valkoinen Musta Musta Rosteri Rosteri Valkoinen Valkoinen Musta Musta Rosteri Rosteri

Moottori Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla

Tuotenro. 527.41.7861.0 527.41.7861.2 527.41.7862.0 527.41.7862.2 527.41.7868.0 527.41.7868.2 527.41.7871.0 527.41.7871.2 527.41.7872.0 527.41.7872.2 527.41.7878.0 527.41.7878.2 527.41.7891.0 527.41.7891.2 527.41.7892.0 527.41.7892.2 527.41.7898.0 527.41.7898.2

A+ Hinta € 605 805 605 805 605 805 620 820 620 820 620 820 660 860 660 860 660 860

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

Kuvaus Kierrätyssuodatin Jatkosuojaputki, valkoinen, 2x1000 mm Jatkosuojaputki, musta, 2x1000 mm Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm Suojaputken muokkaus seinämallit

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

ERIKOISPIIRTEET

Klassinen rosterikupu. Myös valkoiseksi tai mustaksi maalattuna Energiatehokas LED-valaistus Soft Touch -ohjaus merkkivaloilla Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

Hinta alk. € 605

Tuotenro. Hinta € 535.41.0500.9 41 537.41.1001.9 120 537.41.1002.9 120 537.41.1008.9 305 537.99.0008.9 245

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Seinäasennus Valkoinen, musta tai rosteri 600, 700 ja 900 mm 3 + BOOST Alumiinisuodatin 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT : Omalla moottorilla: .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 332 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 605 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOST: 724 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » DECOR 787

THERMEX  51 YELLOW LINE 51


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CAMINO ECO

52 THERMEX  YELLOW LINE

CAMINO ECO D

CAMINO ECO - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

500 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.9158.2

230

600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.9168.2

230

700 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.9178.2

320

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 230 ERIKOISPIIRTEET

Perinteinen RST liesituuletin Kaksoissiipipyörällinen moottori Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

SOFT TOUCHMETALLISUODATIN

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

KF 59 kierrätyssuodatin (setti)

535.42.9100.9

38

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: .VALAISTUS:

Seinäasennus Rosteri 500, 600 ja 700 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x2,8 W LED

TEKNISET TIEDOT .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 161 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 436 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 41-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


DECOR 942 D

DECOR 942 - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

527.41.3161.2

930

600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.41.3168.2

945

700 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

527.41.3171.2

945

700 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.41.3178.2

1 070

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 930 ERIKOISPIIRTEET

Tämän liesituulettimen saa rosterisena tai valkoisena Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

PAINONAPPI

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta € 43/kpl.

KF56 kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.42.9000.9

Jatkosuojaputki, valkoinen, 2x1000 mm

537.41.2001.9

120

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.41.2008.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Seinäasennus Rosteri tai valkoinen 600 ja 700 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2 x 1,3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 256 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 462 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-61 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » DECOR 942

THERMEX  53 YELLOW LINE 53


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CARDIFF II

54 THERMEX  YELLOW LINE

UUTUU S 2020

I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

CARDIFF II B

CARDIFF II - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 1 075 ERIKOISPIIRTEET

Tyylikäs suorakulmainen, vaakasuora muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Tehokas reunaimu Energiatehokas LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

600 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

527.26.1168.0

1 075600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.26.1168.2

1 275900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

527.26.1198.0

1 075

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.26.1198.2

1 275

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

GLASS TOUCH

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

98

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.26.7008.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

TUOTETIEDOT

Hinta €

REUNAIMU

JÄLKIKÄYNTI

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Seinäasennus Ruostumaton teräs Leveys 600 ja 900 mm 5 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x2 W LED (3000 K) (600 mm) 4x2 W LED (3000 K) (900 mm)

TEKNISET TIEDOT METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

.: Omalla moottorilla: MALLI: 600 mm 900 mm KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 239 m³/t 255 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 631 m³/t 267 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 44-66 dB(A) 43-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B B Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti. Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


HARWICH A

HARWICH – SEINÄLLE ASENNETTAVA Mitat Väri

Moottori

Tuotenro

Hinta

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 805 ERIKOISPIIRTEET Toimitetaan rosterisena Design suodatin Käyttäjäystävällinen Glass touch -ohjaus Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.8568.2

805700 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.8578.2

860900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.8598.2

890

1200 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

527.42.8599.2

985

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

JAKSOTTAINEN POISTO

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

KF56 kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.42.9000.9

43/kpl.

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.42.1032.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

JÄLKIKÄYNTI

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri MITAT: 600, 700, 900 ja 1200 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Design suodatin .VALO: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 564 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 679 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » HARWICH

55 THERMEX  YELLOW LINE 55


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » DERBY

56 THERMEX  YELLOW LINE

DERBY DERBY - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Rosteri/lasi

Omalla moottorilla

545.21.2068.2

Hinta € 640

700 mm

Rosteri/lasi

Omalla moottorilla

545.21.2078.2

640

900 mm

Rosteri/lasi

Omalla moottorilla

545.21.2098.2

640

A ENERGIALUOKKA

Hinta € 640 ERIKOISPIIRTEET RST ja kaareva lasi Energiaa säästävä LED-valaistus Glass touch -ohjaus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

METALLISUODATIN

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin Derby 600/700 mm

535.21.6300.9

Hinta €

Kierrätyssuodatin Derby 900 mm (setti)

535.21.6200.9

78

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.21.1009.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

42

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja lasi LEVEYS: 600, 700 ja 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISET TIEDOT MALLI: 600/700 mm 900 mm: VIRTA: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 408 m³/t 405 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 623 m³/t 636 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42-67 dB(A) 43-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


SWINDON D

SWINDON - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

545.21.7092.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

820

METALLISUODATIN

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.21.8300.9

Hinta € 43

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

ERIKOISPIIRTEET Älyohjaus Moderni design Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

Kuvaus

Hinta € 820TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta LEVEYS: 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MALLI: 900 mm: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 412 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 571 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 62-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150/Ø125 mm ENERGIALUOKKA: D PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » SWINDON

57 THERMEX  YELLOW LINE 57


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » READING

58 THERMEX  YELLOW LINE

READING C

READING - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1368.2

900 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1398.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 610 ERIKOISPIIRTEET

Moderni malli suoralla lasilla Energiaa säästävä LED-valaistus Helppokäyttöinen Helposti puhdistettava Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

610680

 LED-VALOT

PAINONAPPI

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (setti)

535.23.0560.9

56

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

ETUIMU

ALAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: LEVEYS: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Seinälle asennettava Mustaksi maalattu ja musta lasi 600 ja 900 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin 2x2 W LED

TEKNISET TIEDOT JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 232 m³/t 385 m³/t 55-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: C

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


CAMBRIDGE A

CAMBRIDGE - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

ENERGIALUOKKA

Hinta €

Hinta alk. € 600 ERIKOISPIIRTEET Rosteri ja musta tai valkoinen lasi Glass Touch -painikkeet Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

600 mm

Rosteri/Valk.

Omalla moottorilla

540.21.5261.2

640600 mm

Rosteri/Musta

Omalla moottorilla

540.21.5262.2

600900 mm

Rosteri/Valk.

Omalla moottorilla

540.21.5291.2

695

900 mm

Rosteri/Musta

Omalla moottorilla

540.21.5292.2

665

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

ETUIMU

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin Cambridge (setti)

535.21.8300.9

43

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

JÄLKIKÄYNTI

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta tai valkoinen lasi LEVEYS: 600 ja 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

METALLISUODATIN

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 358 m³/t 639 m³/t 60-72 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CAMBRIDGE

59 THERMEX  YELLOW LINE 59


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLITL »BRIGHTON

60 THERMEX  YELLOW LINE

BRIGHTON A

BRIGHTON - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 1 070 ERIKOISPIIRTEET

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

760 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

540.42.2178.2

1 070900 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

540.42.2198.2

1 140

 LED-VALOT

Käyttäjäystävällinen Glass touch -ohjaus Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin KF 56 (2 kpl.)

535.42.9000.9

43/kpl.

Jatkosuojaputki seinä rst 2 x 1000 mm

537.42.1032.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

ETUIMU

ALAIMU

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

TEKNISET TIEDOT MALLI: 760 mm: 900 mm VIRTA: 230 V 230 V 288 m3/t ILMAMÄÄRÄ MIN: 276 m3/t 552 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 537 m3/t ILMAMÄÄRÄ V/BOOST: 676 m3/t (63dB(A)) 686 m3/t (63dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 45-57 dB(A) 44-58 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150/Ø125 mm Ø150/Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A B Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja mustaksi maalattu teräs LEVEYS: 760 ja 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3000 K)

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


LONDON A

LONDON - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

760 mm

Rosteri/Musta

Omalla moottorilla

540.42.2378.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

1 265

Hinta € 1 265 ERIKOISPIIRTEET Energiaa säästävä LED-valaistus Käyttäjäystävällinen Glass touch -ohjaus Kaareva design Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

KF56 kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.42.9000.9

43/kpl.

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.42.1032.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

TUOTETIEDOT ETUIMU

ALAIMU

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ V/BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 302 m3/t 591 m3/t 719 m3/t (63dB(A)) 44-58 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi LEVEYS: 760 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED (3000 K)

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » LONDON

61 THERMEX  YELLOW LINE 61


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » PRESTON II

62 THERMEX  YELLOW LINE

I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

PRESTON II A

PRESTON II - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Musta/RST

Ulkoiselle moottorille

540.23.2068.0

1 210

600 mm

Musta/RST

Omalla moottorilla

540.23.2068.2

1 410

900 mm

Musta/RST

Ulkoiselle moottorille

540.23.2098.0

1 320

900 mm

Musta/RST

Omalla moottorilla

540.23.2098.2

1 520

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

ETUIMU

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin Preston II, 600 mm

535.23.0570.9

41

Kierrätyssuodatin Preston II, 900 mm (2 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

Hinta €

Äänieristys, 600 mm

536.99.1700.9

510

Äänieristys, 900 mm

536.99.1701.9

510

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x980 mm*

537.23.1019.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

ALAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

* Sopii standardikanavan alempaan osaan (480+980)

METALLISUODATIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi LEVEYS: 600 ja 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT JÄLKIKÄYNTI

SISÄINEN MOOTTORI:

ERIKOISPIIRTEET 

GLASS TOUCH

Kuvaus

Hinta € 1 210

MOOTTORI: Sisäinen: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 312 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 560 m³/t ILMAMÄÄRÄ V/BOOST: 787 m³/t (69 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / 125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti. Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

MINI PRESTON II A

MINI PRESTON II - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 1 365 ERIKOISPIIRTEET Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etu- ja alaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.2041.0

1 390600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.2041.2

1 590600 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.2048.0

1 365

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.2048.2

1 565

800 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.2081.0

1 460

800 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.2081.2

1 660

800 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.2088.0

1 445

800 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.2088.2

1 645

LED-VALOT

GLASS TOUCH

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

ETUIMU

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

ALAIMU

TUOTETIEDOT

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.23.0555.9

Hinta € 110

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x1000 mm

537.23.1119.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

JAKSOTTAINEN POISTO

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta tai valk. lasi LEVEYS: 600 ja 800 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

MOOTTORI: Sisäinen: VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 300 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 530 m³/t ILMAMÄÄRÄ V/BOOST: 780 m³/t (69 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 54-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / 125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti. Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » MINI PRESTON II

63 THERMEX  YELLOW LINE 63


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » VERTICAL AUTOMATIC

64 THERMEX  YELLOW LINE

TTAASSAAVV IRTTAAM MOOOOTTTIR TOORRII Er Eritittätäinin hihilja ljaininen en

  

VERTICAL AUTOMATIC

AVAUTUU JA SULKEUTUU AUTOMATTISESTI

A++

VERTICAL AUTOMATIC SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

ENERGIALUOKKA

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.21.1001.2

1 445

Musta

Omalla moottorilla

540.21.1002.2

1 445

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ETUIMU

ALAIMU

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

JÄLKIKÄYNTI

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.21.8400.9

50

Jatkosuojaputki, 1x1000 mm

537.21.4002.9

190

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

Hinta €

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

ERIKOISPIIRTEET “Silkkilasipinta” Lasilevyn automaattinen avautuminen L asi avautuu automaattisesti kahdessa vaiheessa riippuen valitusta nopeudesta Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Valkoinen tai musta silkkilasipinta LEVEYS: 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x1,5 W LED

METALLISUODATIN

VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 229 m³/t 505 m³/t 45-58 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A++

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Hinta € 1 445

TEKNISET TIEDOT

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

ALAIMUHinta €

900 mm

SISÄINEN MOOTTORI:

A

En Enerergigiaaluluok okka ka

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


CORBY D A+ ENERGIALUOKKA ENERGIKLASSE

Hinta € 2 305 ERIKOISPIIRTEET

Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Energiaa säästävä LED-valaistus Helppo ohjata liukusäätimellä Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

HIMMENNIN

CORBY - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

GLASS TOUCH

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

RST/Valkoinen

Omalla moottorilla

540.35.3091.2

Hinta € 2 305

900 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

540.35.3098.2

2 305

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

ETUIMU

JÄLKIKÄYNTI

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin

535.35.3000.9

40

Jatkosuojaputki, rosteri, 850 mm

537.35.1010.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

TEKNISET TIEDOT METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 215 m³/t 550 m³/t 700 m³/t (61 dB(A)) 39-59 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A+

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi SISÄINEN MOOTTORI:

TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri ja musta lasi Rosteri ja valkoinen lasi LEVEYS: 900 mm NOPEUDET: 9 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 3x3 W LED (4000 K)

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CORBY

65 THERMEX  YELLOW LINE 65


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » ASTON

66 THERMEX  YELLOW LINE

ASTON A ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 045 ERIKOISPIIRTEET

Ergonomialtaan kätevä ja antaa hyvän näkyvyyden keittoalueelle. Energiatehokas LED-valaistus L asiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 8 Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ALAIMU

ASTON - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

RST/Valk.

Omalla moottorilla

527.23.0061.2

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

TUOTETIEDOT

Hinta € 1 045

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.23.0555.9

Hinta € 110

Jatkosuojaputki, kaksiosainen, valkoinen, 2x980 mm

537.23.1019.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja valkoinen lasi MITAT: 600 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin .VALAISTUS: 2x3,7 W LED (6500 K)

TEKNISET TIEDOT .VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 303 m³/t 518 m³/t 772 m³/t (68 dB(A)) 51-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A+

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


INDUSTRIAL LIESITUULETIN A

INDUSTRIAL LIESITUULETIN SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

ENERGIALUOKKA

VAIN TOIMITUSMYYNTI

Hinta alk. € 1 805 ERIKOISPIIRTEET Klassinen rosterikupu Energiaa säästävä LED-valaistus Soft touch -ohjaus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

470.76.5060.0

Hinta €

LED-VALOT

1 805

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

470.76.5090.0

2 000

1200 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

470.76.5120.0

2 170

SOFT TOUCHTUOTETIEDOT JÄLKIKÄYNTI

LABYRINTTISUODATIN

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.76.5000.9

Hinta € 102

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs LEVEYS: 600, 900 ja 1200 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Labyrinttisuodatin VALO: 3x2,1 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 280 m³/t 570 m³/t 730 m³/t (65 dB(A)) 48-56 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 ENERGIALUOKKA: A

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » INDUSTRIAL LIESITUULETIN

67 THERMEX  YELLOW LINE 67


68 THERMEX  YELLOW LINE

RIPUSTETTAVAT MALLIT THERMEX in ripustettavat mallit ovat ihanteellisia keittiösaarekkeen yläpuolelle. Suodattimen pinta on lähellä keittoaluetta, jolloin poisto on tehokasta.

Ronda 600 Plus

TUOTTEET

RONDA 600 PLUS OXFORD DECOR 787 STANSTED

CARDIFF II HARWICH DERBY


I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

RONDA 600 PLUS B

600 PLUS - RIPUSTETTAVA MALLI Hinta €

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 2 225 ERIKOISPIIRTEET

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Ø 600 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

528.26.6068.0

2 225Ø 600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

528.26.6068.2

2 425

 KAUKOSÄÄDIN

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos LED-VALOT

GLASS TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Jatkosuojaputki, rosteri, 1000 mm

537.26.6068.9

440

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Rosteri HALKAISIJA: Ø600 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x2 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

Omalla moottorilla: 230 V 247 m³/t 640 m³/t 44-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Pyöreäsuodatin Energiaa säästävä LED-valaistus 4 lisäreunasuodatinta Toimitetaan kaukosäätimellä Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

RIPUSTETTAVAT MALLIT » RONDA 600 PLUS

69 THERMEX  YELLOW LINE 69


RIPUSTETTAVAT MALLIT » OXFORD

70 THERMEX  YELLOW LINE

OXFORD A

OXFORD - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Ø600 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

528.21.5018.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

1 320

Hinta € 1 320 ERIKOISPIIRTEET Pehmeälinjainen rosteriliesikupu Energiaa säästävä LED-valaistus Soft touch -ohjaus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

SOFT TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Suojaputken muokkaus ripust. mallit (vakiosuojaputki - ei viistettä)

537.99.1008.9

Hinta € 360

TUOTETIEDOT JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Rosteri HALKAISIJA: Ø600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 406 m³/t 637 m³/t 42-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Suojaputken muokkaus mahdollista


I KAIKK DET LLISUU 8 O D H A -1 M . SIVU 8 - KTS

DECOR 787 DECOR 787 - RIPUSTETTAVA MALLI

A

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Valkoinen Valkoinen Rosteri Rosteri Valkoinen Valkoinen Rosteri Rosteri

Ulkoiselle moottorille

528.41.7861.0 528.41.7861.2 528.41.7868.0 528.41.7868.2 528.41.7891.0 528.41.7891.2 528.41.7898.0 528.41.7898.2

Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla Ulkoiselle moottorille Omalla moottorilla

Hinta €

ENERGIALUOKKA

1 260 1 460 1 260 1 460 1 385 1 585 1 385 1 585

LED-VALOT

SOFT TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

Tuotenro. Hinta € 535.41.0500.9 41 537.41.1101.9 440 537.41.1108.9 440

Suojaputken muokkaus ripustettavat malli

537.99.1008.9

Energiatehokas LED-valaistus Soft Touch -ohjaus merkkivaloilla Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

TUOTETIEDOT

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

TARVIKKEET

ERIKOISPIIRTEET 

JAKSOTTAINEN POISTO

(KTS. SIVU 100) Kuvaus Kierrätyssuodatin Jatkosuojaputki, valkoinen, 1x1950 mm Jatkosuojaputki, RST, 1x1950 mm

Hinta alk. € 1 260

METALLISUODATIN

360

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Ripustettava Valkoinen tai rosteri 600 ja 900 mm 3 + BOOST Alumiinisuodatin 4x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT .VIRTA: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN: 332 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAX: 605 m³/t LMAMÄÄRÄ BOOST: 724 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

RIPUSTETTAVAT MALLIT » DECOR 787

71 THERMEX  YELLOW LINE 71


RIPUSTETTAVAT MALLIT » STANSTED

72 THERMEX  YELLOW LINE

I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

STANSTED A

STANSTED - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

528.42.3298.0

1 640

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

528.42.3298.2

1 840

ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 1 640 ERIKOISPIIRTEET

Energiaa säästävä LED-valaistus Soft touch -ohjaus Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos SOFT TOUCH

TUOTETIEDOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

KF56 kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.42.9000.9

43/kpl.

Jatkosuojaputki ripustettava, RST (suora katto) 2x1000 mm

537.42.1034.9

440

Jatkosuojaputki Stansted ripustettava, RST(kalteva katto) 1950 mm 537.42.1042.9

440

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

360

537.99.1008.9

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALAISTUS:

Ripustettava Ruostumaton teräs 900 mm 3 + BOOST Alumiinisuodatin 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 299 m³/t 564 m³/t 718 m³/t (dB(A)) 48-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


UUTUU S 2020

I KAIKK UDET LLISU MAHDO. SIVU 8-18 - KTS

CARDIFF II B

CARDIFF II - RIPUSTETTAVA MALLI

ENERGIALUOKKA

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

528.26.1198.0

1 705

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

528.26.1198.2

1 905

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

98

Jatkosuojaputki, rosteri, 1950 mm

537.26.7508.9

440

Suojaputken muokkaus ripust. mallit (vakiosuojaputki - ei viistettä) 537.99.1008.9

360

Tyylikäs suorakulmainen / vaakasuora muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Tehokas reunaimu Energiatehokas LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

ERIKOISPIIRTEET 

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Kuvaus

Hinta alk. € 1 705

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT REUNAIMU

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 8x2 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 252 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 646 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 45-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti. Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

RIPUSTETTAVAT MALLIT » CARDIFF II

73 THERMEX  YELLOW LINE 73


RIPUSTETTAVAT MALLIT » HARWICH

74 THERMEX  YELLOW LINE

HARWICH A

HARWICH – RIPUSTETTAVA

ENERGIALUOKKA

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

528.42.9698.2

Hinta € LED-VALOT

GLASS TOUCH

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100) Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (2 kpl)

535.42.9000.9

Hinta € 43/kpl

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

ERIKOISPIIRTEET Toimitetaan rosterisena Design suodatin Käyttäjäystävällinen Glass touch -ohjaus Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

1 235

Kuvaus

Hinta € 1 235

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATINTUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: 900 mm NOPEUDET : 3 + BOOST SUODATIN: Design suodatin VALO: 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

230 V 286 m³/t 564 m³/t 679 m³/t (68 dB(A)) 48-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

KÄYTTÖJÄNNITE: ILMAMÄÄRÄ MIN.: ILMAMÄÄRÄ MAX: ILMAMÄÄRÄ BOOST: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista


DERBY A

DERBY - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri/lasi

Omalla moottorilla

545.21.2198.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

980

GLASS TOUCH

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin Derby 900 mm (setti)

535.21.6200.9

78

Jatkosuojaputki ripustettava, rosteri, 2x1000 mm

537.21.1019.9

440

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

ERIKOISPIIRTEET Rosteri ja kaareva lasi Energiaa säästävä LED-valaistus Glass touch -ohjaus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 

LED-VALOT

TARVIKKEET (KTS. SIVU 100)

Hinta € 980

Hinta € JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATINTUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja lasi LEVEYS: 900 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISET TIEDOT VIRTA: ILMAMÄÄRÄ MIN: ILMAMÄÄRÄ MAX: ÄÄNENVOIMAKKUUS:

230 V 414 m³/t 631 m³/t 45-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu EN 60704 mukaisesti

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

RIPUSTETTAVAT MALLIT » DERBY

75 THERMEX  YELLOW LINE 75


76 THERMEX  YELLOW LINE

MALLIT KESKUSILMANVAIHTOON Central-Line kattoo koko malliston ja siinä on sekä integroitavia malleja että seinälle asennettavia malleja. Laitteita ohjataan joko mekaanisista käyttökytkimistä tai hipaisukytkimistä.


THERMEX  YELLOW LINE

TUOTTEET

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

SEINÄLLE KIINNITETTÄVÄT MALLIT

AIRGRIP AIRSLIM CENTRAL PLAN 250/251 CENTRAL FSK-495-11 CENTRAL CV1200 CENTRAL GEMINI III CENTRAL TFHCE 460 II

AIR-TECH II CENTRAL 787

77


78 THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP

PATENTTIA HAETTU

T U L EVA I S U U D E N

L I ES I KU P U

Kuvun uusi muotoilu nappaa höyryt paremmin eivätkä ne leviä asuntoon. Kuvun imuteho on klassisia ”litteäpohjaisia” kupuja suurempi, koska sen sisäänrakennetut tartuntaheijastimet kasvattavat liesikuvun hyötysuhdetta.

MIKSI SE ON PAREMPI? Klassisessa liesikuvussa on erittäin »litteä« pohja, joka ei aina pysty imemään höyryä eikä ruoanlaitossa syntyneitä tuoksuja kerrostaloissa lasketuille ilmamäärille (max 25 litraa/s). Tämä johtuu siitä, että höyryä ylöspäin kuljettava voima on suurempi kuin liesikuvun imuteho. Suurin osa höyrystä kulkeutuukin liesikuvun ohi asuntoon. Muuttamalla liesikuvun litteää muotoilua perustavanlaatuisesti kupu kykenee imemään pienempiä ilmamääriä, jolloin se imee enemmän asunnosta ulos johdettavaa höyryä. Uutta mallia on kehitetty edelleen asentamalla sisäänpäin kääntyvät heijastinhelmat kuvun molemmille puolin. Sisäänpäin kääntyvät heijastimet luovat kupuun pyörteen ja parantavat siten liesikuvun imutehoa merkittävästi sen korkeutta lisäämättä. Kuvusta tulee tehokas uuden mallinsa ansiosta, jossa on pyörreheijastimet kuvun molemmilla puolilla ja pyöreä rakosuutin keskellä.

AIRGRIPPAT. HAETTU

pyörreheijastimet

Tavallinen liesikupu


79

AIRGRIP Hinta alk. € 1 305

AIRGRIP - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

ERIKOISPIIRTEET

Tuotenro.

598x80 mm

Valkoinen

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5007.2*

1 375598x100 mm

Valkoinen

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5012.2*

1 375598x128 mm

Valkoinen

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5008.2*

1 420

GLASS TOUCH

598x80 mm

Musta/RST

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5000.2

1 305

60

598x100 mm

Musta/RST

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5002.2

1 305

598x128 mm

Musta/RST

sis. hygrostaatin ja kytkimen

530.26.5006.2

1 420

40

Väri

20

Hinta €

LED-VALOT

Mitat

AJASTIN TIMER

* Toimitusmyyntituote. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen.

METALLISUODATIN

Futuristinen design 3 eri korkeutta Voidaan asentaa yläkaappiin kaappien alareunan kanssa samaan linjaan Mahdollisuus energiaa säästävään tarveohjaukseen Ajastintoiminto: 20, 40, 60 min. Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava VÄRI: Valkoinen tai rosteri ja musta LEVEYS: 598 mm SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 3x2 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Pyydä tarjousta projekteihin!

KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

75 % / 60 l/s

asennuskorkeus 600 mm

75 % / 46 l/s

asennuskorkeus 500 mm

Sovellettu standardi EN 13141-3 KÄRYNKERÄYS ILMAN HÄIRIÖITÄ: 80 mm: 75 % / 40 l/s 100 mm: 76,3 % / 30 l/s 128 mm: 77,5 % / 20 l/s Aiempi standardi EN 61591

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


AIRSLIM - KESKUSILMANVAIHTO AIRSLIM - HAJAUTETTU ILMANVAIHTO Hinta alk. € 1 015 LED-VALOT

ERIKOISPIIRTEET

Muunneltava malli Voidaan toimittaa erikoismitoilla lisähinnasta (kun tilaat vähintään 50 kpl) Mahdollisuus tehostusventtiilin esisäätöön tehtaalla Tehostusventtiilin voi säätää joko osittain tai täysin sulkeutuvaksi Energiaa säästävä LED-valaistus Lisävaruste: himmennettävät valot Lisävaruste: suodattimen indikaattori Kaksitoiminen potentiaalivapaa kärkitieto L aatutuote – erittäin paksua terästä, Belimon peltimoottori, teollisuuslaatuinen elektroniikka ym. A sennusohjeet toimitetaan mukana. Helppo ja nopea asentaa Ajastintoiminto: 20, 40, 60 min. Valmistettu Tanskassa 

SOFT TOUCH 60

40

AIRSLIM - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Tuotenro.

AJASTIN TIMER

Hinta €

600x50 mm Valkoinen

530.99.1001.2

1 015

600x75 mm Valkoinen

530.99.1101.2*

1 125

* Toimitusmyyntituote. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen.

AIRSLIM II - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Tuotenro.

Hinta €

600x50 mm Valkoinen

sis. hygrostaatin

530.99.1021.2*

1 045

600x50 mm Valkoinen

sis. Top Link®

530.99.1031.2*

1 360

* Toimitusmyyntituote. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

20

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » AIRSLIM

80 THERMEX  YELLOW LINE

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava VÄRI: Valkoiseksi maalattu MITAT: 600mm tai omien mittojesi mukaan SUODATIN: Alumiinisuodatin VALAISTUS: 2x1,5 W LED (2900 K)

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

TEKNISET TIEDOT

Pyydä tarjousta projekteihin!

KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

81,1 % / 60 l/s

asennuskorkeus 600 mm

81,1 % / 46 l/s

asennuskorkeus 500 mm


SÄÄTÖKAAVIO

Kuva 1: Äänenvoimakkuudet yhteensä A-painotuksella Mittauspisteeseen määritetty äänenvoimakkuuden LWA. Lineaariakselit.

Kuva 2: Äänenvoimakkuuskäyrät ja paine kuvun päällä, funktioina ilman määrä ja pellin asento.

Helppo asentaa

Mittoja voidaan muuttaa Värejä voidaan muuttaa

Täysin avoin Täysin suljettu

Erittäin pieni painehäviö

Valmistettu Tanskassa

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » AIRSLIM

THERMEX  81 YELLOW LINE 81


MALLI MUU 2020 A TTUU IKANA

CENTRAL PLAN 250/251 Hinta alk. € 475

60

40

METALLIPELLILLINEN PLAN 250

AJASTIN TIMER

Mitat

Väri

Tuotenro.

500 mm

Valkoinen

530.30.2150.2

475

600 mm

Valkoinen

530.30.2250.2

475

Hinta €

METALLIPELTI JA KÄRKITIETO PLAN 250 Mitat

Väri

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

530.30.2300.2

Hinta € 640

ERIKOISPIIRTEET Plan/Volumen uudistus on patentti suojattu metallinen sulkupelti, jossa on paineenmittausnastat Ajastin ohjaa peltiä A jastus pellin sulkemiselle voidaan säätää 5-60 minuuttiin Pestävä suodatin 

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT

METALLIPELLILLINEN VOLUME 251 Mitat

Väri

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

530.30.2251.2

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

20

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » CENTRAL PLAN 250/VOLUME 251

82 THERMEX  YELLOW LINE

Hinta € 640

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs LEVEYS: 500 ja 600 mm SUODATIN: Polyesterisuodatin VALO: 1x11 W loisteputki (G23-kanta)

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Pyydä tarjousta projekteihin!

76,7 % / 60 l/s

asennuskorkeus 600 mm

76,5 % / 46 l/s

asennuskorkeus 500 mm

Sovellettu standardi EN 13141-3 KÄRYNKERÄYS ILMAN HÄIRIÖITÄ: 75 % / 46 l/s Aiempi standardi EN 61591


CENTRAL FSK-495-II Hinta € 1 180

Kuvaus

Väri

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen/Hopea

Metalliventtiilillä

530.30.5067.2*

1 180

600 mm

Valkoinen/Hopea

Kärkitiedolla

530.30.5068.2*

1 350

* Toimitusmyyntituote, minimitilausmäärä 24 kpl. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen.

X

40

CENTRAL FSK -495-11 - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

20

60

AJASTIN TIMER

Hinta €

ERIKOISPIIRTEET Suunniteltu kaappiin asennettavaksi Käytetään keskusilmanvaihtojärjestelmässä P eltiä ohjataan mekaanisella ajastimella, jonka ajastuksen voi asettaa 5-60 min. 

ALUMIINISUODATIN METALLISUODATINTUOTETIEDOT PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoinen/Hopea LEVEYS: 600 mm SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 1x11 W LED (G23-kanta)

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Pyydä tarjousta projekteihin!

76,7 % / 60 l/s

asennuskorkeus 600 mm

76,5 % / 46 l/s

asennuskorkeus 500 mm

Sovellettu standardi EN 13141-3 KÄRYNKERÄYS ILMAN HÄIRIÖITÄ: 75 % / 46 l/s Aiempi standardi EN 61591

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » CENTRALFSK-495-11

83 THERMEX  YELLOW LINE 83


CENTRAL CV1200 CENTRAL CV1200 - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Kuvaus

Väri

Tuotenro.

Hinta alk. € 485 LED-VALOT

Hinta €

ERIKOISPIIRTEET Mahdollisuus tehostuksen säätöön Ajastintoiminto: 20, 40, 60 min Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger)

600 mm

Valkoinen

530.26.5010.2

485600 mm

Valkoinen

530.26.5011.2

555Kärynkeräysosalla

SOFT TOUCH 60

40

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

20

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLITL » CENTRAL CV1200

84 THERMEX  YELLOW LINE

AJASTIN TIMER

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu LEVEYS: 600 mm SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

Pyydä tarjousta projekteihin!

78,7 % / 65 l/s

asennuskorkeus 600 mm

78,8 % / 49 l/s

asennuskorkeus 500 mm


UUSI MALLI

CENTRAL GEMINI III CENTRAL GEMINI III - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

530.41.5041.2

Kärkitiedolla

Hinta € 375 LED-VALOT

Hinta € 375 PAINONAPPI

Mitat

Väri

Tuotenro.

Teräsetuosa

536.41.5028.9

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

Hinta € 89

Ulosvedettävä liesikupu Suunniteltu yläkaappiin asennettavaksi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) 

TARVIKKEET 600 mm

ERIKOISPIIRTEET

METALLISUODATINTUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoinen LEVEYS: 600 mm SUODATIN: 2 alumiinisuodatinta VALO: 2x2,5 W LED

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

Pyydä tarjousta projekteihin!

77,1 % / 65 l/s

asennuskorkeus 600 mm

77,1 % / 49 l/s

asennuskorkeus 500 mm

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » CENTRAL GEMINI III

85 THERMEX  YELLOW LINE 85


CENTRAL TFHCE 460 II Hinta € 1 295

CENTRAL TFHCE 460 II KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat 548 mm

Väri RST/kiinteä ohjauspaneeli

LED-VALOT

Tuotenro. 530.26.5018.2

TFHCE 460 II keskusilmanvaihtoon Alumiinisuodatin Ajastintoiminto: 20, 40, 60 min. Vaihtoehtomallissa siirrettävä ohjaus 2,5 m saakka Ä änenvoimakkuus 27 dB(A) perus ilmavirtauksessa Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) 

1 295SOFT TOUCH 60

40

AJASTIN TIMER

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

ERIKOISPIIRTEET

Hinta €

20

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » CENTRAL TFHCE 460 II

86 THERMEX  YELLOW LINE

METALLISUODATIN

TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Rosteri LEVEYS: 548 mm SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x2 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

Pyydä tarjousta projekteihin!

78,7 % / 65 l/s

asennuskorkeus 600 mm

78,8 % / 49 l/s

asennuskorkeus 500 mm


AIR-TECH II Hinta € 1 390

AIR-TECH II - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

530.99.2001.2*

Hinta €

LED-VALOT

1 390

Muunneltava malli Voidaan toimittaa erikoismitoilla lisähinnasta (kun tilaat vähintään 50 kpl) Mahdollisuus tehostusventtiilin esisäätöön tehtaalla Tehostusventtiilin voi säätää joko osittain tai täysin sulkeutuvaksi Energiaa säästävä LED-valaistus Lisävaruste: himmennettävät valot Lisävaruste: suodattimen indikaattori Kaksitoiminen potentiaalivapaa kärkitieto L aatutuote – erittäin paksua terästä, Belimon peltimoottori, teollisuuslaatuinen elektroniikka ym. A sennusohjeet toimitetaan mukana. Helppo ja nopea asentaa Ajastintoiminto: 20, 40, 60 min. Valmistettu Tanskassa 

* Toimitusmyyntituote. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen. SOFT TOUCH

40

20

60

AJASTIN TIMER

METALLISUODATIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

ERIKOISPIIRTEET

TUOTETIEDOT MALLI: Seinälle asennettava VÄRI: Rosteri MITAT: 600 mm SUODATIN: Alumiinisuodatin VALAISTUS: 2x1,5 W LED (2900 K)

TEKNISET TIEDOT

Pyydä tarjousta projekteihin!

KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

76,9 % / 60 l/s

asennuskorkeus 600 mm

76,9 % / 46 l/s

asennuskorkeus 500 mm

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLI » AIR-TECH II

87 THERMEX  YELLOW LINE 87


SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLI » CENTRAL 787

88 THERMEX  YELLOW LINE

UUTUU S 2020

CENTRAL 787 Hinta € 905

CENTRAL 787 - SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLI

LED-VALOT

Hinta €

ERIKOISPIIRTEET

Mitat

Väri

Tuotenro.

600 mm

Rosteri

530.41.9068.2

905900 mm

Rosteri

530.41.9098.2

905PAINONAPPI

Ruostumaton teräs Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger)

TUOTETIEDOT METALLISUODATIN

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 114 ja eteenpäin

MALLI: Seinälle asennettava MATERIAALI: Rosteri LEVEYS: 600 ja 900 mm SUODATIN: Metallisuodatin VALO: 2x1,3 W LED

TEKNISET TIEDOT PERUS ILMAVIRTAUS: 72 m³/t TEHOSTETTU ILMAVIRTAUS: 144 m³/t KANAVA: Ø125 mm KÄRYNKERÄYSKYKY: KÄRYNKERÄYSKYKY:

(LASKETTU)

Sovellettu standardi EN 13141-3

Pyydä tarjousta projekteihin!

77,1 % / 65 l/s

asennuskorkeus 600 mm

77,1 % / 49 l/s

asennuskorkeus 500 mm


THERMEX  YELLOW LINE

89

KOLISEEKO

PELTI

LIESIKUVUSSASI, KUN ULKONA TUULEE? NT LI ILE I X S ENTTI E M AV R E J TH SUO MÄ KYL

N

NE LLI I A V TA PELT

Useimmissa liesikuvuissa on pelti, joka estää kylmän ilman pääsyn asuntoon liesikuvun kautta. Pelti avautuu, kun liesikupu käynnistetään ja sulkeutuu, kun liesikupu sammutetaan. Tavallisesti liesikuvun aiheuttama ilmanpaine avaa pellin, mutta tuulisella säällä voi muodostua alipainetta. Se saa pellin avautumaan ja sulkeutumaan, vaikka liesikupu olisi poissa päältä. Tämä saa pellin pitämään kolisevaa ääntä, ja samalla lämmintä ilmaa virtaa ulos asunnosta. THERMEX Silent kylmäsuojaventtiilillä voit välttää meluhaitan sekä lämpöhukan. Samalla estät kylmän ulkoilman pääsyn sisälle, koska kylmäsuojaventtiilin läpät sulkeutuvat ilmatiiviisti. THERMEX Silent kylmäsuojaventtiilissä on 3 sisäläppää. Niiden ansiosta kylmäsuojaventtiili avautuu vain tarkoituksellisesti. Toisin sanoen, venttiili avautuu vain liesikuvun käynnistämisen yhteydessä - ei satunnaisesti tuulen vaikutuksesta.

THERMEX SILENT KYLMÄSUOJAVENTTIILI Leveys Ø125 mm Ø150 mm

Tuotenro. Hinta € 850.60.0125.9 135 850.60.0150.9 167

Min. 1m

PYSTYTKÖ KUVITTELEMAAN KYLMÄSUOJAVENTTIILIN JOKA EI KOLISE? THERMEX Silent kylmäsuojaventtiilin asennus liesikupuun

THERMEX Silent kylmäsuojaventtiilin asennus seinään


VINKKEJÄ JA VIHJEITÄ

90 THERMEX  YELLOW LINE

VINKKEJÄ JA NEUVOJA

SAA KAIKKI IRTI THERMEX-LIESITUULETTIMESTASI Moottorin melu Tehokkaalla moottorilla on suurempi imukyky, mutta se pitää myös kovempaa ääntä. Voit vähentää melua alentamalla moottorin nopeutta. Se vähentää myös poistettavan ilman määrää, mutta pienin teho on riittävä suurimman osan ajasta.

Mitä suoremmaksi - vähemmän mutkia ja taitteita - voit vetää kanavan ja mitä suuremmassa kanavassa ilma kulkee, sitä vähemmän syntyy melua.

Ilman ja kanavan melu Liikkuva ilma aiheuttaa melua. Aivan kuin tuulen puhaltaessa syntyy ääntä, kun se kohtaa esteitä.

Miten välttää rasvaiset sormenjäljet tyylikkäillä teräspinnoilla

Säästät selvää rahaa energiassa, jos käytät liesituuletintasi oikein

Päivän trendi, ruostumaton teräs, on tyylikäs, mutta myös vähän epäkäytännöllinen. Pieninkin kosketus jättää liiankin näkyviä sormenjälkiä teräspinnalle. Tämä haitta voidaan välttää kokonaan, jos valitset kaukosäätimen, joka on saatavissa vakiomallisena tai lisävarusteena useimpiin THERMEX-liesituulettimiin. Näin vältät liesituulettimen koskettamisen, ja sinulla on ”sormenjäljetön” liesituuletin. Jos se kuitenkin tapahtuu, Thermexillä on tarjota teräksen kiillotusainetta.

Suurimmalla nopeudella toimiva liesituuletin kuluttaa puolitoista kertaa niin paljon energiaa, kun pienimmällä nopeudella. Suurin nopeus on itse asiassa tarpeen vain kun valmistetaan ruokaa, joka tuoksuu, tai höyryää voimakkaasti. Sulje ikkunat ja käynnistä liesituuletin viisi minuuttia ennen kuin aloitat paistamisen/keittämisen. Näin saat luotua keittiöön tarvittavan alipaineen. Silloin moottorin ei tarvitse käydä maksimiteholla. Pienempi ja suunnatumpi imu säästää samalla lämmityskustannuksissa, koska korvataan vähemmän lämpöä (ilmaa), jota keittiössäsi on oltava.


91

Kattoon integroitavissa malleissa

1.5 - 3 m

on otettava huomioon, että etäisyys keittoalueelta suodattimen pintaan on suurempi kuin tavallisesti. Tämä mallityyppi on tavallisesti varustettu reunaimulla ja labyrinttisuodattimella, mitkä parantavat tehokkuutta. THERMEX suosittelee, ettei välimatka keittolevyn ja kuvun välillä ylitä 3 metriä.

Vältä imutehon menetystä Minimoi mahdollisuuksien mukaan 90° käyrien käyttö. Yksi 90˚ käyrä aiheuttaa yhtä suuren imutehon menetyksen kuin metri putkea. Lyhennä aina kanavia ja putkia niin, että asennus on mahdollisimman lyhyt. Mitä pitempi asennus, sitä suurempi painehäviö = pienempi imuteho. Käytä aina suurinta mahdollista kanavan läpimittaa. Jos liesituulettimesi/moottorisi aukko on Ø160, tarvitsee käyttää vähintään Ø160 kanavaa, jne. Jos käytät pienempää kokoa, teho voi vähentyä 66 %:iin.

SUOJAPUTKEN MUOKKAUS

ANNA THERMEXIN RÄÄTÄLÖIDÄ LIESITUULETTIMEN SUOJAPUTKI Suurimmalle osalle malleista on mahdollista sovittaa liesituulettimen suojaputki sopivaksi keittiöösi. THERMEX voi lyhentää, pidentää tai viistota suojaputket sopimaan esim. katon kaltevuuteen.

Poistaakseen ei-toivotun melun THERMEX suosittelee aina kondenssia/ ääntä eristävien kanavien/putkien käyttöä koko asennuksessa. Se vähentää ei-toivottua ääntä ja kosteutta. Jos olet hankkinut tuotteen ulkoisella moottorilla, voit harkita äänenvaimentimen hankkimista ja asentamista liesituulettimen ja moottorin väliin. Äänenvaimennin voi vaimentaa ilman aiheuttamaa ääntä asennuksessa ja eteenpäin. (ota yhteyttä myyjääsi saadaksesi lisätietoja)

Jos vakiosuojaputki ei riitä, on käytettävä erikoispitkää suojaputkea tai jatkosovitetta.

Puhdas suodatin toimii parhaiten Rasvasuodatin olisi pidettävä mahdollisimman puhtaan, jotta sen tehokkuus säilyisi. Riippuen siitä, miten usein ja minkä tyyppistä ruokaa valmistat, sinun tulisi puhdistaa metallisuodattimet noin kerran kuukaudessa - mutta se on paljon helpompaa kuin koko keittiön siivous. Noudata aina juuri oman tuotteesi ohjeita.

Ihanne-etäisyys

500-700 mm

THERMEX suosittelee, että asennat liesituulettimen 500-700 mm lieden yläpuolelle. Ota kuitenkin huomioon paikalliset määräykset ja lieden ja liesituulettimen tekniset tiedot.

Joissakin tilanteissa katto on vino / siinä on kaltevuutta. THERMEX voi silloin leikata suojaputkeen viisteen.

KANAVASOVITE

THERMEX  YELLOW LINE


LIESITUULETTIMEN TOIMINTA

92 THERMEX  YELLOW LINE

LIESITUULETTIMEN TOIMINTA

Sisäilma ja tuuletus Talon eristykselle on asetettu nykyisin suuria vaatimuksia. Tämä on tietenkin hyvä asia lämmöneristyksen, ilmaston ja planeettamme kannalta. Voimakas eristys aiheuttaa valitettavasti myös sen, ettei talo pysty hengittämään. Tämä vaurioittaa sekä rakennusta että sen asukkaita. Liesituulettimesi ratkaisee tämän ongelman keittiösi osalta, jossa epäilemättä on asuntosi suurin tuuletustarve.

Pelkkä ikkunan avaaminen ei auta Oikein asennettu liesituuletin luo keittiöön alipaineen, jolloin kosteus, höyry ja tuoksut eivät leviä muualle asuntoon. Näin liesituuletin parantaa koko asunnon ilmanlaatua. Sekä asukkaiden että koko rakennuksen iloksi. Liesituuletin imee rasvaisen ilman suodattimen läpi. Kun ilma kulkee suodattimen läpi, se viilenee ja rasvapartikkelit tarttuvat suodattimeen. Mitä suurempi liesituuletin lieden päällä on, sitä parempi on myös tuule-

tus. Valitsitpa seinään kiinnitettävän tai ripustettavan mallin, sisäisen tai ulkoisen moottorin, ulospuhaltavan tai kierrättävän, kyse on pohjimmiltaan omista henkilökohtaisista valinnoistasi ja toiveista yhdistettynä rakennuksen fyysisiin mahdollisuuksiin ja rajoituksiin. Nämä ovat teknisiä valintoja, jotka toivomme sinun käyvän huolellisesti läpi Vinkkejä ja hyviä neuvoja -sivuilla. Jos sinulla on muita kysymyksiä, olet aina tervetullut tapaamaa lukuisia THERMEX-jälleenmyyjiä, jotka kaikki työskentelevät kohti samaa tavoitetta meidän kanssa: Haluamme antaa sinulle täydellisen tuen päätöksentekoon THERMEX-ratkaisua valitessasi, josta voit iloita ensimmäisestä päivästä lähtien pitkälle tulevaisuuteen.


IMUTEKNIIKKAA JA SUODATUS Reunaimu Reunaimua käyttävässä liesituulettimessa on eksklusiivinen muotoilu suodattimen ollessa piilossa tuulettimen sisällä. Reunaimu – tai rakoimu – luo näkymättömän ilmavirtauksen keittoalueen ympärille. Tämä ilmavirtaus eristää ruuanvalmistuksen käryt estäen niitä leviämästä. Liesituulettimen imu keskittyy reunan aukkoon. Ilman nopeus kasvaa, ja äänenvoimakkuus kasvaa hieman.

Suodatin pohjassa Liesituulettimessa, jonka suodatin on pohjassa on suurin imu- ja suodatuspinta, pienempi ilmannopeus ja vähemmän melua. Suodattimet on lisäksi helppo asentaa takaisin puhdistamisen jälkeen. Tehokkuuteen vaikuttavat eniten imusuulakkeen koko ja ilmamäärä. Tehokkuutta voidaan kasvattaa merkittävästi nostamalla suodattimen pohjan korkeutta, ja on luonnollisesti myös hyväksi, että liesikupu kattaa koko keittoalueen.

Vertikaalinen muoto Liesituuletin, jossa on pystysuora imu luo tilaa ja valinnan vapautta keittoalueen ympärille. Muotoilu on ergonominen, ja käyttäjä ulottuu vaikeuksitta patojen ja kattiloiden ääreen. Pystysuoraa imutoimintoa käyttävä liesituuletin yhdistää pohjasuodattimen reunaimuun ja molempien imutoimintojen parhaat puolet.

Metallisuodatin nappaa rasvan

Aktiivinen kierrätyssuodatin

Liesituuletin imee rasvaisen ilman suodattimen läpi. Kun ilma kulkee suodattimen läpi, se viilenee ja rasvapartikkelit tarttuvat suodattimeen. Metallipinnat ovat erittäin tehokkaita jäähdyttäjiä, joten koko prosessi on tehokas, kun rasvasuodatin on metallinen, kuten kaikissa THERMEXmalleissa.

Aktiivista kierrätyssuodatinta käytetään kierrättävissä liesituulettimissa, jotka eivät ime ilmaa asunnosta ulos. Hiilisuodatin puhdistaa ilmasta hajut muttei kosteutta.

93

IMUTEKNIIKKAA JA SUODATUS

THERMEX  YELLOW LINE


ASENNUS

94 THERMEX  YELLOW LINE

ASENNUS

Helposti asennettavat THERMEX-ratkaisut Käsistään kätevä pystyy suoriutumaan asennuksesta itse.

Sisäinen moottori

Z MAX I SKY, MET Z MAX I, MET SUN II MET Z MEDIO & MON

ESPAÑOL ENGLISH SVENSKA SUOMI DANSK NORSK

RINGS VEJLEDNING

MONTE g Asennusohjeet ing Monteringssanvisnin n Installasjonsvejledn Mounting instructio Instrucciones de montaje

Jos asennustyöt eivät kuitenkaan innosta, voit aina turvautua ammattimaisiin asennusyrityksiin. Heidän kauttaan saat myös kaikki tarpeelliset asennustarvikkeet. Löydät heiltä liesituulettimen lisäksi myös kaikki tarpeelliset asennustarvikkeet, kuten jatkohormit, spiraalikanavat ym.

Sisäinen moottori Tällainen liesituuletin liitetään ulos vievään poistoputkeen, joka kulkee katon läpi. Kierrättävässä liesituulettimessa ei ole poistoa asunnosta ulos. Aktiivinen kierrätyssuodatin puhdistaa ilman ennen sen palauttamista huoneilmaan.

Ulkoinen moottori Liesituulettimen moottori on sijoitettu sisäkattoon tai ulkokatolle. Se parantaa imutehoa ja vähentää äänenvoimakkuutta. Useimmat THERMEX-mallit voidaan kytkeä myös kiinteistön keskusilmanvaihtoon, eli niissä ei ole omaa moottoria.

Ulkoinen moottori


PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ JA HUOLTO ssa, tai että ilmanvaihtokanava on liian pieni suhteessa kanavan muihin osiin. Hyvä ilmanvaihto toimii tehokkaasti ja vähentää siten sähkön kulutusta.

Päivittäinen puhdistus Pyyhi rasvasuodatin kostealla liinalla jokaisen ruoanlaiton jälkeen. Kupusi pysyy puhtaana ja tehokkaana hyvin pienellä päivittäisellä ylläpidolla.

Maalatut pinnat

Luo keittiöön alipaine Käynnistä liesituuletin 5 minuuttia ennen ruoanlaiton aloittamista, jolloin alipaine tehostaa imutoimintoa. Kun ruoka on valmis, voit vähentää imutehoa ja jättää liesituulettimen käyntiin 10-15 minuutin ajaksi, jolloin ilma ehtii puhdistua kokonaan. Keittiön ikkunan avaaminen voi tuntua virkistävältä, mutta älä tee sitä. Se häiritsee ilmavirtausta liesituulettimen ympärillä ja estää sitä muodostamasta alipaineen, joka imee kosteuden, hajut ja ruoantuoksut keittiöstä päästäen ne leviämään muualle asuntoon. Raikasta ilmaa on kuitenkin oltava saatavilla esim. ilmanvaihtoventtiilin tai oven kautta. Jos olet samanaikaisesti sytyttänyt uunin tai lieden, joka tarvitsee ilmaa palamiseen, huolehdi, että saman huoneen ikkuna on auki.

Säästä sähköä Suurimmalla teholla käytettävä liesituuletin käyttää huomattavasti enemmän energiaa kuin pienimmällä teholla käytettävä liesituuletin. Suurin teho on tarpeellinen kypsennettäessä tai paistettaessa ruokaa, joka tuoksuu voimakkaasti.

Hyvä ilmanvaihto Jos liesikupu ei vaikuta riittävältä, se voi johtua monesta syystä, kuten liian monista mutkista ilmanvaihtokanava-

Pinnat puhdistetaan kostealla liinalla ja pesu-/astianpesuaineella. Älä koskaan käytä hankaavia aineita.

Lasipinnat Lasipinnat puhdistetaan tavallisella ikkunanpesuaineella.

Teräspinnat Pinnat puhdistetaan kostealla liinalla ja pesuaineella, ja ne viimeistellään Metal Polish -kiillotusaineella.

Metallisuodatin Metallisuodatin on tärkeää puhdistaa vähintään joka toinen kuukausi. Suodatin irrotetaan ja puhdistetaan tavallisessa astianpesuaineliuoksessa.

Kierrätyssuodatin Useimpia kierrätyssuodattimia ei voida pestä, vaan ne pitää vaihtaa. Puhdistustiheys riippuu ruoanlaittomäärästä. Jos rasvasuodatin puhdistetaan säännöllisesti, voit varautua kierrätyssuodattimen vaihtoon 2 - 4 kertaa vuodessa.

95

PÄIVITTÄINEN KÄYTTÖ JA HOULTO

THERMEX  YELLOW LINE


ECO-DESIGN KUVAUS

96 THERMEX  YELLOW LINE

ECO-DESIGN KUVAUS Energiatehokkuusluokka Energiatehokkuusluokka lasketaan liesituulettimen vuotuisesta tehonkulutuksesta optimaalisessa toimintatilassa ja valaistuksen sähkönkulutuksen nimellisarvon mukaisesti.

Toimittajan mallitunniste

Toimittajan nimi tai tuotemerkki

Vertical automatic

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

A++ A+

Hydraulinen tehokkuus luokka Tämä lasketaan likiarvona liesituulettimen tehokkaimmasta kohdasta ilmanpaineen staattisesta paine-erosta ja liesituulettimen sähkönkulutuksesta.

36

kWh/annum

BCDEFG

A

DEFG

ABC

65/2014

Valaistustehokkuusluokka Tämä ilmaiseen valaistustehokkuuden lukseina keittotasolla suhteessa energiankulutukseen.

Rasvan suodatuksen tehokkuusluokka Tämä on se osuus rasvasta, joka jää kiinni suodattimeen (%). On huomattava, että suodatin on liesituulettimen irrotettava osa, joten esim. Metzin irrotettava lasi rajoittuu suodattimeen.

DEFG

ABC

58dB

Laskelma on suhteellinen, siinä verrataan laitteen laskettua vuotuista kulutusta (ACE) standardikulutukseen (SAEC). Tulos 100 tarkoittaa, että tuotteella on sama kulutus kuin vakiomallisella laitteella (mitä pienempi luku sen parempi). Tulos muunnetaan sitten kirjainluokitukseksi. Kulutus perustuu keskimääräiseen päivittäiseen valon 2 h käyttöaikaan ja liesituulettimen 1 h käyttöaikaan. Liesituulettimen kulutus suljettuna / valmiustilassa lisätään tähän.

Vuotuinen energiankulutus Laskenta perustuu seuraaviin tietoihin: Valoja käytetään päivittäin 2 tuntia. Itse liesituuletinta käytetään 1 tunti päivittäin FDE:ssä – kohdassa, jossa liesituulettimen tehokkuus on paras, ts. suurin ilmamäärä painehäviöön ja sähkönkulutukseen verrattuna.

Äänenvoimakkuustaso On tärkeää huomata, että aiemmin ilmoitettiin äänenpainetaso, joka on tyypillisesti alhaisempi kuin äänenvoimakkuus. Äänenvoimakkuus mitataan watteina (kuten kaiuttimissa), mutta se ilmoitetaan yksiköissä dB(A). Äänenpainetta mitataan Pascaleina mikrofonin (tyypillisesti 1 m etäisyydeltä) ja tulos muutetaan yksikköön dB(A).


97

ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN TX-MOOTTORI Löydät luettelostamme katolle asennettavia ulkoisia moottoreita. Tässä kerrotaan ULKOISESTA TX II-moottorista, joka asennetaan esimerkiksi välikatolle. Ulkoinen TX II-moottori toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla. Varmista, että Ulkoinen TX II-moottori eristetään kanaviston osalta.

UUSI MALLI

ERIKOISPIIRTEET

Ulkoinen TX II-moottori / kattoasennus Kanavaliitos sopii metalliselle kierresaumakanavalle. Toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla varustettuna.

Ulkoinen TX II-moottori / kattoasennus Tuotenro.

225.19.1200.2

Liitäntä (V)

230

€ 535

Teho 374 Ilmavirtaus (vapaapuhallus m³/h)

810

Nopeus 2200 Äänenvoimakkuus (dB(A)

65

Tehokas ja voimakas paine. Suunniteltu liikuttamaan ilmaa erityisesti pitkiltä matkoilta.

Ulkoisten moottorien tekniset tiedot on mitattu vapaasti virtaavina.

AC/DC-muunnin Tuotenro.

€ 235 536.99.1100.9

Käytetään ulkoisen tasavirtamoottorin liitäntään, jos kuvussa on vaihtovirtaohjaus.

PIIRUSTUKSET JA MITAT » Kts. sivu 126 MOOTTORITARVIKKEET » Kts. sivu 100

ULKOINEN MOOTTORI

THERMEX  YELLOW LINE


ULKOINEN MOOTTORI

98 THERMEX  YELLOW LINE

ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN CKB - CAB MOOTTORI Soveltuu sijoitettavaksi kattoon ja on helppo asentaa. Erittäin tehokas ja todella hiljainen EC-moottori. Moottorin kotelo on valmistettu galvanoidusta levystä. Toimitetaan imu- ja puhalluslaipalla.

ERIKOISPIIRTEET Erittäin hiljainen Toimitetaan ääni- ja kondenssieristetyssä kotelossa

ULKOINEN CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI

€ 1 740

Tuotenro. 225.34.3720.2 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 161 Ilmamäärä m3/h 1090 Nopeus 2570 Äänenvoimakkuus (dB(A) 53 Paino (kg) 23,0

Mukana kaksi lisälaippaa. Koko Ø198 mm – Ø160 mm

Voidaan asentaa joka suuntaan. Voidaan asentaa pystyyn, vaakaan tai käänteiseen asentoon.

Suositus: Muista äänenvaimentimen käyttö ja moottorin eristys katossa.

Tehokaavio – Qv: Ilmavirtaus m3/h – Psf: Staattinen paine mmHg ja Pa – Kuiva ilma 20 ºC:ssa ja 760 mmHg paineessa – Suorituskykytiedot standardien ISO 5801 ja AMCA 210-99 mukaisesti. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

2 00

400

600

€ 1 975

Tuotenro. 225.34.3721.2

4V

0

ULKOINEN CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI MUKANA AC/DC-MUUNNIN

800

1 000 q v [m3 /h]

PIIRUSTUKSET JA MITAT » Kts. sivu 127 MOOTTORITARVIKKEET » Kts. sivu 100


99

ULKOINEN MOOTTORI

TTP-KATTOMOOTTORIT

ERIKOISPIIRTEET Pystysuora ilmanpoisto Kanavaliitäntä sopii jäykälle putkelle Valmistettu säänkestävästä muovista Helppo irrottaa ja puhdistaa

YK:N 17 KE

€ 2 145

O IT E T T

A

A

XL-Eco 250P

ÄVÄN KE ST

AV

O IT E T T

T

T

AV

TYKSEN HI

ÄVÄN KE ST

TYKSEN HI

YK:N 17 KE

Hiljainen huippuimuri on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Voidaan ohjata kaikilla THERMEX liesikuvuilla "ulkoiselle moottorille". P-malli on viistoille katoille asennettava ja sitä voidaan helposti säätää katon kaltevuuden mukaan.

Eco 220P

€ 1 600

Tuotenro. 240.40.0131.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 925 Nopeus 2580 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 70 Mitta (mm) Ø160

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

YK:N 17 KE

€ 2 000

O IT E T T

A

A

T

T

XL-Eco 250S

Tuotenro. 240.40.0110.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta (mm) Ø160

ÄVÄN KE ST

AV

O IT E T T

€ 1 200

TYKSEN HI

ÄVÄN KE ST

AV

TYKSEN HI

YK:N 17 KE

Tuotenro. 240.40.0141.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 165 Ilmamäärä m³/t 0 1224 Nopeus 2560 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 71,0 Mitta (mm) Ø200

E220P

Eco 220S

€ 1 490

Tuotenro. 240.40.0142.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 165 Ilmamäärä m³/t 0 1224 Nopeus 2560 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 71,0 Mitta (mm) Ø200

Tuotenro. 240.40.0132.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 925 Nopeus 2580 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,6 – 70 Mitta (mm) Ø160

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

E220S

€ 1 050

Tuotenro. 240.40.0111.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta (mm) Ø160

PIIRUSTUKSET JA MITAT » Kts. sivu 129 MOOTTORITARVIKKEET » Kts. sivu 100

ULKOINEN MOOTTORI

THERMEX  YELLOW LINE


TARVIKKEET

TARVIKKEET

100 THERMEX  YELLOW LINE

TARVIKKEITA TTP-KATTOMOOTTORIIN

Huippuimurin suojahattu / poistoilma

Läpiviennit E220P / Eco 220P

Tuotenro. 240.40.0117.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Hinta € 510

Huippuimurin suojahattu / tuloilma

Yleismallinen kattoläpivienti - Tyyppi 1

Tuotenro. 240.40.0130.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Hinta € 1 065

Tuotenro. 240.40.0112.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 390

PUHDISTUS THERMEX tarjoaa teräksenhoitotuotteita Metallinkiillotusaine

Läpivienti profiilikattolevy - Tyyppi 4

Tuotenro. 240.40.0114.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-40° Hinta € 230

Kuvaus

Tuotenro.

Metallikiilto, 600 ml

499.99.9999.9

Hinta € 50

Läpivienti betonikatto - Tyyppi 2

Tuotenro. 240.40.0113.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 260

Läpiviennit Perinteinen levy/teräskatto - Tyyppi 5

Tuotenro. 240.40.0115.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 11,5-35° Hinta € 260

Läpiviennit XL-Eco 250P

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 3

Tuotenro. 240.40.0116.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 11-45° Hinta € 220

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 6

Tuotenro. 240.40.0118.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-11° Hinta € 235

TARVIKKEITA E220S / Eco 220S

ÄÄNENVAIMENNIN Läpivienti Yleisläpivienti- Tyyppi 1

Jos moottori on asennettu ulkoisesti, voit haluta vaimentaa moottorin ja ilman liikkeestä syntyvää ääntä edelleen äänenvaimentimen avulla.

Tuotenro. 240.40.0124.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 310

Läpivienti betonikatto - Tyyppi 2

Tuotenro. 240.40.0123.0 Väri Musta Mitta Ø200mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 325

Kattoasennuskotelo

Tuotenro. 245.54.5180.9 Väri Galvanisoitu Mitta 295x295x165 mm Kaltevuus 0° Hinta € 415

HUOMAUTUS: A sennetaan tupakoinnin tai               vastaavan aikana.

Läpiviennit Perinteinen levy/teräskatto - Tyyppi 3

Kuvaus Ø160 mm Ø200 mm

Tuotenro. 515.99.0160.9 515.99.0200.9

Hinta € 430 605

Tuotenro. 240.40.0126.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 11-47° Hinta € 280

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 5

Tuotenro. 240.40.0125.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 260

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 6

Tuotenro. 240.40.0128.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-11° Hinta € 340


101

KANTIKKAAT KANAVAOSAT THERMEX voi toimittaa suorakulmaisen kanavajärjestelmän, joka on suunniteltu liitettäväksi pyöreään kanavaan. Kantikas kanava on erityisen sopiva paikkoihin, joissa on vain vähän tilaa. Esimerkiksi yläkaappi tai saareketasot. 1

1 2

9

NAUHA Koko 50 mm x 4,6 m Tuotenro. 815.50.1231.9 Hinta €

YHDE Koko Ø150 mm Tuotenro. 862.50.6931.9 Hinta € 18

19

KIRISTYSRENGAS Koko 6"- 60 - 165 mm, kpl Tuotenro. 815.16.8206.9 Hinta € 13

10 10

LITTEÄ KANAVA Mitat 220x90 mm P.: 1500 mm Tuotenro. 825.50.5915.9 Hinta € 75

15

MUOVIPUTKI Koko Ø150 mm - 1 m Tuotenro. 852.50.1106.9

Hinta € 60

3

11 LÄHTÖKAULUS Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5920.9 Hinta € 23

4

12

PYSTYSUORA KÄYRÄ 90° Koko 220 x90 mm Tuotenro. 825.50.5960.9 Hinta € 45

KATTO/SEINÄKIINNIKE KANAVALLE Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5922.9 Hinta € 11

6

5 VAAKASUORA KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5950.9 Hinta € 56

6

2 10 5

KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5961.9 Hinta € 63

3 5

7

MUUNTO Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5970.9 Hinta € 43

8 KÄYRÄ 90° Koko Ø150 mm Tuotenro. 854.50.6901.9 Hinta € 43

7

LITTEÄ KANAVA

THERMEX  YELLOW LINE


TARVIKKEET

102 THERMEX  YELLOW LINE

TARVIKKEET

METALPOLISH

TUOTENRO.

Metallinkiillotusaine, 600 ml pullo

499.99.9999.9

HINTA € 50

Metallinkiillotusaine

NOSTOLAITE

TUOTENRO.

HINTA €

Nostolaite / 60 kg / 800 mm (katso kuva)

498.00.2000.0

1 115*

* nettohinta

Nostolaite Maksimi painokuorma 60 kg Maksimi nostokorkeus 800 mm

SETTI

TUOTENRO.

HINTA €

Asennussarja/kierrätys Ø125

830.99.0125.9

59

Asennussarja/kierrätys Ø150

830.99.0150.9

66

Seinäasennussarja Ø125

830.99.5125.9

265

Seinäasennussarja Ø150

830.99.5150.9

280

Seinäasennussarja Ø125 sis. Silent kylmäsuojaventtiili

830.99.6125.9

400

Seinäasennussarja Ø150 sis. Silent kylmäsuojaventtiili

830.99.6150.9

445 Asennussarja/kierrätys

Seinäasennussarja

Puhallussuoja on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä.

Silent kylmäsuojaventtiili


VIISTE Suojaputken tarpeenmukainen lyhennys, pidennys, viisteen tekeminen yms. hinta: Seinämalli: Ripustettava:

Kaltevuuden sovitus pitkään suojaputkeen Jatkosovitin – erittäin pitkä suojaputki

€ 245 € 360

Kaltevuuden sovitus vakiosuojaputkeen Vakiosuojaputki

Jos suojaputken tulee olla pidempi, käytetään erikoispitkää suojaputkea tai jatkosovitinta. Nämä ovat saatavilla lisähintaan.

Tarvittava informaatio suojaputken muokkaamiseksi Keskikohta Tausta

Asteet

11

12

1

Vasen

Kokonaiskorkeus

Suojaputken korkeus

10 Oikea

9 8 7

6

5

Etuosa Jos suojaputkeen tehdään viiste, tulee suojaputken korkein kohta ilmoittaa. Korkein kohta on esitetty kellotaulun avulla yläpuolella. Punainen katkoviiva on esimerkki, jossa korkein kohta on kellotaulun kohdassa 1.30.

•••••

Etuosa

Keskikohta*: Asteet*: Korkein sivu*:

*N ämä kohdat on täytettävä. Mahdolliset lisätiedot täytetään oikeanpuoleiseen kenttään.

Lisätietoja:

TARVIKKEET

103 THERMEX  YELLOW LINE 103


104 THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator THERMEX

JÄTEMYLLYT

THERMEXILLÄ ON ILO ESITELLÄ TUOTE, JOKA HELPOTTA JÄTTEIDEN KÄSITTELYÄ JA PARANTAA KEITTIÖSI YMPÄRISTÖÄ. • 2 korkkia painavat ruoantähteet ristikon läpi myllyyn, joka pyörii 1 500 kierrosta minuutissa.

• Laitteessa on käytännöllinen korkki, jolla jätteet painetaan myllyyn.

• Ilmanpaineella toimiva käynnistä/pysäytäpainike voidaan asentaa altaaseen tai kaapin alle.

• Astianpesukoneen kierretapit. Voidaan liittää astianpesukoneeseen siten, että saippuavesi puhdistaa myllyn.

YLEISTÄ TIETOA Noin 1/3 keittiöjätteestä tavallisessa kotitaloudessa on sellaista, jonka voi käsitellä jätemyllyssä. Wasteminator vähentää jäteastian tyhjennystarvetta ja parantaa keittiön hygieniaa. Wasterminator-jätemylly jauhaa orgaanista jätettä, kuten ruoantähteitä, vihanneksia, hedelmien kuoria ja vastaavia, jauhaa ne pieneksi ja huuhtoo viemäriin. Myllyssä on pyörivät metalliterät, jotka 1 500 kierroksen/minuutti nopeudella painavat ruoantähteet ristikon läpi, jonka jälkeen 2 raastinta repii ruoantähteet pieniksi palasiksi, jotka huuhdellaan sen jälkeen viemäriin. THERMEX antaa tietenkin mielellään lisäohjeita ja neuvoja.

• Muista, että jätemyllyn asentaminen saattaa vaatia luvan rakennusviranomaiselta, isännöitsijältä, taloyhtiöltä, yms. viranomaiselta. Ota yhteyttä edellä mainittuihin ja pyydä lisätietoja.

Wasteminator II TEKNISET OMINAISUUDET • Teho: 370 W (1/2 HK). • Jännite: 230VAC. 1-vaiheinen. • Toimituksen mukana on Schuko-liitin, ja lisäsuojaus on tehtävä korkeajännitesäädösten mukaisesti. • Induktiomoottori: 1 500 rpm/min. • Äänenvoimakkuus 15-25 dB. • Paino 6 kg. Tuotenro.

Kuvaus

780.67.2000.2

Wasteminator II

Hinta € 670


105 THERMEX  YELLOW LINE 105

Wasteminator III

TEKNISET OMINAISUUDET • Teho: 560W (3/4HK). • Jännite: 230VAC. • Toimituksen mukana on Schuko-liitin, ja lisäsuojaus on tehtävä korkeajännitesäädösten mukaisesti. • Induktiomoottori: 1 480/1 680 rpm/min. • Äänenvoimakkuus 15-25 dB. • Paino 6 kg. Tuotenro.

Kuvaus

780.67.2020.2

Wasteminator III

Hinta € 795

Wasteminator IV 173 117

365

130

247

Ø210

172

TEKNISET OMINAISUUDET 93,5

Ø114 (Ø110)

147 Ø180

• Teho: 560W (3/4HK). • Jännite: 230VAC. • Toimituksen mukana on Schuko-liitin, ja lisäsuojaus on tehtävä korkeajännitesäädösten mukaisesti. • Suunta vaihdettava. • Induktiomoottori: 1 480/1 780 rpm/min. • Äänenvoimakkuus 15-25 dB. • Paino 10,5 kg.

Tuotenro.

Kuvaus

780.67.2030.2

Wasteminator IV

Hinta € 875


106 THERMEX  YELLOW LINE

Tyylikäs epäsuora LED-valo, joka syttyy avatessasi kaapin ja sammuu sulkiessasi sen.

Jos haluat vaihtaa kaapinoven kätisyyden, se on helppo toteuttaa kääntämällä ovi. Säilytyslämpötila +5 °C - +20 °C.

Winemex-kaapeissa on energiatehokas kolmikerroksinen lasi. Lasi on lisäksi UV-käsitelty, joten se suojaa kaapissa säilytettäviä viinipulloja auringon säteiltä ja ulkoiselta valolta.

WINEMEX THERMEXin uusi tuoteryhmä. Tuotesarjaan kuuluu kuusi laadukasta viinikaappia, joissa voit säilyttää tarvitsemasi määrän viinipulloja.

Winemex-kaapit on varustettu kompressoriohjatulla kosteusjärjestelmällä.

Winemex voidaan asentaa niin, että ovi on samassa tasossa kuin muut keittiön kaapit, ja ovi avautuu kolahtamatta viereisen kaapin oveen.

Vahvat mustaksi lakatut saranat. Oven korkeuden voi sovittaa vastaamaan keittiön muiden kaappien kokoa.


107 THERMEX  YELLOW LINE 107

Winemex 69

TUOTTEET

WINEMEX 7 WINEMEX 20

WINEMEX 24 WINEMEX 40

WINEMEX 69 WINEMEX 145


VINKØLESKAB » WINEMEX 7

108 THERMEX  YELLOW LINE

POIST VALIK UNUT OIM UUSI M ASTA AL TULOS LI SA

WINEMEX 7 A

WINEMEX 7 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 147 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.1005.2

ENERGIALUOKKA

Hinta € 830

Hinta € 830 ERIKOISPIIRTEET

7 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä Hiljainen tärinää vaimentava kompressori S okkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa O vi on suunniteltu niin, että integroidun kaapin etuosa on linjassa keittiön kaappien kanssa 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Kaksiosainen kaappi 7 16 litraa

TEKNISET TIEDOT Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 122 kWh/v ILMASTOLUOKKA: N (+16 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 32 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.


WINEMEX 20 WINEMEX 20 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 295 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.1000.2

Hinta € 1 235

A+ ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 235 ERIKOISPIIRTEET

5 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Hiljainen tärinää vaimentava kompressori Sokkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa O vi on suunniteltu niin, että integroidun kaapin etuosa on linjassa keittiön kaappien kanssa 

LED-VALOT

TARVIKKEET

Kuvaus Winemex WM20/40 ulosvedettävä hylly

Tuotenro. R520.21.2405.0

Hinta € 42 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Yksiosainen kaappi 20 50 litraa

TEKNISET TIEDOT

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A+ VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 93 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40 dB KOETTU ÄÄNITASO: 29 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX 20

109 THERMEX  YELLOW LINE 109


VINKØLESKAB » WINEMEX 24

110 THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 24 A+

WINEMEX 24 - INTEGROITAVA MALLI Korkeus 443 mm

Mitat 555 mm

Väri Musta

TARVIKKEET

Kuvaus Winemex WM24 viinihylly kiskoilla

Tuotenro. 910.21.1001.2

Hinta € 1 370

ENERGIALUOKKA

ERIKOISPIIRTEET

Sopii integroitavaksi mikroaaltouunille tarkoitettuun paikkaan 3 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus vaihtaa oven kätisyys Hiljainen tärinää vaimentava kompressori 

LED-VALOT

Tuotenro. R520.21.2406.0

Hinta € 1 370

Hinta € 77 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 443 mm Yksiosainen kaappi 24 51 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A+ VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 92 kWh/v ILMASTOLUOKKA: N (+16 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 31 dB MALLI: Suunniteltu integroitavaksi

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.


WINEMEX 40 WINEMEX 40 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 595 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.1002.2

Hinta € 1 735

C ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 735 ERIKOISPIIRTEET

10 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Kaksoiskaappi, jonka kummassakin sivussa on säilytystila Hiljainen tärinää vaimentava kompressori S okkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM20/40 ulosvedettävä hylly

Tuotenro. R520.21.2405.0

Hinta € 42 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Kaksiosainen kaappi 40 100 litraa

TEKNISET TIEDOT

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: C VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 200 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40 dB KOETTU ÄÄNITASO: 28 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX 40

111 THERMEX  YELLOW LINE 111


VINKØLESKAB » WINEMEX 69

112 THERMEX  YELLOW LINE

POIST VALIK UNUT OIM UUSI M ASTA AL TULOS LI SA

WINEMEX 69 B

WINEMEX 69 - VAPAASTI SEISOVA MALLI Korkeus 1275-1295 mm

Mitat 480 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.1003.2

Hinta € 1 955

ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 955 ERIKOISPIIRTEET

8 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus vaihtaa oven kätisyys Hiljainen tärinää vaimentava kompressori 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM69 viinihylly kiskoilla

Tuotenro. R520.21.2404.0

Hinta € 63 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI: KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 1275-1295 mm Kaksiosainen kaappi 69 191 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: B VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 203 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN (+10 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 44 dB KOETTU ÄÄNITASO: 31 dB MALLI: Suunniteltu vapaasti seisovaksi Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi


Tarjoilualue Säilytysalue 2 Säilytysalue 1

TARVIKKEET Juomahylly muunneltavilla väliköillä tai yhtenä isona hyllynä.

WINEMEX 145 C

WINEMEX 145 - VAPAASTI SEISOVA Korkeus 1720-1740 mm

Mitat 595 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.1004.2

Hinta € 3 175

ENERGIALUOKKA

Hinta € 3 175 ERIKOISPIIRTEET

9 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä 1 ulosveto-osalla varustettu esittelyhylly FSC-sertifioitua pyökkiä Mukana viinilasien ripustusteline, jonka voi asentaa kaapin yläosaan L ED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus vaihtaa oven kätisyys Hiljainen tärinää vaimentava kompressori Kaappiin saa viileysalueet, jolloin kompressori voi sekä viilentää että lämmittää 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM145 viinihylly kiskoilla Winemex 145 esittelyhylly Winemex 145 juomahylly

Tuotenro. R520.21.2403.0 R520.21.2437.0 R520.21.2438.0

Hinta € 91 118 181

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI: Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex 145 -kaapissa voi säilyttää myös viinilaseja, jolloin niiden lämpötila on oikea, kun viiniä tarjoillaan.

Tyylikäs esittelyhylly parhaille viineillesi.

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 130

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 1720-1740 mm Kolmiosainen kaappi 145 368 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: C VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 262 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 34 dB MALLI: Vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX 145

113 THERMEX  YELLOW LINE 113


YELLOW LINE Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan tuotteiden mittapiirroksiin ja niiden avulla voit löytää oikean liesituulettimen juuri sinun tarpeisiisi.

SUPER SILENT GT - MOOTTORILLA

» Kts. sivu 25 Ø148

Ø150

115

430

195

450

315 430

385

40 195

» Kts. sivu 26

40

40

KAAPPIIN INTEGROITAVAT

SUPER SILENT

600

250

SUPER SILENT GT - ILMAN MOOTTORIA

405

450

» Kts. sivu 26

600

AIRGRIP

» Kts. sivu 27

Ø150

40

323

430

40

40

5

5

282

46

600

SUPER SILENT SLIDER - MOOTTORILLA

24

100

19 5

280

70

175

2 600

» Kts. sivu 28

SUPER SILENT SLIDER - ILMAN MOOTTORIA » Kts. sivu 28

Ø150

Ø150 195

430

40

385

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

114 THERMEX  YELLOW LINE

70

175

19 5

40 L

40 28 5 45 0

500 -

600

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

28 5 44 0

430

40

600


KAAPPIIN INTEGROITAVAT

SLIM S4 PLUS

» Kts. sivu 29

YORK III

» Kts. sivu 30

01

280

-8

120

500

178

40

500

98

-8

TURBO K702 II

» Kts. sivu 31

-6

00

450

MANCHESTER SMART

» Kts. sivu 32 450 21

0

60

60

0

Ø 120 70

95

MANCHESTER

» Kts. sivu 33

INTEGRO

» Kts. sivu 34 340

120

345

150

201

72

338

150 50

0-

5 50

475*

0 30

500

0

- 70 - 600

75***

** - 7

- 675

599

- 799

- 899

* 481 with spacers ** 681 with spacers *** 781 with spacers

INTEGRO 51 II

» Kts. sivu 36

TFM 160 - 180 - 190

» Kts. sivu 37 150

Ø 150

325 29

346

339

300

341 290

08 m in 3 48 ma x 3

253

60

0 29

19

8 26

56 2 - 86 2

51 39

19

Aukon koko: S280 x L560 / L760 /L860

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

540 -

740 -

840

799 599 -

- 899

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

THERMEX  115 YELLOW LINE 115


TFM 460 - 480 8-

4

47

TFH 360

» Kts. sivu 39

19

3

0

15

Ø150

215

28

» Kts. sivu 38

76 116

285.2

6 26 7 27

KAAPPIIN INTEGROITAVAT

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

116 THERMEX  YELLOW LINE

25 28 8.2 6

9-

48

Aukon koko: S270 x L505 / L705

5

67

8

51

507 547

18

-7

Aukon koko: S270 x L520

TFH 380

» Kts. sivu 39

TFMH 360

» Kts. sivu 39 Ø150

Ø150

212 262

76

116

76

35 2

0

40

706 744

6 26 7 27

Aukon koko: S370 x L720

Aukon koko: S270 x L520

TFMH 380

» Kts. sivu 39 Ø150

76

262

212

2 35 0 40

706 744

Aukon koko: S370 x L720

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

507 547


KAATTOON INTEGROITAVAT

PASSAT - MOOTTORILLA

» Kts. sivu 41

PASSAT - EASY-FIT MOOTTORI

» Kts. sivu 41

Aukon koko: S565 x L1165

PASSAT - ILMAN MOOTTORIA

» Kts. sivu 41

29

160

129

70 5 60 45 0

1145 1200

Aukon koko: S565 x L1165

Easy-fit moottorin voi asentaa alakautta yhden henkilön toimesta.

» Kts. sivu 42

NEWCASTLE MEDIO

66

449

256

100

293

227

114

180

65 128 192

6

230

» Kts. sivu 43

65

12 214

43

Aukon koko: S565 x L1165

835 900

5

0 50

1145 1200

5 54 0 60

TASOONINTEGROITAVA MALLIT

NEWCASTLE MAXI

Aukon koko: S455 x L855

TRENT

» Kts. sivu 45

LE MANS YELLOW

» Kts. sivu 46

80

580-8

.

max 335

115 ø150

718

260 260

253

92

69

Aukon koko: S100 x L510 S100 x L810

96 496-7 Ø150

60

115

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Aukon koko: S490 x L770

. .

.

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

THERMEX  117 YELLOW LINE 117


LE MANS I

» Kts. sivu 48

» Kts. sivu 48

Moottori (asennus seinän viereen)

Moottori (saarekeasennus)

520 = 400

520 =

=

170 197 - 257 860 - 1040

197 - 257

400

296 - 356

Aukon koko: S498 x L838

=

49 - 109

296 - 356

860 - 1040

LE MANS I

170

448 - 508

300

Front motor

99

99

232

Rear motor

232 600

DECOR 787

» Kts. sivu 51

CAMINO ECO

» Kts. sivu 52

256

100

min 560 - max 905 535 190

Ø150

500

600-700-900

DECOR 942

» Kts. sivu 53

0-

0

50

485

0 -6

0

70

CARDIFF II

» Kts. sivu 54

180

25

600

MIN 735 - MAX 1115

400

196

183

0

25

MIN 700 - MAX 1165

285

30

SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

251

260

265

0-

470

HARWICH

60

700

40

8

598-89

500

» Kts. sivu 55

DERBY

» Kts. sivu 56 6

28

264

500 - 980

600 -

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

500

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

118 THERMEX  YELLOW LINE

700-

900


» Kts. sivu 57

READING min. 110 max. 300 270

15 7

» Kts. sivu 59

150

600

430

LONDON

» Kts. sivu 61 318

» Kts. sivu 60 318

25

9

Ø150

90

46

2

455

447

927

760 -

900

PRESTON II

» Kts. sivu 62 202

223

25

Min 120 Max 440

9

38

7

510

482

447

927

90

485

760

MINI PRESTON II

» Kts. sivu 63

525

1110 - 1430

Ø150

5 25

00

480

900

430

/9

BRIGHTON

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

60

480 - 940 480

327

530

527

Ø150

344

60

Ø150

0 60

275

303

344

275

303

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

0 32

20 /4

340

min. 865 - max. 1055

239

445 900

CAMBRIDGE

500 - 980 500

485

31 0

388

530

16 4

6 20

Ø150

500

150

» Kts. sivu 58

275

80

565 - 1045

305

565

SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

SWINDON

65

00

600 - 9

VERTICAL AUTOMATIC 300

25

275

500

0

» Kts. sivu 64

795

40

ø150

500

480

min. 1020 - max. 1330

0

345

450

463

373

0-

60

0

80

18

5

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

387

900

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

THERMEX  119 YELLOW LINE 119


CORBY

ASTON

» Kts. sivu 66

490

23

5

3

25

35

0

0

50

445

540

Ć 150

500

min. 1085 - max. 1435

min. 110 max. 460

» Kts. sivu 65

0

60

INDUSTRIAL LIESITUULETIN

» Kts. sivu 67

31

0

27

59

350

80

8

8-8

98

-11

98

500

» Kts. sivu 69

OXFORD

» Kts. sivu 70 Ø285

1000

Ø300

1000

RIPUSTETTAVAT MALLIT

RONDA 600 PLUS

min. asp. 880 - min. filt. 1005 - max 1450

SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

120 THERMEX  YELLOW LINE

65

65

600

600 265

245

DECOR 787

» Kts. sivu 71

STANSTED

» Kts. sivu 72

5

24

26

5

300

23

100

245

Min 785 - Max 1065

MIN 820 MAX 1115

210

898

780 59

600 89

8

8 59

340

8-

Codice

Descrizione

Materiale

Spessore

Numero Disegno

Disegnatore

mm

DIMENSIONALE_KA190_IS_60X90 Scala

1:9

Formato

A3

Data

08/10/2018

B.S. Service S.r.l. Via G. Brodolini 77/A 60044 Fabriano (AN) - Italy Tel. +39 0732 21008 Fax. +39 0732 625246

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Progetto

www.ntair.it

900


HARWICH

» Kts. sivu 74

AIRSLIM

» Kts. sivu 80

475

475

» Kts. sivu 73

285

272

40

RIPUSTETTAVAT MALLIT

CARDIFF II

600

898

DERBY

» Kts. sivu 75 320

60

0

90

650 - 1000

300

900

» Kts. sivu 79

Ø125

265 - 285 - 313

80 - 100 - 128

115

48

0

51 227 29

50

298

598 446

CENTRAL PLAN 250/251

480

» Kts. sivu 82

80

Ø125

500 -

150

CENTRAL KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

AIRGRIP PAT. VIREILLÄ

600

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

CENTRAL FSK-495-II

598

» Kts. sivu 83

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

THERMEX  121 YELLOW LINE 121


CENTRAL CV1200 600

CENTRAL GEMINI III

» Kts. sivu 84 340

Ø125

» Kts. sivu 85

Ø125

495

150

Ø125

456

40

600

75

275

179

244

CENTRAL KAAPPIN INTEGROITAVAT

340 495

28

3

48

0

250

598

20

CENTRAL TFHCE 460 II

» Kts. sivu 86

510

265 278

548

» Kts. sivu 87

CENTRAL 787 5

28

» Kts. sivu 88 25

6

400 - 800

280

159

175

175

28 100

240 300

635

CENTRAL SEINÄÄN ASENN. MALLIT

AIR-TECH II

58

125

MIN 700 - MAX 1165

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

122 THERMEX  YELLOW LINE

50

0 60

0

497 597

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

00

-9


ASENNUSKOTELO KORKEA - Newcastle Maxi/Passat 26,5

2

255

2

10

26,50 155

TARVIKKEET

ASENNUSKOTELO MATALA - Passat

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

ASENNUSKOTELO KORKEA/ILMAN KIERRÄTYKSEEN - Newcastle Maxi

Integrointiasennukseen kevytrakenteisille katoille.

255

255

130

2

10

26,50

VAIJEREIHIN RIPUSTETTAVA ASENNUSKEHYS - Newcastle Maxi/Passat

1235

51,50 Ø6

26,50

800

1206

Aukon koko: S605 x L1205

ASENNUSKOTELO MATALA - Newcastle Medio

255

2

10

26,5

2

155

26,50

ASENNUSKOTELO KORKEA - Newcastle Medio

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

51,50

510

510

80

910

910

VAIJEREIHIN RIPUSTETTAVA ASENNUSKEHYS - Newcastle Medio Integrointiasennukseen kevytrakenteisille katoille.

935

0

52

920

5 53

Aukon koko: S505 x L905

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

40

5

63

606

3

60

1203

80

MITTAPIIRROKSET » YELLOW LINE

THERMEX  123 YELLOW LINE 123


ASENNUSKOTELO VG- JA CVL-LINKKI - RIPUSTETTAVA

348

348

8

34

383

8

34

421

1

42

1

42

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I

- VERTICAL

35

220

221

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I - SEINÄ/RIPUSTETTAVA

221

ASENNUSKOTELO VG- JA CVL-LINKKI - SEINÄ

221

TARVIKKEET

270

0

0

35

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I - YLÄKAAPPI ASENNUS

0

27

PLASMEX® SUODATIN I Ø210 MM - ASENNUSSARJA ALASOKKELIIN

269

38

241

98

170

241

3

226

500

25

241

0

30

241

ø150

250

34

101

Plasmex® I - SUODATINKOTELO YLÄKAAPPIIN 20

600

140

500

560

150

230

300 20

20

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

100

29

10

160

225

120

MITTAPIIRROKSET » MOOTTORIT

124 THERMEX  YELLOW LINE


ULKOISET MOOTTORIT JA TEHOSTUSVENTTIILIT Ulkoisella moottorilla saavutetaan yleensä suurempi imuteho, koska moottori siirretään pois keittiöstä ja sijoitetaan paikkaan, jossa voidaan käyttää suurempaa tehoa samalla kun melu vähenee. Tässä myös tuotteissamme käytettävien sähkötoimisten tehostusventtiilien mittapiirrokset.

TEHOSTUSVENTTIILI KESKUSILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄÄN® PAT. VIREILLÄ

56

» Kts. sivu 16

90

10

47

Ø125

4

14

23

16

155

159

45

20

TEHOSTUSVENTTIILI ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS

56

82

Ø125 16

14

3

159

20

24 5

155

10

47

» Kts. sivu 17

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

MITTAPIIRROKSET » MOOTTORIT

THERMEX  125 YELLOW LINE 125


ULKOINEN TX-MOOTTORI / KATTOASENNUS

8

» Kts. sivu 97

150

373

12,8

186,5 Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

12,8

150

186,5

8 150

373

50

373

186,5

186,5

373

186,5

8

186,5

150

335

150

MITTAPIIRROKSET » MOOTTORIT

126 THERMEX  YELLOW LINE


468

CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI

193

375

» Kts. sivu 98

255 494

510

570

Ø200 479

468

5 510

494

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

MITTAPIIRROKSET » MOOTTORIT

570

THERMEX  127 YELLOW LINE 127


128 THERMEX  YELLOW LINE

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


TTP-MOOTTORIT

» Kts. sivu 99

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

ECO 220P

ECO 220S

E220P

E220S

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

MITTAPIIRROKSET » MOOTTORIT

THERMEX  129 YELLOW LINE 129


VIINIKAAPIT Tämän sivun piirroskuvissa on viinikaappien mitat. Verkkosivulla www.thermex.fi on nähtävänä tarkemmat piirroskuvat, jos tarvitset kokoa, jota ei ole tässä esitteessä. Verkkosivujen piirroskuvia päivitetään, jos malleihin tehdään muutoksia.

» Kts. sivu 108

WINEMEX 20

» Kts. sivu 109

14 7m m

5

m 40m

820-890mm

VIINIKAAPIT

WINEMEX 7

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 150 mm S: 560 mm

WINEMEX 24

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 305 mm S: 590 mm

85mm

MITTAPIIRROKSET » VIINIKAAPIT YELLOW LINE

130 THERMEX  YELLOW LINE

» Kts. sivu 110

Aukon koko: K: 450 mm L: 564 mm S: 550 mm

WINEMEX 69

WINEMEX 40

» Kts. sivu 111

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 605 mm S: 590 mm

» Kts. sivu 112

Ei sovellu integrointiasennukseen.

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

WINEMEX 145

Aukon koko: K: 1730 – 1745 mm L: 605 mm S: 730 mm

» Kts. sivu 113


Koe THERMEX todellisuudessa ennen kuin valitset

Käy meidän tai THERMEX-jälleenmyyjän esittelytiloissa. Olet aina tervetullut! THERMEX on Pohjoismaiden kiistaton liesituulettimien ja liesikupujen huippubrändi yli 62 vuoden kokemuksellaan ja osaamisellaan sisäilmaan, ilmastointiin ja ilmanpoistoon liittyvissä asioissa, eikä vähempää myöskään erinomaisten teräsja lasipintaratkaisujen suunnittelussa ja toteuttamisessa. THERMEX esittelee tuotteitaan erittäin pätevän ja sitoutuneen jälleenmyyjäverkoston kautta koko maassa. Olet aina tervetullut kertomaan ideoista, joita saat tästä luettelosta. Ja saat myös enemmän irti kaikista valinnan mahdollisuuksistasi, kun lisäät omia henkilökohtaisia toivomuksiasi THERMEX-liesituulettimiin, joka sitten ilahduttaa sinua vuosikymmenien ajan. Toivotamme sinulle miellyttäviä hetkiä ilmanvaihdon parissa.

Helpot ja tyylikkäät liesikuvut

THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Puh.+358 942454000 www.thermex.fi info@thermex.fi

Hinnat annettu saatavuus-, painovirhe-, toimitushäiriö- ja veromuutosvarauksella. Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut ja ne ovat voimassa 30.04.2021 saakka ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.

Koska tuotteitamme kehitetään jatkuvasti, löydät aina ajantasaiset kuvaukset ja tekniset tiedot kotisivultamme www.thermex.fi

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Yellow Line 2020 - FI  

Thermex Yellow Line 2020 - FI  

Profile for thermex