__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Emfang Enkelt & Elegant

YELLOW

LINE EMHÆTTER & EMFANG 2020 F O R H A N D L E R K ATA LO G

Værdi: Kr. 50,-

siden 1958


Vigtige oplysninger - når du skal vælge det rigtige THERMEX emfang HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget aftræk

Bolig med varmegenvinding/ventilation

Bolig med fælles aftræk (Centralventilation)

HVOR SKAL EMFANGET PLACERES? INTEGRERET I SKAB?

INTEGRERET I LOFT?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VÆGMONTERET?

FRITHÆNGENDE FRA LOFT?

WIREHÆNGT LAMPEMODEL?

HVOR BREDT SKAL EMFANGET VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Specialmål

HVILKEN FARVE SKAL EMFANGET HAVE?

Sort

Hvid

Rustfri

Specialfarve

KUNNE DU TÆNKE DIG AT FJERNE MOTORSTØJ FRA KØKKENET?

Ja - Ekstern motor kan placeres:

På tag

På loft eller i skunk

Udvendig på væg

Har kun mulighed for intern motor

VIL DU HAVE LØSNING MED KULFILTER TIL RECIRKULERING AF LUFTEN?

Ja

Nej

VIL DU HAVE LØSNING MED INTERN MOTOR OG UDBLÆSNING DIREKTE TIL DET FRI?

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG TÆNDER OG SLUKKER AUTOMATISK VED BETJENING AF DIN ELKOGEPLADE ELLER OVN VHA. AF TOP LINK®

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG AUTOMATISK SØRGER FOR BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG MED EGET VENTILATIONSSYSTEM

Ja

Nej

Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2021 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.


THERMEX  YELLOW LINE

INDHOLD Historiens "Vingesug"

4-5

Find det rigtige emfang

6-7

"Alle muligheder" THERMEX Brandvagt

8-16 17

Plasmex®-filter 18-19 Special-Line 20-21

EMFANG & EMHÆTTER Skabsintegrerede modeller 23-37 Loftsintegrerede modeller 39-41 Bordintegrerede modeller 43-47 Vægmonterede modeller

49-65

Frithængende modeller

67-73

EMFANG & EMHÆTTER » CENTRALVENTILATION Skabsintegrerede modeller

77-84

Vægmonterede modeller

85-86

Klaprer spjældet? Tips & gode råd ECO-Design forklaring Eksterne motorer

87 88-93 94 95-97

Tilbehør 98-101 Wasteminator - køkkenkværne

102-103

Winemex - vinopbevaringsskabe

106-111

Skitsetegninger 112-122 Skitsetegninger, motorer Skitsetegniner, vinopbevaringsskabe

123-125 126

3


4

THERMEX  YELLOW LINE

HISTORIENS "VINGESUG"

THERMEX EMFANGETS MODER I midten af 1990'erne ændrede designet stil fra sortlakerede smedejerns emfang med detaljer i messing til mere stilrene og futuristiske designs med overflader i børstet rustfrit stål.

THERMEX, (oprindeligt Thermor), blev grundlagt i 1958. Kerneprodukterne var de første år alene baseret på mindre ventilatorer til brug på toiletter, kontorer, i forretninger, restaurationer og lignende lokaler, hvor der var behov for luftfornyelse.

Model Ronda i rustfrit stål med halogen belysning og elektronisk betjening blev udviklet, produceret og markedsført i 1994 blandt andet med massiv annoncering på TV. I slutningen af 1990'erne begyndte THERMEX at kombinere emfang i rustfrit stål med glas.

HISTORIENS FØRSTE EMHÆTTE I 1965 introducerede THERMEX den første egentlige emhætte model ”turbinette” en køkkenventilator, uden lys og filter til placering over komfuret. HISTORIENS FØRSTE EMFANG I midten af 1970'erne designede, serieproducerede og lancerede THERMEX, som de første på markedet nogensinde en dekorativ emhætte med fedtfilter, lys og styring. Dengang kendt som ”smedejernsemfang” i dag blot kaldet emfang. Hensigten med denne nyskabelse var at forene design og funktion i èn enhed. Det første ”rigtige” emfang hed Model FANØ og blev lanceret i 1976.

Model TURBINETTE anno 1958.

Emfanget blev fra starten en rungende succes, og er den dag i dag en fast bestanddel i køkkenet verden over.

I 1983 begyndte THERMEX at udbrede konceptet til andre lande, først til Sverige og Norge og siden hen til andre lande.

MODEL ZIRKON Model Zirkon fra 2000 i stål og glas var en del af Crystalia serien med kendetegn som optisk fiberbelysning, fjernbetjening, hæve-/ sænkefunktion samt dekorationsbelysning INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN I starten af 0'erne indledte THERMEX et samarbejde med den verdenskendte danske designer Jacob Jensen. Det førte til skabelsen af emfangsserien Inn-line, der med sit formsprog brød med den gængse måde at designe emfang på.

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  YELLOW LINE

Model FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

THERMEX LOFTSINTEGREREDE EMFANG I midten af 0'erne arbejdede THERMEX' udviklingsteam igen på at skabe nye innovative produkter. Det førte til et mindre opgør med den traditionelle tankegang, at emfanget skulle hænge ned over kogeøen i øjenhøjde.

DESIGN, SUGEEVNE, LYDSVAGHED. Hertil kommer, at THERMEX til stadighed arbejder i retning af mere energi- og miljøvenlige emfang.

THERMEX lancerede derfor i 2002 som de første begrebet ”det loftsintegrerede emfang”. En løsning, hvor emfanget ganske enkelt blev bygget ind i loftet, og derfor gav frit udsyn over køkkenet. Det skulle vise sig, at denne løsning siden hen skulle gå sin sejrsgang verden over, og i dag anvendes i et stort antal køkkener. Som det kan ses af historien, er THERMEX ikke alene emfangets moder, THERMEX har siden starten i 1958 løbende udviklet og markedstilpasset produkterne til tidens trend og efterspørgsel. THERMEX er markedsledende indenfor emfang og emhætter. THERMEX arbejder til stadighed med at give dig de bedste og mest enkle løsninger, og her er nøgleordene:

Model Metz Medio III Strip anno 2016.

THERMEX organisation er F.I.T og det står for FLEKSIBILITET INNOVATION TROVÆRDIGHED

Skulle du mod forventning ikke finde den helt rigtige løsning blandt THERMEX mange muligheder så husk på, at THERMEX faktisk også kan producere dit helt eget emfang efter mål, og i præcis den farve du måtte ønske. THERMEX er en 100 % danskejet virksomhed med lange og stolte traditioner. Vores produkter forhandles gennem et kvalificeret og kompetent netværk af specialister indenfor køkken og hvidevarer i hele Danmark. THERMEX Scandinavia A/S har hovedsæde i Hjørring og salgsafdeling i Rødovre, hvor vores team af dygtige og serviceorienterede medarbejdere er klar til at give dig markedets bedste rådgivning og service, både før og efter dit køb af et THERMEX produkt. Udover Danmark er THERMEX også tilstede med egen organisation i Sverige, Norge, Finland og Spanien.

Lampe emfang

Loftintegrata

5

Team THERMEX er klar til at give dig rådgivning og service.

Metz Maxi ll Strip

Preston

Plasmex®filter

Zirkon Bord emfang

Inn-line

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017

2018

2019


6

THERMEX  YELLOW LINE

FIND DET RIGTIGE EMFANG

HVILKET EMFANG PASSER BEDST TIL DIT KØKKEN Når du skal vælge emfang, skal du tænke dig rigtig godt om. Du skal overveje designet, størrelsen, støjniveauet, kapaciteten, energiforbruget, hvilke behov emfanget skal dække, hvad det skal kunne, og hvor det skal placeres. Du skal overveje, om emfanget skal være rundt, vertikalt, frithæn-

gende, vægmonteret, integreret, om motoren skal sidde internt eller eksternt, og om du vil have udsugning eller recirkulation. Kun når du har gjort det, kan du vælge det emfang, der passer bedst til dit køkken.

SKABSINTEGRERET MODEL

LOFTSINTEGRERET MODEL

BORDINTEGRERET MODEL

Slim S4 Plus

Passat

Trent

THERMEX tilbyder skabsintegrerede løsninger som en elegant og diskret installation. Hvis motoren placeres eksternt, er der god mulighed for at udnytte skabet til opmagasinering. (Se side 23-37)

De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk i loftet – og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer dig det perfekte udsyn fra arbejdspladsen. Disse modeller har trådløs betjening. (Se side 39-41)

Det bordintegrerede emfang fra THERMEX løfter sig op fra bordpladen, når det aktiveres. Resten af tiden er emfanget skjult i underskabet. Denne løsning giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen. (Se side 43-47)


THERMEX  YELLOW LINE

Integro 51 II

VÆGMONTERET MODEL

FRITHÆNGENDE MODEL

VINOPBEVARINGSSKABE

Preston II

Harwich

Winemex

De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væg eller mellem overskabe. (Se side 49-65)

De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle over kogeøen. Denne type giver effektivt sug og god arbejdsbelysning. (Se side 67-73)

THERMEX' serie af vinopbevaringsskabe. Serien indeholder seks højkvalitets skabe i forskellige størrelser. (Se side 106-111)

7


8

THERMEX  YELLOW LINE

-

"ALLE MULIGHEDER"

”Pat.Pending.”

INTERN MOTOR Bruges oftest p.g.a. enkel installation.

THERMEX TOP LINK® MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

INTERN MOTOR MED RECIRKULATION Der kan vælges mellem to løsninger; traditionelt recirkulationsfilter, som bygger på et kulfilter, eller det nye super effektive Plasmex®-filter.

EMFANG

”Pat.Pending.”

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

Bruges i boliger med eget separat varmegenvindings anlæg. Sikre balanceret ventilation i boligen.

Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg.

VG-LINK - bruges når det ønskes at spare på varmen ved at koble emfanget til boligens varmegenvindingsanlæg.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX’ VISION ER AT GØRE VENTILATION ENKELT, SÅ DU KAN GØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk emhætte- og emfangsspecialist med fokus på nordiske ventilationssystemer. Derfor har THERMEX udviklet konceptet THERMEX®-Link, hvilket betyder at hovedparten af vores emfang kan tilkobles boligens øvrige ventilationssystem, uanset om det drejer sig om varmegenvinding i en villa eller centralventilation i en lejlighed.

Find den rigtige løsning i THERMEX' store sortiment!

ALLE MULIGHEDER - SE SIDE 8-16

På loft

På væg

På tag

Alle de forskellige produkter som, kan bruges sammen med "Alle muligheder" løsningerne har vi markeret med ovenstående logo, så de er nemmere at finde.

EKSTERN MOTOR

Bruges når ekstra støjsvag udsugning ønskes.

Intet varmetab pga. emhætten.

THERMEX YELLOW LINE

IGHEDER ALLE MUL 8-16 - SE SIDE

» SUPER SILENT UDTRÆK

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

THERMEX TOP LINK® MODUL OVN

SKABSINTEGRERET MODEL

”Pat.Pending.”

26

Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-ovn.

M DC-M ED OTOR

SUPER SILENT UDTRÆ

K

SUPER SILENT UDTR ÆK

Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid

Motor

Ekstrem lydsvag t

- SKABSINTEGRERET MODE L

Med motor Uden motor Med motor

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Varenr. 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

A

Pris 4.499,2.999,4.499,-

Pris fra kr. 2.999,-

ENERGIKLASSE

Easy Clean Energivenlig LED belysnin g Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskif te vha. Trigger Link Modul - se side 11 Indbygg et switch (Trigger) 

LED LYS

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATION MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

METALFILTER

THERMEX CENTRALVENTILATIONSLINK® LEJLIGHED CVL-LINK - bruges i lejligheder med fælles aftræk.

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkuleringsfilter 500 mm (sæt) Recirkuleringsfilter 600 mm (sæt) Aftrækssæt Ø160

Varenr.

Motor monteret i emfang

LÆS MERE » Se side 8

og frem

Pris 459,559,460,-

535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.ther INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

SOFT TOUCH

”Pat.Pending.”

ER

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

mex.dk

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB: Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

A

Energi klasse

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter Recirkulation

9


10 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL

PAT. PENDING

SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke at huske at tænde og slukke for dit emfang - THERMEX Top Link® gør det for dig

FO

R FN´S

17

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til emfanget, når du tænder for kogepladen eller ovnen. Når kogepladen eller ovnen slukkes, kører emfanget videre og fjerner den sidste mados, inden det slukkes helt.

”Pat.Pending.”

TOP LINK® MODUL

VER

ÅL

Nu er det let at få ekstra komfort i køkkenet med den intelligente styring Top Link®, der trådløst kobler kogeplade og emfang eller ovn og emfang sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kogeplader - traditionelle eller med induktion - samt alle ovne uanset fabrikat. Top Link® arbejder med radiobølger og kan derfor placeres under alle typer af bordplader også granit eller beton.

M

DENS

OBS: Du kan til enhver tid overstyre Top Link® funktionen med emfangets betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.DK

THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING Model Varenr. Pris THERMEX Top Link® Modul I 536.99.1200.9 2.150,THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.150,THERMEX Top Link® Modul III 536.99.1350.9 2.150,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

11

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG Mange huse har i dag eget ventilationssystem med varmegenvindingsfunktion. Disse ventilationssystemer sørger for, at der blæses ligeså meget luft ind i huset som der suges ud. Med andre ord er der balance i luftskiftet.

TRIGGER LINK MODUL

Når emhætten med eget aftræk tændes, suges der pludseligt mere luft ud af huset end der blæses ind. Der skabes således et undertryk inde i huset, og det har den konsekvens at røg fra brændeovn eller pejs kan suges ind i stuen. Støv og urenheder udefra kan trænge ind i huset og emfanget kan suge dårligere samtidig med, at det kan være svært at åbne døre og vinduer.

Signalet fra THERMEX Trigger Link kan også anvendes til at aktivere andre installationer i boligen.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Farve Sort

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.300,-

M

DENS

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlægget.

Model THERMEX Trigger Link Modul

ÅL

FO

VER

THERMEX Trigger Link Modul kobles ind mellem strømudtaget og emfanget, samtidigt trækkes en forbindelse til varmegenvindingsanlægget.

17

Trigger Link fra THERMEX sørger for, at i det øjeblik du tænder for dit emfang sendes der et signal til ventilationssystemet om at blæse mere luft ind i huset således, at der igen oprettes balance i luftskiftet. R FN´S


12 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye huse er tætte

THERMEX PRO LINK EFFEKTIVISERER LUFTUDSKIFTNINGEN I DIT KØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg uden at skulle trække kabler mellem ventilationsanlæg og emhætte. Pro Link er så at sige en avanceret udgave af THERMEX Trigger Link Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker, alt efter dit behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Det avancerede trådløse Trigger Link Modul, Pro Link Basic, består af et sendermodul, der installeres ved emhætten, og et modtagermodul, der installeres ved ventilationssystemet - kommunikationen mellem de to enheder foregår trådløst. Modtagermodulet har to uafhængige dobbeltvirkende relæudgange. Du kan således, afhængigt af behov, enten have to forskellige triggerpunkter til dit ventilationsanlæg eller tilkoble forskelligt udstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Model THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Pris 2.700,2.700,2.700,-


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med emhætter med eksternt aftræk. Ofte har ventilationssystemet i moderne boliger en begrænset mulighed for at køre ubalanceret drift, hvorfor anlægget ikke kan tilføre tilstrækkeligt luft under brug af emhætten. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic til også at indeholde et motorstyret spjæld som tilkobles til luft siden på ventilationsanlægget. Når ventilationsanlægget ikke kan forsyne med tilstrækkeligt luft åbnes spjældet automatisk og sørger for at luftskiftet i boligen er i balance.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Model THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Pris 5.950,5.950,5.950,-

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Pris 7.900,7.900,7.900,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger, hvor det ikke er muligt at installere en emhætte med aftræk til det fri. I boliger, hvor det er nødvendigt at recirkulere luften fra emhætten opleves ofte, at luften ikke renses tilstrækkeligt for partikler, ligesom det tager lang tid inden fugten fra madlavningen er fjernet. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic, således det sammen med THERMEX Plasmex®-filter både sørger for at over 96 % af partiklerne fjernes samtidigt med, at vi sikrer ventilationsanlægget boostes under madlavningen, og fjerner fugten fra luften hurtigst muligt.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Model THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II THERMEX Pro Link Plasmex III

13


14 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

Nye huse er tætte

PAT. PENDING

SÅDAN FÅR DU BÅDE BALANCERET VENTILATION OG BESPARELSE PÅ VARMEREGNINGEN I huse med eget varmegenvindingsanlæg kan du nu tilkoble THERMEX emfang således, at den opvarmede luft fra madlavningen passerer gennem varmegenvindingsanlægget, inden den blæses ud i det fri, og derved medvirker til at opvarme den udefrakommende luft, inden den blæses ind i huset. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som åbner enten i 15-30-45-60 minutter når et af emfangets fire hastighedstrin betjenes. Samtidig sendes et signal til varmegenvindingsanlægget hvorved, sugestyrken maksimeres. Spjældet kan åbnes og lukkes helt eller delvist afhængig af forudindstillingen.

VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlæg.

*Skal spjældet til VarmegenvindingsLink (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.200,-

Afdækningsboks ffor VG- og CVL-Link, væg, sort 536.99.1412.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål 536.99.1418.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

1.200,1.200,-

536.99.1421.9

1.200,-

536.99.1422.9

1.200,-

536.99.1428.9

1.200,-

THERMEX VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL Model THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 mm THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160 mm

Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.850,536.99.1403.9 3.850,-


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK®

PAT. PENDING

15

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU ET FLOT EMFANG, BEREGNET TIL BRUG I LEJLIGHEDER MED FÆLLES AFTRÆK ELLER DECENTRAL VENTILATION I mange etageejendomme findes der i dag en centralt placeret ventilator, som suger fra alle lejligheder i opgangen. Ligeledes anvendes i nogen typer af byggerier decentralventilation, hvor der i hver lejlighed placeres en ventilator. I begge tilfælde har emhætterne i hver lejlighed ingen selvstændig motor. THERMEX Centralventilation Link lejlighed (CVL-link) er et system som muliggør, at alle emfang fra THERMEX, som understøtter "Alle muligheder", og som er mærket med centralventilation (CVL-Link), kan tilkobles etageejendommens centralventilationssystem eller decentralventilation. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som tilkobles THERMEX emfanget, dette motorspjæld kan forudindstilles til at åbne og lukke helt eller delvist, både på grundventilation samt på forceret drift. Indstillingen skal foretages efter de foreskrevne data for ventilationsanlæggets drift.

CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

Ved betjening af emfangets hastighedstrin 1-4 åbner spjældet i henholdsvis 15-30-45 eller 60 minutter, hvorefter den lukker sig tilbage på grundventilationsindstillingen.

THERMEX CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL AFDÆKNINGSBOKSE

*Skal spjældet til Varmegenvindings-Link (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.200,-

Afdækningsboks ffor VG- og CVL-Link, væg, sort 536.99.1412.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål 536.99.1418.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.850,-

1.200,1.200,-

536.99.1421.9

1.200,-

536.99.1422.9

1.200,-

536.99.1428.9

1.200,-

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 3.850,-


16 THERMEX  YELLOW LINE

R FN´S

VER

ÅL

17

FO

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

M

DENS

Udblæs

Indblæs

Plasmex®-filter

Luft retur til køkkenet - 96,5 % rensetfor mados og restfedt. Vedligeholdelsesfrit i op til 10 år.

Udblæs

Damp/fugt Køkken Bad WC Bryggers

Fedtfilter

Plasmex® Smart Link Modul • Tilkobles emhætte og Plasmex®-filter

• Akustisk alarm ved udløb 3.650 timer • Boost af ventilationsanlæg • Eliminerer standby strøm

Varenr. Pris 536.99.1150.9 2.449,-

OBS: THERMEX anbefaler der indhentes dispensation for brug af Plasmex®-filter.

Indblæs

Opholdsrum


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX BRANDVAGT

UNDGÅ BRAND I KOMFURET

17

NYHED 2020

Markedets smarteste brandbeskyttelse - den eneste løsning, der kan forhindre brand ved automatisk at slukke komfuret ved overophedning.

Nem og hurtig installation Batteridrevet sensorenhed med 3-5 års batterilevetid. 2-vejs trådløs forbindelse (2,4 GHz) mellem sensoren og strømstyringsenheden. Registrerer komfurtypen og sensorpositionen automatisk. I THERMEX brandvagt er der tilsluttet en strømstyringsenhed til kogepladens strøm forsyning. Den batteridrevne sensor er nem og hurtig at installere ved hjælp af et selvklæbende tape på en væg eller underside af en emhætte. THERMEX brandvagt registrerer automatisk overophedning på kogepladen, gry der, pander og slår strømmen fra til kogepladen, hvis ingen peson er tilstede ved kogepladen.

Let at bruge Fuldautomatisk tilberedningssikkerhed, brugeren kræver ingen aktivitet. En alarm kan aktiveres ved at trykke på en knap. Unikke LED-lys i flere farver indikerer status på komfuret.

THERMEX brandvagt overvåger sin funktionsmåde automatisk for fejlsikker betjening. Komfurets automatiske lås aktiveres, hvis sensorenheden fjernes fra sin position, batterierne er løbet tør eller selvdiagnostikken ikke er gået.

Den er klar til brug straks efter installation takket være sin pålidelige og testede trådløse forbindelse.

Kompatibel med de fleste induktions-, keramiske- og jernpladekomfurer til husholdningsbrug med både 1- og 3-fase komfurledninger. Justerbar alarmgrænse til forskellige installationshøjder.

Kan påmonteres direkte på en række THERMEX emfang. Konsulter THERMEX for nærmere info.

Model Varenr. Pris Brandvagt - 1-faset for 230 V komfur P515.06.3000.0 6.750,Brandvagt - 3-faset for 400 V komfur P515.06.3 1 00.0 6.750,-

THERMEX BRANDVAGT


Plasmex®

M

A

Fedtfilter

RP

Kemiske reaktioner

EN

FOR EN

ÅL

FO

LJ Ø

DENS

OMI ON

I

RE BED ØK

SP

HVAD ER

ENM

17

KK

R FN´S

VER

Fremtidens recirkuleringsfilter til emfang Skal ikke skiftes, og skal ikke vedligeholdes - forventet levetid op til 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

18 THERMEX  YELLOW LINE

Å VA R M

Aktivt kul

Lugtpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Lugtmolekyler, sporer, bakterier, vira, kimbakterier osv.

Når du ikke har mulighed for aftræk til det fri, eller blot ønsker at spare på varmeregningen, kan du nu installere et THERMEX Plasmex®-filter til dit emfang.

Elektriske ladninger spalter molekylerne

Når luften passerer gennem et Plasmex®-filter, påvirkes luftpartiklerne med elektronisk ladning, således at de lettere opfanges af Plasmex®-filtrets kulfilterdel. Dette betyder, at luften, der returnerer til køkkenet, er 96,5 % renset for mados. Det gør Plasmex®-filtret dobbelt så effektivt som et almindeligt kulfilter. Levetiden for et Plasmex®-filter forventes at være op til 10 år. Det er ca. 20 gange længere end et almindeligt kulfilter.

SÅDAN VIRKER ET PLASMEX®-FILTER PLASMEX®-FILTER I - RUND Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W)

Ren luft returnerer til køkkenet

Principskema for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet filter levetid

Plasmex®-filter

Alm. kulfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Baseret på normalt brug af emfang i privat husholdning ca. 1 time pr. dag. * Årlig varmetabsbesparelse ift. almindeligt aftræk ca. 500 kW à 2 kr. = op til DKK 1.000,sparet pr. år. * Årlig besparelse ift. almindeligt kulfilter ved skift af kulfilter 2 gange årligt à 500 kr. = op til DKK 1.000,- sparet pr. år. * Besparelse ved at der ikke skal laves aftræk til det fri.

Tilsluttes stikkontakt

Elektroder lader luftpartikler

Når luften trykker på kontakten, aktiveres elektroder

Op til 96,5 % af lugtpartiklerne opfanges af Plasmex filtret 120 mm Udsugningluften fra emfanget 210 mm


THERMEX  YELLOW LINE

19

SÅDAN INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER

THERMEX Plasmex®-filter kan både benyttes til nye emfang og eftermonteres på eksisterende.

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Varmegenbrug uden lugt

Til indbygning i sokkel.

Til indbygning i emfangets kanal. Væg- eller frithængende. Min. dimension kanal: 250x250 mm

Til frithængende emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til indbygning i forsænket loft.

NYHED

PLASMEX® 2020 SMART LINK MODUL PLASMEX®-FILTER II

Til indbygning i skab med indbygget emfang.

Plasmex®-filter I kan også monteres i top vha. vægbeslag.

- FLAD Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W) mm 280

540 m

m

92 mm 90 mm

RENERE KØKKENMILJØ

FOR FN'S 17 VERDENSMÅL

22 0m

Tekst Farve Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund - 535.10.1000.9 5.200THERMEX Plasmex®-filter II - Flad - 535.10.1001.9 19.025Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Sort 536.99.1512.9 2.075,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Hvid 536.99.1511.9 2.075,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Rustfri 536.99.1518.9 2.075,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Sort 536.99.1612.9 1.350,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Hvid 536.99.1611.9 1.350,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.350,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget skab Hvid 536.99.1711.9 1.350,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget over skab Hvid 536.99.1811.9 1.350,THERMEX Plasmex® Smart Link Modul - 536.99.1150.9 2.449,Vægbeslag for Plasmex®-filter I - 536.99.1815.9 1.299,-

m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE

Skitsetegninger & mål se side 122

Vægbeslag for Plasmex®filter I

BEDRE ØKONOMI


unika

20 THERMEX  YELLOW LINE

SPECIAL-LINE

– bag om THERMEX emfang

”Du kan få dit nye THERMEX emfang, præcis som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig, - og kun til dig ..!”

– design, farver, størrelser, materialer, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

Der findes kun én som dig i hele verden. Du kan også få et unikt emfang i THERMEX kvalitet ... Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem. THERMEX dækker alle stilarter og behov med intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer

Du slår stregerne – THERMEX bygger dit personlige emfang Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som er energi-mærket. THERMEX har mange forskellige ind-satse, som du kan designe dit eget emfang uden omkring. Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med ind til din THERMEX forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

Når vi si’r stål, så mener vi stål – og sådan er det hele vejen igennem Hos THERMEX gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet fra inderst til yderst, og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som THERMEX er kendt for. Dét har vi det bedst med – og sådan tror vi også, du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


THERMEX  YELLOW LINE

21

design Mange udformninger – mange muligheder...

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spørg alligevel, hvis du ønsker noget, der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som allerede er energimærket. THERMEX har mange forskellige indsatse i forskellige størrelser, og med forskellige specifikationer, ligesom de kan fås både med intern og ekstern motor. Det er disse indsatse, som du kan designe dit eget emfang omkring. Du finder de forskellige indsatse her i Yellow Line kataloget. Vores salgsafdeling rådgiver gerne omkring valg af indsats.

TFM 160-180-190

Se side 35

TFM 460-480

Se side 36

TFH 360-380

Se side 37

TFMH 360-380

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.

Specialfarver Hos THERMEX kan du få det, næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver, er en farveprøve.

Se side 37


22 THERMEX  YELLOW LINE

SKABSINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering. York III

PRODUKTER

SUPER SILENT SUPER SILENT GT AIRGRIP SUPER SILENT  UDTRÆK SLIM S4 PLUS

YORK III TURBO K702 II MANCHESTER  SMART MANCHESTER INTEGRO

INTEGRO 51 II TFM 160 - 180 - 190 TFM 460 - 480 TF(M)H INDSATSE


SUPER SILENT D

SUPER SILENT - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Hvid Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.19.1001.2 520.19.1008.2

Pris 4.199,4.699,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 4.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Easy Clean Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYSSOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

MODEL: MATERIALE:

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkuleringsfilter (2 stk) Aftrækskonverter Aftrækssæt Ø160

Varenr. 535.19.3000.9 535.21.1420.9 830.51.2162.9

Pris 319,-/stk. 269,460,-

MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål og rustfri stål 600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 121 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 444 m³/t LYDNIVEAU: 49-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

23

SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT GT

24 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

SUPER SILENT GT B

SUPER SILENT GT - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 520.19.1101.0 520.19.1101.2 520.19.1108.0 520.19.1108.2

Pris 3.599,5.099,4.099,5.599,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

ENERGIKLASSE

Pris fra kr.3.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Glas touch panel otor med dobbelt turbinehjul M Mulighed for styring af ovn og kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø160 mm

A

Energi klasse

Varenr. 535.19.3600.9 830.51.2162.9

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål med sort front eller hvidlakeret 600 mm 3 hastigheder Dekorativt filter 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

Pris 159,-/stk. 460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 184 m³/t 525 m³/t 39-66 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem FOR yderligere YDERLIGEREtekniske TEKNISKEdata DATAog OGenergimærkning ENERGIMÆRKNINGhenvises HENVISEStil TILwww.thermex.dk For

WWW.THERMEX.DK

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


25

NYHED 2020

ME DC-MOD TOR

A

++

Ekstre mt lydsva g

AIRGRIP AIRGRIP

PAT. PENDING

Mål 600 mm

A++

- SKABSINTEGRERET MODEL

Farve Sort

Motor Med motor

Varenr. 520.19.3062.2

ENERGIKLASSE

Pris 5.199,-

VER

ÅL

17

FO

GLAS TOUCH

METALFILTER

M

DENS

Pris kr. 5.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Et futuristisk design Kan monteres under standardskabe, så underlinjen af skabene flugter Markedets mest energieffektive emhætte Wattforbrug 11 W Ekstrem emopfang ved lave luftmængder 

LED LYS

R FN´S

Energi klassePRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: FARVE: MÅL: HASTIGHERDER: FILTER: LYS: SEL-VÆRDI:

Skabsintegreret Sortlakeret og sort glas 600 mm 2 hastigheder Alufilter LED 291

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE: STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

230 V 100 m³/t 190 m³/t 46-56 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT UDTRÆK

26 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

SUPER SILENT UDTRÆK SUPER SILENT UDTRÆK - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid

Motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

Pris 4.499,2.999,4.499,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

A ENERGIKLASSE

LED LYS

SOFT TOUCH

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. 535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

Easy Clean Energivenlig LED belysning Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x0,8 W LED

TEKNISKE DATA

Pris 459,559,460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Pris fra kr. 2.999,

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter 500 mm (sæt) Recirkuleringsfilter 600 mm (sæt) Aftrækssæt Ø160

A

Energi klasse

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


27

SLIM S4 PLUS A

SLIM S4 PLUS - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri/Hvid Rustfri/Hvid

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3368.2 520.42.3398.2

Pris 4.599,5.199,-

ENERGIKLASSE

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

TILBEHØR (Se side 98)

METALFILTER

Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 309,-/stk. 460,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Indbygningsemhætte med udtræk Dobbelt filter Filterrensindikator Periodisk ventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

500 mm hvid u/m motor SLETTET

Pris fra kr. 4.599,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvid med rustfri front 600-900 mm 3 hastigheder + boost Dekorativt stålfilter 2x1,2 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 302 m³/t 587 m³/t 700 m³/t (68 dB(A)) 49-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » SLIM S4 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » YORK III

28 THERMEX  YELLOW LINE

MONTERINGSBESLAG

YORK III YORK III (HVID MED HVID FRONT) SKABSINTEGRERET Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid

Motor Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3611.2 520.42.3401.2 520.42.3411.2

Pris 1.299,1.149,1.299,-

D ENERGIKLASSE

Grå/Rustfri Grå/Rustfri Grå/Rustfri

Lux Standard Lux

520.42.3618.2 520.42.3408.2 520.42.3418.2

1.299,1.149,1.299,-

SÆRLIGE EGENSKABER

 dtræksemhætte med dobbelt filterudtræk U Monteringsbeslag medfølger H vid med hvid front eller grå med rustfri front Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

YORK III (GRÅ MED RUSTFRI FRONT) SKABSINTEGRERET 500 mm 600 mm 600 mm

Pris fra kr. 1.149,-

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

STÅLFRONT

Skabsintegreret Hvidlakeret med hvid front Grålakeret med rustfri front 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF59 recirkuleringsfilter (sæt) Aftræksæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For FOR yderligere YDERLIGEREtekniske TEKNISKEdata DATAog OGenergimærkning ENERGIMÆRKNINGhenvises HENVISEStil TILwww.thermex.dk

Pris 269,460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Standard: Lux: 230 V 230 V 242 m3/t 149 m3/t 390 m3/t 273 m3/t 47-61 dB(A) 47-66 dB(A) Ø120 mm Ø120 mm D D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

WWW.THERMEX.DK

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


TURBO K702 II D

TURBO K702 II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5030.2

Pris 2.499,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 2.499,SÆRLIGE EGENSKABER 

METALFILTERLeveres med indbygget motor Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder Metalfilter 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 309,460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 131 m³/t 231 m³/t 49-62 dB(A) Ø125 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

29

SKABSINTEGRERET MODEL » TURBO K702 II

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » MANCHESTER SMART

30 THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER SMART MANCHESTER SMART - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. Pris 520.23.2061.2 2.199,-

D ENERGIKLASSE

Pris kr. 2.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Moderne design Drejeknap til betjening LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt Ø125 mm

Varenr. 535.23.0585.9 830.51.2127.9

Pris 329,460,-

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 135 m³/t 183 m³/t 56-65 dB(A) Ø120 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


31

SKABSINTEGRERET MODEL » MANCHESTER

THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER C

MANCHESTER - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm 700 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Hvid Hvid

Motor Standard Lux Standard Lux Standard

Varenr. 520.42.5001.2 520.42.5002.2 520.42.5011.2 520.42.5012.2 520.42.5021.2

Pris 1.349,1.599,1.349,1.599,1.699,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 1.349,SÆRLIGE EGENSKABER 

LED LYS

METALFILTERHvidlakeret stål Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-700 mm 3 hastigheder Metalfilter 1x2,8 W LED

TEKNISKE DATA BREDDE 500 MM

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter Aftrækssæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 309,460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Standard: Lux: 230 V 230 V 131 m³ 163 m³ 231 m³ 335 m³ 49-62 dB(A) 53-69 dB(A) Ø125 mm Ø125 mm D C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


SKABSINTEGRERET MODEL » INTEGRO

32 THERMEX  YELLOW LINE

INTEGRO

LIGE I SKABET... Model INTEGRO er et skabsintegreret emfang, der monteres i stedet for overskabets bund, og er nærmest usynlig, når den justerbare glasfront ikke er i brug, og drejekontakten er forsænket. Model INTEGRO har et lavt lydniveau og energivenlig LED belysning.


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 7.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Lavt lydniveau Drejeknap der kan skjules Justerbar glasfront Monteres i stedet for skabets bund Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER

OMBUK BESKYTTER SKABET MOD FEDT OG FUGT

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og glas 600-900 mm 3 hastigheder Stålfilter 2x2,1 W (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LYDEFFEKT: KANAL (AFTRÆK): ENERGIKLASSE:

230 V 233 m3/t 612 m3/t 48-66 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

ENKEL MONTERING VHA. FIRE SKRUER

GLASVISIR KAN VIPPES UD/IND

SKABSBUND FJERNES

MONTERET I SKAB

INTEGRO - SKABSINTEGRERET MODEL

TILBEHØR (Se side 98)

Mål 600 mm 800 mm 900 mm

Beskrivelse Varenr. Pris Recirkulationsfilter (sæt) 535.05.6200.9 609,Fast aftræksrør (i skab), hvid 537.42.5318.9 629,Kanalinddækning (over skab), rustfri, L:2x490 mm 537.42.5308.9 1.649,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 160,Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 480,Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 90,Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9 460,-

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2168.2 513.05.2188.2 513.05.2198.2

Pris 7.199,7.699,7.699,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

33

SKABSINTEGRERET MODEL » INTEGRO

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » INTEGRO 51 II

34 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2020

INTEGRO 51 II INTEGRO 51 II - SKABSINTEGRERET MODEL

Mål Farve Motor 600 mm Rustfri Med motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. Pris 513.21.1068.2 5.499,513.21.1098.2 5.999,-

A ENERGIKLASSE

SOFT TOUCH

EFTERSUG

METALFILTER

Beskrivelse Varenr. Pris Recirkulationsfilter (sæt) 535.21.8400.9 359,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 160,Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 480,Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 90,Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9 460,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Justerbar glasfront Monteres i stedet for skabets bund Kræver ikke special skab Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TILBEHØR (Se side 98)

Pris fra kr. 5.499,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og glas 600-900 mm 3 + BOOST Stålfilter 2x1,5 W

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 278 m3/t 602 m3/t 700 m3/t (70 dB(A)) 52-69 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


TFM 160 - 180 - 190 TFM - INDSATS Vare TFM 160 TFM 180 TFM 190

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2268.2 513.05.2288.2 513.05.2298.2

Pris 4.799,5.299,5.299,-

D

Pris fra kr. 4.799,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Monteres i overskab Tre forskellige størrelser Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 600-900 mm 4 hastigheder Stålfiltre 1x3,8 W LED (3000 K)

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.05.6200.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 609,160,480,90,460,-

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 220 m3/t 490 m3/t 40-64 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

35

INDSATS » TFM 160 - 180 - 190

THERMEX  YELLOW LINE


INDSATS » T TFM 460 -480

36 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 460 - 480 A+

TFM 460 - 480 - INDSATS Vare TFM 460 TFM 480

Farve Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.41.1068.2 513.41.1088.2

Pris 5.799,6.299,-

ENERGIKLASSE

TILBEHØR (Se side 98) Pris 289,160,480,90,460,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Monteres i overskab Kraftig og lydløs motor Kantsug Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.41.0400.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 5.799,-

SOFT TOUCH

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 518-718 mm 3 + BOOST Stålfiltre 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 332 m3/t 611 m3/t 740 m³/t (69 dB(A)) 52-57 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


37

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

TF(M)H D

Pris fra kr. 9.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

TFH INDSATS Vare TFH 360 TFH 380

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Uden motor

Varenr. 513.19.5158.3 513.19.5028.3

Pris 9.599,9.399,-LED LYS

TFMH INDSATS Vare TFMH 360 TFMH 380

Farve Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.19.5158.2 513.19.5028.2

Pris 13.799,13.599,-

LYSDÆMPER

SOFT TOUCH

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap PERIODISK UDSUG

TILBEHØR (Se side 98)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.) Recirkulationsfilter TFMH 380 (2 stk.) Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. 535.19.3100.9 535.19.3200.9 830.51.2162.9

Pris 319,-/stk. 349,-/stk. 460,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

PRODUKT SPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfrit stål 600-800 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Rustfrit stål Dekorativt filter Mulighed for at flytte betjeningen Mulighed for styring af ovn og kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

TFMH 360: TFMH 380: Med motor Med motor 230 V 230 V 109 m³/t 136 m³/t 208 m³/t 264 m³/t 52-65 dB(A) 50-62 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm D E

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

INDSATS » TF(M)H

THERMEX  YELLOW LINE


38 THERMEX  YELLOW LINE

LOFTSINTEGREREDE MODELLER De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk under loftet, og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer det perfekte udsyn over kogezonen og rummet.

PASSAT - SORT LÅGE UDEN LYS, SOM EKSTRA TILBEHØR

PRODUKTER

PASSAT NEWCASTLE MAXI NEWCASTLE MEDIO


39

NU ME D

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

EASY-F IT MO TOR

EASY-FIT

PASSAT

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

A

PASSAT - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor

Varenr. 423.19.6161.3 423.19.6161.2

Pris 18.799,20.299,-

Flytbar motor og vendbar aftræk Energivenlig LED belysning Elegant glasplade Elegant glasplade Easy-fit motor, kan monteres af én person nedefra - se skitsetegning Mulighed for tilkøb af sort glaslåge uden lys Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

TILBEHØR (Se side 98) Pris 319,-/stk. 3.349,3.349,1.649,3.099,160,480,90,460,-

SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

LED LYS

Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (2 stk.) 535.19.2000.9 Loftspodie, hvid, lav (H:155 mm) 500.00.3030.0 Loftspodie, hvid, høj (H:255 mm) 500.00.3040.0 Wireophængt indbygningsramme, hvid 500.19.1001.9 Sort låge uden lys 536.19.4059.9 Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd, pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 18.799,-

KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret med hvidt glas 1200 mm 4 hastigheder Alufilter 3x3 W LED (2700 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 234 m3/t 636 m3/t 50-65 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

LOFTSINTEGRERET MODEL » PASSAT

THERMEX  YELLOW LINE


LOFTSINTEGRERET MODEL » NEWCASTLE MAXI

40 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

NEWCASTLE MAXI D

NEWCASTLE MAXI - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm 1200 mm 1200 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2161.0 423.19.2161.2 423.19.2168.0 423.19.2168.2

Pris 11.899,13.399,11.399,12.899,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Fjernbetjening Elegant stålplade med runde LED spot Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® videopå www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

LYSDÆMPER

FJERNBETJENING

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (2 stk.) 535.19.2000.9 Loftspodie, hvid, høj (H:255 mm) 500.00.3040.0 Wireophængt indbygningsramme, hvid 500.19.1001.9 Wireophængt indbygningsramme, rustfri 500.19.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd, pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 11.399,-

Pris 319,-/stk. 3.349,1.649,1.649,160,480,90,460,-

KANTSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret eller rustfri stål 1200 mm 4 hastigheder Alufilter 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Med motor: 230 V 241 m³/t 481 m³/t 49-63 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


41

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

FOTO

NEWCASTLE MEDIO Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2151.0 423.19.2151.2 423.19.2158.0 423.19.2158.2

Pris fra kr. 9.399,-

D

NEWCASTLE MEDIO - LOFTSINTEGRERET MODEL

ENERGIKLASSE

Pris 9.399,10.899,9.399,10.899,-LED LYS

LYSDÆMPER

FJERNBETJENING

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. 535.19.3000.9 500.00.3070.0 500.30.3020.0 500.19.2001.9 500.19.2008.9 500.30.3010.2 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 319,-/stk. 3.349,3.349,1.649,1.649,969,160,480,90,460,-

KANTSUG

METALFILTER

Motor monteret i emfang

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret eller rustfri stål 900 mm 4 hastigheder Alufilter 4x0,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 207 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 452 m³/t LYDNIVEAU: 49-67 dB(A) KANAL: Horisontalt afkast eller vertikalt afkast ENERGIKLASSE: D

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Energivenlig LED belysning Fjernbetjening Elegant stålplade med runde LED spot Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, recirkulering Loftspodie, hvid, aftræk ovenud Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Newcastle Medio skabsbeslag Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

SÆRLIGE EGENSKABER

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

LOFTSINTEGRERET MODEL » NEWCASTLE MEDIO

THERMEX  YELLOW LINE


42 THERMEX  YELLOW LINE

BORDINTEGREREDE MODELLER De bordintegrerede løsninger fra THERMEX giver et stilrent udtryk i dit nye køkken. Der er flere muligheder for en integreret løsning. Blandt mulighederne er løsningen, hvor kogepladen er integreret i emhætten eller løsningen, hvor emfanget hæver sig op af bordpladen, når det aktiveres. Løsningerne giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen.

Le Mans I

PRODUKTER

TRENT LE MANS YELLOW LE MANS I


43

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERET I SOKKEL

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

TRENT A ENERGIKLASSE

Pris kr. 18.999,SÆRLIGE EGENSKABER

 mfanget er diskret gemt væk i E bordpladen, hæver sig når det aktiveres Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TRENT - BORDINTEGRERET MODEL Mål 580 mm 880 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Sort Med motor

FRONTSUG

Varenr. 525.21.1062.2 525.21.1002.2

Pris 18.999,18.999,-

Varenr. 535.21.8260.9 535.21.8200.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 559,549,9.625,21.420,160,480,90,460,-

TILBEHØR (Se side 98)

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Bordintegreret Rustfri stål og sort glas Bredde 580-880 mm 4 hastigheder Metalfilter 2x1 W LED (3000 K)

METALFILTER

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 580 mm Recirkulationsfilter, 880 mm Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret, Ø162 mm, pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 258 m³/t 605 m³/t 52-74 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

BORDINTEGRERET MODEL » TRENT

THERMEX  YELLOW LINE


44 THERMEX  YELLOW LINE

LE MANS YELLOW

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.


A+ ENERGIKLASSE

45

Pris kr. 13.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Emhætte med kogeplade Boost funktion på kogepladen Kogezoner kan sammen kobles for større kogezoner Induktionskogeplade To kogeplader med 1500 W-zone, boost til 1800 W To kogeplader med 1800 W-zone, boost til 2000 W 

GLAS TOUCH

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

Bordintegreret Sort glas og rustfri stål Bredde 800 mm 3 hastigheder Alufilte

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERET I SOKKEL Kan monteres med aftræk til det fri

Kan monteres med aftræk til det fri

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

LE MANS YELLOW BORDINTEGRERET MODEL Mål 800 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 525.21.2002.2

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

TILBEHØR (Se side 98) Pris 13.599,-

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 719,9.625,21.420,2.395,-

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS YELLOW

THERMEX  YELLOW LINE


BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS I

46 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER I MONTERET I SOKKEL

Optimal udnyttelse af skuffedybde

LE MANS I

Enkel Enkel installation med installation med Plasmex®-filter Plasmex®-filter Renser luften Renser luften 96,5 % 96,5 %

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER

Kan Kan planforsænkes planforsænkes til bordpladen til bordpladen

Kan monteres monteres med aftræk aftræk til det fri fri

Varmegenbrug uden lugt

Sokkelmotor

Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader, planforsænket sugepanel, fire zoner induktion med ”bridgefunktion” i højre side, der muliggør samkøring af to zoner og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.


47

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL

Optimal udnyttelse af skuffedybde Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsænkes til bordpladen

Kan monteres med aftræk til det fri

Varmegenbrug uden lugt

A ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER EMHÆTTE

METALFILTER

FILTERRENS

FOR VASK AF FILTER

MÆNGDER KONDENS

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

3 hastigheder + boost max 711 m³/t Lydniveau max 68 dB(A) Energiklasse A Kanalsystem kan placeres bagerst i skab for skuffeudnyttelse Motor kan placeres i sokkel Enkelt drænsystem af mindre mængder kondensvand Enkelt drænsystem ved større mængder kondensvand Soft touch åbning af sugespalter

Mål kogeplade bredde 860 mm dybde 520 mm enstre kogezoner 1xØ160 mm (1400 W) og V 1xØ200 mm (2300 W - Boost 3000 W) Højre kogezoner 2x190x210 mm (1600 W - Boost 1850 W og 2100 W - Boost 3000 W) Mulighed for bridgefunktion (sammenkøring af 2 zoner i højre side) Restvarme-indikator Pause- og reset-funktion Børnesikring Overhedningssikring Timerfunktion (stopur) Hold varm funktion Operationel tidsbegrænser 9-trins varmeregulering Autostop af kogeplade ved fuld kondenstank Induktionskogeplade 

LE MANS I - BORDINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 860 mm Rustfri/Sort Med motor 525.05.1001.2

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

Motor monteret i emfang

Pris 23.999,-

Bordintegreret Sort glas Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfiltre

TEKNISKE DATA

SÆRLIGE EGENSKABER INDUKTION 

INTERN MOTOR:

AF MINDRE

PRODUKTSPECIFIKATIONEREFTERSUG

ENKEL ADGANG

Pris kr. 23.999,

GLAS TOUCH

ENKEL DRÆN

Sokkelmotor

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 266 m³/t 620 m³/t 711 m³/t (69 dB(A)) 51-68 dB(A) 230x90 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

SOFT TOUCH "ÅBNING" AF SUGESPALTER KAN ÅBNES INDIVIDUELT FOR KONCENTRERET SUG PLANFORSÆNKET I KOGEPLADEN

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkuleringskit (startkit) Long Life recirkuleringsfilter (refill) Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 3.499,779,9.625,21.420,2.395,-

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS I

THERMEX  YELLOW LINE


48 THERMEX  YELLOW LINE

VÆGMONTEREDE MODELLER De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væggen eller mellem overskabe. De vertikale modeller giver brugeren et godt overblik over kogezonen.

Cambridge

PRODUKTER

DECOR 787 CAMINO ECO DECOR 942 CARDIFF II HARWICH DERBY

SWINDON READING CAMBRIDGE BRIGHTON LONDON PRESTON II

MINI PRESTON II VERTICAL AUTOMATIC CORBY ASTON SEMI INDUSTRI EMFANG


49

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

DECOR 787 DECOR 787 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.41.7861.0 527.41.7861.2 PERIODISK 527.41.7862.0 UDSUG 527.41.7862.2 527.41.7868.0 527.41.7868.2 EFTERSUG 527.41.7871.0 527.41.7871.2 527.41.7872.0 METALFILTER 527.41.7872.2 527.41.7878.0 527.41.7878.2 527.41.7891.0 FILTERENS 527.41.7891.2 527.41.7892.0 527.41.7892.2 527.41.7898.0 527.41.7898.2

A+

Pris 4.899,6.499,4.899,6.499,7.399,8.999,6.999,8.599,6.999,8.599,7.399,8.999,7.399,8.999,7.399,8.999,8.199,9.699,-

ENERGIKLASSE

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Specialkanal, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, sort, L:2x1000 mm Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

Klassisk emhætte i rustfri, hvidlakeret eller sortlakeret stål Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

TILBEHØR (Se side 98)

Pris fra kr. 4.899,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret, sortlakeret eller rustfri stål 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

Varenr. Pris 535.41.0500.9 289,537.41.1001.9 849,537.41.1002.9 849,537.41.1008.9 2.199,537.99.0008.9 1.749,830.51.2162.9 460,-

Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN: 332 m3/t LUFTMÆNGDE MAX: 605 m3/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 724 m3/t (68 dB(A)) LYDNIVEAU: 48-60 dB(A) KANAL: Ø150 ENERGIKLASSE: A+ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CAMINO ECO

50 THERMEX  YELLOW LINE

CAMINO ECO D

CAMINO ECO - VÆGMONTERET MODEL Mål 500 mm 600 mm 700 mm

Farve Motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.9158.2 527.42.9168.2 527.42.9178.2

Pris 2.099,2.099,2.299,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr.2.099,SÆRLIGE EGENSKABER

Denne model fås i rustfri stål Motor med dobbelt turbinehjul Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

SOFT TOUCHMETALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 500-700 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF59 recirkulationsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9100.9 269,537.99.0008.9 1.749,830.51.2162.9 460,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 161 m³/t 436 m³/t 41-66 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


51

DECOR 942

D

DECOR 942 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 700 mm 700 mm

Farve Hvid Rustfri Hvid Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 527.41.3161.2 527.41.3168.2 527.41.3171.2 527.41.3178.2

Pris 6.699,6.799,6.799,7.699,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.699,SÆRLIGE EGENSKABER

 enne model fås i hvidlakeret eller D rustfri stål Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TRYKKNAP

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivning KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Specialkanal, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, stål, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9000.9 309,-/stk. 537.41.2001.9 849,537.41.2008.9 2.199,537.99.0008.9 1.749,830.51.2162.9 460,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret eller rustfri stål 600-700 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 v 256 m3/t 462 m3/t 49-61 dB(A) Ø150 D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » DECOR 942

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CARDIFF II

52 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2020

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

CARDIFF II B

CARDIFF II - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.26.1168.0 527.26.1168.2 527.26.1198.0 527.26.1198.2

Stilrent rektangulært horisontalt design Udført helt i rustfri stål Effektivt kantsug Energivenlig LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul 

FJERNBETJENING

LED LYS

GLAS TOUCH

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7008.9 537.99.0008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Pris 7.699,9.199,7.699,9.199,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Pris fra kr. 7.699,-

Pris 699,2.199,1.749,160,480,90,460,-

KANTSUG

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dkPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål Bredde 600 og 900 mm 5 hastigheder Alufilter 2x2 W LED (3000 K) (600 mm) 4x2 W LED (3000 K) (900 mm)

TEKNISKE DATA Med motor: MODEL: 600 mm STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 239 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 631 m³/t LYDEFFEKT: 44-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B

900 mm 230 V 255 m³/t 647 m³/t 43-64 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


53

HARWICH HARWICH - VÆGMONTERET Mål 600 mm 700 mm 900 mm 1200 mm

Farve Motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.8568.2 527.42.8578.2 527.42.8598.2 527.42.8599.2

Pris 5.799,6.199,6.399,7.099,-

A

Pris fra kr. 5.799,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 309,-/stk. 1.749,2.199,460,-

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Energivenlig LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-1200 mm 3 + BOOST Dekorativt filter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST.: 679 m³ (68 db(A)) LYDNIVEAU: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » HARWICH

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » DERBY

54 THERMEX  YELLOW LINE

DERBY A

DERBY - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 700 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/glas Med motor Rustfri/glas Med motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.21.2068.2 545.21.2078.2 545.21.2098.2

Pris 4.599,4.599,4.599,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 4.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfri stål med glasskærm Energibesparende LED-belysning Glas touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 118)

METALFILTER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 600/700 mm Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.6300.9 535.21.6200.9 537.99.0008.9 537.21.1009.9 830.51.2162.9

Pris 299,559,1.749,2.199,460,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og klart glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

600-700 mm: 900 mm: 230 V 230 V 408 m³/t 405 m³/t 623 m³/t 636 m³/t 42-67 dB(A) 43-65 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm A A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


55

SWINDON D

SWINDON - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 545.21.7092.2

Pris 5.899,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 5.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Smart betjening Moderne design Energivenlig LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108)PRODUKTSPECIFIKATIONER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 309,1.749,460,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og sort med klart glas 900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 412 m³/t 571 m³/t 62-68 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLE » SWINDON

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » READING

56 THERMEX  YELLOW LINE

READING READING - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Motor Sort Med motor Sort Med motor

Varenr. 540.23.1368.2 540.23.1398.2

Pris 4.399,4.899,-

C

Pris fra kr. 4.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

TRYKKNAP

FRONTSUG

BUNDSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø125 mm

Varenr. 535.23.0560.9 537.99.0008.9 830.51.2127.9

Pris 379,1.749,460,-

Moderne design med lige glas Energivenlig LED-belysning Enkel betjening Rengøringsvenlig Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

PERIODISK UDSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret med sort glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2 W LED

TEKNISKE DATA EFTERSUG

METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 232 m³/t 385 m³/t 55-67 dB(A) Ø125 mm C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


57

CAMBRIDGE A

CAMBRIDGE - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Hvid Med motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Hvid Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.21.5261.2 540.21.5262.2 540.21.5291.2 540.21.5292.2

Pris 4.599,4.299,4.999,4.799,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr.4.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfrit stål med sort eller hvidt glas Glas touch betjening Energibesparende LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

FRONTSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Cambridge (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 309,1.749,460,-

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med sort eller hvidt glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 358 m³/t 639 m³/t 60-72 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » CAMBRIDGE

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » BRIGHTON

58 THERMEX  YELLOW LINE

BRIGHTON A

BRIGHTON - VÆGMONTERET MODEL Mål 760 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.42.2178.2 540.42.2198.2

Pris 7.699,8.199,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 7.699,SÆRLIGE EGENSKABER

Betjeningsvenlig touch betjening Energibesparende LED lys Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYSGLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 98)

FRONTSUG

Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 309,-/stk. 1.749,2.199,- 460,-

BUNDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri og sortlakeret stål 760-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MODEL: 760 mm: 900 mm: STRØM: 230 V 230 V 288 m3/t LUFTMÆNGDE MIN.: 276 m3/t 552 m3/t LUFTMÆNGDE MAX.: 537 m3/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 676 m3/t (63dB(A)) 686 m3/t (63dB(A)) LYDNIVEAU: 45-57 dB(A) 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A B Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


59

LONDON A

LONDON - VÆGMONTERET MODEL Mål 760 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.42.2378.2

Pris 9.099,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 9.099,SÆRLIGE EGENSKABER

Energibesparende LED lys Betjeningsvenlig touch betjening Kurvet design Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER FRONTSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 309,-/stk. 1.749,2.199,460,-

BUNDSUG

TEKNISKE DATA

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Vægmonteret Rustfri stål og sort glas 760 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

EFTERSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 302 m3/t 591 m3/t 719 m3/t (63dB(A)) 44-58 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » LONDON

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » PRESTON II

60 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

PRESTON II A

PRESTON II - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Rustfri/Sort Uden motor 600 mm Rustfri/Sort Med motor 900 mm Rustfri/Sort Uden motor 900 mm Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.23.2068.0 540.23.2068.2 540.23.2098.0 540.23.2098.2

Pris 8.699,10.199,9.499,10.999,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris fra kr. 8.699,SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Energibesparende LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHFRONTSUG

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Preston II, 600 mm Recirkuleringsfilter Preston II, 900 mm (2 stk.) Lydisolering, 600 mm Lydisolering, 900 mm Specialkanal, L:2x980 mm * Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 535.23.0575.9 536.99.1700.9 536.99.1701.9 537.23.1019.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 289,289,- /stk. 3.649,3.649,2.199,1.749,460,-

BUNDSUG

PERIODISK UDSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og sort glas 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM EFTERSUG

* Passer med nederste del af standardkanal (480+980)

INTERN MOTOR:

PRODUKTSPECIFIKATIONER

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 312 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 560 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 787 m³/t (69dB(A)) LYDNIVEAU: 53-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


61

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

MINI PRESTON II A

MINI PRESTON II - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 800 mm 800 mm 800 mm 800 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Sort Uden motor Sort Med motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Sort Uden motor Sort Med motor

Varenr. 540.23.2041.0 540.23.2041.2 540.23.2048.0 540.23.2048.2 540.23.2081.0 540.23.2081.2 540.23.2088.0 540.23.2088.2

 LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

FRONTSUG

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. 535.23.0555.9 537.23.1119.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 789,2.199,1.749,460,-

PERIODISK UDSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri med sort glas Rustfri med hvidt glas 600-800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM EFTERSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Designet til ergonomisk brug Effektivt front- og bundsug Energivenlig LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

BUNDSUG

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Pris 9.999,11.499,9.799,11.299,10.499,11.999,10.399,11.899,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Pris fra kr. 9.799,-

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 300 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 780 m³/t (72dB(A)) LYDNIVEAU: 54-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILTILKØB: KØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » MINI PRESTON II

THERMEX  YELLOW LINE


ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

VERTICAL AUTOMATIC Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Hvid Med motor Sort Med motor

Varenr. 540.21.1001.2 540.21.1002.2

AUTOMATISK ÅBEN OG LUKKE

Pris 10.399,10.399,-

A++ ENERGIKLASSE

R FN´S

GLAS TOUCH

ÅL

17

VER

FRONTSUG

M

DENS

BUNDSUG

TILBEHØR (Se side 98)

EFTERSUG

Varenr. 535.21.8400.9 537.21.4002.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 359,1.349,1.749,460,-

BUNDSUG

Pris kr. 10.399,SÆRLIGE EGENSKABER

"Silke overflade" på glasset Automatisk åbning af glaslågen Glasset åbnes i 2 step afhængig af sugestyrken Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

A

Energi klasse

  

VERTICAL AUTOMATIC - VÆGMONTERET MODEL

FO

VÆGMONTERET MODEL » VERTICAL AUTOMATIC

62 THERMEX  YELLOW LINEPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas 900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERRENS

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 229 m³/t 505 m³/t 45-58 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


63

CORBY A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 16.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Designet til ergonomisk brugervenlighed Energivenligt LED-belysning Slider regulering for let betjening Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

LYSDÆMPER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

CORBY - VÆGMONTERET MODEL

GLAS TOUCH

Mål Farve Motor Varenr. 900 mm Rustfri/Hvid Med motor 540.35.3091.2 900 mm Rustfri/Sort Med motor 540.35.3098.2

Pris 16.599,16.599,-

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. Pris 535.35.3000.9 289,537.35.1010.9 2.199,537.99.0008.9 1.749,830.51.2162.9 460,-

Motor monteret i emfang

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og sort glas Rustfrit stål og hvidt glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 9 hastigheder + BOOST FILTER Alufilter LYS 3x3 W LED (4000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERRENS

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 215 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 550 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 700 m³/t (61 dB(A)) LYD EFFEKT: 39-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 103

INTERN MOTOR:

BUNDSUG

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter Forlængeradaptor, rustfri, L:850 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mmTILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » CORBY

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL »ASTON

64 THERMEX  YELLOW LINE

ASTON A ENERGIKLASSE

Pris kr. 7.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Vinkel design, ergonomisk venlig og optimal overblik over kogezone Energivenlig LED belysning Låge kan åbnes for ekstra sug Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

BUNDSUG

ASTON - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 600 mm Rustfri/Hvid Med motor 527.23.0061.2

Pris 7.899,-

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.23.0555.9 Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm 537.23.1019.9 Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. 537.99.0008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 789,2.199,1.749,160,480,90,460,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

PERIODISK UDSUG

METALFILTER

MODEL: Vægmonteret MATERIALE: Rustfrit stål og hvidt glas MÅL: 600 mm HASTIGHEDER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3,7 W LED (6500 K) TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 303 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 518 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 772 m³/t (68 dB(A)) LYD EFFEKT: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


65

SEMI INDUSTRI EMFANG SEMI INDUSTRI EMFANG - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm 1200 mm

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 470.76.5060.0 470.76.5090.0 470.76.5120.0

Pris 12.999,14.399,15.599,-

A ENERGIKLASSE

LED LYS

EFTERSUG

LABYRINTFILTER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.76.5000.9 729,537.99.0008.9 1.749,830.51.2162.9 460,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

 lassisk emhætte i rustfri stål K Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

SOFT TOUCH

TILBEHØR (Se side 98)

Pris fra kr. 12.999,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-1200 mm 3 + BOOST Labyrintfilter 3x2,1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 280 m3/t 570 m3/t 730 m3/t (65 dB(A)) 48-56 dB(A) Ø150 A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » SEMI INDUSTRI EMFANG

THERMEX  YELLOW LINE


66 THERMEX  YELLOW LINE

FRITHÆNGENDE MODELLER De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle til placering over kogeøer. Filterfladens nærhed til kogezonen giver effektiv opfangning af emmen.

Ronda 600 Plus

PRODUKTER

RONDA 600 PLUS OXFORD DECOR 787 STANSTED

CARDIFF II HARWICH DERBY


67

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

RONDA 600 PLUS B

RONDA 600 PLUS - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Ø600 mm Ø600 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.6068.0 528.26.6068.2

ENERGIKLASSE

Pris 15.999,17.499,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap FJERNBETJENING

GLAS TOUCH

TILBEHØR (Se side 98)

EFTERSUG

Varenr. 537.26.6068.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 3.149,2.599,460,-

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Ø600 mm 5 hastigheder Alufilter 4x2 W LED (3000 K)

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 247 m³/t 640 m³/t 44-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Rundt filter Energivenlig LED belysning 4 ekstra kantsugsfiltre Inklusiv fjernbetjening Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

TEKNISKE DATA FILTERENS

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

LED LYS

Beskrivelse Forlængeradaptor, rustfri, L:1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt Ø160 mm

Pris fra kr. 15.999,-

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » RONDA 600 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL » OXFORD

68 THERMEX  YELLOW LINE

OXFORD A

OXFORD - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Ø600 mm

Farve Motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.21.5018.2

Pris 9.499,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 9.499,SÆRLIGE EGENSKABER

Rund stilren emhætte i rustfri stål Energivenlig LED belysning Soft touch regulering Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Tilpasning af kanal (ingen hældning) Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 2.599,460,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Ø600 mm 3 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 406 m³/t 637 m³/t 42-65 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Kanaltilpasning muligt


69

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

DECOR 787 A

DECOR 787 - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri Rustfri Hvid Hvid Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.41.7861.0 528.41.7861.2 528.41.7868.0 528.41.7868.2 528.41.7891.0 528.41.7891.2 528.41.7898.0 528.41.7898.2

ENERGIKLASSE

Pris 10.899,12.399,10.899,12.399,11.399,12.899,11.399,12.899,-

LED LYS

SOFT TOUCH

TILBEHØR (Se side 98) Varenr. Pris 535.41.0500.9 289,537.41.1101.9 3.149,537.41.1108.9 3.149,537.99.1008.9 2.599,830.51.2162.9 460,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret eller rustfri stål 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 4x1,3W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Energivenlig LED belysning Soft touch betjening med lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Specialkanal, hvid, L:1x1950 mm Specialkanal, rustfri, L:1x1950 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Pris fra kr. 10.899,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 332 m3/t 605 m3/t 724 m3/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL »STANSTED

70 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

STANSTED STANSTED - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.42.3298.0 528.42.3298.2

Pris 11.799,13.299,-

A

Pris fra kr. 11.799,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap SOFT TOUCH

Beskrivelse Varenr. KF56 recirkulationsfilter (2 stk.) 535.42.9000.9 Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm til lige loft 537.42.1034.9 Specialkanal, rustfri, L:1950 mm til hældning 537.42.1042.9 Tilpasning af kanal (ingen hældning) 537.99.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 309,-/stk. 3.149,3.149,2.599,160,480,90,460,-

PERIODISK UDSUG

TIMER

FILTERENS

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 299 m³/t 564 m³/t 718 m³/t (68dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfangPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 98)

INTERN MOTOR:

Energivenlig LED-belysning Soft touch betjening med lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


71

NYHED 2020

DER ULIGHE ALLE M E 8-16 - SE SID

CARDIFF II B

CARDIFF II - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.1198.0 528.26.1198.2

Pris 13.699,15.199,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, rustfri, L:1950 m Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7508.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

GLAS TOUCH

Pris 699,3.149,2.599,160,480,90,460,-

KANTSUG

EFTERSUG

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Stilfuldt rektangulært horisontalt design Udført helt i rustfri stål Effektivt kantsug Energivenlig LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul- se side 11 

PRODUKTSPECIFIKATIONER

METALFILTER

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

FJERNBETJENING

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris fra kr. 13.699,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål 900 mm 5 hastigheder Dekorativt filter 8x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 252 m³/t 646m³/t 45-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » CARDIFF II

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL » HARWICH

72 THERMEX  YELLOW LINE

HARWICH A

HARWICH - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm

Farve Motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.42.9698.2

Pris 8.899,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

Pris kr. 8.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Energivenlig LED-belysning

GLAS TOUCH

TILBEHØR (Se side 98) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning ect. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 309,-/stk. 2.599,460,-

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål 900 mm 3 + BOOST Dekorativt filter 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST.: 679 m³/t (68 db(A)) LYDNIVEAU: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


73

DERBY A

DERBY - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm

Farve Motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.21.2198.2

Pris 8.399,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 8.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfri med glasskærm Energibesparende LED belysning Glas touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 98)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt) Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.6200.9 537.21.1019.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 559,3.149,2.599,460,-

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål og glas 900 mm 3 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 414 m³/t 631 m³/t 45-67 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » DERBY

THERMEX  YELLOW LINE


74 THERMEX  YELLOW LINE

MODELLER TIL CENTRALVENTILATION

THERMEX Central-Line er en fleksibel produktlinie, som er specielt udviklet til projektejendomme med centralt ventilationsanlæg. Central-Line går på tværs af hele THERMEXprogrammet med udvalgte modeller til såvel indbygning som væghængte. Betjeningen er mekanisk eller med glas touch. Samtlige THERMEX Central-line modeller kan også tilkobles gængse varmegenvindingsanlæg.


THERMEX  YELLOW LINE

PRODUKTER

SKABSINTEGRERET MODEL

VÆGMONTERET MODEL

AIRGRIP AIRSLIM CENTRAL PLAN 250/251 CENTRAL FSK-495-11 CENTRAL CV1200 CENTRAL GEMINI III CENTRAL TFHCE 460 II

AIR-TECH II CENTRAL 787

75


76 THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP

PAT. PENDING

F R E M T I D E N S

E M H Æ T T E

Det nye emhætte design kan bedre opfange em, så det ikke slipper ud i boligen. Emhætten har et større opfangnings volumen end de klassiske emhætter med meget »flad« bund og indbyggede gribereflektorer, der øger virkningsgraden af emhætten. AIRGRIP PAT PENDING

HVORFOR ER DENNE BEDRE? Den klassiske emhætte med meget »flad« bund har ofte problemer med at opfange damp og stegeos ved dimensionerende luftmængder for etageboliger (20 liter/s). Det skyldes dampens kraftige opadgående bevægelser, som er stærkere end emhættens sugeevne. Det meste af dampen strømmer forbi emhætten og ud i boligen. Ved grundlæggende at ændre på emhættens flade udseende til en emhætte med mere opfangningsvolumen, kan dampens kraftige bevægelser bedre bremses og udsuges. Det nye design er yderligere forbedret ved at montere indvendige reflektorer i begge sider af emhætten. De indvendige reflektorer skaber en vortex i emhætten og forbedrer herved emhættens opfangnings-evne yderligere uden at øge emhættens højde.

Vortex reflektorer

Almindelig emhætte

Em bliver effektivt opfanget på grund af nyt design med vortex reflektorer i begge sider af emhætten og cirkulært spalteudsug i midten.

HVAD BETYDER »ENERGIBESPARENDE BEHOVSSTYRING EFTER FUGTINDHOLDET I LUFTEN I HENHOLD TIL BYGNINGSREGLEMENT 2010« FOR FORBRUGEREN? Emhætten er forsynet med ventil, der tilpasser den udsugede luftmængde efter behovet. Bygningsreglement 2010 tillader behovsstyring efter den relative luftfugtighed i boligen. For lejligheder på helt op til 115 m2 gulvareal med ét bad kan behovsstyring af luftmængden give en energibesparelse. Besparelsen er størst for de små lejligheder. I hele opvarmningsperioden og specielt om vinteren kan udsugningen fjerne fugten i boligen med en mindre luftmængde. Herved spares der energi til opvarmning af kold udeluft.


77

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP PAT. PENDING

Pris fra kr. 9.399,-

- SKABSINTEGRERET MODEL

GLAS TOUCH

Varenr. Pris 530.26.5007.2* 9.899,530.26.5012.2* 9.899,530.26.5008.2* 10.199,530.26.5000.2 9.399,530.26.5002.2 9.399,530.26.5006.2 10.199,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Et futuristisk design 3 højde-varianter Kan monteres under standardskabe, så underlinjen af skabene flugter Mulighed for energibesparende behovsstyring efter den relative luftfugtighed i boligen i henhold til Bygningsreglement 2010 Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Indbygget switch (Trigger) LED LYS 60

40

Mål Farve 598x80 mm Hvid Inkl. hygrostat og switch 598x100 mm Hvid Inkl. hygrostat og switch 598x128 mm Hvid Inkl. hygrostat og switch 598x80 mm Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch 598x100 mm Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch 598x128 mm Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

20

AIRGRIP

TIMER

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret eller rustfri og sortlakeret 598 mm Alufilter 3x2 W LED (3000 K)

ÅL

VER

DENS

M

Ved projekter indhent venligst tilbud!

R FN´S

17

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

FO

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 75 % ved 216 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 75 % ved 165 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3 LUFTMÆNGDE UDEN FORSTYRRELSER: 80 mm: 75 % ved 144 m³/t 100 mm: 76,3 % ved 109 m³/t 128 mm: 77,5 % ved 72 m³/t Jvf. tidligere norm EN 61591


AIRSLIM - CENTRALVENTILATION AIRSLIM - DECENTRALVENTILATION Pris fra kr. 7.299,LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

Fleksibelt design Leveres i specialmål, mod merpris (dog kun ved min. køb af 50 stk.) Mulighed for grovjustering af spjæld forud for levering Spjæld justerbar fra fuldt lukket til fuldt åbent Energivenlig LED-belysning Mulighed for tilkøb af dæmpbart lys Mulighed for tilkøb af filterindikator Dobbeltvirkende potentialfri relæudgang Kvalitetsprodukt - ekstra tykt stål, Belimo spjældmotor, industrikvalitets elektronik, m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og let installation Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Produceret i Danmark 

SOFT TOUCH 60

40

TIMER

AIRSLIM - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 600x50 mm Hvid 600x75 mm Hvid * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.1001.2 530.99.1101.2*

Pris 7.299,8.099,-

AIRSLIM II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 600x50 mm Hvid Inkl. fugtsensor 600x50 mm Hvid Inkl. Top Link® * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.1021.2* 530.99.1031.2*

20

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRSLIM

78 THERMEX  YELLOW LINE

Pris 7.499,9.799,-

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: Skabsintegreret MATERIALE: Hvidlakeret stål MÅL: 600 mm eller efter specialmål FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (2900 K) TEKNISKE DATA

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

EMOPFANGNING: 81,1 % ved 216 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 81,1 % ved 165 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3


79

DIMENSIONERINGSKURVER

Figur 1: Lydmålinger med total A-vægtet Lydeffektniveau LWA angivet for målepunkterne. Lineære akser.

Figur 2: Lydeffektkurver og tryk over emhætte som funktion af luftmængde og spjældstilling.

Nem at montere

Mål kan ændres Farve kan ændres

Fuldt åbent Fuldt lukket

Meget Lavt trykfald

Dansk produceret

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRSLIM

THERMEX  YELLOW LINE


MODEL SKIFTE I LØBET AF 202 0

CENTRAL PLAN 250/251 Pris fra kr. 3.399,-

60

Mål Farve 500 mm Hvid 600 mm Hvid

40

PLAN 250 MED METALSPJÆLD Varenr. 530.30.2150.2 530.30.2250.2

Pris 3.399,3.399,-

20

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL PLAN 250/VOLUME 251

80 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

Mål 600 mm

Farve Hvid

Varenr. 530.30.2300.2

Pris 4.599,-

Varenr. 530.30.2251.2

Pris 4.599,-

VOLUME 251 MED METALSPJÆLD Mål 600 mm

Farve Hvid

 lan/Volume er forsynet med patentP beskyttet indreguleringsspjæld i metal samt studs til trykfaldsmåling Spjæld styret af timer T imer med 5-60 minutters tidsforløb før spjæld lukkes Vaskbart filter 

METALFILTER

PLAN 250 MED SWITCH & METALSPJÆLD

SÆRLIGE EGENSKABER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

MODEL: Skabsintegreret MATERIALE: Hvidlakeret stål MÅL: 600 mm FILTER: Polyesterfilter LYS: 1x11 W lysrør (G23 sokkel) TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 76,7 % ved 216 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 76,5 % ved 165 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!

BEREGNET LUFTMÆNGDE UDEN FORSTYRRELSER: 75 % ved 165 m³/t Jvf. tidligere norm EN 61591


81

CENTRAL FSK-495-II Pris fra kr. 8.499,-

Pris 8.499,9.699,-

40

Mål Farve Varenr. 600 mm Hvid med stålfront M/ metalspjæld 530.30.5067.2* 600 mm Hvid med stålfront M/ switch 530.30.5068.2* * Kun bestillingsvare, min. 24 stk. Leveringstid må påregnes.

20

60

CENTRAL FSK-495-II - SKABSINTEGRERET MODEL

TIMER

SÆRLIGE EGENSKABER

Beregnet til montering i overskab Leveres med indreguleringsspjæld til luftgennemstrømning og forcering Spjældet styres af en mekanisk timer som kan indstilles fra 5-60 min. 

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret med stålfront 600 mm Alufilter 1x11 W lysrør (G23 sokkel)

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 76,7 % ved 216 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 76,5 % ved 165 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!

BEREGNET LUFTMÆNGDE UDEN FORSTYRRELSER: 75 % ved 165 m³/t Jvf. tidligere norm EN 61591

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRALFSK-495-11

THERMEX  YELLOW LINE


500 mm hvid SLETTET

CENTRAL CV1200 Pris fra kr. 3.499,-

CENTRAL CV1200 - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Med skørt

Varenr. 530.26.5010.2 530.26.5011.2

Pris 3.499,3.999,-

LED LYS

Mulighed for regulering af forceret drift Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Indbygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH 60

40

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

SÆRLIGE EGENSKABER20

SKABSINTEGRERET MODEL » ENTRAL CV1200

82 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm Alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 78,7 % ved 234 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 78,8 % ved 176 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!


NY VARIA NT

CENTRAL GEMINI III Pris kr. 2.699,-

CENTRAL GEMINI III - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid M/switch

Varenr. 530.41.5041.2

Pris 2.699,-

LED LYS

 TRYKKNAP

TILBEHØR (Se side 98) Mål 600 mm

Farve Stålfront

Varenr. 536.41.5028.9

Pris 639,-

SÆRLIGE EGENSKABER

METALFILTERBeregnet til montering i overskab Indbygget switch (Trigger)

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm Alufilter 2x2,5 W LED

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 77,1 % ved 234 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 77,1 % ved 176 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!

83

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL GEMINI III

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL TFHCE 460 II Pris kr. 9.299,-

CENTRAL TFHCE 460 II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 548 mm

Farve Rustfri

Varenr. 530.26.5018.2

Pris 9.299,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

TFHCE 460 II til centralventilation Alufilter Timerfunktion: 20, 40, 60 min Variant med flytbar betjening op til 2,5 m Lydniveau: 27 dB(A) på grundventilation Indbygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH 60

40

20

SKABSINTEGRERET MODEL » AIR-TECH II

84 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og fremMETALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 548 mm Alufilter 2x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 78,7 % ved 234 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 78,8 % ved 176 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!


85

AIR-TECH II Pris kr. 9.999,-

AIR-TECH II - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve 600 mm Rustfri * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 530.99.2001.2*

Pris 9.999,-

LED LYS

20

40

TIMER

VER

ÅL

17

FO

60

M

DENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem

Fleksibelt design Leveres i specialmål, mod merpris (dog kun ved min. køb af 50 stk.) Mulighed for grovjustering af spjæld forud for levering Spjæld justerbar fra fuldt lukket til fuldt åbent Energivenlig LED-belysning Mulighed for tilkøb af dæmpbart lys Mulighed for tilkøb af filterindikator Dobbeltvirkende potentialfri relæudgang Kvalitetsprodukt - ekstra tykt stål, Belimo spjældmotor, industrikvalitets elektronik, m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og let installation Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Produceret i Danmark 

SOFT TOUCH

R FN´S

SÆRLIGE EGENSKABER 

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600 mm Alufilter 2x1,5 W LED (2900 K)

TEKNISKE DATA

Ved projekter indhent venligst tilbud!

EMOPFANGNING: 76,9 % ved 216 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 76,9 % ved 165 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

VÆGMONTERET MODEL » AIR-TECH II

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CENTRAL 787

86 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2020

CENTRAL 787 Pris kr. 6.499,-

CENTRAL 787 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Varenr. 530.41.9068.2 530.41.9098.2

Pris 6.499,6.499,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER 

TRYKKNAPRustfri stål Indbygget switch (Trigger)

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 112 og frem METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-900 mm Metalfiltre 2x1,3 W LED

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm EMOPFANGNING: 77,1 % ved 234 m³/t ved monteringshøjde 600 mm EMOPFANGNING: (BEREGNET) 77,1 % ved 176 m³/t ved monteringshøjde 500 mm Jvf. gældende norm EN 13141-3

Ved projekter indhent venligst tilbud!


THERMEX  THERMEX  YELLOW LINE

KLAPRER

SPJÆLDET I DIT EMFANG, NÅR DET BLÆSER UDENFOR?

IGT

T

I EFR R P LA D D K ÆL ME SPJ

EL INDD M L D A JÆL ME SP

De fleste emfang er udstyret med et spjæld, som åbnes, når emfanget tændes, og lukker af, når emfanget er slukket.

Min. 1m

KUNNE DU TÆNKE DIG ET SPJÆLD, DER IKKE KLAPRER? THERMEX klaprefri installation i emfang

Normalt er det lufttrykket fra emfanget, der åbner spjældet, men i blæsevejr kan der opstå undertryk, som får spjældet til at åbne og lukke, selvom emfanget er slukket. Det får emfanget til at klapre, og samtidigt suges opvarmet luft ud af boligen. Med et klaprefrit spjæld fra THERMEX kan du undgå støjgener og varmetab. Samtidig undgår du, at kold luft trænger ind udefra, takket være at klapper lukker hermetisk. THERMEX klaprefrit spjæld har 3 indbyggede klapper som gør, at der skal en meget målrettet påvirkning til, før spjældet åbner sig. En målrettet påvirkning sker, når emfanget tændes, men ikke ved sporadisk påvirkning af blæst.

THERMEX KLAPREFRIT SPJÆLD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 975,850.60.0150.9 1.200,-

THERMEX klaprefri installation i væg

87


TIPS & GODE RÅD

88 THERMEX  YELLOW LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BEDSTE UD AF DIT THERMEX EMFANG Motorstøj En kraftig motor har en større udsugningskapacitet, men støjer også tilsvarende mere. Du kan reducere støjen ved at nedsætte motorhastigheden. Det nedsætter samtidig luftmængden, men laveste trin er rigeligt størstedelen af tiden.

forhindringer. Jo mere lige - med færrest mulige buk og bøjninger - du kan placere dit aftræk og jo større kanaler luften transporteres igennem, des mindre vil det støje.

Luftstøj og kanalstøj Luft i bevægelse medfører støj. Præcis som når vinden suser, opstår der lyde når den møder

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne. Denne ulempe kan du undgå helt og aldeles, hvis du vælger fjernbetjening, der fås som standard eller ekstraudstyr til flere THERMEX emfang. Så undgår du enhver fysisk kontakt, og du har et “fingerfrit” emfang.

Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt Et emfang, der kører på højeste trin, bruger op til halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Start emfanget fem minutter før du skal stege eller koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme luft, der er ,og skal være, i dit køkken.


I tilfældet med loftsintegreret model

Max. 3000 mm

skal man være opmærksom på, at afstanden fra kogezone til filterflade er længere end normal. Denne type model er normalt udstyret med kantsug, hvilket øger effektiviteten. THERMEX anbefaler, at afstanden mellem kogeplade og filter ikke overstiger 3 meter.

Undgå tab af sugestyrke I det omfang det er muligt, bør brugen af 90° bøjninger minimeres. Én 90˚ bøjning giver lige så stort tab i sugestyrke som én meter slange eller rør. Afkort altid slanger og rør, så installationen er kortest muligt. Jo længere installation, jo større tryktab = mindre sugestyrke. Brug altid størst mulig slangediameter. Er din emhætte eller motor født med Ø160 mm, skal du som minimum bruge Ø160 mm slange osv. Hvis du bare går en størrelse ned, kan det mindske effekten med op til 66 %.

Fjern uønsket støj THERMEX anbefaler altid, at der bruges kondens- og lydisoleret slange eller rør i hele installationen, dette modvirker uønsket støj og fugt. Hvis du har købt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel købe og installere en lyddæmper mellem emfang og motor. Lyddæmperen kan dæmpe lyden af luft gennem installationen yderligere. (Kontakt din forhandler for yderligere info).

KANALTILPASNING

LAD THERMEX SKRÆDDERSY EMFANGETS KANAL På et stort antal modeller er det muligt at tilpasse emfangets kanal til dit køkken. THERMEX kan afkorte, forlænge eller skære kanal i smig til f.eks. lofter med hældning.

Hvis standardkanalen skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Rene fedtfiltre virker bedst Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden - men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Den optimale afstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler, at du monterer dit emfang i en højde på 500-700 mm over dit komfur. Vær dog altid opmærksom på gældende lovkrav og specifikationer for komfur og emhætter.

89

I nogle huse har loftet hældning. THERMEX kan her skære kanalen i smig.

KANALTILPASNING

THERMEX  YELLOW LINE


SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

90 THERMEX  YELLOW LINE

SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

Indeklima og rumventilation

Det er ikke nok bare at åbne vinduet

Der bliver i dag stillet meget skrappe lovkrav til isolering af huse. Det er naturligvis godt for varmeregningen, klimaet og vores fælles planet. Desværre betyder højisolering samtidig at vore boliger ikke kan ånde - til skade for både bygninger og beboere. Det er dét problem dit emfang skal løse for køkkenet, der uden sammenligning er det rum i boligen, hvor behovet for udluftning er størst.

Et korrekt monteret emfang danner et undertryk i køkkenet, så damp, fugt og os ikke spreder sig til resten af boligen. På den måde er emfanget med til at forbedre luften i hele boligen. Til gavn og glæde for såvel beboerne som for bygningen. Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Jo større emfanget er i forhold til komfuret, desto bedre udluftning får du. Om du så skal vælge væghængt eller frithængende, intern eller ekstern motor, udluftning eller recirkulation, så handler det i bund og grund om dine personlige valg og ønsker i match med bygningens rent fysiske muligheder og begrænsninger. Det er disse tekniske valg, vi ønsker at føre dig sikkert igennem på disse Tips & gode råd sider. Har du spørgsmål herudover, så er du altid velkommen hos de mere end 900 danske THERMEX forhandlere, der alle arbejder med samme mål om os: At sikre dig det fuldstændige beslutningsgrundlag, når du skal vælge den THERMEX løsning, som du skal glæde dig over hver eneste dag de næste mange år.


SUGEPRINCIPPER & FILTRE Kantsug Emfang med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gemt væk inde i emfanget. Kantsug – eller spaltesug – skaber luftstrømme hele vejen rundt om kogezonen. Det er disse luftstrømme, der isolerer em, så den ikke undslipper. Emfangets udsugning er koncentreret i sprækken. Lufthastigheden øges og lydniveauet bliver en anelse højere.

Filter i bund Emfang med filter i bunden har størst suge- og filterflade, lavere lufthastighed og mindre luftstøj. Hertil er filtrene nemme af afmontere i forbindelse med rengøring. Det er størrelsen af sugefladen og luftmængden, der er afgørende for effektiviteten. Opfangningsgraden kan øges betydeligt ved at hæve filterbunden, og det er naturligvis en fordel, hvis emfanget dækker hele kogesektionen.

Vertikal udsugning Emfang med vertikal udsugning giver plads og bevægelsesfrihed omkring kogesektionen. Designet er ergonomisk, og man kan uden besvær komme til og fra gryder og pander. Emfang med vertikal udsugning kombinerer filter i bunden med kantsug og giver dig det bedste fra begge sugeprincipper.

Metalfilter ta’r fedtet

Aktivt recirkulationsfilter

Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Da metal yder en meget effektivt nedkøling, er hele denne proces mest effektiv, hvis fedtfilteret er af metal, hvilket det er på alle THERMEX-modeller.

Aktivt recirkulationsfilter anvendes på emfang med recirkulation, der ikke har aftræk til det fri. Kulfiltret renser luften for lugt, men ikke fugt.

91

SUGEPRINCIPPER & FILTRE

THERMEX  YELLOW LINE


INSTALLATION & MONTERING

92 THERMEX  YELLOW LINE

INSTALLATION & MONTERING

Nemt at montere en THERMEX løsning Hvis du er fingernem, kan du sagtens selv klare monteringen af de forskellige THERMEX produkter.

Intern

Z MAX I SKY, MET Z MAX I, MET SUN II MET Z MEDIO & MON

ESPAÑOL ENGLISH SVENSKA SUOMI DANSK NORSK

RINGS VEJLEDNING

MONTE g Asennusohjeet ing Monteringssanvisnin n Installasjonsvejledn Mounting instructio Instrucciones de montaje

Hvis du ikke selv har mod på opgaven, så anbefaler vi at du overlader opgaven til din THERMEX forhandler. Her finder du også alt nødvendigt tilbehør til såvel emfanget som monteringen - forlængerrør, skråtskårne kanaler etc.

Intern motor Emfang med intern motor, tilsluttes aftræk ud til det fri gennem tag eller mur. Emfang til recirkulering har ingen aftræk til det fri. Et aktivt recirkulationsfilter renser luften inden den sendes retur til rummet igen.

Ekstern motor Motoren placeres væk fra emfanget, f.eks. på loft, tag eller udvendig mur. Det giver større udsugningskapacitet og støjer mindre. De fleste THERMEX modeller fåes også for tilkobling til ejendommens centrale ventilationsanlæg, d.v.s. uden egen motor.

Ekstern motor


DAGLIG BRUG & VEDLIGEHOLDELSE

røret er for småt dimensioneret i forhold til aftræksrøret. Gode aftræksforhold giver effektiv funktion og dermed et lavere elforbrug.

Daglig rengøring Tør fedtfilteret af med en opvredet klud efter hver madlavning. Det kræver en meget lille indsats hver dag at holde dit emfang rent og effektivt.

Skab undertryk i køkkenet Tænd for emhætten 5 minutter før du går i gang med madlavning, så er undertrykket klar til effektiv udsugning. Når maden er færdig kan du passende reducere styrken og lade emhætten køre 10-15 minutter, så luften renses helt. Det kan være fristende at åbne køkkenvinduet, men lad være. Det vil forstyrre luftcirkulationen omkring emfanget og hindre emfanget i at skabe det undertryk, der netop skal suge dampen, lugten og madosen ud af køkkenet før den spreder sig til resten af boligen. Der skal dog være tilførsel af frisk luft, f.eks. gennem luftventil eller en dør på klem. Har du samtidig tændt op i brændeovnen eller pejsen som kræver luft til forbrændingen, bør du lade et vindue være åbent i dette rum.

Spar på strømmen Et emfang, der kører på højeste trin, bruger betydeligt mere energi end et emfang, der kører på laveste trin. Højeste trin er kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter stærkt eller oser.

Gode aftræksforhold Virker emfanget ikke tilfredsstillende, kan det skyldes, at aftræksrøret har for mange knæk, eller at taghætten/mur-

Stålflader Fladerne rengøres med en fugtig klud med opvaskemiddel og efterbehandles med Metal Polish.

Metalpolish Det er vigtigt at rengøre filteret mindst en gang om måneden. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Lakerede flader

Recirkulationsfilter

Overfladen rengøres med en fugtig klud med sulfo/opvaskemiddel. Brug aldrig slibemiddel.

De fleste recirkulationsfiltre kan ikke rengøres, men skal udskiftes. Hvor ofte afhænger af, hvor meget der koges og steges. Hvis emfangets fedtfilter rengøres jævnligt, skal du påregne at udskifte eller vask recirkulationsfiltret 2-4 gange årligt.

Glasoverflader Glasoverflader rengøres med almindeligt vinduesrens.

93

DAGLIG BRUG & VEDLIGEHOLDELSE

THERMEX  YELLOW LINE


ECO-DESIGN FORKLARING

94 THERMEX  YELLOW LINE

ECO-DESIGN FORKLARING Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet.

Leverandørens model identifikation

Leverandørens navn eller varemærke

Vertical automatic

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes groft sagt det mest effektive punkt for emhætten, hvor luftmængden holdes op mod den statiske trykdifferens og tilgående elektriske forbrug.

36

kWh/annum

BCDEFG

A

DEFG

ABC

65/2014

Belysningseffektivitetsklasse Her holdes lysmængden angivet i lux ved kogepladen op mod det tilgående energiforbrug.

DEFG

ABC

58dB

Dette er en forholdstalsberegning, hvor man sætter det beregnede årlige forbrug for produktet (AEC) op mod et standardforbrug (SAEC). Hvor 100 svarer til at produktet har samme forbrug som standardenheden, så jo lavere tal jo bedre. Forskellen omsættes så til en bogstavklassificering. Der tages udgangspunkt i en gennemsnitlig brugstid for lyset på 2 timer pr. dag, og en gennemsnitlig brugstid for emhætten på 1 time pr. dag. Hvis emhætten har et forbrug i slukket tilstand / stand-by funktion tillægges dette.

Årligt energiforbrug I kalkulationen tages udgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer dagligt. Selve emhætten benyttes 1 time dagligt, hvor der tages udgangspunkt i FDE – det punkt, hvor emhætten har bedst effektivitet, altså størst luftmængde i forhold til trykfald og elektrisk forbrug.

Fedtfiltreringseffektivitetsklasse Her angives hvor stor en andel af den samlede fedtmængde, der opfanges i filteret.

Lydeffektniveau Her er det væsentligt at påpege, at tidligere angav man lydtrykket, som typisk er lavere end lydeffekten.

Det skal pointeres, at filteret defineres som værende aftagelige dele af emhætten, så ved f.eks. at gøre glaspladen på Metz aftagelig, medregnes denne i filteret.

Lydeffekten måles i Watt (lig højttalere) men angives i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en mikrofon (typisk i 1 m afstand) og angives tilsvarende i dB(A).


EKSTERNE MOTORER

95

SÆRLIGE EGENSKABER

EKSTERN TX MOTOR Ekstern TX motor findes i to varianter nemlig som ekstern TX motor, væg og ekstern TX II motor, loft. Ekstern TX motor, væg leveres med vejrbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX II motor, loft leveres med kondens- og isoleringskasse til montering i loftrum. Husk at kondensisolere aftrækket, hvis det føres igennem uopvarmede rum.

VÆG Fremstillet i vejrbestandigt rustfri stål Elegant design til placering på ydervæg LOFT Kanaltilslutning passer til faste rør Leveres med praktiske stålfødder til montage i loftrum, samt kondens- og isoleringskasse

Ekstern TX motor, væg 3.850,Varenr. 225.19.1100.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

AC/DC konverter Varenr.

1.675,536.99.1100.9

AC/DC Konverteren anvendes når man ønsker at tilkoble en DC styret motor (0-10 V) til en triac-styret emhætte (spændingsstyret).

NY VARIA NT

Ekstern TX II motor, loft 3850,- Varenr. 225.19.1200.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 374 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 810 Hastighed i omdr. 2200 Lydniveau (dB(A)) 65

Kraftfuld og trykstærk. Specielt designet til at flytte luftmængden over længere strækninger.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 123 og 124 MOTOR TILBEHØR » Se side 98

EKSTERN MOTOR

THERMEX  YELLOW LINE


EKSTERN MOTOR

96 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERN MOTOR

EKSTERN CKB - CAB MOTOR Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og ekstrem lydsvag EC-motor. Motor­hus udført i elektrogalvaniseret plade. Leveres med indsugningsflange og udblæsningsflange.

SÆRLIGE EGENSKABER

Ekstrem lydsvag Leveres i støj- og kondensisoleret kasse.

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR12.525,Varenr. 225.34.3720.2 Tilslutning (V) 230 Energiforbrug (W) 161 Luftmængde m3/t 1090 Hastighed i omdr. 2570 Lydniveau (dB(A)) 53 Vægt i kg 23,0

Kan monteres i enhver retning. Mulighed for installation oprejst, vandret eller inverteret.

To ekstra flanger medleveres. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Anbefaling: Husk brug af lyddæmper samt isolering af motoren på loftet.

Ydelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk tryk I mmWG og Pa – Tør luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ydelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 200 1 000

6V 9

12

1 00 0

2

8 00 5

4V

11

0

2 00

7 00

8 50

4 00

400

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 124 MOTOR TILBEHØR » Se side 98

600

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR INKL. AC/DC KONVERTER14.200,-

800

1 000 q v [m3 /h]

225.34.3721.2


THERMEX  YELLOW LINE

97

EKSTERNE MOTORER

TTP TAGMOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER Vertikal udblæsning Kanaltilslutning passer til faste rør Fremstillet i vejrbestandigt kunststof Kan med lethed adskilles og renses

FO

ÅL

240.40.0141.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

ÅL

Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0110.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

FO

ÅL

VER

R FN´S

240.40.0142.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

M

M

DENS

XL-Eco 250S 14.375,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0131.0 230 85 925 2580 80 °C 41,9 – 70 Ø160

E220P 8.625,-

17

VER

DENS

M

Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

17

R FN´S

Eco 220P 11.500,-

ÅL

M

XL-Eco 250P 15.450,-

FO

17

VER

DENS

DENS

Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

med indbygget dræn

R FN´S

VER

R FN´S

17

FO

Lydsvag tagventilation fremstillet i vejrbestandigt materiale. Kan reguleres af samtlige THERMEX emfang uden motor. P-modellen er til montering på tag med hældning og kan med lethed justeres til tagets hældning.

Eco 220S 10.725,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0132.0 230 85 925 2580 80 °C 41,6 – 70 Ø160

E220S 7.550,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0111.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 125 MOTOR TILBEHØR » Se side 98


TILBEHØR

TILBEHØR 98 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR TIL TTP TAGMOTOR

Taghætte til udluftning Varenr. 240.40.0117.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 3.675,-

Gennemføring til E220P / Eco 220P

Taghætte til indsugning

Universal Teglgennemføring - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 7.650,-

RENGØRING

Gennemføring Betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0112.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-47° Pris 2.800,-

Varenr. 240.40.0113.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 1.875,-

Gennemføring profileret pladetag - Type 4

Gennemføring, Classic pap/ ståltag - Type 5

Varenr. 240.40.0114.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-40° Pris 1.650,-

Varenr. 240.40.0115.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11,5-35° Pris 1.850,-

Gennemføring paptag - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11-45° Pris 1.550,-

THERMEX tilbyder stålplejemidlet Metalpolish.

Beskrivelse Varenr. Metalpolish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 355,-

Gennemføring til XL-Eco 250P

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-11° Pris 1.675,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

LYDDÆMPER Er motoren monteret eksternt kan du med fordel yderligere reducere motorstøjen samt luftstøjen med en lyddæmper.

Gennemføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 2.225,,-

Gennemføring betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farve Sort Mål Ø200mm Hældning 0-45° Pris 2.325,-

Tagfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farve Galvaniseret Mål 295x295x165 mm Hældning 0° Pris 2.975,-

OBS: Skal monteres under rygning e.lign.

Gennemføring Classic pap/ståltag - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 3.100,4.350,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 11-47° Pris 2.000,-

Gennemføring paptag - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 1.875,-

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-11° Pris 2.425,-


99

FLADKANAL THERMEX kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet, hvor der ikke er så meget plads, f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc. 10

1

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 125,-

Tape Mål 50 mmx4,6 mtr. Varenr. 815.50.1231.9 Pris 135,-

2

SPÆNDBÅND Mål 6"- 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 90,-

11

16

FLADKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 535,-

3

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 mtr. Varenr. 852.50.1106.9 Pris 425,-

12

AFTRÆKSSÆT 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 460,-

FLEXIBEL SLANGE plast (6 mtr. længde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 160,-

SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 150,-

17 4

13

FLEXIBEL SLANGE lyd-/kondensisoleret Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 480,-

LOFT/VÆGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 75,-

5

14

AFTRÆKSSÆT - lyd-/kondensisoleret 2 m lyd-/kondensisoleret flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 990,-

VERTIKAL BØJNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 320,-

FLEXSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 470,-

7 6 HORISONTAL BØJNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 400,-

2

11 7 BØJNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 450,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 310,-

6 3

6

8

9 BØJNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 310,-

16

TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


TILBEHØR

100 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR

METALPOLISH

VARENR.

PRIS

Metalpolish, 600 ml flaske

499.99.9999.9

355,-

Metalpolish

HÆVE/SÆNKE MONTERINGSBORD

VARENR.

PRIS

Hæve/sænke monteringsbord / 60 kg / 800 mm (se foto)

498.00.2000.0

8.025,-*

* nettopris

Hæve/sænke monteringsbord Maks. belastning 60 kg Maks. løftehøjde 800 mm

KIT

VARENR.

PRIS

Recirkuleringskit Ø125

830.99.0125.9

425,-

Recirkuleringskit Ø150

830.99.0150.9

475,-

Murgennemføringskit Ø125

830.99.5125.9

1.895,-

Murgennemføringskit Ø150

830.99.5150.9

1.995,-

Murgennemføringskit Ø125 inkl. klaprefrit spjæld

830.99.6125.9

2.870,-

Murgennemføringskit Ø150 inkl. klaprefrit spjæld

830.99.6150.9

3.195,Recirkuleringskit

Murgennemføringskit

Stormkappe fremstillet i rustfri kvalitetsstål

Klaprefrit spjæld


101

TILPASNING Skæring af hældning på lang kanal Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen:

Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal

Vægmodel: Frithængende:

Skæring af hældning på standardkanal

Kr. 1.749,Kr. 2.599,-

Standardkanal

Hvis Standardkanal skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Hvad skal vi vide om tilpasning af specialkanal Centermål Bagside

Grader

11

12

1 2

10

3

9 8

Totalhøjde

Kanalhøjde

Venstre

Højre

4 7

6

5

Front Hvis smiget skal skæres diagonalt på kanalen, skal det højeste punkt på kanalen noteres under yderligere information. Højeste punkt beskrives ud fra urskiven.

•••••

Den røde stiplede linje viser et eksempel, hvor højeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøjde = centermål*: Grader*: Højeste side*:

*D isse punkter skal være udfyldt. Hvis der er yderligere informationer tilføjes de i feltet til højre.

Yderligere informationer:

TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


102 THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator THERMEX

KØKKENKVÆRNE

THERMEX HAR FORNØJELSEN AT PRÆSENTERE EN RÆKKE PRODUKTER DER GØR AFFALDSPOSEN LIDT LETTERE OG MILJØET I DIT KØKKEN BEDRE • To skubbejern presser madrester ud gennem rist med 1.500 omdrejninger pr. minut. • To rivejern flår madrester i ganske små stykker med 1.500 omdrejninger pr. minut.

• Praktisk prop anvendes til at skubbe affaldet ned i kværnen.

• Med luftpåvirket start/stop knap der kan placeres i vask eller i underskab.

• Studs til opvaskemaskine. Kan tilkobles opvaskemaskinens afløb således at sæbeholdigt vand renser kværnen.

GENEREL INFO Cirka 1/3 del af køkkenaffaldet i en typisk husholdning er af en beskaffenhed, der kan gå igennem en affaldskværn. Wasteminatorserien giver mindre arbejde med at tømme affaldsposen og en bedre hygiejne i køkkenet. Køkkenkværne i Wasteminatorserien fungerer ved at organisk affald, såsom madrester, grøntsager, frugtkød o.lign. skylles ned gennem afløbet og ud gennem kværnen. Inde i selve kværnen er der monteret en roterende metalskive med nogle metalklodser som med 1.500 omdrejninger pr. minut presser madresterne ud gennem en rist, hvorefter to rivejern flår madresterne i ganske små stykker, som herefter skylles ud gennem afløbet. THERMEX står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning og vejledning.

•H usk at det kan kræve tilladelse fra kommunen at montere en affaldskværn. Du bør kontakte din kommune og høre nærmere.

Wasteminator II TEKNISKE SPECIFIKATIONER • Effekt: 370W (1/2 HK). • Spænding: 230VAC. 1-fase. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Induktionsmotor med 1500 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 6 kg. Varenr.

Beskrivelse

Pris

780.67.2000.2

Wasteminator II

4.799,-


THERMEX  YELLOW LINE

103

Wasteminator III

TEKNISKE SPECIFIKATIONER • Effekt: 560W (3/4HK). • Spænding: 230VAC. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Induktionsmotor med 1480/1680 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 6 kg. Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2020.2

5.699,-

Wasteminator III

Wasteminator IV 173 117

365

130

247

Ø210

172

TEKNISKE SPECIFIKATIONER 93,5

Ø114 (Ø110)

147 Ø180

• Effekt: 560W (3/4HK). • Spænding: 230VAC. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Autoreversibel. • Induktionsmotor med 1480/1780 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 10,5 kg.

Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2030.2

6.299,-

Wasteminator IV


104 THERMEX  YELLOW LINE

Elegant inddirekte LED-belysning, der fader lyset op, når lågen åbnes, og fader det ned igen, når den lukkes.

Ønsker du skabets låge monteret, så den åbner modsat, kan dette enkelt lade sig gøre ved at vende lågen. Opbevaringstemperatur +5 °C - +20 °C.

Winemex-skabene er udstyret med 3-lags glas, der sikrer høj energieffektivitet. Glasset er desuden UV-behandlet, så det beskytter, de vine der er i skabet, mod solens stråler og udefrakommende lys.

WINEMEX THERMEX' serie af vinopbevaringsskabe. Serien indeholder seks højkvalitets skabe, der kan opbevare det antal flasker vin, som du måtte have behov for.

Winemex-skabene er udstyret med kompressorstyret befugtningssystem.

Winemex kan monteres, så lågen flugter med de øvrige skabe i køkkenet, og lågen åbner uden at komme i karambolage med naboskabet.

Kraftige sortlakerede hængsler. Mulighed for at højdejustere lågen, så den passer med de øvrige skabe i køkkenet.


THERMEX  YELLOW LINE

105

Winemex 69

PRODUKTER

WINEMEX 7 WINEMEX 20

WINEMEX 24 WINEMEX 40

WINEMEX 69 WINEMEX 145


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 15

106 THERMEX  YELLOW LINE

UDGÅE

NY MO T DEL PÅ VEJ

WINEMEX 7 WINEMEX 7 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 147 mm Sort 910.21.1005.2 5.999,-

A ENERGIKLASSE

Pris kr. 5.999,SÆRLIGE EGENSKABER

7 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges L ågen er designet, så skabets front flugter med køkkenskabene ved indbygning 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Enkeltzone skab 7 16 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 122 kWt/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 42 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 32 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


107

VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 20

THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 20 WINEMEX 20 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 295 mm Sort 910.21.1000.2 8.899,-

A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 8.899,SÆRLIGE EGENSKABER

5 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges L ågen er designet, så skabets front flugter med køkkenskabene ved indbygning 

TILBEHØR

LED LYS

Beskrivelse Udtrækshylde

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 300,-

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Enkeltzone skab 20 50 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 93 kWt/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 40 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 29 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 24

108 THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 24 A+

WINEMEX 24 - INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 443 mm 555 mm Sort 910.21.1001.2 9.899,-

TILBEHØR

Beskrivelse Udtrækshylde m/skinner

ENERGIKLASSE

Pris 500,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Passer til indbygning i skabe designet til microbølgeovne 3 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor 

LED LYS

Varenr. R520.21.2406.0

Pris kr. 9.899,-

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Sortlakeret stål med glaslåge 443 mm Enkeltzone skab 24 51 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 92 kWt/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 42 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 31 dB MODEL: Designet til indbygning Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk


109

VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 40

THERMEX  YELLOW LINE

WINEMEX 40 WINEMEX 40 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 595 mm Sort 910.21.1002.2 12.499,-

C ENERGIKLASSE

Pris kr. 12.499,SÆRLIGE EGENSKABER

10 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Dobbelt skab med én zone i hver side Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges 

TILBEHØR

LED LYS

Beskrivelse Udtrækshylde

Varenr. R520.21.2405.0

Pris 300,-

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Tozone skab 40 100 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 200 kWt/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 40 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 28 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 69

110 THERMEX  YELLOW LINE

UDGÅE

NY MO T DEL PÅ VEJ

WINEMEX 69 B

WINEMEX 69 - FRITSTÅENDE MODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 1275-1295 mm 480 mm Sort 910.21.1003.2 14.099,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 14.099,SÆRLIGE EGENSKABER

8 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor 

TILBEHØR

LED LYS

Beskrivelse Udtrækshylde m/skinner

Varenr. R520.21.2404.0

Pris 450,GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge 1275-1295 mm Tozone skab 69 191 liter

TEKNISKE DATA Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: B ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 203 kWt/år KLIMAKLASSE: SN (+10 °C til +32 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 44 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 32 dB MODEL: Designet til at være fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


Opbevaringszone 1

Opbevaringszone 2

Serveringszone

111

TILKØB Spiritushylde med justerbar ruminddeling eller som én stor hylde.

WINEMEX 145 C

WINEMEX 145 - FRITSTÅENDE MODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 1720-1740 mm 595 mm Sort 910.21.1004.2 22.899,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 22.899,SÆRLIGE EGENSKABER

9 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ 1 displayhylde med udtræk af FSC-certificeret bøgetræ Medfølger ophæng til vinglas, som kan monteres i toppen af skabet L ED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Skabet kan anbringes i koldzoner, da kompressor både kan nedkøle og opvarme. 

TILBEHØR

LED LYS

Beskrivelse Udtrækshylde m/skinner Displayhylde Spiritushylde

Varenr. R520.21.2403.0 R520.21.2437.0 R520.21.2438.0

Pris 650,850,1.300,-

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex 145-skabet har mulighed for også at opbevare dine vinglas, så disse har den rigtige temperatur, når vinen skal serveres.

HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Elegangt displayhylde til dine bedste vine.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Sortlakeret stål med glaslåge 1720-1740 mm Trezone skab 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 262 kWt/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 42 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 34 dB MODEL: Designet til at være fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 145

THERMEX  YELLOW LINE


YELLOW LINE På de følgende sider kan du se skitsetegninger af alle vores modeller. Skitsetegningerne her i kataloget viser de overordnede mål på produkterne. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer. » se side 23 Ø148

Ø150

115

430

» se side 24

195

450

315 430

385

40 195

SUPER SILENT GT M/MOTOR

40

40

SKABSINTEGRERET MODEL

SUPER SILENT

600

250

SUPER SILENT GT U/MOTOR

405

450

» se side 24

600

AIRGRIP

» se side 25

Ø150

40

323

430

40

40

5

24

5

100

19 5

280

70

175

282

46

600

2 600

SUPER SILENT UDTRÆK M/MOTOR » se side 26

SUPER SILENT UDTRÆK U/MOTOR » se side 26

Ø150

Ø150 195

430

40

385

SKITSETEGNINGER

112 THERMEX  YELLOW LINE

70

175

19 5

40 L

40

28 5 45 0

500 -

600

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

28 5 44 0

430

40

600


SKABSINTEGRERET MODEL

SLIM S4 PLUS

» se side 27

YORK III

» se side 28

01

-8

280

120

500

178

40 98

500

-8

TURBO K702 II

» se side 29

113

-6

00

450

MANCHESTER SMART

» se side 30 450 21

0

60

60

0

Ø 120 70

95

MANCHESTER

» se side 31

INTEGRO

» se side 32 340

120

345

150

201

72

338

150 50

0-

5 50

475*

0 30

500

0

- 70 - 600

75***

** - 7

- 675

599

- 799

- 899

* 481 with spacers ** 681 with spacers *** 781 with spacers

INTEGRO 51 II

» se side 34

TFM 160 - 180 - 190

» se side 35 150

Ø 150

325 29

346

339

300

341 290

08 m in 3 48 ma x 3

253

60

0 29

19

8

26

56 2 - 86 2

51 39

19

Udskæringsmål: D280 x B560 / B760 / B860

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

540 -

740 -

840

599 -

799 -

899

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


TFM 460 - 480

» se side 36 8-

4

47

» se side 37

19

3

0

15

Ø150

215

28

TFH 360

76 116

285.2

6 26 7 27

SKABSINTEGRERET MODEL

SKITSETEGNINGER

114 THERMEX  YELLOW LINE

25 28 8.2 6

9-

48

Udskæringsmål: D270 x B505 / B705

5

67

8

51

507 547

18

-7

Udskæringsmål:D270 565 xx1165 mm Udskæringsmål: B520

TFH 380

» se side 37

TFMH 360

» se side 37 Ø150

Ø150

212 262

76

116

76

35 2

0

40

706 744

6 26 7 27

Udskæringsmål: D370 x B720

Udskæringsmål: D270 x B520

TFMH 380

» se side 37 Ø150

76

262

212

2 35 0 40

706 744

Udskæringsmål: D370 x B720

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

507 547


LOFTSINTEGRERET MODEL

PASSAT M/MOTOR

» se side 39

PASSAT - EASY-FIT MOTOR

115

» se side 39

Udskæringsmål: D565 x B1165

PASSAT U/MOTOR

» se side 39

29

160

129

70 5 60 45 0

1145 1200

Easy-fit motor, kan monteres af én person nedefra.

Udskæringsmål: D565 x B1165

NEWCASTLE MAXI

» se side 40

NEWCASTLE MEDIO

66

449

256

100

227

114

180

214

835 900

5

0

50

43

5 54 0 60

1145 1200

293

65 128 192

6

230 65

12

» se side 41

Udskæringsmål: D565 x B1165

Udskæringsmål: D455 x B855

» se side 43

LE MANS YELLOW

» se side 44

80

580-8

.

max 335

115

260 260

253

92

69

Udskæringsmål: D100 x B510 D100 x B810

96 496-7 Ø150

60

115

718

BORDNTEGREREDE MODELLER

TRENT

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

Udskæringsmål: D490 x B770

. .

.

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


LE MANS I

» se side 46

Motor, væg

Motor, kogeø

520 =

=

197 - 257 860 - 1040

197 - 257 296 - 356 49 - 109

448 - 508

Front motor

Rear motor 99

232

300

296 - 356

99

400

=

170

400

Udskæringsmål: D498 x B838

520 =

860 - 1040

» se side 46

232

LE MANS I

170

BORDNTEGREREDE MODELLER

600

» se side 49

CAMINO ECO

» se side 50

256

500

DECOR 942

30

min 560 - max 905 535 190

Ø150

600-700-900

0-

0

50

485

» se side 51

0 -6

0

70

CARDIFF II

» se side 52

180

25

600

MIN 735 - MAX 1115

400

196

183

0

25

MIN 700 - MAX 1165

285

100

VÆGNTEGREREDE MODELLER

DECOR 787

251

260

265

0-

470

HARWICH

60

700

40

8

598-89

500

» se side 53

DERBY

» se side 54 6

28

264

500 - 980

600 -

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

500

SKITSETEGNINGER

116 THERMEX  YELLOW LINE

700-

900


» se side 55

READING

» se side 56

275

min. 110 max. 300

31 0

445 900

15 7

CAMBRIDGE

» se side 57

150

600

430

LONDON

» se side 59

» se side 58 318

9

Ø150

90

46

455

447

927

2

900

PRESTON II

» se side 60 202

223

25

Min 120 Max 440

9

38

7

90

510

482

447

485

760

MINI PRESTON II

525

1110 - 1430

Ø150

» se side 61 5 25

25

760 -

927

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

318

00

480

900

430

/9

BRIGHTON

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

60

480 - 940 480

327

530

527

Ø150

344

60

Ø150

0 60

275

303

344

275

303

500 - 980 500

485 270

388

530

0 32

20 /4

340

239

min. 865 - max. 1055

Ø150

500

150

16 4

6 20

80

565 - 1045

305

565

VÆGNTEGREREDE MODELLER

SWINDON

117

65

00

600 - 9

VERTICAL AUTOMATIC 300

25

275

500

0

» se side 62

795

40

ø150

500

480

min. 1020 - max. 1330

0

345

450

463

373

0-

60

0

80

18

5

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

387

900

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CORBY

ASTON

» se side 64

490

min. 110 max. 460

» se side 63

23

5

3

25

35

0

0

50

445

540

Ć 150

500

min. 1085 - max. 1435

VÆGNTEGREREDE MODELLER

SKITSETEGNINGER

118 THERMEX  YELLOW LINE

0

60

SEMI INDUSTRI EMFANG

» se side 65 31

0

27

350

59

8-8

98

-11

98

500

» se side 67

OXFORD

» se side 68 Ø285

1000

Ø300

1000

FRITHÆNGENDE MODELLER

RONDA 600 PLUS

min. asp. 880 - min. filt. 1005 - max 1450

80

8

65

65

600

600 265

245

DECOR 787

» se side 69

STANSTED

» se side 70

5

24

26

5

300

23

100

245

Min 785 - Max 1065

MIN 820 MAX 1115

210

898

780 59

600 89

8

8 59

340

8-

Codice

Descrizione

Materiale

Spessore

Numero Disegno

Disegnatore

mm

DIMENSIONALE_KA190_IS_60X90 Scala

1:9

Formato

A3

Data

08/10/2018

B.S. Service S.r.l. Via G. Brodolini 77/A 60044 Fabriano (AN) - Italy Tel. +39 0732 21008 Fax. +39 0732 625246

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel. Progetto

www.ntair.it

900


HARWICH

» se side 72

AIRSLIM

» se side 78

475

475

» se side 71

285

272

40

FRITHÆNGENDE MODELLER

CARDIFF II

119

600

898

DERBY

» se side 73

60

0

90

650 - 1000

300

320

900

» se side 77

Ø125

265 - 285 - 313

80 - 100 - 128

115

48

0

51 227 29

50

298

598 446

CENTRAL PLAN 250/251

480

» se side 80

80

Ø125

500 -

600

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

150

CENTRAL SKABSINTEGREREDE MODELLER

AIRGRIP PAT PENDING

CENTRAL FSK-495-II

598

» se side 81

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL CV1200 600

» se side 82

CENTRAL GEMINI III

» se side 83

340

Ø125

Ø125

495

150

456

40

600

75

275

179

244

CENTRAL SKABSINTEGREREDE MODELLER

340

Ø125

495

28

3

48

0

250

598

20

CENTRAL TFHCE 460 II

» se side 84

125

510

265 278

548

» se side 85

CENTRAL 787

» se side 86 5

28

25

6

175

175

28

280

159

100

240

300

635

400 - 800

MIN 700 - MAX 1165

CENTRAL VÆGMONT. MODELLER

AIR-TECH II

58

SKITSETEGNINGER

120 THERMEX  YELLOW LINE

0-

60

50

497 597

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

0

0

90


LOFTSPODIE HØJ - Newcastle Maxi/Passat 26,5

2

255

2

10

26,50 155

TILBEHØR

LOFTSPODIE LAV - Passat

121

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Newcastle Maxi 255

Til indbygning i forsænket loft.

255

130

2

10

26,50

INDBYGNINGSRAMME - Newcastle Maxi/Passat

1235

51,50 Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

Udskæringsmål: D605 x B1205

LOFTSPODIE LAV - Newcastle Medio

LOFTSPODIE HØJ - Newcastle Medio

255

2

10

26,5

2

155

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

80 510

510

51,50

910

910

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Newcastle Medio 255

Til indbygning i forsænket loft.

255

130

2

10

26,50

INDBYGNINGSRAMME - Newcastle Medio

51,50

935

Ø6

26,50

510

0

52

920

80

5 53

910

Udskæringsmål: D505 x B905

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


AFDÆKNINGSBOKS VG- OG CVL-LINK, FRITH.

348

8

34

421

1

42

225 mm

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VERTICAL

221 42 0m

35

m

0

270

420 mm50

3

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. SKAB

2m

m

0

272 mm

27

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. OVER SKAB

269

600

29

10

160

8 33

27

20

350 mm

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VÆG/FRITH.

1

42

220

383

8

34

140

348

221

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG- OG CVL-LINK, VÆG

221

TILBEHØR

170

560

120

230

300

25

0

30

250

20

PLASMEX® I KIT 241

241

98

226

500

241

ø150

241

101

34

225

500

100

SKITSETEGNINGER TILBEHØR

122 THERMEX  YELLOW LINE

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

20

150


123

EKSTERNE MOTORER Eksterne motorer fås oftest med større sugekapacitet, fordi motoren er flyttet væk fra køkkenet og placeret et sted, der gør det muligt at øge kapaciteten samtidig med at støjen reduceres. Vælg bl.a. mellem følgende modeller: CENTRALVENTILATIONS-LINK® PAT. PENDING

SKITSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE

» se side 15

90

56

23

16

155

159

20

45

10

4

14

Ø125

47

EKSTERN TX MOTOR VÆG

» se side 95 Front

Back

443

50 45

475

1

Front

Back

443

Top

334

45 Front

45

174

50

225

Back

443

50

Top

45

475

225

Ø150 475

430 Ø150

181 181

174

45

174

334

334

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

15

45

15

440

440

430

15


EKSTERN TX II MOTOR LOFT

» se side 95

150

186,5

8

186,5

150

12,8

335

186,5

373

373

570 468 » se side 96

193

570

Ø200 479

375

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR

468 255 494 Ø200 479

510

193

375

SKITSETEGNINGER MOTORER

124 THERMEX  YELLOW LINE

255 510

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

494


TTP MOTORER

» se side 97

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

E220P

E220S

ECO 220P

ECO 220S

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

125

SKITSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX 15

106 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2020

WINEMEX 7 WINEMEX 7 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 147 mm Sort 910.21.1005.2 5.999,-

A ENERGIKLASSE

Pris kr. 5.999,SÆRLIGE EGENSKABER

7 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges L ågen er designet, så skabets front flugter med køkkenskabene ved indbygning 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Enkeltzone skab 7 16 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 126 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 122 kWt/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C TIL +20 °C LYDNIVEAU: 42 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 32 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


THERMEX  YELLOW LINE

127


E

Oplev THERMEX i virkeligheden, før du vælger...

Besøg vore showrooms eller en af vore THERMEX-forhandlere. Du er altid velkommen..! THERMEX er Skandinaviens ubetinget største brand i emhætter og emfang med mere end 62 års erfaring og knowhow i indeklima, ventilation og udsugning samt ikke mindst i formgivning og finish af excellente overflader i stål og glas. THERMEX eksponeres og præsenteres i THERMEX showrooms i Hjørring og Rødovre – samt hos et særdeles velkvalificeret og engageret forhandlernet, der dækker hele landet.

THERMEX Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Du er til enhver tid velkommen til at kigge videre på de ideer, du har fået i dette katalog. Du får ligeledes mere at vide om alle de muligheder, som du har for at tilsætte dine egne personlige ønsker til det THERMEX emfang, som du skal glæde dig over de næste årtier. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med luftforandringen for fremtiden.

THERMEX Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Emfang Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S HJØRRING Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tlf. +45 98 92 62 33 RØDOVRE Valhøjs Allé 190 2610 Rødovre Tlf. +45 36 70 70 29 www.thermex.dk info@thermex.dk

Det tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt og afgiftsændringer. Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2021 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.

Da der løbende sker opdateringer til vores produkter, finder man altid aktuelle data og specifikationer på vores hjemmeside www.thermex.dk

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Yellowline 2020 - DK  

Thermex Yellowline 2020 - DK  

Profile for thermex

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded