__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BLUE LIMITED

Helpot ja tyylikkäät liesikuvut

BLUE LINE LIESIKUVUT & LIESITUULETTIMET JÄLLEENMYYJÄ-

KUVASTO

2020

VAIN VALITUISSA ERIKOISLIIKKEISSÄ Hinta: € 5:-

vuodesta 1958


Tärkeää tietoa

Kuinka valitset oikean THERMEX tuotteen MINKÄLAINEN ILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄ SINULLA ON? Ulkoinen moottori, katolla   Sisäinen moottori / poisto ulos  Kerrostalon keskusilmanvaihto

Ulkoinen moottori, sisäkatossa   Sisäinen moottori / ilman kierrätys  Asunto jossa on LTO-laite tai huippuimuri joka poistaa ilmaa useista tiloista

MITEN LIESITUULETIN/KUPU TULISI SIJOITTAA? KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT?

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT?

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT?

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT?

RIPUSTETTAVAT MALLIT?

VAIJEREILLA RIPUSTETTAVAT MALLIT

KUINKA LEVEÄ LIESITUULETTIMEN/KUVUN TULEE OLLA?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Erikoismitta

VÄRI?

Musta

Valkoinen

Rosteri

Erikoisväri

HALUAISITKO SIIRTÄÄ MOOTTORIN ÄÄNEN POIS KEITTIÖSTÄSI?

 Kyllä - ulkoisen moottorin, joka voidaan sijoittaa:  Katolle  Vain sisäinen moottori

Välitilaan

HALUAISITKO ILMAA KIERRÄTTÄVÄN RATKAISUN?

Kyllä

Ei

HALUATKO RATKAISUN SISÄISELLÄ MOOTTORILLA, JOKA PUHALTAA ILMAN SUORAAN ULOS?

Kyllä

Ei

HALUAISITKO AUTOMAATTISESTI TOIMIVAN LIESITUULETTIMEN YHDESSÄ TOP LINK® MODUULIN KANSSA?

Kyllä

Ei

HALUAISITKO, ETTÄ LIESITUULETIN ILMOITTAA LTO-LAITTEELLE SILLOIN KUN SE ON PÄÄLLÄ, JOTTA ILMANVAIHTO PYSYY TASAPAINOSSA?

Kyllä

Ei

Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut ja ne ovat voimassa 30.4.2021 saakka ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.


THERMEX  BLUE LINE 3

SISÄLTÖ Historian havinaa

4-5

Löydä oikea liesituuletin

6-7

Kaikki mahdollisuudet

8-18

THERMEX Liesivahti

19

Plasmex®-suodatin 20-21 Special-Line 22-23

LIESITUULETIN / LIESIKUPU » BLUE LINE Kaappiin integroitavat mallit 24-31 Kattoon integroitavat mallit 32-39 Seinälle asennettavat mallit 40-53 Ripustettavat mallit 54-63

LIESITUULETIN » BLUE LIMITED Tasoon integroitavat mallit

66-70

Seinälle asennettavat mallit

71

Kaappiin integroitavat mallit

72

Ripustettavat mallit

73

Valaisinmallit 74-75 THERMEX Silent kylmäsuojaventtiili

76

ECO-Design 77 Vinkkejä ja neuvoja

78-80

Ulkoiset moottorit

81-83

Tarvikkeet 84-85 Winemex Blue - viinikaapit

86-93

Mittapiirrokset 95-103 Ulkoisten moottorien mittapiirrokset Viinikaappien mittapiirrokset

104-106 107


4 THERMEX  BLUE LINE

HISTORIAN HAVINAA

THERMEX - LIESITUULETTIMIEN ÄITI THERMEX (alun perin Thermor) perustettiin vuonna 1958. Ensimmäisten vuosien ydintuotteet perustuivat pienempiin puhallintuotteisiin, joita käytettiin vessoissa, konttoreissa, kaupoissa, ravintoloissa ja vastaavissa paikoissa, joissa tarvittiin ilmanvaihtoa.

jälkeen muille markkina-alueille. 1990-luvun puolivälissä muutettiin tuulettimen tyyliä. Mustalakattu takorautatuuletin, jossa oli messinkisiä koristeita, vaihtoi tyylin puhtaampaan ja futuristisempaan malliin, jonka pinta oli harjattua rosteria.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN LIESITUULETIN Vuonna 1965 THERMEX esitteli ensimmäisen oikean keittiöpuhaltimen eli liesituulettimen. Mallin nimi oli ”turbinette”. Siinä ei ollut valoa eikä suodatinta, mutta se asennettiin lieden päälle.

Rosterisessa Ronda-mallissa oli halogeenivalot. Elektroninen ohjaus kehitettiin, tuotettiin ja tuotiin markkinoille vuonna 1994 valtavan TV-kampanjan siivittämänä. 1990-luvun lopussa THERMEX alkoi yhdistellä liesituulettimissa terästä ja lasia.

HISTORIAN ENSIMMÄINEN LIESIKUPU 1970-luvun puolessa välissä suunniteltiin, tuotettiin ja lanseerattiin THERMEX, joka oli markkinoiden kaikkien aikojen ensimmäinen liesikupu, jossa oli rasvasuodatin, valo ja teho-ohjaus. Se tunnettiin nimellä ”takorautakupu” ja tänä päivänä se tiedetään nimellä liesikupu. Tämän luomuksen tarkoitus oli yhdistää muotoilu ja toiminnallisuus samaan tuotteeseen. Ensimmäinen ”oikea” liesituuletin oli nimeltään FANØ ja se tuli markkinoille vuonna 1976.

ZIRKON-MALLI Vuonna 2000 markkinoille tuotu, rosterista ja lasista valmistettu Zirkon, oli yksi Crystalia-malliston tuotteista, joka tunnetaan optisesta kuituvalaistuksesta, kaukoohjauksesta, korkeussäädöstä ja koristevalaistuksesta. Liesituulettimesta tuli saman tien valtava menestys ja nykyisin se on keittiöiden vakiovaruste ympäri maailman. Vuonna 1983 THERMEX laajensi konseptiaan muihin maihin. Ensin Ruotsiin ja Norjaan, jonka

INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN 2000-luvun alussa THERMEX teki yhteistyötä maailmankuulun tanskalaissuunnittelijan Jacob Jensenin kanssa. Tämä johti Inn-lineliesituuletin malliston luomiseen, eikä liesi-

THERMEX - TANSKALAISTA DESIGNIA JA LAATUA VUODESTA 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  BLUE LINE 5

Malli FANØ vuodelta 1976.

TV-mainos RONDA vuodelta 1994.

tuulettimen muotoilu ollut enää entisensä. THERMEXin kattoon integroitava liesituuletin 2000-luvun puolivälissä. THERMEXin kehitystiimi työskenteli jälleen uusien ja innovatiivisten tuotteiden parissa. Tämä tuotti pienen muutoksen perinteiseen ajatteluun, jonka mukaan liesikuvun pitäisi olla ripustettu keittiösaarekkeen päälle, silmien korkeudelle.

liesituulettimien äiti, vaan on vuodesta 1958 lähtien kehittänyt ja tuonut markkinoille loistavasti eri aikakausien trendeihin ja kysyntään sopivia tuotteita: Tässä avainsanamme: DESIGN, IMUKYKY, HILJAISUUS. Lisäksi THERMEX kehittää jatkuvasti liesituulettimien energia- ja ympäristöystävällisyyttä.

Vuonna 2002 THERMEX lanseerasi ensimmäisen ”kattoon integroitavan liesituulettimen”. Se oli ratkaisu, jossa liesituuletin asennettiin sisäkaton pintaan/sisään, jättäen keittiön avoimen näköiseksi. THERMEX Loftintegrata esiteltiin markkinoille ensimmäisen kerran vuonna 2002. Tämä ratkaisu on sen jälkeen kasvattanut suosiotaan ja on käytössä monissa keittiöissä ympäri maailman. THERMEX on LIESITUULETTIMIEN JA -kupujen markkinajohtaja, joka työskentelee pitkäjänteisesti tuodakseen sinulle parhaat ja helpoimmat ratkaisut. Kuten historia osoittaa, THERMEX ei ole ainoastaan

Malli Metz Medio III Strip vuodelta 2016.

Tanskan lisäksi Thermexillä on omat organisaatiot Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Espanjassa. THERMEXIN organisaation perusarvot ovat: JOUSTAVUUS INNOVAATIO LUOTETTAVUUS

Jos et edelleenkään löydä oikeaa ratkaisua THERMEXin monista mahdollisuuksista, voimme myös valmistaa sinulle täysin oman liesituulettimen, oman malli- ja väritoiveesi mukaisesti. THERMEX on nykyisin täysin tanskalaisomisteinen. Olemme ylpeitä pitkistä perinteistämme. Tuotteitamme jälleenmyyvät valtuutetut ja osaavat keittiö- ja kodinkoneammattilaiset kautta Suomen. THERMEX Scandinavia A/S:n pääkonttori on Hjørringissa ja myyntikonttori Rødovressa, jossa osaava ja palvelusuuntautunut työntekijätiimimme on valmiina antamaan sinulle markkinoiden parasta apua ja palvelua, sekä ennen THERMEX-tuotteen ostoa, että sen jälkeen.

Valaisinmallit

Kattoon integroitavat

Metz Maxi ll Strip

Preston

Plasmex®suodatin

Zirkon Tasoon integroitavat

Inn-line

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017

2018

2019


6 THERMEX  BLUE LINE

LÖYDÄ OIKEA LIESITUULETIN

MIKÄ LIESITUUULETIN SOPII PARHAITEN SINUN KEITTIÖÖSI Kun valitset liesituuletinta, asiaa on harkittava tarkasti. Sinun on harkittava mallia, kokoa, melutasoa, kapasiteettia, energiankulutusta, jonka liesituuletin tarvitsee täyttääkseen tehtävänsä, ja sitä, mihin se sijoitetaan. Sinun on päätettävä, onko liesituuletin pyöreä, pystymallinen sekä onko

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

se ripustettava, seinään asennettava tai integroitu, onko moottori sisäinen vai ulkoinen ja haluatko sen imevän ulos vai kierrättävän ilmaa. Vasta kun olet selvittänyt nämä, voit valita liesituulettimen, joka parhaiten sopii keittiöösi.

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tarjoaa kaappiin integroitavia ratkaisuja, jotka ovat tyylikkäitä ja hienovaraisia asennuksia. Kun moottori sijoitetaan ulkopuolelle, voi kaappia hyödyntää säilytystilana. (Kts. sivu 24-31)

THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katossa, vain imupinta on näkyvissä. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden työskentelyalueelle. Langaton ohjaus. (Kts. sivu 32-39)

THERMEXin SEINÄLLE asennettavat mallit voidaan seinälle vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. (Kts. sivu 40-53)


THERMEX  BLUE LINE 7

VIINIKAAPIT Winemex Blue THERMEXin uusi valikoima viinikaappeja. Sarja sisältää kuusi eri kokoista, korkealaatuista, vetimetöntä kaappia. (Kts. sivu 86-93)

Winemex Blue 69

RIPUSTETTAVAT MALLIT

VALAISINMALLIT

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT

Lyon

Caen Valaisinmalli

Nimes Lux

THERMEXin ripustettava malli on ihanteellinen keittiösaarekkeen yläpuolelle. Tässä mallissa on tehokas imu ja hyvä työvalaistus. (Kts. sivu 54-63)

THERMEXin valaisinmallit ovat siinä suhteessa erityisiä, että ne toimivat vain kierrättävinä. Ilma puhdistetaan ja palautetaan keittiöön. (Kts. sivu 74-75)

THERMEXin pöytään integroitavat liesituulettimet nousevat esiin pöytätasosta, kun ne käynnistetään. Muun ajan liesituuletin on piilotettuna alakaappiin. Tämä ratkaisu antaa hyvän yleisnäkymän ja näkyvyyden keittoalueelle. (Kts. sivu 66-70)


8 THERMEX  BLUE LINE

KAIKKI MAHDOLLISUUDET

PAT. VIREILLÄ

THERMEX TOP LINK® - KEITTOTASO Mahdollistaa liesikuvun kytkeytymisen päälle ja pois päältä automaattisesti sähköliettä käytettäessä.

PAT. VIREILLÄ

THERMEX TOP LINK® - UUNI Mahdollistaa liesikuvun kytkeytymisen päälle ja pois päältä automaattisesti sähköuunia käytettäessä.

THERMEX TRIGGER LINK

THERMEX PRO LINK

Varmistaa, että asunnon ilmanvaihto pysyy tasapainossa silloinkin kun liesituuletin on käytössä.

Tässä on ratkaisu, jolla voit tasapainottaa keittiösi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai pieni keskusilmastointilaite.

LIESIKUVUT

THERMEX PLASMEX® HYBRIDIRATKAISU Ei lämpöhukkaa liesituulettimen kautta.


THERMEX  BLUE LINE 9

THERMEXIN VISIO ON TEHDÄ ILMANVAIHDOSTA YKSINKERTAISTA NIIN, ETTÄ SINÄ VOIT SISUSTAA KOTISI TYYLIKKÄÄSTI. THERMEX on tanskalainen liesikupuasiantuntija, joka tuntee pohjoismaiset ilmanvaihtojärjestelmät. Tämän takia THERMEX on kehittänyt THERMEX-Link-käsitteen. Se merkitsee, että suurin osa THERMEX mallisto liesikuvuista voidaan liittää huoneiston muuhun ilmanvaihtojärjestelmään – riippumatta siitä, malliston asunnon ilmanvaihtojärjestelmä on.

Löydä oikea ratkaisu THERMEX mallisto-tuoteluettelosta.

SISÄINEN MOOTTORI Suosituin helpon asennuksen ansiosta.

Katolla

Sisäkatossa

ULKOINEN MOOTTORI Käytetään silloin kun halutaan, että äänilähde ei sijaitse keittiössä.

SISÄINEN MOOTTORI/ ILMAN KIERRÄTYS Valittavana on kaksi erilaista ratkaisua: perinteinen hiilisuodattimeen perustuva tuuletus tai uusi erittäin tehokas Plasmex®-suodatin.

PAT. VIREILLÄ

THERMEX VG-LINK® LTO-JÄRJESTELMÄÄN VG-LINK – mahdollistaa liesikuvun liittämisen kiinteistön lämmöntalteenotto-järjestelmään lämmitysenergian säästämistä varten.

PAT. VIREILLÄ

THERMEX CVV-LINK® ILMANVAIHDON OHJAUKSEEN/TEHOSTUKSEEN CVV-LINK – käytetään asunnoissa, joissa keittiöstä ja pesuhuoneesta on yhteinen ilmanvaihto.

PAT. VIREILLÄ

THERMEX CVL-LINK® KESKUSILMANVAIHTO-JÄRJESTELMÄÄN

CVL-LINK – käytetään huoneistoissa, joissa on kiinteistön yhteisilmanvaihto.


10 THERMEX BLUE LINE

TOP LINK®-MODUULI PAT. VIREILLÄ

MUISTAA KÄYNNISTÄÄ LIESITUULETTIMEN PUOLESTASI THERMEXin Top Link® -moduulin avulla sinun ei enää tarvitse muistaa käynnistää liesituuletinta - THERMEX Top Link® tekee sen puolestasi. PAT. VIREILLÄ

THERMEX Top Link® -moduuli voidaan yhdistää mihin tahansa sähköliesitasoon ja uuniin valmistajasta riippumatta.

TOP LINK® -MODUULI

THERMEX Top Link® -moduuli lähettää langattoman signaalin liesituulettimelle, kun käynnistät keittotason -jolloin liesituulettimen valo syttyy ja moottori käynnistyy 2-teholla. Kun liesitaso sammutetaan, moottorin nopeus laskee 1-teholle 15 minuutin jälkikäynnin ajaksi. HUOM: voit aina ohittaa Top Link®-toiminnon liesituulettimen säätimillä. KATSO TOP LINK VIDEO: WWW.THERMEX.FI

TOP LINK® -MODUULI PAT.PENDING Malli THERMEX Top Link®-moduuli I THERMEX Top Link®-moduuli II THERMEX Top Link®-moduuli III

Tuotenro. 536.99.1200.9 536.99.1300.9 536.99.1350.9

Hinta € 300 300 300

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX TRIGGER-MODUULI

Uudet talot ovat tiiviitä

TEHOSTETTUA ILMANVAIHTOA KEITTIÖÖSI Tässä on ratkaisu, jolla voit tasapainottaa asuntosi ilmanvaihdon, jos sinulla on matalaenergiatalo tai asuntokohtainen lämmöntalteenottolaite. TRIGGER LINK -MODUULI

THERMEX Trigger-moduuli on suunniteltu ohjaamaan kuormia 2 W ja 20 W väliltä, ja sitä voidaan näin käyttää kaikissa THERMEX-liesikuvuissa, joissa on LED-valot. THERMEX Trigger-moduuli liitetään sähkönsyötön ja liesituulettimen väliin. THERMEX Trigger-moduulin potentiaalivapaa kontakti voi toimia sekä normaalisti auki tai normaalisti kiinni -tilassa, ja se antaa näin mahdollisuuden lisätä tuloilman määrää, kun liesituuletin käynnistetään. Sen avulla voidaan tasapainottaa ilmanvaihtoa matalaenergiatalossa tai asunnoissa, joissa on lämmöntalteenottolaite, kun liesituuletin on käytössä.

THERMEX TRIGGER -MODUULI Malli THERMEX Trigger-moduuli

Väri Musta

Mitat mm 125x100

Tuotenro. 536.99.1000.9

Hinta € 181


12 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK

Uudet talot ovat tiiviitä

THERMEX PROLINK TASAPAINOTTAA ILMANVAIHDON ASUNNOSSASI - LANGATTOMASTI Tässä on sinulle ratkaisu, jonka avulla voit tasapainottaa ilmanvaihdon PRO LINK MODUULI asunnossasi, jos sinulla on matalaenergiatalo tai huoneisto, jossa on lämmöntalteenottolaite, ilman tarvetta vetää kaapelia ilmanvaihtolaitteesi ja kuvun välille. Pro Link on niin sanottu uudenaikainen malli THERMEX Trigger -moduulista. THERMEX Pro Link on valittavissa tarpeidesi mukaisesti kolmena erilaisena pakettina.

THERMEX PRO LINK BASIC Uudenaikainen, langaton Trigger-moduuli Pro Link Basic koostuu lähetinmoduulista, joka asennetaan kupuun ja vastaanottomoduulista, joka liitetään ilmanvaihtojärjestelmään, ja viestintä näiden kahden yksikön välillä on langatonta. Vastaanottomoduulissa on kaksi itsenäistä ja kaksitoimista relelähtöä, joita voit tarpeesta riippuen käyttää kahtena erilaisena kytkentäpisteenä ilmanvaihdossa tai kytkeä toiseen eri laitteen.

THERMEX PRO LINK BASIC Malli THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Väri Musta Musta Musta

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Hinta € 375 375 375


THERMEX  BLUE LINE 13

THERMEX PRO LINK PREMIUM Ratkaisu uudenaikaisiin asuntoihin, joissa on ulos puhaltava liesituuletin. Ilmanvaihtojärjestelmät ovat uusissa asunnoissa suunniteltu yleensä niin, että niillä on rajallinen ilmamäärällinen kapasiteetti, eikä epätasapainoinen käyttö ole mahdollista. Tästä syystä ilmanvaihtojärjestelmä ei pysty tuomaan riittävästi tuloilmaa asuntoon silloin kun liesituuletin on käytössä. THERMEX on sen vuoksi kehittänyt Pro Link Premium -moduulin, jossa on moottoriohjattu sulkupelti, joka liitetään ilmanvaihtolaitteen tulopuolelle. Kun ilmanvaihtolaite ei saa tarpeeksi ilmaa, pelti aukeaa automaattisesti ja pyrkii saamaan asunnon ilmanvaihdon tasapainoon.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Malli THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Väri Musta Musta Musta

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Hinta € 830 830 830

Mitat mm 125x100 125x100 125x100

Tuotenro. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Hinta € 1 100 1 100 1 100

THERMEX PRO LINK PLASMEX® Ratkaisu uudenaikaisiin asuntoihin, joihin ei ole mahdollista asentaa ulos puhaltavaa liesituuletinta. Asunnoissa, joissa liesituuletin kierrättää ilmaa, on yleistä, että suodatettu ilma ei puhdistu tarpeeksi partikkeleista, joten kestää kauan aikaa, ennen kuin ruoanlaitosta aiheutunut kosteus on poistunut. THERMEX on sen vuoksi kehittänyt uuden version Pro Link Basic moduulista, joka yhdessä THERMEX Plasmex®suodattimen kanssa puhdistaa ilman ja poistaa yli 96% epäpuhtaista partikkeleista ja samalla ilmanvaihtojärjestelmää tehostetaan ruoanlaiton aikana, mikä poistaa kosteuden ilmasta mahdollisimman nopeasti.

THERMEX PRO LINK PLASMEX® Malli THERMEX Pro Link Plasmex® I THERMEX Pro Link Plasmex® II THERMEX Pro Link Plasmex® III

Väri Musta Musta Musta


14 THERMEX BLUE LINE

THERMEX LÄMMÖNTALTEENOTTO-LINKKI® PAT. VIREILLÄ

Uudet talot ovat tiiviitä

NÄIN SAAT TASAPAINOISEN ILMANVAIHDON JA PIENENNÄT LÄMMITYSKUSTANNUKSIA Omalla lämmöntalteenottolaitteistolla varustetussa kiinteistössä THERMEX-liesikupu voidaan kytkeä niin, että ruoanlaitossa lämmennyt ilma johdetaan ulkoilmaan lämmöntalteenottolaitteiston läpi. Näin sen avulla voidaan lämmittää kiinteistöön puhallettavaa tuloilmaa. Järjestelmä koostuu moottoroidusta pellistä, joka avautuu 15, 30, 45 tai 60 minuutiksi, kun liesikuvun eri nopeuksia kytketään päälle. Samalla lämmöntalteenottojärjestelmään lähetetään signaali imutehon lisäämisestä. Määritetyn asetuksen mukaan pelti avautuu ja sulkeutuu joko kokonaan tai osittain.

PAT. VIREILLÄ

LÄMMÖNTALTEENOTTOLINKKI

Kysy lämmöntalteenottojärjestelmän jälleenmyyjältä tietoja järjestelmän kytkemisestä.

*Jos lämmöntalteenotto -linkin (VG-Link) pelti asennetaan keittiöön, siihen on mahdollista hankkia asennuskotelo. Sen avulla järjestelmä voidaan asentaa keittiöön siististi. Asennuskotelosta on saatavana versiot ripustettaville malleille sekä seinälle asennettaville malleille.

ASENNUSKOTELO Tyyppi

Tuotenro.

Hinta €

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, valkoinen

536.99.1411.9

170

536.99.1412.9

170

536.99.1418.9

170

536.99.1421.9

170

536.99.1422.9

170

536.99.1428.9

170

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, rosteri Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, valkoinen Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, rosteri

THERMEX LÄMMÖNTALTEENOTTO -LINKKI® MODUULI Malli THERMEX Lämmöntalteenotto-Linkki® Moduuli - Ø125 mm THERMEX Lämmöntalteenotto-Linkki® Moduuli - Ø160 mm

Tuotenro. 536.99.1401.9 536.99.1403.9

Hinta € 535 535


THERMEX  BLUE LINE 15


16 THERMEX BLUE LINE

KESKUSILMANVAIHTO-LINKKI®

Uudet talot ovat tiiviitä

THERMEX KESKUSILMANVAIHTO LIESIKUVUILLA SAADAAN ENEMMÄN ETUJA Nämä THERMEXIN liesikupumallit voit liittää esimerkiksi kerrostalon keskusilmanvaihtojärjestelmään. Liesikuvussa on tällöin ajastimella varustettu sähkötoiminen tehostusventtiili. Tehostusventtiilistä saa myös kärkitiedon esimerkiksi taloautomaatiojärjestelmään. Asennuksen saa suorittaa vain alan ammattilainen. Liesikuvun sähkötoiminen tehostusventtiili voidaan säätää tarpeen mukaan joko osittain sulkeutuvaksi tai täysin sulkeutuvaksi riippuen siitä tapahtuuko keittiön peruspoisto liesikuvun kautta. Noudatathan aina määrättyjä ilmanvaihtosuunnitelmia.

PAT. VIREILLÄ

KESKUSILMANVAIHTOLINKKI®

Sähkötoiminen tehostusventtiili avautuu automaattisesti kun liesikuvun ohjaimista valitaan haluttu aika. Tämän ajan jälkeen tehostusventtiili sulkeutuu automaattisesti. Tehostusventtiilistä saa myös kärkitiedon silloin kun tehostusventtiili avautuu.

*Jos lämmöntalteenotto -linkin (VG-Link) pelti asennetaan keittiöön, siihen on mahdollista hankkia asennuskotelo. Sen avulla järjestelmä voidaan asentaa keittiöön siististi. Asennuskotelosta on saatavana versiot ripustettaville malleille sekä seinälle asennettaville malleille.

ASENNUSKOTELO Tyyppi

Tuotenro.

Hinta €

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, valkoinen

536.99.1411.9

170

536.99.1412.9

170

536.99.1418.9

170

536.99.1421.9

170

536.99.1422.9

170

536.99.1428.9

170

Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, seinä, rosteri Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, valkoinen Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, musta Asennuskotelo VG- ja CVL-Linkki, ripustettava, rosteri

THERMEX KESKUSILMANVAIHTO LINKKI® Malli CVL® Moduuli - Ø125 mm Tuotenro. Hinta € 536.99.1401.9 535

Malli CVL® Moduuli - Ø160 mm Tuotenro. Hinta € 536.99.1403.9 535

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 104


THERMEX  BLUE LINE 17

ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS-LINKKI® THERMEX -ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS TARJOAA SEURAAVIA ETUJA: Suuri valikoima moderneja liesikupuja Langaton märkätilatehostin erillisellä katkaisimella Ajastintoiminto 30 tai 60 minuuttia märkätilatehostimella Asennussarjan mukana toimitetaan 1kpl langattomia katkaisijoita märkätilatehotukseen eri tiloista. Voit hankkia lisäkatkaisijoita halutessasi lisävarusteena.

"Valinnainen" elektroniikan sijoittaminen. (Muita tarvikkeita saatetaan tarvita keittiön ulkopuolelle sijoitettaessa.)

Uudet talot ovat tiiviitä

PAT. VIREILLÄ

ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUSLINKKI®

Koneellisella ilmanvaihdolla varustettuihin taloihin sopivia THERMEX liesikupuja käytetään taloissa joissa on joko huippuimuri, joka poistaa ilmaa liesikuvun lisäksi myös asunnon muista tiloista (kylpyhuone, pesutupa, wc, sauna jne) tai ilmanvaihtokone AC-moottoreilla. Tämä on yleistä 70-luvun loppupuolen, 80-luvun, 90-luvun ja osassa 2000-luvun taloista.

Sähkötoiminen tehostusventtiili

Ohjainpiirikortti

!

Toimitukseen sisältyy moottoritoiminen tehostusventtiili, ohjainpiirikortti sisäänrakennetuilla muuntajilla sekä langaton katkaisija märkätila tehostusta varten.

THERMEX ILMANVAIHDON OHJAUS/ TEHOSTUS LINKKI® Malli CVV® Moduuli II

Tuotenro. 536.99.1040.9

Hinta € 535

Langaton katkaisija märkätilatehostukseen.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 104


18 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX® HYBRIDIRATKAISU

Poistoilma

Tuloilma

Plasmex®-suodatin

Puhdistettu ilma (96,5%) palautuu takaisin keittiöön. Puhdistettu hajuista ja käryistä Käyttöikä jopa 10 vuotta.

Poistoilma

Höyry ja kosteus Keittiö Kylpyhuone WC KHH

Tuloilma Olohuone

Rasvasuodatin

Plasmex® Smart Link -moduuli

• Yhdistää ilmanvaihdon/liesituulettimen/ Plasmex® -suodattimen • Äänimerkkihälytys kun 3650 käyttötuntia ylittyy • Kärkitieto tehostaa ilmanvaihtoa • Eliminoi stand-by virran

Tuotenro. 536.99.1150.9

Hinta € 340


THERMEX  BLUE LINE 19

THERMEX LIESIVAHTI

ENNALTAEHKÄISE LIESIPALOT

UUTUU S 2020

Markkinoiden älykkäin liesivahti - ainut ratkaisu, joka ennaltaehkäisee . liesipalon katkaisemalla lieden virran ennen tulipalon syttymistä.

Helppo ja nopea asennus Paristokäyttöinen sensori 3-5 vuoden paristojen käyttöiällä. Sensorin ja virranhallintayksikön välillä on kaksisuuntainen langaton yhteys (2,4 Ghz). Liesivahti tunnistaa lieden tyypin ja sensorin asennon automaattisesti. THERMEX liesivahdin virranhallintayksikkö kytketään lieden sähkönsyötön väliin. Paristokäyttöinen sensori on helppo ja nopea asentaa itsekiinnittyvällä tarralla joko seinälle tai liesituulettimen alapintaan. THERMEX liesivahti tunnistaa automaattisesti lieden, kattiloiden ja pannujen ylikuumenemisen. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee lieden virran ennen kuin liesipalo pääsee syttymään.

Helppokäyttöisyyttä Täysin automaattista turvallisuutta ruoanlaittoon. Hälytyksen voi kuitata nappia painamalla.

THERMEX liesivahti tarkkailee toimintaympäristöään ja -kuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos sensoriyksikkö siirretään pois paikaltaan, sensoriyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.

Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan. Yhteensopiva useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen ja rautaliesi) sekä 1-vaihe että 3-vaihe kytkentään. Hälytysraja voidaan säätää sensoriyksikön asennuskorkeuden mukaiseksi.

THERMEX LIESIVAHTI Voidaan asentaa suoraan lukuisiin eri THERMEX liesituulettimiin. Kysy lisää Thermex asiantuntijalta.

Malli Liesivahti - 1-vaihe 230 V Liesivahti - 3-vaihe 400 V

Tuotenro. P515.06.3000.0 P515.06.3 1 00.0

Hinta € 498 498


ON PLASMEX®-SUODATIN?

Kemiallisia reaktioita

ÖÄ

YK:N 17 KE

TALOUD E

ÄS

O IT E T T

A

N

NEN TEH LLI

KUUS OK

MIKÄ

Plasmex®

Rasvasuodatin

AV

TYKSEN HI

T TI Ö Ö

ÄVÄN KE ST

T

EI

K

Tulevaisuuden kierrätyssuodatin liesituulettimiin Ei vaihtamista eikä kunnossapitoa. Arvioitu käyttöikä 10 vuotta.

AMPAA I

AA LM

PLASMEX®-SUODATIN

PUHTA

20 THERMEX BLUE LINE

TÄ L Ä M P

Aktiivihiili

Hajuhiukkaset

Hajuhiukkaset, itiöt, bakteerit, virukset, mikrobit jne.

Kun sinulla ei ole mahdollisuutta liittää liesituuletinta poistokanavaan tai haluat vain säästää lämmityskuluissa, voit asentaa liesituulettimeesi uuden THERMEX Plasmex®suodattimen.

Sähkövaraukset pilkkovat molekyyleja

Kun ilma kulkee Plasmex®suodattimen läpi, sen sisältämiin hiukkasiin kohdistetaan sähkövaraus. Tällöin kevythiukkaset jäävät kiinni Plasmex®suodattimen hiilisuodatinosaan. Tämä merkitsee, että keittiöön palautettavasta ilmasta poistetaan 96,5 % ruoankärystä. Plasmex®-suodatin on näin ollen kaksi kertaa niin tehokas kuin tavallinen hiilisuodatin. Plasmex®suodattimen käyttöiän odotetaan olevan jopa 10 vuotta. Se on 20 kertaa enemmän tavalliseen hiilisuodattimeen verrattuna.

PLASMEX®-SUODATTIMEN TOIMINTA

Plasmex®-suodattimen toimintakaavio

Tavallinen Plasmex®-suodatin hiilisuodatin *Puhdistusteho *Suodattimen odotettu käyttöikä

jopa 96,5 %

noin 50 %

jopa 10 vuotta

noin 1/2 vuotta

* Perustuu liesikuvun normaaliin kotitalouskäyttöön noin 1 tunnin ajan päivässä. * Tavalliseen hormipoistoon verrattuna lämmityksessä säästetään vuosittain noin 500 kW (2 DKK/kWh) = 1 000 DKK:n säästö vuodessa. * Vuosittainen säästö verrattuna tavalliseen hiilisuodattimeen, joka on vaihdettava 2 kertaa vuodessa 500 DKK/vaihto) = 1 000 DKK:n säästö vuodessa.

Kytketään pistorasiaan

Elektrodit varaavat ilmahiukkasia

PLASMEX®- SUODATIN I - PYÖREÄ Virrankulutus toiminnan aikana vain 10 W (valmiustilassa 0,5 W)

Puhdistettu ilma palautuu keittiöön

Elektrodit aktivoituvat ilman osuessa koskettimeen

Jopa 96,5 % ilman hiukkasista jää Plasmex®suodattimeen

120 mm Imuilma liesituulettimeen 210 mm


THERMEX  BLUE LINE 21

PLASMEX®-SUODATTIMEN ASENNUS

THERMEX Plasmex®-suodatinta voi käyttää sekä uudessa liesituulettimessa että jälkiasennettuna nykyiseen liesituulettimeen.

Helppo asennus Plasmex®suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Seinälle asennettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®-suodatinkoteloa.

Seinälle asennettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®-suodatinkoteloa.

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

Integrointi sokkeliin.

Integrointi liesituulettimen suojaputken sisään. Seinämallit tai ripustettavat mallit, joiden suojaputken koko on vähintään 250 x 250 mm.

Ripustettavaan liesituulettimeen käyttämällä Plasmex®suodatinkoteloa.

Integrointi alaslasketun katon päälle.

PLASMEX® SMART LINK -MODUULI

UUTUU S 2020

PLASMEX®-SUODATIN II

Kaappiin integroitavaan liesituulettimeen. Huomio, että suodatettu ilma pääsee vapaasti purkautumaan ulos kaapista.

Plasmex® suodattimen voi asentaa myös suojaputken yläreunaan, käyttämällä seinäasennuskiinnikettä.

- LITTEÄ Virrankulutus toiminnan aikana vain 10 W (valmiustilassa 0,5 W) mm 280

540 m

m

92 mm 90 mm

PUHTAAMPI ILMA KEITTIÖSSÄ

Tuotenro. 535.10.1000.9 535.10.1001.9 536.99.1512.9 536.99.1511.9 536.99.1518.9 536.99.1612.9 536.99.1611.9 536.99.1618.9 536.99.1711.9 536.99.1811.9 536.99.1150.9 536.99.1815.9

YK:N 17 KESTÄVÄN KEHITYKSEN TAVOITETTA

Hinta € 723 2 643 290 290 290 190 190 190 190 190 340 180

22 0m

Kuvaus Väri THERMEX Plasmex®-suodatin I - Pyöreä - THERMEX Plasmex®-suodatin II - Litteä - Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Musta Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Valkoinen Plasmex®-suodatinkotelo I, seinä/ripustettava Rosteri Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Musta Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Valkoinen Plasmex®-suodatinkotelo I, Mini Vertical Rosteri Plasmex®-suodatinkotelo I, yläkaapin sisään Valkoinen Plasmex® -suodatinkotelo I, yläkaapin päälle Valkoinen THERMEX Plasmex® Smart Link -moduuli - Seinäasennuskiinnike Plasmex® I suodattimelle -

m

PLASMEX® SUODATTIMET / ASENNUSTARVIKKEET

MITTAPIIRROKSET SIVUT 101

Plasmex® I suodattimen seinäasennuskiinnike

TALOUDELLINEN TEHOKKUUS


22 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

uniikkeja – THERMEX-liesituulettimien taustalla

”Saat uuden THERMEX -liesituulettimesi juuri sellaisena, kuin haluat. Jos et löydä etsimääsi ratkaisua lähes 100 valmiin mallimme joukosta, me rakennamme helposti sinulle oman mallisi. Ja vain sinulle...!”

Sinä annat suuntaviivat – THERMEX rakentaa oman henkilökohtaisen liesituulettimesi Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri liesituulettimia, joiden ympärille voit malleja oman liesituulettimesi.

Koko maailmassa ei ole toista samanlaista kuin sinulla. Sellaisen liesituulettimen voit saada THERMEX-laadulla... Kaikki keittiöt ovat persoonallisia ja ainutlaatuisia. Tästä syystä ne myös vaativat omat ainutlaatuiset ilmanvaihto- ja tuuletusratkaisunsa. THERMEXiltä saat lähes 100 valmista mallia, joista voit valita. Jos haluat sitäkin enemmän, niin ole hyvä ja päästä mielikuvituksesi valloilleen, ja omat ideasi muunnetaan erikoisliesituulettimeksi THERMEX-laadulla.

Tee se itsellesi. Visualisoi ideasi ja piirrä luonnoksia, kuvaa tavoitteita, materiaalivalintoja, värejä ja sijoitusta keittiöön.. ja vie kaikki tämä omalle THERMEX-jälleenmyyjällesi, joka on valmiina auttamaan vinkkeineen, ideoineen ja hyvine neuvoineen. Käy myös osoitteessa www.thermex.fi, josta löydät lisää ideoita keittiön ilmanvaihtoon.

Kun sanomme teräs niin tarkoitamme terästä – ja sitä se on kokonaisuudessaan THERMEXillä näemme päivittäin paljon vaivaa alkuperäisen laadun säilyttämiseksi. Sisältä pintaan saakka kauniisti suunniteltuna täydestä aineesta. Ilman tarpeettomia saumoja ja vertaansa vailla olevalla pintojen viimeistelyllä, josta THERMEX tunnetaan. Se on parasta osaamistamme – ja sellaisena uskomme myös sinun haluavan huolellisesti suunnitellun ainutlaatuisen liesituulettimesi, joka antaa luonnetta ja ilmanvaihtoa omaan keittiöösi monien vuosien ajan.


THERMEX  BLUE LINE 23

malleja Monia muotoja – Monia mahdollisuuksia...

Mikään liesituuletin ei ole meille liian suuri tai pieni. Hoidamme kaikki. THERMEX rakentaa tyylisi jopa 2 600 mm leveäksi ja 1100 mm syväksi. Mutta kysy toki, jos toivot jotakin vielä suurempaa – löydämme kyllä ratkaisun pienillä muutoksilla. Kun valitset liesituulettimesi mallia, on tärkeää huomioida jo olemassa olevat seikat, kuten energiahyväksynnät. Thermexillä on useita eri liesituulettimia eri kokoisina ja erilaisilla teknisillä ominaisuuksilla, ja ne ovat saatavilla sekä sisäisellä että ulkoisella moottorilla. Näiden mallien ympärille voit suunnitella oman liesituulettimesi. Löydät eri mallit Blue Line -kuvastosta. Löydät myös lisää malleja Yellow Line -kuvastostamme. Myyntiosastomme antaa mielellään neuvoja kiinnitystarvikkeiden valinnassa.

METZ MICRO

kts. sivu 24

METZ MINI

kts. sivu 24

Löydät lisää erikoisliesituulettimina käytettäviä upotettavia malleja Thermexin Yellow Line -tuoteluettelosta.

Onko sinulla erityistarpeita? Ehkä sinulla on joitain aivan erityisiä tarpeita. Ehkä haluat jotakin, jota kenelläkään muulla ei ole.Ehkä haluat ajatella täysin ”laatikon ulkopuolelta” ja unohtaa perinteet. Kummin vain, voit muokata itsellesi oman ja henkilökohtaisen THERMEX-kuvun.

Erikoisvärit Thermex - voit saada sen lähes sellaisena kuin haluat. Täällä voit valita juuri sellaisen pinnan kuin haluat. Ruostumattomasta teräksestä -harjattu tai kiillotettu- aina yli 200 eri värivaihtoehtoon. Haluatko liesituulettimen sopivan täydellisesti keittiökaappien väriin? Kyllä, me voimme tehdä sen sinulle. Tarvitsemme vain värinäytteen.


24 THERMEX BLUE LINE

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT Kaappeihin integroiduissa malleissa yhdistyvät tyylikkyys ja kaappitilan optimaalinen käyttö. Tässä ratkaisussa voit silti hyödyntää osan kaapin tilavuudesta säilytyskäyttöön. TUOTTEET METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE SLIDER

METZ MICRO

SIISTISTI INTEGROITU Minimalistisesti muotoiltu yläkaappiin integroitava liesituuletin. Reunaimutekniikka kaappaa höyryt tehokkaasti liesituulettimeen. METZ MICRO malli on saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin. Toimitetaan vakiona kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin


B

UUT NYT MY UUS ÖS MU S

Hinta alk. € 725

ENERGIALUOKKA

TANA

ERIKOISPIIRTEET

Ulospuhallusaukko suoraan ylös tai taakse Energiaa säästävä LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger)

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

TUOTEMÄÄRITYKSET REUNAIMU

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoiseksi maalattu teräs, mustaksi maalattu teräs tai ruostumaton teräs Leveys 550 mm ja 750 mm 4 toimintanopeutta Terässuodatin 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 210 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 612 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-71 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MICRO KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

TARVIKKEET

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

550 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.6601.0

725

550 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.6601.2

925

550 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

423.19.6602.0

725

550 mm

Musta

Omalla moottorilla

423.19.6602.2

925

550 mm

RST

Ulkoiselle moottorille

423.19.6608.0

725

550 mm

RST

Omalla moottorilla

423.19.6608.2

925

750 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.6801.0

890

750 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.6801.2

1 090

750 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille 423.19.6802.0 890

750 mm

Musta

Omalla moottorilla

750 mm

RST

Ulkoiselle moottorille 423.19.6808.0 890

750 mm

RST

Omalla moottorilla

423.19.6802.2 423.19.6808.2

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Hinta €

Lvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (1 kpl.)

535.19.3300.9

1 090 1 090 Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Hinta € 45

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

METZ MINI

TÄYDELLINEN PIILOASENNUKSEEN Tyylikäs liesituuletin piiloasennukseen kaappiin. Lasilevy antaa eksklusiivisen ilmeen ja tuottaa tehokkaan reunaimun. METZ MINI toimitetaan metallisuodattimella ja energiaa säästävällä LED-valaistuksella. Toimitetaan vakiona kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin


UUTUU S NYT KO KONA MUSTA

AN

A+

Hinta alk. € 1 250

ENERGIALUOKKA

ERIKOISPIIRTEET

Moottorin voi halutessaan siirtää Reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger)

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

TUOTETIEDOT

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoiseksi maalattu teräs ja valkoisella lasilevyllä Mustaksi maalattu teräs ja mustalla lasilevyllä Leveys 550 mm ja 750 mm 4 toimintanopeutta Terässuodatin 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT OMALLA MOOTTORILLA

METALLISUODATIN

MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 311 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 550 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

LASILEVYN VOI AVATA IMUTEHON LISÄÄMISEKSI

METZ MINI - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

TARVIKKEET

Mitat

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (1 kpl.)

535.19.3300.9

Moottori

Tuotenro.

550 mm Valkoinen

Väri

Ulkoiselle moottorille

423.19.5601.0

Hinta € 1 320

550 mm Valkoinen

Omalla moottorilla/Siirrettävä 423.19.5601.2

1 520

550 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

423.19.5608.0

1 250

550 mm Musta

Omalla moottorilla/Siirrettävä 423.19.5608.2

1 450

750 mm Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.5801.0

1 610

750 mm Valkoinen

Omalla moottorilla/Siirrettävä 423.19.5801.2

1 810

750 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

423.19.5808.0

1 500

750 mm Musta

Omalla moottorilla/Siirrettävä 423.19.5808.2

1 700

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Hinta € 45

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

TODELLINEN VOIMANPESÄ Perinteinen liesituuletin kaappiasennukseen. Äärimmäisen tehokas ja hiljainen moottori. Toimitetaan tehokkaalla metallisuodattimella joka parantaa ilmanvirtausta - sekä energiatehokkaalla LED-valaistuksella..

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

HIMMENNIN

GLASS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 625 ERIKOISPIIRTEET

Tehokas ja hiljainen moottori Koristeelliset suodattimet Glass touch -käyttöpaneeli Energiaa säästävä LED-valaistus Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger)

TUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoinen ja valkoinen lasipaneeli Rosteri ja musta lasipaneeli Leveys 600 ja 800 mm 4 toimintanopeutta Design suodatin 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT 600 MM MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 171 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 532 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 37-59 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A TEKNISET TIEDOT 800 MM MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 186 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 548 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 36-59 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

ALSACE - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

600 mm Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

520.19.2001.0

625

Kierrätyssuodatin, 600 mm (2 kpl.)

535.19.3000.9

45/kpl.

600 mm Valkoinen

Omalla moottorilla

520.19.2001.2

825

Kierrätyssuodatin, 800 mm (3 kpl.)

535.19.3080.9

45/kpl.

600 mm RST/Musta Ulkoiselle moottorille

520.19.2008.0

625

Ilmanvaihtokanavamuunnin (oikeasta vasempaan)

535.21.1420.9

38

600 mm RST/Musta Omalla moottorilla

520.19.2008.2

825

800 mm RST/Musta Ulkoiselle moottorille

520.19.2088.0 960

800 mm RST/Musta Omalla moottorilla

520.19.2088.2

Mitat

Väri

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Hinta €

1 160

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

ALSACE SLIDER

TYYLIKÄS SLIDER ALSACE SLIDER on kaappiin integroitava malli, jossa yhdistyvät tyylikkyys ja kaappitilan optimaalinen käyttö. Elegantti Glass touch -ohjaus on helppokäyttöinen.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

Hinta alk. € 655 ERIKOISPIIRTEET

Tehokas ja hiljainen moottori Koristeelliset suodattimet Glass touch -käyttöpaneeli Energiaa säästävä LED-valaistus Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) 

LED-VALOT

HIMMENNIN

GLASS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTITUOTETIEDOT MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin integroitava Valkoiseksi maalattu rst ja valkoinen lasi etupaneeli Mustaksi maalattu rst ja musta lasi etupaneeli Leveys 600 mm 4 toimintanopeutta Design suodatin 2x0,8 W LED (3000 K)

METALLISUODATIN

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 162 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 525 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 35-61 dB(A) ILMANVAIHTOKANAVA: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A

Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

ALSACE SLIDER KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

600 mm Valkoinen

Moottori

Tuotenro.

TARVIKKEET Hinta €

Ulkoiselle moottorille 520.19.2161.0 655

600 mm Valkoinen

Omalla moottorilla

600 mm Musta

Ulkoiselle moottorille 520.19.2168.0 655

520.19.2161.2

600 mm Musta

Omalla moottorilla

520.19.2168.2

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

855 855

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin, 600 mm (setti)

535.19.3760.9

Hinta € 78

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » ALSACE SLIDER

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT THERMEXin kattoon integroitavat mallit ovat täysin piilossa katossa ja vain imupinta on näkyvissä. Tämä ratkaisu varmistaa täydellisen näkyvyyden keittoalueelle ja ympäristöön.

UUTUU S NYT KO KONA MUSTA

TUOTTEET METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

METZ MAXI

HIENOVARAISUUS ON HYVE METZ MAXI -liesituuletin on piilossa katossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta liesituuletin pystyy imemään kaikki ruoanlaitosta syntyvät epäpuhtaudet pois keittiöstä. METZ MAXI -malli toimitetaan tyylikkäällä kaukosäätimellä, jossa on helppokäyttöiset ohjaustoiminnot.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

AN


B

TARVIKKEET

ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

THERMEX PLASMEX®-SUODATIN II ASENNETTU ALASLASKETUN KATON PÄÄLLE

TARVIKKEET

HIMMENNIN

REUNAIMU

Hinta alk. € 2 375 ERIKOISPIIRTEET

Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden keittoalueelle Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus jaksottaiseen poistoon Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi TUOTETIEDOT

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kattoon integroitava Valkoinen ja valkoinen lasi Musta ja musta lasi Leveys 1200 mm 4 toimintanopeutta Painetta tasaava terässuodatin 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 274 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 569 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 39-58 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Lähtö sivulta tai päältä Ø160 ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MUSTA LASILEVY ILMAN VALOJA LISÄVARUSTEENA ASENNUSKOTELO LISÄTARVIKE

METZ MAXI - KATTOON INTEGROITU MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus Tuotenro.

Hinta €

1200 mm Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.3161.0

2 375

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.2000.9

45/kpl.

1200 mm Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.3161.2

2 575

Asennuskotelo/valkoinen/matala 1200 mm (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

465

1200 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

423.19.3168.0

2 375

Asennuskotelo/valkoinen/korkea 1200 mm (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

465

1200 mm Musta

Omalla moottorilla

423.19.3168.2

2 575

Asennuskotelo/valkoinen/korkea 1200 mm (kork. 255 mm)/ilman kierrätykseen

500.00.3050.0

465

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

230

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, musta

500.19.1002.9

230

Lasilevy musta (ei valoja)

536.19.4038.9

452

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Hinta €

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

NYT

EASY-F

IT MOOTT ORILLA

EASY-FIT

METZ MAXI II STRIP

NÄKYMÄTÖN KATSEENVANGITSIJA METZ MAXI II STRIP -liesituuletin on piilossa katossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen lasin kaksi valonauhaa antavat miellyttävän valon. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta liesituuletin pystyy imemään kaikki ruoanlaitosta syntyvät epäpuhtaudet pois keittiöstä. Malli METZ MAXI II STRIP toimitetaan tyylikkäällä kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin


A+

TARVIKKEET

ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

THERMEX PLASMEX®-SUODATIN II ASENNETTU ALASLASKETUN KATON PÄÄLLE

HIMMENNIN

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

Hinta alk. € 2 375 ERIKOISPIIRTEET

Kattoon sijoittaminen antaa hyvän näkyvyyden ympäristöön Tehokas reunaimu Moottorin voi halutessaan siirtää kauemmaksi tuulettimesta ja vaihtaa puhallusaukon suuntaa. Easy-fit moottori, jonka voi yksi henkilö asentaa alakautta - kts. piirros Toimitetaan kaukosäätimellä Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus jaksottaiseen poistoon Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi TUOTETIEDOT

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kattoon integroitava Valkoiseksi maalattu teräs ja valkoinen lasi Leveys 1200 mm 4 toimintanopeutta Painetta tasaava terässuodatin 2x7 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 175 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 599 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 43-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

METZ MAXI II STRIP KATTOON INTEG. MALLI Mitat

Väri

TARVIKKEET (kts. sivu 84) Kuvaus Tuotenro.

Hinta €

Hinta €

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.2000.9

45/kpl.

Asennuskotelo/valkoinen/matala 1200 mm (kork. 155 mm)

500.00.3030.0

465

Moottori

Tuotenro.

1200 mm Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.3261.0

2 375

Asennuskotelo/valkoinen/korkea 1200 mm (kork. 255 mm)

500.00.3040.0

465

1200 mm Valkoinen

Omalla moottorilla/Siirrettävä 423.19.3261.2

2 575

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.1001.9

230

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

UUTUU S NYT KO KONA MUSTA

METZ MEDIO

SUUNNITELTU PIENINTÄ YKSITYISKOHTAA MYÖTEN Liesituuletin asennetaan piiloon joko sisäkattoon tai yläkaapin alle. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimun ansiosta METZ MEDIO tarjoaa tehokasta ilmanpoistoa. METZ MEDIO toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

AN


B

TARVIKKEET

ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

THERMEX PLASMEX®-SUODATIN II ASENNETTU ALASLASKETUN KATON PÄÄLLE HIMMENNIN

REUNAIMU

Hinta alk. € 1 990 ERIKOISPIIRTEET

Voidaan asentaa yläkaapiin tai sisäkattoon Tehokas reunaimu Toimitetaan kaukosäätimellä Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus jaksottaiseen poistoon Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi TUOTETIEDOT

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin / kattoon integroitava Valkoiseksi maalattu teräs ja valkoinen lasi Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi Leveys 900 mm 4 toimintanopeutta Painetta tasaava terässuodatin 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 205 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 562 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 37-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Lähtö sivulta tai päältä 220x90 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

METZ MEDIO KATTOON INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta €

900x500 mm Valkoinen

Ulkoiselle moottorille 423.19.3151.0

1 990

900x500 mm Valkoinen

Omalla moottorilla

423.19.3151.2

2 190

900x500 mm Musta

Ulkoiselle moottorille 423.19.3158.0

1 990

900x500 mm Musta

Omalla moottorilla

2 190

423.19.3158.2

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.3000.9

45/kpl.

Asennuskotelo/valkoinen/900 mm/iv-kanava ylös

500.30.3020.0

465

Asennuskotelo/valkoinen/ilman kierrätykseen

500.00.3070.0

465

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.2001.9

230

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, musta

500.19.2002.9

230

Asennuskiinnikkeet kaappiin

500.30.3010.2

135

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO III STRIP

NÄKYMÄTÖN KATSEENVANGITSIJA METZ MEDIO III STRIP -liesituuletin on piilossa joko yläkaapissa tai sisäkatossa keittoalueen yläpuolella. Liesituulettimen lasin kolme valonauhaa antavat miellyttävän valon. Liesituulettimen tehokkaan moottorin ja reunaimutekniikan ansiosta liesituuletin pystyy imemään kaikki ruoanlaitosta syntyvät epäpuhtaudet pois keittiöstä. Malli METZ MEDIO III STRIP toimitetaan tyylikkäällä kaukosäätimellä. SISÄINEN MOOTTORI:

Vaihdettava moottori liesituulettimessa/ katossa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin


A+ ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

REUNAIMU

Hinta alk. € 1 945 ERIKOISPIIRTEET

Moottorin voi halutessaan siirtää Tehokas reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Toimitetaan kaukosäätimellä Mahdollisuus jaksottaiseen poistoon Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) Katso tuotevideo www.thermex.fi TUOTETIEDOT

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Kaappiin / kattoon integroitava Valkoiseksi maalattu teräs ja valkoinen lasi Leveys 900 mm 4 toimintanopeutta Painetta tasaava terässuodatin 3x3,5 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 349 m3/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 621 m3/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET

THERMEX PLASMEX®-SUODATIN II ASENNETTU ALASLASKETUN KATON PÄÄLLE

METZ MEDIO III STRIP KATTOON INTEGROITAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84) Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin (2 kpl.)

535.19.3000.9

45/kpl.

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Hinta

Vaijereihin ripustettava asennuskehys, valkoinen

500.19.2001.9

230

900x500 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

423.19.3251.0

1 945

Asennuskiinnikkeet kaappiin

500.30.3010.2

135

900x500 mm

Valkoinen Omalla moottorilla

423.19.3251.2

2 145

Asennuskotelo/valkoinen/900mm/iv-kanava ylös

500.30.3020.0

465

Asennuskotelo/valkoinen/matala

500.00.3060.0 465

Asennuskotelo/valkoinen/ilman kierrätykseen

500.00.3070.0

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Jos tarvitset suorakulmaisen kanavan kaappiin, kts. sivu 85 Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

465

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT THERMEXin seinälle asennettavat mallit voidaan asentaa vapaasti seinälle tai yläkaappien väliin. Vertikaaliset mallit antavat käyttäjälle hyvän yleisnäkymän keittoalueelle.

TUOTTEET DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN MINI BORDEAUX CAVE LYON MARSEILLE

DAX

UUSI KLASSIKKO DAX on, kaunis ja tyylipuhdas liesituuletin. Musta ja tasainen lasi yhdessä elegantin glass touch -ohjauksen kanssa luovat arvokkuutta kaikkiin keittiöihin. DAX mallista on versiot kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin joten sen avulla voit luoda juuri oikeanlaisen keittiöympäristön itsellesi.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


B ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ETUIMU

Hinta alk. € 625 ERIKOISPIIRTEET

Tehokas etuimu Energiaystävällinen LED-valaistus Lasilevyn voi avata imutehon lisäämiseksi Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi MITAT: 600, 800 ja 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 600 MM MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 235m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 405 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 655 m³/t (69dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 54-61 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 800 JA 900 MM MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 235 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 415 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 665 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

DAX - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI Mitat

Väri

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Moottori

Tuotenro.

600 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.5068.0

625

600 mm Musta

Omalla moottorilla

540.23.5068.2

825

800 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.5088.0

765

800 mm Musta

Omalla moottorilla

540.23.5088.2

965

900 mm Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.5098.0

765

900 mm Musta

Omalla moottorilla

540.23.5098.2

965

HUOM! Uusi koko suojaputkessa.

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

Kierrätyssuodatin, 600 mm (1 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

Kierrätyssuodatin, 800 mm (2 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

Kierrätyssuodatin, 900 mm (2 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

Jatkosuojaputki, musta 2x1000 mm

537.23.1142.9

305

Jatkosuojaputki, musta, 1x1000 mm

537.23.1143.9

190

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » DAX

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

PERPIGNAN

TULE VAIN LÄHEMMÄKSI PERPIGNAN-malli on pystysuora liesituuletin. Erityisen vertikaalisen muotoilun ansiosta voit seistä lähellä liettä ja näet hyvin koko keittoalueen.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ETUIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

Hinta alk. € 930 ERIKOISPIIRTEET

Tehokas etuimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Suojaputki on samanvärinen kuin liesituuletin Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs ja valk. lasi Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi MITAT: 600 ja 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: Omalla moottorilla: MALLI: 600 mm 900 mm KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 312m³/t 312 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 560 m³/t 530 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 787 m³/t (69 dB(A)) 787 m³/t (67 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-64 dB(A) 53-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

PERPIGNAN - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.1161.0

930

Kierrätyssuodatin, 600 mm (1 kpl.)

535.23.0570.9

41/kpl.

600 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.1168.0

1 045

Kierrätyssuodatin, 900 mm (2 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1168.2

1 245

Jatkosuojaputki, musta, 2x1000 mm

537.23.1142.9

305

900 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.1191.0

1 000

Jatkosuojaputki, musta, 1x1000 mm

537.23.1143.9

190

900 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.1198.0

1 110

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

900 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1198.2

1 310

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

HUOMATTAVAN TYYLIKÄS Malli MINI PERPIGNAN on vertikaalinen liesituuletin. Siron muotoilun ansiosta se näyttää erittäin tyylikkäältä. Tämä pätee riippumatta siitä, että asennetaanko liesituuletin yksin seinälle tai yläkaappien yhteyteen.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ETUIMU

ALAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 1 085 ERIKOISPIIRTEET

Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etuimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Suojaputki on samanvärinen kuin liesituuletin Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi Valkoiseksi maalattu teräs ja valk. lasi MITAT: 600 ja 800 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT LEVEYDELLE 800 MM MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 310 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 542 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 747 m³/t (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MINI PERPIGNAN - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.1141.0

1 140

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.1141.2

1 340

600 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.1148.0

1 085

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1148.2

1 285

800 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.1181.0

1 240

800 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.1181.2

1 440

800 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.1188.0

1 140

800 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.1188.2

1 340

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.23.0555.9

Hinta € 110

Äänieristys

536.99.1702.9

520

Jatkosuojaputki, valkoinen, 1x1000 mm

537.23.1140.9

190

Jatkosuojaputki, valkoinen, 2x1000 mm

537.23.1141.9

305

Jatkosuojaputki, musta, 2x1000 mm

537.23.1142.9

305

Jatkosuojaputki, musta, 1x1000 mm

537.23.1143.9

190

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 45


46 THERMEX BLUE LINE

MINI BORDEAUX

YKSINKERTAINEN JA TYYLIKÄS Malli MINI BORDEAUX on vertikaalinen liesituuletin. Kapea ja matalampi liesituuletin, joka erityisine kaltevine muotoiluineen ei rasita voimakkaasti seinää. Tämä pätee riippumatta siitä, että asennetaanko liesituuletin yksin seinälle tai yläkaappien yhteyteen.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

Hinta alk. € 1 725 ERIKOISPIIRTEET

GLASS TOUCH

ETUIMU

ALAIMU

JÄLKIKÄYNTI

JAKSOTTAINEN POISTO

METALLISUODATIN

Suunniteltu ergonomiseksi käyttää Tehokas etu- ja alaimu Energiatehokas LED-valaistus Lasiluukku voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Suojaputki on samanvärinen kuin liesituuletin Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi Valkoiseksi maalattu teräs ja valk. lasi MITAT: Leveys 600 ja 800 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 310 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 542 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 747 m³/t (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-63 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MINI BORDEAUX SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.4161.0

1 725

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.4161.2

1 925

600 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.4168.0

1 725

600 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.4168.2

1 925

800 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.4088.0

1 765

800 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.4088.2

1 965

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Vaihdettava puhallusaukon paikka

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin (setti)

535.23.0555.9

Hinta € 110

Jatkosuojaputki, valkoinen, 1x1000 mm

537.23.1140.9

190

Jatkosuojaputki, valkoinen, 2x1000 mm

537.23.1141.9

305

Jatkosuojaputki, musta, 2x1000 mm

537.23.1142.9

305

Jatkosuojaputki, musta, 1x1000 mm

537.23.1143.9

190

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 47


48 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KAAREVAA ELEGANSSIA Elegantti, tyylipuhdas ja kaareva liesituuletin, jonka kaunis malli erottuu muista. CAVE -malli on ratkaisu sinulle, jolla on suuria unelmia ja haluat itsellesi vain parasta.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


B ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

ETUIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 2 015 ERIKOISPIIRTEET

Tehokas etuimu Energiaystävällinen LED-valaistus Lasilevy voidaan avata suuremman imutehon saamiseksi Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Mustaksi maalattu teräs ja musta lasi Valkoiseksi maalattu teräs ja valk. lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 1x9,2 W LED TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 286 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 526 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 706 m³/t (68dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 50-65 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

CAVE - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

900 mm

Valkoinen

Ulkoiselle moottorille

540.23.5191.0

2 085

Kierrätyssuodatin, 900 mm (2 kpl.)

535.23.0575.9

41/kpl.

900 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

540.23.5191.2

2 285

Jatkosuojaputki, valkoinen, 2x1000 mm

537.23.1051.9

305

900 mm

Musta

Ulkoiselle moottorille

540.23.5198.0

2 015

Jatkosuojaputki, musta, 2x1000 mm

537.23.1052.9

305

900 mm

Musta

Omalla moottorilla

540.23.5198.2

2 215

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

LYON

KLASSISTA MUOTOILUA LYON-malli on klassinen suorakulmainen ja vaakasuora liesituuletin puhtailla ja tiukoilla linjoilla sekä pyöristetyillä kulmilla. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen ilmanpoiston. Suodatinlevy on lähellä keittotasoa, joka varmistaa parhaan mahdollisen poiston. Syvyys on vain 400 mm, joka antaa enemmän tilaa liesituulettimen ympärille ja paremman näkyvyyden liedelle. Valaistus on toteutettu energiatehokkailla LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


B ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 1 530 ERIKOISPIIRTEET

Syvyys vain 400 mm - takaa hyvän näkyvyyden keittotasolle Perinteinen suorakulmainen muotoilu Energiatehokas LED-valaistus Jaksottainen poisto Mahdollisuus hankkia design suodatin lisävarusteena Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 317 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 559 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 751 m³/t (73 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-67 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

LYON - SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

900 mm

RST/Musta

Ulkoiselle moottorille

527.23.1098.0

1 530

Kierrätyssuodatin (3 kpl.)

535.23.0570.9

41/kpl.

900 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

527.23.1098.2

1 730

Design suodatin (270x250mm)

536.23.1000.9

67/kpl.

Jatkosuojaputki, rosteri, 2x980 mm

537.42.5808.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » LYON

THERMEX  BLUE LINE 51


52 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

IMEE KÄRYT JA KATSEET PUOLEENSA MARSEILLE-malli on ainutlaatuista suunnittelua, joka perustuu maailmankuulun tanskalaisen suunnittelijan Jacob Jensenin muotokieleen. Malli MARSEILLE on varustettu tehokkaalla reunaimulla ja siinä on myös terässuodatin, joka varmistaa imutehon pysymisen vakiona ja ilman aiheuttamien äänten pysymisen mahdollisimman vähäisinä. Liesituuletin on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella, ja se toimitetaan kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

REUNAIMU

Hinta alk. € 2 565 ERIKOISPIIRTEET

Perustuu Jacob Jensenin designiin Tehokas reunaimu Energiaa säästävällä LED-valaistuksella Toimitetaan kaukosäätimellä Jaksottainen poisto Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Seinäasennus MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 220 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 613 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MARSEILLE SEINÄLLE ASENNETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

446.19.1098.0

2 565

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

446.19.1098.2

2 765

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin

535.19.3000.9 45

Hinta €

Jatkosuojaputki, rosteri, 1x1000 mm

537.19.1108.9

305

Suojaputken muokkaus seinämallit

537.99.0008.9

245

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 53


54 THERMEX BLUE LINE

RIPUSTETTAVAT MALLIT THERMEXin ripustettavat mallit ovat ihanteellisia keittiösaarekkeen yläpuolelle. Suodattimen pinta on lähellä keittoaluetta, jolloin poisto on tehokasta. TUOTTEET LYON CALAIS MARSEILLE ORLEANS CHAMONIX

LYON

HYVÄ IMUKYKY ON MUST LYON-malli on klassinen suorakulmainen liesituuletin puhtailla ja tiukoilla linjoilla sekä pyöristetyillä kulmilla. Suuri suodatinlevy varmistaa tehokkaan ja tasaisen poiston. Suodatinlevy on lähellä keittotasoa, joka varmistaa tehokkaan poiston. 520 mm syvyys antaa runsaasti tilaa keittotason ympärille. Valaistus on energiatehokas ja toteutettu LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli II

Top Link® Moduuli II

Plasmex® -suodatin


B ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 1 780 ERIKOISPIIRTEET

Klassinen suorakulmainen malli puhtailla ja tiukoilla linjoilla Syvyys vain 520 mm - takaa hyvän näkyvyyden keittotasolle Suuri, vaakasuora suodatinpinta lähellä keittotasoa varmistaa optimaalisen poiston Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus hankkia design suodatin lisävarusteena Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja musta lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 3 + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 323 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 530 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 762 m³/t (68 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 51-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

LYON - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

Hinta €

900 mm

RST/Musta

Ulkoiselle moottorille

528.23.1098.0

1 780

Kierrätyssuodatin (3 kpl.)

535.23.0570.9

41/kpl.

900 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

528.23.1098.2

1 980

Design suodatin (270x250 mm)

536.23.1000.9

67/kpl.

Jatkosuojaputki, rosteri, 1950 mm

537.42.5908.9

440

Suojaputken muokkaus ripust. mallit (vakiosuojaputki - ei viistettä)

537.99.1008.9

360

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » LYON

THERMEX  BLUE LINE 55


56 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS CALAIS-malli on kaunis ja tasapainoinen, kokonaan ruostumattomasta teräksestä valmistettu liesituuletin. CALAIS on varustettu labyrinttisuodattimella, joka tuottaa maksimaalisen imutehon ja minimaalisen äänitason. Valaistus on energiatehokas ja toteutettu LED-valoilla.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

GLASS TOUCH

Hinta alk. € 2 020 ERIKOISPIIRTEET

Kaunis ja tasapainoinen kaareva muotoilu Valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä Labyrinttisuodatin Energiatehokas LED-valaistus Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13

JÄLKIKÄYNTI

TUOTETIEDOT LABYRINTTISUODATIN

SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 950 mm NOPEUDET: 5 toimintanopeutta SUODATIN: Labyrinttisuodatin VALO: 4x2 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 293 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 645 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-64 dB(A)) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

CALAIS - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

950 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

421.26.1008.0

2 020

Kierrätyssuodatin, pestävä

535.26.1020.9

98

950 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

421.26.1008.2

2 220

Jatkosuojaputki, rosteri, 1950 mm

537.26.7608.9

440

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

HILJAISUUS KOKATESSA… MARSEILLE-malli on ainutlaatuista suunnittelua, joka perustuu maailmankuulun tanskalaisen suunnittelijan Jacob Jensenin muotokieleen. Malli MARSEILLE on varustettu tehokkaalla reunaimulla. MARSEILLE on varustettu energiatehokkaalla LED-valaistuksella.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin


A ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

Hinta alk. € 2 820 ERIKOISPIIRTEET

Perustuu Jacob Jensenin designiin Tehokas reunaimu Energiaa säästävä LED-valaistus Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT

REUNAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 220 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 613 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 48-64 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

MARSEILLE - RIPUSTETTAVA MALLI

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

447.19.1098.0

2 820

Kierrätyssuodatin

535.19.3000.9

45

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

447.19.1098.2

3 020

Jatkosuojaputki, rosteri, 2000 mm

537.19.1008.9

440

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 59


60 THERMEX BLUE LINE

ORLEANS

IMEVÄÄ KEITTIÖTAIDETTA Sylinterimäisine muotoiluineen ORLEANS on liesituuletin, jonka mittasuhteet ovat täsmälleen oikeat, se tuo keittiöön tasapainoa ja symmetriaa. ORLEANS on aito THERMEX-klassikko. ORLEANS on varustettu LED-valaistuksella, ja se toimitetaan vakiona kaukosäätimellä.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin


C ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

HIMMENNIN

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Hinta alk. € 2 990 ERIKOISPIIRTEET

Kaunis ja yksinkertainen. Klassinen sylinterimalli Energiatehokas LED-valaistus Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja mustaksi maalattu teräs MITAT: Ø600 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin ulkoreunalla VALO: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 169 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 404 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: C Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

ORLEANS - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Kuvaus

Tuotenro.

600 mm

RST/Musta

Ulkoiselle moottorille

528.19.1068.0

2 990

Jatkosuojaputki, rosteri, 2000 mm

537.19.2008.9

440

600 mm

RST/Musta

Omalla moottorilla

528.19.1068.2

3 190

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Hinta €

RIPUSTETTAVAT MALLIT » ORLEANS

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE

CHAMONIX

KELLUVAA ELEGANSSIA CHAMONIX-malli on äärimmäisen elegantti ja tyylikäs lasista ja teräksestä rakennettu liesituuletin CHAMONIX on varustettu koristevaloilla, jotka valaisevat lasilevyn useilla eri väreillä. Valaistus perustuu energiatehokkaisiin LED-valoihin.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link

Pro Link Moduuli I

Top Link® Moduuli I

Plasmex® -suodatin


C ENERGIALUOKKA

KAUKOSÄÄDIN

LED-VALOT

DECO-VALO

HIMMENNIN

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTI

Hinta alk. € 3 180 ERIKOISPIIRTEET

Tyylikäs lasin ja teräksen yhdistelmä Lasissa tyylikkäät koristevalot Energiatehokas LED-valo Saatavana kaikkiin eri ilmanvaihtojärjestelmiin Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® video - www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Ruostumaton teräs ja kirkas lasi MITAT: Leveys 900 mm NOPEUDET: 4 toimintanopeutta SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 4x3 W LED-työvalot 3 W LED-koristevalot TEKNISET TIEDOT

METALLISUODATIN

MOOTTORI: Omalla moottorilla: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 132 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 416 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 35-68 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø160 mm ENERGIALUOKKA: C Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

TARVIKKEET (kts. sivu 84)

CHAMONIX - RIPUSTETTAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

900 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

445.19.1100.0

3 180

900 mm

Rosteri

Omalla moottorilla

445.19.1100.2

3 380

Ulkoiset moottorit ja muut ilmanvaihtojärjestelmät (Kaikki mahdollisuudet) katso takakannen taitos

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Suojaputken muokkaus mahdollista

Hinta €

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin

535.19.5000.9 64

Hinta €

Jatkosuojaputki, rosteri, Ø320 mm, 1000 mm

450.99.9928.9

535

Suojaputken muokkaus ripustettavat mallit

537.99.1008.9

360

RIPUSTETTAVAT MALLIT » CHAMONIX

THERMEX  BLUE LINE 63


BLUE LIMITED

HÄVYTTÖMÄN HYVÄÄ LAATUA BLUE LIMITED - sarjassa on jännittävästi muotoiltuja, energia-luokkaan A kuuluvia laitteita. Kukin niistä täyttää oman paikkansa mallistossa designin ja tekniikan suhteen. BLUE LIMITED, kuten nimi ilmaisee, on tuotesarja, jossa on tiettyjä rajoituksia. BLUE LIMITED -malleja on saatavina rajoitettuna vaihtoehtomääränä sekä rajoitetuilla lisävarustemahdollisuuksilla. Tästä syystä on tärkeää selvittää, mitä tuotteita on saatavilla minäkin vaihtoehtoina ja mitä mahdollisuuksia kussakin tuotteessa on.


66 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE

TODELLA ELEGANTTI LIESITUULETTIMEN JA KEITTOTASON KOMBINAATIO LE MANS BLUE on elegantti liesituulettimen ja induktiotason yhdistelmä, jonka kanssa on mahdollista käyttää Plasmex® -suodatinta (arvioitu käyttöikä jopa 10 vuotta). Plasmex® -suodatin puhdistaa 96,5% ilman epäpuhtauksista.

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Plasmex® -suodatin


D A+ ENERGIALUOKKA ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

METALLISUODATIN

Hinta € 1 860 ERIKOISPIIRTEET Liesituulettimen ja keittotason yhdistelmä Keittotasossa Boost-ominaisuus Keittoalueet yhdistettävissä suuremmaksi keittoalueeksi Induktiokeittotaso 2 x keittolevy 1500 W + Boost 1800 W 2 x keittolevy 1800 W + Boost 2000 W ERITYISOMINAISUUDET MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN:

Tasoon integroitava Musta lasi Leveys 800 mm 3 toimintanopeutta Alumiinisuodatin

TUOTETIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 281 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 550 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40-60 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: A+ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

LE MANS BLUE TASOON INTEGROITAVA Mitat 800 mm

Väri Musta

Moottori Omalla moottorilla

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

TARVIKKEET Tuotenro. 525.21.2022.2

Hinta € 1 860

Kuvaus Kierrätyssuodatin Plasmex® suodatin I Ø210 mm - asennussarja alasokkeliin Plasmex® suodatin II litteä - asennussarja alasokkeliin Setti - Putkisarja alasokkeliin ja sokkeliritilä

Tuotenro. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Hinta € 100 1 340 2 975 333

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 67


68 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Optimaalinen laatikkosyvyys Helppo Enkel asennus installation Plasmex®med Plasmex®-filter -suodattimelle Renser luften Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti 96,5 %

LE MANS II TODELLA ELEGANTTI LIESITUULETTIMEN JA KEITTOTASON KOMBINAATIO SEKÄ PLASMEX -SUODATTIMEN PUHDISTAMA ILMA

Kan Voidaan planforsænkes huullosasentaa til bordpladen pöytätasoon

Kan monteres Voidaan asentaa ulosvievään med aftræk tuuletuskanavaan til det fri Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

Sokkelimoottori

LE MANS II mallissa on erittäin tyylikkäät induktiokeittolevyt sekä tasoon upotettu imuaukko kummallekkin puolelle. Kummallakin puolella on neljä ruoanlaittoaluetta sekä siltaustoiminto, joka mahdollistaa kahden alueen yhteiskäytön. LE MANS II mallin kanssa on mahdollista käyttää Plasmex® -suodatinta (arvioitu käyttöikä jopa 10 vuotta), joka puhdistaa 96,5% ilman epäpuhtauksista. SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Plasmex® -suodatin


THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN

Optimaalinen laatikkosyvyys Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Voidaan huullosasentaa pöytätasoon

Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

A+++ ENERGIALUOKKA

GLASS TOUCH

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Sokkelimoottori

ERIKOISPIIRTEET

ERITYISOMINAISUUDET

3 nopeutta + boost max 791 m³/t Äänenvoimakkuus max 69 dB(A) Energialuokka A+++ Kanavajärjestelmä voidaan sijoittaa kaappien taakse säästämään laatikkotilaa Moottori voidaan asentaa sokkeliin Helposti irrotettava tyhjennysjärjestelmä pienemmille kondenssivesimäärille Helposti irrotettava tyhjennysjärjestelmä suuremmille kondenssivesimäärille Imuaukkojensoft touch -avaus

Keittolevyn mitat: Leveys 860 mm syvyys 520 mm Keittoalueet 4x180x220 mm (2100 W - Boost 3700 W) Bridge-toimintomahdollisuus (kahden alueen yhteiskäyttö sekä oikealla että vasemmalla puolella) Jälkilämmön osoitin Tauko- ja nollaustoiminnot Lapsilukko Ylikuumentumissuoja Ajastintoiminto (sekuntikello) Lämpimänäpitotoiminto Toiminnan aikarajat 9-portainen lämmönsäätö Keittolevyn automaattisammutus kondenssisäiliön täyttyessä Induktiokeittolevy

Väri Musta

Moottori Omalla moottorilla

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Kierrätys

Tuotenro. 525.05.1003.2

MALLI: MATERIAALI: MITTA: NOPEUDET: SUODATIN:

Tasoon integroitava Musta lasi Leveys 860 mm 3 toimintanopeutta + BOOST Metallisuodatin

TUOTETIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V (400 V) ILMAMÄÄRÄ MIN.: 308 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 617 m³/t ILMAMÄÄRÄ - BOOST: 791 m³/t (77 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 52-69 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: 230x90 mm ENERGIALUOKKA: A+++ Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

IMUAUKKOJEN SOFT TOUCH -AVAUS VOIDAAN AVATA YKSILÖLLISESTI, JOLLOIN IMU KESKITTYY SILLE PUOLELLE, JOLLA TEHDÄÄN RUOKAA

TARVIKKEET

LE MANS II - TASOON INTEGROITAVA Mitat 860 mm

KONDENSSIVEDEN KERÄYSASTIA ON HELPPO IRROTTAA JA TYHJENTÄÄ

Hinta € 4 015

INDUKTIOTASON ERIKOISPIIRTEET SUODATTIMEN PUHDISTUKSEN ILMAISIN

HELPOSTI IRROTETTAVA RASVASUODATIN

Hinta € 4 015

NY PRIS

Kuvaus Kierrätyssuodatin (aloituspakkaus) Long Life -kierrätyssuodatin (refill) Plasmex® suodatin I Ø210 mm - asennussarja alasokkeliin Plasmex® suodatin II litteä - asennussarja alasokkeliin Setti - Putkisarja alasokkeliin ja sokkeliritilä

Tuotenro. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Hinta € 486 109 1 340 2 975 333

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 69


TASOON INTEGROITAVAT MALLIT » NIMES LUX

70 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN II VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

NIMES LUX B

NIMES LUX - TASOON INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

880 mm

RST/Musta lasi

Omalla moottorilla

525.21.1192.2

Hinta €

ENERGIALUOKKA

2 780 LED-VALOT

TARVIKKEET

GLASS TOUCH

Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin 880 mm

535.21.8200.9

Hinta € 77

Plasmex® suodatin I Ø210 mm - asennussarja alasokkeliin

536.99.1800.9

1 340

Plasmex® suodatin II litteä - asennussarja alasokkeliin

536.99.1801.9

2 975

REUNAIMU

THERMEX PLASMEX® -SUODATIN I VOIDAAN ASENTAA SOKKELIIN ALUMIINISUODATIN METALLINEN SUODATIN

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

Lämpö talteen ja puhdas ilma takaisin keittiöön

Hinta € 2 780 ERIKOISPIIRTEET Liesituuletin piiloutuu huomaamattomasti pöytälevyn sisään Lasinen yläpinta helpottaa puhdistamista Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla. Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT

JÄLKIKÄYNTI

Voidaan asentaa ulosvievään tuuletuskanavaan

Helppo asennus Plasmex® -suodattimelle Puhdistaa ilman 96,5 %:sesti

MALLI: MATERIAALI: MITAT: NOPEUDET: SUODATIN: VALO:

Tasoon integroitava Ruostumaton teräs ja lasi Leveys 880 mm 4 toimintanopeutta Metallisuodatin 1x5 W LED

TEKNISET TIEDOT MOOTTORI: 880 mm: KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 235 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 605 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 53-74 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 mm ENERGIALUOKKA: B Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


INTEGRATA SEINÄ Hinta € 3 695

INTEGRATA SEINÄ - SEINÄLLE INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

800 mm

Rosteri

Ulkoiselle moottorille

423.99.1088.0*

ETUIMU

Hinta € 3 695

ERIKOISPIIRTEET Tehokas etuimu Saatavilla erikoistilauksesta omiin mittoihin sopivana Mahdollisuus liesituulettimen automaattiseen ohjaukseen keittotason käytön mukaan Top Link® Moduulin kanssa - kts. sivu 10 Katso Top Link® -video osoitteessa www.thermex.fi Sisäänrakennettu kärkitieto (Trigger) 

* Toimitusmyyntituote. Tavallista pidempi toimitusaika on mahdollinen. ALAIMU

JAKSOTTAINEN POISTO

JÄLKIKÄYNTITUOTETIEDOT METALLISUODATIN

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

MALLI: MATERIAALI: MITAT: SUODATIN:

LISÄVARUSTEET: Sisäkatto TX moottori

Sisäkatto CKB moottori

Katto TTP moottori

VG-Link®

CVL-Link®

CVV-Link®

Pro Link Moduuli III

Top Link® Moduuli III

Plasmex® -suodatin

Seinälle integroitava malli Ruostumaton teräs Leveys 800 mm Alumiinisuodatin

TASOON INTEGROITAVAT MALLIT » INTEGRATA SEINÄ

THERMEX  BLUE LINE 71


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT » COLMAR II

72 THERMEX BLUE LINE

KIINNITYSKANNAKKEET KIINNITYSKANNAKKEET

COLMAR II D

COLMAR II - KAAPPIIN INTEGROITAVA MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

600 mm

Valkoinen

Omalla moottorilla

520.42.3711.2

Hinta € 195

600 mm

Harmaa/RST

Omalla moottorilla

520.42.3718.2

195

ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

METALLISUODATIN

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

KF59 kierrätyssuodatin (setti)

535.42.9100.9

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Hinta € 38

Hinta € 195 ERIKOISPIIRTEET Ulosvedettävä liesituuletin tuplasuodattimella Uudet kiinnityskannakkeet nopeaan asennukseen Valkoinen/valkoinen etupaneeli Harmaa/rosteri etupaneeli TUOTETIEDOT MALLI: Kaappiin integroitava MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu teräs Harmaaksi maalattu teräs ja rst etupaneeli MITAT: Leveys 600 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta SUODATIN: Metallisuodatin VALO: 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISET TIEDOT KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 242 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 390 m³/t ÄÄNENVOIMAKKUUS: 47-66 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø120 mm ENERGIALUOKKA: D Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys


VALENCE A ENERGIALUOKKA

LED-VALOT

SOFT TOUCH

REUNAIMU

VALENCE - RIPUSTETTAVA MALLI

JÄLKIKÄYNTI

Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Ø380 mm

Valk./Valk.

Omalla moottorilla

528.23.4001.2

Hinta € 2 670 METALLISUODATIN

Hinta € 2 670 ERIKOISPIIRTEET Tyylikäs ja yksinkertainen sylinterimuotoinen malli Eri väriyhdistelmiä Energiatehokas LED-valaistus Mahdollisuus ilmanvaihdon tasapainottamiseen Trigger- tai Pro Link -moduulilla Kts. sivut 11-13 TUOTETIEDOT MALLI: Ripustettava MATERIAALI: Maalattu teräs MITAT: Ø380 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin VALO: 1x13,5 W LED (5300 K)

TEKNISET TIEDOT

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin

535.23.0575.9 41

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

Hinta €

KÄYTTÖJÄNNITE: 230 V ILMAMÄÄRÄ MIN.: 367 m³/t ILMAMÄÄRÄ MAKS.: 586 m³/t ILMAMÄÄRÄ BOOSTILLA: 690 m³/t (65 dB(A)) ÄÄNENVOIMAKKUUS: 49-62 dB(A) LÄHTÖKAULUKSEN KOKO: Ø150 / Ø125 mm ENERGIALUOKKA: A Ilmamäärä mitattu standardin EN 61591 mukaisesti Äänenvoimakkuus mitattu standardin EN 60704 mukaisesti

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

LISÄVARUSTEET: Trigger Link Moduuli

Pro Link Moduuli I

Plasmex® -suodatin

Kierrätys

RIPUSTETTAVA MALLI » VALENCE

THERMEX  BLUE LINE 73


VALAISIN MALLI » VALENCE LAMP

74 THERMEX BLUE LINE

VALENCE LAMP Hinta € 2 085

VALENCE LAMP - VALAISIN MALLI Mitat

Väri

Moottori

Tuotenro.

Ø380 mm

Valk./Valk.

Omalla moottorilla

528.23.4101.2

Hinta €

LED-VALOT

2 085 SOFT TOUCH

REUNAIMU

TARVIKKEET Kuvaus

Tuotenro.

Kierrätyssuodatin

535.23.0575.9

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulettimessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Liesituuletin puhdistaa ilman ja palauttaa sen takaisin keittiöön Vaijeriripustus kattoon Toimitetaan kierrätyssuodattimella Halkaisija Ø380 mm TUOTETIEDOT

Hinta € 41

ERIKOISPIIRTEET

MALLI: Valaisinmalli MATERIAALI: Valkoiseksi maalattu ja ruostumaton teräs MITAT: Ø380 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Alumiinisuodatin + kierrätyssuodatin VALO: 1x4 W LED (5300 K)

Kierrätys


CAEN Hinta € 4 515

CAEN - VALAISIN MALLI Mitat Ø570 mm

Väri Valkoinen

Moottori Omalla moottorilla

Tuotenro. 528.05.1000.2

Hinta € 4 515

LED-VALOT

JÄLKIKÄYNTI

METALLISUODATIN

Sisäänrakennettu Plasmex®-suodatin

ERIKOISPIIRTEET Liesituuletin puhdistaa ilman ja palauttaa sen takaisin keittiöön Vaijeriripustus kattoon Toimitetaan sisäänrakennetulla Plasmex®-suodattimella varustettuna Mukana kaukosäädin Käsinpuhallettu lasi Halkaisija Ø570 mm TUOTETIEDOT MALLI: Valaisinmalli MATERIAALI: Valkoinen lasi MITAT: Ø570 mm NOPEUDET: 3 toimintanopeutta + BOOST SUODATIN: Plasmex®-suodatin VALO: 1x10 W LED (5300 K)

Mittapiirrokset sivut 95 ja eteepäin

SISÄINEN MOOTTORI:

Sisäinen moottori liesituulet- imessa

Lue lisää » Kts. sivu 8 ja eteenpäin

Kierrätys

VALAISIN MALLI » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 75


KOLISEEKO

PELTI

LIESIKUVUSSASI, KUN ULKONA TUULEE? NT LI ILE I X S ENTTI E M AV R E J TH SUO MÄ KYL

N

NE LLI I A V TA PELT

PYSTYTKÖ KUVITTELEMAAN KYLMÄSUOJAVENTTIILIN JOKA EI KOLISE? Useimmissa liesikuvuissa on pelti, joka estää kylmän ilman pääsyn asuntoon liesikuvun kautta. Pelti avautuu, kun liesikupu käynnistetään ja sulkeutuu, kun liesikupu sammutetaan. Tavallisesti liesikuvun aiheuttama ilmanpaine avaa pellin, mutta tuulisella säällä voi muodostua alipainetta. Se saa pellin avautumaan ja sulkeutumaan, vaikka liesikupu olisi poissa päältä. Tämä saa pellin pitämään kolisevaa ääntä, ja samalla lämmintä ilmaa virtaa ulos asunnosta. Thermex Silent kylmäsuojaventtiilillä voit välttää meluhaitan sekä lämpöhukan. Samalla estät kylmän ulkoilman pääsyn sisälle, koska kylmäsuojaventtiilin läpät sulkeutuvat ilmatiiviisti. Thermex Silent kylmäsuojaventtiilissä on 3 sisäläppää. Niiden ansiosta kylmäsuojaventtiili avautuu vain tarkoituksellisesti. Toisin sanoen, venttiili avautuu vain liesikuvun käynnistämisen yhteydessä - ei satunnaisesti tuulen vaikutuksesta.

THERMEX SILENT KYLMÄSUOJAVENTTIILI Leveys Ø125 mm Ø150 mm

Tuotenro. Hinta € 850.60.0125.9 135 850.60.0150.9 167

Min. 1 m

THERMEX SILENT KYLMÄSUOJAVENTTIILI

76 THERMEX BLUE LINE

Thermex Silent kylmäsuojaventtiilin asennus liesikupuun

Thermex Silent kylmäsuojaventtiilin asennus SEINÄLLE


ECO-DESIGN KUVAUS Energiatehokkuusluokka Energiatehokkuusluokka lasketaan liesituulettimen vuotuisesta tehonkulutuksesta optimaalisessa toimintatilassa ja valaistuksen sähkönkulutuksen nimellisarvon mukaisesti.

Toimittajan mallitunniste

Toimittajan nimi tai tuotemerkki

Metz Medio LED strip

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

A++ A+

Hydraulinen tehokkuus luokka Tämä lasketaan likiarvona liesituulettimen tehokkaimmasta kohdasta ilmanpaineen staattisesta paine-erosta ja liesituulettimen sähkönkulutuksesta.

19

kWh/ annum

BCDEFG

A

CDEFG

AB

65/2014

Valaistustehokkuusluokka Tämä ilmaiseen valaistustehokkuuden lukseina keittotasolla suhteessa energiankulutukseen.

Rasvan suodatuksen tehokkuusluokka Tämä on se osuus rasvasta, joka jää kiinni suodattimeen (%). On huomattava, että suodatin on liesituulettimen irrotettava osa, joten esim. Metzin irrotettava lasi rajoittuu suodattimeen.

DEFG

ABC

63dB

Laskelma on suhteellinen, siinä verrataan laitteen laskettua vuotuista kulutusta (ACE) standardikulutukseen (SAEC). Tulos 100 tarkoittaa, että tuotteella on sama kulutus kuin vakiomallisella laitteella (mitä pienempi luku sen parempi). Tulos muunnetaan sitten kirjainluokitukseksi. Kulutus perustuu keskimääräiseen päivittäiseen valon 2 h käyttöaikaan ja liesituulettimen 1 h käyttöaikaan. Liesituulettimen kulutus suljettuna / valmiustilassa lisätään tähän.

Vuotuinen energiankulutus Laskenta perustuu seuraaviin tietoihin: Valoja käytetään päivittäin 2 tuntia. Itse liesituuletinta käytetään 1 tunti päivittäin FDE:ssä – kohdassa, jossa liesituulettimen tehokkuus on paras, ts. suurin ilmamäärä painehäviöön ja sähkönkulutukseen verrattuna.

Äänenvoimakkuustaso On tärkeää huomata, että aiemmin ilmoitettiin äänenpainetaso, joka on tyypillisesti alhaisempi kuin äänenvoimakkuus. Äänenvoimakkuus mitataan watteina (kuten kaiuttimissa), mutta se ilmoitetaan yksiköissä dB(A). Äänenpainetta mitataan Pascaleina mikrofonin (tyypillisesti 1 m etäisyydeltä) ja tulos muutetaan yksikköön dB(A).

ECO-DESIGN

THERMEX  BLUE LINE 77


KANAVASOVITE

78 THERMEX BLUE LINE

VINKKEJÄ JA NEUVOJA

SAA KAIKKI IRTI THERMEX-LIESITUULETTIMESTASI Moottorin melu Tehokkaalla moottorilla on suurempi imukyky, mutta se pitää myös kovempaa ääntä. Voit vähentää melua alentamalla moottorin nopeutta. Se vähentää myös poistettavan ilman määrää, mutta pienin teho on riittävä suurimman osan ajasta.

Mitä suoremmaksi - vähemmän mutkia ja taitteita - voit vetää kanavan ja mitä suuremmassa kanavassa ilma kulkee, sitä vähemmän syntyy melua.

Ilman ja kanavan melu Liikkuva ilma aiheuttaa melua. Aivan kuin tuulen puhaltaessa syntyy ääntä, kun se kohtaa esteitä.

Miten välttää rasvaiset sormenjäljet tyylikkäillä teräspinnoilla

Säästät selvää rahaa energiassa, jos käytät liesituuletintasi oikein

Päivän trendi, ruostumaton teräs, on tyylikäs, mutta myös vähän epäkäytännöllinen. Pieninkin kosketus jättää liiankin näkyviä sormenjälkiä teräspinnalle. Tämä haitta voidaan välttää kokonaan, jos valitset kaukosäätimen, joka on saatavissa vakiomallisena tai lisävarusteena useimpiin THERMEX-liesituulettimiin. Näin vältät liesituulettimen koskettamisen, ja sinulla on ”sormenjäljetön” liesituuletin. Jos se kuitenkin tapahtuu, Thermexillä on tarjota teräksen kiillotusainetta.

Suurimmalla nopeudella toimiva liesituuletin kuluttaa puolitoista kertaa niin paljon energiaa, kun pienimmällä nopeudella. Suurin nopeus on itse asiassa tarpeen vain kun valmistetaan ruokaa, joka tuoksuu, tai höyryää voimakkaasti. Sulje ikkunat ja käynnistä liesituuletin viisi minuuttia ennen kuin aloitat paistamisen/keittämisen. Näin saat luotua keittiöön tarvittavan alipaineen. Silloin moottorin ei tarvitse käydä maksimiteholla. Pienempi ja suunnatumpi imu säästää samalla lämmityskustannuksissa, koska korvataan vähemmän lämpöä (ilmaa), jota keittiössäsi on oltava.


Kattoon integroitavissa malleissa

Max. 3000 mm

on otettava huomioon, että etäisyys keittoalueelta suodattimen pintaan on suurempi kuin tavallisesti. Tämä mallityyppi on tavallisesti varustettu reunaimulla ja labyrinttisuodattimella, mitkä parantavat tehokkuutta. THERMEX suosittelee, ettei välimatka keittolevyn ja kuvun välillä ylitä 3 metriä.

Vältä imutehon menetystä Minimoi mahdollisuuksien mukaan 90° käyrien käyttö. Yksi 90˚ käyrä aiheuttaa yhtä suuren imutehon menetyksen kuin metri putkea. Lyhennä aina kanavia ja putkia niin, että asennus on mahdollisimman lyhyt. Mitä pitempi asennus, sitä suurempi painehäviö = pienempi imuteho. Käytä aina suurinta mahdollista kanavan läpimittaa. Jos liesituulettimesi/moottorisi aukko on Ø160, tarvitsee käyttää vähintään Ø160 kanavaa, jne. Jos käytät pienempää kokoa, teho voi vähentyä 66 %:iin.

SUOJAPUTKEN MUOKKAUS

ANNA THERMEXIN RÄÄTÄLÖIDÄ LIESITUULETTIMEN SUOJAPUTKI Suurimmalle osalle malleista on mahdollista sovittaa liesituulettimen suojaputki sopivaksi keittiöösi. THERMEX voi lyhentää, pidentää tai viistota suojaputket sopimaan esim. katon kaltevuuteen.

Poistaakseen ei-toivotun melun THERMEX suosittelee aina kondenssia/ ääntä eristävien kanavien/putkien käyttöä koko asennuksessa. Se vähentää ei-toivottua ääntä ja kosteutta. Jos olet hankkinut tuotteen ulkoisella moottorilla, voit harkita äänenvaimentimen hankkimista ja asentamista liesituulettimen ja moottorin väliin. Äänenvaimennin voi vaimentaa ilman aiheuttamaa ääntä asennuksessa eteenpäin. (ota yhteyttä myyjääsi saadaksesi lisätietoja)

Jos vakiosuojaputki ei riitä, on käytettävä erikoispitkää suojaputkea tai jatkosovitetta.

Puhdas suodatin toimii parhaiten Rasvasuodatin olisi pidettävä mahdollisimman puhtaan, jotta sen tehokkuus säilyisi. Riippuen siitä, miten usein ja minkä tyyppistä ruokaa valmistat, sinun tulisi puhdistaa metallisuodattimet noin kerran kuukaudessa - mutta se on paljon helpompaa kuin koko keittiön siivous. Noudata aina juuri oman tuotteesi ohjeita.

Ihanne-etäisyys

500-700 mm

THERMEX suosittelee, että asennat liesituulettimen 500-700 mm lieden yläpuolelle. Ota kuitenkin huomioon paikalliset määräykset ja lieden ja liesituulettimen tekniset tiedot.

Joissakin tilanteissa katto on vino / siinä on kaltevuutta. THERMEX voi silloin leikata suojaputkeen viisteen.

VINKKEJÄ JA VIHJEITÄ KANAVASOVITE

THERMEX  BLUE LINE 79


VIISTE Suojaputken tarpeenmukainen lyhennys, pidennys, viisteen tekeminen yms. hinta: Seinämalli: Ripustettava:

Kaltevuuden sovitus pitkään suojaputkeen Jatkosovitin – erittäin pitkä suojaputki

€ 245 € 360

Kaltevuuden sovitus vakiosuojaputkeen Vakiosuojaputki

Jos suojaputken tulee olla pidempi, käytetään erikoispitkää suojaputkea tai jatkosovitinta. Nämä ovat saatavilla lisähintaan.

Tarvittava informaatio suojaputken muokkaamiseksi Keskikohta Tausta

Asteet

11

12

1

10 Vasen

Kokonaiskorkeus

Suojaputken korkeus

KANAVASOVITE

80 THERMEX BLUE LINE

Oikea

9 8 7

6

5

Etuosa Jos suojaputkeen tehdään viiste, tulee suojaputken korkein kohta ilmoittaa. Korkein kohta on esitetty kellotaulun avulla yläpuolella. Punainen katkoviiva on esimerkki, jossa korkein kohta on kellotaulun kohdassa 1.30.

•••••

Etuosa

Keskikohta*: Asteet*: Korkein sivu*:

*N ämä kohdat on täytettävä. Mahdolliset lisätiedot täytetään oikeanpuoleiseen kenttään.

Lisätietoja:


ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN TX-MOOTTORI Löydät luettelostamme katolle asennettavia ulkoisia moottoreita. Tässä kerrotaan ULKOISESTA TX II-moottorista, joka asennetaan esimerkiksi välikatolle. Ulkoinen TX II-moottori toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla. Varmista, että Ulkoinen TX II-moottori eristetään kanaviston osalta.

UUSI MALLI

ERIKOISPIIRTEET Ulkoinen TX II-moottori / kattoasennus Kanavaliitos sopii metalliselle kierresaumakanavalle. Toimitetaan välikattoasennukseen soveltuvalla teräskotelolla varustettuna.

Ulkoinen TX II-moottori / kattoasennus

€ 535

Tuotenro.

225.19.1200.2

Liitäntä (V)

230

Teho 374 Ilmamäärä m³/t 0 -

810

Nopeus 2200 Äänenvoimakkuus (dB(A)

65

Tehokas ja voimakas paine. Suunniteltu liikuttamaan ilmaa erityisesti pitkiltä matkoilta.

Ulkoisten moottorien tekniset tiedot on mitattu vapaasti virtaavina.

AC/DC-muunnin Tuotenro.

€ 235 536.99.1100.9

Käytetään ulkoisen tasavirtamoottorin liitäntään, jos kuvussa on vaihtovirtaohjaus.

PIIRUSTUKSET JA MITAT » KATSO SIVU 105 MOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84

ULKOINEN MOOTTORI

THERMEX  BLUE LINE 81


ULKOINEN MOOTTORI

82 THERMEX BLUE LINE

ULKOINEN MOOTTORI

ULKOINEN CKB - CAB MOOTTORI Soveltuu sijoitettavaksi kattoon ja on helppo asentaa. Erittäin tehokas ja todella hiljainen EC-moottori. Moottorin kotelo on valmistettu galvanoidusta levystä. Toimitetaan imu- ja puhalluslaipalla.

ERIKOISPIIRTEET Erittäin hiljainen Toimitetaan ääni- ja kondenssieristetyssä kotelossa

ULKOINEN CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI

€ 1 740

Tuotenro. 225.34.3720.2 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 161 Ilmamäärä m3/h 1090 Nopeus 2570 Äänenvoimakkuus (dB(A) 53 Paino (kg) 23,0

Mukana kaksi lisälaippaa. Koko Ø198 mm – Ø160 mm

Voidaan asentaa joka suuntaan. Voidaan asentaa pystyyn, vaakaan tai käänteiseen asentoon.

Suositus: Muista äänenvaimentimen käyttö ja moottorin eristys katossa.

Tehokaavio – Qv: Ilmavirtaus m3/h – Psf: Staattinen paine mmHg ja Pa – Kuiva ilma 20 ºC:ssa ja 760 mmHg paineessa – Suorituskykytiedot standardien ISO 5801 ja AMCA 210-99 mukaisesti. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

2 00

400

600

€ 1 975

Tuotenro. 225.34.3721.2

4V

0

ULKOINEN CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI MUKANA AC/DC-MUUNNIN

800

1 000 q v [m3 /h]

PIIRUSTUKSET JA MITAT » KATSO SIVU 105 MOOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84


THERMEX  BLUE LINE 83

ULKOINEN MOOTTORI

TTP-KATTOMOOTTORIT

ERIKOISPIIRTEET

Pystysuora ilmanpoisto Kanavaliitäntä sopii jäykälle putkelle Valmistettu säänkestävästä muovista Helppo irrottaa ja puhdistaa

YK:N 17 KE

€ 2 145

O IT E T T

A

A

O IT E T T

XL-Eco 250P

ÄVÄN KE ST

AV

T

T

AV

TYKSEN HI

ÄVÄN KE ST

TYKSEN HI

YK:N 17 KE

Hiljainen huippuimuri on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Voidaan ohjata kaikilla THERMEX liesikuvuilla "ulkoiselle moottorille". P-malli on viistoille katoille asennettava ja sitä voidaan helposti säätää katon kaltevuuden mukaan.

Eco 220P

€ 1 600

Tuotenro. 240.40.0131.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 925 Nopeus 2580 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 70 Mitta (mm) Ø160

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

YK:N 17 KE

€ 2 000

O IT E T T

A

A

XL-Eco 250S

T

T

O IT

Tuotenro. 240.40.0110.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta (mm) Ø160

ÄVÄN KE ST

AV

ETT

€ 1 200

TYKSEN HI

ÄVÄN KE ST

AV

TYKSEN HI

YK:N 17 KE

Tuotenro. 240.40.0141.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 165 Ilmamäärä m³/t 0 1224 Nopeus 2560 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 71,0 Mitta (mm) Ø200

E220P

Eco 220S

€ 1 490

Tuotenro. 240.40.0142.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 165 Ilmamäärä m³/t 0 1224 Nopeus 2560 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,9 – 71,0 Mitta (mm) Ø200

Tuotenro. 240.40.0132.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 925 Nopeus 2580 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 41,6 – 70 Mitta (mm) Ø160

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

HUOMAUTUS: Joissakin tapauksissa on käytettävä lisävarusteena hankittavaa AC/DC-muunninta.

E220S

€ 1 050

Tuotenro. 240.40.0111.0 Liitäntä (V) 230 Teho (W) 85 Ilmamäärä m³/t 0 860 Nopeus 2600 Poistettavan ilman lämpötila 80 °C Äänenvoimakkuus (dB(A) - 3 m) 52 Mitta (mm) Ø160

PIIRUSTUKSET JA MITAT » KATSO SIVU 106 MOTTORITARVIKKEET » KATSO SIVU 84


TARVIKKEET TILBEHØR

TARVIKKEET 84 THERMEX BLUE LINE

TARVIKKEITA TTP-KATTOMOOTTORIIN

Huippuimurin suojahattu / poistoilma

Läpiviennit E220P / Eco 220P

Tuotenro. 240.40.0117.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Hinta € 510

Huippuimurin suojahattu / tuloilma

Yleismallinen kattoläpivienti - Tyyppi 1

Tuotenro. 240.40.0130.0 Väri Musta Leveys Ø160 mm Hinta € 1 065

Tuotenro. 240.40.0112.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 390

PUHDISTUS THERMEX tarjoaa teräksenhoitotuotteita Metallinkiillotusaine

Läpivienti profiilikattolevy - Tyyppi 4

Tuotenro. 240.40.0114.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-40° Hinta € 230

Kuvaus

Tuotenro.

Metallikiilto, 600 ml

499.99.9999.9

Hinta € 50

Läpivienti betonikatto - Tyyppi 2

Tuotenro. 240.40.0113.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 260

Läpiviennit Perinteinen levy/teräskatto - Tyyppi 5

Tuotenro. 240.40.0115.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 11,5-35° Hinta € 260

Läpiviennit XL-Eco 250P

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 3

Tuotenro. 240.40.0116.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 11-45° Hinta € 220

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 6

Tuotenro. 240.40.0118.0 Väri Musta Mitta Ø160 mm Kaltevuus 0-11° Hinta € 235

TARVIKKEITA E220S / Eco 220S

ÄÄNENVAIMENNIN Jos moottori on asennettu ulkoisesti, voit haluta vaimentaa moottorin ja ilman liikkeestä syntyvää ääntä edelleen äänenvaimentimen avulla.

Läpivienti Yleisläpivienti- Tyyppi 1

Tuotenro. 240.40.0124.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 310

Läpivienti betonikatto - Tyyppi 2

Tuotenro. 240.40.0123.0 Väri Musta Mitta Ø200mm Kaltevuus 0-45° Hinta € 325

Kattoasennuskotelo

Tuotenro. 245.54.5180.9 Väri Galvanisoitu Mitta 295x295x165 mm Kaltevuus 0° Hinta € 415

HUOMAUTUS: A sennetaan tupakoinnin tai               vastaavan aikana.

Läpiviennit Perinteinen levy/teräskatto - Tyyppi 3

Kuvaus Ø160 mm Ø200 mm

Tuotenro. 515.99.0160.9 515.99.0200.9

Hinta € 430 605

Tuotenro. 240.40.0126.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 11-47° Hinta € 280

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 5

Tuotenro. 240.40.0125.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-47° Hinta € 260

Läpiviennit levykatto - Tyyppi 6

Tuotenro. 240.40.0128.0 Väri Musta Mitta Ø200 mm Kaltevuus 0-11° Hinta € 340


KANTIKKAAT KANAVAOSAT THERMEX voi toimittaa suorakulmaisen kanavajärjestelmän, joka on suunniteltu liitettäväksi pyöreään kanavaan. Kantikas kanava on erityisen sopiva paikkoihin, joissa on vain vähän tilaa. Esimerkiksi yläkaappi tai saareketasot. 1

1 2

9

NAUHA Koko 50 mm x 4,6 m Tuotenro. 815.50.1231.9 Hinta €

YHDE Koko Ø150 mm Tuotenro. 862.50.6931.9 Hinta € 18

19

KIRISTYSRENGAS Koko 6"- 60 - 165 mm, kpl Tuotenro. 815.16.8206.9 Hinta € 13

10 10

LITTEÄ KANAVA Mitat 220x90 mm P.: 1500 mm Tuotenro. 825.50.5915.9 Hinta € 75

15

MUOVIPUTKI Koko Ø150 mm - 1 m Tuotenro. 852.50.1106.9

Hinta €

3

11 LÄHTÖKAULUS Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5920.9 Hinta € 23

4

12

60

PYSTYSUORA KÄYRÄ 90° Koko 220 x90 mm Tuotenro. 825.50.5960.9 Hinta € 45

KATTO/SEINÄKIINNIKE KANAVALLE Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5922.9 Hinta € 11

6

5 VAAKASUORA KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Tuotenro. 825.50.5950.9 Hinta € 56

6

2 10 5

KÄYRÄ 90° Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5961.9 Hinta € 63

3 5

7

MUUNTO Koko 220x90 mm Ø150 mm Tuotenro. 825.50.5970.9 Hinta € 43

8 KÄYRÄ 90° Koko Ø150 mm Tuotenro. 854.50.6901.9 Hinta € 43

7

LITTEÄ KANAVA TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 85


86 THERMEX BLUE LINE

Elegant inddirekte LED-belysning, der fader lyset op, når lågen åbnes, og fader det ned igen, når den lukkes.

Viinikaappi täytyy tilata joko oikea- tai vasenkätisenä. Oven kätisyyttä ei ole mahdollista muutta jälkikäteen. Säilytyslämpötila +5 °C - +20 °C.

Winemex-kaapeissa on energiatehokas kolmikerroksinen lasi. Lasi on lisäksi UV-käsitelty, joten se suojaa kaapissa säilytettäviä viinipulloja auringon säteiltä ja ulkoiselta valolta.

WINEMEX Uusi sarja THERMEX viinikaappeja viinin säilytykseen. Sarja sisältää kuusi vetimetöntä, korkealaatuista kaappia, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ovet avautuvat ja sulkeutuvat työnnöllä.

Winemex-kaapit on varustettu kompressoriohjatulla kosteusjärjestelmällä.

Winemex voidaan asentaa niin, että ovi on samassa tasossa kuin muut keittiön kaapit, ja ovi avautuu kolahtamatta viereisen kaapin oveen.

Vahvat mustaksi lakatut saranat. Oven korkeuden voi sovittaa vastaamaan keittiön muiden kaappien kokoa.


THERMEX  BLUE LINE 87

Winemex 69

TUOTTEET

WINEMEX BLUE 7 WINEMEX BLUE 20

WINEMEX BLUE 24 WINEMEX BLUE 40

WINEMEX BLUE 69 WINEMEX BLUE 145


VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 7

88 THERMEX BLUE LINE

POIST VALIK UNUT OIM UUSI M ASTA AL TULOS LI SA

WINEMEX BLUE 7 WINEMEX BLUE 7 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 147 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.2005.2

Hinta € 1 035

A ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 035 ERIKOISPIIRTEET

7 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä Mahdollisuus oven kätisyyden valintaan Haluttu kätisyys ilmoitettava tilattaessa Hiljainen tärinää vaimentava kompressori S okkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa O vi on suunniteltu niin, että integroidun kaapin etuosa on linjassa keittiön kaappien kanssa 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: OVI: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Avautuu oikealle Yksiosainen kaappi 7 16 litraa

TEKNISET TIEDOT

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 122 kWh/v ILMASTOLUOKKA: N (+16 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 32 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.


UUTUU S 2020

WINEMEX BLUE 20 WINEMEX BLUE 20 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 295 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.2000.2

Hinta € 1 385

A+ ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 385 ERIKOISPIIRTEET

5 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus oven kätisyyden valintaan Haluttu kätisyys ilmoitettava tilattaessa Hiljainen tärinää vaimentava kompressori Sokkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa O vi on suunniteltu niin, että integroidun kaapin etuosa on linjassa keittiön kaappien kanssa 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM20/40 ulosvedettävä hylly

Tuotenro. R520.21.2405.0

Hinta € 42 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: OVI: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Avautuu oikealle Yksiosainen kaappi 20 50 litraa

TEKNISET TIEDOT

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A+ VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 93 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40 dB KOETTU ÄÄNITASO: 29 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 20

THERMEX  BLUE LINE 89


VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 24

90 THERMEX BLUE LINE

UUTUU S 2020

WINEMEX 24 A+

WINEMEX BLUE 24 - INTEGROITAVA MALLI Korkeus 443 mm

Mitat 555 mm

Väri Musta

TARVIKKEET

Kuvaus Winemex WM24 viinihylly kiskoilla

Tuotenro. 910.21.2001.2

Hinta € 1 525

Tuotenro. R520.21.2406.0

Hinta € 77

ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 525 ERIKOISPIIRTEET

Sopii integroitavaksi mikroaaltouunille tarkoitettuun paikkaan 3 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus oven kätisyyden valintaan Haluttu kätisyys ilmoitettava tilattaessa Hiljainen tärinää vaimentava kompressori 

LED-VALOT

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

KORKEUS: OVI: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 443 mm Avautuu oikealle Yksiosainen kaappi 24 51 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: A+ VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 92 kWh/v ILMASTOLUOKKA: N (+16 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 31 dB MALLI: Suunniteltu integroitavaksi PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.


UUTUU S 2020

WINEMEX 40 WINEMEX BLUE 40 - VAPAASTI SEISOVA/INTEG. MALLI Korkeus 820-890 mm

Mitat 595 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.2002.2

Hinta € 1 870

C ENERGIALUOKKA

Hinta € 1 870 ERIKOISPIIRTEET

10 hyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Kaksoiskaappi, jonka kummassakin sivussa on säilytystila Hiljainen tärinää vaimentava kompressori S okkelissa tuuletusritilä, joka varmistaa tuuletuksen integroidussakin kaapissa 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM20/40 ulosvedettävä hylly

Tuotenro. R520.21.2405.0

Hinta € 42 GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

KORKEUS: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi Säädettävissä 820 mm – 890 mm Kaksiosainen kaappi 40 100 litraa

TEKNISET TIEDOT Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: C VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 200 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 40 dB KOETTU ÄÄNITASO: 28 dB MALLI: Voidaan käyttää integroituna tai vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 40

THERMEX  BLUE LINE 91


VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 69

92 THERMEX BLUE LINE

POIST VALIK UNUT OIM UUSI M ASTA AL TULOS LI SA

WINEMEX BLUE 69 B

WINEMEX BLUE 69 - VAPAASTI SEISOVA MALLI Korkeus 1275-1295 mm

Mitat 480 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.2003.2

Hinta € 2 080

ENERGIALUOKKA

Kuvaus Winemex WM69 viinihylly kiskoilla

Tuotenro. R520.21.2404.0

ERIKOISPIIRTEET

8 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä LED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus oven kätisyyden valintaan Haluttu kätisyys ilmoitettava tilattaessa Hiljainen tärinää vaimentava kompressori 

LED-VALOT

TARVIKKEET

Hinta € 2 080

Hinta € 63 GLASS TOUCHTUOTETIEDOT MATERIAALI: KORKEUS: OVI: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 1275-1295 mm Avautuu oikealle Kaksiosainen kaappi 69 191 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: B VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 203 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN (+10 °C – +32 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 44 dB KOETTU ÄÄNITASO: 31 dB MALLI: Suunniteltu vapaasti seisovaksi Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi


Tarjoilualue

UUTUU S

Säilytysalue 1

Säilytysalue 2

2020

TARVIKKEET Juomahylly muunneltavilla väliköillä tai yhtenä isona hyllynä.

WINEMEX BLUE 145 C

WINEMEX BLUE 145 - VAPAASTI SEISOVA Korkeus 1720-1740 mm

Mitat 595 mm

Väri Musta

Tuotenro. 910.21.2004.2

Hinta € 3 260

ENERGIALUOKKA

Hinta € 3 260 ERIKOISPIIRTEET

9 ulosvetohyllyä FSC-sertifioitua pyökkiä 1 ulosveto-osalla varustettu esittelyhylly FSC-sertifioitua pyökkiä Mukana viinilasien ripustusteline, jonka voi asentaa kaapin yläosaan L ED-valo ylhäällä ja sivuilla Mahdollisuus oven kätisyyden valintaan Haluttu kätisyys ilmoitettava tilattaessa Hiljainen tärinää vaimentava kompressori Kaappiin saa viileysalueet, jolloin kompressori voi sekä viilentää että lämmittää 

TARVIKKEET

LED-VALOT

Kuvaus Winemex WM145 viinihylly kiskoilla Winemex 145 esittelyhylly Winemex 145 juomahylly

Tuotenro. R520.21.2403.0 R520.21.2437.0 R520.21.2438.0

Hinta € 91 118 181

GLASS TOUCH

TUOTETIEDOT MATERIAALI: Tyylikäs elektroninen käyttöpaneeli, jossa on lämpötilan näyttö.

Winemex 145 -kaapissa voi säilyttää myös viinilaseja, jolloin niiden lämpötila on oikea, kun viiniä tarjoillaan.

Tyylikäs esittelyhylly parhaille viineillesi.

Winemex-kaapin alareunassa on tyylikäs tuuletus, joka johtaa kaapin ylimääräisen lämmön huoneeseen ja lämmittää siten osaltaan kotia.

PIIRUSTUKSET JA LEVEYS » Kts. sivu 107

Lisää teknisiä tietoja ja energiamerkintöjä osoitteessa www.thermex.fi

Winemex-kaappi on varustettu hiilisuodattimilla ja ilmanvaihdolla, jotta Winemex-kaapissa on hyvä ja hajuton sisäilmasto.

KORKEUS: OVI: ALUEIDEN MÄÄRÄ: PULLOJEN MÄÄRÄ: TILAVUUS:

Mustaksi maalattu teräs, lasiovi 1720-1740 mm Avautuu oikealle Kolmiosainen kaappi 145 368 litraa

TEKNISET TIEDOT VIRTA: 230 V ENERGIALUOKKA: C VUOTUINEN ENERGIANKULUTUS: 262 kWh/v ILMASTOLUOKKA: SN - T (+10 °C – +43 °C) SÄILYTYSLÄMPÖTILA: +5 °C til +20 °C ÄÄNENVOIMAKKUUS: 42 dB KOETTU ÄÄNITASO: 34 dB MALLI: Vapaasti seisovana Laite on tarkoitettu vain viinin säilyttämiseen.

VINKØLESKAB » WINEMEX BLUE 145

THERMEX  BLUE LINE 93


94 THERMEX BLUE LINE


BLUE LINE Seuraavilla sivuilla pääset tutustumaan tuotteiden mittapiirroksiin ja niiden avulla voit löytää oikean liesituulettimen juuri sinun tarpeisiisi.

» katso sivu 24

METZ MICRO - ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 24

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

81

282

106

150

3

5

28

721 521 750 0 5 5 -

25

25

28

3

4

727 527 750 550 -

Aukon koko: S270 x L540 / S270 x L740

Aukon koko: S270 x L540 mm / S270 x L740

METZ MINI - MOOTTORILLA

» katso sivu 26

METZ MINI - ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 26

146

80

81

345

29

150

374

721 521 750 0 55 -

721 521 - 50 7 550 -

3

Aukon koko: D270 x B540 / D270 x B740

3

5

5 28

25

28

25

Aukon koko: D270 x B540 mm / D270 x B740

ALSACE- MOOTTORILLA

» katso sivu 28

ALSACE - ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 28

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

175

70 19 5

430

40

40

5

40

KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

METZ MICRO - MOOTTORILLA

405

00

600 - 8

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

600 -

800

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 95


KAAPPIIN INTEGROITAVAT MALLIT

ALSACE SLIDER - MOOTTORILLA

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

METZ MAXI - MOOTTORILLA

» katso sivu 30

ALSACE SLIDER - ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 30

Ø150

Ø150

195

430

40

385

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

96 THERMEX BLUE LINE

70

175

19 5

40

40

28 5 44 0

L

40 28 5 45 0

430

600

600

» katso sivu 32

METZ MAXI

- ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 32

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54 5

0

60

1145 1200

5 60 45 0

Muuntokappale

1145 1200

Ø160

220

Aukon koko: S565 x L1165

METZ MAXI II STRIP - MOOTTORILLA

Aukon koko: S565 x L1165

90

» katso sivu 34

METZ MAXI II STRIP - EASY-FIT MOOTTORI » katso sivu 34

METZ MAXI II STRIP - ILMAN MOOTTORIA » katso sivu 34

29

160 129

70

5 60 45 0

1145 1200

Aukon koko: S565 x L1165

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Easy-fit moottorin voi asentaa alakautta yhden henkilön toimesta.


230

» katso sivu 36

METZ MEDIO - ILMAN MOOTTORIA

» katso sivu 36

150

65

29

100

70

227

129

293

65 128 192

5 43 0 50

KATTOON INTEGROITAVAT MALLIT

METZ MEDIO - MOOTTORILLA

5

43

835 900

835 900

Aukon koko: S455 x L855 mm

0

50

Aukon koko: S455 x L855 mm

METZ MEDIO III STRIP - MOOTTORILLA

» katso sivu 38

METZ MEDIO III STRIP - ILMAN MOOTTORIA » katso sivu 38

150

129

70 835 900

PERPIGNAN

350

00

6

0

90

Min. 140 Max. 455

47

0

25

0

5

25

43

5

365

14

0-

80

0

672

485

Min. 1065 - Max. 1380

Ø150

25

5

25

480

min. 110 max. 300

Min. 140 Max. 455

0

Min. 1275 - Max. 1590

25

5

25

» katso sivu 42

655

» katso sivu 40

5

37

85

5

MINI PERPIGNAN

» katso sivu 44 0

0

0

80

16

5

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

34

0

480

480 400

0-

25

4

0

60

» katso sivu 46 25

34

0

90

MINI BORDEAUX

25

4

25

75

0

60

400

min. 945 - max. 1135

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

DAX

min. 1020 - max. 1330

0

50

Aukon koko: S455 x L855

600

Aukon koko: S455 x L855

min. 1020 - max. 1330

0

5

480

50

5

43

835 900

43

445

129

70

357

329

29

150

0-

60 16

5

0

80

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 97


CAVE

» katso sivu 48

LYON

» katso sivu 50

23

5

25

490

490

0

235

257 40

430

min. 1060 - max. 1380

min. 140 max. 460

490

5

42

0

90

13

5

MARSEILLE

400

275

335

332

30

400

600

» katso sivu 52

80

SEINÄLLE ASENNETTAVAT MALLIT

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

98 THERMEX BLUE LINE

450

900

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

898


CALAIS

» katso sivu 56

1000

» katso sivu 54

282

268

70 600

MARSEILLE

950

ORLEANS

» katso sivu 60

1000

1000

» katso sivu 58

270

285

335

30

600

77

900

CHAMONIX

» katso sivu 62 Ø316

600

600 65

1000

RIPUSTETTAVAT MALLIT

LYON

900

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 99


26,5 2

2

255

26,50 155

ASENNUSKOTELO KORKEA - Metz Maxi 10

ASENNUSKOTELO MATALA - Metz Maxi

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

ASENNUSKOTELO KORKEA/ILMAN KIERRÄTYKSEEN - Metz Maxi

VAIJEREIHIN RIPUSTETTAVA ASENNUSKEHYS - Metz Maxi

255

255

130

2

10

26,50

1235

51,50 Ø6

26,50

800

1206

Integrointiasennukseen kevytrakenteisille katoille

ASENNUSKOTELO MATALA - Metz Medio

26,5

2

255

2

10

26,50

ASENNUSKOTELO KORKEA - Metz Medio

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

51,50

510

510

80

910

910

VAIJEREIHIN RIPUSTETTAVA ASENNUSKEHYS - Metz Medio

935

0 52

920

5

53

Integrointiasennukseen kevytrakenteisille katoille

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

40

5

63

606

3

60

1203

80

155

TARVIKKEET

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

100 THERMEX  BLUE LINE


348

348

8

34

383

8

34

421

1

42

1

42

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I

- MINI VERTICAL

35

220

221

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I - SEINÄ/RIPUSTETTAVA

221

221

ASENNUSKOTELO VG- JA CVL-LINKKI - RIPUSTETTAVA

270

0

0

35

PLASMEX®-SUODATINKOTELO I - YLÄKAAPPI ASENNUS

0

27

PLASMEX® SUODATIN I Ø210 MM - ASENNUSSARJA ALASOKKELIIN

269

38

241

98

170

241

3

226

500

25

241

0

30

241

ø150

250

34

101

PLASMEX® I - SUODATINKOTELO YLÄKAAPPIIN 20

600

140

500

560

150

230

300 20

20

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

100

29

10

160

225

120

TARVIKKEET

ASENNUSKOTELO VG- JA CVL-LINKKI - SEINÄ

MITTAPIIRROKSET » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 101


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» katso sivu 66 .

LE MANS II

» katso sivu 68

. .

.

400

ø150

400

Aukon koko: S498 x L838 300

Aukon koko: S490 x L770

600

» katso sivu 68

115

max 335

520 =

=

296 - 356

94

INTEGRATA SEINÄ

» katso sivu 71

800

253

133

94

92

796 Ø150

260 260

538 - 598

232

244,50

840 - 1060

840 - 1060

49 - 109 92

115

197 - 257

296 - 356

718

170

170

=

197 - 257

232

880

Moottori (saarekeasennus)

520 =

» katso side70 24 » sesivu

60

Moottori (asennus seinän viereen)

NIMES NIMES LUX

Aukon koko: S100 x L810

92

69

LE MANS II

133

COLMAR II

» katso sivu 72

335

280

120

500

451

MITTAPIIRROKSET » BLUE LIMITED

102 THERMEX  BLUE LINE

200

768

178

40

A

60

0

A

160

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

450


VALENCE

» katso sivu 73

» katso sivu 74

220

330

640

max 1023

900-1200

Min 260 Max 560

235

VALENCE LAMP

0

Ø38

CAEN

0

38

» katso sivu 75

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

MITTAPIIRROKSET » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 103


Ulkoisella moottorilla saavutetaan yleensä suurempi imuteho, koska moottori siirretään poiskeittiöstä ja sijoitetaan paikkaan, jossa voidaan käyttää suurempaa tehoa samalla kun Ulkoisella moottorilla saavutetaan yleensä suurempi imuteho, koska moottori siirretään pois keittiöstä ja sijoitetaan paikkaan, meluvoidaan vähenee. Valitse esim. seuraavista jossa käyttää suurempaa tehoa samalla kun malleista: melu vähenee. Tässä myös tuotteissamme käytettävien sähkötoimisten tehostusventtiilien mittapiirrokset.

TEHOSTUSVENTTIILI KESKUSILMANVAIHTOJÄRJESTELMÄÄN

» katso sivu 16

56 10

47

Ø125

90

4

14

16

20

23

45

155

159

TEHOSTUSVENTTIILI ILMANVAIHDON OHJAUS/TEHOSTUS

» katso sivu 17

56 10

24 5

Ø125 16 82

20

47

14 3

155

» MOOTTORITT

ULKOISET MOOTTORIT JA TEHOSTUSVENTTIILIT

159

MITTAPIIRROKSET

104 THERMEX  BLUE LINE

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


ULKOINEN TX II-MOOTTORI / KATTOASENNUS

» katso sivu 81

186,5

8 150 150

12,8

335

186,5

373

373 CKB - CAB-200, EC SISÄKATOSSA -MOOTTORI

» katso sivu 82

570

193

375

Ø200 479

468

255 510

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

494

» MOOTTORIT

186,5

MITTAPIIRROKSET

THERMEX  BLUE LINE 105


MITTAPIIRROKSET

106 THERMEX  BLUE LINE

TTP-MOOTTORIT

» katso sivu 83 XL-ECO 250S

ECO 220P

ECO 220S

E220P

E220S

» MOOTTORIT

XL-ECO 250P

Huomautus: Mitat (mm) ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.


107

VIINIKAAPIT

MITTAPIIRROKSET

THERMEX  BLUE LINE

» Verkkosivulla www.thermex.fi on nähtävänä tarkemmat piirroskuvat, jos tarvitset kokoa, jota ei ole tässä esitteessä. Verkkosivujen piirroskuvia päivitetään, jos malleihin tehdään muutoksia.

» Kts. sivu 88

WINEMEX BLUE 20

» Kts. sivu 89

14 7m m

54

0mm

820-890mm

VIINIKAAPIT

WINEMEX BLUE 7

WINEMEX BLUE 24

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 305 mm S: 590 mm

85mm

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 150 mm S: 560 mm

» Kts. sivu 90

Aukon koko: K: 450 mm L: 564 mm S: 550 mm

WINEMEX BLUE 69

WINEMEX BLUE 40

» Kts. sivu 91

Aukon koko: K: 830-895 mm L: 605 mm S: 590 mm

» Kts. sivu 92

Ei sovellu integrointiasennukseen.

Huomautus: Mitat ovat viitteellisiä ja voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

WINEMEX BLUE 145

Aukon koko: K: 1730 – 1745 mm L: 605 mm S: 730 mm

» Kts. sivu 93

VIINIKAAPIT

Tämän sivun piirroskuvissa on viinikaappien mitat.


Helpot ja tyylikkäät liesikuvut

THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Puh.+358 942454000 www.thermex.fi info@thermex.fi

Hinnat annettu saatavuus-, painovirhe-, toimitushäiriö- ja veromuutosvarauksella. Tämän luettelon hinnat sisältävät ALV:n ja SER-maksut ja ne ovat voimassa 30.04.2021 saakka ja ne kumoavat aiemmin ilmoitetut hinnat. THERMEX pidättää oikeuden muuttaa valikoimaa ja teknisiä ominaisuuksia.

Koska tuotteitamme kehitetään jatkuvasti, löydät aina ajantasaiset kuvaukset ja tekniset tiedot kotisivultamme www.thermex.fi

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2020 - FI  

Thermex Blue Line 2020 - FI  

Profile for thermex